Mat


I dag startet jeg dagen med en skikkelig digg frokost; gresk youghurt, bær og granola <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Interiør

Som nevnt tidligere flytter vi inn i ny leilighet i midten av mars, og jeg er allerede godt i gang med å kjøpe inn litt interiør. I dag kom jeg over en ny nettbutikk jeg aldri hadde hørt om før; Jotex.no. De hadde veldig mye fint, til en veldig grei pris også! Nå gleder jeg meg til disse godsakene kommer i posten.


Ha en fin uke flotte dere!

Likes

Comments

Beauty


Det er ikke ofte jeg bruker falske vipper (og er derfor heller ikke så flink til å sette de på), men en gang i blant hvis jeg skal noe spesielt synes jeg det er gøy med noe litt ekstra. Jeg tenkte å tipse dere om noen skikkelig fine vipper fra ebay. Dere kan kjøpe de her. Det står det er 100% ekte mink, men de er så klart syntetiske. De er rett og slett amazing! Likes

Comments

Hverdag


Hei og hopp! Håper dere har en strålende mandag. Endelig er det fint vær i Bergen og det gjør meg så glad! I dag tok jeg og min kjære oss en aldri så liten bytur og snart skal vi på Fløyen som er et lite fjell her i Bergen.


Ønsker dere en superfin uke!

Likes

Comments

Mote


Fikk denne T-skjorten til jul og jeg DIGGER den! Jeg håper 2017 kan bli et år hvor vi slår et slag for alle jenter og heier hverandre frem fremfor å rakke ned på hverandre.

Likes

Comments

Interiør


Se så fiin! Å kjøpe leilighet har lenge vært en drøm og i dag ble den endelig oppfylt. Alt gikk veldig fort da vi endelig fikk klarsignal fra banken for noen dager siden. Vi dro på visning og vant vår første budrunde. Vi overtar den i midten av mars og jeg klør i fingrene etter å begynne å male og innrede.


Likes

Comments

Hverdag


Ååh, som jeg elsker Desember! Det er så koselig å våkne opp til juletre, høre på julemusikk og spise kakemenn. Jeg er vel det man kan kalle et skikkelig julemenneske. Denne uken har jeg jobbet 6 dager, så i morgen blir det en velfortjent fridag. Det kan være veldig hektisk å jobbe i butikk i disse juledager, men kjekt er det også! :)- Hva gjør dere på denne helgen?

Likes

Comments

Interiør


Jeg innså her om dagen at jeg ikke eier noe som helst julepynt bortsett fra et kunstig juletre og en adventsstjerne til vinduet som skal opp i morgen. Jeg tror noe av grunnen til dette er at jeg er ganske kresen når det kommer til julepynt. Jeg er ikke så veldig begeistret for nisser for å være helt ærlig. Jeg var en rask tur innom Nille etter jobb i dag, og da kom jeg over dette fine reinsdyret og lysholderen i sølv. Jeg har litt angst for å tenne lys, så da kjøpte jeg like gjerne noen batteridrevne telys i tillegg til pepperkakeformer også.


- Har du pyntet til jul?

Likes

Comments


Nevnte tidligere at jeg og Daniel skulle være fadder for lille Lykke. I dag var dåpen, og det var en utrolig koselig dag. Jeg knipset selvfølgelig noen bilder fra begivenheten. Synes det er så kjekt å ta bilder når det er så mange fine detaljer.

Likes

Comments

Hverdag


I år er jeg skikkelig fornøyd med meg selv, nesten ferdig med alle julegavene, og vi er ikke kommet til desember en gang. Satser på å bli ferdig med resten i morgen på Black Friday. Utrolig hvor mye man kan kan spare på slike salg.

Likes

Comments