I dag har jeg vært så glad. Humøret mitt har vært på topp og jeg føler alle menneskene rundt meg også har sprudlet sammen med meg. Det MÅ være været. Jeg er så glad for at solskinnet utenfra blender tv´en, selv om det er fryktelig irriterende. Idag liker jeg det. Jeg liker at jeg slipper å være redd for å kjøre i snøvær til jobb, istedenfor kan jeg kjøre trygt på tørre veier. I morgen kommer lønnen rullende inn på konto, noe som gjør meg enda mer glad.

Fineste Ina har gjort meg mørkere igjen, og klippet av lengden på håret litt. Jeg er så fornøyd med denne fargen, og tror jeg må bevare den en stund fremover. ♥

Før klokken var 10 idag, hadde jeg vært å kjøpt en ny madrass. Den gamle har derfor blitt brukt som trampoline i stuen av Isa og Liam. Må få prøvd å få kastet den på dynga så fort vi har litt tid overs. Jeg gleder meg sånn til å sove i natt, og virkelig håper denne madrassen er bedre. I grunn så er jeg overbevist om at den nye madrassen er mye mykere enn den forrige. For den var alt for hard for min ynkelige rygg 😁

Etter jobb idag, når jeg hadde parkert utenfor huset vårt så jeg en grevling!!!! Altså, jeg satt i bilen i en halv evighet før jeg turte å gå inn. Jeg hadde bestis på tråden, og ropte på Kim. Som at han skulle høre meg igjennom veggen. *ønsketenking*. Jeg løpte inn med store steg, og håper aldri mer jeg ser det svære dyret. Jeg har så noia for enkelte dyr, grevling er en av de.

Nå skal jeg løpe til sengs, så snakkes vi muligens imorgen. God natt ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er så tom for ord. Jeg tror egentlig ikke jeg klarer å skrive ned nok ord for å kunne fylle ut til et fullstendig blogg innlegg engang.

Det har vært en tøff periode her hjemme de seneste ukene. Isadora startet med vannkopper, og i går fikk Liam det. Vi ventet på det, for det er veldig smittsomt. Og ja, vi er kjempe glad for at de begge får det i så ung alder. Vannkopper kommer bare en gang i livet, sies det. Så nå er vi ferdig med det. Det er bare veldig slitsomt når det først står på.

Jeg og Isadora reiste på teater og så på Skjønnheten og Udyret tidligere på dagen, så mange flinke og kreative sjeler. Jeg er glad for at det fortsatt finnes mennesker som lever ut skuespiller drømmene sine, for det er så koselig å se på teater. Gleder meg til å se selve filmen også. Den tror jeg er veldig fin.

Vi fikk slappet av en times tid hjemme, før det var rett på svømmekurs med Isadora. Så etter å ha fått froske hender begge to, og timen var ferdig reiste vi hjem. Isa var ikke helt i topp form før svømmingen, men hun insisterte på å reise og hun var i god form under svømmetimen. Men nå i løpet av kvelden fikk hun feber. Så nå har vi to stk syke barn hjemme her. Tar det aldri slutt? Stakkars små ♥ Jammen godt jeg og Kim er så flinke til å samarbeide. Uten han hadde dette vært enda tøffere. Jeg håper vi snart får mange fine dager sammen uten noe som helst sykdom.

Imorgen trenger jeg å få litt mer energi, så da skal jeg trene her hjemme mens Liam sover ettermiddags luren sin. Når Kim kommer hjem fra jobb skal jeg gå meg en lang tur med voffsen. Nå er været blitt så fint ute, ikke minst lysere. Det hjelper veldig på!

Nå skal jeg hoppe til sengs. Klokken 22. Jepp. Jeg trenger all søvn jeg kan få. I går la jeg meg klokken 21. Men med to syke små som er våkne heeeele natten, trenger man å få hvilt seg når man først har muligheten.

