tågluff

Sådär ja här är min nya video, jag tittar mest bara på saker. Den är filmad igår, så idag är jag lite mindre sugen på att gå och se allting, på de stora gatorna, utan gick in på de små lite mer.
Sitter i alla fall just nu på mitt rum efter, en kort tupplur och känner mig inte så mycket bättre men bättre ändå.
Har bestämt mig för att åka tidigare från Kroatien, men en eller två dagar för att åka till Budapest ett kort tag innan Italien. Men jag återkommer när jag vet säkert

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

tågluff

Ja inte så mycket egentligen. Jag var framme runt 4 tiden på morgonen, i Hamburg. Jag gick på lite sightseeing i en stad som uppenbarligen låg och sov, det var jag och alla de andra som kom med tåget från Köpenhamn.

När jag väl kom till Hamburg så började jag med att gå in på toaletten och fräscha upp mig lite, då jag såg riktigt hemskt ut. Jag bytte kläder och tvättade ansiktet.

En snabb före och lite efter bild 😂

Sen efter det gick jag på lite upptäcks färd, jag gick till några kiosker som sålde bröd, de kedjorna jag såg flest ut av var då en kedja som heter La Crobag tror jag och den andra hette typ ditsch, nu är jag super dålig på namn och det kände inte mig helt bekväm med att ta bilder helt ännu! Men där var jag, och jag har aldrig sett Så stora efterrätter förut! Och allting var så glansigt!
Hamburg hade många fina restauranger och sånt, tyvärr så var jag bara där mellan kl4 och kl10 då jag bestämde mig för att dra vidare till Berlin där jag skulle ta tåget till Zagreb, men jag gick omkring i 4h i Hamburg och det var verkligen vackert!

Sen gick jag till mitt rum runt 6 tiden för att duscha då började det någon sorts politiks demonstration, då polisen hade inhängnat det här gruppen av, anti Merkel, anti muslimer, Trump och Rysslands älskare, det höll på i en timme ungefär och vid något tillfälle så började de spela låtar om vad vet jag inte. Det kändes extra konstigt att det pågick precis efter att jag precis spenderat, 3h med att lära mig om hur Berlin förstördes under andra världskriget och tvingades bygga om många delar från grunden, sen så pågår det sånt.

Efter det så gick jag och duscha och gjorde mig i ordning för jag skulle upp kl 05.00 för att sätta på mig på tåget till Nurenberg, för att hoppa på tåget till München. Allting gick bra tills München tåget anlände 3 minuter försent till Munich och jag fick vänta i 2h för tåget. Aja det gav mig en chans att gå omkring lite i München, nästan alla gator jag gick på så var butikerna stängda tillslut så googlade jag datumet lite snabbt.
Helgdagen heter Assumption Day!

Upptäckte att det fanns sånna här cigarett automater lite utspridda i München, vet inte varför men jag tog bilder på 3 olika!
Jag återkommer när jag i Kroatien!

Likes

Comments

Så mitt tågluffande började igår, från Norrtälje så lyckades jag ta mig till Hamburg på ca 20h timmar, jag satt som längst mellan Köpenhamn och Hamburg som var ca 5h och 30 min.
Försökte vid flera tillfällen att reservera en plats och varje gång jag försökte trycka in Hamburg så gav biljett automaten upp på mig, tillslut så track jag bara på en stad och det var tydligen den rätta för helt plötsligt 1 minut innan av gång så satt jag på tåget påväg mot Hamburg.
Trodde först jag skulle bli tvungen att stanna i Köpenhamn en dag extra,och bara vänta på att ett nytt tåg vid typ 02.00 skulle komma och ta mig till gränsen mellan Danmark och Tyskland. Men det löste sig. Nu sitter jag på tåget från Hamburg till Berlin där jag ska sova en natt eller två! Här är några bilder jag tog

Likes

Comments

Så nu har jag filmat och lagt upp min första video, jag visar egentligen bara min packning. Men jag tänkte det skulle vara en bra första video, kommer att vlogga mer på min resa och försöka hålla igång bloggandet också

