Tenk at jentungen min fyller 6 år om knappe to uker, og at hun begynte i 1. klasse på mandag. Jeg var litt spent på hvordan det skulle gå, i og med hun ikke fortsetter med noen av de andre barna hun gikk i barnehage sammen med. Isa begynte noen dager før på SFO før skolen startet, og det ser jeg var veldig lurt. For nå har hun holdt kontakten med de hun møtte der, og leker veldig bra med de når jeg leverer henne på skolen.

Idag har jeg vært på min andre time hos kiropraktor, og jeg ser så store forbedringer med kroppen min. Etter jeg gikk ut idag følte jeg meg så mye lettere og mykere, og da spessielt i ryggvirvelen som det har vært veldig stivt.

Jeg har også hatt problemer med høyre hofte, da den "klikker" når jeg får den kommer i en spesiell vinkel. Dette skjer hele tiden når jeg trener styrke, og det går så klart utover effekten på treningen jeg gjør. Det var også derfor jeg oppsøkte kiropraktor, for jeg ikke klarte å utføre øvelsene fullt ut da det er så ubehagelig med den klikkelyden, og følelsen den gir meg. Det føles ut som det er ett ben som går inn og ut av ledd. MEN wow, det må jeg si. Etter å ha vært der idag, dro jeg på trening rett etter - og gjett hva!

Jeg har nesten ikke noe ubehag lengere, og klikkingen er mye svakere samtidlig som den ikke kommer så ofte. Det er så mye mer gøy å trene når jeg får gjort det jeg skal, og ikke må stoppe opp for at jeg har vondt. Jeg var livredd for at det var slitasje på leddene mine, men jeg har vært veldig flink med å tøye hver dag. Så venstre ben har alltid gått i 90 grader, imens høyre ben manglet 20%. Og etter besøket hos Joakim idag gikk det neeeesten 90 grader, så det er til stor hjelp for meg å gå til kiropraktor. Anbefaler å ta kontakt med enganng om du kjenner stivhet, klikking i ledd eller ubehag for eksempel ved trening. Da kan man fortsatt få ordnet det, så man ikke går over lengre tid å får slitasje der.

Hele huset her sover, så nå skal jeg også rusle i seng. God natt ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

  • Jeg er hypomobil. Og min kjære lille flotte sønn har arvet dette. (Hypermobile ledd er en tilstand der flere eller mange ledd kan bøyes/strekkes mer enn det som anses å være normalt.)
  • Jeg har høy smerteterskel.
  • Av alle apper jeg sjekker, må det være mail jeg sjekker oftest.
  • Jeg er en klemmer.
  • Jeg liker ikke å gå barbeint. Gjør det så og si kun når jeg er på stranda eller når jeg soler meg.
  • Jeg er veldig spontan, og gjør ofte ting litt for fort noen ganger. Jeg angrer aldri, men jeg vil heller ikke gjøre det igjen.
  • Jeg elsker dokumentarer. Den siste dokumentaren jeg så handlet om barn og overvekt. Helt sinnsykt hvordan sukker påvirker hjernen, og hvor sinnsykt overvekt blant barn er blitt mer og mer normalt.
  • Jeg er veldig løsningsorientert, og går det ikke på den måten jeg hadde tenkt på først, finner jeg som regel alltid en annen måte å løse det på.
  • Jeg er redd for å miste de som står meg nære.
  • En av mine favoritt sanger er In Loving Memory - Jamestown Story.

Likes

Comments

Sponset

Jeg går som sagt tidligere i salongen Lash & Brow Academy, og legger fast vippe exstensions ca en gang i måneden. Vippene mine sitter så godt, og jeg kan fint vente 6 uker også før jeg tar refill. Noe som er veldig deilig, da jeg ikke har all verden med tid på grunn av mine to søte små her hjemme. Det er Sanita som legger vipper på meg, og sier dere mitt navn får dere rabatt på behandlinger hos henne.

Hun har forresten en veldig fin pris på klassiske vipper nå, kun 952 kroner. Er man flink til å ta refill, blir det selvfølgelig rimeligere over tid.

Sanita legger alt fra klassiske til volum vipper opp til 7D. Det som jeg har er volum med 3D og 7D. SÅ fornøyd at jeg ikke får sagt det nok! Har blitt stoppet på gata av søte jenter som lurer på hvor jeg har gjort vippene mine, det sier litt 😍

MEN nå ville jeg vise dere neglene mine, som jeg gjorde i samme salong, bare hos negledesigner Eva. Hennes facebook side kan dere finne her. Hun er sertifisert negledesigner og jobbet med negler og negledesign i 8 år. Det er første gangen jeg har fått så raske negler lagt før, og som jeg har vent meg til med en gang. Hun var så effektiv, men samtidig så nøye.

