Jeg har akkurat slukt tre svære biter pizza fra nærmeste pizzeria. Jeg lagde lapskaus til barna, men når kjærligheten hentet pizza til oss når barna hadde krypt i seng.. DA velger man ikke lapskaus fremfor det. Godt var det, og magene våres rumlet i kapp her vi satt. Det er kjærlighet det. ♥

Jeg tittet litt sånn halvveis uskyldig inn i høyskapet vårt, på toppen der har vi godteri. Eller, vi bruker å ha godteri. Jeg hadde ett lite håp om at Kim hadde kjøpt med seg en sjokolade, og lagt den der. Noen ganger tror jeg faktisk han leser tankene mine, bare ikke i idag da.. Håper du leser tankene mine imorgen kjære, for da ønsker jeg meg både vin og sjokolade. Sukk.

Men, så er det jo faktisk tirsdag Marianne. Lurer på hvor det ble av sunnheten sjøl som brukte å jogge hver dag, spise masse frukt og alltid ha fresh hud. Håper hun dukker opp snart igjen, så ikke sjokodoris tar over.

Liam smågråter i sengen, og jeg lover på en to tre så roper han mammaaaaa..

22:58
Jeg hadde helt rett. Liam skrek både mamma og kom tuslende inn i stuen. Han våkner alltid ved denne tiden første gangen, det slår aldri feil. Neste gang blir rundt 3-4 tiden. Lurer på når den vesle tassen innser at han faktisk trenger sammenhengende søvn? Gleder meg til dagen. Jeg har fått lagt han igjen, hengt opp klærne i maskinen og fjernet sminken min. Nå sitter jeg her igjen, samtidig som jeg leser blogg, Vg og er med på konkurranser på facebook (min hemmelige hobby). Jeg er så ufokusert idag, og det er derfor dette blogg innlegget tar timer før jeg kan trykke på publiser knappen.

Beklager fjas innlegg. Jeg kommer sterkere tilbake imorgen, etter å ha inntatt litt søvn. Jeg sier god natt til dere andre som også er på vei til seng ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Livet dere! Jeg har så mye på hjertet idag tydeligvis.. Rekordmange innlegg. Men så gøy da!

Jeg hører på Sondre Justad synger med sin fine stemme i mine nye Miiego headset, det finner dere her. Jeg elsker det! Dedisert det beste headsetet jeg har eid, og så digg det er å slippe den ledningen som jeg aldri vet hvor jeg skal gjøre av. Ikke minst å trene med disse, fremfor proppene som bare detter ut ( ihvertfall hvis du har ører som meg.)

Planen var å reise på foredrag med Stine Sofies Stiftelse, men han som holdt det var blitt syk. Håper jeg får med meg dette senere, dette handler om vold og overgrep og hva slags tegn man skal se etter. Veldig nyttig hvis man har barn, og da med tanke på at verden blir sykere og sykere. Jeg skal virkelig passe på mine to glitterbarn, og aldri slippe taket.

Isadora har overnattingsbesøk av Ada, en venninne fra barnehagen. De har kost seg sånn sammen med både gjemsel og "ikka la ballongen treffe gulvet" leken. Nå har de sovnet, og lader opp for en ny barnehage dag imorgen. De har allerede lagt frem like klær som de skal ha på seg, og de skulle ha helt lik matpakke - så alt er i skjønneste orden. Hehe. Husker det selv når jeg var liten, at ALT jeg eide og skulle ha, måtte være likt bestevenninnen min sitt. Om jeg ikke fikk det likt, skulle det være så likt som mulig.

Vil dere ha ett bra sang tips fra meg? French Montana med Unforgettable. Den beste sangen som finnes for tiden. ♥

Likes

Comments

Jobben min består av kaffe, og som noen av dere kanskje vet er jeg ansatt som kaffe spesialist hos Nespresso. Jeg trives så utrolig godt der, og det finnes så utrolig mye spennende å lære rundt kaffe. Er dere like glad i kaffe som meg - så les videre!

