♥Ugg´s tøfler ♥ Skins sin highwaist tights ♥ Julepynt til hjemmet ♥ Armani Sí eller Chanel Mademoiselle♥ Bøker. Gjerne biografi. ♥ Varmeteppe ♥ Belte fra Gucci ♥ En GOD Foundation ♥

Det er veldig mye som jeg og Kim ønsker oss og også trenger her hjemme, men jeg hadde lyst til å dele mine egne jule ønsker for i år.

I går var jeg hos Jadwiga, for å hilse på vår nye verdensborger - som gjorde så jeg fikk lyst på minst ti barn til (!!) Men det får bli med tanken. Uansett, hun hadde laget granola til yoghurten min og biscotti til min daglige kaffe. Pakket inn i nydelig cellofan. Hjemmelagde gaver må være det fineste av alt.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har akkurat krysset ut facebook fanen. Jeg gjør alltid det når jeg har lyst til å skrive her. Vet ikke hvorfor, men facebook er forstyrrende.

I dag har jeg hatt fri fra jobb, og det er alltid deilig med ett lite avbrekk. Selvom fridagene mine alltid går med på å gjøre masse forskjellig. Etter å ha levert mine to fine små troll, reiste jeg til Sanita kl 9, der jeg hadde vippetime. Hun er fantastisk! Det at hun er master vippe teknikker gjør bare at jeg føler meg enda mer trygg hos henne, og restultatet - wow like fantastisk hver eneste gang. Jeg får flere ganger i måneden spørsmål om vippene mine av forskjellige mennesker - og jeg blir så glad av andre mennesker som tørr å gi andre komplimenter. Jeg gjør det ofte til andre selv, og det seneste jeg sa for noen dager siden var at en jente hadde så fin jakke - og jeg lurte på hvor den var kjøpt. Vi jenter må være flinke å skryte av hverandre. ♥

Jeg har også brukt 4-5 timer på å vaske, sortere og ommøblere på badet vårt idag. Jeg må få det huset vårt juleklart! Pynten vår er oppe, men det må være rent også for at jeg skal si meg helt fornøyd. Jeg er til de grader perfeksjonist. Jeg trodde ikke det om meg selv, men joda.. Jeg har virkelig blitt det med årene. Vi hadde quiz kveld hele jobben en kveld, og spilte Kahoot. De andre fikk i oppgave i å tegne hva de trodde jeg ville ha med i min tomme fiolin koffert.. Det ble støvsuger, kost og baby. Haha. Jeg lo bare litt når jeg så hva de andre hadde tegnet. Jeg er bare litt ordens menneske, og har bare litt støv på hjernen. Sånn sett er jeg og svigermoren min ganske like, og det er egentlig litt gøy å se de "støv på hjernen - likhetene våres".

Imorgen jobber jeg kveld, så da skal jeg få tid til å sortere ut klærne som har blitt for små til Liam. Og forhåpentligvis vaske resten av gulvene her hjemme.

​Nå skal jeg vaske av kull masken jeg har penslet ansiktet inn i, og deretter legge meg. God natt alle. 

Likes

Comments

Tenk at vi er halvveis til jul. Enda ett år er gått, og snart er det 2018. Jeg sliter hvert år med å huske å signere med nytt år, så 2017 vil nok henge igjen litt i ny året også - som vanlig 😁

Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra barnehagen, der det har vært Lucia med minstemann, servering av gløgg, saft og lussekatter. I siste liten kom jeg på at det er onsdag, og ikke tirsdag. Det vil si turdag for jentungen...Heldigvis åpner Kiwi klokken 7. Dit sendte jeg min kjære for å handle pølser og lompe så hun fikk med seg. Så kom han senere til barnehagen for å være med på Lucia sammen med oss andre.

Det er litt å huske på, og jeg er SÅ imponert over de som har mange mange barn. Jeg bøyer meg i støvet. Altså, alt som skal følges opp på både barnehage og skole, huskes på, ikke minst alle klærne, skoene og lekene man skal ha plass til... Jeg kunne maks ha hatt tre barn, hvis ikke hadde jeg ikke klart å følge med lengre tror jeg. Så dere som har fem barn pluss. Dere er helt utrolig inspirerende. (Selvom vi alle er supermom på hver sin måte med en eller åtte barn.)

Idag jobber jeg sent, så da bruker jeg tiden på å melde meg på masse av julekalendere. Jeg kommer til å være konkurranse menneske resten av livet. Tro meg når jeg sier det!

I går koste vi oss med julesanger og pepperkake baking hos Ina og familien. Som vi koser oss ilag ♥

Nå skal jeg få pakket inn noen flere julegaver, nå som barna ikke er hjemme er det litt lettere. Håper alle får en strålende onsdag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

reklame: sponset overvåkningskamera

Jeg er bare litt gira over det nye kameraet jeg har fått i hus. Netgear Arlo Pro.

