Glader fredag! Tänkte ta och skriva något kort om allt kul som hittills hänt i veckan.

I måndags hade jag LIVETS sista orientering!! Ord kan inte beskriva hur mycket jag avskyr att orientera så ni kan ju fatta lyckan när man lämnade in.... äntligen. Förutom detta jobbade jag mitt sista måndagspass. Lite blandade känslor angående det dock. Tråkigt, för jag tyckte verkligen om gruppen men samtidigt är jag glad för att nästa vecka börjar måndagsträningarna med laget.

Tisdagen blev också en otroligt bra dag. Började dagen med ett prov som ändå kändes helt okej och sen efter skolan hade vi pre-event. Det är kort och gott en träning där man filma programmen och skicka in till några domare som ska checka läget (typ?). Det gick iallafall ganska bra, känns liksom som alla hade bra energi hela tiden. Under träningen fick vi dessutom finbesök av DJ Flempa. Saknad liten filur <3. Till er som inte vet vem denna legendariska DJ är så heter hon Emelie och åkte i Moonlights förra året.

I onsdags var det studiedag... som man längtat! Vaknade upp superseg... så dagen var i helhet inte jätteproduktiv men men, man måste få ha sånna dagar med! Vaknade upp ganska sent och gjorde pannkakor, hade verkligen haft ett jättesug så bara tvungen :)) Efter det blev det lite fysik och ganska hastigt iväg mot jobbet.

Torsdagen var helt okej. Kände mig ganska hängig och nere dock, helt perfekt inför skolfotot :): Efter sista lektionen stannade jag kvar i skolan för att plugga och därefter drog jag mig till träningen. Även då hade vi pre-event men den här gången filmade vi andra programmet. Gick helt okej men kände personligen att jag presterade mycket sämre i jämförelse med i tisdags.

Idag är det fredag, whoop!! Dock är jag sjuk så det är inte lika kul. Ingen skola för mig idag då jag vaknade febrig. Kanske tar mig och jobbar lite senare beroende på hur jag mår om några timmar. Vilket som så ska jag ta det lugnt idag. Kanske sätter mig framför någon bra film eller nått.

Så det är det som hänt hittills, mycket kul och förhoppningsvis mycket mer som väntar. Lots of Love, Nicole

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jadu, den här veckan har verkligen varit riktigt seg. Känns som kylan och mörkret kommit med storm... bokstavligt talat. Har dessutom varit lite halvsjuk något som bara gjort saken ännu värre. Men nu är det söndag och nya tag väntar imorgon.

Under veckan har jag:

Hunnit jobba några timmar och träna några timmar. Blivit klar med ett grupparbete och gått på ett läkarbesök. Sen var jag hemma från skola och träning i torsdags då jag mådde dåligt, istället hann jag jobba ikapp lite i matte och drack massvis av te <3.

Har tagit mycket tid till att bara reflektera. Kring allt möjligt egentligen, men främst var det nog om mig själv. Det är så mycket man vill veta liksom, hur ser folk mig egentligen??

Det bästa med veckan måste nog ändå vara att jag fikade med en tjej som heter Moa i fredags. Supertrevlig tjej jag kom i kontakt med genom facebookgruppen Matilda och Andreas bekanta.

Det visade sig att vi hade mycket gemensamt så det var ju roligt! Vi kom dessutom in på feminism fronten och gud va skönt det var att träffa en person som brinner för ämnet lika mycket som en själv.

Mer bra saker om veckan är att vi byggt ännu lite till på långa! Känns roligt men samtidigt stressigt. Låter säkert jättekonstigt, att man snart är klar och blir stressad på grund av det haha. Men ja i och med att vi inte har så mycket kvar av programmet blir det så mycket att hålla reda på och det stressar mig lite. Känns som det bara är jag som är förvirrad.... och man vill ju inte riktigt vara den som förstör. Aja får väl bara träna hårdare tills allt sitter!      Följ oss på instagram -----> @ teammoonlights

Lördagen spenderades med Molly, Estella och Klara. Blev verkligen en superlyckad kväll med cider, chips och en massa snack. Känns som det varit evigheter sen jag träffade Estella så det var verkligen såå kul att hon kunde komma. Från början var det ju meningen att vi skulle spela massa bordspel men haha vad ska man säga, allt gossip blev för intressant.

Förhoppningsvis blir nästa vecka bättre, har iallafall lite mer planer då! Tills nästa gång.... Lots of Love, Nicole

Likes

Comments

10 år av ständigt kalla tår och ändå har jag aldrig skrattat mer. Livet som konståkare... livet utan fritid. Träningar på träningar, muskler som skriker. Tänka sig att det här samtidigt är det bästa jag vet. Kliva in på isen och höra knarret under skridskorna.

