Mat


Forrige helg var jeg på tapaskveld med noen venninner. Alle lagde hver sin rett, og da lagde jeg focaccia. Synes det er sååå godt, og et must til tapas! Tenkte jeg skulle dele oppskriften min med dere. Husk å ha godt med tid da det trengs tid til heving for et godt resultat. 


Ingredienser: 

💛 1 pakke tørrgjær

💛 1 + 1/4 dl lunkent vann

💛 4 dl melk 

💛 1 dl olivenolje 

💛 750 g hvetemel

💛2 ts salt

💛 2-3 fedd hvitløksfedd, evt. hvitløkskrydder 

💛Maldon + urter (eks. timian, rosmarin, oregano, salvie mm.)


TIPS: Kan også toppes med tomater og oliven hvis man liker det. 


​Fremgangsmåte: 

1. Gjær og vann has i bolle, rør til det skummer. 

2. Tilsett melk, 2/3 av olivenoljen, salt, hvitløk og urter.

3. Tilsett deretter mel til en smidig deig som eltes godt.

4. Hev under plast i 1 time. 

5. Hell deigen over i liten langpanne med bakepapir og heves i 1 time. 

6. stikk hull i deigen og pensle med resten av olivenoljen. Strø deretter maldonsalt over. 

7. Stekes på 200 grader varmluft i ca. 20 min

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Beauty


Jeg er heldigvis ikke veldig plaget med uren hud, men det hender jeg får noen utbrudd, og da er Basiron AC 5% redningen! Den kan fås reseptfritt på apoteket til under 200 kr, og den er veldig drøy i bruk. Den finnes også i 10% hvis du er veldig plaget. Den har hjulpet meg og jeg tenkte derfor jeg skulle dele produktet med dere.


Legg gjerne igjen en kommentar med ditt favorittprodukt til huden. 

Likes

Comments

Mat


Smoothie er noe jeg virkelig er fan av. Jeg sliter veldig med å spise nok frukt og grønt, så da er det jo supert å kunne drikke det istedenfor. I denne hadde jeg eplejuice, bringebær, banan og ananas. Et tips er å putte havregryn i for å øke metthetsfølelsen. Noen ganger f.eks etter jeg har trent tilsetter jeg litt vanilje proteinpulver i også.


- Har du en favorittsmothie?


Likes

Comments

Beauty


Jeg lovet dere jo et innlegg hvor jeg testet ut kyshadow. I dag skal jeg på tapaskveld med noen venninner og da er det jo alltid litt kjekt å sminke seg litt ekstra. Jeg er på ingen måte en makeup-guru, men synes det er veldig kjekt å eksperimentere litt. På disse bildene ser jeg også at det kanskje er på tide å farge etterveksten snart, haha! 

Likes

Comments

Hverdag


I dag kjøpte jeg meg rett og slett et nytt par joggesko. Mizuno er uten tvil det beste merket jeg har prøvd innen joggesko da de er veldig stabile og egner seg godt til løping og leg-day. Kommer ikke så godt frem på bildene hvordan de er i fargen, men de er i hvertfall grå og mint (en av mine favorittfarger). Vet ikke med dere, men jeg synes at nye joggesko eller treningsklær gir en stor motivasjon til treningen og jeg gleder meg til å teste dem ut i morgen. 

Likes

Comments

Beauty


I går kom pakken jeg har ventet på! Har hatt lyst på denne paletten kjempe lenge, og da det var nedsatt shipping til Norge måtte jeg jo bare slå til. Jeg bruker egentlig ikke så mye øyenskygge til vanlig, men nå er jeg klar for å eksperimentere. Har hørt masse bra om denne paletten og har selvfølgelig sett masse tutorials på youtube. 

Likes

Comments

Hverdag


Flere enn meg som allerede har begynt på ønskelisten til jul? Haha. Her er bare et lite knippe av det jeg kunne tenkt meg. Finnes jo såå mye fint innen interiør og mote! Et Olympus kamera hadde heller ikke vært feil, kan til tider være litt slitsomt å drasse med på det store kameraet jeg har..- Noe spesielt du ønsker deg?

Likes

Comments

Hverdag


For ca. 2 mnd. siden fikk et vennepar av oss en baby, noe som er veldig koselig. Ekstra stas er det at Daniel og jeg skal få være fadder. I den forbindelse tok jeg noen bilder av henne som de kunne bruke til invitasjoner osv. Tenkte jeg kunne dele noen av detalje-bildene med dere.


- Er du fadder til noen?

Likes

Comments

Hverdag


Blir mye spam fra bryllupet vårt i sommer, men jeg håper dere synes det er greit. Vi fikk alle bildene levert både i farge og svarthvitt, noe jeg synes er supert! Jeg er veldig glad i friske farger på bildene, men det er også noe veldig fint og tidløst med svarthvitt bilder. 

Likes

Comments

Hverdag


Nå sitter jeg nydusjet i sofaen med en deilig kopp te etter en lang arbeidsdag. Jeg er for tiden i praksis, og det kan fort bli litt slitsomt. Så da er det fint å kunne slappe helt av når man kommer hjem. I dag falt valget på Pukka sin Original Chai som er min favoritt. Den er bare såå god!

Likes

Comments