For en bra helg! Jeg som aldri er ute på byen lengere eller drikker mer enn ett glass vin, slo til denne lørdagen som var.

Til jul fikk jeg og kjæresten billetter til we love the 90's, og ikke bare det. Men vår aller kjære kompis Sven hadde oppgradert til VIP, afterparty biletter og også ordnet hotell rom på det samme hotellet afterpartyet var på. Så snill som bare det! Veldig deilig å bare ta heisen rett opp å legge seg når vi begynte å føle oss klare for det. Jeg tror det er sånn cirka 5 år siden jeg og Kim har vært ute sammen, haha. Vi er som regel å gjør noe annet, enten med barn eller uten. Mest med forsåvidt, men vi elsker å reise på resturang besøk eller spa bare vi to. Vi har vokst en del siden barna kom til verden. Jeg husker jeg drakk ett glass vin, en drink som var litt for sur (alt for mye sitron) men god fordet og to pære cidere. Helt innafor og nok for å kjenne det for en som sjelden drikker alkohol. Egentlig så skulle jeg bare drikke alkoholfritt, da jeg ikke er så videre glad i for mye alkohol. Følte meg litt kjip, så bestemte meg for at jeg faktisk kunne prøve å drikke litt.

Det var så gøy, der vi sto på toppen av alle sammen, og så ned på maurtuen av mennesker. Helt sykt mye mennesker. Det var deilig å stå ett sted der man ikke ble knuffet hit og dit, for det gjør meg bare irritert og er en av grunnene til jeg foretrekker intim konsterter fremfor de store konsertene.

Jeg møtte også min gode veninne Tina, og for en lykke. Jeg var med Kim og Sven store deler av kvelden, men når jeg avtalte å møte Tina, ble jeg med henne og "gjengen" hennes litt også. Er litt det å være jenter også når man er ute, en fin balanse.

Mamma var super å lot sine egne planer gå til spile for å passe Isadora og Liam. Noe som var veldig snilt. Litt dårlig sammvittighet, men hun forsikret seg om at hun hadde mer glede av å passe barnebarna sine. De har kost seg masse på lekeplassen, og mamma hadde kjøpt inn hauger med ting til de. De er ihvertfall rik på gaver, og enda mer rik på kjærlighet de to.

Dagen etter var det godt å kunne ta på seg behagelige klær, gå usminket og rett til frokost på mc donalds. Vi droppet hotell frokosten som egentlig var inkludert, da vi prioterte å sove litt lengere når vi først hadde mulighet. Klokken 12 plukket vi opp barna hos mamma og kjæresten hennes, da Isadora skulle videre i bursdag til en veninne av seg. Etter det var det svømmetrening, så du skal tro jeg sov godt inatt etter å ha vært passe redusert fra før, og en time med svømming gjorde meg enda mer slapp. Men deilig er det! Vi snakkes

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I går var det skinnende sol, og idag er det duske regn. Helt fantastisk hvordan været kan endre på seg på null komma niks. Selvom jeg heier på sol.

Det store plusset er at Isa og Liam kan bruke de nye regnklærne sine fra Memini. Disse matchende regndressene har jeg kjøpt fra minlilleskatt.no, Isa sin dress finner du her, Liam sin her. Jeg har kjøpt heldress til Liam i str 92, og to delt sett til Isa - hun har str 116. Liam er mer typen som kan sette seg ned midt i søledammen, derfor liker jeg å ha heldekkende dress til han. Isa løper litt mer rundt, og kan fort bli veldig varm og vil da ha av seg jakken og bare beholde regnbuksen på. Klærne er designet av en norsk designer, og barna har flere plagg fra Memini. Super kvalitet og et pent design. Regntøyet har en regnsøyle på 8000.

Nå har jeg akkurat vært å hentet trille baggene våres ute i boden, og i kveld etter jobb skal jeg begynne å pakke så smått. I dag er det litt over to uker til vi drar, og jeg har så reisefeber så jeg MÅ begynne allerede nå å gjøre ting iordning.

