Det var ju tagsedan det var påsk, men mitt bland allt mitt stök så hittade jag denna härliga kalendern. Fylld med ampuller av olika slag ifrån Babor. Ska använda dom nu och boosta hyn för kommande utmaningar, detta är verkligen godis för hyn.

Köpt hos Skincity

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Andreas fyllde 25 i fredags och det firade vi ordentligt! <3

Likes

Comments

​Förra helgen blev det en avstickare till Italien. oplanerad som alltid och jag vill hinna göra allting, så blev det iallafall ett perfekt dygn i Milano. Vädret var inte på topp men det gjorde mig ingenting när allt annat var så trevligt.

Navigli

Likes

Comments

Valentino rockstud, storlek 38, helt nya . kommer med dustbag & box.
7500kr

Dior Lady, i mellan modellen, Mörkbrun mocka.
Mått ca H21 L24 W11 (cm), väskan är vintage men i fint skick. 5500kr

Hervé Legér , i creme vit, Storlek M. I ny skick. (finns fler bilder ) 3500kr

Kommer snart upp fler saker, som en Chanel väska, Gucci heels,   etc..

Maila till: contact@marianas.se

Likes

Comments

Checkade in på närmaste hotell och blev uppgraderad till ett msyigt deluxe rum nånting. Ska återhämta mig och flyta runt lite i hotellets pool senare. Följt av middag på Carlo e Camilla. Åh jag så glad jag är över att vara tillbaks i Milano, flyttar snart hit igen. Kan inte tänka mig något annat ställe att bo på.

Likes

Comments

Väntar någon månad till jag öppnar detta paketet .. någon mer än jag som älskar att köpa presenter till sig själv ?

Ska det bli så underbart att spendera några dagar på hemmaplan, finns inget som känns mer hemma för mig än Milano. Längtar som ett litet barn tills jag landar på Torsdag morgon. Tills dess ska jag sova och bli frisk, online shoppa och dricka massa gingertea med citron.

Likes

Comments

Klättrar på väggarna här i Berlin och har nog en av dom sämre periodena, men försöker bara styra upp det på bästa möjliga sätt. I morgon väntar iallafall öppning på ett Art gallery, botox fredag och antagligen följt av en bättre middag..utgång.. efterfest, ni vet.. Har träffat skönaste gänget här i Berlin så känner mig mera hemma nu, även fast jag inte riktigt gillar det. Men jag håller ut lite till..

Här har vi min valentines gift till mig själv, blev en till stol.
från Fabio Novembre. Tänkte slänga över en päls så blir det snyggt och bekvämt.


Likes

Comments

Detta är min nya stol, en design klassiker. För att bryta mitt shopping mönster har jag börjat köpa inredning. Det är dock lite knepigt när man inte har ett fast boende och förflyttar sig hela tiden. Men fick en idé om att ha en sånhär från Marcel Breuer, så den kommer pryda mitt hem snart. Ganska maffig men här i mitt boende i Berlin eller Sverige finns det gott om plats.
Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nytt favorit hak för alla måltider. Oliv, hinner nog äta mig igenom hela deras meny denna veckan.

Likes

Comments