View tracker

I dag var jeg så heldig å våkne opp til en kjekk mann som smøg seg inn på rommet, vekket meg med frokost og levende lys. En skikkelig digg omelett var en veldig god start på fredagen. Han hadde også vært oppe i ett par timer allerede med begge barna, så da kunne jeg tenke bare på meg selv denne morgenen. Sminke meg uten å måtte stresse rundt og kle på minstemann, som jeg bruker å gjøre. Eller mase på Isadora at hun må børste håret sitt. En rolig fredfull morgen med fyr i peisen.

Var på vei ut døra til barnehage og jobb, da Liam sier med søt stemme. "æsj". Da var det bare å snu og få skiftet på æsjen i bleia. Haha. Som min kjære gjorde, en skikkelig gentlemann idag. Derfor fikk jeg tid til å lage med en stor kopp kaffe til å ta med i toch mugen min. Hva er vel en morgen uten kaffe?

Nå skal jeg fortsette å nyte lunsjen min. Når jeg kommer hjem skal jeg og barna lage ferskpresset juice, med den nye juicemaskinen jeg var så heldig å få av mormoren min. Det skal bli godt! Skal også få kjøpt inn litt annet grønt, som ingefær og lime og begynne med en shot om dagen. Sørge for å få i meg og resten av familien litt gode næringstoffer.

Likes

Comments

I dag har jeg brukt den verdifulle tiden etter jobb med mine små. Liam har badet i kokosolje og lekt dinosaurus. Isadora fant verdens kjedeligste bok som jeg skulle lese, så uten at jeg i det hele tatt hadde sagt noe om at den var kjedelig sa hun "du kan lese to sider til så kan du late som om boken er ferdig og si snipp snapp snute, så er eventyret ute."

I morgen blir det tilbake til eventyrboken, vet dere, den elsker jeg. Og det beste av alt, den fikk jeg faktisk tilsendt av en bloggleser når jeg hadde min andre blogg. Det var en gave til Isadora når hun ble født. En tykk tykk bok med masse eventyrer, ved siden av lå det en fin bamse. Malin heter henne. Tenk en så fantastisk ting å gjøre, til noen du ikke kjenner privat - kun igjennom en blogg. Noen mennesker er bare litt mer fantastiske ♥

Nå skal jeg sitte litt på pinterest, og deretter satser jeg på en tidlig kveld. Stuper snart.

Likes

Comments

I går hadde jeg begge barna hjemme fra barnehagen da de ikke har kommet seg helt etter sykdomen som har herjet her i hus, litt slappe og slitne. Samtidlig som at Isadora hadde kastet opp atter igjen dagen før. Derfor bakte vi vafler og koste oss med det til lunsj.

Legg merke til det fine kjøkkengulvet vårt. Det har seg nemmelig sånn at vi fikk vannlekkasje for andre gang for bare noen uker siden, vannet sto og sprutet over hele gulvet vårt. Så svigerfaren min kom heldigvis til unnsetning, han jobber som tømmermester og fikk revet opp hele gulvet. Så nå har vi gulvet som var nederst, Linoleum etter at huset ble bygd. Planen er å få lagt fliser om en uke eller to. Samt bytte ut og legge nye fliser over hele kjøkkenbenken. Det blir så bra!

Barna er kjørt i barnehagen, jeg har fått i meg litt mat og på soverommet vårt ligger nå mannen selv med omgangsyken. Virker som det aldri forlater huset vårt. Jeg tenkte å låne sengen til Isadora for å hvile en time før jobb. Jeg har fortsatt mye murring i magen, for ikke å snakke om kvalme. Er det vanlig at det henger så lenge etter? Uansett så bruker litt søvn å hjelpe mot det meste ♥

Likes

Comments

I dag har jeg fri, og den har jeg brukt på å gjøre fornuftige ting. Jeg bestilte time for å bli blodgiver for ett par uker siden, så idag var dagen kommet for å fylle ut skjema og ta blodprøver for å se om jeg er egnet.

"Bare 2 prosent av Norges befolkning gir blod, men cirka 50 prosent av oss kommer til å trenge blod eller blodprodukter i løpet av livet. Tusenvis av nordmenn kan takke blodgivere for at de lever. Kanskje du kan bli blodgiver?"

Mens jeg satt inne med en super herlig dame som jobber som bioingeniør, gikk vi igjennom skjemaet sammen. Hun ba meg om å veie meg.. 48, 3 kg lyste mot meg. Å nei sa jeg.. Litt for høyt. Jeg vet at grensen for å bli giver er 50 kg.. Jeg trodde jeg hadde kommet over det nå, men med en skuffelse i ansiktet mitt fikk jeg ikke bli blodgiver. Ikke enda. Men både skjema er fylt ut, signatur er gitt og 4 forskjellige blodprøver er gitt. Disse er lagret i sykehuset sin base i ti år. Som henne sa ble hun så glad for å se meg, for nå er mangelen på blod stor. Jeg ble så trist når jeg måtte forlate dørene etter meg, uten å kunne bidra.

