Hej!

Idag har jag haft en jätte dålig dag:( började med att jag sov inget i natt sen hade skola och var på första lektionen som var pedagogiskt ledarskap, sen skulle jag ha haft matte efter lunchen och engelska. Men hade de inte tydligen och ingen sa något om det och sen fick ja frånvaro på första lektionen fast ja var på den:O blir bara så irriterad fuck school så e det bara!!!! Jag kom hem nyss asså spendera en hel dag i skolan för ingenting (suck) Nu ska jag villa en stund sen kommer en kompis på besök. Så får vi se vad vi hittar på.

Ja hur har ni haft det idag? Ni får gärna kommentera hur ert dag har varit:)

Det var allt för mig för idag .Ni får ha en fortsatt bra dag :)

pöööözz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alltihopa!!

vet att det var ett tag sedan jag har bloggat men har inte hunnit med att blogga.. har haft mkt i skolan o göra o så men nu har kan ju flyttat o bor sj kanske ja ska berätta sen så har ja flyttat tillbacka till Västerås och går i skolan här. Jätte kul:!!

 Ja va ska jag säga mer hmm ju har fått lite mer årdning på mitt liv o så nu så ska försöka blogga oftare.

PÖÖÖZZ ha en underbar dag allihop !!


Likes

CommentsHej!tänkte skriva lite .Ju de e såhär att jag tycker att jag har blivit lite rund hihi de e ju vinter så va ska man göra, ju så tänkte jag börja träna o de har jag lyckas med. Har hållit  igång sen i fredags så nu blir de inga onyttiga saker utan ska försöka bli nyttigare när de gäller mat men svårt och stå emot det för det är så gått med mat! Ja så det är träning som gäller nu ;) tack för mig och besök mig gärna på fb :maria villa maradona.....och följ mig gärna på insagram: maria.villa. de som följer mig förjaer jag tbx så klart :)


Likes

Comments

hej alla mina underbara läsare. jag tog ett litet brake från bloggen ett tag för hade mkt o göra hann inte med allt. ja mitt liv rullar ju på som vanligt  men e så jävla trött på vissa killar som snackar utan att ens tänka på va de säger eller nåt asså seriöst jag svär. träffade en kille för nån dag sedan o han ba börjar snacka med mig o så sen helt plösligt säger han att han älskar mig o jag tänkte direkt mannen du har just träffat mig hur kan du säga att du älskar mig :O asså skit vissa är desperata så brudar har ett tips till er när nån random kille/man kommer fram till er o säger att han älskar er tro inte på det de snackar skit. ja o nu ska jag ta en cigg o gloo på tv.

 ha en bra kväll <3

Likes

Comments
Likes

CommentsSHOO!

det var ett tag sedan jag bloggade men har inte orkat har haft det jobbigt o så ... jaaa men ville bara säga att jag är tillbaka igen  ;) pusss på er mina kära läsare <3 <3
Likes

Comments

Hej mina kära blogg läsare.  Tänckte  bjuda på en skön låt :) 

 


Likes

Comments