Header

Blev ju en tripp ner till vår huvudstad för två veckor sedan ungefär, alltid lika underbart.

Sen jag kom hem har jag hunnit med att varit på ögon och kollat mina ögonbottnar och nerver som för övrigt var perfekta. Fick lika stora pupiller som iris och såg ingenting på resten av den dagen, var ljuskänslig till max i dagar, så solisar var min bästevän, även inomhus.

Det blev bullbak i mängder som såklart blev gudomligt goda. Vad annars? 
Jag har även hunnit börja jobba men är ännu väldigt ovan vid allt, men det kommer väl ändras så småningom. I helgen blev det en sväng på stan för att inhandla presenter till alla tre kalas som varit och en sväng på matmarknaden som var här. Lillebror var en av de som fyllde år, hela 20 år, så massa grattis till honom. Älskade lillebror. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur mycket man än vill klaga på Norrland så går det inte att undgå att det är otroligt vackert här uppe.

Igår hade jag min första inskolningsdag på stället jag ska börja jobba på. Kändes helt OK, mycket nytt att ta in men det är också ett mycket mer varierande jobb så det känns ändå kul.

Just nu sitter jag och ska snart åka ner till min favorit, larmet gick alldeles för tidigt så har fått sovit på tok för få timmar inatt. Tur jag får krypa ner och sova då jag kommer fram, behöver inte ens sova ensam då, - Assum.

Likes

Comments

Har inte skrivit något här på hela sommaren, det har hänt väldigt mycket bra som dåliga saker men ingenting jag kommer gå in på detaljer här. Tappade fotfästet ett tag men börjar komma tillbaka igen nu. Förutom att jag fått slagits lite emot mig själv och lite andra saker så har jag jobbat större delen av sommaren, även hunnit göra en möhippa åt syster som också gift sig.

Efter jag jobbat klart så tog jag mitt pick och pack ner till Stockholm till min favorit människa. Jag ska även ner igen innan jag ska börja inskola mig på ett nytt ställe som jag ska börja jobba på. Det känns riktigt bra! Har lite planer för längre fram och hoppas allt går som det är tänkt.

Likes

Comments

Love is something that you can't explain but will try your best to do so. Everyone feels it in one way or another and in my experience, it truly changes you as a person. It can really fuck you up or it can complete you. Crazy how it can turn out right?

Love is enjoying the feeling of holding hands in the car or laughing in bed at 3am about something you can't even remember. You even find that sparkle in their eye or how their face lights up when they talk about that certain thing and you swear you are the only person that notices these things and how you don't understand how you had never noticed that before. It's wanting to spend every moment of your life with them and putting them before yourself. That's love.

Love is also crying so hard that your stomach hurts. Wishing you had never met that person cause you're hurting so much. When you see them across the hall and you don't go up and talk to them anymore cause they aren't yours anymore. When everything you had together was just a memory and it just hurts you every time you think about it. That's love too.

​Crazy how one word can have so many meanings, feelings.

Likes

Comments

Hade egentligen inga planer för midsommar, men blev att vi tog vårt pick och pack och begav oss mot syster. Säändra följde också med, väl där blev det vattenkrig och mest bus med barnen. Byggde ihop utemöbler och gjort allt annat än att fira midsommar, och inte gjorde de så mycket, alla var nöjda och glada. 

Under dagen så fick jag migrän så efter lite vilande ett par tabletter senare var jag på benen igen, fortfarande inte pigg så kameran var inte prio ett så den fick ligga inne resten av dagen och kvällen. 

Precis innan vi åkte på fredagen så ringde dom och fråga om jag kunde komma in och jobba lite i sista sekunden, tackade nej. Ett par, tre sekunder senare ringde de igen, de va kris på folk så jag fick hoppa in på lördag och söndag. Så på lördagmorgon fick vi kliva upp i tid för att bege sig hemåt. Men vem tackar nej till lite kval liksom.

Likes

Comments

Gjorde en ny kategori nu, makeup. Får se hur mycket jag kommer lägga upp inom det men värt ett försök iallafall. 

Dessa gloss köpte jag för två månad ungefär, ser ni hur vackra dom är?! SÅ vackra! Förutom att dom är vacker så är dom pigmentrika sen luktar och smakar dom gott, inte för man ska äta dom men bra då man ska kyssas. Right? Haha. 

Köpte även ett läppstift ifrån Makeup store som jag hade tänkt visa, kanske imorgon om jag använder det då. 

Likes

Comments