Sundere søde sager, Kage

Sund banankage med kaffe og chokolade

" Jeg har netop taget hul på en dejlig weekend. Jeg har set frem til denne, da jeg i aften skal fejre min gode venindes 25-års fødselsdag. I…"

Forsinket postkort fra Marrakech

" Hvis du følger med på min Instagram , har du måske allerede opdaget at jeg i sidste uge befandt mig i smukke og magiske Marrakech på works…"

Vegetar, Aftensmad

Rødbedebøffer med salatost

" Jeg spiser (for det meste) mad i sæson - ihverfald langt hen ad vejen. Det er noget jeg virkelig går op i, af flere årsager. Blandt andet …"

Frokost, Vegetar, Vafler

Efterårsvafler med græskar

" Jeg tror jeg har fået nævnt, hvor meget jeg elsker at græskarsæsonen er over os - hvis ikke, så ved I det nu. Jeg har allerede spist det m…"

Sundere søde sager, Kage

En sundere og proteinrig hvid brownie med brombær

" Så ramte vi fredag, og weekenden er lige om hjørnet - hvad er så ikke bedre end at spise kage, som oven i købet er i den lidt sundere bold…"

Små ting

Små ting

" { Projekt kombucha } Hold op, hvor fløj sidste uge bare afsted - på den gode måde . Efterårshyggen er langsomt begyndt at titte frem, og d…"

Aftensmad, Vegetar

Speltotto med græskar og svampe

" Kan vi ikke hurtigt blive enige om, at det er så dejligt at græskar endelig er i sæson? Jeg er ihvertfald meget begejstret og jeg vil næst…"

Sundere søde sager, Snacks, Morgenmad

Søde små "æble-reder"

" Endelig er de lækre sprøde æbler i sæson, og klar til at blive plukket - ihvertfald i mine forældres have. Jeg elsker den her tid - der er…"

Aftensmad, Frokost, Vafler

Glutenfrie rødbedevafler

" Jeg kan godt lide at forberede mig på mad fronten i perioder, hvis jeg går nogle travle dage i møde. Vafler er ét af de måltider, som jeg …"

Salat

Efterårssalat med græskar, granatæble og feta

" September, jeg har set frem til dig. Ja, du læste helt rigtigt - september og efteråret er nemlig min yndling årstid. Ikke nok med, at nat…"

Morgenmad

Simpel smoothiebowl med squash

" // Sponsoreret indlæg Jeg er, som I nok allerede har bemærket vild med at starte dagen ud med smoothiebowl , og særligt de grønne af slags…"

Sundhed, Tilbehør, Vegetar

Projekt fermentering #1 - Kraut

" Hvis I følger med på min Instagram , har I måske luret at jeg - i forbindelse med mit studie - er i praktik hos Ditte Ingemann . Jeg har n…"

Sundhed

Vil du prøve en måneds gratis trænings-medlemskab?

" // Sponsoreret indhold Måske er du allerede medlem af et træningscenter, eller måske går du med overvejelserne om at blive det? Er du i tv…"

Bagværk, Morgenmad

Surdejsboller med hirse & en hurtig blommekompot

" // Sponsoreret indlæg Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at jeg bagte surdejsboller sidst. Jeg har kun bagt et par gange, sid…"