food

Så jag provade någonting nytt igår med min kompis Dani! Tyvärr så tog vi inga selfies för att vi funkar inte på bild tillsammans, hon är jätteblek och jag är jätte mörk så det blir aldrig bra när vi ska ta bild tillsammans.
Men egentligen så skulle vi gå på brunch på Sthlm brunch club och it was just to damn cold! Det var typ 1 timme kö och we just couldn't do it! Så istället gick vi på en restaurang som heter Eatnam! Där vi båda beställde Pho, min med biff och hennes med kyckling. It was so delicious. Priset låg på 135 kr per skål och vi beställde in 3 färska vårrullar med räkor, och priset för vårrullarna var 40 kr styck. Jag ger stället 5/5 kr poäng! I shall returen soon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • food

Likes

Comments

Everyday

I dunno know. Jag tänker helt enkelt inte på det så ofta, har bara varit full en gång och jag gillade det verkligen inte så jag håller mig oftast till bara en drink som smakar saft när jag är ute. Annars så tycker jag väl att det är ganska mycket alkohol som konsumeras, på mina arbetsplatser hittills så har det varit ganska mycket fokus på alkohol och alkohol konsumtionen och eftersom jag inte gillar att dricka så mycket, drar jag ganska tidigt på kvällen😂. Så länge man dricker ansvarsfullt och undviker att köra under inflytande så spelar det mig ingen roll. Det finns ju självklart folk som dricker alldeles för mycket och har ingen kontroll, där kan jag inte säga så mycket. Var försiktig och sök hjälp om du känner att det behövs annars så vet jag inte. Ahh it's all so confusing.
Sen så är det droger, jag tänker mig att mycket av drog konsumtionen kommer från behovet av escapism, det är väl förståligt och jag tycker inte att de flesta drog missbrukare ska behandlas som kriminella då de oftast är beroende och behöver behandling snarare än fängelse tid. Själv har jag aldrig tagit droger, men jag känner inte att jag kan döma alla drog missbrukare som slöseri på resurser. Man vet aldrig vad som kan hända om man måste vara försiktig med sitt dömande, vad som helst kan hända vem som helst.

Aja det här inlägger makes no sense. Men jag vet inte vad jag kan säga, det är såna känsliga ämnen som jag inte själv bara kan se på från utsidan, och på ett sätt så känns det rätt bra.

Om det är någon som läser det här inlägget, lämna gärna en kommentar om dina synpunkter!🙌🏿
Jag återkommer förhoppningsvis med någonting mer sammanhängande!🙋🏿

Likes

Comments

Everyday

Vart ser jag mig själv om 10 år?? Då är jag ju 30 och ett 1/2 år gammal! Så fortfarande ganska ung och om jag är helt ärlig så kan jag inte se vad jag gör inom 10 år och inte heller vilket stadie i livet jag är.
Men i min absoluta drömvärld, så hoppas jag att min bokserie är färdig skriven och att någon vill läsa den. Det är väl tanke nummer ett, att komma någonstans med skrivandet.
Gjort någonting inom film. Det här är lite mer löst i mitt huvud har inga planer, men förhoppningsvis så kommer jag in på en utbildning till nästa år, mer om det senare.
Jag hoppas på att ha rest mer.
Sen så vet jag inte riktigt, det händer väl så mycket in ya twenties, att jag antar att jag får ta det som det kommer så gott jag kan. Men jag hoppas på mer positiva saker och mindre stress😂. Annars så har jag inte mycket drömmar eller tankar på vart jag vill vara, jag vill bara skriva och skådespela allting annat är liksom inte genom tänkt hos mig. Vi hörs!!

Likes

Comments

Everyday

So I'm single, finns ingen anledning att hymla med det är singel och har alltid varit det, tror jag skrev det i någon tidigare post. Men alltså jag har aldrig funnits på radarn och har påmints ganska ofta om det, i verkliga livet och på nätet där det finns forum med långa inlägg om varför folk inte vill dejta svarta kvinnor också vidare också vidare. Det var väl en del av mig som ville veta, varför folk inte kunde bli kär i mig också. Men det är väl det som är problemet när man växer upp i ett homogent samhälle, som jag i Norrtälje. Jag stack ut like a sore thumb. Är väl ganska mycket över det och någonstans på vägen,(med ganska mycket hjälp från internet) så lärde jag mig själv att älska mina mörka hudfärg och att ingen annan behövde älska mig så länge jag tror på mig själv och älskar mig själv så klarar jag mig.
Nu har jag nått en punkt i mitt liv hela 20 år gammal 😂, då jag inte är särskilt intresserad av att vara i en relation. Har svårt med den tanken men jag får se vad som händer kanske hamnar i relation om en vecka eller om 10 år. Men jag har inte bråttom.