Legger med noen av bildene fra fotograferingen vi hadde sist uke med Elsa Gabo. Hun er så utrolig dyktig og jeg har tatt de fleste barnebildene mine hos henne. Jeg bruker fast Elsa, og også Chalmers Photography. Anbefaler disse hvis dere liker ca samme type som meg på bildene mine. Jeg elsker når det er magisk. Farger og ikke så oppstilt.

Jeg er så heldig som har fått to så vakre, unike og ikke minst jordnære barn. Jeg elsker dem så høyt!

Klærne fåes kjøpt her hos minlilleskatt. De selger de fineste barneklærne av den beste kvalitet. ♥

Likes

Comments

 • Jeg klarer ikke å nyte maten hvis det ligger hårbørste eller hårstrikker ved siden av meg. Synes det er ekkelt å må alltid rydde bort dette før jeg spiser.
 • Jeg har god karakter i Norsk. Men har alltid hatt vanskeligheter med å skille mellom og/å. (Nå kommer dere til å legge ekstra godt merke til dette, bare for at jeg innrømte det. Hehe)
 • Jeg er perfeksjonist. Jeg organiserer alt vi har her i hjemmet. Legger meg veldig sjeldent når huset vårt er rotete. Liker å rydde så det er pent til vi våkner opp til en ny dag.
 • Jeg noterer ned hver minste ting. Senest i sta noterte jeg ned på telefonen under mappen Isa. "5,5 år vannkopper." "5,5 år Begynte på svømmekurs". Jeg bruker å ta en kveld i ny og ne og notere ned alt i bøkene dems, da litt mer detaljert.
 • Eat Natural med akkurat denne smaken er en av mine topp tre favoritt sjokolader. Ble hektet på den når jeg jobbet på Gardermoen, og er fortsatt hektet.
 • Min bestevenninne har alltid skrytet sånn av at jeg er så flink til å rygge inn når jeg parkerer, noe jeg bare lo av. Men nå har flere av venninnene mine også kommentert dette. Så rygge med bil, det er en ting jeg er god på. Kunne det ikke heller ha vært å tegne eller synge...
 • Jeg kommer sjeldent for sen til ting. Jeg liker ikke å bruke tiden til andre, får så dårlig samvittighet. Kommer heller en time for tidlig, enn ti minutter for sent.
 • Jeg liker alt her i verden. Sett bort fra sennep, champignon på boks og oliven.
 • Det beste jeg vet om å spise er kjærestens sin hjemmelagde biffsalat. Diggeste som finnes.
 • Jeg er sjokoman. Jeg blir overlykkelig når kjæresten, eller vennene mine kommer overraskende med sjokolade til meg. Blir jeg servert en kaffe også så er jeg så fornøyd.
 • Jeg tenker ofte på hva jeg kler på meg, om det er OK å ha på seg som to barns mor. Senest ista tenkte jeg på at jeg burde kjøpe en kjip badedrakt for å ha på svømming fremfor bikinien jeg bruker. Bare for at jeg er mamma.
 • Jeg klarer ikke å spise mye potetmos. Jeg har bare en liten dæsj med potetmos ved siden av pølsene mine. Spiser helst pølsene i lompe, og tre gafler potetmos. Blir kvalm om jeg spiser for mye av det.
 • Jeg drikker Pepsi Max hver dag. Og gjemmer brus glasset mitt for datteren. (Her i uka drikker vi bare brus i helgene skjønner dere).
 • Min store hobby er å ta bilder. Da spesielt av barna. Jeg elsker å fange øyeblikkene og har tusenvis av bilder på mac´en.
 • Jeg leser faste blogger hver dag. For tiden er jeg mest hekta på Pilotfrue, Lene Orvik, Sophie Elise & Caroline Berg Eriksen.
 • Jeg har nylig tatt en ny tatovering.
 • Jeg har aldri stemt før ved valg. Noe jeg har like dårlig samvittighet for hver gang, og føler derfor jeg heller ikke har så mye jeg kan si om hva jeg mener om enkelte partier.
 • Jeg er en sterk person, vil jeg noe nok så klarer jeg det alltid.
 • Jeg tar veldig godt vare på huden min med gode produkter.
 • Jeg digger å skremme folk. Sist skremte jeg venninnen min Camilla på kjøpesenteret, da visste hun ikke engang at jeg var på senteret. Jeg kjente igjen henne bak ifra, var 90 % sikker på at det var hun. Heldigvis var det henne. Herlighet, tenk hvis ikke. Haha ler like godt hver gang.
 • Jeg har vinnerlykke. Og får premier tilsendt opptil flere ganger i uken. Senest idag fikk jeg klær for verdi av 2000,- til datteren i posten som jeg har vunnet. Det er også mer på vei til meg, blant annet karamell fugde. Noe er lite, noe er stort. Men jeg er heldig og setter stor pris på alt jeg har vunnet. Jeg er snart oppe i 100 tk som jeg har vunnet for. (Jeg har en side jeg lagrer alle mine gevinster og hva de er av verdi på.)
 • Jeg er kristen, men ikke troende.
 • Får jeg latteranfall hiver jeg bakhodet bakover. Jeg og bestevenninnen min er helt like når vi ler. Tror vi er skadet fra barndommen.
 • Det er alltid gøy når jeg og Mariann er sammen på ting, spesielt når vi skal hilse på folk for første gang. Mariann. Marianne. Folk må tro vi kødder.
 • Jeg har smykker til verdi av flere ti talls tusen. Som jeg aldri bruker. Det har jeg også dårlig samvittighet for.
 • Jeg er veldig glad i potetgull med sourcream.
 • Jeg tørr å påstå at jeg er menneske kjenner, jeg ser fort hvem jeg kan stole på eller ikke. Leser også som regel fort hvordan et menneske er i personlighet.
 • I mine to siste jobber har jeg brykt uniform, og det er virkelig noe fler jobber burde ha. Kleesbudsjettet mitt er minimalt. Kan gå i x antall måneder uten å kjøpe meg noe nytt. Er mer glad i å kjøpe klær til barna enn meg selv, jeg bruker å mikse og blande av de klærne jeg har.
 • Lurer alltid på om jeg har et bra håndtrykk når jeg hilser på mennesker. Kanskje jeg skal teste på kjæresten eller en venn? Haha.
 • Jeg er veldig dårlig til å svare på sms. Det beste er å ringe meg.

