Herregud var livet bara blir bättre och bättre! Det är så himla skönt att inte längre känna att det tar emot att gå till jobbet, att bara fokusera på sig själv och det som gör en lycklig. Tänk att man inte insett något som borde vara så självklart, du är prio ett i ditt liv. Jag kan glatt säga hejdå till McDonald's. Under mina två år har jag verkligen lärt mig såå mycket men till slut blev det blev det bara för många bollar i luften med heltidsstudier, att vara arbetsledare på jobbet och leva med jätte mycket prestationsångest hela tiden. Varför kan man inte bara låta sig själv duga som man är? Ibland är det en fine line mellan att vara ambitiös och att helt enkelt ställa orealistiska krav på så själv. MEN, som sagt så är jag nöjd med lugnet nu. Mitt nya jobb är en jätte skön säljtjänst på Tele2. Jag får tid till mig själv och behöver inte stressa eller känna mig otillräcklig. Studierna har jag lagt åt sidan och allt annat tar jag med en STOR nypa salt. Leva nu och leva som man vill är prio ett. Det finns inte längre några måsten! And I love it!

Likes

Comments

Mood just nu...jag jobbar och jobbar och jobbar....och längtar bort. Något fel på mitt jobb är det inte alls, det tar inte längre emot att gå till jobbet (gör en liten livs update snart i ett annat inlägg). Men jag har sådant galet sug efter semester. Vill ta första bästa flyg och bara upptäcka. MEN, jag känner mig superredo inför att bara jobba ett tag och fokusera på att spara pengar. Jag trivs med vardagen ett liten stund till i alla fall. Hoppas på en London weekend i höst i alla fall, men först blir det lite partykryssning i slutet av juli. Livet är inte så illa...

Likes

Comments

Lunchdags with my girl!

Ellie's Carbonara!

Min vegetariska pasta med en massa chili och vitlök....love!

Matkoma i humlegården...

Shoes off...

Älskar dessa dagar!!! Och att jag har ett jobb som ger mig ett lugn och trygghet, det gör sån stor skillnad i livet.

Likes

Comments

Så glad för min första Glossybox! Ser fram emot att prova på en massa roliga produkter!

Allting ska såklart dokumenteras på Snapchat och Instagram!
IG@mariapaulssons

Så fin låda, som jag tänker mig kan bli användbar till annat också.

Här är de fina produkterna jag fick, samt ett par tatueringar som jag inte fick med på bild. Ser fram emot att testa dessa produkter! Och till nästa box såklart!

Likes

Comments

Instagram@mariapaulssons