Jeg har kommet ut av tellingen over antall kopper kaffe. Koffein var ikke nok for å få meg til trening idag, enda jeg hadde veldig store planer om å få trent etter jobb og etter jeg hadde kysset barna god natt.

Men.. det ble med tanken. Jeg sitter å ser på The Voice, kjærligheten prøver å få meg med til spøkelseshuset som kommer til Ellingsrud i November, der er det KLOVNER. Og Zombier. Vet ikke om jeg tørr. Kommer til å dø etter å ha gått 200kvm... Huset er 400kvm (!).

Jeg var hos Mojgan på Argus Vital her om dagen og tok en ny runde med laserbehandling for fjerning av hår, og IPL laser i ansiktet. Jeg vil jevne ut hudtonen, fjerne rødhet og porer. Jeg går og titter i speilet på huden min hele tiden, og herlighet så myk den er blitt etter bare en runde!! Samtidlig som utbruddet på haken er halvert etter bare en dag. Jippi! Selvtilliten min blir så mye bedre når huden min ser bra ut, det å kun bruke bb cream er så deilig, og slippe den tykke foundationen hver dag.

​Jeg ville egentlig bare innom å skrive ett par ord, for jeg savnet å skrive. Nyt helgen! ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Annonse

Jeg fikk tilsendt Yoplait sin Greske yoghurt for noen dager siden. En med bringebær og eple, og den andre var med smak av mango og eple.

Liam og Isadora fikk en hver til frokost før barnehage og skole. Begge barna er veldig glad i yoghurt, og vi liker å variere både frokost og lunsj (i helgene eller ved fri). Brød, rundstykker, grøt, smoothie er annet vi liker å spise.


MEN over til denne yoghurten vi fikk prøve, den var syrlig - så derfor var jeg ikke helt overbevist om at barna ville like den. Men med alle de friske fruktene og bærene ble den litt søtere, og barna slukte den. De var nysgjerrig på hver andre sine smaker, og smakte av hverandre.

Det er så godt å se at barna er nysgjerrige på mat, og tørr å smake på alt jeg gir de. Det sies jo at hvis ett barn har fått smakt på en ting 10 ganger så skal den like det. Vet ikke om det stemmer for alt og alle, men jeg har en liten tro på det - og legger alltid på alt på barna sin tallerken selv om de ikke alltid er like begeistret for alt som havner der. Både Isa og Liam er alt spisende, og eneste jeg kommer på at ingen av de liker er pultost. Men det skal jeg ikke tvinge i de heller, det er det for så vidt bare jeg som spiser her i huset. 😁

Neste gang jeg er innom mat butikken skal jeg kjøpe med meg Yoplait sin yoghurt med kokos smak, for jeg er veldig glad i kokos. Og jeg kan ikke gå glipp av den! Jeg digger at den er helt uten sukker, og at den også er laget av ekte vanilje. Jeg har smakt på begge to, og likte de veldig godt - så neste ut blir kokos. Mums, jeg gleder meg allerede.

Likes

Comments

Denne helgen var barna min absolutte første prioritet, jeg har jobbet de tre siste helgene samt fulle uker, så nå var fri helg det eneste jeg tenkte på. Den gleden når lille prins kommer til senge enden og roper "åååpp mamma, åpp åpp". DEN er fantastisk fin den. En ny dag med mine fine.

Lørdagen gikk med på å rydde ut vinterklærne som har stått en ukes tid i søppelsekker i gangen. Vinterskoene ble satt inn i sko skapet, og alt av sommerklær og sko ble bært ut i boden. Da er det bare vinterdekkene som må på bilen, og pakke sammen hage møbler så er Wagner familien klar for den harde vinteren. 😉 Gruer meg alltid like mye hvert år!

Vi har også bakt masser av boller og kanelboller, Isa er så glad i både å bake og lage mat. Så idag til frokost lagde vi lapper som vi koste oss med. Vi skulle på besøk til Mimmi idag, så det passet bra å ta med seg litt hvete bakst til kaffen - og så morsomt for snuppelure å gi det hun selv har baket.

Mamma og Thorleif var også der, og Onkel var hjemme. Så vi var en liten gjeng som koste oss, og Onkel hadde kjøpt så god sjokolade fra Sverige - tenker på den enda. At jeg MÅ til Sverige snarest for å kjøpe ett lite lager av den sjokoladen. Haha. Sjokolade avhengigheten min vil nok aldri ta slutt.