Likes

Comments

Hej whats up!
Har varit borta ett tag nu, absolut ingen anledning har bara försökt se vad jag ska göra, med min framtid och vad jag vill göra. Jag sa upp mig från mitt heltids jobb där jag jobbade ungefär 6 dagar i veckan och mellan 170 och 200h i månaden, nu så har jag ett nytt jobb och och jag jobbar ungefär 100h i månaden och jag har mycket mer fritid, men ingenting att lägga de på.
Jag klippte mitt hår, och bokade en biljett på interrailkort för att resa till tio länder på en månad.
Och om 5 dagar så börjar min semester och min resa.
Jag kommer också att starta min egna youtube kanal, men vi får se jag vad jag gör, men men här är jag i alla Fall 😹
Jag har varit ganska förvirrad, men jag vet ungefär vad jag vill och kan göra, nu får jag bara vara tålmodig ett tag.

Likes

Comments

Hauls

Det här är ett inlägg om det faktum att jag inte har något att skriva om, har inte hittat på någonting dem senaste dagarna, jag har däremot köpt en Polaroid kamera, ett belsysninsett och en mikrofon från CDON. Jag skulle egentligen bara köpa kameran, men det blev mer som ett stort impuls köp. Många av mina köp är inte impuls köp, onödiga men inte impulsiva.
Polaroid kameran älskar den, mikrofonen har jag hunnit testa och den är super bra älskar hur tydlig man låter i den. Jag har inte plockat fram lamporna än, men jag ska börja göra youtube videos, jag känner att jag inte är så bra på papper eller på digitalt papper. Jag ska försöka visa mig mer i rörelse. Jag har typ 1 eller 2 segment jag vill filma, som är det jag egentligen vill få fram med mina videos. Jag kommer nog att lägga upp andra saker också. Dessutom så ska jag ut och tågluffa i sen sommar. Men allt det kommer sen. Det här inlägget handlar egentligen om ingenting och jag vet ingenting säkert än.

Likes

Comments

Everyday

Jag har varit borta i typ en vecka och någon extra dag, det fanns ingenting för mig att blogga om, hade heller ingen lust att blogga. Jag blev liksom inslängd i en spiral av low selfesteem, så att säga.

Jag satt i kassan förra veckan, och det hela gick bra framtill de sista två timmarna, då en kund började ge mig en massa kommentarer om hur snygg ha tyckte jag var. "Du har ett otroligt leende, otroligt vacker hår och fantastiska ögon, jobbar på att gilla hudfärgen mer." Jag ignorer det för det mesta när kunder börjar säga sådana saker, men när han sa det så slängdes jag bak i tiden till när jag var mellan åldrarna 7 och 17 år gammal, och det var en verklig så folk sa sådana saker till mig. Hela mitt utseende började och slutade med min hudfärg. För mörk för att någonsin ens anses vara söt. Det var verkligen någonting som hände så ofta att jag bara accepterade det och jag antar jag fortsatt göra det, för det finns saker som jag inte ens vågar göra. För jag vet att jag inte räknas med, jag finns inte ens på kartan, så jag säger ingenting och bara accepterar det jag får. Men det har inte hänt på så länge att någon sagt någonting sådant till mig, vi lever in en mer PK värld nu för tiden, och för mitt egna mentala välbefinnande är det bästa som någonting hänt, jag slipper höra kommentar om hur jag blir för mörk när solen skiner, när jag redan är så mörk. Frågor om varför insidan på mina händer är så ljusa, varför kan jag inte bara vara samma färg över hela kroppen, som en normal människa. Jag slipper undan när barn stirrar på mig, för de har aldrig sett en svart människa förut, nu för tiden så säger folks föräldrar faktiskt till sina barn. Jag blir inte utskrattad när jag berättar för någon att jag faktiskt är kära i dem. Istället så blir jag let down easy, folk skrattar åt mig i efterhand och i alla fall inte rakt i mitt ansikte.