Likes

Comments

Det er så mye som skjer om dagen, og nå er vi allerede i Mars. Helt utrolig. Isadora har blitt smittet av vannkopper, så hun blir værende hele uken hjemme så hun ikke fører smitten videre. Hun har nesten ikke sovet de siste døgnene heller, på grunn av kløe. Hun som bruker å sovne klokken 20, og noen ganger før lå våken til klokken 4 på natten før hun sovnet. Jeg lå ved siden av henne og hadde på kløestillende krem flere ganger. Stakkars lille. Mye man gå igjennom som liten, og også som stor. Livet altså ♥

I går ble det spontant bestilt tur til Kolymbia som ligger i Hellas. Vi reiser med kusinen min og hennes to jenter på 2 og 4 år. Det blir så koselig for barna og også oss. Jeg er så glad i Ida, som kusinen min heter, og elsker å være rundt henne. Tui sin app lastet jeg ned i går, og nedtellingen har begynt for fullt. Jeg satt på Zara sin nettside og så etter badetøy til barna idag, og vurderer å bestille det til reisen. Liam vokser jo som ugress, så han må ha alt nytt av sommertøy. Skal også bestille ett par badesandaler til han, for jeg kan garantere at han kommer til å gå, gå og aldri sitte stille. Isa har badetøy fra før, men det er så mye fint i butikken nå - så ryker vel på en liten smell der.

