Header
Övrigt

Favoritblogg?
Jag läser inte speciellt många bloggar, otroligt nog. Det är mest för att jag inte har så mycket tid för det. Dom bloggar jag faktiskt läser är (självfallet) Nellie Berntssons blogg, men även Blondinbellas. Tycker om Nellies blogg pga hennes intresse för hästar och Blondinbella tycker jag är en stark person som kommit långt i livet. Hon verkar äkta och är extremt duktig på det hon gör.

Får du många negativa kommentarer?
Haha, jag har inte kommit till det stadiet där jag får kommentarer. 😉

Favoritårstid att blogga på?
Det beror helt på. Tidigare när jag bloggade så gillade jag att sitta inne och blogga när det var höst och sådär ruggigt väder. Numera tror jag inte det spelar så stor roll, haha.

Hur många timmar lägger du på bloggen varje dag?
Det är jätteolika. Från 1 timme till 10 minuter. Det varierar så mycket pga olika inlägg tar olika lång tid att skriva samt arbeta med. (Säger sig självt)

Vart tar du inspiration ifrån?
Ärligt talat så vet jag inte. Läser ju inte bloggar så ofta, men skulle tro att jag blir påverkad av Nellie och Bella isåfall. (??)

Hur gör du för att inte få bloggtorka?
Planerar mitt bloggande. Tänker ut inlägg några veckor i förväg och tänker att dessa vill jag ha med i bloggen. Börjar sedan arbeta med dom nån vecka senare för att till sist publicera dom!

Ditt favoritinlägg att göra?
Bloggar om det som står mig närmast, förstås, så hästinlägg eller inlägg som har med någon slags skönhet/naglar att göra. Så alltså de inlägg ni ser på bloggen helt enkelt!

Om du fick byta liv med en annan bloggare för en dag, vem skulle det vara?
Kenza!

Hur många bloggar läser du?
2 st, varierar som sagt.

Vad är roligast med bloggen?
Jag kan skriva av mig någonstans och har alltid något att göra när jag har tråkigt.

Vad är tråkigast med bloggen?
Att jag känner en viss press på att jag måste blogga åtminstone en gång per dag, fast jag egentligen inte har något att skriva eller berätta om.

Varför skaffade du en blogg?
Hade tänkt på det länge och det kändes kul eftersom att det hade hänt så mycket nytt i mitt liv just då och jag hade mycket att skriva om.

Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat från och till. Jag började när jag var omkring 11 år. Den här bloggen har jag haft ca 2 månader.

Har du några planer att sluta blogga?
Inte just nu, nej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag, Övrigt

Bara en skolvecka kvar nu innan lovet! Är faktiskt riktigt taggad på lov. Har inte såå himla många planer men tänker väl att jag ska hinna med saker som jag vanligtvis inte har tid för.

Anyway, dagen var helt okej idag. Hade inte speciellt tunga lektioner. Började dessutom senare en vanligt och fick sluta tidigare än vanligt. Sjukt skönt!

Som ni ser la jag upp ett inlägg tidigare idag där jag berättade om några skönhetstips osv, hoppas ni tyckte om det. Vill ha lite variation på bloggen. Det blir lätt så att man bara skriver om dom vanliga basic sakerna i vardagen, vilket kan bli rätt tråkigt, och då kollar läsarna bara på ens bilder istället för att läsa. Ni får självklart gärna tipsa mig om vad ni vill se här!

Puss😘

Likes

Comments

Skönhet

Hej!

Nu har jag samlat ihop några skönhetstips inför vintern som jag själv brukar ha stor nytta av.

1. Först ut är förstås det bästa som finns under vintern. Iallafall enligt mig. Jag blir jättelätt torr om händerna på vintern och hösten, vilket är väldigt irriterande. Men det som brukar hjälpa för mig är att börja smörja in mina händer redan under tidiga hösten för att motverka torrheten kring händerna.

2. Samma sak här, fast gällande läpparna. Läpparna blir lätt torra under kyliga vinterdagar. Därför är ett bra läppbalsam viktigt och så skönt när man är torr kring läppartiet!

