Outfit details

Skirt :https://tracking.junkyard.com/SH2d5
Packbag: lamoda
Scarf: cherryblossomshijab (instagram)
Sweater: prettylittlething

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Outfit details:
Nike sneakers: https://tracking.junkyard.com/SH2d3
Skirt: prettylittlething
Jacket:Bohoo
T-shirt: (spring collection from junkyard)

Likes

Comments

Outfit details!

Adidas sweater:https://tracking.junkyard.com/SH2d1
Sun glasses:http://tracking.junkyard.com/SH1OR
Adidas shoeshttp://tracking.junkyard.com/SH2iN
Travel pant: @Shcollection (instagram)

Likes

Comments

Lite färg i vardagen skadar inte ;) Min uni outfit idag. Jag har på mig världens skönaste adidas skor från junkyard! Klicka på länken om du är intresserad av den vetja :http://tracking.junkyard.com/SH2iN

Outfit details
Sneakers: http://tracking.junkyard.com/SH2iN

Jewelry:www.rebecca.it
Jacket & T-shirt : bohoo
Scarf: pixie_plum (instagram)

Likes

Comments

Inviger mina vårkläder idag! Har haft så himla mycket att göra och försöker verkligen att uppdatera mitt instagram. Nu är min vfu avklarad och jag är äntligen tillbaka 😀 vad tycks? Nike skorna kan ni få tag på via www.junkyard.com och Danielwellington klockan på deras sida såklart! Rabattkoden till klockorna är "mariammoufid" och ni får 15% rabatt!

Outfit details

Nike sneakers: Klick here!

Sweater:pull and bear
Jeans: pull and bear
Hijab: @pixie_plum (instagram)

Likes

Comments

Hade det så mysigt igår med Melissa. Vi drack kaffe och pratade om allt från himmel till jord och tog härlig bilder i caféet såklart haha! Allt från fjortis bilder till seriösa 😂 Min outfit bild tog jag där, det var så pinsamt men så värt! Älskade den rosa härliga pastell färgen i bakgrunden. Min fina nude kofta kommer ifrån na-kd och ni får 20٪‏ rabatt av min rabattkod "20Mariam". Klicka här för att komma till deras sida.Skalet kommer från Idealofsweden. Jag har som sagt även rabattkod till skalet. Seriöst älskar marble som ni ser att även mina naglar är i marble haha! Använd er av koden "Mariam" för 20% rabatt på alla skal. Klicka här för att komma till deras sida.


Outfit details.

Long cardigan: nakd

Sweater: H&M

Skirt: Glammodestythelabel

Marble case: Idealofsweden

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Jag bara älskar nude färger och igår hade jag på mig det såklart. Nude och khaki är en härlig kombination älskar att kombinera dessa färger. Både koftan och byxan är från na-kd ! Ni kan få 20% rabatt på vad som helst i butiken. Använd er av min rabattkod "20Mariam" och shoppa loss nu! som sagt flera rabattkoder kommer. Vad tycker ni om denna outfit? lägger upp flera bilder snart på andra fina plagg från na-kd! De har så många fina plagg, det var verkligen svårt att välja för mig hahah!Outfit details:

Pants & long cardigan from:na-kd

Packbag from: Lamoda

Likes

Comments

Hej alla fina läsare hoppas ni mår bäst! Under julsäsongen kommer jag överraska er med många rabattkoder! :D Idag är det idealofsweden som gäller! Alltså deras skal är dödligt snygga, marmor är det finaste som finns i min värld men det finns andra härliga mönster som jag kommer beställa nästa gång. Rabattkoden är "Mariam" och ni får 20% på alla produkter! yeeey! yalla utnyttja rabattkoden till dessa härliga skal och missa inte chansen! Klicka här för att komma till deras sida!

Likes

Comments

Alltid lika kul att umgås med syrran och barnen, de är så goa och underbara! träffar syrran 1 gång i veckan typ, och redan några dagar från barnen märker jag hur mycket de har utvecklats.Speciellt lilla Ziko, han använder sig av långa meningar och kan förklara händelser. Längtar tills hans fyller två år så att vi kan fira hans utveckling ordentligt :) Vad tycker ni om deras stiliga kläder? Älskar den här stilen starkt på de! Kläderna kommer ifrån nuecekids .

Likes

Comments

Instagram@mariammoufid