View tracker

Mode

Vad tycker ni om denna top från Jacquemus? Jag älskar den, att leka med lager är verkligen så intressant just nu. Bara fantasin som stoppar. De vita bootsen från IRO är också så snygga!!!

Likes

Comments

Då var det måndag igen och man borde känna sig utvilad efter helgen men jag känner mig tröttare än någonsin. Har inte ens gjort något speciellt denna helg.. Denna måndag får bli en lugn start på veckan. Har precis kommit hem från skolan, ska bara ta det lugnt hemma och städa och fixa lite och sånt. Vill helst ligga i sängen och äta och göra ingenting. Veckan börjar imorgon säger vi!

Likes

Comments

Mode

Wihoo nu har rean börjat här i Frankrike och det finns massa godisar i butikerna! Här ovan från H&M, skorna är mina favoriter, har sett dom i butik och dom är riktigt snygga. Men please tänk på under rea tider att konsumera ansvarigt och köp de grejer som ni bara verkligen behöver och vill ha!!! <3

Likes

Comments

Åh att äntligen få lägga sig här igen efter en lång dag. Började halv nio i morse och slutade klockan tre, sedan har jag varit barnvakt till klockan sju ungefär. Börjar känna mig sjuk också, så segt. Har inte så mycket mer att säga haha, hörs mer snart <3

Likes

Comments

View tracker

Äntligen heeelg, även fast denna vecka varit väldigt lugn. Men det är något speciellt med fredag kväll och att sedan vakna upp lördag morgon och kunna ligga och dra lääänge i sängen. Igår efter skolan åt jag lunch med några klasskompisar och sedan gick vi och såg en utställning om hur modet skapat skandaler under historien, sett den förut med Martin men den är verkligen bra!! Finns att se på Les Arts Decoratifs om ni är i Paris.

Efter det tog jag en springtur i sena eftermiddags solen och på kvällen lagade vi en supergod risotto hemma här med Jesse. Han har sovit över och nu ska vi gå ut på en långpromenad. Ha en bra lördag och helg, puss puss

Likes

Comments

Om ni tycker att bilderna ser härliga ut så kan jag säga att det var hundra gånger härligare i verkligheten. Vilken vecka vi har haft! Strålande sol varje dag, fina backar och härlig skidåkning. Det var värt den lååånga bilresan ner och att sova på bäddsoffa hela veckan. Min första men absolut inte sista gång i Alperna, jag förundras hela tiden av hur otroligt vackert det är, och hur lugn man blir av att vara i bergen.

Kom hem igår och har redan hunnit vara i skolan idag. Andra terminen har startat och jag är taggad men lite nervös. Detta år ska vi på praktik och jag vill så gärna hitta en bra praktikplats! SÅ mycket konkurrens så det gäller att stå ut. Men men det löser sig nog!!

Likes

Comments

Två bilder från Jönköping, saknar redan Johanna!!! <3 <3 <3

Så skönt att vara hemma i Mora. Klippte mig i måndags vilket jag är jätte nöjd med, trivs bra i lugg! Igår var jag på gymmet med mamma, vi körde bodypump så jag har träningsvärk i hela kroppen idag.. Det var ett tag sen nu hehe.

Träffade Felicia tidigare idag, efter två år (!!!) helt sjukt.. Det var i alla fall sååå kul att träffas och prata igen! Så synd att vi inte ses oftare <3

Likes

Comments

Mode

Sen jag flyttade till Paris har jag verkligen ändrat min bild av mode. Förut ville jag ha allt det senaste, de plagg eller grejer som man skulle ha för att passa in och vara "snygg". Jag har alltid tyckt om kläder och mode, men jag har aldrig egentligen vetat vad det verkligen är. Sen jag kom till Paris och började jobba inom branschen och studera dess ämnen så har min uppfattning förändrats helt, eller jag har börjat att faktiskt reflektera över vad mode på riktigt är. Allt jobb, allt slit och all tanke som ligger bakom kläderna vi köper är ofantligt, och mode är långt ifrån att klä sig snyggt, ha de senaste It-plaggen eller många likes på Instagram. De sakerna är enkla om man jämför med verklig stil. Mode är konsekvenser av vad som händer i världen.

För mig är det betydligt mer intressant med människor som skiter i trender och regler och som klär sig exakt som dom vill. Det är stil. Dessutom är all konsumtion av kläder ett av det största problemen för miljön, alla billiga plagg vi köper och sedan slutar använda efter tre månader, för att köpa nya. Det bästa man kan göra som konsument är att faktiskt reflektera varför vi köper något, är detta min stil, kommer jag använda detta plagg om sex månader, kan jag ta ansvar för hur detta plagg har tillverkats. Om vi börjar göra det på riktigt kan vi faktiskt påverka, och inte låta alla stora företag styra över hur vi konsumerar.


Likes

Comments