Vilken underbar helg det har varit. S bjöd ut mig till sitt landställe. Vi har inte gjort mycket där, men precis så jag vill det när man åker ut till landet. Jag tog ett väldigt fegt dopp i havet som jag får skylla på alla brännmaneterna, för annars så hade det badats mer. Det är så skönt att komma ifrån stan, särskilt nu på sommaren. Skulle med nöje stannat där i några dagar till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På innnergården där jag bor i Milano, ska bli skönt att komma dit om ett tag igen.
Men först en lång biltur till Berlin imorgon för att tömma min lägenhet där och flytta ut för gott.

Likes

Comments

Ciao, jag lever, tiden bara flyger förbi och dygnet hade gärna fått ha fler timmar. Men jag är glad och igår var jag på ColdPlay konserten med min kusin Olivia och lite vänner. Jag ska dessutom gå idag igen med Mr S, som jag ser fram emot det.
​Sitter i skrivandes stund på Wakakuus kontor och tog lite bloggpaus och te . Är så nervös och glad över livet idag, saknar Italien och mitt liv där väldigt mycket men gör det bästa av situationen hemma i Sverige. Bokade iallafall en enkelresa till Milano förra veckan.

Här kommer några fina bilder att drömma om från Italien tills nästa update, kameran kanske följer med ikväll om jag tar rätt väska.

Lago di Como

Portofino

Lago Di Garda

Likes

Comments

Mitt nya halsband från Tory Burch, klassikt med en twist. Ska tilläggas att jag hatar grodor, min enda och största fobi.

Likes

Comments

Gårdagen i suddiga bilder, misslyckades med the exposuretime på kameran, men vi hade roligt. Det blev en spontan mindre förfest hos S innan vi gick till Pustervik, pingisklubben som dom har där på måndagar. Det var min 3e gång, och Olivias 20e så hennes unicorn onepiece var på. Roligt måndagsnöje någon gång ibland. Livets fest bara fortsätter.

Likes

Comments

Mandarins innergård för en drink eller mat är värt ett besök om man är i Milano. Satt här med Margherita och catchade upp sen senast, planerade resor med mycket vino.

Likes

Comments

Det var ju tagsedan det var påsk, men mitt bland allt mitt stök så hittade jag denna härliga kalendern. Fylld med ampuller av olika slag ifrån Babor. Ska använda dom nu och boosta hyn för kommande utmaningar, detta är verkligen godis för hyn.

Köpt hos Skincity

Likes

Comments

Andreas fyllde 25 i fredags och det firade vi ordentligt! <3

Likes

Comments

​Förra helgen blev det en avstickare till Italien. oplanerad som alltid och jag vill hinna göra allting, så blev det iallafall ett perfekt dygn i Milano. Vädret var inte på topp men det gjorde mig ingenting när allt annat var så trevligt.

Navigli

Likes

Comments

Valentino rockstud, storlek 38, helt nya . kommer med dustbag & box.
7500kr

Dior Lady, i mellan modellen, Mörkbrun mocka.
Mått ca H21 L24 W11 (cm), väskan är vintage men i fint skick. 5500kr

Hervé Legér , i creme vit, Storlek M. I ny skick. (finns fler bilder ) 3500kr

Kommer snart upp fler saker, som en Chanel väska, Gucci heels,   etc..

Maila till: contact@marianas.se

Likes

Comments