"Du veier mindre enn 50 kilo: Det blir tappet samme volum av alle blodgivere, uavhengig av blodgivers vekt. Derfor blir det tappet forholdsvis større volum av en på 50 kg, enn en på for eksempel 70 kg. Det viser seg at de med lav vekt, oftere blir dårlige etter blodgivning, derfor er grensa satt ved 50 kilo. "

Jeg vet med meg selv, at disse få kg skal jeg klare å gå opp.

Jeg husker moren min ofte var på sykehuset for gi blod, når jeg var yngre. Hun har alltid gjort så mye fint for andre. Det er på grunn av henne jeg også vil hjelpe andre, jeg er også organdonor som også henne er. Det er mange mange år siden jeg satt på legekontoret og fylte ut det. Det samme med morkakene mine etter fødselene, donerte jeg med stor glede bort til forskning. Jeg liker den følelsen av å kunne bidra med noe.

Hva jeg ville med dette innlegget var egentlig å nå ut til andre, om å bli blodgiver. Når jeg nevnte dette for en kollega av meg og han sa ja, begynte å fylle ut skjemaet ble jeg så glad. Tusen takk for at du og mange andre er med på å redde liv.

Tenk deg at det tar kun en halvtime å gi blod, og at denne halve literen du gir kan redde hele tre liv!! Jeg tenker selv om det hadde skjedd noe med meg eller mine to barn under fødselen, som hadde gjort så vi hadde trengt blodoverføring.. Da vet jeg ikke hva jeg hadde gjort om det ikke hadde funnes nok blod. Nå skjedde heldigvis ikke det noen av oss, men det skjer ofte at nyfødte eller den fødende trenger blod. Ikke bare det, men bil ulykker, kreftpasienter, det kan også bli behov ved skade eller operasjon.

Likes

Comments

affiliateslenker

Legger ved litt flere bilder av kjolen jeg viste dere i ett senere innlegg. For jeg har kjole dilla - og pene kjoler må vises frem. Jeg endte opp med en annen kjole jeg gikk med på festen. Kjolevalg er vanskelig, for det må passe til selve festen også.

jeg fant ikke akkurat den kjolen jeg har på meg, men du finner en lignende bandage kjole i sort her /lilla her /grå kjole med lange armer her /

Det er mange flere inne på de linkene der, og til 50% nå. De er så fine og super kvalitet. Jeg bruker str xs.

Vi ankom lokalet der Kick Off'en til Nespresso skulle være klokken 17. Litt mingling og hilse på både gamle og nye fjes, før vi hadde vinkurs.

Kjolen er i merket Midori fra Kouture, og du kan finne hele online butikken her. De selger både, klær, sko og tilbehør. Mine fleste kjoler er faktisk herifra, nå har jeg jobbet for de i to sammenhenger også og fått sponset kjoler derifra, men fortsatt så har jeg også kjøpt mange der da dette er min absolutt favoritt butikk.

Veldig koselig og gjøre noe med andre kollegaer som ikke er jobb relatert. Bare slå ut håret (ikke bokstavelig talt, men med måte).

Til mat spiste vi Tapas, og jeg kan ikke huske sist jeg spiste det. Så godt.

Litt selfies hører jo alltid med. Jeg tror det har noe med at man alltid sminker seg litt ekstra, derav er litt finere enn hva man bruker å være til daglig. Derfor er det alltid gøy med litt nye bilder av seg selv.

Jeg valgte å reise hjem tidlig, faktisk klokken 22. Da snuppa mi hadde blitt syk igjen. Da vil jeg mye heller være hjemme med mine nære, og jeg er veldig glad for at det ble en tidlig kveld på meg. For på morgenen våknet jeg selv med omgangsyken og i skrivende stund har jeg akkurat tatt meg en miks av paracet og ibux. Jeg har så store magesmerter og kvalme som aldri går over. Så NÅ skal jeg ta kvelden.

God natt ♥

Likes

Comments

Kjolen kan kjøpes her, Sheer Lace Dress. /adlink. Nå er den også til 30%. Jeg har på meg str xs.

Nå skal jeg straks sette meg i bilen, og hente to av mine kollegaer og venninner. Tenkte å parkere bilen på togstasjonen, for i kveld vil jeg også nyte ett glass vin. Kjæresten kommer og henter meg senere i kveld, så da kan jeg heller plukke opp bilen imorgen når vi skal til en venninne av meg.