Jeg tenkte å dele en av mine favoritt oppskrifter på varme sommerdager. Altså, det her er så godt, og så enkelt.

Du trenger:

♦ Espresso
♦ Vanilje Is
♦ Melk

Jeg brukte Nespresso sin Vanilio kapsel til min frappe, men favoritten min er Livanto, Dharkan og Caramelito. Jeg brukte to shots med vanilio. Hvis jeg føler jeg har inntatt for mye koffein en dag, bruker jeg å kjøre koffein fritt, eventuelt en uten og en med. Her kan man bruke hva slags kaffe man vil, bruk din favoritt - så skal du se det blir bra.

Miks alt sammen i en blender, til det blir en jevn masse. Man kan også bruke fløte, forskjellige sauser, sukker, isbiter og kokosmelk. Har du besøk så er det koselig å servere en dessert kaffe etter middagen. Ta gjerne karamell saus og fyll innsiden og bunnen. Pynt med krem og saus på toppen igjen over frappen. Dere som liker frappe, burde absolutt prøve denne. Så godt og lettvint å lage hjemme.

NYT!

Likes

Comments

Isadora har alltid syklet med firstbike balanse sykkel, samtidlig som hun er veldig glad i å bruke sparkesykkelen sin mye. Vi kjøpte en ny sykkel til henne uten støttehjul, det eneste kriteriet hun hadde var at hun ønsket seg ringeklokke. Denne vi fant, var det to på.

Mariann kom på besøk på lørdag, og det var så nydelig vær. Vi dro på bensinstasjonen, så hun hjalp meg med å fylle luft i dekkene. Mariann har jobbet på bensinstasjon tidligere, og har peiling på sånne ting. Jeg er ganske fjern når det kommer til alt sånn.. Egentlig litt teit, men jeg er vant til at Kim fikser det. Uansett, vi kjøpte med litt drikke, is og boller å dro opp til kunstgresset. Der hadde Isa stor plass og ikke minst var tanken, om hun falt så ville det ikke gjøre like vondt som på asfalten. Den jenta der, hun imponerte meg stort. Imens jeg drev med Liam, tok Mariann med Isa ut på banen, holdt henne og slapp og Isa syklet etter første prøvelse. Jeg måtte se to ganger for jeg skjønte ikke at det var mulig å lære seg det så fort. Angrer på at vi ikke har hatt intresse for å prøve det her tidligere, vet ihvertfall at jeg skal prøve å lære Liam det før. Isadora er bare fem år, så det er kjempe bra å lære det før skolestart, men når jeg ser hvor lett hun klarte det så hadde hun nok lært det tidligere om vi bare hadde prøvd.

Isadora falt ingenting, heldigvis. Men jeg regner med at det blir ett par skrubbsår med årene. Det vi må øve på nå er bremsingen i nedoverbakke, for hun liker best å stoppe sykkelen ved å ta begge bena ned i bakken. Litt om gangen, og nå vet jeg ihvertfall selv at jeg skal kjøpe meg ny sykkel så vi kan dra på sykkeltur alle sammen. Skal også kjøpe sykkel sete så Liam kan sitte bakpå. Jeg husker selv når mamma syklet med meg bakpå når jeg var mindre, så herlig følelse med vinden og den friske luften.

Den jenta her er virkelig fantastisk med Liam og Isadora. De kryper opp i fanget hennes, og leker så godt sammen. Mariann er så tålmodig, flink til å snakke om hva som er rett og hva som er galt. Hun tok med Isadora på gåtur til butikken, når jeg drev med kveldstellet på Liam. Isadora kom hjem med hubba bubba, blad og dagbok. Hun var helt i himmelen, og lå i senga sammen med Mariann på kvelden. Fortalte historier til Mariann, som hun skrev ned i dagboken. Denne hadde hun også med seg i går, når vi var på grilling til mimmi. Stolt som bare det, ene for at hun har knekt koden ved å lære seg å sykle. Det andre vet at hun eier sin aller første dagbok.