Med tanke på jobb og bleie skifting på junior, vil jeg ikke ha så veldig lange negler. Jeg må si jeg gruet meg litt for å tilvenne meg negler igjen, det er i hvert fall ett år siden sist jeg gikk fast til negledesigner. Hver gang brukte jeg så lang tid på å tekste på mobilen, eller lirke på meg bilbeltet. Men jeg ble helt paff etter Eva hadde lagt ferdig neglene på meg. For jeg klarte å bruke de meg en gang, ett merkelig luksus problem.. MEN jeg bruker hendene mine så utrolig mye hver dag, med både barn og husarbeid - så jeg er helt avhengig av at de må være bruker vennlige og ikke bare fine å se på.

Jeg er så fornøyd med både farge, lengde og de små diamantene som er limt på noen av neglene. Jeg gleder meg allerede til neste besøk hos Eva. ♥

Ps. Eva kjører ut August super priser på negler nå, og da mener jeg virkelig gode priser. Hun har 40% på gele negler fra 534 kr. Send henne en melding på Facebook, så lover jeg deg ett hyggelig svar tilbake. Eva har ett vinnende vesen, ikke minst veldig morsom. Det liker jeg 😃

Likes

Comments

FORHÅNDS SKREVET INNLEGG.

Jeg tror jeg ikke tuller litt engang, hvis jeg sier August måneden har vært den mest stressende hittill i år. Liam´en vår har begynt i ny barnehage, noe som helt supert. Han stortrives med de ansatte, og jeg må holde han igjen når vi går inn i barnehagen, for han løper som en gal mot sandkassen. "KAKEEEE" roper han. Favoritt stedet for å lage sandkaker.

Isadora snuppa har hatt sine første dager i SFO, og på mandag har hun sin aller første skoledag. Tenk det. 6 år har jeg fått vært så heldig å få ha henne i livet mitt allerede, og vips nå er hun skolejente. Det har vært en evighets lang sommerferie for begge barna, og jeg og kjærligheten har måttet delt opp litt hver for oss for å få kabelen til å gå opp. Hadde det ikke vært for mamma så hadde vi aldri fått det til, så mams, leser du det her - så sender jeg deg tusen millioner luftklemmer. Her hjemme står det Lakrids fra Johan Bülow og venter på deg♥. Det er nemelig noe av det beste mamma kan få, hehe 😁

Så det var en stor stressende utfordring som har ligget og gnagd på meg, hvordan vi skal få til det her når ikke skolen starter før 21 August, og vi egentlig ikke hadde SFO plass før den dagen heller. Men nå puster jeg lettet ut, og takker mine kjære for at de alltid stiller opp. HURRA - månedens utfordring kan krysses av.

Den siste tiden har flydd med til blant annet slektstreff, vi var 65 personer fra pappa sin side. Koste oss med god mat, Ingemars på scenen (jeg sa jeg er oppvokst på landet - ikke sant?😄) Desserten var helt himmelsk, og voksne og barn koste seg.

Pappa hadde kjøpt ullsokker (og masse frukt), og lagt frem til meg når jeg kom, han er alltid så omtenksom han. ♥ Jeg er en liten tyv og låner alltid kose sokker når jeg er borte hos venner eller familie. Verste jeg vet er å ha nakne tær, og det nest verste er å fryse. Er det noen som har noen gode tips til hvordan man kan unngå å konstant fryse?

Kusinen min som jeg står veldig nær.

To av mine fine.

Bare SÅ kjekk, han!

Tremenningene Isadora og Tiril. Disse har det gøy sammen de, dollete og fjongete. Jeg vet ikke hvem av de som er verst, det sier egentlig sitt. 😄

Vi fikk besøk av en tam reveunge. Helt nydelig var han.

Likes

Comments

Etter jeg snakket med en kollega på jobben om at jeg hadde vært med på en reklame film for mange år siden, så tenkte jeg at jeg kunne vise noe av det jeg har vært med på av reklamer og musikkvideoer. Det er jo gøy! Ikke minst mimre tilbake til 😄

I og med at jeg er litt fersk her på nouw sitt domene, så vet jeg ikke hvordan man setter inn filmene rett inn på bloggen, så da blir det linking som er en god nummer to. Disse vil åpne seg i en ny fane når dere trykker på de.