Vi skal ha litt leker og mingling først, og deretter blir det mat. Er det lov til å si at jeg gleder meg mest til maten? Ha ha. Jeg er litt over feste stadiet, så synes maten og det sosiale rundt det er hyggeligst.

Vi snakkes!

Likes

Comments

affiliateslenker

Jeg elsker store pløsete gensere og synes det passer med alt, blant annet tighte jeans eller skinnskjørt. Disse er mine favoritter for øyeblikket. Jeg vil knipse, lukke øynene og løpe bort til garderoben min og finne disse der. DET hadde vært fint det.

sorocco pullover / Min absolutte favoritt!!! :) Hvem likte du best av disse tre?

Nå skal jeg gjøre meg klar, for snart skal jeg på Kick Off med jobben. Jeg oppdaterer dere senere ♥

Likes

Comments

Det virker som om det er flere enn meg som liker denne Levis genseren til Liam. Jeg har fått noen meldinger om hvor man kan kjøpe denne. Han var så heldig og få den til jul av besteveninnen min, men med ett raskt klikk fant jeg hvor man kan bestille den til sønnen, jentungen eller til deg selv, mannen eller bare alle sammen? Det er så kult!

Den kan kjøpes her ♥ /adlinks

Likes

Comments

Isadora er på sin tredje dag med feber, så vi har vært hjemme og slappet av. Jeg får så mark av og bare sitte stille inne, så jeg har vasket opp hele skittentøyskurven blant annet og drukket 105 kopper med kaffe. Tidligere i dag ringte de også fra barnehagen, da var det å ta med seg Isa i bilen og reise å hente lillebror. Lillebror med spysyken. Samtidlig som jeg skriver dette har jeg på nyhetskanalen og gjett hva de snakker om. Sykdom. Jeg har satt frem desi gel midt på bordet, for jeg skal gjøre alt for å ikke bli smittet, selv om det er vanskelig. Jeg bare bare MÅ kose og susse på mine kjære små.

Så her hjemme i sykehuset vårt gruer jeg meg vel mest av alt til natten som kommer. Tror ikke det blir så mange timer søvn på noen av oss, men pyttsann man kommer over det også.

Likes

Comments

Behandlingen er sponset.

Jeg begynte å fylle leppene mine når jeg akkurat hadde bikket 18 år. Det er 6 år siden det. De fleste andre jenter tenker på silikon i puppene, mens jeg var mer opphengt i å få fikset leppene mine. Når jeg var yngre så ville jeg ha de så store som mulig, mest volum og mest duck. Mens nå vil jeg at de skal se naturlig ut med en fin form.

Jeg er så overrasket over at jeg ikke har fått noen blåmerker, verken denne gangen eller tidligere når jeg har gått til Sol Elise. Det hadde selvfølgelig heller ikke gjort noe, for det er vanlig at det kan oppstå og er heller ikke farlig. Jeg har kunnet gått på jobb samme dag, men det skal sies at leppene hovner opp mye de første dagene så man er forberedt på det.

Jeg synes selv at min egen form på leppene er fine, det er kun volumet jeg liker å øke. Jeg har også ganske store øyne, så derfor liker jeg å ha størrelse på leppene også.

Jeg har brukt alt av fillers og jeg har vært hos alle de kjente stedene i Oslo. I går fikk jeg prøvd en ny fillers som er litt hardere og skal vare litt lengre. Dermafill Global Extra heter denne filleren, og det er blitt satt inn 1 ml. Sol Elise er veldig utadvent, blid og omsorgsfull jente. Det er ikke av uten grunn hun har bachelorgrad innen sykepleie og videre utdannet som kosmetisk sykepleier. Hun har mye empati for kundene sine, ser hva de trenger og ønsker og gir seg ikke før man blir fornøyd. Skulle man feks se en skjevhet i leppene etter at hevelsen går ned fikser hun dette med stor glede.

Før og etter bilde.

Leppene mine var naturlig enda mindre enn før bildet også, men med jevnlige injeksjoner av fillers så har de blitt permanent større.

Jeg har begynt å gå fast til Sol Elise Windhaug. Klinikken hennes heter Blink Lash og holder til i Tordenskiolds gate 12. Du kan kontakte henne via facebook her.
Hun kan også kontaktes på telefon: 908 69 345.
hjemmesiden kan du lese mer om henne, se flere før og etter behandlinger, se behandlinger som hun tilbyr og priser.

Sol Elise har også ett bredt utvalg i i fillere eller botox. Hun er rimeligere på prisene enn mange andre salonger, da hun vil at det skal passe de fleste sine livsstiler.

Hvis dere sier Marianne Wagner, får dere også 10% på behandlinger. ♥

Likes

Comments