Hei og hopp!!!!!!!

Lenge siden nå. Men ikke vært helt 100% i det siste.

Var til legen for noen uker siden og fikk svar på noen blod prøver og der kom det et STORT posetivt på CØLIAKI. Så i morgen skal jeg til Voss sykehus og svelge slangen for å ta biopsi av tarmen min. Da får vi 100% svar om jeg ikke tåler gluten. Gleder meg ikke til og gjør det men får litt narkose så håper det hjelper litt.

Torsdags kveld reiste jeg hjem til mamma for helgen og skal vær her til i morgen, for mamma skal være sjåfør i morgen.

Håper alt går fint og ingenting uventet dukker opp. Hater når sånt skjer.

Siden torsdags kveld har jeg bare sittet ingod stolen hos mamma og sett One Piece og nesten sett alt jeg har gått glidd av siste årene jeg ikke har sett.

Men tilbake til Cøliaki, flere der ute som har det? Måtte dere ta biopsi? Tok det lang tid før du fikk svar? Kan du spise litt gluten? Har dere noen god oppskrifter på kaker og boller?

Maria😘

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!!!!!

Mye har skjedd siden sist. Jeg har blandt annet flyttet hjemme fra.

Men først litt om sommeren. Mamma og jeg har brukt store deler av den på og male huset, pakket og flyttet. Så nå bor jeg for meg selv i en liten leilighet nærmere jobb. Nå er det 10-15 minutt å gå til jobb i stede for og gå ut døren før 7 for og være på jobb 8-15.00 og ikke være hjemme før 17.

Jeg bor nå i en liten leilighet i en kjeller som er stor nok til meg. Legger kanskje ut bilder når jeg har gjort det litt mer hjemme koseligt. Nett nå er alt bare blitt plasert en plass. Mamma var med og kjøre ting over og hjalp og bære inn, når hun reiste hjem igjen så skal jeg innrømme det kom noen tårer men så fort jeg begynte og gjøre noe så stoppet det. Noe rart skjedde sist lørdag, mamma var på besøke og leverte noen små ting som skal brukes til bursdagen til besten. Når hun hadde reist og etter 1-2 timer etterpå så begynte jeg plutseligt å grine av ingen grunn. Det samme skjedde i går når jeg sto opp.

I går reiste jeg tilbake til leiligheten og trodde jeg skulle felle noen tårer på veien tilbake men neida. Gikk av bussen neden for her og kom da på at jeg ikke hadde gjort det. Da følte jeg meg litt "stolt".

Når jeg hadde pakket ut av sekken så byttet jeg på sengen, vasket en maskin med klæ, lagde middag og nesten sovnet på sofaen.

Til mamma

Jeg savner deg mer for hver dag som går. Savner alle rapene og alt som plutseligt kommer.

Jeg vet jeg ikke sier dette så mye men er ikke så veldig stort fan av og vise for mye følelser foran andre så når du sier glad i deg så svarer jeg altid meg jada, men vit når jeg sier jada så mener jeg glad i deg og.

Jeg setter utrolig stor pris på alt du har gjort for meg som liten og stor og spesielt for tiden som kommer. Jeg kan alltid ringe og spør om noe viss det er noe jeg lurer på. Men når jeg prøver og vise sår eller andre ting så sier du bare jeg er ikke legen din.

SUPER GLAD I DEG MAMMA

Det var det for denne gang.
.

Klem Maria

Likes

Comments

Heisann!!

Fredag følte jeg alt gikk fort for plutselig var jeg ferdig på jobb og på vei hjem. Kom hjem og sov 1-2 timer før jeg så serier. Trodde ikke klokken var mer en 8 eller noe sånt men plutselig kom mamma hjem fra jobb. Så den var ikke 8 men 10. Så var det tid for å finne sengen og sove noen timer. Til og med det synes jeg gikk fort, føltes ut som 3-4 timer men var virkelig 9-10 timer.

Lørdagen gikk og utrolig fort føler jeg selv om hele dagen gikk til å se One Piece og Switched at birth.

