Header

I mitten av November så tog vi våra väskor och drog till Barcelona, hade det underbart och önskar att alla människor var så fantastiska som dom är där nere.

Vi kom fram rätt sent på kvällen, runt 20-21 om jag minns rätt, haha. Så första kvällen bjöd inte på allt för mycket, vi gick runt och kollade lite och åt lite käk. Förutom att det serverades mest skaldjur som jag inte är ett fan utav så var maten såååå god!

Jag kan inte riktigt berätta vart vi varit för mitt minne att komma ihåg ställen är inte de bästa. Fontänen var väldigt fin, massa statyer runt om, fast statyer fanns det typ överallt. SÅ VACKERT. Efter vi hade käkat beslöt vi oss att gå till en byggnad som vi sett lysa från vårt hotell, blev en lite längre promenad med då vädret var på vår sida såg vi inte det som en nackdel. Vi gick längst stranden och jag vet inte hur många som ville sälja weed till oss. De kunde rulla en joint framför polisen utan att något hände, på riktigt. Polisen var typ överallt med feta vapen, men även dom var trevliga så det var namas problemas.

Tillbaka till byggnaden, det var tydligen ett hotell, jävligt fett hotett med utsikt över havet. Vi bodde kanske 5 minuter ifrån hamnen, jag vet inte vilka biljonärer som bor i Barcelona men båtarna som stod där, ja, dom var inte små.

Kommer göra flera inlägg om Barcelona, förhoppningsvis kommer ett nytt inlägg upp redan imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilden är sedan bröllopet i somras

Jag är alldeles för kass på att uppdatera här, tar en månad mellan varje inlägg ungefär. Dåligt, Mariam. Dåligt.

Det har ändock inte hänt så jätte mycket och det är väl delvis varför uppdateringen är så dålig. Jag har spenderat ett par dagar i Stockholm, en vecka i Barcelona och helgen i Bjurholm. Däremellan har jag inte gjort mycket alls, jobbat och annat tråkigt men som man måste göra.

Tänkte ladda upp bilder ifrån Barcelona men de tar jag i ett annat inlägg eller om jag delar upp de i flera. Annars då? Jag har fått en tjänst jag verkligen ville ha, så det känns super bra! Men annars så kretsar allt kring födelsedagar som är denna månad, samt jul och nyår.

Likes

Comments

För en månad eller tre sedan fick denna goding följa med mig hem, luktar himmelskt som YSL´s andra parfymen, lite tyngre kanske men funkar perra till både vardags och fest. Rekommenderar den verkligen!

Likes

Comments

Det går alldeles för lång tid emellan gångerna jag skriver vilket är väldigt synd. Förra helgen var jag en söder neröver en snabbis, mysipys. Har hunnit få hem min nya kamera, - materiellycka. Varit i Graninge och sörjt för att jag jobbat Halloweenhelgen och inte kunna klä ut mig. Det som är årets höjdpunkt. Annars har det inte hänt så mycket i mitt händelserika liv.

Likes

Comments

Blev ju en tripp ner till vår huvudstad för två veckor sedan ungefär, alltid lika underbart.

Sen jag kom hem har jag hunnit med att varit på ögon och kollat mina ögonbottnar och nerver som för övrigt var perfekta. Fick lika stora pupiller som iris och såg ingenting på resten av den dagen, var ljuskänslig till max i dagar, så solisar var min bästevän, även inomhus.

Det blev bullbak i mängder som såklart blev gudomligt goda. Vad annars? 
Jag har även hunnit börja jobba men är ännu väldigt ovan vid allt, men det kommer väl ändras så småningom. I helgen blev det en sväng på stan för att inhandla presenter till alla tre kalas som varit och en sväng på matmarknaden som var här. Lillebror var en av de som fyllde år, hela 20 år, så massa grattis till honom. Älskade lillebror. 

Likes

Comments

Hur mycket man än vill klaga på Norrland så går det inte att undgå att det är otroligt vackert här uppe.

Igår hade jag min första inskolningsdag på stället jag ska börja jobba på. Kändes helt OK, mycket nytt att ta in men det är också ett mycket mer varierande jobb så det känns ändå kul.

Just nu sitter jag och ska snart åka ner till min favorit, larmet gick alldeles för tidigt så har fått sovit på tok för få timmar inatt. Tur jag får krypa ner och sova då jag kommer fram, behöver inte ens sova ensam då, - Assum.

Likes

Comments

Har inte skrivit något här på hela sommaren, det har hänt väldigt mycket bra som dåliga saker men ingenting jag kommer gå in på detaljer här. Tappade fotfästet ett tag men börjar komma tillbaka igen nu. Förutom att jag fått slagits lite emot mig själv och lite andra saker så har jag jobbat större delen av sommaren, även hunnit göra en möhippa åt syster som också gift sig.

Efter jag jobbat klart så tog jag mitt pick och pack ner till Stockholm till min favorit människa. Jag ska även ner igen innan jag ska börja inskola mig på ett nytt ställe som jag ska börja jobba på. Det känns riktigt bra! Har lite planer för längre fram och hoppas allt går som det är tänkt.

Likes

Comments