Jeg hører ofte om fedre som ikke bidrar til noe hjemme. Med noe så mener jeg ingenting. Er bare en stor slask. En som slenger seg nedpå sofaen etter jobb og gjør alt annet enn å ta i ett tak. Jeg leser om jenter som skriver på forum på facebook at de DIGGER å vaske og å kun være den parten som gjør alt i huset, lage mat, rydde, ta ned/opp klær og alt det der. Ved siden av en full tids jobb. Er du seriøs med meg? Altså hvordan kan noen se glede i å komme hjem etter en lang arbeidsdag på 8 timer, og gå rett løs på middagen, dekke på bordet, rydde av bordet, kveldsstellet på barna. Ikke nok med de, men når de er lagt begynner man med oppvasken og alt det andre som må gjøres før man kan sette seg i sofaen. Også sitter kjæresten din i sofaen og gjør ikke en dritt for at han er sliten etter jobben?

I mine øyne så innebærer papparollen det å ha et ønske om å ta vare på barna OG hjemmet. Jeg er opptatt av at begge mine barn skal rydde opp etter seg, men også hjelpe til her hjemme. Selvfølgelig lærer de av oss voksne. Det er viktig at både mamma og pappa hjelper hverandre.

Det å være pappa er fantastisk, utfordrende, slitsomt, morsomt, tidkrevende, givende og altoppslukende. Men det er det med oss mamma'er og. Vi har ikke noe ekstra batteri, og blir like slitne etter jobb som andre, men pliktene må uansett gjøres. Jeg kjenner jeg blir små forelsket på nytt når min mann tar frem støvsugeren, begynner med middagen eller tapper i badekaret til barna. I mine øyne er det kjærlighet. Han setter familien sitt beste framfor egne behov. Er man en bra pappa så verdsetter man familiens beste.

Når jeg skulle legge meg for kvelden i går, var dette synet som møtte meg. Jeg har tenkt tanken så mange ganger. Hvordan Kim alltid klarer å få Liam til å sovne igjen etter at lille venn har skreket av full hals, om at han vil opp klokken 2 på natten. Hvordan kan klarer å få han til å sovne ved siden av han i sengen. (Liam sover alltid i egen seng til vanlig). Den tryggheten og den kjærligheten han gir til både meg og barna er jeg evig takknemmelig for.


Han har ingenting i mot og danse med Isadora, bytte bleie på Liam, lage en ny og morsom vri på kveldsmaten som barna får servert eller å ta med poden ut for å jakte på snegler. Han interesserer seg for sine egne små og inkluderer de i sin verden.

Jeg vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget, jeg ville bare sette ting i ett annet perspektiv. Det å ha en mann som ikke hjelper til er alt annet en sexy. En god pappa i mine øyne hjelper til. ♥ Jeg vil takke deg for at du ble pappa til mine barn. Du reddet meg, så jeg ikke ble en av de jentene som fikk en pappa som heller velger å slite ut sofaen fremfor å hjelpe til. Takk, Takk Takk for at du er du og for at du valgte oss. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

sponset

Hei! Nå er jeg hjemme igjen etter å ha vært på utsalget hos MXDC. Jeg fikk velge meg det jeg ville ha. Sånn omtrent. Det var så mye fint. Må si treningsgleden kom tilbake bare av å se på alle de fine klærne.

Jeg plukket ut matchende jakker i dun til meg og min kjære og sokker til oss begge. Viktig å kunne glede han med min lykke også, når jeg har mulighet. Utenom det ble det to gensere og to t-skjorter (og litt til som jeg ikke har tatt bilde av). Når jeg kom hjem så jeg at jeg hadde tatt med meg en type feil t-skjorte med meg, nemlig Loose fit.. Det er ikke jeg så glad i. Jeg foretrekker slim fit istedenfor, men pytt sann, brukt blir den uansett. :)

Jeg hadde tenkt til å oppdatere min kjære blogg i går, men vi hadde besøk av Mariann i går, og jeg og henne ble sittende og skravle til langt på natt etter at barna var lagt.

