Vardagen ?

För er som inte vill läsa ett argt jävla inlägg så kan ni scrolla vidare kan jag säga på en gång...

Ringde vårdcentralen klocakn 07.05 idag gällande Albin då han är förkyld, hostig, har hög feber till och från varje dag, han har ögoninflammation i båda ögonen nu och inte längre i bara det ena, plus att han troligtvis har någon form av urinvägsinfektion.

Dom ringde tillbaka till mig 8.40 var på jag förklarar läget. Får då till svar "Okej så du tycker att det har kommit till en punkt där vi behöver undersöka honom" JA VARFÖR I HELVETE SKULLE JAG ANNARS RINGA? Vill jag ha någon att prata med överlag så ringer jag väl för fan en vän... Förklarade att jag hade tid för inskrivning hos barnmorskan (som ligger i samma hus som vårdcentralen) klockan 10.00 och att jag önskade en tid efteråt om det gick. Vart erbjuden en tid 9.30 som jag tackade ja till. Väl där satt vi och väntade och väntade utan att någon rutten jävla läkare eller sjuksköterska kom för att ta emot oss. Till slut var klockan så pass mycket så att vi behövde gå för att jag skulle hinna med min tid hos barnmorskan som jag som sagt berättade att jag hade. Så fick Albin den minsta jävla hjälp? Nej inte ett jävla dugg!

Dom ska få ett jävla helvete när jag får tag i dom. För här sitter jag och får torka Albins ögon när han sover så att han ska kunna öppna dom när han vaknar medan han samtidigt kokar upp av sin feber som varken alvedon eller ipren hjälper mot när vi väl får i honom det. Han äter tusen gånger sämre än vanligt och dricker inte speciellt mycket heller.

Inkompetenta jävla äcklen är vad dom är. Och så kastar Finspångs kommun flera miljoner i sjön på att bygga ett nytt sjukhus här. Av vilken anledning? För att ta bort resurser som funnits på det gamla sjukhuset och för att behålla samma värdelösa personal som inte gör sitt jobb? Den här kommunen är ett stort jävla skämt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Cewin

Idag hade Cewin med sig sin första läsläxa hem. Och han var så duktig på att läsa det han skulle.

Min lilla bebis, när blev du så stor? ❤

Likes

Comments

Inredning

Cewin har länge velat ha ett star wars rum, så jag och Emil har köpt lite saker i omgångar plus att han har fått vissa saker i julklapp/födelsedagspresent. Men nu börjar vi närma oss slutet på fixandet av hans rum. Förvaringen ska bytas ut så han får vägghyllor med flera hyllplan på istället för dom som står på golvet, för dom tar upp så mycket av golvytan. Sen är det lite småsaker kvar utöver det.

Idag medan han var i skolan så skruvade Emil ihop hans tv-bänk som äntligen kommit och jag fixade med gardinerna. Cewin var så nöjd med sitt rum när han kom hem. Det är alltid roligare att göra saker när man vet att det uppskattas. ❤

(tryck på bilderna för att få dom större)

Likes

Comments

Vardagen ?

Började morgonen med pluggande. Försökte samtidigt få tag i den ansvarige för studier här i Finspång då det varit del med mina kurser sen jag började och nu när dom ändrat till vad dom tror är rätt så är det helt fel ändå.. Fick som vanligt heller inte tag i dom så telefonterrorn fortsätter imorgon!

Tog en "rast" från pluggandet för att städa hela lägenheten. Känner att det måste vara extra ordning och reda tills imorgon när IKEA kommer med Cewins nya säng.

Efter att barnen var hämtade så var det dags för mig att jobba ett pass 16-20. Det var kul att komma tillbaka och jobba lite, men det kommer inte bli lika mycket jobb jag tar åt mig nu när jag pluggar, för skolan och min väg till mitt drömjobb går först!

Helgen blir nog hur bra som helst. För inte nog med att nya sängen kommer imorgon så kommer även Wincent. 😍 Så vi får väl se vad vi hittar på med barnen i helgen när vi alla är samlade! ❤ Skruva säng och göra klart Cewins rum står högst upp på listan iallafall!

Likes

Comments

Vardagen ?

Wincent; Får jag hålla dig i handen när vi går till bion?
Cewin; Såklart du får.

