Header

En vecka sen men lägger upp det ändå ifall nån kanske ska på maskerad! :)

Halloween var som sagt förra veckan, hittade ni på nåt kul..? Min vän Emma fyllde 18 så vi firade henne.

Lekte lite hemma med dödskalle sminkningar innan halloween, så sjukt kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Ja det var ett tag sen jag var här. Tänkte börja om igen, fast mer inriktat på smink & skönhet! Så hoppas ni kommer tycka detta kommer bli kul!!! :))

Vaknade för en liten stund sen och har fått i mig en riktigt god frukost! Har fått lunginflammation så ligger bara hemma och vilar..

Nu ska ja fortsätta pilla lite med bloggen, så hörs snart!

Likes

Comments

Förra veckan kom det företag till våran skola för att presentera deras studentmössor. Vi fick också passa på att testa storlekar och testa på datan hur man vill att den ska se ut.

Kan inte fatta att jag tar studenten till våren! Dessa 3 år har bara flugit förbi känns det som, sjuukt! Blev ännu mer taggad då vi satt och testade mössorna!

Studenten är verkligen något speciellt, de hör man från alla som tagit den att det vart en av deras bästa dagar i deras liv! Snart är det äntligen min tur!!!


Likes

Comments

Häromdan hade vi en säljare från ghd i skolan som skulle visa upp lite nya saker de fått in och julkampanjen. Årets julkampanj är ghd stylern i färgen rosé.

Blev helt kär i den haha den är så himla fin!!! Fick också veta att den är otroligt populär och sålt slut väldigt fort. Men kan vara en fin julklapp till flickvän/vän/mamma osv!


Likes

Comments

Bilderna blev inte alls bra då kameran inte ville samarbeta med mig.. Kom hem från praktiken för en stund sen gör inget speciellt. Tänkte kolla på någon serie eller plugga lite kanske hehe. Skriver sen!​

Likes

Comments

Är ni/du intresserade av naglar och olika sätt man kan göra osv när man målar på nageln?
Tycker jag att ni ska kika in på detta instagram kontot som lägger upp snabba & roliga videos vad man kan göra för roliga saker på naglarna.
Likes

Comments

God morgon. Är otroligt imponerad och glad att ja vakna så otroligt tidigt för att vara jag! Brukar annars vakna tjugo min innan jag ska gå till vagnen..

Idag har jag praktik men inte på samma ställe jag brukar vara på. Då våran träffpunkt har samarbeten med andra träffpunkter så är det en träffpunkt som ligger i Kållered som varit intresserade av oss. Då de är äldre så kan de va jobbigt för de att ta sig till Mölndal osv. Så vi ska till dem!

Hörs sen!


Likes

Comments

Shit dagen startade väl sådär.. Då jag inte sovit så bra inatt så vakna ja ung en kvart innan min vagn skulle gå! Ja ni fatta ju vilken stress..

Har bara vart på praktiken idag och sen när ja kom hem hjälpte ja mamma med tvätten. Hjälper också till med maten nu och ska ta och baka. Hehe..


Likes

Comments

Då jag vart hemma hela dan så har jag bara gjort tid inställda inlägg. Glömde göra ett inlägg förut men gör de nu ist.

Förut när mamma var påväg hem köpte hon med sig subway och jätte färska bullar från Dahls. Det har verkligen blivit en stooor förändring i det bageriet då de renoverat där så det har blivit super fräääsht!


Likes

Comments