Let's Chat
I have somthing on my mind

Hej skønne læsere!

Som der står på titlen, synes jeg, at vi skal snakke om personlige sager. I fremtiden vil jeg gerne snakke lidt mere om min personlighed på bloggen, så i kan lære mig bedre at kende. Jeg vil komme med nogle emner som jeg interesserer mig for. Det kan være fra noget jeg har oplevet eller noget der går mig på. Det emne jeg har valgt I dag er selvtillid. I kender sikkert følelsen, hvor man ingen selvtillid har og hvor man ikke har det særlig godt med sig selv. For det meste er det tøjet eller udseendet der gør, at man mister selvtilliden. Sådan har mange unge mennsker det, som for det meste holder det for sig selv, eller ikke føler sig tilpas med sig selv. Jeg kan sagtens forstå dem, da jeg oplever det tit. Jeg synes, at det er nederen, at man ikke bare kan gå rundt i byen uden at blive set ned på, på grund af det tøj man går i, eller det hår man selv vælger at farve. Hvorfor ikke bare være positiv og være glad på andres vegne? Man kan sagtens udstråle selvtillid, men alligevel ikke indeni. Alle mennesker har ikke den samme stil eller tankegang og derfor er vi anderledes. Jeg synes, at det er vildt fedt, at se folk, som har sin helt egen still. Men selvtillid er en meget vigtigt ting i livet, og man skal føle sig tilpas med det man går i. Man skal ikke gå i det, bare fordi, at alle andre går i det. Det tager tid, at bygge sin selvtillid op, men det er meget værd at prøve. Man skal egentlig bare være sig selv.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Makeup
Coachella inspired 

Hej piger og velkommen tilbage på bloggen.

Dagens look er meget inspired af Coachella osv. Derfor vil jeg gerne dele mit look med jer, er super vild med det, og kunne sagtens selv finde på at gå med det i byen. Håber i kan lide looket.

Øjne :

Jeg startede ud med en bright gul øjenskygge, og påførte den i min crease, så begyndte jeg at påføre den længere op. Derefter tog jeg en orange farvede øjenskygge og påførte den længere ned end min crease, og blendede de skarpe kanter, så tog jeg en pink øjenskygge og lagde den ude ved siden af øjet, og blendede det ud til jeg blev tilfreds. Næstefter tog jeg en sølv øjenskygge og påførte den ved det halve øjenlåg. Så tog jeg en grøn øjenskygge og påførte den inde ved mit øjenkrog. For at færdiggøre mit look lavede jeg en wing eyeliner, og påførte falske øjenvipper og noget mascara.

Ansigt :

Til mit ansigt brugte jeg først en fugtighedscreme, og blendede den ud i hele mit ansigt, mest ved min næse. Så tog jeg foundation på og blendede den ud med en flat brush. Derefter tog jeg concealer og blendede den ud med min beautyblender. Jeg satte det hele med en løs pudder, og derefter påførte jeg bronzer og highligther. Til sidst påførte jeg en matte nude farvede lip på.

Her kan du læse om hvad jeg synes om matte lips.

Likes

Comments

Music faves
Faves This Month 

Hej piger. Velkommen tilbage, håber i har det fantastisk. I dag skal jeg dele mine aller mest hørte sange fortiden. På min Spotify kan i også følge mine playlister, men i kan også følge mig også bliver i opdateret hver gang jeg hører en ny sang.

Følg mig lige Her

Likes

Comments

Weakly Snapshots
Snapshots 

Hej piger!!

Så er jeg tilbage på tasterne igen, denne gang med en ny serie Weakly snapshots.

Et lille udpluk af de seneste billeder jeg har lagt ud på Snapchat. Jeg fik inspirationen af Kylie Jenner, hun laver dem bare i videoer. Hvor jeg bare ligger billeder ud, måske kommer der også nogle videoer på bloggen.

Likes

Comments

Summer Cravings 

Så er sommeren snart på vej, kan slet ikke vente. Jeg skal så meget, prøve alle de her lækre snacks med mine fantatiske veninder.

Hvad skal i lave i sommerferien. 

Likes

Comments

Hej piger! 😜

De her sidste par uger har der været SÅ fantastisk vejr, og derfor skulle jeg selvfølgelig ned og spise en lækker is sammen med min allerbedste veninde. Vi fik spist is inde ved Okkels som jeg helt klart kan anbefale. Isbutikken ligger i Silkeborg, og er 100 procent det værd, så hvis du finder dig selv nærheden så helt klart tag et smut forbi Okkels.

