View tracker
Musik, Veckans låt

Förra veckan tog jag upp en rätt ny låt som ju var "Dynamite", men nu tänkte jag ge lite cred till två gamla låtar. Alltså, jag vet att många har helt andra uppfattningar om dessa låtarna, men jag älskar dom. Dessutom är det Frank Ocean som sjunger dom. Älskar!!

Thinkin bout you och Lost. Förövrigt tycker jag att Frank är en otroligt bra sångare och har en fantastisk röst. Hans låtar är något speciellt och förmedlar fina budskap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker
Vardag

Sista november nu!

Det känns så skönt att det snart är december och lov.
Iallafall, skolan har varit bra idag. Vi hade två lektioner, som var matte och grafisk illustration. Det gick super bra!

Imorgon ser jag fram emot torsdag då jag ska få göra bort allt plugg och sådant. Hatar att ha allt jobb som på hög. Det är det värsta jag vet. Imorgon ska jag förresten kanske träffa Ville också. Det känns som att vi aldrig har tid för varann längre haha😐

Godnatt på er!

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för så många sena inlägg. Jag förstår att många vill ha något att läsa mitt på dagen istället för på kvällen för så är jag också! Men, just nu finns ingen direkt lösning på problemet, då jag har fullt upp i princip varje eftermiddag. De gånger jag tar det lugnare är på kvällen och direkt efter skolan.

Iallafall, idag har det varit en rätt okej dag. Jag hade historia på morgonen, då vi såg på en film som vi senare ska analysera. På eftermiddagen hade vi medieproduktion som var jättelugn. Vi gjorde i princip inget förutom en liten genomgång som var rätt intressant. (Den handlade om reklam och hur vi uppfattar reklam beroende på olika tips och tricks som företaget använder sig av). Sedan fotade vi lite.

Hela kvällen har jag spenderat med Jocke. Jag har däremot endast pluggat. Eller pluggat och pluggat.. men jag har jobbat på min Popart som ska vara inlämnad imorgon.

Nu ska jag sova. Godnatt, puss!

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag har varit en extremt skön dag! Jag började tio över tio så jag fick en liten sovmorgon. Jag slutade sedan klockan halv tolv, men hade ett möte med en tjej som heter Emma så jag blev kvar på skolan till kvart över ett ungefär.

Iallafall så har jag hunnit vara på Avion och köpt julklappar till min kusin. Vad jag köpt kan jag tyvärr inte visa er ifall hon skulle se det här, haha. Men, jag hoppas hon blir glad! Jag skulle köpa något till mamma också men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa.. Det är så svårt det där.

Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske plugga lite. Sedan ska jag rida som vanligt!

Puss!

Likes

Comments

Hästar

Hej!

Tävlingen igår har jag inte skrivit någonting om då jag haft fullt upp hela dagen. Det gick väl inte som förväntat haha..

Nä, men Fia ville först och främst inte gå in på banan, så det blev en tuff start för min del. Sedan blev hon väldigt spänd när vi skulle galoppera och det fick jag även avdrag för. Hon var dock jättefin på framridningen. Alltså Gud!! Hade hon varit som hon var på framridningen fast när vi var inne på banan hade vi nog blivit placerade.

Trots allt detta är jag nöjd. Det är så kul att tävla så det finns inte! Dock skulle det ju vara roligare ifall hon slappnade av lite mer. Men, men!

Mamma och pappa tänkte filma men det gick inte så bra, haha. Nästa gång får väl någon kompis filma.

Har ni chansen att tävla så gör det! Det var nervöst de första gångerna jag tävlade. Ni vet, den där tiden då jag red ridskolehäst. 😉 Nä, men nervositeten avtar allt eftersom, så passa på att tävla! Det är såå kul och du kommer utvecklas något otroligt både som ryttare och tillsammans med hästen.

Ni får ha det så bra, puss!

Likes

Comments

Hästar

Uppe med tuppen idag och huur taggad som helst inför dagens dressyrtävling. Det gäller bara för mig att inte tänka för mycket för då tappar jag lätt fokus. Jag måste även se till att Fia går fram för skänkeln, sedan kommer nog allting att lösa sig eftersom. Det kommer nog att bli jättekul och jag tror på att min gumma kommer sköta sig galant. Förresten så tränade jag för Annika igår (min dressyrtränare), och det gick superbra. Hon tyckte hon hade blivit så fin sedan sist, vilket var typ ett halvår sedan. (Pga skadan).

Jag skriver sedan då jag har tävlat klart och allt sådant. Sköt om er och ha det så kul den här lördagen!

​Från vår första tävling i juni. Fia är så jäkla dryg att ta kort med, hon står aldrig still och ser aldrig glad ut haha, därav dessa bilder där hon står sjukt konstigt. Haha, ja, men hoppas ni hejar på mig idag då! ;)

Likes

Comments

Musik, Veckans låt

Hejsan!

Jag vet ännu inte om dessa inlägg uppskattas, men jag fortsätter ändå med dom pga att jag själv tycker det är roliga inlägg att skriva. Det känns väldigt fritt att skriva om liksom.

Veckans låt eller vad man nu ska kalla det för, (har tänkt på att byta namn på dessa inlägg då det låter lite "too much"), är Dynamite av Nause. Låten i sig är väl inte särskilt speciell eller direkt gripande. Det är ingen låt som jag vill lyssna på när jag är ledsen tillexempel, men jag gillar ändå låten pga att den har ett skönt beat. Har nog sagt det förut, men jag säger det igen; det finns få låtar på topplistan på spotify som jag gillar. Det är ovanligt, men denna är en av de bättre, in my opinion.

Klicka här eller på spotifylänken under för att komma till låten. Jag kunde tyvärr inte länka youtubevideon genom att endast klicka på videon under. Det gick inte av någon anledning, sorry guys.

Likes

Comments