Contains affiliate links jewelry faves

Hej, piger

Jeg er blevet helt vild med guldsmykker for tiden, hvilket er ret mærkeligt da jeg ejer flest sølvsmykker. Jeg synes at guldsmykker er så flotte og på samme tid meget feminint. De her super fine og elegante smykker måtte jeg inkluder i indlægget da jeg synes de var super flotte. Jeg elsker selv, at style guld smykker med et basic outfit, eller hvis man skal noget særligt. Et par store hoops er super flotte med et par halskæder som er sammensat. Når jeg skal lede efter inspiration af smykker, er Kelsey Simone en jeg ser meget op til da hun har den fedeste still. Hun er endda også youtuber, og har rigtige mange følgere.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Guide

Hey, loves

Så er jeg tilbage igen med et nyt indlæg. Jeg faldt for de her ting og måtte inkludere dem i indlægget. Jeg er vild med disse ting og i hvert fald den lækre Versace taske er absolut min favorit. Alt er under 700 kr, så det jo bare mega fedt hvis man ikke lige har penge til at købe det dyreste. Jeg må ærligt indrømme det her nok bliver min favorit juleguide. Men man ved aldrig.

Cowboyjakke, cowboyjakken er utroligt lækker, at have på de mere varme dage.

Versace, som skrevet længere op kan jeg ikke lad være med, at tænke på tasken den er super FED. Den vil passe til et hver basic outfit.

Highheals, de her mega fede og lækre højhæle vil passe rigtigt godt til nytår. De ikke for meget og heller ikke for lidt. De er tilpas og er ser super behalige ud.

Mellemfletning ring, den her ring er super fed til et basic outfit og passer til alt.

Runde øreringe, jeg er en type som ikke kan få nok af hoops og da jeg så de her vidste jeg, at de skulle med på indlægget. De er super lækre.

Crossbody taske, den her taske har jeg kigget på i rigtigt lang tid og derfor valgte jeg, at inkludere den med.

Gucci Bloom perfume, den her perfume ser mega god ud, men jeg valgte den pågrund af udsendet.

Cuff, efter jeg har set så mange sponsorede indlæg omkring Daniel Wellington faldt jeg for armbåndet derfor har jeg valgt, at også inkludere det.

Teddybear frakke, den her super lækre teddy bear frakke ser rigtigt cozy ud, og vil passe perfekt til de kolde dage.Likes

Comments

Min dag

Hey, girls

Velkommen tilbage på bloggen. I dag var min klasse og jeg en tur til Aarhus for, at se Aros. Det var super hyggeligt og derfor valgte jeg, at vlogge hele turen. Jeg håber i nyd videoen, men også billederne. Og det skal lige siges som jeg sagde i videoen er jeg ikke perfekt til, at redigere og kvaliteten var heller ikke lige så god. Men det skal nok blive bedre næste gang. ENJOY

XoXo, Mari

Husk at se den i HD

Likes

Comments

I have something on my mind 

Hej, piger

Velkommen tilbage til et nyt afsnit af let's chat. Emnet i dag skal handle om, at ikke føle sig god nok det kan være til mange ting, men det kan også bare være generelt i livet. Jeg føler jeg er splittet i to, nogle gange kan jeg udstråle selvtillid og ha det godt med mig selv, men så er der også bare de tider hvor jeg slet ikke føler mig god nok. Det er svært, at forklare hvordan jeg egentligt har det, men jeg vil prøve at formulere det til i forstår hvad jeg mener.

At føle sig ikke god nok er en helt normal tanke, men samtidig er det ikke en behagelig tanke og have føler jeg. Jeg føler at man skal have den bedste stil og have de fedeste sko så man passer ind i sin omgangskreds, men så er der også den anden side af mig der siger det lige meget hvad du går med bare du har det behageligt. Årh jeg føler mig så splittet, og jeg plejer aldrig udtrykke mine tanker i et offentligt forum, men jeg føler seriøst nogle gange jeg bare tænker for meget og tingende som faktisk ingen betydning har.