Idag var også dagen jeg begynte med betakaroten tablettene, for det er minimal tid for å ligge å steke seg på en solseng med to jr med på tur. Derfor håper jeg at disse tablettene kan hjelpe meg litt med fargen selvom jeg ikke ligger pal på solsengen. Helt ærlig, så tror jeg at jeg har gått litt lei av å bare ligge å sole seg i flere timer. Setter mer pris på å få være med barna i vann skliene, stranda og rundt om kring hvor enn de vil gå.

Så var det meg da, umulig å finne badetøy til. Jeg har noen fra før, og er veldig glad i den ene bikinien jeg fikk fra besteveninnen min som er ifra Victoria Secrets. I fjor ammet jeg, så puppene holdt på å sprette ut, så mest sannsynligvis så passer den bedre i år.

Her var vi i Thailand. Liam sin første ferie bare noen måneder gammel. Isadora svømmer ved siden av med armringer og rastafletter. Jeg forguder Thailand, men med den lange flyturen som har vært ganske grusom alle gangene vi har vært der nede, med så små barn - har vi bestemt oss for å vente til Liam er litt eldre med å dra ned igjen.

Det blir ikke så mye bilder av snuppelure om dagen da hun har masse røde prikker overalt, så vi venter til hun er frisk og seg selv igjen. Liam derimot er ikke blitt smittet enda, så blir spennende å se om han slipper unna denne gangen eller om han får det. Helt utrolig om han ikke blir smittet. Jeg håper jo han blir det, så vi er ferdig med vannkopper på han også.

Ha en god onsdag ♥

Likes

Comments

Jeg og Isadora inngikk en avtale forrige uke, som gikk ut på at vi skulle ha fine morgener sammen. Isadora med sine fem år på baken, har virkelig lært hvordan man kan å bruke lengst mulig tid. "Jeg må bare, jeg må bare". Det er en dårlig kombo når jeg skal rekke jobben, og de skal rekke samling i barnehagen til klokken 09.30.

Noen ganger må vi skifte ulltøy tre ganger for det klør. Neste dag klør det kanskje ikke. Strømpebuksa skal være helt klumpefri. Tskjorta skal være stramt ned i buksa. Hun skal helst ha på Elsa truse. I nød går Olaf. Altså Frost (Frozen) har virkelig klart å håve inn penger for å si det sånn. Sokkene er i feil farge. Håret er ikke stramt nok og så videre. Hun er i den alderen. Jeg tror jeg var like vanskelig når jeg var yngre, om ikke verre. Takk mamma og pappa for at dere holdt ut med meg, jeg kan nå si at jeg vet hvordan dere hadde det.

Jeg har en motivasjons kalender som jeg kjøpte fra Stjernedryss.no, den går ut på å inspirere til gladere dager. Der man setter på smilefjes som belønning. Isa skulle få seg en ny rattkjelke om hun og jeg ikke kranglet på morgenene, den skulle være i rosa. Rett etter jeg leverte barna i barnehagen reiste jeg ned til vår lokale sportsbutikk her vi bor, og kjøpte den mest perfekte kjelken til jentungen min. Jeg hadde en så god følelse, og gledet meg sånn til å bygge den opp sammen med henne.

Hun var overlykkelig når hun så hva som ventet henne, og det passet så bra med timingen da hun var bedt i ake bursdag til en av vennene i barnehagen dagen etter.