Likes

Comments

Stopper jeg? 

Hej piger <3

Velkommen tilbage, så er jeg på tasterne igen efter en rigtigt lang pause. Jeg ved ærlig ik hvor jeg skal starte fra, så meget er sket for mig de sidste par måneder. For det første er jeg droppet ud af efterskole og startet på min gamle skole, der har ikke været en stor grund til jeg droppede ud men for det meste hva det fordi jeg ikke lærte noget fagligt. Grunden til jeg ikke har blogget er begrund af tekniske fejl, min mac har været til reparation mindst 5 gange efter 3 måneder fik jeg min computer igår. (Finally) Min telefon var også en tur til reparation. Noget meget overraskende skete den 7 april, 20 min over 8 fødte min mor min skønne lillebror. Jeg var henne og se ham igår, og han var utrolig smuk og SÅ sød. Men nej piger jeg er ikke stoppet med at blogge har bare haft brug for en lang pause. Men i skal ikke snydes for nogle billeder.

Likes

Comments

Hey girls! <3

Suprise, todays moodboard igen. Som sagt er jeg helt vild med at lave sådan nogle collager, og jeg bruger nogle gange selv de her moodboard som baggrund på min tlf eller computer.

Alle billederne er fundet på Weheartit.

xx. Marianna :*

Likes

Comments

Heeey Girls!! <3

Velkommen tilbage. Jeg og min mor var i Bilka 29/12, for at købe nogle par ting. Vi hyggede os mega meget vi fik også spist en mega lækker is, også sad vi bare i cafeen og snakkede om det makeup jeg havde købt.

Så denne her eyebrow gel, passer overhovdet ikke til mine øjenbryn. Men jeg bruger den jo længere jeg kommer ind mod mine øjenbryn, for at give det mere ombre og naturligt look.

Prisen : 26 kr

​Jeg elsker den her jeg bruger den ligsom eyebrow gel. Hvor jeg gør det mere naturligt i mine øjenbryn. 

Prisen : 21

Jeg har været mega vild med farvede eyeliners, og jeg fik dsv kun købt en farvede flydende eyeliner. Men jeg er mega super glad for dem begge og har brugt dem siden. Jeg synes de mega pigmenterede, og er meget nemme at arbejde med.

Prisen : 20 kr

De her super flotte eyeliner, er mega creamede og er super gode. Jeg har i hvert fald brugt dem meget, hvis jeg bare holder det hele naturligt kan jeg godt lide at bruge en af de her eyeliners i min våde linje.

Prisen : 13 kr

Jeg har ikke rigtigt prøvet dem her, men jeg har i hvert fald åbnede dem og, prøvede dem på min hånd, jeg synes at den matt lip dufter så godt, det helt vildt hvor godt den dufter.

Prisen for lipliner : 13 kr

Prison for matlipgloss : 20

Jeg har brugt den her primer siden jeg købt den og den fungerer rigtigt godt, og er ligger sig godt på øjenlåget.

Prisen : 21

Jeg har også bare brugt den her consealer mega meget, og synes den er mega god. Den gør bare jobbet.

Prisen : 17 kr

Likes

Comments

Happy New Year 

Heey girls! ❤

Jeg føler det 1 år siden jeg sidst har blogget (hehe) ej velkommen i det nye år. Jeg håber at i allesammen havde en fantastisk aften, det havde jeg i hvert fald. Jeg startede ud med at gøre mig klar, derefter tog jeg mit tøj på. Jeg holdte nytår med min famille, og det var mega hyggeligt. Vi fik noget mega dejligt mad, og vi fik også mange forskellige drinks, som var pisse gode.

Min nytår var meget stille, det var ikke det vilde men jeg hyggede mig og det var det vigtigste.

Jeg gik all in med min makeup, og jeg var mega vild med det. Jeg har lavet et indlæg på bloggen med det her look. Læs her.

xx. Marianna

Likes

Comments

Heeeey girls <3

Jeg er så heldig at eje de her 3 lækre matte lips, de er så gode. Jeg kan helt klart anbefale dem, også er de mega billige, de helt vildt cremede og de sidder på dine læber hele dagen, dog kan de blive lidt tør løbet af dagen. Jeg bruger mest min nude den er super god til hverdag, jeg bruger den konstant. De to andre er også super gode, og har en flot farve dog vil jeg ikke bruge dem til hverdag, da de for meget synes jeg. Det bedste af det hele så koster de 19 kroner, og de kan købes i Normal.