I nuläget åker jag synkroniserad konståkning i Team Moonlights. Vi är 24 tjejer som ständigt kämpar för att få ihop pusselbitarna. Skulle väl säga att ishallen är mitt (andra) hem. Det är ju ändå där jag spenderat många av mina dagar. Skrattandes, gråtandes, frysande eller svettandes. I helgen var jag och laget nere i Nyköping på läger. Det kanske blev lite mycket träning på lite för få timmar sömn, så kroppen var helt slut efter helgen. Men herregud vad roligt det var! Känns verkligen som vi börjar få mycket bättre sammanhållning och att programmen kommer funka. Speciellt långa programmet som jag spontant tror kommer bli favoritprogrammet den här säsongen!! Så taggad på att få dela med mig av årets teman. Mer om det kommer i samband med första tävlingen om några månader, stay tuned!

Nytt för i år är typ allt. Nya tränare och framförallt nytt blod i laget. I början av säsongen var vi 7 åkare kvar av gamla ML, i och med att man är 16 som tävlar var det lite av "nära ögat". Så vi beslutade att slå ihop med ungdomslaget Gold Skate. Lång historia kort så är vi jävligt många nu. Tror faktiskt att det är bra att vi är så många, det skapar liksom någon slags konkurrens i laget. Alla behöver alltid utvecklas för att ligga på topp och där med också få tävla. Det som är bra med att åka i ett lag är att den här utvecklingskurvan inte är en väg man måste gå ensam. Alla hjälper verkligen alltid varandra! Vi kan ju inte vara starkare än den svagaste länken.

I helhet känns det galet bra. Är otroligt taggad på att få se slutresultatet av all träning och dessutom få se utveckling!! Jag tror på oss. Lots of Love, Nicole

lite bilder från helgen <3

Likes

Comments

Vart ska man ens börja? Första insparken och troligen den sista... det säger nog ganska mycket. Kvällen började ändå bra. Skyndade mig hem efter skolan och tog det ganska lugnt innan det väl var dags att fixa sig. Som jag tidigare nämnde var temat för kvällen Livet efter Norra, alltså ett väldigt svårt tema (tycker jag). Man kan liksom vara så himla mycket, men samtidigt kände jag att safe va för tråkigt. O rätt som det va slutade både jag och Molly upp som Punk Rockare haha! Ganska annorlunda men väldigt kul att få sticka ut något!

Och nu över till det jobbiga. Ett ord Vakterna!! Jag blir ju så sjukt irriterad på hela situationen. Ena sekunden har jag och några kompisar superkul. Nästa sekund blir några av dessa kompisar utkastade. Förstår verkligen om en person i ett extremt onyktert tillstånd blir utkastade men detta var då inte en sån situation. Utan de utkastade var NYKTRA. Som ett litet plåster på såret fick jag iallafall veta att samma vakt fick sparken efteråt... skönt att höra :). Resterande vakter var iallafall supersköna o var verkligen bara där så att ingen skulle fara illa ut.

Men kvällen bestod ju inte bara av irritation. Typ 85% av kvällen hade jag det väldigt kul med en hel del dans och härligheter. Måste nog ändå ge mina kompisar största tacket då det helt enkelt är de som gjorde min kväll. Lokalen var helt okej, men det det blir ju det man gör det till. Sammanfattningen är nog att kvällen var halv seg, halv irriterande men också en hel del kul!

Dagen efter... dagen alla hatar. Det kan ju omöjligen bara vara jag som får ångest över allt dagen efter. Spelar ingen roll om jag skämt ut mig eller bara småpratat med en person. På nått konstigt vis lyckas jag alltid få ångest. Men men förutom att ångesten gnagde lite inombords så var dagen inte så farlig. Studiedag hela dagen som spenderades framför allt med plugg, te och träning.

Nu i helgen åker jag och laget bort till Nyköping, ska bli otroligt roligt med läger och massa träning. Får hålla er uppdaterade. Lots of Love, Nicole

Världens finaste Molly <3

Likes

Comments

VARMT VÄLKOMNA! Ahh nu är det äntligen dags, första inlägget. Borde kanske börja med att berätta vem jag är. Jag heter (Mariana) Nicole Johnsson och är 17 år gammal. Ursprungligen kommer jag från Peru men har bott i Stockholm näst intill hela livet. Går andra året på Norra Real och spenderar mycket av min fritid i en ishall! Förutom konståkning har jag ett väldans musikintresse och gillar i övrigt mat och kläder ;) . Troligen är det också sånt ni kommer få ta del av. Min vardag som tonårstjej helt enkelt!

Ikväll står inspark på agendan. Ska bli superkul då det också är min första inspark! Temat för kvällen är Livet efter Norra . Mer om det lär komma imorgon, säger bara rock'n'roll. Hoppas ni svänger förbi igen. Lots of Love, Nicole

Likes

Comments