Idag gjorde jag det! Brukar inte vara så vanligt att man på sin andra dag gör sätter sin första order...
MEN JAG GJORDE DET! På mitt kontor är det tradition att ringa i en klocka och applåder kommer varje gång man har avslutat en deal. Och idag var det min tur!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag lovade bilder ifrån min dag, men eftersom jag är så ny med tjejerna så vågade jag inte börja ta bilder till bloggen. Men var kul att få spendera någon timme med tjejerna, har verkligen kommit in i laget så bra!

Outfiten inför första dagen på jobbet är klar och jag ska snart börja göra i ordning mig för att lägga mig ner i sängen och avsluta dagen med ett avsnitt av bron. Älskar verkligen serien!

Likes

Comments

​​

Idag drog vi verkligen ut på vår sovmorgon då jag imorgon gör första dagen på nya jobbet. ​Mitt nya jobb är på ett bolag som jobbar med att marknadsföra andra företag. Jag ska arbeta som säljare och erbjuda marknadsföring. Har aldrig jobbat med sälj innan så ska bli väldigt spännande! 

Tänkte ta lite bilder under dagen så jag kan uppdatera er vad jag har gjort idag. Hoppas ni får en bra dag!  

Likes

Comments

Det är lördagkväll och jag ligger i sängen och har precis avslutat en film. Min kväll speglar vell hela min dag, väldigt lugn. Jag började dagen med en lång sovmorgon och har under dagen städat och diskat under tiden och nästan halva dagen har jag diskuterat det mesta med min vän Amanda.

Morgondagen kommer bestå av ungefär samma plan som den här dagen, förutom att jag har bestämt med en del tjejer ur laget att kolla på herrarnas match på arenan klockan 3. Men tänkte uppdatera er mer imorgon!

Likes

Comments

3.e januari flytta jag in i min nya lägenhet på tjugo kvadratmeter. Väldigt liten men otroligt mysig! Jag väntar på min beiga sammetssoffa som om två veckor är här. Sedan har jag lite annat som jag vill fixa, men tänker att det tar jag med tiden. 

Likes

Comments

Om cirka 2 månader befinner jag mig i Asien, närmre sagt Filippinerna. Det är jag och min vän Amanda som ska skapa minnen tillsammans i 2 veckor på andra sidan världen.

Likes

Comments

Gud vad spännande att sitta och skriva mitt första inlägg här på min blogg. Tänkte att mitt första inlägg skulle vara en beskriv om vem jag är. Jag heter Martina är 19 år och har precis flyttat till Halmstad för ett nytt kapitel i mitt liv. Mitt nya kapitel kommer bestå av mycket träning, jag spelar innebandy och spenderar gärna timmar i gymmet. På måndag börjar jag mitt nya jobb, som säljare på ett nystartat företag här i Halmstad som arbetar med marknadsföring. 

Likes

Comments