Jeg har en masse ønsker til jul! Jeg har derfor lavet et lille udvalg med nogle af de ting jeg er helt vilde med, og virkelig ønsker mig i år 🎄🎁

- Maria-Louise Olsen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hvis du ikke allerede er i fuld gang med én eller flere af disse serier, skal du starte med det samme! Nedenfor kan du se nogle af mine yndlingsserier lige i øjeblikket.

SKAM

Jeg elsker Skam! Jeg er total besat af livet på Hartvig Nissen skolen, og generelt bare mega in love med alle karakterene i serien. Jeg synes det er fedt, at man følger 1 ny person i hver sæson, sådan at man virkelig får kendskab til personen og han/hendes hverdag. Jeg er fan af alt dramaet mht. kærlighed, sladder, fester og meget mere!

Derudover synes jeg det er sejt, at der er så mange forskellige karakterer med i serien. De er alle sammen meget afslappet klædt, og ligner helt almindelige teenagere. Nogle gange kan jeg få for meget, af de meget store og kendte serier, hvor skuespillerne er total stylet og perfekte.

THE VAMPIRE DIARIES

En anden serie jeg heller ikke kan få nok af, er The Vampire Diaries! Jeg elsker den overnaturligeverden med vampyrer, hekse, varulve og meget mere. Jeg synes serien er ekstremt godt castet, og rollerne passer perfekt til de forskellige skuespillere. Ps. de er alle sammen mega lækre ;-)
Selvom serien er præget af alt det overnaturlige, er der samtidig en kærligheds historie, som virkelig fanger én!

GOSSIP GIRL

Den sidste serie jeg er helt vild med, er Gossip Girl.
Jeg har set serien mange gange nu, men jeg kan alligevel ikke lade være med at se et par afsnit i ny og næ. Det er en super hyggelig og afslappet serie.
Selvom der er en masse drama, er der en speciel hyggelig stemning over serien. Jeg ser ofte Gossip Girl, hvis jeg har brug for at slappe af, efter en lang dag i skolen.


- Maria-Louise Olsen

Likes

Comments