Likes

Comments

Tydeligvis var vi ikke alene om å tenke at vi skulle ta drop in på klatreparken høyt & lavt idag. Hundrevis av mennesker hadde tenkt det samme. Neste gang bestiller vi billetter. Derfor dro vi istedenfor til Fetsund Lenser og koste oss der. Vi var sånn passe heldige med været, det var knall sol men det blåste så kaldt. Vi var litt inne, men mest ute da det er hva barna trives best med. Vi var litt av en gjeng som var samlet idag. Totalt var vi 14 stk. Men så koselig vi har hatt det. ♥

Likes

Comments

Frokosten som innebar noe så kjedelig som speilegg på brødskiva er inntatt. Savnet bacon og avocado. Men sånn ble det når man glemmer hvor mange røde dager det er i påsken. Søndags butikken prøver jeg helst å unngå så langt som det går. 1. Det jobber en slisk kar der. 2. Alt for mye folk inneklemt i den lille butikken. Kim må alltid dra hvis VI absolutt trenger noe. Han fyren som jobber som daglig leder har gitt meg til og med klem to ganger. OG han vet hvor jeg jobber.. Synes det er litt ubehagelig.

Vi reiser straks til klatreparken i Sørumsand og boltrer oss litt der. Jeg sa vel senest i forrige innlegg at Isa digger å klatre i trær? 😁

Likes

Comments

Formiddagen gikk med på å male. Isa sin største lidenskap må være å tegne eller male. Sett bortsett fra å klatre i trær. Haha. Selvom hun ser snill å uskyldig ut, overrasker hun de fleste når de møter henne. Hun er litt av en tøffing som gjerne boltrer seg med guttene.

Vi har også vært å gått oss en tur, til barnehagen og skolen som Liam begynner i etter sommeren, Vi har valgt å flytte barnehage da Isadora begynner på skolen rett ved siden av. Jeg gikk tusen og ti runder med meg selv, før jeg sendte søknad om overflytt. Jeg ELSKER barnehagen han og Isadora er i nå. Det er ren drama og rollespill barnehage, noe jeg ser barna virkelig har godt av. Lærerne på skolen har også fortalt at de ser hvem av barna som kommer fra denne barnehagen, da de som regel er mer utadvendte. Ikke minst er de voksne som jobber der så oppmerksomme og glade i alle barna. Jeg kommer til å savne den så mye! Jeg har tårer i øynene bare ved å skrive det her. Men noen ganger må man prioritere. Nå får vi gå avstand til både barnehage og skole, og vi slipper å stå i kø for å hente etter jobb. Min lille drøm har vært å hatt en barnehage med gå avstand, da det spesielt er koselig på sommeren. En time brukte jeg på å gå til den vi er i nå, så det ble med den gangen. Heldigvis har vi to biler, men tenk om noe skulle skje med en eller i verste fall begge bilene. Nå er vi ikke avhengig av bil for å hente, noe som er et pluss. Jeg vet at denne barnehagen her er bra også, da jeg kjenner flere som har barn i den. Jeg bare vet at det blir vanskelig å måle seg med kultur barnehagen. Jeg har troen uansett på at dette blir bra, og håper Liam trives like godt her. Håper de har appen mykid.. Haha nei nå må jeg slutte.

Nå kommer svigerbror og svigerinnen min for å hente Tarzan. Familien til Snezana (min svigerinne) skal overta Tarzan, da vi ikke kan ha han. Noe som er veldig synd.. Han er verdens fineste katt og jeg er glad vi har hjulpet han på "rett kjør igjen". Men med hund fra før, og med mye reising er det vanskelig å få ting til å gå opp. Liam er også litt liten til å forstå at man ikke skal løpe etter katten, og er veldig mye på han hele tiden. Så det er bare snakk om når eventuelt katten vil ta igjen. Derfor velger vi å gi han til en familie vi vet kan gi han det han trenger. Isadora er trist og lei seg, men hun forstår at det ikke passer med en katt akkurat nå.

Likes

Comments

Vi har vært med mamma og kjæresten hennes på hytta de har i Valdres. Her på fjellet var det metervis av snø, noe som var en stor kontrast fra Oslo. Her er det nemlig ingen snø. Vi har fått masse fjell luft, så vi alle har sovet så godt med roser i kinnene når kvelden har kommet.

Jeg er litt ufokusert når jeg skriver dette innlegget, Caroline Berg Eriksen sin blogg er så inspirerende! Jeg blir sittende å lese å titte på alle de fine lyse bildene hennes innimellom jeg selv prøver å fullføre ett innlegg. Shame on me.

Vi har gått tur i skogen å tent bål. Kjørt akebrett, spilt spill, malt påskeegg og bare utnyttet påskeferien sammen. Påskeharen hadde også vært innom å lagt igjen rebusløp til barna, i form av tegninger som min egen kunstner Sovei på jobben har laget for meg. Det var så gøy å se begge to følge bildene og deretter finne de store påskeeggene fylt med masse påskesnop.

