Idag åkte jag, Charlie och Rikard till Vellingeblomman med Rikards föräldrar. Har aldrig varit där förr men idag blev det av och guu vad mysigt! Där var bra med folk men tyckte ändå att det kändes rätt lugnt att gå där (fast man känner sig alltid i vägen med vagnen). Charlie skötte sig utmärkt och det blev en hel del fynd.

Pyntade huset färdigt nu ikväll och fick äntligen upp min trollhasselgren. Blev jättenöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Med hösten kommer kylan och med kylan kommer förkylningen och tyvärr har både jag och Charlie blivit förkylda. Förkylningen har varit en seg period för oss men det börjar kännas bättre och det är mest jobbigt för Charlie på mornarna när han legat ner och sovit för då blir det stopp i hans lilla näsa. Jag försöker med näsdroppar och nässug men tycker inte det fungerar så bra så får nog bli en tripp till apoteket för att köpa ordentligt nösspray istället.

Charlie är även inne i en utvecklingsfas igen - både jag och Rikard tycker det märks tydlig skillnad på honom när det händer saker hos honom, han blir klängig men vill inte bli buren men vill inte att man lägger ifrån honom och sedan sover han inte alls bra, max en halvtimme här och där vilket gör att nattsömnen blir en vakna-varannan-timme-natt istället för sova 6-7 timmar i sträck = trött mamma. Men han är annars supercharmig och glad så det underlättar de lite "jobbigare" perioderna.

Idag har jag och Anna varit ute och gått med våra små bebisar i Sjöbo och njutit av det fina vädret och imorgon kommer Erica med hennes bebis och hälsar på och på torsdag ska jag träffa mina kollegor Sara och Maria och våra bebisar. Som ni ser så är det mååånga bebisar runt mig och Charlie men det är bara roligt tycker vi!

Likes

Comments

Fars dag idag.
Rikards första fars dag och Charlie har en fantastisk pappa och förebild. Vi firade han med att ge honom en bok och ett ölglas med texten bästa pappa. Sedan åkte vi till everlöv och Rikards föräldrar och åt frukost.

Igår firade vi min älskade far i fars dag. Min far är en underbar pappa och en superfin morfar. Även lyx med att min syster var hemma igen.

Likes

Comments

Idag blir Charlie tre månader. Det är helt galet så fort tiden går och hur kul det är att se honom utvecklas och få mer och mer personlighet.

Idag ska vi iväg till spa, Örums nygård, tillsammans med Rikards föräldrar plus syskon. Kommer säkert bli hur mysigt som helst!

Likes

Comments

Har precis kommit tillbaka efter ca 45 minuters promenad med Charlie. Kallt men ändå otroligt skönt att vara ute i och med att solen är framme. Jag älskar solen och mitt humör är vad jag och Rikard brukar säga "väderbaserat", haha, jag mår helt enkelt lite bättre när solen är framme (D-vitamin, ja tack!).


Passade på att fota lite i trädgården och i Charlies rum när han sov i vagnen. Han sover lite oroligt nu för tillfället så man får vara uppmärksam på att få skaka vagnen så han somnar om då han verkligen behöver sina 2-3 timmar på dagen. Vi har liten uppgift nu att vänja oss efter att timmen som försvann igår för att få Charlie att somna en timme senare ön vanligt så han inte får för sig att gå upp och bli pigg klockan 5. Det kommer nog kräva en del trotsiga och utmanande kvällar framöver men jag och Rikard är ett bra team så vi kommer inte ge oss.


Som sagt så passade jag på att fota lite av de sista blommorna och äpplena som finns kvar innan de också försvinner. Charlie fick såklart också agera modell - ibland när man fotar honom gör han såna miner så det ser ut som han tänker "lögg nu av mamma", haha, men nej han får stå ut som modell ett tag till faktiskt! :) Hade några bilder på kameran som jag tog för två veckor sen också som jag bjuder på :)


Molnen och mobilen med molnet och dropparna kommer från Wish. Charlie älskar sin mobil över skötbordet. 

Likes

Comments