View tracker

Innehåller annonslänkar

8 snygga klänningar till er som tar studenten i år. Självklart kan man även använda dessa till andra tillfällen som exempelvis skolavslutningar med mera! Vissa klänningar kan man till och med ha till vardags som nummer nummer två, tre och åtta. Min favorit är nog första klänningen men jag tyckte om allihop!

Likes

Comments

View tracker

iiiiiiiii den är så himla fin! Våra mössor från abc-gruppen hade kommit till skolan när vi var i London och vi kom på att de låg kvar här när vi satt och pratade om studenten, haha vilket sammanträffande va ;) Vi bokstavligt talat sprang till det rummet de låg i och slängde oss på de! Jag vart verkligen jättenöjd, mössan känns bra och jag tycker själv att den är så himla fin!

Ett tips är att beställa från abc-gruppen eftersom de skickar alla mössor till skolan, de har alltid extra erbjudanden till just den skolan du går på, vi hade exempelvis kig-paketet där det ingick ett champangeglas, en tuta och såklart studentmössan till ett bra pris!

Likes

Comments

View tracker

Shacke Shak

Vi åt på Shake Shack och jag hade högre förhoppningar på det stället eftersom att folk hypat det så himla mycket. Det var gott men det skiljde sig inte så mycket från någon annan snabbmatskedja. Brödet var det som var godast och det som stack ut. Det var gott men inget speciellt! Däremot åt jag en annan hamburgare på en bar precis utanför hotellet och den var mycket godare! hahah har nog aldrig ätit så mycket hamburgare som jag gjorde under denna resa...

Vi gick ut ännu en gång, men denna gång med klassen på Libertine. Dock var det inte lika kul som första kvällen eftersom vi inte fick så mycket uppmärksamhet som jag nämnde i första delen och för att det var så himla fullt med människor på klubben så man knappt kunde röra sig. Denna klubb är nog den som är mest hypad på just det området vi bodde på så det är inte så konstigt att det var så mycket folk. Dock var det kul att skoja om att klara fyllde och få in extra alkohol, dopma ;) Jag ska inte säga att det var tråkigt för det var det verkligen inte men jag hade det roligare första kvällen!

Dagen efter shoppa vi lite mer samt drog oss hemåt och det var allting från denna resan!

Likes

Comments

Igår firade vi Klara, känns helt sjukt att det redan gått ett år sen vi firade vår första 18åring...

Hon hade fixat massor med tävlingar som vi gruppvis deltog i vilket var jättekul! Det var bland annat lekar när vi skulle ta en shot ur falukorv samt äta upp den snabbast vilket var det värsta jag gjort och den här juckleken med ballonger ni vet, när man ska jucka sönder den på någon annan. En roligare förfest innan vi drog ut på klubben Statt som var mindre kul så jag och några vänner drog oss hemåt! Det var skönt att lägga sig i sängen när klockan inte stod på för mycket!

Planerna för idag är att städa rummet och plugga. Jag ligger så himla mycket efter med allt så jag måste tyvärr ta tag i mitt liv sant verkligheten nu. Kram på er!


Likes

Comments

View tracker

Den andra dagen tog vi det ganska lugn faktiskt och verkligen sov ut. Vi shoppade en del och åt på den godaste restaurangen jag någonsin ätit på. Är ni i London och är ett fan av sushi så får ni inte missa restaurangen Sticks´N´Sushi! Det var så himla gott verkligen, jag och Klara kollade på varandra och blev så himla chockade när vi smakade på den första biten.

Denna dagen besökte vi även ett till museeum. Första dagen vi var här besökte vi ett naturhistoriskt och denna gång ett vanligt historiskt museeum. Varför vi besökte dessa ställen var för att vi var här med skolan och var tvungna att bocka av vissa ämnen. I just dessa tillfällen ingick då vår naturkunskap. Vi skulle även gå på en rättegång, eller vi gick dit men vår grupp fick inte lyssna på någon eftersom våran var inställd...