Jeg siger til mig selv jeg har det godt og du behøver ingen, men nogle gange har jeg brug for en skulder og græde på. Jeg er så heldig jeg kan snakke med min mor om alt, men jeg kan også snakke med mine veninder om alt men så er der også bare noget der ikke lige kan komme ud. For hverdag der går, føler jeg det bliver bedre men alligevel falder jeg i det sorte hul som altid vil være der. Når jeg ser mig selv i spejlet, føler jeg mig smuk og har det godt, men når virkeligheden rammer og er ude med mine veninder har jeg det faktisk ikke særligt godt, det ikke fordi jeg har dårlige veninder, nej de er alle sammen nogle fantatiske piger på hver sin måde. Men det bare den anden halvdel som ikke vil ud af de trygge rammer.

Før i tiden var jeg en meget lukket person og ønskede aldrig komme i skole, fordi jeg var bange for hvad folk ville sige om mit tøj. Men nu hvor jeg sidder og tænker på det var der sikkert ikke nogle der tænkte på hvilket tøj jeg gik med. Som man kan høre på hvad jeg skriver har jeg det lidt svært, jeg er dårlig til at vælge så det svært for mig, at vælge mellem to personer som altid vil være i mig. Men på den anden side ved jeg, at alle personer har det måske på samme måde nogle gange, hvor de også bare går gennem en hård periode.

Men selvom man går og har en dårlig periode er det godt, at snakke med en person eller skrive det ned i dagbog, derfor har jeg fundet min rette element som den her blog, jeg udtrykker mine holdninger men ikke mindst mine tanker og mit liv, som jeg aldrig troede jeg ville gøre. For at være helt ærligt synes jeg bloggen har hjulpet mig meget med, at ikke føle sig god nok. Den har hjulpet mig igennem en hård periode som jeg øsnker at forlade.

XoXo, Mari

Jeg har valgt nogle sange som jeg føler vil være godt til der her indlæg. Så giv dem et lyt. <33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej, piger

Velkommen tilbage på bloggen. I dag lod jeg mig inspirere af juleaftenstid, og valgte så at lave det her makeup look. Jeg er selv vild med, at lave de her slags cut-crease makeup look. Det fremhæver mine øjne rigtigt meget synes jeg. I billederne har jeg 3 forskellige trøjer på, fordi jeg ikke kunne bestemme mig for hvilken trøje jeg skulle tage på. Så i får lidt af hver.

Jeg startede ud med at lave mine øjenbryn, med en brun eyeliner fra h&m. Efter lagede jeg concealer under brynet for at det skulle se skarpere ud. Så tog jeg resterne af concealeren og påførte det på hele øjenlåget som en slags base, derefter satte jeg øjenlåget med en løs pudder. Så begyndte jeg med øjenskyggerne. Jeg startede ud med en lysebrun øjenskygge og tog en crease brush og blendede den op mod brynet. Efter tog jeg en lidt mørkere farve og byggede creasen mere op, så den fik en mere mørk dybde. Efter jeg havde blendede de to øjenskygger sammen, og fik det som jeg ønskede tog jeg concealeren og begynde, at carve cut creasen. Efter jeg havde fået cut creasen til se ud som jeg ønskede satte jeg den med en løs pudder, så tog jeg en sølv pigment og tog den på øjenlåget. Til at slutte med lavede jeg en wing eyeliner og påførte lidt mascara også mine falske øjenvipper til sidst.

Til mit ansigt startede jeg ud med, at bruge en primer. Efter jeg havde blendede primeren ud, brugte jeg min foundation og blendede den ud med min beautyblender. Så tog jeg min concealer og lagde det under øjnene, hagen, panden og lidt på næsen derefter blendede jeg det ud igen med min beautyblender. Til at sætte min base brugte jeg min løs translucent pudder, mens den sad tog jeg bronzer blush og highligther på. Til sidst børstede jeg den løse puder af, og tog noget på læben.

XoXo, Mari

Produkt Liste:

Øjne:

Fit me concealer som base - farven 15

No7 translucent pudder

Maybelline the nudes palette - den mørkeste farve I paletten

Maybelline the nudes palette - den anden mørkeste farve i paletten

Essence concealer camouflage - farven 10

Maybelline the nudes palette - den lyseste matte farve

Sølv pigment - ukendt

Essence eyeliner - farven black

Essence Mascara - I love extreme

Falskeøjenvipper - Ebay

Essence eyeliner - I farven white

Ansigt:

Rimmel London primer

Fit me foundation - farven 125

Fit me concealer - farven 15

No7 translucent pudder

Mac bronzer - matte bronzer

The balm - Mary loumanizer highlighter

læber:

Mac lipliner - ukendt navn

Mac læbestift - farven instigator

Dennis Knudsen INK - farven 19 RED

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej, mine kære læsere

Som i kan se ud fra titlen, skal jeg dele min wishlist med jer. Jeg har i lang tid gerne ville eje de her lækre ting, men pengepungen har ikke lige været venner med mig. Så juleaften er perfekt da den nærmer sig. Jeg håber nogle af de her lækre ting vil stå nedenunder juletræet, men selvom jeg måske ikke får en af de her ting er jeg stadig taknemlig for en hver gave jeg får. Hvis du gerne vil eje de her lækre ting skal du trykke på billede og linket vil føre dig til produktet.