Såhär gulliga var barnen när vi fick på bio för ett tag sen. ❤ Om dom bara kunde vara så gulliga mot varandra hela tiden så vore livet mycket roligare. 😂

Förövrigt så var jag och Emil idag med Cewin på ett "lära känna möte" i skolan med hans nya fröken. Om en månad ska vi på ett "uppföljningsmöte" för att se hur det gått med olika hjälpmedel osv som vi pratat om idag för att göra det lättare för Cewin i skolan.
Som vi fått höra förut så är han superduktig när han väl kommit över fasen med att säga emot och försöka bestämma. Som igår, då räknade han 4 sidor matte på 20 minuter. En annan läser typ 1 sida på 3 månader. Ja jag vet att det är skillnad på böcker osv, men poängen är att jag hatar matte och fattar det verkligen inte. Känns som att Cewin kan bli raka motsatsen till mig. Jag håller mina tummar och tår!

Likes

Comments

Vardagen ?

Som dom flesta vet så är jag i stort sett alltid med barnen. Det händer ytterst sällan att jag gör något utan dom.
Men i helgen, då gjorde jag minsann det för då åkte jag till min fina Amanda. 😍

Fredagen var kaos.. Bussen till Norrköping var full och släppte inte på fler passagerare. Hade missat tåget om inte Gustav hade ställt upp och kört trots att han egentligen inte hade tid. När jag sitter på tåget och nästan är framme i Ransta så ringer Amanda och säger att hon blev inbeordrad tillbaka till jobbet, så jag fick snällt sitta hos henne och vänta på henne i några timmar. Vi hade dock supermysigt sen på kvällen med pizza, godis och film.

Lördagen bjöd på shopping och god mat på KFC i Västerås och film med god mat på kvällen.

Söndagen startade också med shopping. 🙈 Sen åkte vi mot Finspång för att hämta upp Emil, Cewin och Albin för att åka till busfabriken.
Det var helt fel dag att åka för det var sååååå mycket folk.
Väl hemma så fick vi säga hejdå till Amanda och sen förbereda barn inför sovdags. Jag och Emil fixade och hade oss med det nyinköpta till lägenheten innan vi la oss.

Jag har varit värdelös på att ta bilder i helgen, men slänger in en bild på mig och min bestie eftersom vi är så jävla snygga. ✌

Likes

Comments

Shopping ??

Nu när det är dags för läxor osv så blir det lite trångt med en liten ryggsäck, så nu till skolstarten fick Cewin en ny ryggsäck som är lite större.
Märket var det såklart ingen tvekan om och han godkände den innan vi beställde den, så våran lilla grabb har smak är en sak som är säker. ✌

Likes

Comments

Cewin

Igår var Cewins första dag i 1an och den gick bra.
Idag var hans andra dag i 1an, men den gick inte lika bra.

Det är inte alltid så lätt i alla situationer när man är en liten kille som gärna inte ändrar på rutiner. Nu var han van vid rutinerna som var när han gick i förskoleklass. Sen vart det helt plötsligt sommarlov med frita någon enstaka gång när jag jobbade dagtid. Efter det vart det en tids sommarlov igen innan skolan nu började på allvar.
Men nu är det ju inte längre förskoleklass och alltså inte samma rutiner. Nu går han i 1an vilket är mer "seriöst". Det är inga leksaker i klassrummet, det är ingen fri lek på schemat och det är inte lika korta dagar.

Han har dock världens bästa assistent i skolan, så jag tror att han kommer komma in i det på nolltid. Plus att jag och Emil hjälper honom med att prata och förbereda hemifrån.

Min stora lilla kille. ❤

Likes

Comments

Vardagen ?

Igår var jag och dom stora barnen på bio med Sofia.
Vi såg dumma mej 3 som var väldigt rolig även för oss vuxna! Vi såg den dessutom i 3D så det var lite mer spännande för barnen. 😊
Wincent hade aldrig varit på bio innan men det var inga bekymmer för honom. Han var mest fundersam på varför man skulle ha "solglasögon" när man var på bio. 😂

Dom såg reklam för Bilar 3, så den vill dom också se på bio sen, så det får vi ordna. 😍

Likes

Comments