Hverdag

Ukens opptur:

Ukens opptur var nok å se min beste venninne igjen. Hun hadde tilbrakt julen i Asia og det var deilig å endelig ha henne tilbake.


Ukens nedtur:

Ukens nedtur var definitivt at jeg ble syk. Jeg fikk ett eller annet magevirus som slo meg helt ut i flere dager, men jeg er heldigvis mye bedre nå!


Ukens sang:

Jeg synes det er å kjekt å høre på Spotify discover weekly. Jeg er ikke helt sikker på hvordan det fungerer, men jeg tror det er sånn at Spotify genererer en spilleliste de tror du vil like ut ifra sangene du hører på. Denne uken dukket en sang opp som heter "I do" av Holley Maher. Sååå fin.


Ukens innkjøp:

Jeg måtte slå ihjel litt tid før jobb og tok turen innom Lindex. Det er ikke ofte jeg handler der, men innimellom finner jeg noen skatter. Denne gangen fant jeg et par med jeans som var høy i livet, behagelig på og hadde frynser nedi beina. Perfekt bukse til dager man vil ha et avslappende antrekk.


Ukens serie:

Younger. Tror jeg så hele sesong 3 denne uken, og kan nesten ikke vente til sesong 4 kommer ut. Fysøren for en gøy serie, skikkelig underholdende.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

Denne uken gleder jeg meg til å se alle tanteungene mine igjen. Jeg er så heldig som har tre nevøer. En på 1,5 år og to tvillinger på 9 måneder. De vokser så fort, så jeg vil gjerne tilbringe så mye tid med dem som mulig.

Likes

Comments

Interiør


Se så fiin! Å kjøpe leilighet har lenge vært en drøm og i dag ble den endelig oppfylt. Alt gikk veldig fort da vi endelig fikk klarsignal fra banken for noen dager siden. Vi dro på visning og vant vår første budrunde. Vi overtar den i midten av mars og jeg klør i fingrene etter å begynne å male og innrede.


Likes

Comments

Hverdag


Ååh, som jeg elsker Desember! Det er så koselig å våkne opp til juletre, høre på julemusikk og spise kakemenn. Jeg er vel det man kan kalle et skikkelig julemenneske. Denne uken har jeg jobbet 6 dager, så i morgen blir det en velfortjent fridag. Det kan være veldig hektisk å jobbe i butikk i disse juledager, men kjekt er det også! :)- Hva gjør dere på denne helgen?

Likes

Comments

Hverdag


1. desember er uten tvil en av de beste dagene i året etter min mening. I dag pyntet vi juletre og hadde pinnekjøtt til middag, nam! Vi synes det ble litt for dumt å spise noe så godt bare en gang i året, så da slo vi til i dag. I dag var også dagen jeg endelig kunne drikke julebrus, spise kakemenn og alle andre juleting etter avtale med noen venninner som vi har hatt i 5 år!

Likes

Comments

Interiør


Jeg innså her om dagen at jeg ikke eier noe som helst julepynt bortsett fra et kunstig juletre og en adventsstjerne til vinduet som skal opp i morgen. Jeg tror noe av grunnen til dette er at jeg er ganske kresen når det kommer til julepynt. Jeg er ikke så veldig begeistret for nisser for å være helt ærlig. Jeg var en rask tur innom Nille etter jobb i dag, og da kom jeg over dette fine reinsdyret og lysholderen i sølv. Jeg har litt angst for å tenne lys, så da kjøpte jeg like gjerne noen batteridrevne telys i tillegg til pepperkakeformer også.


- Har du pyntet til jul?

Likes

Comments


Nevnte tidligere at jeg og Daniel skulle være fadder for lille Lykke. I dag var dåpen, og det var en utrolig koselig dag. Jeg knipset selvfølgelig noen bilder fra begivenheten. Synes det er så kjekt å ta bilder når det er så mange fine detaljer.

Likes

Comments

Hverdag


I år er jeg skikkelig fornøyd med meg selv, nesten ferdig med alle julegavene, og vi er ikke kommet til desember en gang. Satser på å bli ferdig med resten i morgen på Black Friday. Utrolig hvor mye man kan kan spare på slike salg.

Likes

Comments

Hverdag


33 dager igjen står det på nedtellings-appen. 33 dager til jeg og min mann reiser til fine København. Kanskje ikke det mest eksotiske stedet å reise til, men tror det blir kjempe koselig å tilbringe romjulen der. Foreløpig står shopping, mat, Den blå planet, cafebesøk, julemarked og skøyter på agendaen.

Det er mange mange år siden jeg var der sist, derfor lurer jeg på om dere har noen tips til hva vi må sjekke ut når vi er der nede? Legg gjerne igjen en kommentar.

Likes

Comments

Hverdag


Det høres kanskje rart ut, men jeg synes noe av det kjekkeste med julen er å pakke inn julegavene. Da får jeg muligheten til å bruke fantasien og være kreativ. Tenkte jeg skulle legge ved noen bilder jeg fant på Pinterest som kan være til inspirasjon til både dere og meg denne julen.


Tips 1: På IKEA selger de små julekuler og andre ting til en billig penge som kan være kjempe fint å pynte julegavene med.


Tips 2: På pinterest finnes det mange gøye til og fra lapper som du enkelt kan printe ut og bruke.


Tips 3: Tom for pakkepapir? Da kan du bruke avispapir, kjempe kult!Likes

Comments

Interiør


Hadde aldri trodd jeg skulle bli en person som satt pris på blomster. Men etter jeg fikk egen leilighet har jeg innsett hvor mye blomster kan gjøre med et rom. På fredag inviterte Daniel og jeg et vennepar til middag, og da fikk jeg en bukett med roser. Se så fine!

Likes

Comments