Navnet på denne her er Chippie.

Navnet på denne her er Oddball.
Navnet på denne her, kan jeg dsv ikke se.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej de sødeste piger!

Så i dag var jeg ude og spise med min bedste veninde Sarah, vi tog til Jensens bøfhus og spise. Jeg fik i hvert fald grinet meget. Vi tog også lige nede i byen og fik kigget lidt rundt, derefter tog vi i Føtex og der fik jeg købt nogle flotte øreringe.

xx. Marianna

Likes

Comments

Heeey girls! Så er jeg tilbage på tasterne igen, et lille udpluk af de billeder jeg fandt mest inspirerinde. Hvis der noget jeg elsker at lave så er det moodboard. Synes de mega fede dem jeg har lavet i dag, og håber også i synes de fede. Jeg bliver så inspireret på Weheartit, og Tumbler.

I dag skal jeg i cafe med min veninde, og der kommer 100p billeder op bloggen.

Ellers synes jeg i skal følge med på mine Sociale medier.

Insta - Mariannamunir0

Snap - Marianna125

xx, Marianna

Likes

Comments

Hej mine søde følgere!!

Tilbage på tasterne igen. Mangler du at tage noget på til nytår, jamen så er du kommet til det rette sted. Jeg har fundet nogle mega lækre ting, du kan have på.

Jeg ønsker jer en rigtigt god juleaften, og godt nytår. <33


Likes

Comments

Godaften mine søde læsere!!

Det her makeup passer lige perfekt til juleaftenen, og det var også det der inspirerede mig til at lave det her flotte naturlige look. Med nogle super flotte røde læber.

Jeg startede med en base, og derefter påførte jeg en orange øjenskygge i min crease og blendede den mere op jo længere jeg kom hen. Jeg startede med at lave cut creasen, og der brugte jeg en mørkebrun øjenskygge. Jeg blendede den ud med en let hånd, og derefter tog jeg en concealer og gjorde mit cut crease skarpt. Jeg påførte min guld base på øjenlåget, altså der hvor jeg påførte min consealer. Så tog jeg en løs pigment og påførte den på mit øjenlåg, derefter lavede jeg en wing eyeliner, så tog jeg noget mascara på og påførte øjenvipperne på.

Til mit ansigt påførte jeg først min fugtigheds cream og blendede den ud med mine fingre. Jeg tog så min foundation og to dråber af min serum, også tog jeg min beautyblender og blendede den ud. Derefter tog jeg mim consealer og puttede den under mine øjne min hage, pande, og min næse. Jeg tog min løs tranlusent pudder og sættede hele min base, så tog jeg min bronzer og min blush og påførte det, til sidst tog jeg min highligther, også påførte jeg en rød læbestift som færdiggjorde looket.


Produkt Liste!!

Øjne:

Fit me concealer - som base

Rimmel London stay matte pudder - til at sætte basen

Elf blush palette den orange øjenskygge - brugt i min crease

Maybelline eye shadow pallet the nudes - den mørkeste brune i paletten brugt til min cut crease eftekt

Fit me consealer - som gør cut creasen skarp

Maybelline eye shadow pallet the nudes - i farven guld! og den puttede jeg på mit øjenlåg

Pigmentet, er dsv unkendt -

Eyeliner Maybelline -

Falske øjenvipper fra eBay -

Ansigt:

Fit me Foundation - farven 125

Fit me consealer - farven 15

Rimmel London stay matte pudder - farven 006

W7 tranlucent pudder -

W7 bronzer -

Elf highlighter - ?

Læber:

W7 matte lips - Farven Hasta la vista
Likes

Comments

Hejsa! Mine skønne læsere!

Jeg tænkte på, om jeg ikke skulle lave 10 facts om mig selv, da det gør sådan, at i kan lære mig bedre at kende

1. Jeg har fødselsdag d. 25 februar

2. Jeg tænker for meget over tingene, selvom det ikke er vigtigt.

3. Jeg er en meget følsom person.

4. Jeg kan bruge mine penge på bare 5 minutter.

5. Jeg har en store bror og en lille bror.

6. Mine forældre er skilt.

7. Jeg går på efterskole.

8. Jeg er en person som har tusinde selfies på min telefon.

9. Jeg elsker musik!

10. Jeg er helt vild med is og det har jeg været siden jeg var barn.

Jeg håber I har nydt det her korte og anderledes indlæg og I måske har lært mig lidt bedre at kende.

Jeg ønsker jer en rigtigt dejlig dag. 

