Igår gjorde jag och Greta en liten vintage runda på stan. Jag hittade två helt enastående hattar. En svart cloche med satinband och blomma. Och en midnattsblå med smaragdgröna fjädrar och flor.
Jag är så glad över hattarna och tog på mig den gröna direkt.

Visst är den vacker?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tog med min mor till stans senaste tillskott och succé, The Parlour.

Introducerade favorit rätten, Tuna Taco.. Följt av Mixto Chevice och annat gott.
Dom har en härlig blandning med rätter att dela på. Det finns något för alla preferenser och dieter.

Kungsportsavenyn N°2
411 36 Göteborg

Likes

Comments

Fick hem ett trevligt bud från L'Or, Espresso,, med kapslar utformade för att passa i Nespresso maskiner.

Fått testa smakerna Ristretto, Profondo och Splendente. Min och mammas favorit blev Ristretto, den svarta kapseln, som är starkast. Effter en måltid sitter den helt perfekt. Bättre lördag godis med andra ord, ihop med en chokladbit eller biscotti.

I ärlighetens namn är jag ingen kaffe drickare men ska det va, så får det vara en espresso doppio, en stark sådan. Allra helst en caffé corretto, med sambuca.

Likes

Comments

Har varit borta från stan i en vecka nu, äntligen blev det av. Började förra helgen med ett dygn i Varberg på Roberts land. I Lördags åkte jag uppåt igen, Alicia hämtade mig och vi gick på Kungsmässan. Därefter har jag befunnit mig ute på landet. Hela familjen var samlad här i Söndags, min syster har varit hemma från Skåne några dagar så det har varit extra trevligt.

Annars på dagarna myser jag med Dolly,, varvat med att söka jobb och plugga på jägarexamen. och lite bastubad på det.
Våran älskade Dolly, Hon är 13år och jag tar vara på varje stund som om det vore den sista, det gör så ont att tiden är begränsad.

Likes

Comments

Everyday

I afton stannar jag hemma framför MIC Ibiza. Iklädd mitt nya loungewear set i cashmere som låg i postlådan när jag kom hem. Så fort det hade kommit på insåg jag att jag inte kommer gå hemifrån mer denna dagen. Nu är mitt rum upplyst av väldoftande ljus och andra koppen te har gått ner. Veckan har känts både tung och lång, behöver bara vila ut i tystnad för att samla energi inför en fartfylld dag imorgon.

Göteborg bjuder på enastående väder denna veckan, ni som befinner er här kan inte ha undgått detta, Helt fantastiskt!

Likes

Comments

Söndag i vanlig ordning är lika med brunch, Kanske dock får ändra om det till vanlig lunch för jag orkar inte äta så mycket. Men vi körde ett besök på Ritz, tycker dom har en trevlig brunch med många alternativ. Ville gått till Clarion men det var fullbokat och oplanerat utav mig dumt nog. Efter brunch blev det smyckesshoping innan resten av den soliga eftermiddagen spenderades med Hanna längs kanalen.

Likes

Comments

Ett partytält mitt på Kungsgatan levererade en bättre kräftskiva igår. Glada miner och partyhattarna på. Hallands fläder, västerbottenost paj och allt som hör där till. Minns inte när jag var på en senast? Helfestligt, och dessutom hafskräftor som är dom gofaste. Det blev en sen kväll som avslutades på ParkLane 5am.

Helan går

Sjung hopp faderallan lallan lej

Helan går

Sjung hopp faderallan lej ..


Likes

Comments

Blev akut inringd för att bli fotad till Felicias portfolio,, och vem är jag att inte ställa upp för en vän? Det blev parbilder på mig och Andrés och även portträtt. Vi var bland annat i palmhuset, utmärkt ställe för plåtning.

Likes

Comments

Ännu en nystart, på en Måndag, så kliché, hade som vanligt inga förväntningar och då blir det oftast bra, eller inte, men oavsett så blir man inte besviken. I mitt fall var det utmärkt, ny plats med nya människor och jag stortrivdes.

Dagen startas bäst med en god frukost, min kost består av ca 70% frukt och det är som att leva på dessert.

Likes

Comments

Har ätit mig igenom denna helgen, igår brunchade jag och S på Ritz. Idag en lunch på Kungstorget med Andreas där jag åt en Havets Wallenbergare. Äter mig iform för att klara av en kall vinter här i norden ..

Likes

Comments