​Nu tar vi nya tag här. Mycket har hänt sen sist! Jobbet rullar på och jag stormtrivs! Mina helger bara försvinner för jag umgås med fina vänner så vi skrattar bort hela helgerna! En annan nyhet är jag jag äntligen fått en lägenhet!!! så den 1 december åker skutan i mot staden och jag kan då kalla mig en statsbo! 

Likes

Comments

Jaaaaaaa när livet vänder till det positiva och man blir liksom glad igen! Fast man är lite nervös över hur det kommer att gå med allt! Men som det ser ut nu så flyttar jag hemifrån om bara några veckor... 👏

Likes

Comments

Allt förändras men livet går vidare! Jag befinner mig just nu i en lite svacka i livet.. Alla verkar veta vad dem vill göra och går all in för det. Men själv sitter jag här och har ingen jävla aning om vad jag vill göra i framtiden! Och nu förändras allt runt omkring, jag måste intala mig varje dag att det kommer bli bra, eller jag vet att det kommer bli bra men just nu är det tufft!

Likes

Comments

Att ta en kvällspromenad och rensa tankarna, kan göra väldigt gott för själen 🙌🏻

Likes

Comments

Kräftan
Hur mycket du än är sugen på att göra små utflykter nu, kära Kräfta, så är det allra bästa att inte åka någonstans om du kan låta bli. Många Kräftor måste resa i jobbet eller i skolan denna vecka, och det kommer på många vis bli något av en prövning. Irritation mellan dig och någon du ännu inte lärt känna, stress och missförstånd tycks förfölja alla kortare upptåg nu. För pendlande Kräftor krävs det en hel del tålamod nu. Men så kommer också många Kräftor hem från en lång resa, eller tar emot någon som varit borta länge, och det här kan bli en riktig energiboost. Äntligen får du tillbaka lust och pepp, och bara känslan av att komma hem/ha denna viktiga någon hemma gör dig varm i hela själen. Framtiden får ett magiskt ljus över sig igen.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Michel Kiwanuka – Home Again

Likes

Comments

Idag fyller du 20år! 20 jävla år!
GRATTIS världens finaste vän! Jag vet på riktigt inte vad jag skulle göra utan dig! Du finns där i alla lägen och stöttar mig i allt! Och jag önskar dig hundra gånger lycka till på alla äventyr du tar dig an inom framtiden och hoppas att jag får vara med dig och dela nya minnen med dig! Puss ❤️

Likes

Comments