Jeg elsker makeup og bruger det næsten hver dag. Fordi jeg bruger makeup så tit, synes jeg det er vigtigt med produkter hvor huden kan ånde. Jeg har prøvet mange forskellige mærker, og har endelig fundet mine yndlings brands som giver min hud en glød, og er perfekte til at skabe et naturligt look.
Jeg har samlet mine 6 absolutte yndlings produkter, som jeg bruger til hverdag.

- Maria-Louise Olsen

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Det er koldt, mørkt og kedeligt vejr udenfor for tiden. Derfor kan man med god samvittighed, ligge sig under dynen og se en masse serier! Jeg er stor fan af serier, og kan på ingen tid se en hel sæson. Lige for tiden har jeg tre favorit serier, som jeg følger med i. Hvis du mangler en ny serier at gå i gang med, kan jeg virkelig anbefale en af disse!

Riverdale
En af mine absolutte yndlings serier i øjeblikket er Riverdale. Serien handler om Archie Andrews som bor i den fiktive by Riverdale. Man følger Archie og hans venner, og finder hurtigt ud af, at de ikke har et helt almindeligt teenageliv. Serien er præget af drama og gys samt kærlighed og venskab. Man kan se sæson 1 og 2 på Netflix.


Stranger Things
En anden serie jeg elsker, er Stranger Things. Den foregår i begyndelsen af 1980'erne i Hawkins. Et lab udfører videnskabelig forskning i det overnaturlige. De har fået adgang til en anden verden kaldet "Upside Down" ved at oprette en portal. Portalen kan de ikke lukke igen. Man følger hele tiden fem unge, som alle får kendskab til "Upside Down". Selvom serien er meget sci-fi præget, er der emner som kærlighed, venskab og mod. Man kan se serien på Netflix,
og der er 2 sæsoner.


Outlander
Den sidste serie jeg bare ikke kan få nok af, er Outlander. Serien er baseret på en historisk tidsrejse. Hovedpersonen finder i 1945 nogle magiske sten, som sender hende tilbage til Skotland i 1743. Her finder hun sit livs kærlighed. Jeg synes serien er mega spændende, da der er inddraget noget historisk, og derudover er kærligheds historien i serien meget fængende. Man kan se alle tre sæsoner på Viaplay.

Likes

Comments

Det er begyndt at blive mega koldt udenfor, og derfor skal vi have endnu varmere tøj på. Jeg kan personligt godt lide efterår, da jeg elsker lange bukser, støvler og sweatre/striktrøjer. Jeg kan godt lide at sammensætte et outfit, hvilket er nemmere når det bliver lidt koldere, da man har mange forskellige muligheder.
Jeg har derfor fundet nogle lækre items, som er perfekte til dette efterår. Jeg håber det kan bruges som inspiration!

- Maria-Louise Olsen

1 Her // 2 Her // 3 Her // 4 Her // 5 Her // 6 Her

Likes

Comments