Mariann hjalp meg med å bade og å vaske håret til snuppa i går. Imens fikk jeg ordnet matboksene til barna, i dag er det den faste tur dagen i barnehagen for de begge to. Og da må de ha med seg to matbokser hver med mat, litt frukt og grønt og litt annet tur godt. Isadora fikk også med seg chai latte på termosen idag, så jeg tror hun ser frem til å sette seg ned å nyte lunsjen sin.

I skrivende stund planlegger jeg middagen i hodet og tenker ut hva dagens overskrift skal være. Så er planen bare å slappe av litt (mye) før jeg skal ut for å hente mine to små. ♥

Likes

Comments

Isadora og Liam skal i år som i fjor få julekalender. Eller, Liam fikk ingen i fjor da han var nyfødt, men nå er han blitt 15 måneder - og selv om han ikke forstår hva det er. Så forstår Isadora det at ikke lillebror får. Likt skal være likt. Til Liam tenkte jeg å kjøpe smoothier, lekebil og litt klær han har behov for. Under her har jeg samlet noe av pakkene jeg har tenkt på til Isa. Hvis dere er nysgjerrig på Liam sin også, så rop ut.

Ringer som skinner, ringer som skifter farge og blinker burde bli en fulltreffer for frøkna mi. Denne dukken jeg fant synes jeg var helt nydelig, og håper hun synes det samme. Tegnearkene dere ser bilde av kommer i sort, og når man begynner å tegne kan det komme hva som helst av farger, spennende for barna.
Jeg kom også over tusjer som man kan bruke i badekaret og tegne på hverandre eller karet, kjekt når fargen går av igjen med en gang, uten og måtte skrubbe den av.

Min favoritt er nok den platen dere ser med skoene, vi har allerede begynt å øvd på å knyte sko, men det å knyte på store klumpete sko er ikke bare bare. Denne platen ligger stødig på bordet, og Isadora på 5 år vil veldig gjerne lære seg å knyte skoene sine til hun begynner på skolen til neste år. Håper hun lærer det med denne hjelpeplaten.

Denne whiteboard tavlen synes jeg var så fin, man kan lage sine egne bilder med forskjellige magneter og tegne rundt og imellom så det blir en helhet i bildet. Enkel og ta med bort også. Klær til babyborn kan man bestiller fra England til en mye bedre pris enn her i Norge. Synes også de har ett mye bedre utvalg i klær og tilbehør. Dyrehagen tipper jeg både hun og Liam kan leke med sammen, og ingenting er bedre enn to søsken som binder vennskap igjennom lek. Synes det er et helt fantastisk syn å se på når de to er med hverandre og bare nyter av hverandres selskap.
Stemplene med forskjellige motiv er også en fin ting man kan bruke i tegnebøker eller hva med å pynte bursdagskortene? Isadora får alltid lov til å tegne i kortene, mens jeg skriver selve teksten og hun avslutter med å skrive navnet sitt. Det siste er ett spill som jeg hadde samme av når jeg var liten, det går ut på å fange fiskene med fiskestangen før fisken lukker munnen. Den som fanger flest fisker vinner spillet.

Skjørt og tryllestav ønsker enhver liten jente seg. Eggene legger man i vann og etter noen dager begynner de å klekke litt etter litt, til slutt kommer det en dinosaur ut. Klistremerker til å sette i klistremerke boken til Isa. Perler til å lage selvlagde armbånd og kjeder. Det til høyre er stellebag til babybornet hennes.

Hårpynt, hårpynt og hårpynt. Hadde dere sett hvor mye hårpynt den lille frøkna her har hadde dere muligens måttet sett to ganger, jeg synes det er litt små sykt selv, men jeg ELSKER alt dilldall og hårpynt. Jeg elsker å flette og matcher hårpynten med klærne hennes til både barnehagen og om vi bare skal være hjemme.