Likes

Comments

Jag är här för att informera om att jag ska göra en blog challenge. För jag vill blogga, men det verkar som att jag inte gör någonting efter jobbet, men jag ska försöka göra saker efter jobbet också 😂😂 Aja here's the challenge. Tänker mig att jag startar imorgon med första dagen och ska försöka hålla igång det 30 dagar ut.

Likes

Comments

tågluff

Nu är jag klar i Budapest! Jag ska dra mig vidare nu till Polen, där jag ska vara i 2 nätter, jag är framme där runt 16.00 den 25e så då hinner jag äta lite god mat!
Jag gillar Budapest, jag gick utstå lite blickar när jag gick lite längre från platserna där de flesta turister vistades, vid ett tillfälle så tog folk bilder på mig vet inte varför men det hände. Men det är inte mer än vad jag fick utstå i Zagreb, då en man basically anklagade mig för att ljuga när jag sa att jag reste från Sverige och att jag såg mer kines ut än någonting annat. Men jag hade en riktigt trevlig tid här, var själv ganska mycket då de jag bor med hostelet kanske inte var den mest välkomnade gruppen, men det är väl det jag förväntar mig när jag reser igenom Europa punkt, folk har sina fördomar och jag är inte här för att förklara otherwise. I'm only here for a vacation! Jag återkommer när jag är Polen!

Likes

Comments

tågluff

Glömde länka min video på vad jag gjorde de sista 2 dagarna i Zagreb! Men, men här är den vi hörs!

Likes

Comments

tågluff

Jaha, nu så bestämde jag mig för åka en dag tidigare från Zagreb, tröttnade lite grann på att vara där och nu så sitter jag på tåget mot Budapest, mina vänner var tidigare i veckan och enligt instagram så verkade det fantastiskt! So I'm going there! Är super exalterad och är framme om ca 5h så jag är där runt 22.00 tiden, jag återkommer imorgon! Delvis med en uppdatering och en Zagreb video del 2!

Likes

Comments

tågluff

Sådär ja här är min nya video, jag tittar mest bara på saker. Den är filmad igår, så idag är jag lite mindre sugen på att gå och se allting, på de stora gatorna, utan gick in på de små lite mer.
Sitter i alla fall just nu på mitt rum efter, en kort tupplur och känner mig inte så mycket bättre men bättre ändå.
Har bestämt mig för att åka tidigare från Kroatien, men en eller två dagar för att åka till Budapest ett kort tag innan Italien. Men jag återkommer när jag vet säkert

Likes

Comments

tågluff

Ja inte så mycket egentligen. Jag var framme runt 4 tiden på morgonen, i Hamburg. Jag gick på lite sightseeing i en stad som uppenbarligen låg och sov, det var jag och alla de andra som kom med tåget från Köpenhamn.

När jag väl kom till Hamburg så började jag med att gå in på toaletten och fräscha upp mig lite, då jag såg riktigt hemskt ut. Jag bytte kläder och tvättade ansiktet.

En snabb före och lite efter bild 😂

Sen efter det gick jag på lite upptäcks färd, jag gick till några kiosker som sålde bröd, de kedjorna jag såg flest ut av var då en kedja som heter La Crobag tror jag och den andra hette typ ditsch, nu är jag super dålig på namn och det kände inte mig helt bekväm med att ta bilder helt ännu! Men där var jag, och jag har aldrig sett Så stora efterrätter förut! Och allting var så glansigt!
Hamburg hade många fina restauranger och sånt, tyvärr så var jag bara där mellan kl4 och kl10 då jag bestämde mig för att dra vidare till Berlin där jag skulle ta tåget till Zagreb, men jag gick omkring i 4h i Hamburg och det var verkligen vackert!

Sen gick jag till mitt rum runt 6 tiden för att duscha då började det någon sorts politiks demonstration, då polisen hade inhängnat det här gruppen av, anti Merkel, anti muslimer, Trump och Rysslands älskare, det höll på i en timme ungefär och vid något tillfälle så började de spela låtar om vad vet jag inte. Det kändes extra konstigt att det pågick precis efter att jag precis spenderat, 3h med att lära mig om hur Berlin förstördes under andra världskriget och tvingades bygga om många delar från grunden, sen så pågår det sånt.

Efter det så gick jag och duscha och gjorde mig i ordning för jag skulle upp kl 05.00 för att sätta på mig på tåget till Nurenberg, för att hoppa på tåget till München. Allting gick bra tills München tåget anlände 3 minuter försent till Munich och jag fick vänta i 2h för tåget. Aja det gav mig en chans att gå omkring lite i München, nästan alla gator jag gick på så var butikerna stängda tillslut så googlade jag datumet lite snabbt.
Helgdagen heter Assumption Day!

Upptäckte att det fanns sånna här cigarett automater lite utspridda i München, vet inte varför men jag tog bilder på 3 olika!
Jag återkommer när jag i Kroatien!

Likes

Comments