Dagen i dag og føler jeg har gått fort. Har tatt igjen enda mer på Switched at brith og trent fysio treningen min.

Men alt i alt og det jeg vil frem til er at denne helgen har gått UTROLIG fort. Føler alle andre helgene som har vært har gått seint forbi, men ikke denne. Så i morgen alt er det tilbake på jobb og ny uke. Kan trøste meg litt med at det bare er 3 dager med jobb så fri i 4 eller 5 dager før jobb igjen.

Jeg skal prøve og få til et innlegg med serier, men det kommer til og ta litt tid. Så bare vær tålmodige.

Nå blir det en siste episode av Switched at birth før jeg går og legger meg.

God natt💤😴

Maria💋

Likes

Comments

Heisann!!!

Jeg tenkte jeg skulle laget et innlegg med anime serier jeg ser på og har sett og kanskje et innlegg med vanlige serier som jeg ser på.

Noen som er intereserte i det? Viss du er det så legg igjen en kommentar eller lik og del innlegget.

Legger med noen bilder fra før i dag.

Maria💋

Likes

Comments

Heisann!!

Er en stund siden siste jeg var innpå og blogget nå. Har hatt en del å gjort, så blogg har ikke vært så mye i tankene.

Jeg har begynt og jobbe igjen som sagt og det tar stort sett alle kreftene mine så når jeg kommer hjem så legger jeg meg på sofaen og sover i 1-2 timer før jeg våkner og ser på serier.

I det siste så har jeg vært ekstra trett etter jobb så har så vidt orket noe som helst. Var og tok blodprøve for noen uker siden og den viste jeg manglet vitamin-D, B12, og folat. Så jeg har begynt og ta noen vitamin-D piller å skal gjør det i 3 månder så en ny sjekk. Så får jeg håpe det er nok, jeg er blitt ekstra trett etter jeg begynte og ta disse pillene.

Nå er jeg så trett at jeg skal legge meg i sengen og se paradise hotel før jeg legger meg til å sove.

Maria💋

God natt og sov godt folkens!!!

Likes

Comments

Heisann!!

Som jeg sa på mandag så sa jeg at jeg kanskje hadde nyheter på tirsdag. Det hadde jeg men jeg var så trett og sliten når jeg kom igjen så sovnet på sofaen og lå bare å se serien jeg skulle bli ferdig med. Jeg var jo på møte på jobben, jeg hadde måte og begynte og jobbe igjen rett etterpå. Vi ble enige om at jeg skulle jobbe hver dag(mandag-fredag) fra 9-13.

Onsdag så reiste jeg på jobb og kom hjem igjen i 14-tiden. Spiste middag og sovnet på sofaen atter en gang. Når jeg våknet igjen så fortsatte jeg på serien og det samme som dette skjedde på torsdag.

I dag så reiste jeg på jobb og der hadde jeg nytt møte om hva som skjer i frem tiden på jobb. Når møte var ferdig så gikk jeg ned på kjøkkenet igjen og der fikk jeg leke meg med den nye potetskrelleren. Når jeg kom hjem igjen så jeg den siste episoden av serien jeg har holdt på med. Og fortsatte på Baby Daddy som jeg og ser på, siden jeg ser på netflix så er ikke alt av denne serien lagt ut der enda så da er jeg nok pent nødt til og vente på at dem blir lagt ut. Så mens jeg venter på Baby Daddy skal komme med ny sesong ser jeg på White Collar som jeg og er begynt på, Siden det er 6 sesonger i den serien så har jeg en del og se på mens jeg venter. Så helgen er jeg hjemme alene siden mamma har jobbe helg denne helgen. Hele helgen blir brukt da brukt i sofaen med på dataen på fanget og med Netflix.

Har dere noen store planer for helgen?

P.S: Tror ikke det blir blogging i helgen siden jeg ikke skal gjøre så mye.

Maria💋

Likes

Comments

Hei!!

Noen dager siden sist nå. Jeg har ikke gjort så mye stort så har ikke giddet å skrive noe siden jeg bare har ligget på sofaen og sett serie.