Her var jeg med på Sirkus Eliassen sin musikkvideo "før du går". Vi alle jentene fikk bikini fra Rihanna sin kolleksjon, en pengesum og konsertbiletter. Det var en så fin dag, solen varmet og vi fikk masse digg å spise dagen lang. For JA, den her tok mange mange timer å spille inn. Men med masse gode venner, sol og mat så var det bare gøy! Filmen kan dere se her.

Denne filmen er blitt spilt inn for to år siden, og er en reklame film for svindlere. Et veldig godt budskap. Jeg er typisk bikinibabe som klenger på Martin som dere ser, og er også blitt brukt som ben modell der dere seg jeg tusler nedover båten. Det var IKKE lett i de bølgene og den smale veien i yachten. Vi var heldige og hadde knall vær den dagen også.

Her er en musikk video som vi spilte inn i Drammen. Denne fyren er sterk!! Han kom som asylsøker hit til Norge, og har ett langt liv bak seg. Jeg er blant annet en dansende krølltopp i denne videoen. Ps. Denne filmen er lang, og vi statister kommer ikke med før ca halveis ute i filmen.

Nemesis filmen er min absolutte favoritt nummer en. Dette er en film som betegnes som fashion film, som ble brukt i Oslo Fashion Week. Den kan dere finne her. Hvis dere googler Nemesis så ser dere hele historien bak. Jeg bare digget sminken og kostymene dyktige Ida gjorde. Alt er laget for hånd, og bare se den sminken?? Altså den dama er en av de mest talentfulle jeg har møtt.

Likes

Comments

Jeg tok med den røde bagen min, begge barna og satte snuten vår til Fredrikstad i går formiddag. Vi reiste fra regn, og kom til strålende solskinn. Helt fantastisk, så barna har hoppet på trampolinen, lekt i dokkestuen, badet i bassenget og hatt det så fint sammen. Jeg og Tina fikk tatt igjen litt jente-tid mens våre skjønne små løpte rundt oss, og kom bort av og til for å få en klem eller to.

Lennox, Isadora og Liam har tegnet med kritt på asfalten, derfor Liam er så ren og pen 😁

Jeg har egentlig fler bilder, men jeg får ikke på telefonen min.. Jeg har nå ladet den i to timer, men batteriet virker helt flatt. Skikkelig leit om jeg må ordne meg ny telefon nå, men jeg skal la den ligge til lading en stund til så får jeg prøve igjen. Uansett så synkroniserer jeg kameraet mitt med telefonen, og nå får jeg ikke gjort det. Jeg er for lat til å legge de inn på pc´en, så da bruker jeg de bildene jeg har fra fredagen.

Isadora og Liam falt helt for denne bilen, og den sto ikke lenge urørt om gangen. Vi har selv en motorsykkel vi fikk fra søsteren min, men det er noe feil med den. Av og til fungerer den, av og til ikke. Jeg må prøve å få funnet ut av det, så de får brukt den. Den er så kul og barna digger den!

Vi våknet opp dagen etter litt for tidlig - og for ikke å vekke resten av huset, plasserte jeg meg selv og barna i badekaret. Drysset litt stjernestøv (badesalt), som luktet helt nydelig og gjorde vannet lilla. Liam og Isa synes det var så kult, og vi badet en stund før vi gikk ned å tittet på barne tv.

Nå er vi hjemme igjen, og spontant på vei hjem bestemte jeg meg for å reise å kjøpe trampoline. Derfor sendte jeg melding til kjærligheten og spurte om han kunne bli med meg, jeg kjører helst ikke med henger - så den jobben må han ta seg av 😊

Trampolinen er på plass og barna fikk testet den ut litt før de la seg for kvelden. Håper alle har en fin helg, og nyter den siste stunden vi har igjen i Juli måneden. Tenk at August er her om bare få dager. Tiden altså.

Likes

Comments

Vi har hatt det så fint idag. Vi hentet opp Mariann, og reiste til Ekeberg Bondegård, paradiset for barn. Der klappet og koste vi geiter, sauer, kaniner, griser, kuer og mange andre fine dyr. Barna har også ridd hest. Liam for første gang, og han synes det nok var litt rart der jeg løftet han.. på ett dyr. For hver gang han prøver å ri på hunden vår her hjemme så får han tilsnakk om at NEI det går ikke. Det så ut til at han koste seg oppå hesteryggen der Karolina som hesten het, skrittet bortover.