Likes

Comments

Inni meg så stresser jeg meg opp sånn. Den ene tingen er at jeg burde ha vært i seng nå, men samtidig så har jeg lyst til å skrive på bloggen. Det andre som stresser meg er at jeg har så full stappet uke, men noe jeg gleder meg til er Sverige tur med Camilla. Håper det går fort til fredag. ♥

I dag har vi vært hjemme hos verdens beste mormor, jeg mener det - hun har det største hjertet som finnes. Vi har grillet og spist jordbær med fløteis til dessert. Fantastisk sommerdag med 26 grader stekende i fjeset.

Broren min og Liam. Isa og Liam kryper alltid opp til Onkelen sin, når vi ses. Det er så herlig å se.

Mimmi (mormor) bor på det vakreste stedet som finnes. Hun har så hjemmekoselig hus, med stor hage og båt plass med to brygger. Jeg håper jeg selv flytter til ett sånn sted, og kan våkne opp hver morgen for å nyte frokosten med den utsikten utover vannet. Her er mamma, Isadora og Liam. Isa lærte seg å sykle i går, uten støttehjul og det er så fantastisk gøy. Nå vil hun ikke gjøre noe annet. Skal skrive eget innlegg om dette, men ikke nå. For NÅ må jeg legge meg.

Avslutter dette innlegget med et bilde av vakre Balder. Se så skjønn han er. Dette er hunden til broren min, og han er så rolig og snill.

Vi blogges imorgen. ♥

Likes

Comments

Dette nydelige skjørtet er fra Holey & Whyte serien, og når jeg fikk øye på dette sto det Isadora på det. SOM jeg elsker barneklær. Det er så mye fint i butikkene nå, og ikke minst salg overalt. Jeg er veldig flink til å kun kjøpe når jeg ser noe virkelig fint noe, fremfor å kjøpe 10 helt greie gensere for eksempel.

I dag har jeg vært hele dagen på Lysaker, der har jeg vært på kurs. Kaffekurs. Veldig lærerikt, og nå kjenner jeg at hodet mitt må tømmes for all den informasjon jeg har inntatt idag. Jeg er så glad i å lære, og får aldri nok av det. Jeg liker å være smart, eller ihvertfall føle at jeg er det. Visste dere at jeg tiltrekker meg smarte mennesker? Derfor jeg kapret drømme mannen, han er den smarteste jeg kjenner og har alltid svaret på det jeg spør om. Derfor har jeg aldri forstått meg på mennesker som spiller dumme.. Det er jo så lite attraktivt? Men meg om det, vi alle er forskjellige og tiltrekker oss forskjellige mennesker.

2 hele timer sto jeg i kø hjem igjen. Til vanlig tar den samme veien 30 minutter, nå brukte jeg 2 timer. Fristet lite å sitte i bilen, når solen skinte sånn.

Vi har også fått klipt plen og satt opp det nye bassenget til barna. Så er det klart til helgen, for da er det nemlig spådd knall vær.

Likes

Comments

Barna er levert i barnehagen, og avdelingen til Liam var på vei ut for å gå tur til gapahuken. Så gøy når de fikk så fint vær, sola hjelper så mye på humøret og energien.

Jeg har akkurat vært å hentet ut en pakke fra Semper med forskjellige ting til minstemann. Smoothie, grøt og organisk snacks. Jeg husker veninnen min Christina var på besøk hos oss å hadde med seg noe fra Iherb, snacks men laget kun av grønnsaker. Dette skal visstnok være noe av det samme, og Liam slukte den boksen - så gleder meg til å se om dette også faller like godt i smak. Smoothie er han veldig glad i, og ikke minst grøt - Liam har alltid vært et skikkelig matvrak og er alt annet enn kresen. HURRA! Tenk at vi har fått to barn som spiser ALT? Trodde det nesten ikke var mulig. Hører alltid om barn som ikke liker grønnsaker, poteter eller fisk. Har man flere barn, så er det ihvertfall en av de som ikke liker noe, mens den andre spiser det meste. Vi har virkelig vært heldige der, for her er begge våres glad i alt de får servert og rynker aldri på nesa.

