Lunchdags with my girl!

Ellie's Carbonara!

Min vegetariska pasta med en massa chili och vitlök....love!

Matkoma i humlegården...

Shoes off...

Älskar dessa dagar!!! Och att jag har ett jobb som ger mig ett lugn och trygghet, det gör sån stor skillnad i livet.

Likes

Comments

Så glad för min första Glossybox! Ser fram emot att prova på en massa roliga produkter!

Allting ska såklart dokumenteras på Snapchat och Instagram!
IG@mariapaulssons

Så fin låda, som jag tänker mig kan bli användbar till annat också.

Här är de fina produkterna jag fick, samt ett par tatueringar som jag inte fick med på bild. Ser fram emot att testa dessa produkter! Och till nästa box såklart!

Likes

Comments

Känns som att jag blir kär i den här staden gång på gång. En härlig sommardag som denna kan man inte klaga på var man bor...eller jo, jag kan ju det, som inte bor mitt i Sthlm. Men det kommer det också.

Älskar att ta en snabblunch "on the go" från Sushirullen. De har sååå goda vegetariska rullar också, och så prisvärt!

Man är ju betydigt mer uppmärksam till byggnader när man är utomlands. Men glömmer lätt vilken otroligt fin stad vi bor i! Älskar min Sthlm.

Ledighet och sol blir ju bara komplett med en liten vinare på strandvägen.

Påsen förstörde lite men det blir inte svårare att längta hit bara för det. ÄLSKAR sommaren i Sverige.

Likes

Comments

Jag har varit riktigt sugen på naglar i sommarens vackra pastellgula nyans och hittade äntligen denna lilla grej på H&M.

Tyvärr blev det inte alls som jag hade hoppats, snarare mer "nyon" och mer åt det gröna hållet. Ser inte ut irl som det gör på bilden. Men aja...Det får bli något finare till helgen! Såå taggad på helg!

Likes

Comments

Dags för en liten helgupdate...

Den började med dag 1 på Summerburst, fin fint väder, mycket cider, mycket vin, hög musik och asskön stämning. Axwell och ingrosso var höjdpunkten, riktigt mycket feelgood vibes. Jag landade i Ellinors säng i vid tretiden för att ladda batterierna på nytt.

Andra dagen skulle jag utmana ödet med mindre kläder. Det fick man sota för när det började spöregna på kvällen. Justin Bieber var en besvikelse...men endorfinerna på topp. Dyngsura och trötta bar det av till Brillo...men vi behövde vila fötterna och avslutade kvällen på Hirschenkeller (grabbarna var för fulla för att komma in någon annanstans,  haha). Tack till Bieber som dödade vår klubblust, på riktigt...tack...vi slapp baksmällan.

Dag tre = söndag = vilodagen. Eller nja...sangriakväll  med tjejerna, hemma hos Carre i Täby. Efter två timmars hemresa avslutade jag helgen med ett avsnitt Vimpire diaries.

Helgens lärdomar: Regnkappa och förkrök är ett måste inför Summerburst, jag tar inga kamerabilder på fyllan (så följ mig på IG@mariapaulssons/fråga om snap) och jag bor alldeles för långt bort. Btw så blir det premiumbiljett och hotellnatt nästa år!

Likes

Comments

Barbie/lillasyster/min personliga fotograf och andra halva.

Summer vibes på hög nivå, vit body från H&M och svart slitkjol från Forever24 i London. Funkar för all occasion.

Likes

Comments

Instagram@mariapaulssons