Header
View tracker

Bilden är sedan bröllopet i somras

Jag är alldeles för kass på att uppdatera här, tar en månad mellan varje inlägg ungefär. Dåligt, Mariam. Dåligt.

Det har ändock inte hänt så jätte mycket och det är väl delvis varför uppdateringen är så dålig. Jag har spenderat ett par dagar i Stockholm, en vecka i Barcelona och helgen i Bjurholm. Däremellan har jag inte gjort mycket alls, jobbat och annat tråkigt men som man måste göra.

Tänkte ladda upp bilder ifrån Barcelona men de tar jag i ett annat inlägg eller om jag delar upp de i flera. Annars då? Jag har fått en tjänst jag verkligen ville ha, så det känns super bra! Men annars så kretsar allt kring födelsedagar som är denna månad, samt jul och nyår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

För en månad eller tre sedan fick denna goding följa med mig hem, luktar himmelskt som YSL´s andra parfymen, lite tyngre kanske men funkar perra till både vardags och fest. Rekommenderar den verkligen!

Likes

Comments

View tracker

Det går alldeles för lång tid emellan gångerna jag skriver vilket är väldigt synd. Förra helgen var jag en söder neröver en snabbis, mysipys. Har hunnit få hem min nya kamera, - materiellycka. Varit i Graninge och sörjt för att jag jobbat Halloweenhelgen och inte kunna klä ut mig. Det som är årets höjdpunkt. Annars har det inte hänt så mycket i mitt händelserika liv.

Likes

Comments

Blev ju en tripp ner till vår huvudstad för två veckor sedan ungefär, alltid lika underbart.

Sen jag kom hem har jag hunnit med att varit på ögon och kollat mina ögonbottnar och nerver som för övrigt var perfekta. Fick lika stora pupiller som iris och såg ingenting på resten av den dagen, var ljuskänslig till max i dagar, så solisar var min bästevän, även inomhus.

Det blev bullbak i mängder som såklart blev gudomligt goda. Vad annars? 
Jag har även hunnit börja jobba men är ännu väldigt ovan vid allt, men det kommer väl ändras så småningom. I helgen blev det en sväng på stan för att inhandla presenter till alla tre kalas som varit och en sväng på matmarknaden som var här. Lillebror var en av de som fyllde år, hela 20 år, så massa grattis till honom. Älskade lillebror. 

Likes

Comments

Hur mycket man än vill klaga på Norrland så går det inte att undgå att det är otroligt vackert här uppe.

Igår hade jag min första inskolningsdag på stället jag ska börja jobba på. Kändes helt OK, mycket nytt att ta in men det är också ett mycket mer varierande jobb så det känns ändå kul.

Just nu sitter jag och ska snart åka ner till min favorit, larmet gick alldeles för tidigt så har fått sovit på tok för få timmar inatt. Tur jag får krypa ner och sova då jag kommer fram, behöver inte ens sova ensam då, - Assum.

Likes

Comments

Har inte skrivit något här på hela sommaren, det har hänt väldigt mycket bra som dåliga saker men ingenting jag kommer gå in på detaljer här. Tappade fotfästet ett tag men börjar komma tillbaka igen nu. Förutom att jag fått slagits lite emot mig själv och lite andra saker så har jag jobbat större delen av sommaren, även hunnit göra en möhippa åt syster som också gift sig.

Efter jag jobbat klart så tog jag mitt pick och pack ner till Stockholm till min favorit människa. Jag ska även ner igen innan jag ska börja inskola mig på ett nytt ställe som jag ska börja jobba på. Det känns riktigt bra! Har lite planer för längre fram och hoppas allt går som det är tänkt.

Likes

Comments