Hej!

Jag har inte uppdaterat er så mycket kring vad jag gjort i helgen men jag var bland annat på bio med Jocke i fredags och såg Logan. Det var egentligen mest han som ville ha med mig dit och jag var skeptisk kan jag lova.

I varje fall, jag vill faktiskt erkänna att den var riktigt bra och spännande trots att jag inte trodde det skulle vara en film för mig. Jag tycker den var både spännande och det fanns en sorglig story bakom allt som jag tyckte var väldigt fin och bra! Bra upplägg på filmen också!

Aftonbladet skriver:
"Det är 2029 och det har inte fötts någon ny mutant på 20 år. Över de välmående majsfälten med frodigt genmanipulerade växter hovrar gigantiska skördemaskiner, stora som dinosaurier. Människor är sysselsatta med att sätta i sig sockersliskiga produkter, gjorda på det gula guldet: majssirap. Den numera gråsprängde Logan sänker flaska på flaska med starksprit mellan passen som limousinchaufför och försöker annars hålla sig så långt från trubbel han kan. I en nedlagd fabrik, på andra sidan den hårdbevakade mexikanska gränsen, förvarar han Charles Xavier, fullpumpad med lugnande medicin för att hålla de för hans omgivning förödande attackerna – av regeringen klassas han som massförstörelsevapen – i schack."

+ Bra upplägg, mycket bra skådespelare, superbra story, spännande och bra avslut.

- Lite dyr att se på bio (140 :- om jag inte minns fel), lite seg/långtråkig ibland, åldersgräns på 15 år.


Jag tipsar er alla över 15 år att se den för den var helt klart sevärd!

Sköt om er. ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vet att det finns fler än jag som gillar Alessia Cara och alla har säkert en favoritlåt av henne. Min favvolåt av henne är faktiskt inte de som tjatas på radion utan den heter "Four Pink Walls". Anledningen till varför jag gillar den är faktiskt inte texten eller hennes röst eller något sådant utan det är mer helheten. Den är härlig att lyssna på bara, trots att jag nästan lyssnat sönder den,. haha.

Iallafall, ni kan ju lyssna på den ifall ni har lust och tid. Jag länkar under!

​Puss & kram!

Likes

Comments

Godmorgon!

Gårdagen spenderade jag på Avion som vanligt typ, haha, och där hittade jag faktiskt ett par skor som var väldigt billiga. Jag tänkte bara visa dom snabbt för er innan jag hinner glömma bort det. Att tillägga är att de är köpta på Stadium så de finns att köpa överallt!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänkte bara tipsa er om en glass som jag åt nu i veckan. Det är en Magnumglass som kom ut i höstas och som heter Cookie Crumble. Jag trodde att den var helt ny när jag såg den men det var den som sagt inte. Det kan vara för att jag knappt köper glass nu på vintern, haha. Iallafall, den var supergod och jag tror att ni också kommer att gilla den. Det var som små bitar, troligen av kakdeg (?), men de smakade typ daim. Väldigt goda i varje fall! Sedan var själva vaniljen och bitarna täckta av ett lager choklad. Inte mörkmörk choklad men jag tror inte att det var mjölkchoklad. Glassen kostade 22 kronor och var verkligen värd priset, även fast det finns betydligt billigare glassar att välja bland.

Puss och kram!

Likes

Comments

Godmorgon!

I söndags (tror jag det var), gjorde jag nya naglar för första gången på suuperlänge. Det kändes riktigt bra även fast jag kan medge att det kändes lite ringrostigt när jag väl gjorde dom, haha. Nä, men jag är rätt nöjd med naglarna fastän jag körde på lite kortare och naturella än vad jag vanligtvis brukar ha.

Nu hoppas jag på att dessa kommer att hålla i några veckor framöver, vilket jag tror med tanke på att min nagelkvalité under är mycket bättre än förut efter det långa nageluppehållet!

Puss & kram!❤

Likes

Comments

Hej!

Jag har ett hett tips till er nagelintresserade eller bara för er som vill ta väl om era naglar/händer. Jag har nog pratat om den här produkten förut, men det är iallafall en nagelolja från Nagelgiganten som jag verkligen älskar! Den har länge varit slut men nu är den inne på lager igen fast med ett färre antal dofter. Nu kostar dom också 100 :- och jag köpte min för 50 :- för ungefär ett halvår sedan.

Det jag måste lyfta fram är verkligen hur mycket produkt du faktiskt får för priset. Det är 75 ml i denna flaska och den räcker sjukt länge. Jag använde min minst 4 gånger per dag i 5 månader och det är fortfarande lite kvar i flaskan. Grymt bra!

Tryck här för att köpa!

Likes

Comments

Hejsan!

Det var längesen jag lade upp ett riktigt inlägg där jag berättar om dagen, men nu tänkte jag bryta det och lägga ut något sånt för en gångs skull. Jag hoppas att ni mår bra förresten!

Jag vet inte hur ni känner inför att jag börjat göra lite varierande inlägg, men det verkar gillas ser jag i varje fall på statistiken så det är ju super bra och kul!

Iallafall, idag har jag varit på skolan. Det var faktiskt en helt okej dag trots att jag typ dog imorse på grund av att jag var så trött. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och duschat, gjort en ansiktsmask, pluggat lite och bara haft det mysigt. Jag funderar på att kolla på serie men jag vet inte om jag orkar.

Ha det bäst, puss och kram.

Likes

Comments