Det meste af denne uge er blevet brugt under dynen, da jeg desværre blev syg..

Men i weekenden fik jeg det bedre, og fik da også spist noget lækkert mad (The Union Kitchen) med en veninde, og købt en kjole jeg længe har kigget på fra Designers Remix.

Jeg kom også ud i den friske luft og fik mærket kulden oppe hos min hest..

- Maria-Louise Olsen

Likes

Comments

Missguided har nogle super fine items til gode priser. Hvis man som mig, altid er broke, men hele tiden gerne vil opdatere sin gaderobe, har Missguided nogle rigtig søde bluser, kjoler, nederdele osv. til fair priser. Jeg har tidligere købt en bluse og en nederdel derfra, og jeg er positivt overrasket over hvor god kvalitet det faktisk er - man kan nemlig nemt blive skuffet, når man køber over nettet!

Jeg har samlet 3 super søde bluser og 2 bodysuits til under 300 kroner - og link til hjemmesiden i bunden af indlægget.

1. HER / 2. HER / 3. HER

4. HER & 5. HER

Link: Missguided.eu

- Maria-Louise Olsen

Likes

Comments

Jeg elsker makeup, og er især helt vild med de lyse farve i læbestifter og øjenskygger. Jeg er ikke så god til at bruge vilde farver - har dog lige købt en blomme- og rød farvet lipstick fra Kylie Cosmetics. Jeg skal lige vænne mig til at have farver på, men synes det er sjovt at prøve noget nyt!
Jeg elsker at eksperimentere med makeup, og kan snildt bruge en halv dag på at lave et look..
Jeg har samlet nogle af mine yndlings produkter på billederne nedenunder 💅💄

Min palette fra MAC har jeg selv sammensat, og jeg er meget overrasket over hvor pigmenteret farverne faktisk er, og hvor længe de holder i løbet af en aften. Den anden palette er fra Urban Decay - Naked 2. Jeg er rigtig glad for blandingen af farverne, da man kan skabe både et let men også et mørkere look med disse farver. Derudover elsker jeg at de er matte.

Jeg var meget spændt da jeg modtog mine lipsticks fra Kylie Cosmetics. Jeg havde set en masse videoer på youtube omkring dem, og læst om dem på nettet. De er af ekstrem god kvalitet, nemme at påføre og tørre lynhurtigt! Farverne er utrolig pigmenteret, og ser helt ud som jeg forventede de ville gøre.
Kan kun anbefale at man prøver dem!

Nogle af produkterne jeg bruger:

Kylie Cosmetics, Anastasia Beverly Hills, Too Faced, Mac Cosmetics, Clinique & Urban Decay

- Maria-Louise Olsen

Likes

Comments

I søndags blev der afholdt Golden Globes. Der var så mange flotte kjoler på den røde løber, og jeg har derfor fundet mine 5 yndlings kjoler!

1. Anna Kendrick i Vionnet

2. Hailee Steinfeld i Vera Wang

3. Sophia Vergara i Zuhar Murad

4. Naomie Harris i Armani Prive

5. Mandy Moore i Naeem Khan

​- Maria-Louise Olsen 

Likes

Comments