XoXo, Mari

Likes

Comments

Indlægget er i samarbejde med LLA COPENHAGEN

Hey, girls

Jeg har i samarbejde med LLA COPENHAGEN fået skaffet jer en rabatkode på 10% af alle varer. LLA COPENHAGEN er en hjemmeside som sælger armbånd, til iPhone coveres og kortholder osv. Jeg var så heldig, at blive kontaktet og få en rabatkode til mine skønne følgere. Jeg bestilte et kortholder, da jeg synes det så lækkert ud. Alle varerne er fremstillet i det lækreste læder. Så hvis du mangler, at købe en julegave eller bare vil forkæle dig selv så smut forbi LLA COPENHAGEN der finder i masser af lækre varer.

USE THE CODE "MariannaM" AND GET 10% OF EVERYTHING

XoXo, Mari

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey, beauties

Jeg har fundet de perfekte gaver til under 350 kr. Hvis man ikke lige har pengene til, at købe de nyeste og dyreste gaver kan man sagtnes finde noget til god penge så som de her fine ting. Jeg er selv vild med hvad jeg har fundet, og øreringene er nok min favorit.

Nyx prof Highlight & Contour Pro Palette, er noget jeg selv ønsker. Jeg synes det en mega fed gave, men også meget praktisk. alt er i paletten så man behøver nemlig ikke gå ud bruge flere penge på bronzer eller highlighters.

3-Pak Creoler, er klart min favorit jeg har kigget på dem i butikken, men de var udsolgte. De er perfekt til særlige begivenheder og så de til ingen penge.

Strikket trøje, den her super fine og lækre strik trøje er mega lækker og passer perfekt til bugetet.

CK Deep Euphoria EDT 30 ml, jeg har ærligt ikke duftet til parfumen, men synes den er så flot ud så den skulle med.

Brown stingray leather key holder, ser mega lækker ud og er perfekt til at pynte ens nøgler med.

Facial Spray With Aloe Herbs And Rosewater, har jeg selv gerne vil eje i rigtigt lang tid og så er den selv på min ønskeliste.

RABATKODE TIL LLACOPENHAGEN, "MariannaM" på alle varer.

XoXo, Mari

Likes

Comments

Hey, loves

Så er jeg tilbage på tasterne igen. Mit indlæg i dag, skal handle om mine ynglings smykker. Jeg er rigtig glad for smykker, og de her er jeg helt vildt med lige pt. Jeg synes, at smykker er prikket over i'et det gør bare noget ved ens outfit. Det værste ved, at bruge smykker for mig er at jeg ikke kan tåle nikkel så derfor kan jeg ende med, at få udslet på min hals. Men alligevel bruger jeg det, det er en slags afhængighed fra min side af. (hehe) Det sikkert nok ikke en god ide, at blive ved med at bruge det da det kan blive slemmere på længere sigt. Men jeg er vild med det.

Som i kan se opbevarer jeg mine smykker på et sølvfad som jeg har købt i Lidl til kun 20 kr, super billigt og praktisk. Man kan også lidt fornemme, at mine favorit smykker er sølv, det passer til alle outfits også er det nemmere, at få outfittet til at fungerer.

For det meste køber jeg mine smykker i H&M eller Glitter. Men det forskelligt, for hvad der fanger mig køber jeg sådan har jeg det. Mine tre ringe, har jeg fået af min mor og de er ægte sølv plus armbåndet. Resten af mine favoritter er ikke ægte.

Korset har jeg købt i Glitter til kun 80 kr, halskæden med de tre kæder har jeg købt i H&M til også 80 kr. Mine guld øreringe er også fra H&M og har kostet 60 kr.

Det var i hvert fald mine ynglings smykker fortiden, jeg håber i nyd indlægget og fik en del inspiration til hvad i kan smutte ud og købe. Fortsæt en rigtigt god dag.