Beklager for ett rotete og dårlig skrevet innlegg, men håper dere fikk litt innspill i hva dere kan kjøpe til barna. Noen ganger står man litt fast og blir tom for ideer. Det som er så kjekt med mange av disse lekene og tingene er at man kan leke sammen med det, og har da en mye mer glede av det.♥

Likes

Comments

For en fin lørdag. Vi åpnet døren og møtte solskinn, herlig så deilig det er at snøen er borte. Synes den kan drøye til desember for min del. Men selvfølgelig så er det en stor glede for de små, og Isa er veldig glad i å stå på ski. I år blir det første gang hun skal prøve å få stå på skøyter også. Da skal vi ta med oss en sekk med kjeks, kakao og litt grillmat. Det gleder jeg meg til. Snøen er nydelig, det er ikke det. Det er bare den kulden jeg ikke helt klarer.

Vi reiste ut en tur for å kjøpe litt forskjellige ting vi trenger. Blant annet presenninger, så imorgen skal vi endelig få pakket inn hagemøblene og stablet veden så vi har den lett tilgjengelig. Bedre sent enn aldri si. Planen var å gjøre det idag, men i og med vi fikk besøk så gjør vi det heller imorgen.

Inn døren ved klokken 15 idag kom sviger foreldrene mine, og hadde med seg nydelige roser. Rett etter dem kom Andreas og Snezana. Veldig koselig med lørdags besøk, de har nylig reist og barna er lagt. Derfor tenkte å oppdatere litt nå som jeg har tid, for tid har man ikke så mye av lengere. Hehe.

Jeg og Isadora laget hjemmelaget pizza og serverte. Jeg som hadde glemt å spist frokost, var veldig sulten og da smakte det ekstra godt. Til dessert spiste vi Crème Brule isen fra Royal, med fløte og karamellisert strøssel. Dedisert min favoritt blant isene til Royal.

Ønsker dere en super helg, og håper dere også har hatt besøk av solen. ♥

Likes

Comments

Nå har jeg tatt helgen. Med macen i fanget, Stratos platen som jeg allerede har klart å klemt i meg halvparten av ligger ved siden av meg, og julebrus. For min del kunne ikke fredagskvelden startet bedre, nå skal vi snart sette på reprisen av The Stream også, som gikk for ett par timer siden. Heia Tony!!

Skjønneste Sophie Elise var på Strømmen Storsenter i kveld og signerte bøker, hun leste også litt fra boken sin.
For en nydelig jente, og ja - hun fortjener alt det hun har og alt det hun har fått til. Når hun satt i sofaen og leste fra boken med dialekten sin fikk jeg ett stort savn av min venninne Tina. Det å høre Harstad dialekten til Sophie påminnet meg om henne, selvom jeg vet at Finnsnes ikke er i Harstad. (Sorry Tina, men jeg er så dårlig kjent med dialekter og geografi...du vet).

Nå sitter jeg på Shein og titter etter julekjole. Jeg gleder meg så masse til jul, og har allerede funnet nye jule gardiner fra KID som jeg skal kjøpe til uken. Jeg elsker nok julen like mye som Isadora.

Ha en god natt lesere, nå må jeg følge med på tv'en. Hvem heier dere på i The Stream? 

Likes

Comments

Nouw går så tregt i dag, så jeg vurderte å droppe å skrive ett nytt innlegg. Men så sitter min bedre halvdel i andre enden å har okkupert tv'en, han ser på sjakk (!), så kjedelig. Han har fulgt med på Magnus og Sergej sin turnering nå i to dager. Jeg leser blogger og blogger. Mye bedre.

Våknet i dag tidlig med helt ufattelige vonde menssmerter. Så vondt så jeg holdt på å svime av. Selv om jeg har sinnsykt vondt, var jeg lettet. Overtid på nesten en uke gjør meg stresset, så hun var hjertelig velkommen selvom det innebærer hodepine, sinnsyke magesmerter og ryggsmerter. Jeg må innrømme at idag er ikke dagen man har lyst til å irritere meg. Da hadde jeg mest sannsynlig slått ned noen. ​Heldigvis hadde jeg aldri gjort det, men det er ille når man har det sånn. 

Den blidfisen her vekte meg ved 5 idag tidlig, og jeg fylte badebaljen hans med såpe og vann. Der fikk han plasket, og jeg satte meg ved siden av i dusjen. Hadde som sagt så vondt og da hjelper varmt vann mot magen.. Litt ihvertfall. Liam synes det var bare hyggelig med selskap med mammsen, veldig kjekt med stor dusj.