Mimmi ba oss med ut på middag også, så jeg spiste en så god biff i kveld. Og den béarnaisesausen. Haha jeg og Kim går sjeldent ut å spiser, da barna som regel blir rastløse FØR maten rekker å komme bort til bordet. Gjelder vel mest minstemann, men i det siste har han vært så tålmodig og blidfis, og da er det koselig å kunne nyte maten ute iblant også.

Han her er overalt for tiden. Liam´en vokser i rekordfart, men jeg passer på å klemme og kysse han med en gang jeg får tak i han. ♥

Likes

Comments

Jeg har så lyst til å skrive ned noen ord før klokken blir midnatt, jeg har nemlig tenkt til å komme meg i seng før klokken slår 24. I dag har jeg hatt fri, og har gjort så mye jeg aldri har tid til ellers. Jeg har hentet en pall med masse melkesjokolade som jeg vant nede i byen, så det har jeg sittet og kost meg med i kveld - sammen med kjæresten og ett glass rød vin. Imorgen blir det trening igjen, og tilbake til rutiner. Kjenner det alltid på samvittigheten når jeg spiser godteri på hverdager, men aldri i helger - litt rart egentlig. Jeg er strengt oppdratt med at godteri og brus KUN er på lørdager og i små mengder. Mulig derfor jeg tar sånn på det. Haha jeg vet egentlig ikke.

Jeg har vasket bilen min, noe som virkelig trengtes. Jeg har vært i SU møte i barnehagen, da jeg er blitt med i SU og representerer avdelingen til minstemann. Det føles bra å ha en stemme, og være med å bestemme hva som skjer og skal prioriteres videre.

Etter det ble det hjem å lage middag, deretter dro jeg og snuppelure for å hente ett stort speil som jeg har hengt opp i gangen. Jeg savner ett speil man kan se hele seg selv i, nå har vi kun speil som henger sidelengs på veggen.

For ikke å nevne at jeg har tatt frem vinterklær og vintersko, og tror dere ikke vinterskoene til frøken Isa passet i år også? SÅ glad jeg ble. Det å bruke 1000 kr hvert år på kun ett par vintersko er mye penger, og når vi har to barn. OG at de også trenger ikke bare ett par men to hver. Da kjennes det litt bedre når hun for første gang kan bruke det i hele to sesonger. Jeg vet så absolutt at man kan finne billigere sko, men er det noe jeg er opptatt av så er det gode sko. Det er SÅ viktig, og jeg synes det er så trist når jeg ser folk setter på barna sine dritt sko, teit formulert, men jeg tror alle skjønner hva jeg mener. Tenk at de små barne bena NÅ formes og skal gå flere timer hver dag. Tenk bare på en selv hvis man ikke har gode sko på jobben. Jeg legger veldig mye penger i sko hvert år (og bilstoler), for at jeg synes de to tingene er en så nøye prioritering når det kommer til våres små.

Sett bort fra at jeg føler meg så fornøyd med alt jeg har fått gjort idag, så føler jeg meg så utrolig ufresh. Jeg som egentlig har en kvisefri og fin hud. Har fått kviser (!!) på rekke og rad. Fire gigantiske kviser på haken, og de gjør så sinnsykt vondt. Jeg føler med de som har i hele ansiktet, må være så vondt? Jeg hadde funnet frem skjerf idag for å dekke til de, (sminke kan man bare glemme, pudderet legger seg som ett stygt lag over, og ser bare verre ut). MEN solen skinte som bare det, og jeg svettet allerede i ull kåpen min, så det å ha på seg skjerf var bare å glemme.

Jeg fikk tak i noen produkter fra RITUALS, som jeg håper skal gjøre underverker. Jeg trengte en ny toner, da den jeg bruker kun fåes kjøpt på taxfree, så jeg håper jeg kommer til å like denne like godt.. Det andre er en kull maske som skal brukes ett par ganger i uken, som fjerner urenheter og gir glød til huden. Og en tørr olje som er super etter man har dusjet og skal smøre seg inn. Den posen dere ser i høyre hjørnet er en duft pose som jeg fikk med meg som en gave, den har jeg lagt i undertøy skuffen min. ♥

Likes

Comments

I dag tidlig når vi skulle gå til barnehage og skole, ble Liam helt i hundre av å se at naboene hadde fått en henger utenfor huset sitt. Liam løper bort og roper "taaaktooor, taktooor". Jeg prøver å forklare han at det er ikke traktor, men en henger. "NEI" sier han og fortsetter med "taktooor". Isa hadde det veldig gøy med å snakke med Liam opp til bhg og skole. For hver gang hun sa henger sa han nei, og han la mer og mer trykk på ordet nei etterhvert som hun sa henger.

