Första dagen på Damernas Värld är avklarad . Har spenderat mesta delen utav dagen i moderummet. Hängt upp kläder, organiserat och samlat ihop innehåll till collage. Det är svårslaget att få arbeta med något som jag älskar och brinner för. Inte minst skönt med rutiner, på en väldigt spännande arbetsplats.

Min aningen otympliga väska fick i helgen sällskap utav en axelrem som jag fyndade på H&M, 75kr på rean!!! I sommar flyttar jag över den till min härligt turkosa beachhandbag från Bottega.

Bland de bättre satsningarna modehusen gjort, att tillverka separata shoulderstraps. Löser många vardags problem.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I år ska jag ta min jägarexamen. Har en del kvar att lära mig men det är så otroligt spännande och intressant.

Någon annan som jagar?

Likes

Comments

Pappa hämtade mig i stan igår, för vi både tyckte att ska jag sitta hemma och ha tråkigt kan jag lika väl göra det på landet. 40 min senare ringde det på min dörr. Det absolut stora plusset med en pensionär till far och att han bor någorlunda nära.

Idag kom min syster hem ifrån Skåne och vi tog en promenad i skogen, i jakt på en julgran till mig. Den står och torkar i garaget nu och ska med till stan imorgon. Tveksamt hur länge den kommer överleva men det känns lite kul. Är inget fan av julen men tänkte ha en gran och ska sätta nejlikor i några apelsiner. Tycker iallafall om när det doftar gott inomhus.

Likes

Comments

Igår gjorde jag och Greta en liten vintage runda på stan. Jag hittade två helt enastående hattar. En svart cloche med satinband och blomma. Och en midnattsblå med smaragdgröna fjädrar och flor.
Jag är så glad över hattarna och tog på mig den gröna direkt.

Visst är den vacker?

Likes

Comments

Överrasksade min kära mor med en staycation på Hotel Pigalle.
Helt fantastiskt att vakna upp där en måndags morgon och avnjuta en god frukost i deras takvåning.
Lediga Måndagar bidrar till att helgen kommer snabbare, och vem vill inte det?

Vi hann med lite shopping på morgonkvisten, visade henne Grönbergs Interiör på Kungsgatan, en otroligt mysig butik med en oänglighet av pinaler att beskåda.

Likes

Comments

Tog med min mor till stans senaste tillskott och succé, The Parlour.

Introducerade favorit rätten, Tuna Taco.. Följt av Mixto Chevice och annat gott.
Dom har en härlig blandning med rätter att dela på. Det finns något för alla preferenser och dieter.

Kungsportsavenyn N°2
411 36 Göteborg

Likes

Comments

Fick hem ett trevligt bud från L'Or, Espresso,, med kapslar utformade för att passa i Nespresso maskiner.

Fått testa smakerna Ristretto, Profondo och Splendente. Min och mammas favorit blev Ristretto, den svarta kapseln, som är starkast. Effter en måltid sitter den helt perfekt. Bättre lördag godis med andra ord, ihop med en chokladbit eller biscotti.

I ärlighetens namn är jag ingen kaffe drickare men ska det va, så får det vara en espresso doppio, en stark sådan. Allra helst en caffé corretto, med sambuca.

Likes

Comments

Har varit borta från stan i en vecka nu, äntligen blev det av. Började förra helgen med ett dygn i Varberg på Roberts land. I Lördags åkte jag uppåt igen, Alicia hämtade mig och vi gick på Kungsmässan. Därefter har jag befunnit mig ute på landet. Hela familjen var samlad här i Söndags, min syster har varit hemma från Skåne några dagar så det har varit extra trevligt.

Annars på dagarna myser jag med Dolly,, varvat med att söka jobb och plugga på jägarexamen. och lite bastubad på det.
Våran älskade Dolly, Hon är 13år och jag tar vara på varje stund som om det vore den sista, det gör så ont att tiden är begränsad.

Likes

Comments

Everyday

I afton stannar jag hemma framför MIC Ibiza. Iklädd mitt nya loungewear set i cashmere som låg i postlådan när jag kom hem. Så fort det hade kommit på insåg jag att jag inte kommer gå hemifrån mer denna dagen. Nu är mitt rum upplyst av väldoftande ljus och andra koppen te har gått ner. Veckan har känts både tung och lång, behöver bara vila ut i tystnad för att samla energi inför en fartfylld dag imorgon.

Göteborg bjuder på enastående väder denna veckan, ni som befinner er här kan inte ha undgått detta, Helt fantastiskt!

Likes

Comments

Söndag i vanlig ordning är lika med brunch, Kanske dock får ändra om det till vanlig lunch för jag orkar inte äta så mycket. Men vi körde ett besök på Ritz, tycker dom har en trevlig brunch med många alternativ. Ville gått till Clarion men det var fullbokat och oplanerat utav mig dumt nog. Efter brunch blev det smyckesshoping innan resten av den soliga eftermiddagen spenderades med Hanna längs kanalen.

Likes

Comments