Idag blev det frukost i solen på balkongen. Värmen är med oss.

Likes

Comments

Foto, My Days

Dessa senaste dagarna har levererat värme med högsta betyg. Det har varit så skönt och jag har varit ledig men varit inne för mycket så har inte tagit vara på denna värme nå bra. Idag jobbar 14-22 och är sen ledig 2 1/2 dag igen och då ska jag njuta för solen ska förhoppningsvis vara kvar några dagar till.
Imorgon har jag en hel del roliga planer, intervju och shopping står på schemat och hoppas innerligt att detta slutar bra.

Kram på er och hoppas värmen är med er också

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Jag har precis hittat mina drömskor på Junkyard. Kärlek vid första ögonkastet ja. Dessa måste jag bara ha ett par av, dom grön/vita är favoriterna.

Likes

Comments

My Days

Gårdagen var inte så rolig i sin helhet tappade all ork och lust, en deprimerande dag. Det enda positiva med dagen var nog mötet och timmarna med kören. Är fortfarande lite låg idag men jag hoppas verkligen att det går över lite senare. Jobbar 14-22 idag och 8-15 imorgon sen har jag tre dagars ledigt, så skönt. Har lite planer inför helgen så hoppas på bra väder.


Önskar er en bra torsdag

Likes

Comments

Inspiration, My Days

Godmorgon hörrni!

Jag jobbar 6-14 idag och ska direkt efter jobbet vidare till ett efterlängtad möte som jag hoppas kommer sluta på den positiva nivån. Senare ikväll är det dags för kör igen och kanske hinner med gymmet en sväng, det skulle vara skönt.


Ha en bra dag, kram

Likes

Comments