XoXo, Mari


Likes

Comments

I have something on my mind 

Hej piger og velkommen tilbage på bloggen.

I dag skal det her indlæg handle om skole, og mine tanker om skole. Jeg skrev i mit tideligere indlæg som i kan læse lige her, at jeg ville skrive et indlæg som kun skal handle om skole så her er det. Jeg håber i kan bruge det her indlæg til noget eller bare få noget inspiration.

Jeg ved ærligt ikke hvor jeg skal begynde fra. Til at starte med har jeg aldrig været glad for skole, at lave lektier og følge med i timerne var slet ikke mig. At få skældt ud, og blive smidt ud af klassen, op på kontoret var mere mig, den gang i de mindre klasser. Jeg var en rigtig slem pige dengang, mine veninder og jeg ville lave de sygeste ting som 13 årige piger ikke burde at gøre, og jeg prøvede hver gang at ændre min skolegang, men jeg gjorde det aldrig og jeg kunne heller ikke. Først i slutning af 8 klasse, og nu her i 9 klasse har jeg ændret min skolegang fuldstændig.

Det er en skam jeg ikke nået at ændre den tideligere. Så piger hvis i var ligesom mig så gør alt hvad i kan for at ændre jeres skolegang, for i sidste ende rammer det kun dig og ikke andre.

Jeg har ændret min skolegang, jeg kommer til tiden, laver lektier, følger med i timen og respekter lærerne. I sommerferien fik jeg tænkt meget på hvordan jeg kan være bedre i skolen, og hvad jeg skal efter 9 klasse. Jeg har allerede taget en beslutning og det er, at jeg tager 10 klasse. Jeg tager 10 klasse for at komme ud af mine trygge rammer, og for at lære noget mere fagligt inden jeg skal starte på min uddanelse. 10 klasse, er rigtigt godt hvis man gerne vil være mere moden og vær klar på at tage en uddanelse, man kan også vælge at tage 10 på en efterskole, men nu hvor jeg har været på efterskole i 8 klasse vælger jeg ungdomskolen i Silkeborg.

Jeg ved stadig ikke rigtigt hvad jeg vil læse eller hvad min uddanelse skal være, men jeg tænker noget med jura eller noget med psykologi at gøre, da det er noget jeg interessere mig aller mest for. Jeg har kun hørt godt om 10 klasse, og at man bliver mere klar

Her er nogle tips til hvad i kan gøre når i har time, og hvad der kan hjælpe jer i længere sigt.

  1. Følg med i timerne, så man får en bedre forståelse.
  2. Sid alene, og spørg altid om hjælp hvis du ikke forstår hvad du skal.
  3. Ræk altid hånden op hvis du har en tanke om du ved hvad det er, også selvom det måske ikke er rigtigt prøvede du og din lærer vil sætte pris på at du bidrager i timen og følger med.
  4. Lav en god playlist, for så bliver du mere afslappet når du skal til at arbejde selv.
  5. Arbejd med andre end dem du plejer at arbejde med.
  6. Sid med andre end dem du plejer side med.
  7. Lav lektier, og kom til tiden.

Vi ses piger, håber i nød det her indlæg og at i fik noget inspiration og en ide om hvad i måske skal efter 9 klasse.

Likes

Comments

Hej piger og velkommen tilbage på bloggen. Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg var stoppet med at blogge og at det ikke var noget for mig mere, men jeg ser stadig tilbage på bloggen og savner utroligt meget at skrive indlæg. Derfor har jeg taget et stort valg og besluttet at starte min blog op igen, jeg ved godt det er en utrolig dårlig undskyldning for hvor jeg har været henne, men det er sandheden.

I mellemtiden har jeg ikke rigtigt lavet andet end at nyde min sommerferie. Jeg har blandt andet været i sommerhus med min far og min famille fra Canada, vi var ude og shoppe en del, og fik købt masser af tøj og nogle par sko. Jeg og min storebror blev helt vildt forkælet af familien, men det var også kun fordi det var første gang vi mødte dem. Vores sommerhus lå i Løkken tæt på stranden, og selvfølglig skulle vi ned til stranden og få set lidt dernede. Dagene gik hurtigere end forventet men vi fik hygget os og det var det vigtigste.