Dette er ett overvåknings kamera som gir et skarpt HD-bilde og er vanntette. De har nattsyn, toveis lyd og oppladbare batterier. Med Arlo får du et trygt og enkelt sikkerhetssystem som gir deg full oversikt over det som skjer i og rundt boligen din.

Det andre som er kult, er at det kobles rett på routeren i huset.

Kameraene i systemet leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og med innebygde 2-veis høyttalere gjør at du kan både høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann.

Senere kan man også utvide serien med flere kameraer. Jeg har to nå, en som skal være ved inngangsdøren og en ved veranda døren. Super kjekt når barna leker i hagen også.

Når Isa begynner å gå til og fra skolen selv, kan jeg snakke med henne igjennom telefon og igjennom kameraet - jeg kan være på jobb å følge med så henne kommer seg trygt hjem. Man laster ned en app på telefonen sin, og man kan velge selv hvor ømfintlig kameraet skal være mot bevegelser, om det skal reagere på dyr eller størrelsen med ett menneske. Man kan også stille inn så man får direkte varsler på telefonen sin. Dette er så gøy, og det er et så trygt og sikkert mot innbruddstyver også.

Kameraet har jeg fått fra Buzzador, og det kan kjøpes her. Man kan også utvide pakken med tre eller også flere kameraer, det finner dere her. Det fåes også kjøpt hos netonnet.no og Power. Det er til både ute og innebruk. Nå mangler vi bare kodelås på døren våres, så har vi den komplette sikkerheten vi vil ha her i hjemmet vårt.

Likes

Comments

Jenta som jeg har løpt sammen med i bare bleie rumpa i barnehagen, sto plutselig på jobben min. Med en rød vakker blomst, med masse glitter på. I den andre hånden hadde henne en pose med hvete bakst. Min kjære vakre bestevenninne Julie kan det å røre meg til tårer. Jeg måtte se to ganger om det var henne og Line som kom inn døra, og det var så godt å klemme rundt de begge to igjen.

Vi bor to lange timer fra hverandre, og i en verden der vi begge har barn som skal følges opp, og som krever sitt. Jobber fulltid begge to, og tiden strekker bare ikke til - vi får ikke sett hverandre så ofte som vi vil. MEN, vi skriver og ringer så og si daglig, og når vi først møtes føles det ut som det alltid har vært. Tenk at vi to har vært bestevenninner fra før vi i det hele tatt visste hva det innebar å være det.

Det siste Julie sa når henne gikk var, "gå og spis bolla di nå". Vakreste sola mi, som alltid passer på de rundt seg. Jeg er så glad i henne. ♥

Etter jobb kom kjærligheten med Liam og Isadora. Vi deltok på åpning av Juleverden, og koste oss med både gløgg og boller.

Nissen kom, og det ble delt ut godteposer til de små. Isadora snakket mye med nissen, mens Liam holdt avstand. Det blir spennende å se på julekvelden, om Liam er like skeptisk. Ps. Anette, jeg håper du kan stille som nisse i år også? 😁

En liten Liam som titter beundringsverdig bort på Nissen.

Idag er det endelig 1 Desember, og Isadora har hatt besøk av en venninne fra skolen. De har pyntet juletreet sammen, og vi har hørt på julesanger.

Når jeg var på vei for å hente Liam´en min i barnehagen, ble jeg ringt og fortalt at han hadde kastet opp og var i dårlig form. Fine lille lå i sofaen i barnehagen og jeg så med en gang at han ikke var i form.

I kveld har jeg sittet med han på fanget, badet han og stryket litt ekstra på han. Jeg har også lest fra advents boken, ett kapittel hver dag. Liam lå med sine brune øyne og tittet på meg når jeg leste, med en gang jeg stoppet opp sa han "mamma, lese mer."

Isadora lå på andre siden og rakk opp hånden, for å få lov til å snakke. Min tankefulle Isadora har alltid så mange spørsmål, nå lurte hun spent på om ti år var lenge siden (det var noe i boken som hadde skjedd for ti år siden), og hun var veldig spent på når, hva og hvor. Jeg håper hun alltid fortsetter å stille tusenvis av sine undrene spørsmål, og at hun aldri vil slutte å være den eventyrlystne jenta hun er.

Nå er 2 desember pakkene lagt frem, og jeg tror morgen dagens pakker blir tatt veldig godt imot. Jeg gleder meg til å se de små solstrålene med glitter i øynene, som jeg vet kommer til å løpe bort til hver sin pakke med en gang de våkner imorgen.