Lørdag kom og klokken 10 kom vaskehjelpen vår, så jeg og Kim kledde på barna og tok dem med ut i akebakken frem til vi skulle reise i bursdag. Klokken ble 11:30 og det var tid for Liam sin første dupp, han begynte å bli sutrete og jeg lengtet etter å sette han fast i bilstolen og kjøre. Han sovner nemlig med en gang jeg begynner å kjøre, det må være lyden av bil motoren og litt sånn berg og dalbane følelse, i hvertfall kan jeg påpeke dette etter dagens hendelse. Jeg kjørte nemlig over det splitter nye akebrettet til Isadora. Jeg trodde det var snø som lå i veien og tok derfor mer fart for og komme over. Dumme meg trodde Isadora hadde tatt akebrettet bak, (da hadde jeg uansett glemt å lagt det inn, men da kunne jeg i det minste ha snudd å hentet det når jeg hadde kommet på det). Det eneste som sto i hodet mitt var 1. Å rekke bursdagen. 2. Å kjøre med en gang så Liam får sovet.

Jeg klarte ikke å kjøre over kjelken og gikk ut for å se hva det var som lå i veien. Når jeg så hva som lå plantet under dekket mitt begynte jeg å gråte. Jeg fikk så dårlig samvittighet. Jeg følte meg som verdens verste mamma. Jeg ringte Kim med en gang, da han hadde reist til butikken for å kjøpe støvsuger poser. Jeg gråt sånn i telefonen og sa han måtte komme i og med jeg ikke kom meg noen steder, og hadde kjørt på kjelken.

Kim kom og prøvde å dra det ut, uten nytte. Han måtte hente jekken, for så å jekke opp bilen og deretter få det løs.

Kunne det ikke bare ha vært et rompe akebrett til 59,- på nille. Hvorfor måtte det være den splitter nye rattkjelken til 900 kr? Jeg er alltid med den tanken, at alt skjer for en grunn. Men jeg klarer bare ikke å forstå hvorfor dette måtte skje. Mammahjertet mitt blødde når jeg fortalte det til Isadora, og når jeg så hvor lei seg hun ble.

Kim fikk rettet det opp nogenlunde, men den har fått seg en skikkelig smell. Så nå venter jeg på lysere tider og rabatt på rattkjelker, så skal jeg kjøpe en ny til henne. Først da kan mammahjertet mitt slutte å blø.

Likes

Comments

Klokken er straks 23, og søvn høres veldig fristende ut akkurat nå.

Nå skrev jeg akkurat "men jeg har så....." Jeg prøver å unngå å bruke visse ord for ofte.. "Men" er ett av de. Derfor visket jeg det ut og begynner på nytt. Jeg har så lyst til å oppdatere bloggen for dere idag. Jeg har hatt en super dag sammen med hele familien, bortsett fra søsteren min og hennes familie. Utenom de så var hele hurven samlet her hjemme hos oss.

Begge barna, da spesielt Isadora er så glad i å hjelpe til med matlagingen. Hun spør alltid om hun kan hjelpe til, og det synes jeg er helt topp. Liam er vel mest med bare for at det er her det skjer, og på kjøkkenet finnes det mat. Han er litt som hunden, spaner etter om det detter ned noe han kan smake på. Lille nydelige matvraket.

Vi lagde oreo & strawberry cheesecake, med opphakkede ferske jordbær i. Den skal ligge i fryseren, så blir mer enn is kake. Den er veldig god, og den har en veldig frisk og syrlig smak. Tenk dere den her på sommeren ute på verandaen. Mums! Vi lagde også hjemmelagde trøfler rullet i kakao og melis. Isadora lagde boller helt på egenhånd, jeg bare målte opp hvor mye hun skulle ha, deretter ordnet hun resten selv. Hun er så flink altså, den jenta der.

Min fine kjæreste fyller nemlig 39 år idag, og selv om det ikke er rundt tall før til neste år, så synes jeg at det er så koselig når både familien min og Kim sin samles. Derfor benytter jeg alltid anledningen. Søndag er det også, og det er enda en god grunn til å feire og å spise masse søtsaker og sukker.

Det var to trøtte små som sovnet rett etter kveldsmat og tannpuss idag. Isadora sa til meg mens vi sto å pyntet den ene kaken, at hun var så glad for at vi hadde en så morsom bursdag. Jeg føler meg med en gang som en mye bedre mamma, når jeg hører at barna har det bra og at de viser hvor stor pris de setter på familien.