Men nu så har jag varit skyddad i från det så länge att det verkligen ledde till lite av en kris, och det gjorde mig så ledsen. Det faktum att bara för folk inte säger det längre, så tänker dem det fortfarande och de viskar fortfarande om det. Vilket leder mig till det här inlägget. Jag är inte vacker, kommer aldrig att bli vacker och det är okej med mig. Men jag behöver inte ha folk i mitt ansikte säga det mig, moral of the story if you have nothing nice to say, shut the fuck up no cares and fuck off.

Jag återkommer!

Likes

Comments

Everyday

Jag har funderat länge över att köpa lite prylar från Zara, jag äger ingenting från dem så jag passade på att gå in i butiken och kolla in lite grejer. Besviken på klänningen mitt favorit plagg var helt klart byxorna. Tänkte köpa dem, framtills att jag såg kön, insåg att jag inte var villig att vänta så länge för att betala. Dessutom så fick jag vänta typ 10 minuter för att ens få prova kläderna, men ska beställa på nätet älskade byxorna var lite för kort för kjolen dock :( but I will have it.
Har också fått tillbaka löshåret, jag gillar att ha mitt hår i flätor mest för att jag är en lat människa och flätor tillåter mig att vara så lat som möjligt med mitt utseende utan att se super vidrig ut.
Fanns egentligen ingenting vettigt att säga i det här inlägget, jag återkommer!

Likes

Comments

Jag har under en längre period inte mått så bra, jag har inte tagit hand om mig själv det senaste året. Och jag vet att det förmodligen är jag själv som har satt mig i den här situationen, genom att hela tiden jobba och stressa över hur mycket jag tjänar, hur mycket mer jag måste jobba gör att tjäna det jag vill tjäna osv, osv. Jag har då inte tagit ledigt från jobbet eller skrivandet för den delen heller. Jag skriver och jobbar hela tiden, det finns ingenting däremellan. Jag bor mycket längre bort än alla mina vänner också så det leder till, att jag blir lätt isolerad från vad alla andra gör, då mitt schema inte ser ut som alla andras heller. 
Men nu så måste jag börja ta hand om mig själv, måste ta ledigt och jag tror att jag snart måste säga upp mig, från ett av mina jobb, det funkar inte riktigt att jobba båda jobben för det slutar alltid med att jag jobbar någonstans när jag egentligen ska vara ledig. Jag vet egentligen inte. Men någonting måste jag göra. 
Jag återkommer!

Likes

Comments

Everyday

Har varit borta i några dagar, ingen anledning har bara jobbat och känt mig tung i huvudet, ingen stor grej det händer ibland. Jag stänger bara av mentalt och kommunicera inte med någon på något sätt, jag behöver bara stänga av och ladda upp min energi igen. But I'm back for now!
Jag satt i kassan torsdags och ibland så under tiden man sitter där så händer det saker, som tex att en man spenderade hela tiden han skulle betala med sitt kort with winking at me. Varför vet jag inte.
En annan man höll på glömma sina tuggummin och jag nämnde dem innan han gick därifrån, han svarade med att säga att, "ja gör dem är ju vikitiga."
Jag säger ingenting utan börjar scanna nästa kunds varor, han börjar be om ursäkt för att jag inte skrattade åt hans skämt. Det är många dåliga skämt folk vill dela med sig av, jag är en sån person som är dålig på att fejk skratta im just not good at it.
Men till storyn angående avocados, som var det roligaste som hände på hela dagen.
En man kom till min kassa med en stor påse avocados jag frågade honom hur många det var och han ger mig en lapp.
På lappen står det att kunden ska få 20 avokados gratis då han dagen innan köpt 16 avokados och alla var ruttna. Jag fattade självklart inte hur Fan man lägger i kassan att en person ska få 20st gratis avokados.
Fick kalla in en annan person som fick hjälpa mig, det enda jag kom fram till var att 16 st avocados kostar närmare 300 kr och jag förstår hans ilska.
Aja under min lunch rast så passade jag på att gå till H&M och provade på 2 plagg, slutade med att jag köpte klänningen. Ska försöka ta bättre bilder på den snart. Jag har druckit 4 koppar kaffe och det märks nog i det här blogg inlägget :D
Jag återkommer snarast!

Likes

Comments