I torsdags hade jag en föreläsning och skyndade sedan mig hem för att packa det sista. Jag satte mig på planet och for till Stockholm. Väl där möttes jag upp av Viola! Så härligt att träffas igen efter drygt två månader. Vi köpte med oss en magisk sushi och for hem till henne. Hon och hennes kompis Malin har nyss fått en lägenhet och det skulle firas på lördagen. Jag passade på att fara ner lite tidigare dels för att jag inte hade något i skolan men också för att hinna få lite ensamtid med Viola. På fredagen blev det lunch med finaste Jennie och sedan mötte vi upp Violas kompis Robin. En sån fantastisk människa! Vi mötte upp Viola och spenderade några timmar på stan. Allt efter som fredagen och lördagen gick droppade det in fler av Violas kompisar. Både som jag träffat förut och inte. Det var härligt att få umgås och lära känna varandra. Fint väder bjöd Stockholm på också på lördagen. Tidigt på söndagen tog jag flyget hem för att hinna hem till min danslektion. En härlig helt med fantastiska människor som man fick kvalitetstid med!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Long time no see. Har sedan jag uppdaterade senast börjat studera på Umeå universitet. Personalvetareprogrammet. Har snart hunnit med två kurser och det känns riktigt bra! Har även haft fyra veckors nollning som avslutades med finsittning på Rex! Titta vad roligt jag haft och så fina kursare jag har!

Likes

Comments

Jag och Ludvig bestämde oss för att måla om i sovrummet denna sommaren och nu har vi äntligen blivit klara! Vi valde att sätta upp en tapet innan vi målade för att få bort skarvar och ojämnheter från tidigare tapet. Innan var det en mörk blå/grön/petrol-färgad tapet. Sedan satte vi upp den vita och målade över med en grå som har en blå underton! Vi passade även på att möblera om lite. Är så himla nöjd med färgen! Svårt att fånga det på bild men aja.

Likes

Comments

Efter att ha landat och jobbat en vecka satte jag kurs mot Ö-vik! Denna helg skulle Linda firas! Så härligt att vara omgiven av fina människor. En riktigt bra kväll. ❤️

Likes

Comments

Jo, men förutom att börja på nytt jobb och fått veta att jag ska börja plugga till hösten (!!!) så har jag även hunnit med en resa till London. Lite snabba bilder därifrån men vad jag inte hann få med på bild var att jag och Victoria hann ta en dansklass också!

Likes

Comments

Kvällen innan jag fyllde år kom viola upp hit. Det blev mat och skratt. Inte ens ett dygn blev det men en väl spenderad tid. På självaste dagen jobbade jag och sedan kom Linda, Jennie och Elvira upp och vi gick och åt middag på köksbaren. De bjöd mig och gav mig även en vas! Hur fina?? Bästisar!

Likes

Comments

22 juni for jag och Ludvig till le garage för att fira mig lite tidigt pga jobb och andra planer på min födelsedag. Som vanligt var det gott gott gott och jag hann ej ta bild på varmrätten innan den blev slukad!

Likes

Comments

Idag var sista dagen för mig på Gallerix. Går ut med flaggan högt efter en hård dag med massa studentskyltar! Jag hade öppning och möttes av detta inne i personalrummet. Lite vemodigt blev det men jag är fullt redo för semester och nytt jobb!

Likes

Comments

För en vecka sedan for jag ner till Övik av anledningen att överraska min syster med en babyshower! Hon är beräknad till 20onde maj! Jag och hennes vänner hade planerat ihop detta och det blev så lyckat! Efter lite mat, fika, lekar och umgänge hade några timmar gått och alla började bege sig hemåt. Då var det bara att ställa om och så var det Ladies night hos Angelica! Superroligt att hon hade dragit ihop en sådan fest! Jag hann umgås med så många människor under helgen som jag saknar i Umeå, riktigt trevligt och välbehövligt.


Likes

Comments

Förra helgen for jag till Uppsala på torsdag kväll med flyget. Där möttes jag upp av gudmor Annika! Syster Harriet hade kommit dit lite tidigare med tåg. Det blev middag och sedan sova. På fredag cyklade jag Harriet och Annika runt Uppsala. Vi for förbi massa ställen men bland annat förbi botaniska trädgården! Lördagen träffade vi kusinerna! Så kul då det blivit mindre och mindre de senaste åren då plikten kallar till olika saker. Alla tjejkusiner på min pappas sida samlades och även barn, superkul!

Likes

Comments