En av gavene Kim fikk i dag, var års koppen på kaffe fra Shell/ 7 eleven, jeg spurte han pent om jeg kunne låne den imorgen. Selvfølgelig svarte han. Han er så snill, som lar meg få den første kaffen fra koppen hans. Haha, er ikke det kjærlighet eller 😁. Herlighet for en kaffedrikker jeg er. Imorgen tar nemlig jeg og barna snuten mot Kongsvinger, til en av mine nærmeste venninner, og de to prinsessene hennes.

Jeg hadde tenkt til å fortelle dere om en sinnssyk kjip ting som skjedde meg i går, men nå hører jeg sengen skriker på meg. Så jeg får gjøre det senere. Det var så trist, så jeg begynte å gråte.. Blir lei meg bare av tanken på det.

Jeg skal ta med meg kameraet til Camilla min imorgen, å få knipset litt fine bilder. Så dere hører ifra meg om ikke lenge♥

Likes

Comments

Her ligger jeg med varmeflaske på magen. Jeg bare vet så at tante rød kommer på besøk til meg imorgen.

Lønningsdag og mensendag på samme dag. Vet ikke helt hva jeg synes om det. Det jeg vet er at jeg nok aldri kommer til å glemme syklusen min, i og med den er på favoritt dagen min. Ikke for at jeg får mensen, men at penger kommer inn på konto.

Jeg merker at jeg er ekstra sliten og jeg får alltid så smerter i ryggen. Det her er litt personlig, men jeg deler for det. Jeg liker å være en åpen person. Jeg gikk på mini piller når jeg fikk Liam, med tanke på ammingen. For noen måneder siden hadde jeg en spontan abort, og valgte derfor å reise til legen for å få noe som var tryggere for meg. Jeg visste ikke at jeg var gravid først, så dette var ikke planlagt. Det er uansett trist, og ikke noe jeg unner noen å måtte gå igjennom.

Legen ville ikke gi meg noe før jeg hadde fått tilbake min regelmessige syklus etter at jeg mistet. Derfor håper jeg litt at den kommer imorgen, og at jeg har rett. Da skal jeg hente ut p sprøyte, og prøve ut det. Jeg har allerede prøvd p stav, men det passet ikke for meg. Håper jeg slipper masse tull med dette, og at jeg endelig finner noe som passer for meg.

Så her sitter jeg da, med ett glass vin, ett glass med pepsi max, en chips pose, sjokolade og kjeks. Bare litt fysen sa du ;) haha.

Det sporet litt av det her, jeg hadde egentlig planer om å skrive hvor glad jeg var idag for at det var så utrolig fint vær. Skikkelig fint er det nå. Jeg elsker når det er som det her, gir meg påskestemning delux. Vil sånn til Trysil i påskeferien, og det er lenge siden jeg har følt ett behov for det. Sikkert med tanke på at jeg har gått gravid og hatt små barn de siste årene. (Har for såvidt fortsatt små barn).

Likes

Comments

Jeg snappet akkurat opp at barn i handlevogner skyldes uhygieniske foreldre. Jeg er skyldig i det her, og det første jeg tenkte var, "er dette hva andre mennesker tenker om meg, når jeg har mine to små i handlevognen?"

Den tanken har aldri slått meg før, at det er ikke er hygienisk. Rett å slett for at all mat per dags dato har som regel en eller annen form for emballasje rundt seg. Jeg mener, vis meg den matvare som ikke har det. Eple og generelt annet frukt i løsvekt blir jo lagt i plast. Samtidlig som den alltid blir skyldt når man kommer hjem også.

Uavhengig av barneføtter eller ikke, så er handlevogner per definisjon skitne. Jeg ville aldri ha lagt tre løse epler nedi i kurven for eksempel.

