View tracker

Min söta strandklänning ifrån Missoni.

Likes

Comments

Travel

Beah essentials

Le Club 55

vy från terassen & mitt hotell rum

T.M blue one, Valentino Garavanis yacht

Förra helgen spenderades i St Tropez med tjejerna för att fira Ritas födelsedag.

Som jag saknar det när jag i skrivandes stund sitter i Sverige med Uggs och Ullväst och pluggar inför min allra sista tenta.

Likes

Comments

Fantastiska Portofino, strålande väder och lunch på terrassen på Belmond Splendido. 

Likes

Comments

Färg fest. Perfekta sommar klänningen som täcker knäna med fina spaghetti band.
Vill beställa hem en för att testa och lutar åt den dovt rosa eller gula, har nämligen köpt alla nyanser av blått det senaste och känner för lite förändring.
Finns på Net-a-Porter


Likes

Comments

Sparar uppenbarligen mer tid än pengar på mitt nya Foodora beroende, men jag är hungrig har stora skolprojekt att stå i som tar upp all min tid. Spar all tid som sparas kan, är mitt motto, idag blir det Thai mat till middag! 

Eller latheten i att jag beställde hem superlim via Amazon för jag alltid glömmer det när jag är i butiken, gissa vad som låg i min brevlåda idag? succé bekvämt. 

Här görs inte ett knop i onödan.

Likes

Comments

Jag måste säga, att livet är otroligt spännande och mestadels av tiden försöker jag njuta och se det ljusa.
Jag är verkligen tacksam, över att jag är frisk, nära och kära och visst önskar jag att alla, att ingen skulle behöva lida i någon hemsk sjukdom. Har sett det på håll och det är ont i hela mig, hur grymma sjukdomar bara tar över ett liv, en familj, någons lycka, på en så kort sekund.
Livet är för kort och skört för att inte ta vara på stunderna vi får. Att tänka till två gånger om det verkligen är värt att beklaga sig över oväsentliga saker, sätta det i perspektiv till det verkligen livet.

Åren som har gått har fått mig att växa så mycket, det är bland det mest spännande under resans gång. Att när jag utan att tänka på det, ser tillbaka på den senaste månaden, året, vad det har gett mig, vad jag har lärt mig och hur det har tagit mig till dom erfarenheter jag har idag.

Med dessa ord vill jag önska Ni som läser, en fin söndag och en massa kärlek ifrån Milano.

​Delar några solfyllda bilder ifrån destinationer som jag drömmer om just nu, Lago Di Garda & Portofino.

Likes

Comments

​Vem är jag att missa ett tillfälle att köpa väskor? Det var min aktivitet efter skolan i Torsdags, kunde inte bestämma vilken blå färg, så det blev båda. Kommer ifrån Rosa Lou bags och är tillverkade i Florens.

Likes

Comments

En perfekt Caipirinha i Bvlgari's garden. Älskar att sitta där och njuta, mitt i Milano men så tyst och lugnt.

Likes

Comments

Hoppade in i en Fiat500 för att bli skjutsad utav min driver till Nap Room at Tearose, tack Vanity Fair.
Som vanligt slutar det med att jag bär MiuMiu skor till Design & Fashion week, jag skulle hellre valt sneakers men kan inte med att ha på mig något sådant..

Snart bär det av till Armani Bamboo bar för cocktail party,
Arrivederci !

Grafitti hos Valentino & en söt klänning med kjol

Likes

Comments

Söndags brunch i Lago Di GardaLefay Resort, kunde inte suttit bättre än en helt otrolig dag i solen. Brunch på deras terrass med underbar vy över sjön och det otroliga landskapet. Jag kommer definitivt tillbaks hit så snart jag kan och stannar över på hotellet och njuter i några dagar.

Likes

Comments