Min andre vakre våknet ved 8 og var i skikkelig kose humør. Håper hun for alltid forblir sånn, det er så koselig når barna kommer og gir deg en stor klem. Vil sitte på fanget eller bare være der du er. Selvom det av og til kan bli litt for mye av det gode, men som regel er det bare koselig.

Etter vi hadde vasket oss, spist frokost, tatt min daglige morgenkaffe x2 reiste vi til barnehagen. Foreldremøte klokken 9, og vi fikk vite at Liam er like blid og tillitsfull i barnehagen også. Alltid i godt humør.

Reiste hjem igjen og fikk hvilt litt før det var kvelds jobbing. Nå skal jeg runde av, ta meg en smertestillende, Tiffy. Deretter lage meg en varmeflaske som jeg kan ha mot magen. Krysser fingrene for at magesmertene har avtatt litt til i morgen. Ha en god natt alle ♥

Likes

Comments

Denne herligheten av en pakke dukket opp i posten for ett par dager siden. LilleMote har sendt meg en blå ullkåpe til Isadora, og jeg gleder meg vilt til å se den på henne. Hun kommer til å bli så fin! Jeg har egentlig veldig lyst til å se hvordan den ser ut i virkeligheten, men jeg har ikke lyst til å ødelegge den fine pakken. Derfor, så blir det en like spennende gave både for meg og Isadora på julekvelden.

Idag er det fars dag, og den må så klart feires. Jeg vasket og pyntet hele huset og gjorde klart til fin besøket vårt. Min kjære bonusdatter Celine og kjæresten hennes Aleksander kom til oss, og pappa og hans forlovede. Så idag feiret jeg min pappa og pappaen til mine små røvere. Jeg laget nachos med tilbehør, og serverte daim kake og kanelboller. Tente masse levende lys og snakket om hva som egentlig har skjedd her og der den siste tiden.

Føler meg så barnslig som legger ut dette bildet med en teit blomsterkrans på hodet. Men Snapchat filtrene gjør bildene bare så mye finere, så det er nesten så man ikke vil ta bilder uten lengre.

Pappa hadde kjøpt en ny Ulvang genser til meg, og jeg ble så glad! Jeg bokstavelig talt bor i ull på vinteren som nevnt tidligere, så det var kjekt med en ny Ulvang genser da jeg har levd i den andre jeg har 😉

Kjære, søte vakre Liam'en min er en stor blidfis som alle bare smelter av. Han har vært i hundre i hele dag, men på kvelden ble han ekstra kosete og la seg ned på fanget og lukket øynene. Lille er blitt glovarm.. igjen. Rart det der, hvor fort det kommer og hvor fort det går. Heldigvis er han i forhold til generelt mange andre barn på hans alder lite syk, da han har søsteren sin som har bygget opp immunforsvaret hans fra han var nyfødt. Hun har dratt med basselusker fra barnehagen, og sånn sett var Liam litt mer forberedt på barnehagestart.

Mammahjertet får vondt selvom det er en gang eller hundre ganger.. Det å se barnet sitt pjuskete og ikke helt i form, er ikke ett godt syn. Imorgen blir det far og sønn dag hjemme, med masse kjærlighet og kos.

Isadora har vært hos tanten og onkelen sin i helgen, og har hatt det helt kanon. Hun blir så skjemt bort der, så hun lever som en ekte primadonna. Så når hun måtte legge seg til normal tid igjen, ble hun litt furt, men i seng ble det etter et kveldsbad.

Likes

Comments

1. Hvor gammel er du?
Jeg er 25 år gammel, født 23. November i 1990.
2. Hvor høy er du?
1,73 m. (i passet mitt står det 175 cm, men når jeg ble målt sist var jeg det førstnevnte.)

3. Stjernetegn?
Skytten.

4. Når står du opp i hverdagen?
Her i huset så har jeg min egen lille vekkerklokke med navn Liam. Noen ganger vil han at jeg skal stå opp klokken 4 eller 5. Men jeg liker best når han drøyer vekkingen til nærmere 6.