Men nu er jeg startet i skole igen, og det så mit sidste skoleår i folkeskolen. Jeg er super spændt på hvad fremtiden bringer mig, og om nu jeg vælger den rette skole efter 9 klasse. Jeg vil skrive et mere længere indlæg omkring hvad jeg skal efter og mine tanker om det hele, men indtil videre skal i vide im BACK.

I skal selvfølgelige heller ikke snydes for nogle billeder jeg har taget, den tid jeg var i sommerhus.

Likes

Comments

I have something on my mind

Hej skønne læsere!

Som der står på titlen, synes jeg, at vi skal snakke om personlige sager. I fremtiden vil jeg gerne snakke lidt mere om min personlighed på bloggen, så i kan lære mig bedre at kende. Jeg vil komme med nogle emner som jeg interesserer mig for. Det kan være fra noget jeg har oplevet eller noget der går mig på. Det emne jeg har valgt I dag er selvtillid. I kender sikkert følelsen, hvor man ingen selvtillid har og hvor man ikke har det særlig godt med sig selv. For det meste er det tøjet eller udseendet der gør, at man mister selvtilliden. Sådan har mange unge mennsker det, som for det meste holder det for sig selv, eller ikke føler sig tilpas med sig selv. Jeg kan sagtens forstå dem, da jeg oplever det tit. Jeg synes, at det er nederen, at man ikke bare kan gå rundt i byen uden at blive set ned på, på grund af det tøj man går i, eller det hår man selv vælger at farve. Hvorfor ikke bare være positiv og være glad på andres vegne? Man kan sagtens udstråle selvtillid, men alligevel ikke indeni. Alle mennesker har ikke den samme stil eller tankegang og derfor er vi anderledes. Jeg synes, at det er vildt fedt, at se folk, som har sin helt egen still. Men selvtillid er en meget vigtigt ting i livet, og man skal føle sig tilpas med det man går i. Man skal ikke gå i det, bare fordi, at alle andre går i det. Det tager tid, at bygge sin selvtillid op, men det er meget værd at prøve. Man skal egentlig bare være sig selv.

Likes

Comments

Heey, girls 

Det her makeup passer lige perfekt til juleaftenen, og det var også det der inspirerede mig til at lave det her flotte naturlige look. Med nogle super flotte røde læber.

Jeg startede med en base, og derefter påførte jeg en orange øjenskygge i min crease og blendede den mere op jo længere jeg kom hen. Jeg startede med at lave cut creasen, og der brugte jeg en mørkebrun øjenskygge. Jeg blendede den ud med en let hånd, og derefter tog jeg en concealer og gjorde mit cut crease skarpt. Jeg påførte min guld base på øjenlåget, altså der hvor jeg påførte min consealer. Så tog jeg en løs pigment og påførte den på mit øjenlåg, derefter lavede jeg en wing eyeliner, så tog jeg noget mascara på og påførte øjenvipperne på.

Til mit ansigt påførte jeg først min fugtigheds cream og blendede den ud med mine fingre. Jeg tog så min foundation og to dråber af min serum, også tog jeg min beautyblender og blendede den ud. Derefter tog jeg mim consealer og puttede den under mine øjne min hage, pande, og min næse. Jeg tog min løs tranlusent pudder og sættede hele min base, så tog jeg min bronzer og min blush og påførte det, til sidst tog jeg min highligther, også påførte jeg en rød læbestift som færdiggjorde looket.

XoXo, Mari

Produkt Liste!!

Øjne:

Fit me concealer - som base

Rimmel London stay matte pudder - til at sætte basen

Elf blush palette den orange øjenskygge - brugt i min crease

Maybelline eye shadow pallet the nudes - den mørkeste brune i paletten brugt til min cut crease eftekt

Fit me consealer - som gør cut creasen skarp

Maybelline eye shadow pallet the nudes - i farven guld! og den puttede jeg på mit øjenlåg

Pigmentet, er dsv unkendt -

Eyeliner Maybelline -

Falske øjenvipper fra eBay -

Ansigt:

Fit me Foundation - farven 125

Fit me consealer - farven 15

Rimmel London stay matte pudder - farven 006

W7 tranlucent pudder -

W7 bronzer -

Elf highlighter - ?

Læber:

W7 matte lips - Farven Hasta la vista

Likes

Comments

Hej, piger

Jeg blev virkelig inspireret af nogle flotte billeder på weheartit, til at lave en slags halo eye makeup-look. Jeg endte med der her flotte smokey halo eye, og jeg er super tilfreds med resultatet.