Det er det stadiet, når barnet har vokst fra barne setet som er på handlevognen og man skal handle etter barnehagen og barnet vil helst bare legge seg ned på gulvet og er lite samarbeidsvillig, trøtt og sliten etter en lang dag. Ja, barna mine får lov til å sitte i vogna, men ikke tulle og styre. Raskeste og mest praktiske måten å få gjennomført handlinga vår på. Jeg vet at enkelte mennesker mener at vi med barn burde handle uten barn, for at de skal slippe mas og tjas, men da foreslår jeg heller at de uten barn reiser og handler klokken 22 på Kiwi eller Rema, de har åpent til 23. Og da er også små barn i seng. Ps. Husk Antibac, for tenk på alle de skitne barna som har vært der og griset til i timene før. Vil også minne deg på hvor mange grisete og skitne hender som har tatt på selve håndtaket på handlevognen før deg, tenk på alle guttene som har tisset og kanskje ikke vasket hånden sin før de skulle ut og handle? Eller hva med influensa syke Berit som nøs over hele vognen.. Jeg bare nevner det.

Jeg skal være helt ærlig med dere, jeg har ubevisst latt barna mine sitte i handlekurven. Jeg føler kanskje det er bedre, både for meg selv og andre. De bruker som regel å gå pent, da spesielt eldstemann. Men med en liten en som nylig har lært seg å gå, samt en nysgjerrig frøken på 5. Så er det ikke alltid like lett. Jeg har bare to armer, og når jeg har de plassert i vogna, vet jeg hvor jeg har de, fremfor myldret av mennesker i butikken. Jeg må si jeg digger disse menneskene som gir meg ett smil når jeg har en eller to trøtte mase unger, det får meg til å føle meg så mye bedre, ett blikk som sier, "jeg vet hvordan du har det, slapp av, det blir bedre". Sinna blikkene derimot, da sender jeg ett stort provoserende smil tilbake, (det er disse sinna menneskene som burde ha vært ferdig oppdratt.. for lengst). For joda, av og til har jeg to søte små barn som er praktfulle igjennom hele handleturen, men jammen vet de hvordan de skal slå seg vrang midt i butikken også. Jeg velger å være den moren som sender smil til andre foreldre med grinete barn. Skulle barnet til den slitne mammaen jeg møter ha revet ned tjue pakker med corn flakes, så går jeg bort til henne og overtar stablingen for henne, så hun kan fullføre handlingen sin og få kommet seg hjem. For jeg vet akkurat hvordan det er, og da vil jeg mye heller prøve å gjøre dagen til denne mammaen bedre.

Jeg husker en gang når Isadora var mindre, og hun ikke fikk det hun ville. Hun skrek og slo seg helt vrang, jeg sa nei nei og atter nei. Hun ga seg ikke, og det trengtes kun ett blikk fra en annen dame som sa meg alt, jeg følte meg som verdens verste mamma og ga etter, jeg ga jentungen min det hun ville ha. Aldri mer tenkte jeg. Nå gir jeg blanke i hva andre gjør, for jeg er mamma til to barn, to barn som skal lære seg å oppføre seg, og de skal ikke stå å mase og få det de vil ha.

Isadora lærte seg dette for ett par år siden, rett før hun fylte tre år. Vi skulle på stranden å var innom butikken for å handle drikke, frukt og kjeks til å ha med oss. Isadora ville absolutt ha is. NÅ. Jeg sa nei, at det skulle vi spise når vi var ferdig på stranden. Hun ga seg ikke og la seg ned på gulvet, hylte og skreik. Folk tittet og tittt. Jeg stilte meg i kø, og viste at Isa ville komme etterhvert. Gamle pensjonist damen foran meg sier kvest "kan ikke noen dytte noe i kjeften på den ungen?" Jeg ble så provosert og jeg kommer aldri til å glemme den hendelsen. Men vet dere, det takker jeg meg selv for den dag i dag. For jeg kan fint gå i butikken med henne, uten at hun forventer å få det hun vil ha.

