Mode

ARKET.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Voila min och Martins nyårs middag! Nudlar och champagne. Är inte så mycket för nyår, så att spendera den med honom i Köpenhamn utan middags och fest-hets var perfekt. Vi åkte till Nyhavn, drack Irish Coffé, såg på fyrverkerier och avslutade med Max innan vi åkte hem igen och sov gott. Förövrigt var vistelsen i Köpenhamn mysig, lite otur med vädret bara. Hann med shopping (bl.a. skorna i collaget nedan) och promenader genom hela stan. Tvingades sedan säga hejdå, ses om tre månader vilket gjorde lite ont. Men det kommer gå snabbt!

På vägen hem åkte jag förbi Johanna i Göteborg och nu är jag äntligen hemma igen. Imorgon ska jag på läkarbesök innan resan och sedan är allt klaaart. Bara att invänta nästa söndag och avgång. Börjar bli pirrig i magen nu!! Vill bara vara framme och inne i allt. Men antar att komma dit är en viktig del av allting också.

I helgen ska jag ta det lugnt med pappa och träna! Det var ett bra tag sen nu hehe.

Likes

Comments

Yoyoy ett snabbt inlägg kommer här. Är mitt uppe i finals week och min motivation börjar lida mot sitt slut. 6 prov klara, 4 to go. Intalar mig själv att det är bättre att prioritera sömn istället för att sitta uppe sent och plugga. Funkar halvt om halvt haha.. Längtar sönder tills på fredag då allt är klart så man kan andas ut. Efter helgen väntar besikting på lägenheten och sedan hem till Swe på onsdag!!! Så excited för snö, jul, familj, sömn, riktig mat, julmat.

Likes

Comments

Äntligen fredag efter en fullpackad vecka. Inte nog med att vi har massa inlämningar och prov så börjar finals om en vecka. Har suttit varje kväll med plugg och kommer göra det nästa vecka också.. Men ikväll tar jag välförtjänt ledigt. Väntar på Martin som kommer alldeles strax, ska bara ta det luuugnt och ha sovmorgon imorgon <3

Likes

Comments

Vardag

Heeej bloggen!!! Om det fortfarande är någon som kollar här haha, skriver nästan aldrig.. Meeen nu tänkte jag göra en uppdatering för jag såg att i senaste inlägget skrev jag om USA och utbytestermin och gissa vad????? Jag blev antagen!!!!! Fick veta det för en månad sedan så fjärilarna har börjat lägga sig i magen nu men jag är så tacksam och peppad!!! Kommer bo i Ithaca och plugga på Cornell (!!!) i delstaten New York. Så kul att se att hårt arbete lönar sig. Utbytesterminen håller på i fem månader ungefär och börjar i mitten av januari. Det betyder flytt från Paris och vår älskade lägenhet i december. Kommer kännas konstigt att lämna Lina, Paris och rue Mazarine. Men nya äventyr väntar och jag kommer ju tillbaka till sommaren för sista året i skolan. Först ska jag njuta av julen och ledigt hemma i Sverige med Martin!

Just nu är familjen här på besök och jag ska strax gå och möta upp dom för middag. Nästa vecka kommer Johanna och veckan efter det Lina, Nadia och Jossan!! Ska blir så kul att återförenas allihopa igen<3 Önskar verkligen jag var bättre på att blogga, ta bilder och så vidare men det kommer nog tyvärr aldrig bli så haha.. Vi får höras så här då och då. Puss puss

Likes

Comments

Vardag

Super serious CV face.

Har hållit på och fixat och trixat med CV och personligt brev hela sommaren känns det som. Två elever kommer nämligen få plugga andra terminen i USA nästa år och jag vill ju självklart vara en av dem. Vi får se om några veckor när resultatet kommer. Nu ska jag jobba näst sista dagen på A.P.C och ikväll börja packa inför Italien. På söndag när jag landar står förhoppningsvis Martin på flygplatsen och väntar på mig. Vi ska åka till Lille på braderie (loppmarknad, Europas största tydligen) och äta musslor och pommes frites (tradition). Sen stannar jag hos han tills torsdag då det är dags för första dagen i skolan!

Likes

Comments

Vardag

Bild från två veckor sedan typ då Felicia var här och hälsade på <3

What's up sen sist? Jag har bara jobbat för det mesta, räknar dagarna tills det är klart. Sex dagar nu!!! Vid denna tid nästa vecka gör jag min sista dag och sen blir det Italien. Så taggad på lite mini-semester. När jag kommer hem kan jag acceptera att hösten är på väg vilket betyder skola. Dags att ta tag i papper, skriva praktikrapport, köpa skolböcker, pennor, almanacka och allt sånt där. Men det är peppande på något sett med hösten när sommaren är slut. Back to work work och jag är taggad ändå. Sen är ju hösten så himla mysig också.

Likes

Comments

Mode

Det är något med denna kappa!

Likes

Comments