Nå frister det veldig å ta en time på øyet (høres veldig gubbete å si det, gjør det ikke?). Uansett, det skal jeg gjøre. Før jeg må opp igjen å ordne meg til kveldsvakt. Må få ordnet nye sko til Liam´en idag også, så vanskelig å kjøpe sko uten å ha han med. Heldigvis er det aldri noen problem å bytte størrelser :)

Likes

Comments

Kim roper meg bort til vinduet for han sier jeg må komme å se noe kjempe fint noe, jeg sukker og sier at jeg endelig har satt meg ned etter å ha stått på bena 3/4 deler av dagen. Men wow, det var virkelig fint. To regnbuer. Det ser man ikke ofte. Isadora gispet for hun ble helt satt ut av hvor vakkert det var. Jeg kom på en ting, tenk å gifte seg på en dag som dette. Med to regnbuer, det må jo være helt fortryllende.

For ett show Isadora og resten av barna viste oss idag, jeg har smilt så masse så kjeven min er sliten i muskelen sin. Det sier litt. Liam fikk almanakken min, så han satt og tegnet i den, to timer er mye for en liten tass, så litt utålmodig ble han på slutten. Men når det ble servert pølser og boller, kom energien og smilet til guttungen tilbake igjen. Det er fantastisk å se hvor mye de koser seg, sammen med de andre barna. Jeg er så glad for at barna har så store vennekretser, at de alltid har noen som leker med dem, snakker med dem og passer på hverandre.

"Alle holder hender, i FUS er vi venner, venner leker mest, alle barn er best!"

Likes

Comments

Dagen startet virkelig bra. Firmaet der jeg jobber ble topp 3 i kategori 3 (kategori 3, dvs butikker som mennesker forventer høyeste av det høyeste av service og kundebehandling.). Vi ble altså kåret til nummer 3 på hele Strømmen Storsenter i denne kategorien, av Mystery shoppere som har vært leid inn fra ett firma. Jeg var så stolt der jeg gikk frem og tok imot diplomet. Herlighet som vi har jobbet for dette, og vi fortjener denne plassen.

Morgenkos med han her gjorde dagen bare enda mer fantastisk!

I dag gleder jeg meg sånn til dagen på jobb er over, ikke det at jeg ikke liker meg her, jeg stooortrives. MEN jentungen og hennes avdeling i barnehagen skal nemmelig ha show for oss, å få utdelt sin egen diplom i og med hun slutter på skolen. Tenk at Isadora jenta mi runder straks seks år om bare få månder. Jeg tror jeg sier dette veldig ofte, men det går så fort... Fantastisk på en måte, samtidlig som jeg savner babyjenta mi.

Likes

Comments

Hei dere,

Mamma og Thorleif har akkurat reist, de har vært på besøk og kom med overraskelse gave fra Spania til Isa og Liam. Jeg disket opp med grønnsaks suppe og rundstykker, og alt for mye kaffe. Veldig koselig. ♥

Liam har lagt seg for å sove ettermidagsluren sin, da vi om ikke så alt for lenge skal på Isadora sin siste svømmetrening for denne kurs delen. Da skal hun få diplomet sitt, og vi alle sammen skal reise med henne. Det er bare jeg og Isadora som har vært på svømming sammen før, men idag blir også Kim og Liam med. Isa har spurt flere ganger allerede hvor lenge til det er vi skal dra, så hun er veldig spent.

Likes

Comments