Hej!

Hoppas ni har haft en skön helg. Det har jag i varje fall. Jag var ju som sagt och grillade igår och när jag kom hem gick jag iprincip och la mig direkt.

Idag har jag iallafall varit med en kompis och käkat lite vid älven. Vi trotsade verkligen vädret så att säga. Det var jättemysigt i varje fall.

Nu ska jag sova men jag uppdaterar er självklart imorgon om läget. Puss och kram!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har precis stigit upp och tänkte snart åka in till stan för att möta upp en kompis som jag ska grilla med. Det kommer säkert bli härligt. Jag tänkte ta cykeln in till stan för en gångs skull, bara för att få upp kondisen lite😉

Jag har faktiskt inte så mycket att uppdatera er om just nu då allt bara rullar på som vanligt, men jag kan iallafall meddela att allt är bra med mig och det är mer än skönt att det är sommarlov!!

Sköt om er❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag glömde helt bort att skriva ett inlägg igår på grund av att jag kom hem sent. Jag hade i varje fall en väldigt trevlig kväll med mycket trevligt folk.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket vilket är rätt skönt. Jag har för en gångs skull fått sova ut och lite så. Ikväll hade jag tänkt åka till stan och träffa en kompis och kolla på Wheels. Det blir säkert jättekul!

Jag har förövrigt inget att uppdatera om kring ridfroten då jag inte träffat Fia på några dagar men jag tänkte åka till betet och träffa henne imorgon och ta lite bilder så då får ni höra från henne.

Puss!

Likes

Comments

Hej!

Känner att det blir väldigt sena inlägg nu och jag ber om ursäkt för det. Det är verkligen inte meningen men det är då jag har tid.

Dagen har iallafall varit sjukt jobbig. Har mockat i princip hela dagen, och jag överdriver inte ens. Det var alltså en riktigt seg dag, men jag brukar faktiskt underhålla mig själv genom att lyssna på Podd. Just nu lyssnar jag mycket på Noel & Ludwig från Hov1s podd. Mer om just den podden kommer jag troligen skriva om i ett annat inlägg.

Ikväll har jag hälsat på Fia och kollat väldigt mycket på Skam. Jag åkte också förbi stan en stund och träffade en kompis vilket var mysigt.

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har faktiskt ett tips till er som jag varmt rekommenderar. Som ni vet använder jag rätt mycket body butter och jag älskar som sagt produkter från The Body Shop. I varje fall så har dom nu kommit ut med en ny doft som både finns som duschkräm och bodybutter. Jag har köpt båda och rekommenderar båda men själv använder jag mest body buttern för att vara helt ärlig. Doften jag snackar om är iallafall "Virgin Mojito". Det är verkligen en fräsch sommardoft. Jag länkar produkter under som ni får checka in själva.

Puss😘

Likes

Comments