Header

Åh, jag är så lycklig!! kunde inte fått en bättre start på denna vecka!

Jag har ju under en kortare tid tagit tag i mitt liv med träning och kost och igår kom resultatet, 9 kg lättare! på bara 2 månader! Det är helt sjukt.. jag ser det inte själv än men eftersom jag kommer i mindre storlekar så måste det ju stämma.. Aja, sjukt är det iallafall. När jag började så trodde jag inte på mig själv vilket inte är så konstigt då jag har försökt förr men aldrig lyckats. Så detta var en riktig glädjebooster i vardagen som jag verkligen behövde. Bara 12 kg kvar till målvikten och förhoppnings ska jag klara det innan studenten..

Jag har också haft en otrolig helg med en nära vän och hans familj. Alkohol, sång och akustisk gitarr är det enda som krävs för att livet ska kännas perfekt.. haha!

Det känns bara så jävla skönt allting.. Alla kamper börjar gå mot sitt slut, alla problem börjar tyna bort.. Allt börjar bli ljust.. Och det är så jävla skönt.

Tänk att för 3, 5 år sedan så var dem nära på att låsa in mig, Ta bort min frihet, för att jag var en fara för mig själv. Där och då var min enda lösning att aldrig mer vakna och jag gjorde allt för att nå det "målet".  Jag var ensam, bortträngd och ovälkommen hos alla dem som en gång betytt något..

och nu, efter att ha hamnat hos en underbar familj som öppnade armarna för mig och som stod kvar där, i vått och torrt även när jag hamnade fel, även när jag gjorde bort mig. Så har jag vuxit. Jag har utvecklats och börjat älska mig själv. Jag har funnit så mycket lycka i livet, trots alla motgångar och jag har kämpat.

Och nu står jag här i dag, inte ens ett halvår från att bli fri, och resultaten från flera kamper visar sig.

Det är helt underbart, att äntligen känna sig hel. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nej, nog om allt negativt i mitt liv. Det är dags att vända på kortet och se det positiva, hur svårt det än verkar.

Alla har vi motgångar, kamper och trauman. vissa mer och andra mindre, men ingenting är omöjligt om du bara tror tillräckligt mycket på det.

Det är dags att lyckas, ge fingret åt alla som misstrott mig. Visa att jag inte är den där veka, mörka flicka med stora sår.

Jag är en stark människa med kraft från helvetet.. Jag har lyckats med så mycket, så varför ska jag inte lyckas med det sista?

Nu jävlar har jag äntligen börjat känna en lycka av träningen, ett hopp om att även jag kommer att kunna känna mig fin i framtiden.

Likes

Comments

Nu är den här igen, ångesten. Jag går omkring och försöker att glömma, förtränga.. Men det går inte, mitt huvud blir tyngre av sömnlösheten och mina tankar ökar i takt..
Varje dag blir lite längre, lite svårare och nu börjar det bli svårt att hålla humöret uppe.
Men som jag sagt förut.. Jag ska klara det, det måste jag.

Jag kan tänka mig att det inte är så kul att läsa en blogg som knappt uppdateras men ibland så finns det ingen tid och det tar tid för mig att få ut mina tankar i text.

Jag känner mig matt, livlös och misslyckad.. Allt för att jag inte lyckats i livet. Fast vem är jag och säga så? Jag har fixat skolan, bra betyg, en underbar familj, en självständighet, intressen och en framtid, så varför vara negativ?

Jo för att jag är ensam. Jag är så äckligt jävla ensam. Jag har ingen att förlita mig på, ingen som står med mig i mitten av stormen och ändå accepterar mitt rätta jag. Jag har ingen vän att umgås med och få lätta på trycket.. Ingen jag kan krypa upp brevid när jag känner mig som värst. Ingen att ringa när rädslan tar över..

Detta är ganska självklart för mig och jag har inga som helst problem med att acceptera detta, det är inte situationen i sig som är obehaglig.. Det är hur jag lyckades hamna här. På botten av alla mina rädslor.

Likes

Comments

hejsan, nu är man här igen.. Förstår att det är svårt att följa en blogg som aldrig uppdateras.. Det hade jag också tyckt. Men allt har en förklaring ich min är bland annat att det har varit en jobbig tid i mitt liv med familj, skola, förhållande etc.

