Nu äntligen har Icehotel nummer 28 öppnats och dags för mig att börja jobba. Känns otroligt bra att vara tillbaka på känd mark igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla!

Efter många om och men har jag äntligen kommit mig tillbaka till nouw. Det har såklart hänt en del sen sist, bland annat student, bal och massvis med jobb.
Nu har jag dessutom hittat mig upp till Norrland för att jobba. 3 dagars bilande tillsammans med bästa vännen Sanna. Stannade första natten i Västerås hos gamla klasskompisen Mathilda, fortsatte till Umeå och bodde på vandrarhem. Sista dagen åkte vi hela vägen till Kiruna, med en liten omväg förbi Haparanda (oops).
Har varit här i drygt 2 veckor och jag har blivit förälskad i norra Sverige!

Jag tänkte att jag skulle hålla mig kort i detta inlägget, jag trivs här uppe och imorgon börjar en ny arbetsvecka för mig.
Hoppas ni andra får en härlig fortsatt vecka! ❄️

Lite bilder från balen, studenten, utsparken och även en bild på mig från min mammas bröllop 💕

Likes

Comments

Då var det tisdag och jag får ta en ledig dag från skolan, denna lediga dag spenderar jag i mitt rum och passar på att städa blogga och kolla ifatt cirkus Magaluf, har 5 avsnitt som jag råkat missa.

Igår däremot var det utflykt med klassen till kosteröarna, för dom som inte vet vad det är så är det en nationalpark och ett sommarställe där man kan njuta av den svenska västkusten under somrarna.

Vi däremot åkte till Sydkoster för att kika in naturrummet, kollade lite fakta filmer och kollade in deras klappakvarium. väldigt spännande var det att få se hur man kan visa havets djur för andra människor. 

Efter våran vistelse i naturrummet tog vi varsin cykel och cyklade runt ön. Vi besökte fina platser och fick upplevt typiskt svenskt väder. Det var en blandning mellan vinterväder och sommarväder. 

Men såhär kan det se ut när våran klass är på utflykt! 

En karta över hur kallvatten kommer in till västkusten.

Fåren börjar nu förflyttas till nya betesmarker.

Och vi naturbrukare var väldigt intresserade!

​Kommer nog lägga ut mer bilder som mina vänner tagit, men börjar med mina egna bilder!

Likes

Comments

​God morgon, nu var det ett tag sedan jag skrev, har jätte många ursäkter men den största ursäkten är nog att jag har haft fullt upp med min student. 

I år är det min tur att sluta skolan och bli arbetslös! Har blivit klar med alla kläder och annat som ska fixas inför bal och studenten. Jag tänkte även ha kostym på balen, så då gick jag igenom mammas garderob och hittade passande kläder, min klänning till studentdagen har jag inte heller lagt så mycket tid och energi på, men min mössa däremot var något som jag lade den mesta av min tid och mina pengar på. 

Student
Balen 

Likes

Comments

Såhär kan det se ut här hemma en onsdagskväll!

Imorgon bär det av mot Göteborg för att kika på balklänning åt Felicia, kommer bli spännande.

Likes

Comments

Idag är det onsdag, en ganska seg dag eftersom jag inte har någonting att göra.

Hade besök utav en vän i morse, men han drog ganska tidigt för att åka in till Göteborg och handla balgrejer. Jag har redan fixat allt som behövs, balkostym, skor, studentmössa och snart anländer min studentklänning! Det ända som behövs fixas nu är balbiljetter åt mig och min kompis Felicia, även planeringen för min student mottagning.

Men just nu är det bara att luta sig tillbaka och njuta, har precis handlat massa frukt till ikväll, tog lite nu också för att se om frukten var okej! 😉

Likes

Comments

​Efter våran bil safari åkte vi på båtsafari och tillslut så avslutade vi våra safaridagar med en vandring upp till Murchison falls. 

Såhär såg det ut på Secondary school i Masindi.

Lite övriga bilder från Uganda.

Likes

Comments