Hverdag


Ååh, som jeg elsker Desember! Det er så koselig å våkne opp til juletre, høre på julemusikk og spise kakemenn. Jeg er vel det man kan kalle et skikkelig julemenneske. Denne uken har jeg jobbet 6 dager, så i morgen blir det en velfortjent fridag. Det kan være veldig hektisk å jobbe i butikk i disse juledager, men kjekt er det også! :)- Hva gjør dere på denne helgen?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag


1. desember er uten tvil en av de beste dagene i året etter min mening. I dag pyntet vi juletre og hadde pinnekjøtt til middag, nam! Vi synes det ble litt for dumt å spise noe så godt bare en gang i året, så da slo vi til i dag. I dag var også dagen jeg endelig kunne drikke julebrus, spise kakemenn og alle andre juleting etter avtale med noen venninner som vi har hatt i 5 år!

Likes

Comments

Interiør


Jeg innså her om dagen at jeg ikke eier noe som helst julepynt bortsett fra et kunstig juletre og en adventsstjerne til vinduet som skal opp i morgen. Jeg tror noe av grunnen til dette er at jeg er ganske kresen når det kommer til julepynt. Jeg er ikke så veldig begeistret for nisser for å være helt ærlig. Jeg var en rask tur innom Nille etter jobb i dag, og da kom jeg over dette fine reinsdyret og lysholderen i sølv. Jeg har litt angst for å tenne lys, så da kjøpte jeg like gjerne noen batteridrevne telys i tillegg til pepperkakeformer også.


- Har du pyntet til jul?

Likes

Comments


Nevnte tidligere at jeg og Daniel skulle være fadder for lille Lykke. I dag var dåpen, og det var en utrolig koselig dag. Jeg knipset selvfølgelig noen bilder fra begivenheten. Synes det er så kjekt å ta bilder når det er så mange fine detaljer.

Likes

Comments

Hverdag


I år er jeg skikkelig fornøyd med meg selv, nesten ferdig med alle julegavene, og vi er ikke kommet til desember en gang. Satser på å bli ferdig med resten i morgen på Black Friday. Utrolig hvor mye man kan kan spare på slike salg.

Likes

Comments

Hverdag


33 dager igjen står det på nedtellings-appen. 33 dager til jeg og min mann reiser til fine København. Kanskje ikke det mest eksotiske stedet å reise til, men tror det blir kjempe koselig å tilbringe romjulen der. Foreløpig står shopping, mat, Den blå planet, cafebesøk, julemarked og skøyter på agendaen.

Det er mange mange år siden jeg var der sist, derfor lurer jeg på om dere har noen tips til hva vi må sjekke ut når vi er der nede? Legg gjerne igjen en kommentar.

Likes

Comments

Hverdag


Det høres kanskje rart ut, men jeg synes noe av det kjekkeste med julen er å pakke inn julegavene. Da får jeg muligheten til å bruke fantasien og være kreativ. Tenkte jeg skulle legge ved noen bilder jeg fant på Pinterest som kan være til inspirasjon til både dere og meg denne julen.


Tips 1: På IKEA selger de små julekuler og andre ting til en billig penge som kan være kjempe fint å pynte julegavene med.


Tips 2: På pinterest finnes det mange gøye til og fra lapper som du enkelt kan printe ut og bruke.


Tips 3: Tom for pakkepapir? Da kan du bruke avispapir, kjempe kult!Likes

Comments

Interiør


Hadde aldri trodd jeg skulle bli en person som satt pris på blomster. Men etter jeg fikk egen leilighet har jeg innsett hvor mye blomster kan gjøre med et rom. På fredag inviterte Daniel og jeg et vennepar til middag, og da fikk jeg en bukett med roser. Se så fine!

Likes

Comments

Mat


Forrige helg var jeg på tapaskveld med noen venninner. Alle lagde hver sin rett, og da lagde jeg focaccia. Synes det er sååå godt, og et must til tapas! Tenkte jeg skulle dele oppskriften min med dere. Husk å ha godt med tid da det trengs tid til heving for et godt resultat. 


Ingredienser: 

💛 1 pakke tørrgjær

💛 1 + 1/4 dl lunkent vann

💛 4 dl melk 

💛 1 dl olivenolje 

💛 750 g hvetemel

💛2 ts salt

💛 2-3 fedd hvitløksfedd, evt. hvitløkskrydder 

💛Maldon + urter (eks. timian, rosmarin, oregano, salvie mm.)


TIPS: Kan også toppes med tomater og oliven hvis man liker det. 


​Fremgangsmåte: 

1. Gjær og vann has i bolle, rør til det skummer. 

2. Tilsett melk, 2/3 av olivenoljen, salt, hvitløk og urter.

3. Tilsett deretter mel til en smidig deig som eltes godt.

4. Hev under plast i 1 time. 

5. Hell deigen over i liten langpanne med bakepapir og heves i 1 time. 

6. stikk hull i deigen og pensle med resten av olivenoljen. Strø deretter maldonsalt over. 

7. Stekes på 200 grader varmluft i ca. 20 min

Likes

Comments

Mat


Smoothie er noe jeg virkelig er fan av. Jeg sliter veldig med å spise nok frukt og grønt, så da er det jo supert å kunne drikke det istedenfor. I denne hadde jeg eplejuice, bringebær, banan og ananas. Et tips er å putte havregryn i for å øke metthetsfølelsen. Noen ganger f.eks etter jeg har trent tilsetter jeg litt vanilje proteinpulver i også.


- Har du en favorittsmothie?


Likes

Comments