Isadora har oppdaget hvor kul Siri er, roboten som svarer deg på iPhonen. Hun spør om de søteste spørsmål, haha. Her koser både Liam og Isa mimmi´n sin ♥

Likes

Comments

Vi har kommet hjem fra Valdres igjen, og planen var at jeg skulle oppdatere med masse koselige bilder. Liam fant ut at det var bedre jeg brukte alene tiden min med han, haha. Derfor har jeg gått frem og tilbake med han til sengen. Noen som har tips til barn som aldri sover? Han sov så bra før, og sovnet med en gang jeg la han på puten. Helt til nå i det siste, da skal han opp å tøyse og ihvertfall ikke sove.

Så fremfor å sitte utover natten å blogge, må jeg prioritere søvn. Idag har jeg vært på jobb, og deretter har det gått i ett hjemme med rydding, bading av barn, middag laging, og spilletid med største snuppen. Jeg lengter etter å sove nå. Kommer sterkere tilbake imorgen. ♥

Likes

Comments

(Dette innlegget skulle egentlig vært publisert tidligere på dagen)

Jeg gleder meg til jeg skal hjem å begynne å pakke til vi skal på fjellet. Jeg jobber kveld imorgen, så derfor må jeg prøve å få gjort klart det meste. Jeg aner ikke hvordan været er nå, men tipper det blir sol. Jeg håper ihvertfall det. Jeg bruker aldri å se frem til at fregnene mine dukker frem. Men nå som jeg er blitt eldre, har jeg lært meg å akseptere fregnene mine. Rart hvordan de forsvinner når vinteren kommer, men bare jeg får litt sol så kommer de med en gang. Jeg bruker alltid høy faktor i ansiktet, og det er ikke viktig for meg å bli brun lengere. Jeg vil heller bevare huden min enn å ende opp rynkete om noen år.

Onkelen min jobber selvstendig og eier Viking bil. Han har hentet meg ett par ganger for å si det sånn, stående etter veikanten ett sted. Haha. Men det var ikke derfor jeg ringte han idag, han har nemmelig så mye morsomme ting, eller viking har - sånn aktivitets hefter for barn. Jeg husker selv jeg og søsknene mine blant annet spilte bil bingo, og det var turens høydepunkt. Derfor spurte jeg han om han kunne ordne litt stæsj til barna, som de kan blant annet ha på turen opp til hytta. For å gjøre det litt morsommere.

Likes

Comments

Nok en vakker dag er ferdig. Barna er lagt og jeg koser meg med en stor kopp med caffè latte. Jeg får aldri nok av frihelger. Det er gleden i livet. Masse tid med familien og ikke minst tid til å rydde!

Jeg ryddet og vasket i skapene på kjøkkenet og kastet 4 bæreposer med ting vi ikke trenger i dag tidlig. Resten av dagen har vi tilbringt hjemme hos Nina og Christophe. Vi er så heldige som har jevngamle barn, Isadora går i samme avdeling med Ines. Og Liam går i samme avdeling som Mathis. Idag var vi bedt på påske lunsj, og barna har kost seg sånn sammen med lek både ute og inne.

Isadora har telt ned hver eneste dag hele uka til vi skulle på besøk, og ga Ines en stor klem når hun møtte henne.

Liam kom rett fra formiddags hvilen sin, og rett til matbordet. Han virket som verdens lykkeligste og kunne ikke få vafler servert raskt nok.

Herlighet har du sett noe så søtt. Liam og Mathis er to gode venner blitt ♥

Tiden flyr fort i godt lag, så vi kom noen minutter for sent til oppvarmingen på svømmingen. Isadora fikk trent på mer stuping og flyting, og også å svømme på ryggen.

Påskeferien for oss starter ikke før om to dager, da går turen opp til hytta i Valdres sammen med resten av familien. Jeg gleder meg til påskesolen (krysser fingrene for at den kommer), påske jakten og ikke minst brettspill. Isadora skal kanskje ha med tremenningen sin også, så det blir stas.

Nå skal jeg hoppe til køys, men først på badet for å vaske og rense ett stk trøtt fjes. Vi snakkes ♥

Likes

Comments

Jeg stikker innom bare for å ønske dere en herlig dag ♥

Vi er er på vei ut til ett vennepar som har barn på samme avdeling som både Isadora og Liam. Veldig koselig å tilbringe litt tid etter barnehage tid. Søndager er perfekt til å ha sånne dager. Etter det blir det svømming som er søndagens daglige rutine.

Likes

Comments