Beauty


Det er ikke ofte jeg bruker falske vipper (og er derfor heller ikke så flink til å sette de på), men en gang i blant hvis jeg skal noe spesielt synes jeg det er gøy med noe litt ekstra. Jeg tenkte å tipse dere om noen skikkelig fine vipper fra ebay. Dere kan kjøpe de her. Det står det er 100% ekte mink, men de er så klart syntetiske. De er rett og slett amazing! Likes

Comments

Hverdag


Hei og hopp! Håper dere har en strålende mandag. Endelig er det fint vær i Bergen og det gjør meg så glad! I dag tok jeg og min kjære oss en aldri så liten bytur og snart skal vi på Fløyen som er et lite fjell her i Bergen.


Ønsker dere en superfin uke!

Likes

Comments

Mote


Fikk denne T-skjorten til jul og jeg DIGGER den! Jeg håper 2017 kan bli et år hvor vi slår et slag for alle jenter og heier hverandre frem fremfor å rakke ned på hverandre.

Likes

Comments

Interiør


Se så fiin! Å kjøpe leilighet har lenge vært en drøm og i dag ble den endelig oppfylt. Alt gikk veldig fort da vi endelig fikk klarsignal fra banken for noen dager siden. Vi dro på visning og vant vår første budrunde. Vi overtar den i midten av mars og jeg klør i fingrene etter å begynne å male og innrede.


Likes

Comments

Hverdag


Ååh, som jeg elsker Desember! Det er så koselig å våkne opp til juletre, høre på julemusikk og spise kakemenn. Jeg er vel det man kan kalle et skikkelig julemenneske. Denne uken har jeg jobbet 6 dager, så i morgen blir det en velfortjent fridag. Det kan være veldig hektisk å jobbe i butikk i disse juledager, men kjekt er det også! :)- Hva gjør dere på denne helgen?

Likes

Comments

Interiør


Jeg innså her om dagen at jeg ikke eier noe som helst julepynt bortsett fra et kunstig juletre og en adventsstjerne til vinduet som skal opp i morgen. Jeg tror noe av grunnen til dette er at jeg er ganske kresen når det kommer til julepynt. Jeg er ikke så veldig begeistret for nisser for å være helt ærlig. Jeg var en rask tur innom Nille etter jobb i dag, og da kom jeg over dette fine reinsdyret og lysholderen i sølv. Jeg har litt angst for å tenne lys, så da kjøpte jeg like gjerne noen batteridrevne telys i tillegg til pepperkakeformer også.


- Har du pyntet til jul?

Likes

Comments


Nevnte tidligere at jeg og Daniel skulle være fadder for lille Lykke. I dag var dåpen, og det var en utrolig koselig dag. Jeg knipset selvfølgelig noen bilder fra begivenheten. Synes det er så kjekt å ta bilder når det er så mange fine detaljer.

Likes

Comments

Hverdag


I år er jeg skikkelig fornøyd med meg selv, nesten ferdig med alle julegavene, og vi er ikke kommet til desember en gang. Satser på å bli ferdig med resten i morgen på Black Friday. Utrolig hvor mye man kan kan spare på slike salg.

Likes

Comments

Interiør


Hadde aldri trodd jeg skulle bli en person som satt pris på blomster. Men etter jeg fikk egen leilighet har jeg innsett hvor mye blomster kan gjøre med et rom. På fredag inviterte Daniel og jeg et vennepar til middag, og da fikk jeg en bukett med roser. Se så fine!

Likes

Comments

Mat


Forrige helg var jeg på tapaskveld med noen venninner. Alle lagde hver sin rett, og da lagde jeg focaccia. Synes det er sååå godt, og et must til tapas! Tenkte jeg skulle dele oppskriften min med dere. Husk å ha godt med tid da det trengs tid til heving for et godt resultat. 


Ingredienser: 

💛 1 pakke tørrgjær

💛 1 + 1/4 dl lunkent vann

💛 4 dl melk 

💛 1 dl olivenolje 

💛 750 g hvetemel

💛2 ts salt

💛 2-3 fedd hvitløksfedd, evt. hvitløkskrydder 

💛Maldon + urter (eks. timian, rosmarin, oregano, salvie mm.)


TIPS: Kan også toppes med tomater og oliven hvis man liker det. 


​Fremgangsmåte: 

1. Gjær og vann has i bolle, rør til det skummer. 

2. Tilsett melk, 2/3 av olivenoljen, salt, hvitløk og urter.

3. Tilsett deretter mel til en smidig deig som eltes godt.

4. Hev under plast i 1 time. 

5. Hell deigen over i liten langpanne med bakepapir og heves i 1 time. 

6. stikk hull i deigen og pensle med resten av olivenoljen. Strø deretter maldonsalt over. 

7. Stekes på 200 grader varmluft i ca. 20 min

Likes

Comments