Mitt nya halsband från Tory Burch, klassikt med en twist. Ska tilläggas att jag hatar grodor, min enda och största fobi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen i suddiga bilder, misslyckades med the exposuretime på kameran, men vi hade roligt. Det blev en spontan mindre förfest hos S innan vi gick till Pustervik, pingisklubben som dom har där på måndagar. Det var min 3e gång, och Olivias 20e så hennes unicorn onepiece var på. Roligt måndagsnöje någon gång ibland. Livets fest bara fortsätter.

Likes

Comments

Mandarins innergård för en drink eller mat är värt ett besök om man är i Milano. Satt här med Margherita och catchade upp sen senast, planerade resor med mycket vino.

Likes

Comments

Det var ju tagsedan det var påsk, men mitt bland allt mitt stök så hittade jag denna härliga kalendern. Fylld med ampuller av olika slag ifrån Babor. Ska använda dom nu och boosta hyn för kommande utmaningar, detta är verkligen godis för hyn.

Köpt hos Skincity

Likes

Comments

Andreas fyllde 25 i fredags och det firade vi ordentligt! <3

Likes

Comments

​Förra helgen blev det en avstickare till Italien. oplanerad som alltid och jag vill hinna göra allting, så blev det iallafall ett perfekt dygn i Milano. Vädret var inte på topp men det gjorde mig ingenting när allt annat var så trevligt.

Navigli

Likes

Comments

Valentino rockstud, storlek 38, helt nya . kommer med dustbag & box.
7500kr

Dior Lady, i mellan modellen, Mörkbrun mocka.
Mått ca H21 L24 W11 (cm), väskan är vintage men i fint skick. 5500kr

Hervé Legér , i creme vit, Storlek M. I ny skick. (finns fler bilder ) 3500kr

Kommer snart upp fler saker, som en Chanel väska, Gucci heels,   etc..

Maila till: contact@marianas.se

Likes

Comments

Checkade in på närmaste hotell och blev uppgraderad till ett msyigt deluxe rum nånting. Ska återhämta mig och flyta runt lite i hotellets pool senare. Följt av middag på Carlo e Camilla. Åh jag så glad jag är över att vara tillbaks i Milano, flyttar snart hit igen. Kan inte tänka mig något annat ställe att bo på.

Likes

Comments

Väntar någon månad till jag öppnar detta paketet .. någon mer än jag som älskar att köpa presenter till sig själv ?

Ska det bli så underbart att spendera några dagar på hemmaplan, finns inget som känns mer hemma för mig än Milano. Längtar som ett litet barn tills jag landar på Torsdag morgon. Tills dess ska jag sova och bli frisk, online shoppa och dricka massa gingertea med citron.

Likes

Comments