Hej!

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Dock är jag inte speciellt trött, men jag ska ändå försöka sova tidigt. Anyway, idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket förutom att jag hade svenska på morgonen, sedan på lunchen gick jag och Jocke och käkade på max. Efter det drog jag till stallet och red ut en sväng i det fina vädret. Det gick verkligen superbra! Ikväll har jag bara pluggat lite och sett på tv. Jag känner mig faktiskt rätt rastlös om jag ska vara ärlig men det är väl för att jag suttit still så länge gissar jag.

Godnatt på er och för er som inte ska sova just nu så hoppas jag ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Rihanna.. behöver jag säga något mer!? Hon är såå grym, verkligen älskar hennes låtar och jag skulle kunna tipsa om alla, men idag har jag tagit fram en speciell låt av henne som ligger mig varmt om hjärtat. Den har länge varit min favoritlåt, dock har jag tröttnat lite på den på sista tiden. Men, iallafall, låten hittar ni under och jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag!😊

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, så jag har inte så mycket att berätta om. Men iallafall, jag har varit i stallet och det gick verkligen superbra. Jag red först inne och sedan ute en stund. Det var jättebra väder ute då det hade snöat under natten, så det kändes mysigt. Ikväll har vi tagit in hästarna och sedan har jag bara suttit och pluggat. Senare ikväll ska jag se Innan vi dör och sedan ska jag nog spela lite sims som jag blivit beroende av, haha.

Ha det bra, puss!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sedan och tänkte bara berätta lite om vad jag gjort i helgen. Jag kan inte lova er att den varit speciellt spännande men, iallafall. I fredags red jag ett dressyrpass innan jag tog helg. Sedan åt vi middag och kvällen spenderade jag med Jocke. Vi gjorde inte så mycket utan såg mest på tv. Myste och så. På lördagsmorgonen tog vi dock en promenad till Avion och käkade frukost där. Både jag och Jocke tog en caesarsallad och sedan åt vi även en frozen yoghurt. Vi gick runt lite och hittade ett par skor till Jocke som kändes väldigt välbehövligt för hans del. Han går i samma skor året runt, haha. Det var i princip vanliga gympaskor så det är ingenting jag känner att jag behöver visa. Sedan gick vi väl hem någon gång på eftermiddagen och jag åkte till stallet. På kvällen pluggade jag lite och han åkte till Connect för att träffa några kompisar. Han kom hem till mig senare på kvällen och så sov vi till nu ungefär. Idag ska jag plugga (igen) och rida. Det känns lite tråkigt att det är söndag såklart men snart är det faktiskt lov och det är bra att få tillbaks lite rutiner efter helgen som varit.

Puss!❤

Likes

Comments

Hej!

Idag vaknade jag vid elva och sedan åt jag och Jocke frukost på Waynes på Avion. Sedan gick vi runt lite och kollade på saker. Det var supermysigt! Sedan ikväll var jag på stallet och mockade åt Fia. Hon fick vila idag och det har hon gjort sig förtjänt av efter gårdagens hårda pass!

Hoppas ni har en fortsatt bra kväll, puss!

Likes

Comments

Hej!

Nu på vintern kanske det inte är speciellt många som vill ha kalla drycker utan gärna varma. Därför tänkte jag tipsa om just några varma drycker som är jättegoda, enligt mig.

Först upp på listan är varm choklad. Såklart! Så gott och verkligen värmande på vintern.

Om man inte gillar choklad så kan man alltid välja något mer nyttigt. Jag gillar varm blåbärsdricka. Jag tycker det är supergott!

Ett sista tips jag har på varma drycker är kaffe eller te. Det funkar alltid. Däremot dricker jag personligen typ aldrig te eller kaffe, men det är faktiskt gott när det är kallt ute.

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas ni har det bra. Idag har jag haft en rätt skön dag med bland annat ett bra ridpass för Annika. Sen ikväll har jag varit med Jocke och spelat sims, haha.

Ikväll ska vi nog bara se film och mysa tror jag. Det känns iallafall väldigt behövligt just nu efter denna vecka!

Puss!

Likes

Comments

Hejsan på er!

Tror ni på stjärntecken och horoskop? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men jag har iallafall läst på lite om mitt stjärntecken och jag tänkte berätta lite om det för er. För mig som är född den 22:a november står jag mellan att vara skorpion och skytten, däremot har jag alltid sagt att jag är skorpion och det kommer jag fortsätta med.

Iallafall, jag läste om mitt stjärntecken på olika sidor, bland annat på Veckorevyn s hemsida och stjärntecken.se . Om skorpionen stod det bland annat "Det som mest utmärker skorpionen är passion. Skorpionen har en förmåga till intensitet och passion som är sällsynt. En skorpion kastar sig in i en relation utan någon som helst eftertanke. De tar också relationen på stort allvar och ger sin partner all tänkbar uppmärksamhet. Föremålet för kärleken kan bli överväldigad av skorpinonens känsloyttringar. Baksidan är att det är svårt för partnern att besvara skorpionens intensiva kärlek. Om skorpionen känner att kärleken inte besvaras i tillräcklig utsträckning kan det leda till svarsjuka och dramatik. Skorpionen är hemlighetsfull av naturen vilket inte alltid är det bästa i en relation. Ofta blir det upp till partnern att finna vägar ur problem. Till skorpionens främsta kännetecken hör mod och styrka. De är också hemlighetsfulla och trivs i det fördolda. Skorpionen har sällan ett behov av att stå i fokus. Istället kan de finna njutning i att ikläda sig rollen att vara den som håller i trådarna. Det ligger en känsla av överlägsenhet i att manipulera och iakttaga andra. De är också mycket duktiga på att läsa andra människor och gillar att studera sin omgivning."

Om det stämmer för alla eller inte kan jag ej säga, såklart. Jag kan endast prata för min del och jag tycker att det stämmer rätt bra in på mig.

Jag verkligen älskar att läsa om sånt här så om det är någon läsare därute som kan någonting mer om horoskop eller stjärntecken så får den gärna skriva till mig!

Likes

Comments