5. Og i helgene?
Samme som svaret oventil.

6. Favoritt sangen akkurat nå?
N&N - Mani Beats og Thosebricks - Yellow.

7. Har du tatoveringer?
Jeg har 6 stk. Og kommer til å ta min aller siste tatovering i løpet av neste år.
8. Hva var det siste du spiste?
Frokostblanding.

9. Hva var det siste du drakk?
Jordbærsaft.

10. En hemmelighet om deg?
Jeg har noia for rulletrapper. Jeg er livredd for å trampe på feil trappe trinn. Ramle med ansiktet nedover... Helt grusom tanke, jeg vet. Jeg står alltid på toppen og tenker nøye før jeg tar det første steget. Etter jeg hørte om en gutt som hadde ramlet nederst og fått fingrene kuttet av, er jeg ekstremt overbeskyttet når jeg har med barna mine i en rulletrapp. Er det trapp i nærheten går jeg mye heller den.
11. Har du noen gang vært forelsket?
Ja. Og jeg får aldri nok av denne mannen.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din?
Lilla.

13. Hva hører du på akkurat nå?
Ingenting. Helt stille. Etter at barna er lagt, er det så deilig og bare nyte stillheten.

14. Er det noen du savner?
Jeg savner flere av mine gode veninner som jeg ikke har sett på sett på en stund. Da spessielt Julie og Camilla. Savner dessuten tanteungen min Matheo veldig.
15. Favoritt quote?
Jeg elsker quote´s, men har ikke memorert noe spesiellt.

16. Høy eller lav musikk?
Av og til så lider jeg av munn diare, og da liker jeg ikke at musikken er superhøy. Da er det bare masete å snakke med hverandre synes jeg. Når jeg er alene hjemme og rydder eller vasker har jeg alltid på Spotify spillelisten min fra tv´en med høy lyd. Samme når jeg sminker meg og kler på meg. Og av og til når jeg dusjer. Musikk får meg i god stemning, og jeg oppdaterer listen min nesten daglig.

17. Hvor drar du når du er trist?
Ingen steder. Er jeg trist så er Kim den første jeg går til, om ikke ringer jeg en god veninne for å snakke. Mamma ringer jeg også til. 

18. Favorittfarge?
Jeg tror det muligens er Beige. Eller svart. Usikker.

19. Hvem snakket du med sist?
Kim.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå?

Det er kanskje litt teit ønske, men jeg lengter så til Liam begynner å gå. Han er jo litt der nå, at det kan skje når som helst. Bare gleder meg sånn til han begynner og stable seg bortover. Ser for meg det super søte og stolte utrykket hans når han selv ser hva han får til. Lille gull


21. Hva var det siste du kjøpte?
Farsdagsgave til pappaen min. Ett sett med Thermo kaffekopper. Kaffe. Amaretti og Cantuccini.

22. Hva står på den siste meldingen du sendte?
Hei snupp! Ringer deg når jeg er alene ❤❤ En melding jeg sendte til bestis etter jeg så hun hadde ringt meg tidligere idag. Med barn rundt seg er det umulig å snakke i lengre samtaler, derfor er det alltid best å vente til de har lagt seg. Så kan jeg og Julie snakke om seneste nytt sammen i RO og FRED 😄

23. Hva skal du gjøre i helgen?
Lørdag skal jeg jobbe. Søndag kommer min kjære bonusdatter og kjæresten hennes på besøk. Pappa og Liv Frøydis (som er pappa sin forlovede), kommer også til oss på søndag. Vi har kjøpt oss en ny bil, som står på en bilforretning i nærheten av der pappa bor. Den var ikke helt klar til levering når vi kjøpte den, så pappa er snill og tar den med til oss. Bil og ved kommer pappa med. Herlighet så heldig jeg er som har han!

24. Drømmereisemål?
Etter at min kjære venninne hadde bryllupsreise til Maldivene, og fikk se bilder fra der og høre om deres lille eventyr.. ble jeg solgt! Jeg MÅ dit.