Vi hadde også med oss grill og grillmat, og satte oss i parken like ved lekeparken og spiste lunsj der. Liam fløy som en gal etter måkene med pølsa si og prøvde å fange de, jeg smiler bare jeg skriver det her. Det var så fint å se barna så lykkelige, så frie og med smil fra morgenen startet og helt til de la seg i kveld. Det er mamma lykke det.

Liam skulle prøvekjøre hver eneste traktor gården eide og hadde. Han er så fasinert av alt som sier "broooom". Han lever seg sånn inn i det når han leker hjemme med bilene sine, og lager alltid en litt kraftigere brooom lyd når bilen går fortere.

Vi hadde tenkt oss videre til Ekeberg parken, for å titte på skulpturene alle snakker om. Jeg har aldri sett de selv, men har alltid hatt lyst til det. Det begynte selvfølgelig og styrtregne og tordne, derfor tar vi det igjen en annen gang istedenfor. Vi dro til den splitter nye klatre parken i Oslo, og jeg sa sikkert tre ganger hvor fint det var der. For ikke å snakke om betjeningen som jobber der, helt fantastiske - og jeg blir SÅ glad når jeg ser mennesker som jobber på rett sted.

Isadora er Mariann sin fan nummer 1. Og alltid når jeg sier at Mariann kommer til oss, eller vi skal være med henne blir hun helt i hundre. Jeg får ikke rost nok hvor flink Mariann er med barna mine og for såvidt alle barn. Er vel derfor hun har en jobb som lærer, for det passer henne ypperlig!! Jeg gleder meg til den dagen hun selv får barn, for hun kommer til å bli en så fantastisk mamma.

Det er sånne dager som det her jeg lever for, og kunne ønske hver eneste dag var like fantastisk. Jeg elsker å ha dager fylt med fart og spenning, og med barna hakk i hel.♥

Imorgen går turen til Fredrikstad, vi skal sove over hos Tina, Lennox og Stian. De har kjøpt seg nytt hus med stooor hage, så jeg håper vi får massevis av sol så vi kan være ute.

Likes

Comments

Jeg begynte å skrive innlegget. Men istedenfor å fortsette å skrive satt jeg på en nettside og tittet på klær i over en halvtime. Men nå, kjære bloggen min. Nå er jeg tilbake her.

Isadora har ligget med feber fra torsdag kveld til tirsdag. Det endte med å ringe akutt lege på søndag, snakket lenge med sykepleier, så det an i ett par dager til og dro inn til legen på tirsdag. Nå er hun satt på penicillin kur i en uke, og allerede bare i dag kan jeg se at den begynner å fungere. Energien hennes begynner å komme tilbake, og det store fine smilet hennes har vistes oftere i løpet av dagen.

Når man er syk får man lov til alt. Her har hun tatt på seg leppestift, og vi lakkerte neglene hennes i fem forskjellige farger. Hun har hatt null matlyst, så jeg har til og med tilbudt henne sjokolade til frokost for å få i henne noe. Og det på en ukedag. Hun takket til og med nei takk til det, men det viktigste er drikke. Tross alt har hun drukket kjempe bra de dagene hun ikke har vært i form, og nå er endelig matlysten tilbake igjen.

Storesøsteren til Isadora har multi fargede øyne, altså hun har mange forskjellige farger i øynene sine. Et lite vakkert univers er de øynene hennes. Det er også veldig mange som har trodd Isadora er Celine på barnebilder som vi har hatt her fremme, og stadig dukker det opp likhetstrekk, nå begynner også Isa sine øyne å bli flerfargede. Hun har en gul/brun ring helt innerst. De har vært sånn en stund, så det er feil og si "nå begynner", men hele poenget mitt med det her er at det så fascinerende hvordan vi forandrer oss, dag for dag. Ps. En annen ting som er også veldig veldig snodig, er at Celinge og Isadora var prikk på grammet like tunge og prikk på cm når de ble født. Er ikke det helt utrolig? Hun går virkelig i storesøsters fotspor. ♥

Lille feber frøkna mi. ♥

Imorgen går turen til bondegården. Liam og Isa er så glad i dyr, og etter å ha vært mye hjemme de siste dagene må vi komme oss ut igjen. Jeg har virkelig ikke tålmodighet til å sitte på rompa, så jeg har ryddet i mine og Kim sine klær og idag ga vi klærne til Frelsesarmeen. Har hatt noen skikkelig gode treningsøkter de seneste dagene, og samvittigheten min er så mye bedre når hodet treffer puta på kvelden.