Likes

Comments

Hyde Park

Vi bodde på Linden house hotel som låg i Paddington. Hotellet var inte det bästa jag vart på men det dög. Vi kunde haft det värre. Tyckte att personalen var väldigt dryga och gnälliga, men kan nästan förstå de lite eftersom vi inte var speciellt tysta hahaha...

Nej jag har ingen snigel som ögonbryn, det var någonting på linsen som gjorde så att det såg helt sjukt ut haha.

hahah jag var alltså uppe i 36 timmar för att senare på kvällen dra ut på en klubb. Kommer faktiskt inte ihåg vad klubben hette men den låg precis i Picadilly circus station. Jag var så himla trött och hade ätit så himla dåligt så jag var på sånt sjukt dåligt humör innan vår utgång, men den utgången var så sjukt värt det för det var den roligaste utgången jag har haft hittills! Jag hörde av mig till promotern Henry Kamara som för övrigt var sjukt bra! Så tips om ni är ett gäng tjejer som ska ut i London och vill ha en promoter för gratis drinkar hela kvällen samt ett bord! Tänk på att inte va för stort gäng för det var vi när vi gick ut andra kvällen, vi var hela klassen och det resulterade i två bord samt mindre uppmärksamhet av promotern! Dela gärna upp er om ni är många för mer drinkar samt mer fokus på er! För att första kvällen var mycket roligare än andra när vi var ett större antal. Ni hittar honom på facebook och instagram under namnet Henry Kamara. Kom ihåg att säga att ni kommer ifrån mig! Hans nummer är även 00447454362885!

Vi shoppade även saker som var nödvändiga den första kvällen på oxfordstreet som exempelvis klackar på Primark som vissa inte hade med sig. Om ni ska ut i London måste ni tänka på att ha på er klackar, annars kommer ni helt enkelt inte in. De har jättestränga klädkoder där. Visa inte heller hud när ni står i kön på väg in, sen där inne kan ni själva bestämma hur mycket ni vill visa eller hur urringat ni vill ha det.

Vi åt inte på någon speciell restaurang heller första dagen, utan tog första bästa vi hitta eftersom vi var så himla hungriga och trötta. Däremot så förstod vi hur otroligt skönt det var att ha bokat bord sen innan när vi väl kom dit istället för att gå runt och leta efter någon restaurang som var halvdan. Så tips om ni ska åka till London, ta reda på bra restauranger som ni bokar bord på och vet serverar god mat istället för att gå runt och leta samt gissa till er om det kommer smaka eller inte!

Likes

Comments

​Äntligen befinner jag mig i Sverige. Jag kom hem klockan 3 inatt och är nu back on track. Tyvärr har jag knappt haft internet i London så därför har jag inte uppdaterat bloggen. Inlägg om mina dagar i London kommer upp så fort som möjligt! 

Kram och hoppas ni har haft det lika bra som jag har haft dessa fyra senaste dagarna!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i min säng och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan stoppa in den i torktumlaren och sen in i bagaget. Jag är ute i sista sekund med packandet men har börjat lite smått nu iallafall samt gjort en lista som jag bockar av. När jag väl är klar ska jag till Caroline där ska vi fördröja tiden och umgås tills vi åker ner till Skavsta samt vidare mot London! 

Hur har eran söndag varit än så länge? Hoppas den har varit bra och att ni alla mår bra, kram

Likes

Comments

Nu har vi gått igenom det mesta innan London och på måndag åker vi, iii jag är så taggad! Vi är ett gäng tjejer som redan har bokat bord på två restauranger, ena på sticks'n'sushi som jag läst om ska ha väldigt god sushi och man suktas ju väldigt mycket när man ser bilder från folk som varit där! Vi hade tänkt att äta där på tisdagen lite senare på dagen innan vi går ut! Andra restaurangen är populära Chelsea garden som vi tänkte luncha på torsdagen dagen vi åker tillbaka till Sverige!

Likes

Comments

instagram@marialugn