25. Hvordan er du som venn?
Jeg er aldri sur eller sint på noen. Støtter alltid opp det meste jeg kan og er den man ringer til for å høre om synspunkter eller bare trenger en skulder å gråte på. Læreren min mente jeg burde bli psykolog da det var så lett og snakke med meg, og var den alle kom til når de hadde det tøft. Jeg er veldig glad i alle venninnene mine, og jeg liker å fortelle dem det både ved ord og gaver i ny og ne.

26. Hva kan holde deg våken om natta?
Trenger jeg å nevne Liam? 😁 Bortsett fra det så må det være tanker som "har jeg stilt vekkeklokken?" "har jeg låst døren". Stress tanker. Sånn med tanke på vekkerklokken rekker den aldri å ringe uansett, før Liam vekker meg. Men jeg har alltid på følelsen at imorgen er den dagen jeg forsover meg, selvom det ikke har skjedd. Døren liker jeg å ha låst, tenker tanker som at det kommer en kidnapper og tar mine dyrebare. Helt latterlig tanke, men verden er blitt så syk....

27. Hvem i Kardashians-klanen er du?
Det her burde jeg ha stilt til min kjære, han ser på The Kardashians. Jeg henger litt med selv, og synes alle er så vakre. Huden, håret og øynene. Jeg dåner! Over til spørsmålet; tror jeg er mest lik Kourtney. Ellers så liker jeg godt Kendall, selv om det ikke var spørsmålet.

28. Hvilken TV-serie ser du på nå?
Nobel, The Stream og SKAM. Skal snart begynne å se på 2 sesongen av Frikjent også.

29. Hvilken bok leste du sist?
Vet du, jeg husker ikke. Det er så lenge siden jeg leste en bok. Jeg er en egentlig en skikkelig lesehest, og savner det veldig. Jeg har bare ikke prioritert det de siste årene.. Hadde planer når vi var i Thailand tidligere i år, men da hadde jeg haukeblikk på Isadora som løp rundt i barnebassenget. Samtidlig som Liam også ønsket oppmerksomhet (og pupp!!) 😁
30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget?
Dusje og vaske håret. Deretter skal jeg krype under dyna sammen med K.

De bildene her ble ikke tatt i går, haha. Men Liam var vel blitt noen måneder ihvertfall <3

Likes

Comments

Gud som det snør. Jeg sitter fortsatt og ser ut for å vurdere om jeg skal ta med mine to små troll ut. Isadora har allerede vært ute på egenhånd og lekt i hagen. Liam er fortsatt ikke helt i topp form, og jeg har hodepine for tredje dagen. Luft er sikkert smart å få litt av, når man har vondt i hodet. Men jeg tror jeg nøyer meg med litt mer vann, og krysser fingrene for at hodepinen snart forsvinner. Dette ble skrevet i går formiddag, og jeg klarte å glemme å publisere det da jeg ble opptatt med barna.

Et lite bildedryss fra i går, da det var badetid for barna før sengetid. ❤

I dag er det mandag. Jeg har på Dr.Phil i bakgrunnen. Jeg falt helt for det programmet når jeg gikk gravid med Liam, og har hatt det på fast opptak siden den gang. Jeg er blitt så glad i han og hans program. Jeg tenker litt på at han halter litt på det ene benet, og begynner å bli litt skrall. Kjenner jeg blir trist innvendig, for når han er for gammel til å lage tv - hvem skal jeg da se på? Uansett, han er en fantastisk mann!!

Livet smiler om dagen, jeg er så i stemning over at det snart er jul. I år blir julen feiret hos oss med vår nærmeste familie, vi gjør det på denne måten da barna har rommene sine her og vi vil lage en egen tradisjon for de her hjemme hvor de hører til. Jeg har planer om å pynte huset vårt så mye, med hjelp fra barna. Jeg satt på Pinterest i går, og så etter ideer som jeg og barna kan gjøre sammen. Hvordan vi kan lage en snømann fra vedstubber og jeg fikk litt tips om hvordan jeg skal lage årets julekalender.