Dagens lille gullkorn. Verdens herligste. ♥

I dag er jeg super stolt av minstemann, Liam´en gikk nemlig på potta to ganger i går og tisset. Og en gang i dag tidlig, han fikk også til nummer to, derav halvparten kom ved siden av i og med han ikke hadde tålmodighet til å sitte stille til han var ferdig. Men det er en start - er det ikke? Så de i barnehagen skulle også oppmuntre han til og gå på den lille søte doen i barnehagen. Tenk så deilig å være bleiefri til jul da! Han er jo bare to år, så litt tidlig er det enda. Vi stresser ikke, men han viser interesse for det og da er det bare å gi det ett forsøk.

Isa kunne ikke komme seg fort nok opp til barnehagen idag da de har stjernefest med klassen sin idag. Det er en type fest de får som belønning, når klassen har oppført seg som de skal og har sanket sammen ti gull stjerner. Jeg gleder meg til å høre ALT når jeg henter henne. For den festen her tror jeg blir bra etter alt Isadora fortalte meg.

Jeg har også trent ukas 5 økt idag, og idag kjørte jeg rygg og armer. Det er bare så deilig å starte dagen med trening. Man føler seg så mye gladere, og full av energi. Merker jeg får gjort så mye mer de dagene jeg begynner med trening, enn når jeg avslutter dagen med trening etter jobben. Er så mye mer effektiv på morgenen.

NÅ skal jeg prøve å slappe av litt, før jeg skal hente mine små sjarmiser. For når de kommer hjem går det i hundre. TENK Å HA SÅ MYE ENERGI KONSTANT. Jeg er bare litt misunnelig.

Vi snakkes plutselig. ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links

Annonselenker

4 forskjellige type jakker til enhver anledning. Den første rosa fra Filippa K er nok min favoritt, og den er satt ned så mye i pris! Jeg har også fått dilla på camo grønn. Jeg har aldri vært så veldig glad i fargen grønn, men på jakker synes jeg det er så pent. Den dype grønnfargen, passer perfekt til høsten også. Har så lyst på grønn bomber jakke til Liam´en også. Noen som vet hvor man får tak i det?

Likes

Comments

Den neste uken som kommer har jeg bestemt meg for å ta alt helt med ro. Jeg skal ta hver eneste dag på sparket. Jeg har tatt ut resten av feriedagene mine, og jeg har tre dager fri. Jeg skal trene, det skal jeg. For jeg kjenner meg så mye bedre etter å ha fullført dagens treningsøkt. Men resten, da skal jeg bare være. Være med meg selv, nyte alene tiden mens barna er i barnehage og på skole. Kanskje rydde litt, kanskje vaske litt, kanskje se på orange is the new black. Men bare kanskje. Jeg vil ikke ha noen dager som jeg må følge til punkt og prikke til en timeplan. Jeg blir så stresset av det.

En annen ting jeg skal slutte med er å være ett så irriterende JA menneske som jeg er, jeg sier ja til alt. Jeg må bli litt mer egoistisk, og kun si ja hvis jeg faktisk har lyst, at jeg har mulighet og føler at det faktisk er noe jeg vil si ja til.

Jeg skal ikke bli veldig egoistisk, men litt.


Nå skal jeg gjøre sminken ferdig, velge ut ett av de tre antrekkene jeg har funnet frem og reise hjem til min kjære fine Ina. Som ALLTID er der for meg, i tykt og tynt. Hun skal krølle håret mitt til konfirmasjonen som vi skal på senere, og Isa og Liam skal bli igjen der å leke med Mikio og Kenzo. Snille gode Ina som alltid ordner og fikser ♥


Også skal jeg prøve å lagre bildene før jeg legger på teite snapchat filtere på de.

Likes

Comments

Det er nøyaktig ni dager siden jeg skrev noe her. Jeg tenker på det hver dag, at jeg skal blogge, men det blir bare med tanken. Vet egentlig ikke hvorfor, det er alltid noe annet jeg må ordne som regel. På de ni dagene har jeg funnet ut at kjærligheten her hjemme lager den beste soda streamen, perfekt menge med drikke og kullsyre. Jeg trodde ikke man trengte å være spesielt flink til å lage det, men jeg klarer det ikke på samme måte. Mamma lager også super sodastream forresten. Jeg fant ut hvem som er Sophie Elise sin nye kjæreste, og de er superdupersøte. SE er min favoritt blogger, sammen med Caroline Berg Eriksen. (så vet dere det). Jeg har lest bloggen til SE helt siden begynnelsen, og hun er så sterk den jenta der! Caroline har jeg vært litt av og på, egentlig.. Men etter at hun fikk barn har jeg lest den hver eneste dag, så omsorgsfull, supre bilder og masse inspirasjon.