Vi skal ha med oss Mariann, og hun liker å sove lenge. Ha-ha. Så det spørs om ikke jeg tar med barna ut til kunstgresset på morgenen og spiller litt fotball med de før vi drar. Mine barn er begge morgenfugler, og Liam har våknet klokken 5 en stund nå, så dagene blir lengre enn normalt. Det er SÅ varmt og klamt inne i huset, og selvom vi har opp vinduet på soverommet kommer det ikke nok luft til å kjøle ned. Tror det er derfor Liam våkner tidlig, for han er veldig varm av seg og sparker av seg dyna i det sekundet jeg legger den over han.

Men det er faktisk het okei å bli vekt tidlig, når det første jeg ser er det smilet her. Og vet dere hva han gjør? Han henter morgenkåpen min som ligger ved sengen og kosesokkene til meg, og er klar for å starte dagen. Altså for en skjønn unge jeg er så heldig å ha. Smelter hjertet mitt titusenvis ganger hver dag.

Håper dere alle nyter sommerferien ♥ For min del er den slutt om alt for få dager til.

Likes

Comments

Idag har vi ordnet oss ett nytt badebasseng. En ekte sjørøver skute. Den andre vi hadde fikk vi brukt en gang, den som var sååå fin. Med sklie, ball kasting og man kunne også kaste ringer. For det første så glemte jeg å legge over topplokket på bassenget, så det var så ekkelt med gress og dyr oppi der, så jeg ville ikke ha barna der. Og en annen ting som jeg ikke vil nevne, det er bare noen fåtall som vet.. Haha okei, det her er irriterende når jeg sier A men ikke B. GREIT. Jeg klarte å fylle vann der det skulle inn luft!!! Altså hva? Det var faktisk kjærligheten som sa det sto i bruksanvisningen, vet ikke om han bare skulle tulle med meg eller om han faktisk var seriøs. Flaut er det. Uansett, så sier det seg selv at det bassenget for det første ikke gikk å flytte, og for det andre fikk jeg ikke vannet ut igjen, så jeg klipte det opp i hundre deler og slang det i søpla (barna fikk en søt fortelling om hvorfor bassenget var borte) 😌

Vi fikk ordnet ett mindre og mer praktisk basseng, som står på verandaen og jeg har husket å lagt over overtrekket etter de badet der ista. Klapp på skulderen til meg selv for det.

Planen imorgen tidlig var at vi skulle bli med Therese og Lykke i stallen, da de har hest - så barna kunne få ri. Men Isadora våknet opp for en liten stund siden med full feber, så nå ligger henne ved siden av meg og ser på film. Det er så typisk! Men vi tar det igjen til neste uke ♥

Håper Isadora våkner feberfri og med masse energi imorgen. Det er så rart, hvordan det kan svinge begge veier på barn, noen ganger kan det sitte i kjempe lenge, mens andre ganger kan det vare i noen timer. Nå er det tross alt ferie, og sykdom hører ikke med til våres planer. Håper dere alle får en fin kveld. ♥

Likes

Comments

For en nydelig dag sammen med barna, Kristjana og Lilja. Lilja og Isadora har hengt sammen fra dagen de møttes i barnehagen, og selvom de nå går hver for seg til forskjellige skoler, skal jeg virkelig gjøre det jeg kan for å holde kontakten. Gode venner vokser ikke på trær, så det er det verdt å kjempe for. ♥

Vi har vært på Dino World idag, det blir litt som sirkus. De som jobber der troooor jeg er fra Tyskland, de reiser rundt fra land til land og by til by. Nå hadde de ankommet en by nær oss, og jeg har to barn som er så fasinerte av dinosaurer, da spesielt Isadora. Det var så spennende, og hvordan dinosaurene virkelig så ekte ut, lydene de lagde og bevegelsene. Eneste ulempen som trakk litt ned var 1) De tok ikke kort. (Men dette er vel forsåvidt ett lite luksusproblem.) 2) De skulle ha betalt for ALT. En ridetur på dinosaurus i 30 sekunder, 40 kr. Neste dinosaur man kunne sitte på kostet også 40 kr. Synes at når man betaler inngangsbillett så skal dette dekke alt (eller i hvertfall det meste.) Når jeg da har to barn, så blir det fort penger ut på bare noen sekunder.

Liam digget hoppeslottet utenfor, og kunne nok flyttet inn der hvis han fikk lov til å bestemme. Alle barna har hatt en fin dag, og det er spennende med med noe nytt på agendaen. Vi reiste til stranden etterpå og nøt de siste solstrålene, før dagens middag ble inntatt på Mc Donalds. Er det ferie så er det ferie, og den nyter vi til det fulle.

Nedenfor kommer dagens bildedryss👇

Likes

Comments