frukost är absolut det bästa på hela dagen. älskar det verkligen! förstår mig inte på människor som inte äter frulle.
en stadig en blev det idag, nu sitter jag i bilen påväg till Kristianstad. klockan ett är det dags för dop och vädret är helt underbart! detta blir en bra dag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ska spinna för första gången på över åtta månader, i Will die! men ska bli skönt som fan, älskar spinning!

Likes

Comments

god afton! Att uppdaterad bloggen är inte riktigt något jag gör allt för ofta numera, intresset finns väl inte direkt men ibland så, plötsligt händer det typ.

tänkte dela med mig av dagens kost och underhållning (då jag inprincip tar en bild på varje måltid utan större anledning haha)
Idag har jag jobbat hela dagen och jag må erkänna att jag ätit alldeles för lite idag?

på bilderna ser ni min frukost och min "kvällsmat" nu på stationen, till lunch blev det ett ägg och pressbyråns havregrynsgröt. whalla. aja mår bra iaf, och juste, jag har skaffat mig ombre. U like?
Likes

Comments

Note to myself: I need new shoes.Likes

Comments

Fredagen den 1 februari tog du ditt sista andetag , Älskade farfar.. 

Jag finner fortfarande inte ord för vad jag känner. Vi hade länge vetat om att det var nära men jag har aldrig riktigt velat inse det, jag trodde aldrig att du kunde försvinna från oss, jag ville tro att du var odödlig. Jag vet att du har det så mycket bättre nu och att du somnade in lugnt med både din son och ditt livs kärlek vid din sida. 


Du var och kommer alltid vara en av de absolut bästa och gladaste människorna jag fått äran att lära känna i mitt liv. Jag kommer alltid minnas hur du aldrig klagade på något och alltid sa att du mådde bra även fast det kanske inte var så alltid. Jag tror aldrig någonsin du har gjort någon något ont, jag tror inte hade de egenskaperna överhuvudtaget, därför har du alltid varit den jag beundrat mest i mitt liv. 


Vi tog farväl av dig igår, vi var där allihop. Din själsfrände, era två barn och dina sju barnbarn. Vi älskade dig alla så himla mycket och vi sörjer dig så djupt. Du haft en större betydelse i våra liv än du förmodligen någonsin kunnat förstå. 


I mina minnen kommer du alltid att vara min glada, underbara farfar som gång på gång gick till köket för att hämta godis att bjuda på. Mest tror jag du gjorde det för att du själv var sugen, men det ifrågasatte jag aldrig utan bara log och tog emot det även ifall jag kanske egentligen haft eget godisförbud för stunden. Mitt sista minne av dig är något av det finaste jag har, du sitter i din stol och ler ditt största leende när du kollar på mig. Du konstaterade hur fin jag var och så gav jag dig en sista kram. Det är en stund jag alltid kommer bära med mig, den värmer på ett sätt som inget annat gjort. 


Jag hoppas innerligt att de har ahlgrens bilar och lyssnar på Lasse Stefanz där uppe i himmeln för då vet jag att du har det bra. 


Vila i frid farfar, vi ses snart igen. Jag älskar digLikes

Comments

Lyxade till det imorse och ställde mig och gjorde bananpannkakor till mig och Jakob. inte alls dumt om jag får säga det själv! Men det krävs ju verkligen att man tycker om bananer.

till två personer mixade jag ihop två bananer, två ägg, en skvätt mjölk och en skvätt mjöl och lite lite bakpulver (höftade lite på känsla bara). Stekte sedan på låg värme. Mums!


Likes

Comments

efter mina få timmar jobb idag var det en lättnad att inte behöva sätta sig på tåget. min pojkväns pappa har nämligen investerat i en lägenhet här i Malmö, tio meter från mitt jobb, så idag hänger vi här och har det gott!

maten har precis slunkit ner och nu är det matkoma i sängen. Hoppas ni har en bra kväll alla!


Likes

Comments