På torsdag skulle jeg på møte som ikke ble noe av. Jeg var en tur innom der jeg skulle på møte og skrev under på noe. Og fredag fikk jeg telefon fra der jeg jobbet før at vi skulle ha oppstarts møte på tirsdag(i morgen) så nå blir det kanskje slutt på late dager på sofaen.

I dag så var jeg på fysioterapi. Jeg fikk beskjed om at denne gang var for å se om det var siste gangen jeg skulle komme. Hun var så fornøyd at hun så litt overrasket.

I morgen blir det å stå opp før åtte så jeg rekker buss og ferje. Så får jeg se hva møte og dagen bringer.

Så i kveld håper jeg på at jeg sovner når jeg legger meg i kveld. Og ikke sånn som jeg har gjort siste ukene, ikke sovnet før 3-4 tiden på natten og våknet 1-2 tiden.

Så når jeg kommer hjem igjen i morgen så får jeg se om det er noe nytt å fortelle til dere.

Good night💤

Maria💋

Likes

Comments

Jeg hadde aldri trodd så mange skulle komme innom på min blogg å lese og ikke minst dele det jeg legger ut.

Så jeg må bare få takke alle sammen som er innom å leser og ikke minst deler. Jeg begynte bare for bare noen dager siden på dette forumet, og har alt langt fra flere lesere enn jeg hadde på blogg.no.

Jeg er så glad for det at jeg vil la dere komme med blogg forslag på hva jeg kan/skal skrive om i fremtiden.

Som jeg har fortalt før så har jeg et innlegg om meg selv men bare fra 0år til 10år. Ble så langt så må ta det i to deler. Men legger bare ut viss dere er interesserte i å lese om meg. Så viss dere er, så får dere like dette innlegget. Blir det likt 30-40 ganger så blir det lagt ut med god gjennom tanke fra min side.

Maria💋

Likes

Comments

Heisann!!!

Jeg våknet sent i dag og , satt meg rett foran dataen og begynte på serien. Litt før 7 i kveld bestemte jeg meg for å bake litt. Så fant meg ei muffins oppskrift jeg har fra gymnaset(bilde under).

Jeg sendte bilde til mamma siden hun er på jobb i kveld bare for å terge hun litt. Jeg fikk til svar at hun gledet seg til å komme hjem å smake. Hun spurte og om jeg kunne lage kanelsnurrer og horn en gang snart. Hun synes det var så godt sist gang jeg laget at hun ville ha det igjen.

Siden jeg er så flink å rote når jeg baker så slenger jeg med noen bilder så dere får se. Jeg skulle av og til ønske jeg hadde mitt egent bake kjøkken der alt bare kunne så sånn som jeg ville og aldri måtte rydde etter meg.

Jeg ville bruke opp mest muligt egg siden dem snart går ut og det var alle 6 eggen igjen enda. Så først dobblet jeg oppskriften og så det gikk ann og lage en gang til men en enkel oppskrift. Så det ble til slutt 2 brett og 12 silikon former med muffins.

Nå er alt vasket og ryddet og klar for neste gang(bilde under). Men for at det blir neste gang må jeg finne ut hva jeg trenger og skrive det ned så jeg ikke glemmer det(sånn som jeg er veldig flink til).

Slutt resultatet etter kveldens baking

​Maria💋

Likes

Comments

Heisann!!

I dag våknet jeg som vanligt sent. Jeg hadde vært våken litt over en time så reiste mamma ut og skulle på babyshower til ei vennine. Så da ble jeg hjemme alene, jeg nøyt bare det og stillheten men den varte. Jeg så videre på serien som jeg enda gjør. Nå har jeg hatt en pause for jeg har stått og laget middag.

Menyen i dag ble servelat med makaroni. Noe som er kjempe godt, for den som ikke har smakt annbefales det. Nå er middagen spist og jeg skal fortsette med serien til jeg legger meg i kveld.

Maria💋

Jeg har laget et innlegg om My story from age 0-10 og har det klart. Men er usikker på om jeg vil legge det ut, så dere må gjerne komme med inn spill på om dere er interesserte i å se det.

Likes

Comments