Jag har varit på dop för lilla Ellen! Den helgen var sjukt stressig! Vi höll på att flytta in i huset och samtidigt flytta ut ur lägenheten! Det var väldigt jobbigt men nu ör det äntligen över!

Så nu bor vi äntligen i huset och det är fortfarande massa saker ouppackat men har inte haft orken att ta tag i allt!

Har haft AW med jobbet aka familjen! Det var väldigt mysigt! Åt middag för första gången på stadskällaren och det får 10/10!

Har haft hockey mys med öl och pizza hos Alva & Bessa! Tanken var att vi skulle ut på galej men istället blev det lite chill dricka! Tur för mig! Fick feber dagen efter och hade det i tre dagar! Min röst försvann och kunde typ inte prata! Men nu börja jag bli återställd från förkylningen! Men typiskt mig och min jävla kropp är att jag har fått nå jäkla utslag på överkroppen! Blir så less!! Jag har så känslig hud!! Det lär väll försvinna inom kort får man hoppas! Det är då inte lika farligt som dom förra utslagen för det var inte mys!

I fredags hade jag massa brudar över på mys och Homeparty! Det var väldigt lyckat! Var kul att få umgås med dom för det var väldigt längesen

Sist men inte minst, i Lördags var det kalas för Theo!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder

Gårkvällens middag, Det var räk-laxröra med bröd, sallad och VB-Paj som tillbehör! Så gott var det!!!

Likes

Comments

Så skönt att helgen är över... Har inte haft långa pauser! Vi har varit i huset och lagt golv. Men vi behövde verkligen den tiden för att hinna. Vi har några få kvadratmeter kvar innan det är färdigt och då kan vi börja storstäda och sen flytta allt från lägenheten! Det känns som vi ligger bra till tidsmässigt men vi får se mer hur det kommer se ut under veckan! För efter helgen måste vi vara utflyttade. Känns skönt att veta att om en vecka är det jobbigaste över! Det närmar sig sakta men säkert.

Likes

Comments

Bilder
 • Har varit på ett homeparty med inslag av inredning
 • Har haft syskonmiddag hos Alva & Bessa


 • Har tränat
 • Har varit på födelsedagskalas för Tilly
 • Haft en roligspelkväll
 • Har blivit fin i håret
 • Ätit årets första surströmming
 • Besiktat bilen (Den gick igenom)
 • Tagit ett spontanhål i örat på lunchen
 • Jobbat i huset
 • Haft olika gäster på rundtur i huset
 • Firat Halloween

Likes

Comments

Vardag

Igår var jag och Jocke förbi huset och kikade! Längtar så mycket till att få flytta in! Vilket är nu på Fredag så dessa få dagar kan jag hålla mig!

Är bara lite smått stressad men vi har några veckor på oss att flytta sakerna så det ska då vara lugnt! Efter titten for jag till moster Aino där min kusin Jenny var, syrrorna & mami! Missade middagen men åt efterrätten som var så smarrig!!!

Satt där och surra ett bra tag innan det var dags för hemgång!

Likes

Comments

Bilder, Vardag

I Lördags var jag ut på Verandan med Alva & hennes kompis Lina! En rolig kväll och vi fick oss en selfie med Farao 😃

Likes

Comments

Vilken underbar dag! Steg upp i en bra tid, tog en dusch och drack kaffe! Bästa starten på en dag! Sen for jag och Jocke till Elgiganten och Rum1 för att kolla lite! Åt en french och for vidare!

Vi har hämtat igen kissarna som har sovit över hos Emma & Joar några nätter! Det gick över förväntan! Leia satt i kattlåda när vi körde så inget kunde gå fel egentligen heheh!

Likes

Comments

Vardag
Det började med att när jag rensade nere i vårt förråd så hittade jag ett inspelat band! Maria & Natalies filmsnuttar står det på bandet, Jag vet exakt vad det är men kan inte se det för har ingen VHS eller en kassettadapter! Googlade runt och kollade om man kunde framkalla det här i stan i stället för att posta det till något företag som gör sånt! Efter en kort tids planering med Emilie så bestämde vi oss för att gå in på Audio Video och höra om dom gör sånt eftersom dom gjorde det förut! Vi fraktade alla våra band:

20 Band filmat med familjen

11 Band med Emilies egna filmer med kompisar

6 Band med mina kompisar och med Moa

Det gick som planerat men var lite dyrare än vad vi hade trott! Men nu ligger dom redo på Audio Video och spelas över till USB! Längtar tills vi får smset så vi kan hämta allt, då blir det en riktig filmkväll =)

Likes

Comments