Header

N Y T I N D L Æ G

Så sker det! omg kan virkelig ikke selv fatte at jeg virkelig gør det? Fik utrolig positiv respons på mit tidligere opslag, da jeg forklarede at jeg havde overvejet at lave videoer til Youtube. som i nok kan huske havde jeg lavet en lille afstemning og 91 % af stemmerne stemte for at jeg skulle! Så det sker virkelig!?

Jeg har oprettet en Youtube kanal og kan nu snart kalde mig selv for "Youtuber", hvilket virker helt uvirkeligt for mig, jeg havde aldrig troet at jeg ville gøre det. Men her står vi så og jeg må indrømme at jeg er ret så spændt. Dog er jeg stadig lidt usikker på hvad mine videoer skal handle om? Men det finder jeg nok ud af hen af vejen..... forhåbentligt! har selvfølgelig nogen ide, er ikke helt lost, haha, og har heldigvis nogen der kan hjælpe mig lidt på vej, så det er jo skønt! For ærligt talt aner jeg ikke noget til youtuber verden og det der føler med og alt det man skal kunne! Det skal jeg først til at lærer nu.

Ved endnu ikke hvornår de første videoer kommer op og hvor tit der vil kommer nogen. Men vil fokusere på at få dem så hurtigt op som overhovedet muligt. Skal allerede i gang med at filme min første video på Tirsdag, men der bliver nok ikke uploadet noget på min kanal før i løbet af næste uge desværre..

Men uanset hvad glæder jeg mig til at komme i gang og se hvad i synes som det jeg laver!

Glædelig jul alle sammen og forsat god aften 

-​Maria Madsen 

​love :* 


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Så blev det 1. advent og allerede 3. december. Synes altid at den her måned går så stærkt - eller er det bare mig? jeg synes dog det er vildt ærgerligt. Da jeg selv er ret så stor fan af julen og gerne ville have den varede hele året tihi. men nok om det. I år blev julen ( her hjemme ) skudt i gang med en gå tur på strøget, hvilket altid er hyggeligt, Koldt.... men hyggeligt!

vi startede ud med at tage et kig rundt i de forskellige julemarked-boder som står placeret rundt omkring og smukt var det. Man kom uden tvivl hurtigt i julestemning. Der var alt hvad hjertet kunne begære, af både julestads, nissemænd og nissekoner! Men desværre fik vi ikke købt noget ( denne gang ;) ) vi faldt alligevel over nogen ret fede ting, inklusiv den lækreste hue jeg nogen sinde har set! blød og vildt pelset. Blev helt forelsket hehe. Kan klart anbefalede det, især hvis man er på udkig efter nogen gode julegaver. Jeg skal i hvert fald med garanti der ind igen snarset muligt. Efter vi havde kigget lidt rundt besluttede vi os for at få noget at spise, og fordi at Christian åbenbart aldrig havde smagt en Cina-box før ( ja trust me, var også i chok) så valgte vi at købe og dele en sammen, da det mætter ret godt. Og kan godt sige det var et hit ;)

Da vi havde spist og ryddet op, tog vi hjem af. Da vi havde en aftale med en julekalender, som skulle ses! vi så både den Norske serie Snøfall (snefald) og den nye Danske serie "Tinkas jul" - det var ren julehygge! Vi ser julekalender sammen hvert år, det er en sådan lille tradition som vi har og tror aldrig den stopper, for vi elsker det alle sammen da det bringer både venner og familien sammen.

Så man kan vel godt sige at vores aften + 1 december, blev ret perfekt og nu føler jeg virkelig at julen er kommer til lille Danmark.

Tak fordi i læste med og GLÆDELIG JUL!!!!!

- Maria Madsen

Love :*


Likes

Comments

Starter jeg på Youtube?

Har i en længere periode nu gået og overvejet om jeg skulle lave en Youtube kanal, men det har aldrig været andet end en fjollet ide, da jeg ikke har nogen anelse om hvad jeg skulle lave på den og stadig ikke er helt sikker endnu. Er selv stor fan af Youtube og kan sagtens bruge flere timer på at sidde og stene det! elsker at se beauty & fashion videoer, da jeg selv er lidt af en makeup tosse og nyder at eksperimentere med det haha og til tider finder jeg det vildt beroligende at se. ja ved godt det lyder underligt, men efter en virkelig lang og stresset dag så kan Youtube virkelig være til stor gavn. hvilket også er derfor jeg har lyst til at kaste mig ud i det, ville elske at kunne dele noget mere af mig selv med jer, bare på en anden måde. og måske være med til at inspirerer og hjælpe andre.

Men fortæl mig hvad i synes? burde jeg starte på Youtube? afstemning ligger nederste i oplægget.

Tusind tak fordi i læste med, håber i for en dejlig dag

- Maria Madsen


Love :*

Likes

Comments

Okay, så prøver vi igen!

Jeg har været vildt inaktiv her på det seneste, da jeg har gået og tumlet med en masse ting, men alt er endelig begyndt at falde på plads igen og derfor føler jeg for at skrive igen, som i kan se hvis i har smug kigget lidt på min profil, er alle mine gamle opslag slettet, da dette bliver en ny start for mig.

Sidste gang jeg var aktiv her inde, var for ca 6 måneder siden og har savnet det vildt meget, har ikke kunne vente med at komme i gang igen! Jeg vil primært fokusere på at ligge et opslag ud hver anden dag som jeg plejede at gøre, men denne gang bliver det lidt anderledes.. men vil ikke røbe for meget endnu. men glæd jer for det skal nok blive godt!

Dette opslag bliver ikke vold langt, da det bare er en lille info omkring at jeg er tilbage ved skrivebordet! og glæder mig til at dele mine tanker og oplevelser med jer!

Håber i har en forsat dejlig dag og tusind tak for at læse med

-Maria Madsen

Love :*


Likes

Comments

Instagram@mariamadsenofficial
YouTube
Maria Madsen