Likes

Comments

Idag har vi utforsket Sarpsborg, og vi endte opp på en Kina resturant i sentrum som hadde fått fem stjerner. Vi bestilte oss hver vår Crispy duck, og det falt virkelig i smak. Jeg som er et skikkelig dessert menneske, som veldig sjelden dropper desserten, måtte si nei takk idag. Jeg ble så mett! Maten fortjente fem stjerner, og de ansatte som jobbet der var service innstilte og blide.

Når vi kom tilbake til hotellet hoppet jeg i badekaret, tok ansiktsmaske og kuret håret. Egentid er så viktig for meg! Har man ikke det kan man fort bli kvalt. Jeg ba spesifikt og badekar, for det er en av de store høydepunktene ved å bo på hotell. Badekar og frokosten, det kan jeg leve lenge på.

P3 gull er på i bakgrunnen, og i samme øyeblikket sitter jeg på finn og søker på Gucci belte. Bare synd det er er så dyrt! Men det er uansett gøy å søke, for plutselig dukker det opp ett kupp 😉

​Ha en god lørdag ♥

Likes

Comments

Oppholdet er sponset.

Jeg og min kjære ankom Quality Hotel Sarpsborg i går kveld. Barna satt å tegnet når vi reiste fra mamma og co i går, og de hadde ikke noe problem med at jeg og Kim skulle på to dagers opphold for oss selv. Det er godt å se at de har det så fint der!

I går kveld spiste vi julebuffet her på Hotellet, sammen med en del andre. Det var visst duket for julebord for mange firmaer, så litt høyt støy nivå ett par ganger der. Men jeg var fornøyd med mat i magen, og pinnekjøtt smakte bedre enn noen gang før. Jeg har alltid syntes det har smakt for mye sau, men ikke denne gangen!

Hotell frokost. Det har jeg savnet. ♥

Kjærligheten ligger og sover ved siden av meg, mens jeg leser siste nytt både på VG og blogg fronten. Så fort Kim våkner, skal vi reise ut og kjøpe masse snop og chips. Jeg har så lyst på smågodt, men jeg skal passe på å ikke hamstre inn for mye. For imorgen går turen til Sverige, og der blir det alltid kjøpt en masse smågodt.

Likes

Comments

Jeg har akkurat fylt opp min andre kopp med kaffe, satt alarmen på 13.30. Da skal jeg nemlig gjøre meg klar for å bake pepperkaker i barnehagen sammen med minstemann, datteren kommer også opp til barnehagen etter skolen er ferdig og blir med, og venninnen hennes Selin.

Gleder meg til å tilbringe noen timer sammen med barna, for til helgen reiser jeg og kjæresten på hotell tur for å feire bursdagen min (som er idag faktisk.) Jeg er tydeligvis 27 år. Noe jeg trodde jeg har vært det siste halve året. Haha, så når noen har spurt meg om alderen min har jeg sagt 27. Men jeg VAR jo bare 26 år, helt til idag. 😁

Jeg kommer nesten rett fra Sanita, fått påfyll på vippene mine til vi drar. Nå føler jeg meg smashing igjen😁

Vi skal faktisk ikke gjøre noe interresant i helgen. Vi skal bare slappe av, nyte det å sove lengre enn klokken 6 og nyte tiden med hverandre så klart. Det er hva jeg liker å gjøre når jeg har barnefri. Det MÅ ikke skje noe hele tiden, for det gjør det nok av resten av året. Jeg skal kjøpe badeskum og ta et langt bad, finne en god restaurant og nyte maten til ett glass vin, se på en film og lese en bok. Akkurat nå høres det ut som paradis i mine ører. Som jeg gleder meg!

Mine to småtroll gleder seg til å reise til Mimmi´n sin og Torleif såklart. Vinterdresser er allerede pakket ned. Men etter det været idag, ser det ut til at jeg heller kan bytte det ut til regndresser. Som det regner!☔

Gjør det beste ut av regnværet idag, bak med barna, finn frem en god bok og tull deg inn i teppet du har liggende i sofaen. ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links

REKLAME

Jeg er så heldig å få ha vært en del av buzzador familien en god stund nå. Denne gangen fikk også barna stor glede av det, de våknet nemlig opp lørdagsmorgenen med Lego Duplo.

Begge barna mine er veldig glade i å utfolde seg igjennom lek. Enda gøyere for meg som mamma, er å se de faktisk kan leke sammen og lage rollespill ut av det. Når andre foreldre jeg har snakket med kan si at sønnen eller datteren dems kan sitte i timesvis med ipaden, så kan jeg ikke relatere meg selv til det. Liam vil kun høre på musikk igjennom telefonen, og nåde meg om jeg setter på drømmehagen - da gir han likeså den tilbake til meg. Samme med barne tv på tv. Det blir aldri sett på hvis jeg skrur det på og håper jeg på en rolig morgen med brødskive og kaffekoppen min. Det har ALDRI skjedd på Liam sine to år, at han har sittet i mer enn ti minutter for å se på tv. Jeg er helt dønn ærlig, og jeg overdriver ikke med minuttene. Isadora setter seg heller på salongbordet med tegnesakene sine, og tegner med grøten ved siden av seg. Liam setter seg ved siden av, og Isadora gir han ett ark. Det er typiske morgener her, de to med hvert sitt ark og penn, imens jeg med kaffekoppen i hånda svitsjer over til god morgen norge da barne tv ikke blir sett på uansett.

