Idag var sista dagen för mig på Gallerix. Går ut med flaggan högt efter en hård dag med massa studentskyltar! Jag hade öppning och möttes av detta inne i personalrummet. Lite vemodigt blev det men jag är fullt redo för semester och nytt jobb!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För en vecka sedan for jag ner till Övik av anledningen att överraska min syster med en babyshower! Hon är beräknad till 20onde maj! Jag och hennes vänner hade planerat ihop detta och det blev så lyckat! Efter lite mat, fika, lekar och umgänge hade några timmar gått och alla började bege sig hemåt. Då var det bara att ställa om och så var det Ladies night hos Angelica! Superroligt att hon hade dragit ihop en sådan fest! Jag hann umgås med så många människor under helgen som jag saknar i Umeå, riktigt trevligt och välbehövligt.


Likes

Comments

Förra helgen for jag till Uppsala på torsdag kväll med flyget. Där möttes jag upp av gudmor Annika! Syster Harriet hade kommit dit lite tidigare med tåg. Det blev middag och sedan sova. På fredag cyklade jag Harriet och Annika runt Uppsala. Vi for förbi massa ställen men bland annat förbi botaniska trädgården! Lördagen träffade vi kusinerna! Så kul då det blivit mindre och mindre de senaste åren då plikten kallar till olika saker. Alla tjejkusiner på min pappas sida samlades och även barn, superkul!

Likes

Comments

För några veckor sedan fick jag finbesök av Nutt! Hon kom på torsdag kväll så vi hade hela tre dygn att skratta av oss!! Vi åt så mycket god mat och bara mådde. Det blev även massa häng med Emmelie och dias, så himla mysigt! Dom är himla bra domdär!

Likes

Comments

I lördags var det finalen i Melodifestivalen och därför blev det äkta varan med tacos hos Victoria med sällskap av danstjejer! Supergott och trevligt woho dancers!!

Likes

Comments

Idag fyller Ludvig hela 23 år så därför for vi ut till Umedalen igår och åt middag på le garage. Fantastiskt mat! För min del blev det getosttoast till förrätt, varmrätten var ankbröst och jordärtskockor och efterrätten var en fryst chokladmousse med salt glass och havtorn. Idag blev det fika och presenter med hans familj!

Likes

Comments

För några veckor sedan hade jag och viola en sista kväll tillsammans. Hon har nämligen flyttat till Stockholm mi för att plugga till jurist. Det blev lite småplock till middag då ingen av oss var sugna på något särskilt. Lite snack och massor av skam senare var kvällen slut. Sjukt tråkigt att inte bo i samma stad längre för det var bra för själen.

Likes

Comments

Julen har susat förbi med massa arbete till 22a. For hem till Ö-vik 23e och hade en träffa-kompisar-snabbt-turné och hann med så många fina och det är alltid lika skönt att ladda upp batterierna med de som kan en utan och innan oavsett hur lång tid det går mellan man ses. Julafton rullade på som vanligt förutom att syster var hos hennes fästmans familj. Vi firade julen med dem 25 istället. På kvällen där for jag och träffade ett fint gäng, så kul! For hem 26e för jobb. Blev det hela vägen fram till nyårsdagen. Då for jag tillbaka till Ö-vik för att umgås den med mina vänner varav några jag träffar alldeles för sällan tyvärr. For hem dagen efter och laddade upp inför *trumvirvel* jobb!

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag hunnit med två stycken aw's med Viola. Ena blev på eget initiativ på plectrum. Hamburgare med sötpotatispommes och några drinkar. Andra gången var på olearys som utopia anordnade! Mycket trevligt! December har gått så himla fort. Det är julafton om tre dagar(!!). Har en lång jobbdag kvar innan jag kan åka hem till Ö-vik och fira jul. Ska bli mysigt, hoppas dock på mer snö in i det sista...

Likes

Comments

I söndags hade jag, Nelia och Victoria en sen födelsedagsbrunch för Ida! Det blev dans, snack och mat. Perfekt spenderad söndag helt enkelt!

Likes

Comments