Her er frøken snupp før vi reiste til barnehagen idag tidlig. Mandager betyr turdag, så hun gledet seg ekstremt over å gå på tur nå som det har kommet så mye snø.

Kjære lille voffs og jeg er hjemme og koser oss i varmen Jeg sitter inntullet i ett pledd med en kopp kaffe, i mens Oliver ligger på teppet. Etterpå går turen til mormoren min da vi er bedt på middag. Alltid like koselig å ta turen til henne.

Likes

Comments

På tv en går nye episoder av The Kardashian, og jeg gjør alt jeg kan for å prøve å blogge. Men det har tatt meg en halvtime, bare å få lastet opp disse bildene. Jeg er bare litt for interessert i Kardashian sitt privatliv tydeligvis.

Uansett, i dag har vi kost oss. Masse. En helt perfekt lørdag. Fra morgenen av vasket jeg hele badet, både i sminke hyllen min og parfymeskapet til meg og Kim. Litt trist, men jeg skrudde av stellebord delen på kommoden til Liam. Plutselig er han blitt for stor, og det er nesten umulig å finne noe jeg kan distrahere han med for å ha han liggende nede under den tiden det tar å skifte en bleie. Min lille baby er plutselig ingen baby baby lengre, men en gutt på 15 måneder.

I sted når jeg og jentungen var ute og gikk en liten tur, ser hun entusiastisk bort på meg og sier
"Mamma, er du glad for at snøen har kommet?"
Jeg titter bort på henne og ser hvor glad hun er for all den kritthvite snøen som er kommet dalende ned i løpet av natten.
"Ja." Sier jeg og smiler tilbake til henne.
Sannheten er Nei. Jeg liker ikke kulden og jeg liker ikke at bilen når som helst kan gli på veien og jeg liker heller ikke å få snø i skoene. Jeg klarte ikke å si sannheten til Isadora, ville ikke se det store fornøyde ansiktet hennes forandre utrykk. Jeg elsker å se henne så fornøyd og lykkelig.

Vi reiste ned til banken som hadde masse gøyale aktiviteter for barn. Labb og Line som er to levende bamser er helt herlige og gir ut masse klemmer, leser bøker og tegner sammen med barna. I

En herlig liten kattepus som ble med meg hjem idag, og snuppelure sover faktisk med denne ansiktsmalingen på. Hun bruker alltid å måtte vaske ansiktet før hun går til sengs, men jeg gjorde ett unntak i dag.

Vi tok med oss den herlige nabojenta Lykke og reiste på teater, Klatremus og alle de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. Lilja kom også dit, og de tre jentene koste seg så masse med skuespill, popcorn og god musikk.

I pausen tegnet jentene og fikk snakke med skuespillerne av teateret, noe de synes var veldig gøy. Liam var også med, han har vært litt slapp idag - og det kjennes ut som han begynner å få feber. Han tok vaksiner på Torsdag, så det er nok en reaksjon på de, selvom helsesøster ikke sa det kom til å komme før en uke etterpå. Han var litt ekstra kosete idag, men fortsatt like blid og satt og klappet hender under forestillingen.

Etter forestillingen holdt alle barna på å sovne i bilen, så det ble kveldsmat og deretter tannpuss. 18.30 la Liam og Isadora seg, slitne og fornøyde etter en hel dag full av aktiviteter på agendaen. Kim disket opp med min absolutte favoritt rett, helt fra han laget den til meg første gangen har det blitt min favoritt. Jeg spiser meg alltid FOR mett, og det skjer sjeldent at jeg gjør. Kylling Schezuan. Jeg og Kim fikk spise middag alene og så på gårsdagens episode av The Stream. Det skjer ikke for ofte. Og det passet veldig godt med oss tid i dag, da vi har jobbet begge to mye i det siste, og det er så godt å bare være i hverandres selskap i blant. min store kjærlighet. Over til The Stream; jeg heier meg ihjel på Tony, og det er ikke bare for at jeg kjenner han, men han har en så fantastisk fin stemme - han er av typen som har bena plantet på jorden pluss at han er jordnær. Han er ett multitalent og fortjener å vinne.

Likes

Comments