Vardag

Heeej bloggen!!! Om det fortfarande är någon som kollar här haha, skriver nästan aldrig.. Meeen nu tänkte jag göra en uppdatering för jag såg att i senaste inlägget skrev jag om USA och utbytestermin och gissa vad????? Jag blev antagen!!!!! Fick veta det för en månad sedan så fjärilarna har börjat lägga sig i magen nu men jag är så tacksam och peppad!!! Kommer bo i Ithaca och plugga på Cornell (!!!) i delstaten New York. Så kul att se att hårt arbete lönar sig. Utbytesterminen håller på i fem månader ungefär och börjar i mitten av januari. Det betyder flytt från Paris och vår älskade lägenhet i december. Kommer kännas konstigt att lämna Lina, Paris och rue Mazarine. Men nya äventyr väntar och jag kommer ju tillbaka till sommaren för sista året i skolan. Först ska jag njuta av julen och ledigt hemma i Sverige med Martin!

Just nu är familjen här på besök och jag ska strax gå och möta upp dom för middag. Nästa vecka kommer Johanna och veckan efter det Lina, Nadia och Jossan!! Ska blir så kul att återförenas allihopa igen<3 Önskar verkligen jag var bättre på att blogga, ta bilder och så vidare men det kommer nog tyvärr aldrig bli så haha.. Vi får höras så här då och då. Puss puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Super serious CV face.

Har hållit på och fixat och trixat med CV och personligt brev hela sommaren känns det som. Två elever kommer nämligen få plugga andra terminen i USA nästa år och jag vill ju självklart vara en av dem. Vi får se om några veckor när resultatet kommer. Nu ska jag jobba näst sista dagen på A.P.C och ikväll börja packa inför Italien. På söndag när jag landar står förhoppningsvis Martin på flygplatsen och väntar på mig. Vi ska åka till Lille på braderie (loppmarknad, Europas största tydligen) och äta musslor och pommes frites (tradition). Sen stannar jag hos han tills torsdag då det är dags för första dagen i skolan!

Likes

Comments

Vardag

Bild från två veckor sedan typ då Felicia var här och hälsade på <3

What's up sen sist? Jag har bara jobbat för det mesta, räknar dagarna tills det är klart. Sex dagar nu!!! Vid denna tid nästa vecka gör jag min sista dag och sen blir det Italien. Så taggad på lite mini-semester. När jag kommer hem kan jag acceptera att hösten är på väg vilket betyder skola. Dags att ta tag i papper, skriva praktikrapport, köpa skolböcker, pennor, almanacka och allt sånt där. Men det är peppande på något sett med hösten när sommaren är slut. Back to work work och jag är taggad ändå. Sen är ju hösten så himla mysig också.

Likes

Comments

Mode

Det är något med denna kappa!

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu och äter min favoritkombo; ägg, tonfisk och majonnäs. Så himla gott!! Börjat jobba i butik igen under Augusti månad, gjort klart min praktik på Totem och är supernöjd över den erfarenheten även fast jag känner att PR inte är min grej. Mot andra utmaningar!!! Helgen som var spenderades med Martin och vänner, helgen som kommer spenderas med Felicia som äntligen kommer hit. Ska bli super kul!!

Imorgon är jag leeeedig, får se vad jag hittar på. Kanske kommer en liten uppdatering haha ;)

Likes

Comments

Är så trött efter denna helg så skulle behövt en till.. Är på praktiken just nu men längtar tills jag är hemma i min säng igen. Sista veckan nu sen är jag klar, i Augusti blir det jobb på A.P.C igen och sen en weekend i Italien med Johanna och sen back to school!!

I går var jag och Martin och kollade målgången av tour de France. Åkte hem och lagade söndagsmiddag och somnade framför Harry Potter för andra gången. Trötta efter helgens festligheter hehe.

Likes

Comments

Mode

Dessa byxor från H&M är perfekta i sommar!

Likes

Comments

Vardag

Hej bloggen det var inte igår! Känns som det senaste veckorna gått i ett med fashion weeks, födelsedagar, utekvällar och allt annat. Äntligen blir det en lugn helg, en långhelg dessutom. Ska bara vara hemma och göra allt jag inte hunnit göra de senaste veckorna, som tex gå på utställning och kolla i butiker. Längtar så efter att sova ut...

Likes

Comments