Vi er hjemme igjen, barna er i seng, eller Liam våknet igjen for en stund siden. Han har gått frem og tilbake med gåvognen sin her i stuen, imens jeg og Kim har prøvd å distrahert han ved å spille musikk og danse. Han blir så glad da, og glemmer nesten at han går med vognen og slipper noen gang taket og går ett skritt!!!! Jeg synes det er så gøy og bare gleder meg vilt til han løper rundt hele huset her lekende med storesøsteren sin.

I barnehagen satt vi ute ved amfiet som er der de har scenen, der fikk vi se ett veldig fint og koselig teater med barnehage ansatte og de eldste barna i barnehagen. De er så flinke! Mitt lille sjarmtroll satt der med den grå langhalsede genseren og med søte grå ører som de hadde laget til anledningen. Hun var nemlig Tussi fra Ole Brum eventyret. En fin Fn feiring sammen med kjæreste og begge barn, og mange mange fler. De solgte også kunstverk som barna har laget, der inntekten går til kreftforeningen. Et bra formål.

​Maten til barna er laget ferdig for morgendagen og klærne er lagt frem. I morgen jobber jeg dagvakt, og etter fullført vakt blir det å hente Isadora i bursdagsfeiring. Nå skal jeg ta på meg en ansiktsmaske og se etter kalendergaver til barna. Så da runder jeg av her. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

er å kunne nyte frokosten. Etter det å faktisk ha fri så tror jeg det er dagens andre høydepunkt, å kunne sitte med en god frokost, en kopp kaffe og bare nyte morgenen. Jeg er ett skikkelig frokost menneske, og kroppen min har forandret seg psykisk helt etter jeg har gått igjennom to graviditet. Nå MÅ jeg ha frokost, ellers så fungerer jeg ikke. Jeg blir kvalm og klarer ikke å konsentrere meg. Før kunne jeg gå lenge før jeg måtte ha mat.

Jeg jobber i 100% stilling, og de ukene jeg jobber lørdag har jeg alltid fri en ukedag. Jeg fikk lov til å flytte fri dagen min til idag, på grunnlag av at Isadora og resten av barna skal ha Ole Brum teater for oss senere idag, vi skal også feire FN dagen. For meg er det viktig å være med på alt av det jeg kan være med på, når det kommer til barna mine. Jeg vil ikke bli husket som den mammaen som måtte jobbe eller som alltid satt med telefonen sin. Jeg vil være der for de nå og resten av hele livet, sånn som mine egne foreldre har vært der for meg og mine søsken. De har vært de helt perfekte foreldrene, jeg kan helt ærlig ikke huske noe de ikke har stilt opp på. 

Likes

Comments

Vi var så heldige å få nabojenta Lykke over på besøk idag. De har det alltid så fint sammen, og idag koste de seg med å bake rundstykker. Lykke er ett par år yngre enn Isadora, men det gjør ingenting. Hun er så rolig, høflig og veldig snill. Veldig kjekt at de har funnet hverandre, som dere kan se bor hun bare rett over oss (der dere ser sykler og sparkesykler.) De kommer til å ha masse glede av hverandre både nå og når de blir eldre.

Grove rundstykker som de penslet og hadde på sesamfrø til på slutt, før de gikk inn i ovnen.

Liam ville også være med jentene, så han koste seg med å stå ved siden av å se på. Og akkurat som hunden gjør, håpet han på at det skulle dette ned litt deig. Mel derimot raste det ned av, men litt søl her og der gjør ingenting. Det viktigste er at de koser seg.

Isadora skal snart gå bort til Lykke da hun ble bedt bort på middag, og etter det skal de lage figurer av troll deig. Veldig hyggelig! Nå skal jeg støvsuge opp alt av smuler og perler her, så vi snakkes. 

Likes

Comments

Vinterjakken fra Mini A Ture er hjemme i hus, og jeg synes den er så fin. Liam har allerede rukket å brukt den, og han klarer fint å bevege seg i den. Så den er ikke stiv noe enkelte jakker kan være. Det er glidelås bak og helt opp til hetten, så man trer bare inn ansiktet og ermene bak fra, kjekt og ser veldig fint ut i front også med denne løsningen.

Denne jakken er fra Babycare i Kristiansand. Jeg spurte dem over facebook om dem hadde denne i butikk og om de kunne sende den, noe de var veldig behjelpelige med. De har den derfor ikke på nettsiden. Men de selger den blant annet på babyshop i butikk.

På nett kan den bestilles her. Vil du ha med pels kan den bestilles her. Jeg valgte å gå for den uten pels da jeg må innrømme at jeg synes 1600 kr er litt mye å bruke på en ett åring som bare får brukt den en sesong. Jeg merker at jo eldre de blir, jo lengre kan de ha klærne. I år valgte vi en dunjakke fra Jotunheimen til Isadora, og den vil mest sannsynlig passe til neste år også. Om hun ikke plutselig vokser i rekordfart.