Det første jeg gjorde var at påføre en base, og derefter sætte det med en pudder. Jeg blendede en orange øjenskygge i min crease og førte det den lidt mere op ad. Så tog jeg en mørkebrun øjenskygge og gik i gang med at lave halo effekten, og byggede den op indtil jeg blev tilfreds. Jeg påførte en sort øjenskygge oven på den mørkebrune, og blendede det indtil jeg tænkte det var nok. Derefter påførte jeg en sølv pigment i midten af øjenlåget, også lavede jeg bare en wing eyeliner.

XoXo, Mari

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej, piger 

Så er jeg tilbage på tasterene igen. Smokey eyes er virkelig noget jeg elsker at lave, det dog ikke altid nemt at lave eller arbejde med. Men hvis man bare øver sig så kan man sagtens lave det her look, jeg har faktisk ikke brugt så meget til det her look, og det er nemt at få fat i produkterne, og så er de også ret billige som er et stort plus.

Jeg startede med at påføre en base, som gør at det holder bedre. Derefter påførte jeg en lidt lysebrun øjenskygge i min crease og blendede den lidt mere op af, det giver lidt mere dybde som gør det bliver lettere at blende den sorte øjenskygge ud. Næstefter påførte jeg min cream øjenskygge som er i farven sort, og er fra elf. Jeg påførte den med en flat børste, og jeg duppede den bare på mit øjenlåg, og satte den med en tør øjenskygge fra en helt normal øjenskygge palette, du kan bruge hvilken som helst sort øjenskygge. Jeg blendede bare det hele sammen indtil jeg blev tilfreds med resultat, og så bukkede jeg mine øjenvipper og tog nogle falske øjenvipper på. og puttede noget mascara på.

Til mit ansigt brugte jeg først en fugtigheds cream og påførte den i hele mit ansigt, jeg lod den tørre ind, imens tog jeg min læbermode på. Derefter tog jeg min fit me foundation fra maybelline og blendede den ud med min beautyblender. Jeg påførte min concealer som også er fit me, under øjet for at lysne det op, og det blendede jeg også ud med min beautyblender. Jeg brugte min løs translucent pudder og lagde den under øjet på hagen i panden og lidt på næsen. Imens den bare sad og chillede tog jeg min bronzer og påførte det den. Jeg tog så min cream highligher på og derefter duppede jeg den løse pudder ind i mit hud.

Mine læber holdte jeg meget neutrale Jeg brugte bare min W7, Desværre kan jeg ikke se navnet, men i kan sagtens vælge selv hvad i vil have på læberne.

XoXo, Mari

Likes

Comments

Hey, beauties

I læste rigtigt, det her bliver en tutorial på det her flotte nytårs inspirerede look. I rigtigt lang tid har jeg prøvede at lave en cut crease, men det har jeg aldrig rigtigt kunne finde ud af. Jeg sad bare og øvede mig i det, og jeg er super tilfreds med hvordan det endte,

Ik tag jer af min øjenbryn, dem øver jeg os med.

Det første jeg gjorde var at påføre en base, derefter tog jeg min maybelline the nudes, og tog den sorte og lavede den sorte wing i min crease. Jeg blendede den ud med ren fluffy børste, indtil jeg blev tilfreds med det. Så tog jeg en sølv øjenskygge, og påførte den på hele øjenlåget. Næstefter tog jeg noget øjenbryns treat fra min elf eyebrow treat en tame. Jeg påførte det på mit øjenlåg, og derefter tog jeg min glitter og påførte det på mit øjenlåg. Til sidst lavede jeg en wing eyeliner, som er fra maybelline, tog nogle falske øjenvipper på, og påførte noget mascara.

XoXo, Mari

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog. Mit navn er Marianna Munir, og er 15 år gammel. Jeg er bosat i Silkeborg, som er i midtjylland. I virkeligheden er mit liv ikke særligt specialt, men til dagligt tilbringer jeg min tid i skole og venner. Jeg har tidligere haft en blog på bloggers delight, men jeg stoppede, da jeg aldrig havde tid og altid løb tør for ideer. Jeg har i dag taget mig sammen til, at prøve igen, men denne gang har jeg valgt at starte min blog på Nouw.

Min blog kommer primært til at handle om beauty, mode og masser af andre fede ting.

Knus Marianna 😗

Likes

Comments