Jeg vet ikke hva jeg vil med dette, bare at jeg ble veldig glad når jeg så jeg mottok en pakke fra Lego duplo til barna mine, fremfor ett gratis barne spill jeg kan laste ned. De hadde brydd seg i nøyaktig ett halvt minutt før de hadde lagt bort iPaden. Det her derimot, var veldig stas. Hvordan Isadora fikk med Liam til å bygge opp en karusell - og hvordan hun hentet resten av legoen sin, og fortsatte med å lage en stor dyrehage over hele stuen. Så fasinerende og så viktig at barna kan ha det gøy og kose seg med leken.

Duplo Lego med min første karusell, fåes kjøpt her; Min første karusell

Jeg har også sett ut denne kule duploen som jeg vurderer å kjøpe til Liam´en til jul. Jeg liker å gi morgengaver til barna, så de har noe å tusle med før middagen og alt som hører julen til. Jeg tror det blir en sånn en til minstemann :) Og kanskje denne til jentungen?

Det som var forskjellig fra selve innpakkingen på denne, i forhold til en del andre barneleker. Var at her klarte Isadora og få opp plasten rundt lego´en, uten å få hjelp av en voksen eller saks. Det er et stort pluss, da jeg synes det er viktig for barna med tanke på at de får en mestringsfølelse utav å klare ting på egenhånd. Ett stort pluss i boka fra meg.

Super julegave til tanteungen, fadderbarnet eller ditt eget barn. Kreativitet er gøy!

Ps. Jeg så allerede i går at jeg har en ny pakke som venter fra Buzzador, tipper den vil komme i posten denne uken en gang. Og det gleder jeg meg til å teste ut - og selvfølgelig skal jeg også dele det her med dere.


Håper alle nyter mandagsmorgenen, her hos oss var det -8, så nå er vinteren kommet på ekte.

Likes

Comments

Her sitter jeg. Med tanker om de nederste tennene mine vil bli skyvet tilbake fra der de var, fra før reguleringen. Den tok jeg av når jeg var tenåring. Men i ettertid har jeg hatt en bøyle på baksiden som har holdt tennene på plass, noe de fleste/alle får etter regulering. Når jeg var i Thailand booket jeg tannlege der, og fikk borret hull og fjernet denne bøylen. Håper bare de holder seg der de er, men jeg vurderer å sette inn en ny.

Jeg tenker at jeg har lyst til å ta en tur til Mojgan på Argus Vital igjen denne uken, eller neste. For det ser nemlig ut som jeg har fått bittesmå tette arr etter et kvise angrep på haka, disse skal bort asap.

Jeg tenker på hvorfor jeg har fått en hvit flekk på den ene neglen min. Jeg vet jeg har googlet dette før, men jeg husker ikke hva som er årsaken til at man får dette.

Her sitter jeg. En mor på 26 år, med to favoritt barn - som jeg elsker høyere enn livet. Rett nedenfor oss, ved Coop Mega. Sitter en dame alltid utenfor, med ett blad.. Romania folket eller noe? Jeg er litt usikker, jeg tipper henne er på min alder. Jeg og barna smiler alltid til henne, sier alltid hei når vi går forbi henne og inn, vi sier alltid hade når vi går ut og forbi. Alltid når jeg kjører til jobben, på veien ovenfor butikken titter jeg alltid ned for å se om henne sitter der. Det er bare så urettferdig, at jeg som lever ett fullverdig liv, kan sitte og tenke på en hvit flekk på en negl? Mens denne unge jenta med ett så stort smil (HVER ENESTE DAG) lurer på om henne får mat? Lurer på om henne har familie i Norge? Om henne har egne barn? Hun smiler alltid sånn til Isadora. Jeg lurer på om hun kanskje har sin egen lille datter? Jeg lurer på om de to pleddene hun har over seg holder henne varm alle de timene hun sitter ute? Hvor holder hun hus når hun ikke er utenfor butikken? Hva holder henne egentlig i live? 

Jeg kunne bare ønske at verden var litt mer rettferdig. Mot oss alle. At de 341 millionene den norske damen vant for få dager siden, heller kunne blitt fordelt på flere mennesker - og ikke bare en.​Dagens låt: Lonely Together (feat. Rita Ora) - Avicii ♥

Likes

Comments