Skrevet i : Hverdag, sommer17

Heeia, har allerede forbedret meg ser dere, dag 2 med innlegg <33 I dag er siste dagen min i Lillehammer før jeg reiser hjem med tog i morgen tidlig! I dag har vi vært i hunderfossen, kjempegøy for de små og helt okå for oss voksne! Jeg har faktisk kost meg kjempemye, syns det er superkoselig å være med tanteungene mine, nå som de faktisk liker meg, heh. Det er som oftest mamma og mormor som er mest spennende.. Ikke tante :( Hunderfossen hadde jeg gledet meg litt mer til enn lilleputthammer(hvor vi var i går), fordi jeg trodde det var litt mer for oss voksne å gjøre, noe de ikke var.. nedtur :( Men jeg fikk jo være med på litt barnegreier da, wihu !!

Campingplassen/hytta vi bor i er eldgammel å eierne kunne ha invistert i ny sofa og litt mykere madrasser, har vondt i ryggen fordi senga er så hard.. Gleder meg masse til å komme hjem til min egen seng<33 Det er ikke så veldig mye å gjøre her, derfor heller ikke så veldig mye å blogge om! Men mange fine bilder å vise dere;

Ser dere hvor jeg koser meg eller <33

Trollet var et veeldig stort høydepunkt for begge barna. Hun minste sov dessverre når vi gikk forbi dette :(

Vi blogges <33

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, sommer17

Heiia! Veet jeg sa i forrige innlegg at jeg skal bli flinkere til jevnere updates, men glemmer jo helt at jeg har en blogg! Looover å forbedre meg til jeg starter på skolen! Akkurat nå sitter jeg i Lillehammer med søsteren min, mannen hennes og mine to tantebarn! Jeg kom hit i går kveld med tog, hvor de sto å ventet på meg ved togstasjonen! Skikkelig digg med en liten miniferie. I dag har vi vært i lilleputthammer og kost oss masse! Været har vært heelt ok, bedre en hjemme i Trondheim hvertfall! I morgen skal vi til hunderfossen å kose oss enda mer. Merker at innleggene mine er veldig kjedelige, men skal bli bedre på dette også! Her kommer masse bilder fra i dag <33

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Heiia! Jeg kan faktisk ikke tro det, men jeg er ferdig med 13 års grunnskole!!! Eller, jeg var ferdig på onsdag, hadde vitnemålsutdeling da, uten å faktisk få vitnemål :) Når får man det? Kommer det i posten liksom?? help me.

Uansett så gleder jeg meg masse over sommerfeire, selv om jeg mest sannsynlig skal jobbe en del! Allerede i morgen reiser jeg på dagstur til Oslo for å dra på kurs. Det har skjedd ganske mye siden jeg blogget sist skjønner dere! Men dere skal få høre mer om det seinere! Jeg slenger med litt bilder fra den siste tiden, så skal jeg prøve å komme med litt jevnere oppdateringer fra nå!

Vi blogges<33

Likes

Comments

Skrevet i : Topp 3

Hei kjære lesere! Tenkte å begynne å ha mine topp 3 en gang i måneden! Så denne gangen tenke jeg å ha mine topp 3 bilderedigeringsapper! Enjoy!

Som dere ser så har jeg en del apper for bilder, men mine topp tre er aviary, afterlight og snapseed.

Denne appen er helt gratis og det er her jeg redigerer de fleste bildene på bloggen! Denne appen er nemmelig innebygd i nouw! Denne appen har maange fine filtre, og man kan selv velge å laste ned de man ønsker! Man kan justere fargene på bildet, man kan også bruke forhåndsinstilte justeringer, man kan legge på rammer å det meste med denne appen! De to siste bildene er før og etter. Anbefaler virkelig denne!

Den andre appen er afterlight! Denne appen koster 22(?)kr i appstore hvertfall, men den er absolutt verdt pengene! Her kan man redigere diverse bildejusteringer, legge til filter(her kan man igjen laste ned det man ønsker), legge på lyseffekter å rammer! De to siste bildene er før og etter, valgte å redigere bildet ganske så annerledes!

Den siste appen er snapseed, som også er gratis! Denne appen er litt mer avansert og går mest på bildejusteringer, denne appen har ingen filter, men man kan likevell gjøre mye med bildet! Appen krever litt bilde/redigerins erfaring, så ville ikke lastet ned den om du er helt nybegynner!


Ellers får dere ha en fiin søndag!

Vi blogges<33

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

I dag sto jeg og Kim opp rimelig tidlig, for å kjøre på hytta vår, som er i Mosvik! Vi tok ferja over til Rørvik og da er det bare 1 times kjøring til hytta. Det var meldt godt vær, og det ble det! Nå i skrivende stund er det 21 grader!

Da vi kom frem var det bare å få på bikini og solkrem for å legge seg i sola. Vi ble liggende en liten stund, før vi grillet pølser til lunsj! Etter lunsj bestemte vi oss for å dra på fisketur i finværet! Det er såå koselig å bare chille i båten å nyte sola, så det gjorde jeg mest!

Jeg fanget den største fisken i dag, tihi! Vi var bare ute noen timer for å kose oss! Men fisk ble det!

Når vi kom hjem slappet vi av, før vi grillet! Namm, grillmat er kanskje den beste maten jeg vet om!

Håper dere har hatt en like fin dag som meg!

Vi blogges<33

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei, dette er mitt første innlegg på denne bloggen! Så hva passer vell bedre enn å presentere seg selv? Vell, jeg er ei 19 år gammel jente som veeldig straks er ferdig på vgs. Neste år skal jeg gå på Fredly Folkehøgskole, der skal jeg gå en linje som heter security, oh som jeg gleder meg! Linja handler om sikkerhet, vekter, forbredene på politihøgskolen og mye slikt! Syns du linja høres spennende ut kan du sjekke ut mer om den her! Så jeg har laget denne bloggen for å oppdatere venner, familie og bekjente! Håper bloggen faller i smak!


Som nevnt tidligere er ei 19 år gammel og straks ferdig med Vgs. Nå i mai har jeg vært russ, og kos meg utroolig mye! Har dere sett været i Trondheim eller, oh mai du var god. På fritiden min er jeg mye med min kjære kjæreste å gode venner!

Jeg er litt usikker på hvor mye jeg kommer til å blogge nå i sommer, men skal prøve å få oppdatert litt, før det braker løs på skolen, som forresten er 19. August!Ønsker du følge meg finner du informasjon om det her:

Instagram @marianrevdahl

Vsco @marianrevdahl

Snapchat @marian.revdahl

Mail marian_revdahl@hotmail.com


Vi blogges

Likes

Comments