Egentligen vill ja inte behöva förklara för mig för ni har ingenting med det här att göra .. men ja vet att många tänker och tycker massa dåliga saker just nu.. och egentligen ska ja skita i er men ja kan inte det utan att behöva förklara för mig. Mig och exet pratar jag om så klart.. vi träffas ju igen, för 3dje gången.

(nu vet ja vad alla eller många tänker och tycker)

Men nu är det såhär att ni vet ju egentligen INTE va som riktigt hänt dom 2 ggr vi tagit steget och gjort slut och ja ska förklara mig kort för att ni ska få en ärlig uppfattning och inte tro massa saker. För ja har lite ont i magen för känslan är att ja tror folk ogillar mig ..

Första gången va de P som valde att göra slut .. för om ja säger såhär, det märktes att ja va 10 år yngre (vill inte gå in på detaljer) och ja.. P är min första kille, mitt första förhållande. Jag va okunnig om man säger så .. MEN han ångra sig. Vi blev tsm igen.

Andra gången tog ja steget att göra slut.. men de börja inte riktigt så.

Jag kom in i en kris. Ovisshet. Ja visste inte va ja vela med mitt liv. P & jag har aldrig haft det dåligt. Inte så dåligt att man måste göra slut utan lite "trött" förhållande. Alla förhållande går ju upp å ner. Utan ja sa att ja ville bli särbo, typ. Att vi skulle va tsm men att ja fick bo ensam och tänka lite. Inte om oss utan min framtid. Ville ja börja plugga? Ville ja flytta? Va singel? ville ja ha barn snart? va ville ja egentligen (tror alla kommer i en sånhär fast i livet nångång) .. Ja vet fof inte vad jag vill jobba med tex. Men när ja berätta detta för P så gillade han inte min idé .. så antingen skulle vi köra på eller göra slut.. då fick ja panik och gjorde slut. Ja hade tänkt på detta väldigt länge .. sedan förra året.

Men ... för första gången i mitt liv vet jag äntligen vad ja vill med mig och mitt liv (förutom arbete) .. ja blev singel. Ja blev ensam och fick tänka. I somras har ja tränat, jobbat, jobbat, tänkt och tänkt ännu mer..


Synd bara att ett förhållande skulle gå i krasch ännu en gång för ja skulle komma på va ja egentligen vela.

Ja kom på det men kunde inte berätta de för P .. tänkte att längtan och saknaden skulle försvinna men icke. Till slut mådde ja så dåligt så ja berätta allt för honom...

Idag är vi är inte tsm, men vi träffas och ses, så får vi se vad som händer.. vi går väääääldigt sakta fram. Vi älskar varandra .. det är liksom inte ungdomskärlek. Utan detta är större än så..

Jag älskar honom över allt annat och är tokkär.. jag vill inte leva utan honom .. och vad än folk tror och tycker om oss just nu, skiter ja i!
Så här säker på ett val har ja aldrig varit.

Tredje gången gillt brukar man säga och aa.. ja tror på det!


Sen om en annan sak, för ja vill att detta ska vara det sista inlägget på denna blogg så skriver ja det med här .. men jag gillar att blogga ibland. Skriva och lägga ut bilder å kunna se tillbaka.. men ja byter blogg nu. Denna blogg är en gammal tid .. nu vill ja se framåt.. Så för er som vill se vad ja har för mig så finns jag på -

http://nouw.com/linnsord


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när man vuxen så tycker man att det händer mer saker i ens liv. Men jag tror det inte är så.. utan när man blir vuxen så har man större ansvar och förstår saker på ett annat sätt. Just nu mår jag bra men på både min och babes sida blir folk sjuka just nu. Mycket sorg ... som sagt lever man inte för alltid men en sak säger ja bara - fuck cancer!

Likes

Comments

Snälla människor... jag vill bara påminna er alla att, ta vara på familjen.. en vacker dag är någon borta och så ångrar ni att ni inte träffade era mor/farföräldrar mer, att ni inte svarade i telefonen när mamma eller pappa ringde för dom va för "dryga" eller farmor som vela bjuda på kaka och saft men ni tacka nej för ni vill inte gå upp i vikt. Det är en kaka. Ät den. För farmor betyder det jätte mycket att du åt den hon bakade med kärlek... en vacker dag finns dom inte där mer.. då önska ni att det står "mamma" på telefonen när det ringer.. eller äta kakan, som farmor bakat för ni  barnbarn skulle komma hälsa på.. jag själv träffar min familj jätte mycket men när en nära blir sjuk så vill man helst bo med hela släkten i ett stort slott så man ses varje dag.. snälla... vi lever inte för alltid <3

Likes

Comments

Just jah, har ju glömt att visa min nya MK väska.. en till i samlingen :) lika stor som min svarta. Jätte nöjd med den här med! Många fack, dragkedja så ingen kan komma in med en oförbjuden hand om man står i en kö nånstans haha. Jätte viktigt med dragkedja på väskor tycker jag.

Likes

Comments

Ägaren till valpen (än så länge ;) har knäppt massa bilder på hennes valpar, å jag har fått lite på Nelly som jag ska dela med mig nu <3

Likes

Comments

Japp... mandelmjölk :) bättre både för hälsan och naturen än vanlig mjölk. Jag kommer inte sluta köpa mjölk men det blir mindre av det nu kan ja säga! Å mer sånthär :)

Likes

Comments

Förra färgen på naglarna ja hade va blågrå och idag är som grönblå. Enda gången ja gillar blå är på naglarna haha ääälskar dom här!!

Likes

Comments

Jag trodde verkligen inte att det skulle gå såhär fort å få min klocka! :D den är suuperfin men lite för stor runt armen så ska in till nån klockaffär där dom kan hjälpa mig å göra den lite mindre :) men annars älskar jag den! <3 happy girl!


Likes

Comments

Idag var jag ledig och så fick ja sms om att mina väskor kommit :D iihhh och dom är sååååå fina. Jag trodde båda väskorna skulle vara mindre än vad dom va men dom va större. Och det är ja suuuperglad för! Det var bara ett stort +! :D så glad och dom är värd varenda krona <3

Likes

Comments

Åååh älskar topparna jag köpte! sitter perfekt! Här är den vita <3


Likes

Comments

Linn