3. När sommaren kommer är det många som skippar foundation och concealer m.m. helt och hållet. Andra använder en lätt BB-cream eller CC-cream. De flesta av oss vet att foundation är ett big NO under soliga sommardagar, men det väljer man förstås själv. Nu på vintern är det dock väldigt skönt att ha en bra och fungerande foundation.

4. Även håret påfrestas mycket av kylan, därför är hårinpackning någon gång i veckan ett måste!

​5. Jag vet hur det känns när concealern är slut. Haha, hatar det, men jag har en knep. Kolla locket på din foundation. Där finns ofta foundation som torkat och fått en tjockare konsistens än en vanlig foundation. Den tjocka konsistensen gör att den passar perfekt som en krisconcealer! 

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Ana Diaz nya album. Jag har pluggat i princip hela kvällen. Jobbigt är det, men det är skönt att ha det gjort!
Anas nya album är sjukt bra, men det förra var bättre enligt mig. Det tar nog ett tag att komma in i låtarna.

Iallafall, dagen har spenderats på avion med Jocke och i stallet. Jag köpte ansiktsprodukter på Apoteket och sedan gick vi runt lite. Vi tog även en fika på Waynes. Jättemysigt!

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Hejsan!

Jag vaknade kring halv tolv och pluggade då en stund. Åkte sedan till stallet. Jag red ut med Natta och Fia var jättefin. Hon var dock väldigt pigg och busade mer än vanligt. Det är både kul och roligt, det visar ju ändå att hon tycker det är kul, men ibland kan det nästan vara lite obehagligt för min del när jag inte riktigt kan hantera henne.

Just nu kollar jag på film med mina föräldrar och Jocke. Imorgon har jag inget planerat men jag tror att jag och Jocke ska åka till Avion. Jag måste köpa nya ansiktsprodukter för att mina är iprincip helt slut. 

Sköt om er!

Likes

Comments

Övrigt

​Hej på er!

Ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Jag glömde helt enkelt bort det pga att jag hade så mycket annat för mig, haha. 
Gårdagskvällen spenderades iallafall hos My i Sävar med några klasskompisar. Vi såg bland annat film och åkte moppebil. Vi åkte även förbi nått UG i Sävar där My och Ida träffade några de kände. Sjukt kul kväll var det!
​Jag tycker att det är så mysigt att vara i Sävar och ställen utanför stan. Det känns mycket mindre och mysigare än i stan.

Hoppas ni hade en bra fredagskväll!

Likes

Comments

Övrigt

Hej!

Tänkte bara påminna er om att följa mig på blogkeen. När du följer mig, eller någon annan för den delen, innebär det att du får notiser varje gång personen lägger upp något nytt. Nu vet ni alla säkert att jag lägger upp minst ett inlägg per dag. Nu på slutet har jag inte haft tid att skriva fler än ett, men försöker när jag hinner, att skriva fler inlägg så att ni får mer att läsa.
Iallafall, jag tror att man måste ha ett konto på blogkeen för att följa andra, men jag är inte helt säker.

(Länk till min blogkeen)

Glöm inte att följa mig på andra sociala medier och lär känna mig kanske ännu bättre. Vill ju gärna lära känna er också, i takt med att ni är fler och fler som börjat läsa min blogg!

Sköt om er, puss!💘

Likes

Comments

Vardag

Tjenare!

Gud vad jag är trött, hade nästan glömt bort att jag skulle blogga.
Iallafall, dagen har varit bra! Hade först grafisk illustration på morgonen. Det var jätteskönt för jag hann klart med uppgiften och kunde lämna in den. Sedan på eftermiddagen hade vi matteprov som gick bra enligt mig. Det känns alltid så skönt att göra bort proven och allting! Dessutom hade vi inlämning av medieproduktionen igår, så det är också avklarat.

Imorgon ska jag till läkaren ganska tidigt, så jag ska kliva upp lite tidigare än vanligt. Därför måste jag sova nu.

Puss!

Likes

Comments