Dagarna går alldeles för fort!! Igår träffade jag Lissy en stund, vi gick en lång promme och åt en glass på Alhems trädgård.

Vädret håller fortfarande i sig och ikväll är det AW med jobbet aka familjen....

Likes

Comments

Middag på espresso med Jonna & Lisa, shopping, kvällspromenad at home!

Likes

Comments

I helgen har jag verkligen vilat upp mig ordentligt! I Fredags blev det en lugn myskväll och på Lördagen blev det sol på en jätte fin stand med Jonna, Lowa och våra respektive! Väldigt mysigt! Sen åt vi middag i Boviken med Co. For sen hem för en myskväll! Hade typ fått solfrossa för hade bränt mig på dagen så låg och frös hela kvällen....

Igår for jag till Emilie och Lasse på dagen och bokade flygbiljetterna till Volbeat i September. Längtar ihjäl mig! Sen blev det en lång promme och städning!

Likes

Comments

Kort vecka igen! Så lyxigt! Jobbade hela dagen idag och hann göra väldigt mycket så nu känner jag mig välförtjänt en ledig dag imorn! Ska bli mycket skönt! Har redan hunnit ta en powernap, det var så länge sen jag gjorde det.

Likes

Comments

Go fika i två dagar! Men idag är det Alvas födelsedag så det måste ju firas! Så efter jobbet för vi till Alva och Lukas för fika och presentöppning. Och efter det gick jag och Jocke en lång promenad som resulterade i att vi åt middag åtta!

Är helt död efter denna vecka så ska bli så skönt att äntligen få helg imorgon.

Likes

Comments