En vecka till har sprungit förbi!
Vi har mest bara umgåtts och njutit lite av allt runt omkring!
Jag har gjort mitt första träningspass på länge, endorfinerna sprutade och det var hur skönt som helst! så lycklig över att få röra på mig! Jag är väldigt noga med att köra skonsamt och bara sådant som som sjukgymnasten tillåter men det var helt underbart!

många spelkvällar och grillkvällar denna vecka, så lugn och skön, har över slingat mig själv lite o luggen, det kliade bra i fingrarna 😂

Det var Elsas tur att laga mat i söndags, så gött! till efterrätt hade hon gjort en cookie med citronkräm, jordgubbar och chokladdoppade nötter! smaskig! 👅😍

här är förresten mina sötaste roommates 😍😘💕

inte helt normala... 🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

jag märker knappt att veckorna går ju!
jäklar!
Den här veckan har vi varit ute och ätit god mat, blivit bjudna till linda på middag, hon är en riktig masterchef,😍 jag har bakat och överraskat min roommate Björn som fyllt år och så här vi varit och plockat jordgubbar 😍 så mys!

Har även varit med ryggen till läkaren, han är förvånad att jag inte har ännu mer smärta med tanke på hur krokig den är, känns så skönt att bara acceptera det... att sluta skylla på sig själv eller tänka på vad man hade kunnat gjort annorlunda för att förhindra det! Det är som det är och kan jag bli av med den så skulle det vara underbart, men jag lägger av med att fokusera på den ett tag, behöver ett break från att gå och analysera och känna efter hur den känns hela tiden... kommer lägga min tid på mycket roligare saker från och med nu! ☺

Likes

Comments

Ibland springer tiden iväg så sjukt fort! insåg nu att jag inte har skrivit på några veckor!
Vi har gjort en massa! Haft middagar myskvällar, varit ut och bara hängt. Jag har mitt liv här nu... känns så sjukt på något sätt! Men jag älskar det här!
får lite panik över att tiden springer iväg så fort bara, inte långt tills man måste börja tänka på vad man ska göra efter det här...
konstigt!
Jag har lite panik över att ryggen/höften inte vill bli helt bra... trots att jag inte irriterar den med träning men det blir iaf inte värre så det är skönt... Men börjar ge upp tanken lite med att kunna hålla på med träning efter... Men vi får se hur det går 😊

skolan är jätte intressant nu! Vi har avancerad anatomi där vi gräver oss in i underarms muskulatur och alla olika ben i händerna!
Vi har även idrottspsykologi och ska strax börja ha högrisk clients som vi ska träna! Det är klienter som är sjuka/ skadade och har ofta många problem och äter många mediciner som vi måste läsa på om och träna på ett så säkert sätt som möjligt! Hur roligt som helst!!!!
sen ska vi även ha bootcamp så det blir jättespännande!

Likes

Comments

åkte tillbaka till Canggu för det var så himla härligt!
Har surfat varje dag! Så roligt!!!
Mötte även upp Robin från min klass så vi umgicks lite!
Jag har verkligen lärt mig mycket under den här resan, man får inte vara blyg om man ska ta sig runt själv men det här varit jätteskönt att veta att jag klarar av det! att man växer!
Nu ska jag "hem " till Sunshine Coast och kramas med mina vänner för dom här jag saknar som tusan!

Jag saknar även mina nära och kära hemma, men försöker att inte tänka på det så mycket för jag vill inte "slösa" bort den korta stunden jag har här genom att längta hem, då skulle jag ju lika gärna kunna vara kvar hemma!
Men visst får man dagar ibland! Nästa sak att se fram emot är när pappa och lisa kommer och hälsar på!
Nu är det bäst jag slutar innan flyget flyger utan mig...

Likes

Comments

Jag har haft två dagar lite för mig själv i Uluwatu, där jag har yogat på "the yoga searcher " hängt vid stranden och läst böcker, så välbehövligt! Har verkligen kunnat koppla av nu!
Imorgon bär det av till Canggu igen för det stället blev jag helt förälskad i! Jag ska förhoppningsvis möta upp Sarjo och Robin där också så det blir kul att se lite bekanta ansikten 😀

Likes

Comments

innan vi släppte av Angela på flygplatsen så åkte hon och jag till Bali swings! jättehäftigt!
sen drog jag vidare till Uluwatu för sol och bad 😀

Likes

Comments

Jag gjorde misstaget med att boka mitt i smeten i ubud, blev ganska besviken då jag hade sett denna yogaplats framför mig men kom till det turistigaste av ställena...
Men vi har tagit oss ut på risfälten gått i monkey forrest och jag har yogat på the yoga barn, vilket är samma ställe som dom spelade in filmen eat, pray, love på. 
det var helt fantastiskt, om jag kommer tillbaka hit ska jag bo på landet! 
imorgon bär det av till uluwatu, planerna ändras hela tiden haha 😂

Likes

Comments

Till Bali ska man verkligen resa själv!
Jag har träffat jättemycket härliga människor!
surfat och yogat båda dagarna och ätit god mat!
Jag njuter och laddar verkligen batterierna!

Likes

Comments

Äntligen! nu åker jag snart!
Det var dags för nya utmaningar, jag kommer åka själv till Bali, checka in på ett surf och yoga retreat i några dagar, möta upp ett par klasskamrater och resa runt!
målet är att uppleva nys säker och träffa nya människor, det har blivit vardag här i Australien nu och jag älskar det här landet men det här blir min hittills största utmaning att klara mig själv och det ska bli jättespännande!
Jag vill träffa mycket nya människor och höra deras historier! och njuta! nu ska jag njuta av semestern!

Likes

Comments

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan jag drar till Bali i två veckor!
Jag har bokat 4 nätter i Canggu på ett surf och yoga retreat där jag ska bo ensam och bara njuta!
det heter the Chillhouse 😍

Den här veckan har vi haft sjukt mycket att göra i skolan! allt ska bli klart Nu! Jag är helt slut! och alla prov är nu också! Det blir skönt med semester sen!

Vi har umgåtts med dom som ska åka hem till Sverige igen och idag har jag varit på middag hos Linda, så god mat fick jag!
lite surf har man ju också hunnit med såklart! 😀

Likes

Comments