Btw fik jeg lavet de her flotte fletninger igår af mine to dejlige veninder.

Likes

Comments

Hej piger!

Jeg blev virkelig inspireret af nogle flotte billeder på weheartit, til at lave en slags halo eye makeup-look. Jeg endte med der her flotte smokey halo eye, og jeg er super tilfreds med resultatet.

Det første jeg gjorde var at påføre en base, og derefter sætte det med en pudder. Jeg blendede en orange øjenskygge i min crease og førte det den lidt mere op ad. Så tog jeg en mørkebrun øjenskygge og gik i gang med at lave halo effekten, og byggede den op indtil jeg blev tilfreds. Jeg påførte en sort øjenskygge oven på den mørkebrune, og blendede det indtil jeg tænkte det var nok. Derefter påførte jeg en sølv pigment i midten af øjenlåget, også lavede jeg bare en wing eyeliner.

Likes

Comments

Hej søde læsere! Som i kan se er det Todays Moodboard. Hvis i følgte med i min gamle blog lavede jeg altid de her slags indlæg og det var noget jeg elskede at gøre, det her er nemlig min kreative side. Jeg elsker selv den her collage, og alle billederne er på we heart it. Men det dog mig der har lavet collagen.

Likes

Comments

Så er jeg tilbage på tasterene igen. Smokey eyes er virkelig noget jeg elsker at lave, det dog ikke altid nemt at lave eller arbejde med. Men hvis man bare øver sig så kan man sagtens lave det her look, jeg har faktisk ikke brugt så meget til det her look, og det er nemt at få fat i produkterne, og så er de også ret billige som er et stort plus.

Jeg startede med at påføre en base, som gør at det holder bedre. Derefter påførte jeg en lidt lysebrun øjenskygge i min crease og blendede den lidt mere op af, det giver lidt mere dybde som gør det bliver lettere at blende den sorte øjenskygge ud. Næstefter påførte jeg min cream øjenskygge som er i farven sort, og er fra elf. Jeg påførte den med en flat børste, og jeg duppede den bare på mit øjenlåg, og satte den med en tør øjenskygge fra en helt normal øjenskygge palette, du kan bruge hvilken som helst sort øjenskygge. Jeg blendede bare det hele sammen indtil jeg blev tilfreds med resultat, og så bukkede jeg mine øjenvipper og tog nogle falske øjenvipper på. og puttede noget mascara på.

Til mit ansigt brugte jeg først en fugtigheds cream og påførte den i hele mit ansigt, jeg lod den tørre ind, imens tog jeg min læbermode på. Derefter tog jeg min fit me foundation fra maybelline og blendede den ud med min beautyblender. Jeg påførte min concealer som også er fit me, under øjet for at lysne det op, og det blendede jeg også ud med min beautyblender. Jeg brugte min løs translucent pudder og lagde den under øjet på hagen i panden og lidt på næsen. Imens den bare sad og chillede tog jeg min bronzer og påførte det den. Jeg tog så min cream highligher på og derefter duppede jeg den løse pudder ind i mit hud.

Mine læber holdte jeg meget neutrale Jeg brugte bare min W7, Desværre kan jeg ikke se navnet, men i kan sagtens vælge selv hvad i vil have på læberne.

Kuns og Kram - Marianna :**

Mine sociale medier -

Instagram - Mariannamunir0

Snapchat - Marianna125

Likes

Comments

I læste rigtigt, det her bliver en tutorial på det her flotte nytårs inspirerede look. I rigtigt lang tid har jeg prøvede at lave en cut crease, men det har jeg aldrig rigtigt kunne finde ud af. Jeg sad bare og øvede mig i det, og jeg er super tilfreds med hvordan det endte,

Ik tag jer af min øjenbryn, dem øver jeg os med.

Det første jeg gjorde var at påføre en base, derefter tog jeg min maybelline the nudes, og tog den sorte og lavede den sorte wing i min crease. Jeg blendede den ud med ren fluffy børste, indtil jeg blev tilfreds med det. Så tog jeg en sølv øjenskygge, og påførte den på hele øjenlåget. Næstefter tog jeg noget øjenbryns treat fra min elf eyebrow treat en tame. Jeg påførte det på mit øjenlåg, og derefter tog jeg min glitter og påførte det på mit øjenlåg. Til sidst lavede jeg en wing eyeliner, som er fra maybelline, tog nogle falske øjenvipper på, og påførte noget mascara.

Likes

Comments

INSTAGRAM @mariannamunir0