Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

GANNI

RODEBJER

HOUSE OF DAGMAR

BAUM UND PFERGARTEN

Här är några av mina danska favorit märken. Eftersom Copenhagen Fashhion week har dragit igång så tänkte jag dela av mig mina favorit looks nu i veckan.

KRAM


Likes

Comments

Elie Saabs höst couture kollektion kan vara en av de vackrackaste jag har sett, här är mina favorit looks.

KRAM

Likes

Comments

När huset av Dior blev 70, designade Maria Grazia Chiuri hennes höstkollektion en hyllning till husets grundare Här är mina favorite looks

Likes

Comments

Hej Babes!
Jag vet att jag har inte uppdaterat på länge men jag har haft mycket plugg på sistone. Kommer uppdatera mer när jag har lämnat in alla inlämmningar och gjort alla prov. Hoppas att ni har haft det bra!

KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur snygg är inte Lana ?!?!?! Where is the album, we need the damn album.

Lana Del Rey för Dazed Magazine April 2017

Likes

Comments

Ben vit klänning Länk | Vit spetsklänning Länk | Silvrig Klänning Länk | Svartklänning med guld detaljer Länk

Svart spetsklänning Länk | Svart Klänning (min favorit) från Massimo Dutti Länk

***

Jag vet att många av er kommer ha bal snart, så tänkte inspirera er med några drömmiga klänningar som jag har blivit kär i.

KRAM

Likes

Comments

Gucci och deras fantastiska kollektioner har graced catwalken och jag tror att de är starka utmanare som ledande influenser på nuvarande sätt. De är ett av de designmärken som dikterar och bestämmer våra high street-butiker och modebutikerna för nästa säsong. Gucci, som är känt som det lyxiga italienska märket av mode och lädervaror, håller nu på att fånga våra hjärtan och plånböcker.

Här är några "plagg" som jag skulle ha investerat i.

Likes

Comments

Hej babes!

Sorry for the lack of updates hehe.. Jag har haft det fullt upp med plugg, har inte haft motivationen till att blogga helt enkelt. But I'm back now!

Har så stora planer för bloggen,ni kommer älska det !

KRAM

Likes

Comments

Här är den nya del (sommar) kollektionen från ZARA, älskar blått till sommaren, det är en sån himla fräsch färg. Den första looken är min favorit, kika in i ZARA för att få lite inspiration.


Likes

Comments

Idag var jag hemma från skola pga feber, har sovit bort hela dagen och ätit massa gott. Jag vill börja blogga minst 2 gånger per dag, tänkte att det vore ett mål för mig. Vill verkligen börja satsa på att bloggen mer.

Kram

Likes

Comments

Jag älskar verkligen inredning kanske lika mycket som mode, jag har länge tänkt om hur min framtida lägenhet ska se ut, jag vill verkligen flytta till en lägenhet i innerstan, men det ät ju så svårt nuförtiden. Måste börja spara ASAP.

Jag skulle säga att min stil är väldigt minimalistiskt och vintage inspirerat.


Likes

Comments