Heeeeeej på er!
Fy jag har inte bloggat på länge men om jag ska vara ärlig så har jag inte haft tid. Jag ska försöka blogga då och då.

I mitt liv så händer de inte så mycket brukar vara i skolan och efter skolan kommer jag hem villa lite sen gå ut med vänner. Just nu sitter jag i biblioteket för att min vän pluggar och jag sitter här och inte gör nåt så tänkte blogga lite. Juste jag har tatuerat på också och funderar på att fixa flera tatueringar de så snyggt med tatueringar men de gör jävligt ont.

Imorgon har jag skolan börjar vid 8 och slutar runt 3 orka verkligen inte med skolan. Men man måste gå till skolan för att ha en bra framtid
.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inte hunnit blogga på grund av har massa inlämningar och massa andra läxor som jag måste göra. Har vart ute med mina vänner ganska mycket också. Måste vara i skolan varje dag tills jag får påsklov för att vill inte missa någonting i skolan. Jag ska ju plugga till körkortet snart för måste ju ha körkort innan sommaren eller på sommaren för behöver körkort verkligen hoppas jag klarar de. Men ifall jag har haft jätte bra vecka fått min beställning men måste vänta på dom andra beställningar sen lägger jag ut bilder på dom. Men ni får ha en bra dag älsklingarrr<3

Likes

Comments

Jag beställde 2 nya mobiler en till mig och en till min pojkvän eftersom våra gamla mobiler har gått sönder. Så jag fick båda mobilerna idag skickade iväg min pojkväns mobil och har min iPhone 7 plus ÄNTLIGEN!!! Min gamla funkade inte den. Är jätte nöjd för att jag köpte 2 mobiler och jag ångrar inte mig.

Likes

Comments

hej på er! Så sjukt vaknade vid 5 tiden idag. Gick upp sminkade mig och satte på mig kläder sen åt jag frukost kollade på TV lite. Vid 7:30 gick jag till skolan på väg dit så snackade jag med min pojkvän samtidigt. När jag kom fram till skolan så hade vi typ lektion i 10 min sen var skolverket i skolan så dom pratade ungefär i 30 min. När dom var klara så gick vi till ett annat rum för att dom skulle prata med oss om hur de går i skolan och vad vi gör i skolan och de gick bra. Just nu har jag svenska jag slutar snart sen ska jag hem ringa banken sen äta någonting för är jätte hungrig. Sen ska jag ut med Julia kanske och va lite ute.

Likes

Comments

Äntligen har jag fyllt 18 år. På min 18 årsdag så gick jag till skolan hade bara 4 lektioner så var i skolan hela dagen. När jag kom hem så åt jag mat sen gick jag upp till mitt rum och sov lite jag sov nästan i 2 timmar. När jag vaknade så fixade jag mig sen träffade ha Julia vi gick ut och firade min 18 årsdag de var så himla mysigt sen gick båda hem. När jag kom hem så bytte jag om och ringde min pojkvän så snackade lite med han sen gick jag ut igen och träffade en kompis. Jag fick massor av presenter och pengar.

Nästa dag så hade mina föräldrar köpt tårta och annat till mig så dom firade mig. Sen gick jag ut på promenad med en kompis vi snackade om några saker. När jag kom hem så beställde jag träningsbyxor och lite annat ni kommer få se bilder på dom när jag få hem dom.

Juste jag ska börja träna och äta nyttigt de har jag bestämt mig vet att de kommer vara svårt för mig. För kan verkligen inte sluta äta godis eller chips eller dricka läsk. Men man måste försöka eller hur? så nu ska jag försöka detta måste funka.

Likes

Comments

hej på er det är säkert många som undrar hur det går i skolan. Det är så här att jag har börjat skolan igen men inte distans började vanlig skola istället. På måndag kommer jag ha praktik i 2 veckor och är så himla taggad. Grejen är att först ville jag så gärna börja distans skola. Men ändrade mig för asså det känns att distans skola inte passar mig riktigt. Jag är jätte glad att jag har börjat skola igen och hade saknat mina vänner så himla mycket.

Likes

Comments

hej på er! jag vet inte vad jag ska börja med men jag har haft de så svårt dom senaste månaderna. Flyttade hemifrån utan att säga nåt till mamma eller pappa. vet inte vad jag tänkte på när jag gjorde så där men ifall jag ångrar mig så himla mkt. Men ifall jag har flyttat hem igen och ska börja distans skola istället för de låter mycket bättre.

Jag har märkt att man inte kan lita på vem som helst även fast personen är den bästa vän för tills sist kommer din bästa vän såra dig. Så de bösta är att man inte berättar allt till personerna man könner väll för att nån gång kan dom såra dig.

Jag vet också att jag inte har bloggat på 100 år men jag ska försöka blogga oftare. jusssstteeeeee vet ni vad nästa blir jag 18 år ör så himla taggad. Nu måste jag sova har mötte i skolan imorgon så måste vakna tidigt duscha fixa mig och sånt.

Likes

Comments

Hej på er!

Hörni jag har äntligen tatuerat mig. Jag fick åka till Skövde med min kusin var så himla rädd visste inte att jag skulle klara de. Jag trodde att jag skulle få as ont men nej kände ingenting faktiskt jag är super nöjd .jag ska göra fler men vet inte om jag ska göra de på sommaren eller om jag ska vänta tills hösten vi få se vad som kommer hända.

Jag vill så gärna fixa mina naglar men grejen är att jag jobbar och får inte ha långa naglar eller färg på naglarna. Men de är bara 2 veckor kvar sen har jag semester längtar tills jag slutar jobbet för vill ha lov nu.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har jobbat hela veckan från halv 8 till klockan 4 är så himla trött. Hade ändå kul på jobbet menade var mycket o göra. Jag slutade för 30 minuter sen ligger på soffan just nu och har så ont i mina fötter men ska snart duscha. Jag vet inte vad jag ska göra idag de är ju fredag och jag har jobbat så är lite trött. Men jag tror att jag kommer gå ut med en kompis eller nåt.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är de torsdag och är supertröst har ont i magen också vill bara sova. Men ska inte klaga för att jag var inte i skolan i måndags och tisdags eftersom var så himla trött och mådde inte så bra. Omg vädret är så himla fint ute och de inte så mycket kvar till sommarlov. Men jag ska sommarjobba i 3 veckor så måste ändå vakna tidigt. Jag hittade avslutningsklänning också eller köpte då är så himla nöjd nu ska bara ha smycke, väska och skor. Så ska inte klaga de ändå inte så mycket kvar och vi har helger ändå. Jag sov runt 1 på morgonen för kunde inte sova så kollade på film och hade de lite mysigt juste hade nationella prov på matte igår och har det imorgon också orka verkligen inte. Men vi har bara SO kvart efter matten sen är de över.

Just nu har jag matte ska snart ha språk men jag orka inte plugga så tänkte sitta och blogga istället bara idag då. Jag vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem idag är jätte trött vill duscha och sitta hemma och vila bara men problemet är att de är fint väder ute. Vill ut lite eftersom de det är fint väder ute men vet inte vi få se vad som händer senare.

Likes

Comments