Är sjukt dålig på att uppdatera och säger att jag ska bli bättre men det är så mycket på gång just nu och har inte alltid tid..
Nu är det iaf höstlov och taggar för onsdag och fredag få det blir party med mina fina vänner!
Har även startat ett UF företag så mer om det kommer. Vi gör tavlor med fina texter på :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Grattis syster på 20 årsdagen!
Vi firade henne på Hard rock på avenyn och därefter ett biobesök. Vi "såg" filmen bourne legacy.. Alla i familjen sov så det var inte mycket vi direkt såg av filmen haha!
Men det var en väldigt trevlig kväll!
Denna kvällen kommer spenderas ute på stan med vänner och en utgång! Hoppas ni alla får en grym dag och ännu bättre natt!

XOLikes

Comments

Är så dålig på att uppdatera och skyller alltid på att jag Inte har haft tid och det är sant! Är väldigt mycket just nu och förhoppningsvis lugnar det sig snart..
Till helgen blir det att fira min fina syster som fyller 20. Bokat bord på Hard rock.. Blir nog kanon! :)
Här kommer lite olika bilder, enjoy!

Skriver snart igen, puss på er !

Likes

CommentsHeej alla goa! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men just nu är det mycket som händer.. samtidigt!

Skolan har börjat igen och vi började våra första veckor med praktik. Jag är på ett stall som ligger tio minuter från där jag bor, ganska praktiskt asså! :)

Helgen var kanon! Utgång i fredags och sov över hos en kompis efter, lördagen åker jag on till stan på kvällen med lite vänner från alingsås ocg Borås och kolalde på Adrian Lux! så sjuuuuukt bra , helt kär *

 

Nu när skolan är igång betyder der att träningen också är igång, PÅ RIKTIGT! känns sjukt bra faktiskt

 

XO

Likes

Comments

Heej alla Goa och glada! Jag ber om ursäkt för min sega uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid att lägga upp något.. Hoppas ni har haft det bra, det har jag! Sen jag senast skrev har jag börjat skolan igen, sista året nu! Vart i Stockholm , kompisar och festat en hel del! Älskar att träffa nytt folk ute, men framförallt att dansa! Var ute igår och i fredags, båda dagens var supermysiga och det var riktigt kul!
Idag blir man nog sängliggandes större delen av dagen..


Xo!Likes

Comments

Nu har en del av sommaren kommit till Göteborg, förhoppningsvis stannar den också.. Jag har haft fullt upp hela veckan med att plugga körkortsteori , snart ska körkortet nämligen ligga i handen!
Ikväll blir det nog utgång, blev ingen igår, var alldeles för trött för det. Men idag blir det nya tag!
Puss på er


Likes

Comments

De senaste två dagarna har varit toppen! Mycket skratt och alkohol haha! I torsdags spelade dirty south på trädgårn så jag gick dit med lite kompisar. Hade så sjukt kul, sånt sjukt drag asså!! Kom hem runt halv fem och däckade direkt!
På fredagen blev det utgång igen! Först gick vi och krökade på chez amis och gick sedan vidare till berså. När klockan var runt 1 gick vi vidare till trädgårn igen, var bättre drag där! Kom hem runt fyra , trött som ett as! Men sååå värt det! ;)
Så denna lördagen har spenderats i bakfylla och massa olika filmer. Det behövdes verkligen!

Hoppas ni alla har en grym helg
Xoxo


Likes

Comments

Det är underligt hur en person kan gnaga sig in i ens hjärta så hårt. Känns overkligt men verkligt på samma gång. Samtidigt som det känns underbart känner jag någon form av smärta. Smärta för ovetande hur framtiden ser ut...


Likes

Comments

Hej på er! Helgen har varit fantastisk och minnesvärd! Var på trädgårn i fredags med Goa vänner. Hade väldigt kul, inte lika kul morgonen efter dock! Haha.. Det har ju varit då underbart väder , helst idag! Passat på att vara ute och bara ta det lugnt.
Hej sålänge! ;*

Likes

Comments

Solat hela dagen tills molnen tog över. När solen inte längre gick att utnyttja var det bänkning framför greys anatomy som gällde!

Shoppade ju loss som sagt i veckan, längre ner är tre nya plagg :)

Likes

Comments