Min pojkvän lämnade mig också mitt i allt vilket helt klart fick hela min värld att falla. Jag fick veta att jag hade sumpat alla mina chanser att få behålla honom men aldrig vad jag gjort mer exakt. Det värsta var nog att det kom från klarblå himmel. dagen efter att jag kommit hem. precis innan kul och allt. Jul är en jobbig tid nog som det är pga allt i mitt förflutna så detta var droppen som fick min bägare att Rinna över.

Det tog mig flera år att stärka mig själv såpass mycket att jag kunde tycka om mig själv även om jag inte var smal och perfekt och det förstördes efter allt som hände. Och jag säger inte att jag är perfekt då det krävs 2 för att bråka och jag är bara mänsklig.. 
Men vissa gånger fick han fick mig att skämmas över allt jag gjort och inte gjort.
Jag skämdes till och med över saker han gjort fel bara för att han vände på det. 

För konstigt nog så är det han jag vill ha. Han jag vill leva med. Min trygghet och kärlek.

Jag älskar dig, och jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag fick dig att lämna mig.

Likes

Comments


Waddup bitches!?
Saknat mig? ;)
Haha nej men, jag måste fan bli bättre på det här med att blogga.. Men har verkligen det tråkigaste liv man kan tänka sig.
Som idag till exempel, jag vaknade vid tolv, drack kaffe och tog morgonciggen, gick upp, sminkade mig och tog sedan en långåromenad med min bebis i solskenet, la mig i sängen och tittade film med min man Mr. Candy och... ah... det var väl allt jag gjort idag.. Så det är väl inget jag gör som skulle kunna intressera fler läsare i mitt liv atm.. Men men.

Aja, whatever, jag tänkte iallafall be om ursäkt för det där med videoinlägget som aldrig blir av men denna gången så är det faktiskt för att vi har haft häcken full med läxor&prov och jag har gått igenom både förkylning och andra onödiga tidsfördriv. Haha.. Men jag försöker iallafal så gott jag kan! Det är ju faktiskt en början iallafall!

Hoppas ni förlåter mig för mina dåliga ursäkter..

Men nu ska jag starta ännu en ny film och sedan ta en lång, varm dusch!
Ni får ha det bäst! Puss.


Over and out!

Likes

Comments

Så, nu har jag äntligen hittat tillbaka till min blogg efter någon månads uppehåll av både bloggande och musiken. Gud vad jag har saknat det!😱
 

Aja, back to the point. Jag har äntligen börjat spela in nya videos med egna låtar och covers på några av mina favoritlåtar. Från och med nu så kommer det ramla in klipp och ljudfiler lite då och då så håll extra koll inom de närmsta två veckorna! 


Tills dess så får du/ ni stå ut med att lyssna på Emeli Sandés låt - Read All About It (Part ||) 


Over and out!


Likes

Comments


What's up bitches?

Mitt namn är Marianné och jag är 16 (17) år gammal. Jag är en mullig, gullig & suoersocial (och lite störd) tjej som lever för musiken. Jag skriver egna låtar och fick därför tipset av min käre vän Louise att skapa en blogg för att kunna dela glädjen av musik till hela världen. Så här sitter jag nu, helt ny och ska försöka att göra denna blogg så intressant och crazy som möjligt.

Hoppas ni alla kommer tycka om bloggen ( även om jag är nybörjare på detta.)

Ska försöka blogga så ofta jag kan men tills dess, Ha det gött!

Likes

Comments

Likes

Comments


tjenna tjenna! ;D

årets solbränna! ;D

haha nja men endå ;Phmm....vart ska jag börja....jag har ett liv som är piss och en kille som hatar mig.
jag ligger efter i skolan så alla veet. så nu slipper ni fråga om jag är efterbliven eller störd. 0.o
jag har världens bästa syster (malin) som gör allt för mig och hon betyder allt och lite till!<>
jag har min bästa vän (jessika) betyder mke för mig och skulle det hända något med henne så skulle jag i princip kunna gå och dö...
min familj består av 5 st....
jag,min syster,min bror,min pappa(som har dött) och min mamma...iallafall, lite onödig fakta om mig...
1.jag älskar att sjunga i duschen.
2.jag hatar att vara ute på vintern.
3.min hund är döpt efter likören baily's .
4.jag hatar mig själv/min kropp .
5.och jag har aldrig bloggat förut och det är
därför jag inte vet vad man ska skriva på bloggen...
6.jag älskar min familj mer än mig själv.


Likes

Comments

Instagram@a_simple_bitch