Hej på er
Jag vaknade runt 14:30 sen gick jag ut på promenad. Sen gick jag hem och lagade mat efter de så gick jag ut med några vänner. Imorgon ska jag till jobbet jag börjar vid 6;30 och slutar 17:30 kommer bli då trött efter jobbet. Ska snart sova men först ska jag kolla på
film.

Herregud tiden går så fort om två dagar så blir de febrauri. Om två veckor så har vi sportlov också. Vet inte vad jag ska skriva om mer men ifall detta är allt jag har gjort idag.

Likes

Comments

hej på er det är säkert många som undrar hur det går i skolan. Det är så här att jag har börjat skolan igen men inte distans började vanlig skola istället. På måndag kommer jag ha praktik i 2 veckor och är så himla taggad. Grejen är att först ville jag så gärna börja distans skola. Men ändrade mig för asså det känns att distans skola inte passar mig riktigt. Jag är jätte glad att jag har börjat skola igen och hade saknat mina vänner så himla mycket.

Likes

Comments

hej på er! jag vet inte vad jag ska börja med men jag har haft de så svårt dom senaste månaderna. Flyttade hemifrån utan att säga nåt till mamma eller pappa. vet inte vad jag tänkte på när jag gjorde så där men ifall jag ångrar mig så himla mkt. Men ifall jag har flyttat hem igen och ska börja distans skola istället för de låter mycket bättre.

Jag har märkt att man inte kan lita på vem som helst även fast personen är den bästa vän för tills sist kommer din bästa vän såra dig. Så de bösta är att man inte berättar allt till personerna man könner väll för att nån gång kan dom såra dig.

Jag vet också att jag inte har bloggat på 100 år men jag ska försöka blogga oftare. jusssstteeeeee vet ni vad nästa blir jag 18 år ör så himla taggad. Nu måste jag sova har mötte i skolan imorgon så måste vakna tidigt duscha fixa mig och sånt.

Likes

Comments

Hej på er!

Hörni jag har äntligen tatuerat mig. Jag fick åka till Skövde med min kusin var så himla rädd visste inte att jag skulle klara de. Jag trodde att jag skulle få as ont men nej kände ingenting faktiskt jag är super nöjd .jag ska göra fler men vet inte om jag ska göra de på sommaren eller om jag ska vänta tills hösten vi få se vad som kommer hända.

Jag vill så gärna fixa mina naglar men grejen är att jag jobbar och får inte ha långa naglar eller färg på naglarna. Men de är bara 2 veckor kvar sen har jag semester längtar tills jag slutar jobbet för vill ha lov nu.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har jobbat hela veckan från halv 8 till klockan 4 är så himla trött. Hade ändå kul på jobbet menade var mycket o göra. Jag slutade för 30 minuter sen ligger på soffan just nu och har så ont i mina fötter men ska snart duscha. Jag vet inte vad jag ska göra idag de är ju fredag och jag har jobbat så är lite trött. Men jag tror att jag kommer gå ut med en kompis eller nåt.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är de torsdag och är supertröst har ont i magen också vill bara sova. Men ska inte klaga för att jag var inte i skolan i måndags och tisdags eftersom var så himla trött och mådde inte så bra. Omg vädret är så himla fint ute och de inte så mycket kvar till sommarlov. Men jag ska sommarjobba i 3 veckor så måste ändå vakna tidigt. Jag hittade avslutningsklänning också eller köpte då är så himla nöjd nu ska bara ha smycke, väska och skor. Så ska inte klaga de ändå inte så mycket kvar och vi har helger ändå. Jag sov runt 1 på morgonen för kunde inte sova så kollade på film och hade de lite mysigt juste hade nationella prov på matte igår och har det imorgon också orka verkligen inte. Men vi har bara SO kvart efter matten sen är de över.

Just nu har jag matte ska snart ha språk men jag orka inte plugga så tänkte sitta och blogga istället bara idag då. Jag vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem idag är jätte trött vill duscha och sitta hemma och vila bara men problemet är att de är fint väder ute. Vill ut lite eftersom de det är fint väder ute men vet inte vi få se vad som händer senare.

Likes

Comments

Hej på er! Idag var de tjejkväll i stan gick dit med Elna de var inte många som var i stan. Jag hittade inte något fint vi bara gick runt och kollade de fanns inte många saker hellre. Vi var där i två timmar bara kom hem och chillade bara gjorde ingenting. Egentligen så har jag inlämning tills imorgon men jag har inte lust att plugga vet inte varför vill bara sitta o vara med vänner. Imorgon ska jag träna på morgonen med en kompis sen efter skolan ska jag också träna.


Sommarjobb asså jag sökte då och har inte fått svar än många av mina vänner har fått sommarjobb. Förra året fick jag och jag hoppas att jag får sommarjobb detta året också. För vill inte stanna hemma vill göra något och vill inte resa någon stans orka inte med de.Juste jag håller på sy egen väska jag vet inte hur den ska bli men hoppas jag blir nöjd. Har gjort de i några veckor nu är snart klar med den.

Likes

Comments

Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har vart på sängen bara typ hela dagen och villat de var jätte skönt faktiskt. Sen åkte jag till affären också för var sugen på choklad eller nåt gått ville ha jordgubbar men hittade inte. Så fick ta choklad istället.

Omg jag kollade på vädret på min mobil då de kommer va regn typ hela veckan. Sen på fredag är de snö och de är snö i Gbg och Nässjö fick jag höra. Men herregud vill inte ha snö vill ha sol och vill att de ska vara varmt just nu.


Jag ska gå lägga mig nu eftersom jag har nationella prov på engelska imorgon. Godnatt

Likes

Comments

Hej på er var ju i Jönköping sov där och de var så himla kul. När jag var framme fick jag vänta på min vän i 1 Timme när hon kom så gick vi i stan för ville köpa färg till mitt hår. Sen gick vi hem och hon färgade mitt hår men ser ingen skillnad faktiskt. Sen fixade jag mig och åkte till Jönköping igen eftersom skulle träffa någon där. Träffade personen de var så himla kul och mysigt också vi snackade om många saker.

Nästa dag så gick vi och shoppade lite träffade mina vänner. Jag kom hem runt 9 typ duschade direkt sen fixade jag sakerna. Ville blogga men kunde inte eftersom var så himla trött dagen innan hade jag sovit 5 på morgonen.

Idag ska jag inte göra nåt finns inget att göra typ. Ska bara villa vara hemma med familjen och ha de mysigt kommer lägga upp bilderna på vad jag köpte. Och är så himla nöjd.

Nästa månad måste jag köpa klänning och sko till avslutningen och middagen. Men problemet är jag hittar ingen klänning för vill att skorna ska passa klänningen också. Hittade en men den var slutsåld så måste kolla upp de vill ha en lång klänning. Måste ha lika lång som min längd eftersom är ganska kort.


Juste Jag har fotat massa bilder med mina vänner men jag vet inte om jag får ladda ner dom på bloggen. Är osäker så kommer inte ladda ner några bilder med mima vännner på bloggen.

Likes

Comments