Over til jakken fra Mini A Ture igjen, de finnes i forskjellige farger. Dette er vintermodellen, men man kan også få den i høst, vår eller regn jakke. Litt stor i størrelsen, så ikke tenk som foreldre flest at man skal ta en str opp, hold deg til den barnet bruker nå - så slipper h*n å drukne, de skal tross alt kunne bevege seg i den. Liam har den i størrelse 86. Stjernen foran på jakken er refleks, noe som er veldig kjekt.

Likes

Comments

For å se det positive i å ha små barn som liker gry tidlige morgener, er at man ikke sover den bort. Idag har jeg vasket gulvene, vasket klær og fått skiftet på sengene. Etter det gikk vi ut en tur for å få litt frisk luft.

Høsten er virkelig vakker. Alle de fine fargene og det litt for kalde været, gjør det litt ekstra koselig å komme inn igjen og ta seg en kopp med varm kakao. Etter vi hadde kost oss i løvet og skulle gå videre på turen som vi hadde påbegynt. Jeg tar tak i Liam for å løfte han opp i vognen, og får bæsj over hele meg. Hundebæsj. Isadora hadde bæsj på jakken sin, og Liam hadde fått over hele buksa si. Noe så ekkelt at ikke folk plukker opp etter hunden sin. Og det her var på en lekeplass som det er masser av barn på hele tiden.

Vi gikk rett hjem igjen, og fikk vasket oss. Jeg føler meg fortsatt ekkel.

Nå skal jeg straks få laget middag, og deretter håper jeg på å snart fullføre filmen jeg lager om barna. Har plenty av bilder, men film er også veldig koselig å kunne se tilbake på, det gir en helt annen stemning og opplevelse.

Ha en god lørdag alle sammen.

Likes

Comments

Idag er en dag jeg egentlig kunne ha vært foruten. Jeg har fått noe eksem lignende utslett ved siden av nesen, og fikk høre at det å ta allergi tablett skulle hjelpe mot det. Jeg hadde igjen etter jeg gikk gravid med Liam, da fikk jeg tabletter på resept på grunnlag av at jeg klødde overalt. Helt fryktelig. Nok om det, disse er sterkere enn de man får uten resept, men lite visste jeg at jeg skulle bli trøtt. Jeg ble så trøtt, det var ikke noe gøy. Sammen med trøttheten kom kvalmen, så jeg tvingte hodet og kroppen til å fokusere og holde meg våken igjennom jobbdagen. Til og med ikke kaffe hjalp idag, og det bruker ALLTID å hjelpe. Hehe.

Jeg fikk en krem av en venninne av meg som visstnok skal være bra, så etter å ha renset ansiktet tok jeg på ett tynt lag av denne. Jeg får helt noia når jeg får en kvise, så dere kan jo tenke dere hvordan jeg føler meg med utbrudd rundt nesen. Sminke skjuler det heldigvis, men man vil jo være fin uten også.

Til vanlig bruker jeg alltid å smøre matpakkene til barna og legge frem klærne kvelden før, så morgenen blir mindre stressende og mer koselig for oss alle. Men idag så orker jeg ikke.. Jeg er så sliten, jeg føler meg litt på samme måte som når jeg var gravid. Sliten hele tiden.

Jeg og snuppelure var innom posten og hentet ut den nye vinterjakken til Liam, den er fra Mini A Ture og er helt nydelig. Jeg skal prøve å få tatt ett bilde av denne imorgen, selv om mange av dere foreldre der ute vet hvilken jeg mener.. Den bruker å være en favoritt hos de fleste.

Likes

Comments

Jeg kan ikke skryte at jeg fikk ryddet i så veldig mange skuffer og skap. Men jeg fikk gått igjennom kjøkken skuffene, og kastet en hel bærepose med ting som vi ikke har bruk for. Sånn halvveis klapp på skulderen der. Resten får jeg ta senere.

En venninne av Isadora ble med hjem etter barnehagen, så da drøyde jeg leggingen til Liam en time i og med at de jentene har ett støynivå som Liam ikke sovner i. Haha. Så han sovnet på vei ned i sengen, veldig trøtt etter både barnehage og herjing av jentene. Ikke bare bare og være minst i flokken. 

Nå tar jeg tidlig kveld, da jeg skal åpne på jobb i morgen. Jeg vet jo når Liam våkner, så greit å få seg noen timer med Jon blund før den tid. Sov godt alle sammen. 

Likes

Comments

Klokken er 10:00, og jeg har rukket å drukket tre kopper kaffe allerede. Tre espressoer. Så nå begynner jeg å våkne til her. Barna er kjørt i barnehagen, og jeg tenkte å gå løs på skuffer og skap snart, rydde og kaste det vi aldri bruker.

