Everyday

I afton stannar jag hemma framför MIC Ibiza. Iklädd mitt nya loungewear set i cashmere som låg i postlådan när jag kom hem. Så fort det hade kommit på insåg jag att jag inte kommer gå hemifrån mer denna dagen. Nu är mitt rum upplyst av väldoftande ljus och andra koppen te har gått ner. Veckan har känts både tung och lång, behöver bara vila ut i tystnad för att samla energi inför en fartfylld dag imorgon.

Göteborg bjuder på enastående väder denna veckan, ni som befinner er här kan inte ha undgått detta, Helt fantastiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndag i vanlig ordning är lika med brunch, Kanske dock får ändra om det till vanlig lunch för jag orkar inte äta så mycket. Men vi körde ett besök på Ritz, tycker dom har en trevlig brunch med många alternativ. Ville gått till Clarion men det var fullbokat och oplanerat utav mig dumt nog. Efter brunch blev det smyckesshoping innan resten av den soliga eftermiddagen spenderades med Hanna längs kanalen.

Likes

Comments

Ett partytält mitt på Kungsgatan levererade en bättre kräftskiva igår. Glada miner och partyhattarna på. Hallands fläder, västerbottenost paj och allt som hör där till. Minns inte när jag var på en senast? Helfestligt, och dessutom hafskräftor som är dom gofaste. Det blev en sen kväll som avslutades på ParkLane 5am.

Helan går

Sjung hopp faderallan lallan lej

Helan går

Sjung hopp faderallan lej ..


Likes

Comments

Blev akut inringd för att bli fotad till Felicias portfolio,, och vem är jag att inte ställa upp för en vän? Det blev parbilder på mig och Andrés och även portträtt. Vi var bland annat i palmhuset, utmärkt ställe för plåtning.

Likes

Comments

Ännu en nystart, på en Måndag, så kliché, hade som vanligt inga förväntningar och då blir det oftast bra, eller inte, men oavsett så blir man inte besviken. I mitt fall var det utmärkt, ny plats med nya människor och jag stortrivdes.

Dagen startas bäst med en god frukost, min kost består av ca 70% frukt och det är som att leva på dessert.

Likes

Comments

Har ätit mig igenom denna helgen, igår brunchade jag och S på Ritz. Idag en lunch på Kungstorget med Andreas där jag åt en Havets Wallenbergare. Äter mig iform för att klara av en kall vinter här i norden ..

Likes

Comments

Att vakna upp till den här förtrollande vyn är minst sagt balsam för själen. Det är alltid lika fantastiskt att komma iväg till bergen och andas den friska alp luften.

Idag ska vi hikea i Santa Caterina di Valfurva, vi kommer åka bil dit för att ta gondolan upp, luncha på Sunney Valley och sedan gå ned.

Likes

Comments

Funghi cardoncelli

Äntligen kom vi hit, ​Il Sereno öppnade i våras och är beläget vid Como sjön.
Varken Margherita eller jag hade varit där innan så vi bokade in en lunch på deras resturang Berton al Lago. Maten var fantastiskt god. Vi var otroligt nöjda och deras service var topp. Det är ju alltid lika trevligt när man får lite special treats.

Risotto allo zafferano

Likes

Comments

Vilken underbar helg det har varit. S tog med mig ut mig till sitt landställe. Där har inte gjort många knop, men precis så jag vill det när man åker ut till landet. Jag tog ett väldigt fegt dopp i havet som får skyllas på alla brännmaneterna, för annars så hade det badats mer. Det är så skönt att komma ifrån stan, särskilt nu på sommaren. Hade gärna stannat där i några dagar till, så himla mysigt.

Likes

Comments