Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Høsten er her. Jeg har drukket tre kopper kakao allerede, endelig fått brukt min nye ullkjole på jobb( litt varmt enda) og sett x-antall filmer en deilig regnfull kveld. Siden sist har jeg vært i Spania forresten, og jobbet en del. Friår er hittil veldig deilig, litt kjedelig men fint. 

Likes

Comments

Denne deilige kjolen er fra butikken jeg jobber i, nemlig b.young! 


Jeg har fått en helt ny fjernutløser MEN har klart å miste den- og plutselig vil ikke den gamle fungere. Det triste er at jeg har en mistanke om at det er selve kamera som er ødelagt og derfor ikke vil reagere når jeg trykker. Sykt plagsomt å måtte stille inn fokus sånn ca. og løpe frem og tilbake på hvert bilde argh... 

Nå skal jeg lage litt mat før jobb, imorgen skal jeg til en kompis som en siste samling før alle blir spredd og på torsdag skal jeg til Oslo for å se på den nye søte hybelen til Sara! Wiii fine dager i vente :-) 

Likes

Comments

​Tirsdag er treningsdag for min del, derfor startet dagen brått med en joggetur. Nå er jeg tilbake i sengen, klar for en film før jeg skal på jobb klokken 15. Ha en super dag, ikke lenge igjen av sommerferien nå!! 

Likes

Comments

Ahhh min favoritt.

​Endelig har jeg prioritert å kjøpe en highlighter (?). Vet ikke hvordan det skrives en gang gitt. Jeg kjøper sjelden sminke på mac, rett og slett fordi jeg syntes det er kjipt å kjøpe dyr sminke når jeg vet det finnes mange rimeligere alternativer. Mac er ikke sinnsykt dyrt men dyrt nok... Jeg var i Oslo på lørdag og ville gi denne en sjanse, er veldig fornøyd hittil! 

Noen av mine favoritter innen sminke og parfyme! Har kjøpt såå mye nytt i sommer, tenker jeg viser dere en dag jeg har tid.

Likes

Comments

...Er å ligge under en varm dyne mens regnet plasker ned utenfor vinduet mitt. God natt, vi er heldige vi som har det varmt og trygt, det er ingen selvfølge! Ikveld har jeg så mye på hjertet at jeg ikke klarer å få finne ordene til noe av det gitt, så jeg får prøve igjen imorgen. SOV GODT :-) 


Likes

Comments

Idag har jeg hatt min siste skriftlig eksamen og fy søren så deilig!!! :-) Etter skolen hentet jeg Lene og Anine på bussen så frem til nå har vi spist pizza, jordbær og sjokolade! Deilig vær idag!!! 

Likes

Comments

I helga har jeg jobbet og vært servitør / fotograf i konfirmasjon for flotte Silje! Idag har jeg slappet av og utsatt det å forberede seg til eksamen til nå. SÅ NÅ skal jeg laste ned til diverse som er lov å ta med seg og så legge meg tidlig. Man blir trøtt av å kun slappe av en regnværsdag ass!


Likes

Comments

Hei igjen!

Nå trengte jeg en pause fra forvaltningsrett og erstatningsrett... Kjenner meg rimelig lei av hele greia, og det er ikke langt unna jeg gir opp noe som er forferdelig dumt av meg... MEN, etter denne pausen er det vel lettere å sette seg inn i ting igjen, så det ordner seg alltids....

Victoria ble med hjem etter skolen idag så vi har stort sett lest til hver vår eksamen.


​NÅ er det tilbake til bøkene, prøver å motivere meg selv med at dette er det siste jeg gjør i rettslære noen gang så det er kuuuult å avslutte med stil. :-) Masse lykke til med eksamen alle sammen!

Likes

Comments

Blææh, idag fikk vi tema til rettslæreeksamen som er imorgen. Virkelig ikke det jeg trodde vi skulle få så jeg har en del å repetere ikveld... Læreren vår ble overrasket han også så det blir en slitsom eksamen imorgen.

Likes

Comments