Før barnehagen idag ville Liam gå og holde seg mot alle vegger, så han gikk fra veggen til kjøkkenet, snudde der og gikk tilbake igjen. Snakk om en liten sinna tass når jeg satte han i vognen, for han ville gå gå gå.. Jeg gleder meg bittelitt til han begynner å gå, selvom alle sier jeg burde nyte tiden der han fortsatt krabber.. Men ikke jeg, jeg husker det ble så mye lettere når Isadora begynte å gå også. For de er tunge å gå å løfte på overalt, samtidig så må de uansett opp og gå uansett. Nå er Liam 14 måneder, så jeg tipper han begynner å gå på egenhånd etter fylt 16 måneder. Det finnes ingen fasit, så det kommer når det kommer.

Jeg tok bilder av barna før vi reiste til barnehagen idag, da vi hadde en lang og rolig morgen sammen. Det eneste er at det er så mørkt på morgenen nå, så jeg må faktisk bruke blits - og da blir ikke bildene like bra som når man kan utnytte dagslyset. Men fine er de to, uansett!! Det siste bildet av Liam´en er det Isadora som har tatt. ❤

  • 120 lesere

Likes

Comments

I dag har jeg bare vært hjemme, bestilt vinterjakke til Liam og gjort unna noen julegaver. Det føles veldig godt å være tidlig ute med det. Jeg føler på meg at vinteren som kommer vil bli av de hektiske, så da kan man ta det litt mer med ro. I løpet av neste måned skal jeg også gjøre ferdig julekalendrene til barna.

Jeg satt oppe ganske lenge i går, med babyen min som ikke ville sove.. Til slutt sovnet han på brystet, og den tryggheten man føler at man gir sitt eget barn er veldig fin! Jeg hadde så veldig lyst til å være med på foredraget som ble holdt i barnehagen i går, om mobbing, ett tema jeg interesserer meg veldig for og som jeg vet jeg skal gjøre alt i min makt for at mine barn verken blir mobbere eller mobbet. Dessverre så måtte jeg jobbe, og det var umulig å få byttet vakten, så da håper jeg at muligheten byr seg ved en senere anledning. 

​Nå skal jeg gå i dusjen, deretter hente barna og så må jeg innom butikken for å kjøpe middag. Tror det blir hjemmelaget pita pizza idag, for da kan jentungen hjelpe meg, hun er så glad i å lage mat ❤

Likes

Comments

Liam er blitt 14 måneder. Det er helt utrolig hvor fort tiden gikk fra at vi bare kunne legge han ett sted, og der ble han værende til vi flyttet han. Nå krabber og klatrer han overalt. Og helt sykt fort. Han smiler alltid stort når vi snakker til han, og han gjør seg veldig til når fremmede snakker til han. Han er verdens søteste. Han liker ikke å bli satt i vognen eller i bilstolen, men når han først sitter fast sitter han og titter og smiler bort på storesøsteren sin som sitter ved siden av. Han kan sove i flere timer når motoren durer. Liam sin sovemedisin. Han har ført oss så mye nærmere som en familie. Gitt oss så mye glede og vi elsker både han og de to eldre storesøsknene hans høyest i hele verden

Han vinker når vi sier hadet til han, og han klarer også å si ordet hadet. Noen ganger får vi også luftkyss sendt etter oss. Han har ikke noe imot avskjeder (sånn som moren hans har), og han føler seg trygg hos de fleste. Han blir også veldig veldig glad når vi kommer for å hente han i barnehagen, og før vi rekker å ta han opp vinker han nesten hadet til de ansatte. Han elsker barnehagen og han elsker å være hjemme. En god kombinasjon.

Lille luring kan ikke få maten fort nok når han først er sulten, så der bruker jeg å være kjapp for å slippe sutring og mammaaaa mamma flere hundre ganger. Det at dine egne barn kaller deg mamma er den fineste følelsen i verden, men hundre ganger på rappen kan helt ærlig bli litt mye. Matmomsen vår spiser ALT, og han er veldig flink til å spise på egenhånd uten å leke med maten. Her om dagen klarte han og røve maten til en av de ansatte i barnehagen også, når hun kom tilbake hadde han spist opp egget sitt og satt med skjeen i yoghurten hennes og gaflet i seg. Haha. Helt fantastisk minne som jeg virkelig MÅ fortelle han i konfirmasjonen.

more perfect than i could have hoped.
more beautiful than i could have dreamed.
more precious than i could have imagined.
i love you more than i could have known.

Takk for at vi har deg, Liam. Vår lille blidfis. Takk for at vi har deg, Isadora. Vår omtenksomme lille dukke. Takk for at vi har deg, Celine. Den snille og fantastisk vakre bonusdatteren min. Dere tre gjør familien til den fineste familien jeg vet om. Vi elsker dere himmelhøyt. 

Likes

Comments