Jeg bruker ikke å handle etter barnehagetid, mest for at det er stappfullt med mennesker og for at jeg synes Liam og Isadora skal få slippe å være med når de er slitne. Men noen ganger så bare MÅ man. Samtidlig som at de en gang må faktisk lære seg å oppføre seg i butikken også. Oppdragelse har begge barna våres, selvom minstemann har mye igjen og lære da han nesten nylig bikket året. Derfor er det så fint at storesøster kan være ett godt forbilde for han. Hun er kjempe flink, som regel. Men man kan heller ikke forvente at små barn oppfører seg som en voksen, i så fall ville jeg som mamma ha vært bekymret.

Jeg er mer nysgjerrig på de som lar barna sine stå å plukke smågodt med fingrene sine, eller rive ned dopapir og tro at de som jobber der skal rydde opp etter DINE barn. Eller kjøre rally med handlekurvene for de som er til barn. For det får ikke mine barn lov til.

Likes

Comments

Etter å ha levert i barnehagen, sola skinte og jeg fikk plutselig så lyst på å ha ren bil. Det er litt sånn luksusfølelse å kjøre rundt i ren bil. Når bilen min er møkkete (som den er 3/4 av året), unnskylder jeg meg alltid når jeg har folk sittende på. Haha. Men det er jo min egen feil for at jeg venter for lenge imellom hver gang.

Kjørte inn på Esso, og fikk kjøpt både bilvask og 3 pack med sjokoladeboller. Så godt. Fikk også med masse forskjellige servietter til å vaske både dashbord og vinduer, så imens bilen ble vasket utvendig passet jeg på å vaske innvendig når jeg først hadde tid til det. Den følelsen kommer ikke så altfor ofte, så greit å benytte muligheten når jeg først vil.

Det er rart hvordan man i 15 minutter etter gjør alt man kan for å unngå søledammer. Helt til man finner ut at man har dårlig tid, og søledammer blir plutselig glemt. Krysser fingrene for at bilen min holder seg litt lengre ren denne gangen.

Jeg sto opp på feil ben idag, og håper at det blir bedre utover dagen. Jeg hadde endelig muligheten til å ligge i ti minutter ekstra i og med kjæresten sto opp med barna, og jeg ligger ikke å drar meg for ofte, for å si det sånn. Derfor er det såååå digg. Ulempen var at det var full fest i stua, klokken 7 i dag var det p3 musikk på høyeste nivå, 3 glade laks som kom inn på rommet og ville ha meg opp. Jeg sa pent at jeg kommer snart. Prøvde alt jeg kunne for å ikke høre musikken, prøvde å legge to puter over hodet for å stenge musikken ute. Funka ikke. Står opp og ser at jeg har glemt morgenkåpen min, tror først det er Kim som har lånt den og blir irritert på han. Tusler kald ut i stuen og blir møtt med Kim som stryker skjorten sin og bare litt over glad sier han "Hei seeeexy". Jeg fortsatt irritert på grunn av den ekstremt høye musikken, går på badet og smeller igjen døra.

Ett kyss var det som skulle få meg blid igjen. Jeg er ikke en vanskelig person, og det trengs ikke så mye for å snu humøret mitt.

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb, så snakkes vi plutselig. ♥

Likes

Comments

Jeg er så glad i bloggen, rett å slett for at jeg er så glad i å skrive. Jeg liker å kunne se tilbake på ting og gode minner. Litt dårlig til å oppdatere er jeg av og til. Derimot snapchat kontoen min oppdaterer jeg opptil flere ganger daglig, så hvis du vil følge meg og familielivet mitt der, så gjør det gjerne. Killmariss kaller jeg meg der. (don´t ask why).

Kanskje jeg skal begynne med snapchat lately jeg også, som en del andre bloggere gjør? Hva synes dere? Trykk gjerne liker om dere vil det.

Likes

Comments