Den nydelige datteren min har også fylt 6 år. Jeg er så stolt av hvem hun har blitt, og hvor god hun er med sine venner og familie. Isadora har alltid ett smil på lur, og hun snakker som en foss. Hun dikter og synger på badet, akkurat som jeg selv som liten gjorde. Tenk det, 6 år. Og hele livet foran oss i hånd i hånd. Min elskede prinsesse.

Imorgen skal vi på konfirmasjon til onkelungen til Kim, så ostekaken har jeg akkurat laget klar til imorgen. Antrekket er hengt klar, så nå mangler jeg bare å nappe øyenbryn. Og å ta på neglelakk.

Nå skal jeg prøve å stjele fjernkontrollen, å sette på Orange is the new black, OM jeg er avhengig da!

Nyt resten av lørdagskvelden, alle. ♥

Likes

Comments

Kjærligheten gir meg fotmassasje for øyeblikket, og jeg kunne egentlig ikke hatt det bedre. Jeg hadde planer om sengen, men nå vil jeg mye heller være her. Få massasje og dele bildene fra søndagen med dere.

Bestis og Kasper var som sagt på besøk hos oss hele helgen, og det finnes ikke noe bedre å tilbringe tiden utendørs med de små. De har så mye energi, så det å løpe rundt i skogen var et fornuftig valg. Vi kjøpte med engangs grill og grillmat, og hadde også med varm kakao. Som vi koste oss. Isadora hadde også med seg en venninne som hun kjenner fra barnehagen. Det å skrive at Isadora gikk i barnehagen høres så fjernt ut, nå er hun skolejente og bare på ett par uker så er hun blitt så mye mer moden og strukturert. I dag leste hun også opp ord og setninger til meg, så det skjer ting raskt nå. Lille jenta mi. Så stor blitt!

Vi dro videre til en lekeplass som var rett ved, og jeg og Julie hadde blant annet trikse konkurranse imens barna løpte rundt oss som fire gærne apekatter. Husker dere trikse med ball? Jeg og Julie var nerder når det kom til det, vi brukte så mange timer til det - og kunne trikse hundre om gangen. Det er jo så gøy!

Vi satte snuten hjemover og barna fortsatte med trampoline hopping sammen, før Julie og Kasper satte snuten hjemover. Gleder meg allerede til neste gang vi har våres helg igjen. ♥

Likes

Comments

Jeg må bare vise dere de fine kakene jeg bestilte fra Min søte kakekunst. Jeg kom faktisk over siden hans på facebook, leste på tilbakemeldinger gitt fra kunder og tittet på bildene. Jeg bestilte en Oreo kake med Elsa i Frozen som tema. Tres Leches er den andre kaken vi bestilte, som jeg var veldig spent på, da jeg aldri hadde smakt den før. Vi bestilte også 12 cup cakes med Frozen som tema, halvparten av vanilje og halvparten av sjokolade. Jeg spiste meg så kvalm, to dager på rad. Det sier vel egentlig sitt om hvor godt jeg likte kakene. SÅ GODE. De beste kakene jeg har bestilt noen gang, så siden hans er allerede lagret som bokmerke på Mac´en. Her blir det flere kaker fra. Kjære fyller jo rundt tall til neste år, så jeg må jo snart begynne å planlegge fest for han også. ♥

Liam fylte hele to år 5 August, og Isadora fyller 6 år den 7 september. Derfor samkjører vi bursdagene til barna med de nærmeste her hjemme. Mange i min familie bor timesvis unna, så for å gjøre det litt enklere for de også gjør vi det på denne måten. Barna er fornøyde med det, og det er vi også.

I dag har jeg vært i Oslo igjen hos Argus Vital og min kjære Mojgan. En ny runde med hårfjerning med Diode laser ble gjort, og det er så fantastisk herlig å se at det blir mindre og mindre hår som kommer ut. Gleder meg til jeg er helt hårfri 😁

Ikke minst gleder jeg meg til September, da skal vi gå i gang med huden min og med Mojgan sine kunnskaper og ferdigheter vet jeg at det blir bra!

Nå er det natten her i hus, håper dere alle får en god natt søvn ♥

Likes

Comments