Hej på er! Det var ett bra tag sen det hände något här. Jag ville bara önska alla gott nytt år och berätta att jag inte kommer blogga nå mer. Vi får se om jag kommer tillbaka senare eller om jag tar bort bloggen helt. Har iaf mycket förväntningar inför 2013 och att börja börja gymnasiet. Förhoppningsvis blir det en del resor också. Så nu ska jag avrunda det här. So long guys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Idag så for jag och Aida till Oulu för att titta på gymnasiet där. Vi åkte buss i över två timmar. När vi kom fram så var det nån kvinna från skolan som väntade på oss. Vi for till skolan och där fick vi äta lunch. Det var äcklig fisksoppa, men åt iaf för att vara artig ;) Sen fick vi sitta på niornas lektion och sen visade tre tjejer skolan. Sen fick vi sitta på en lektion till! Efter det så for vi och prata om kurser man väljer och sen hur lägenheterna ser ut. Innan vi skulle tillbaka till busstationen så fick vi gå en timme på stan. Köpte lite godis och dricka till bussen. Sedan for vi tillbaka hem. Kom fram där vid halv 6 och nu sitter jag här. Skolan verkade bra, men jag har ju mycket att fundera på. Får se vad som händer.

Likes

Comments

Sjukt gammal arkiv bild från förra oktober typ..
Hej på er! Har just gjort lite läxor och ska fortsätta med det snart. Tänkte bara skriva lite snabbt här på blöggen för att berätta vad som händer i mitt liv just nu. Fick veta att jag och Aida ska åka till Oulu nästa tisdag för att titta på det svenska gymnasiet där. Är jätte taggad och hoppas att den lever upp till mina förväntningar. Vad mer? Fick ett D på matteprovet och det var väl ingen större chock precis, men det är bara att ta nya tag och hoppas på bättre till nästa prov. Fick också veta att även om vi byter period så kommer vi ha korta onsdagar, najs! I morgon blir det att fara på nå grejs där dom berättar om svenska gymnasium. Blir väl intressant det med. Nä, nu ska jag avrunda det här. Vi hörs! 

Likes

Comments

Så saant
Idag hade jag som sagt det fruktade matteprovet dum, dum,duuuumm!! Nej, så hemskt var det väl inte, men jag kommer nog inte få högre än ett D på det här matteprovet heller. Om jag bara hade vetat vad frekvens är så hade jag kanske fått ett C. Åh varför hjärna kunde du inte komma ihåg det? Nu byter vi skrivämne och lämnar matteprovet tills vidare. Sista lektionen hade jag elevens val och det var kul. Vi höll på med akrobatik. Kan ju säga att jag var riktigt duktig. Kunde iaf göra en kullerbytta. Japp jag har skills. Nu ska jag ta nåt att äta för håller på att dö av hunger. See ya later eller nåt.

Likes

Comments

Här är förresten det jag fick med mig från den dåliga resan till Rajalla. Tänkte prova bb cream för man har ju hört mycket bra om den. Det är väl typ som en ansiktskräm fast med färg? Kan ju skriva en recension om denna senare om ni vill.

Likes

Comments

 Usch, vad "bra" dagen har varit hittills. Vaknade glad och gjorde världens godaste gröt till frukost. Tänkte på hur härligt det var att inte behöva gå till skolan idag (studiedag). Bestämde mig sedan för att köra moppe till Rajalla för införskaffa lite behövliga saker. Köpte en mascara och en bb cream. Sedan när jag glatt gick ut och skulle ta min moppe så såg jag att någon lämnat en lapp på den. Kan ni gissa vad det var? Jo, en parkeringsbot på 30€! Kan ni förstå det. Vem fan ger en parkeringsbot till en moppe. Jag visste inte ens att man inte fick parkera bakom Rajalla. Har parkerat där förut, har sett andra mopeder göra samma sak. Brevid min moped stod t.o.m en motorcykel och hade den fått några böter? Nej, såklart inte. Nu tänker jag vara sur och ledsen hela dagen. Ska tröstäta Ben & Jerry's. Fyfan..

Likes

Comments


Hejsan! Kom just från duschen. Skulle ha haft fotboll i dag, men jag har ingen skjuts, what to do. Så jag for och jogga ist. Skolan har väl varit helt ok. Igår fick vi nå papper om gymnasium. Jag ska nog gå i uleåborg, men om jag går gymnasium i sverige så blir det nog samhälle eller ekonomi i Luleå. Idag så var vi tvugna att springa intervaller på gympan och jag dog ju lite. Gympa har blivit himla jobbig. Förut spelade man bara lite innebbandy eller nåt. Nu har vi typ fys varje gång. Ska städa rummet nu, wohoo vad kul! <>

Likes

Comments