Vardag

Igår var jag och Jocke förbi huset och kikade! Längtar så mycket till att få flytta in! Vilket är nu på Fredag så dessa få dagar kan jag hålla mig!

Är bara lite smått stressad men vi har några veckor på oss att flytta sakerna så det ska då vara lugnt! Efter titten for jag till moster Aino där min kusin Jenny var, syrrorna & mami! Missade middagen men åt efterrätten som var så smarrig!!!

Satt där och surra ett bra tag innan det var dags för hemgång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder, Vardag

I Lördags var jag ut på Verandan med Alva & hennes kompis Lina! En rolig kväll och vi fick oss en selfie med Farao 😃

Likes

Comments

Vilken underbar dag! Steg upp i en bra tid, tog en dusch och drack kaffe! Bästa starten på en dag! Sen for jag och Jocke till Elgiganten och Rum1 för att kolla lite! Åt en french och for vidare!

Vi har hämtat igen kissarna som har sovit över hos Emma & Joar några nätter! Det gick över förväntan! Leia satt i kattlåda när vi körde så inget kunde gå fel egentligen heheh!

Likes

Comments

Vardag
Det började med att när jag rensade nere i vårt förråd så hittade jag ett inspelat band! Maria & Natalies filmsnuttar står det på bandet, Jag vet exakt vad det är men kan inte se det för har ingen VHS eller en kassettadapter! Googlade runt och kollade om man kunde framkalla det här i stan i stället för att posta det till något företag som gör sånt! Efter en kort tids planering med Emilie så bestämde vi oss för att gå in på Audio Video och höra om dom gör sånt eftersom dom gjorde det förut! Vi fraktade alla våra band:

20 Band filmat med familjen

11 Band med Emilies egna filmer med kompisar

6 Band med mina kompisar och med Moa

Det gick som planerat men var lite dyrare än vad vi hade trott! Men nu ligger dom redo på Audio Video och spelas över till USB! Längtar tills vi får smset så vi kan hämta allt, då blir det en riktig filmkväll =)

Likes

Comments

Vardag

Två rätter jag och Jocke lagade i helgen! Vi köpte från stadskällaren när dom hade skaldjursmarknad! Kul att testa något nytt, är ingen skaldjursmänniska egentligen men det var ganska gott!

Rökta räkor med aioli var en klar favorit av det vi köpte! Det andra lär nog inte bli många fler gånger jag kommer äta hehehe! :)

Likes

Comments

Vardag

Igår var hela familjen Lundqvist ute på New Gr på middag! Vi barn bjöd mamma och pappa. Det var väldigt trevligt och gott, har inte ätit där på flera år så det var kul att testa något nytt!

Likes

Comments

Vardag

Suger att helgen redan börjar gå mot sitt slut! Har tagit det jätte lugnt, vi har fixat lite i förrådet inför försäljning av lägenheten! Det blev mycket att kasta för det var mycket skit som legat i lådor i flera år!!! Så det var väldigt nödvändigt!

Likes

Comments

Likes

Comments