En dag i livet, Foto

I lördags firade vi Annas 20-årsdag i förskott och det var så himla kul! Vi var ett härligt gäng som lekte lekar,drack gott och käkade gott! Kvällen var väldigt lyckad och Anna var jättenöjd och det är ju det viktigaste! Jag hade kameran med mig så jag bjuder på ett gäng bilder. Enjoy!

Lite förberedelsefix

The birthday kiddo💗

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En dag i livet

Torsdag snart helg. Jobb till 16:30 åkte direkt till stan. Mötte upp Max. Köpte ett nytt läppstift i en vinröd färg med mörklila underton. (Det är mörkare färg än på bilderna.)And i'm feelin' myself, bär aldrig färg på läpparna men nu blir de ändring ska ni veta. Chiaooo

Puss och kram

Likes

Comments

En dag i livet

Vaknade av att Max pussade mig hejdå på pannan,han är så fin. Så då klev jag upp ur sängen och kände mig väldigt utvilad.

Käkade en riktigt stadig frulle bestående av gröt toppat med mango och blåbär och två mackor med skinka på.

Åkte till jobbet och planerade veckans rastaktiviteter eftersom jag är ansvarig för det. Efter planeringen kickade jag igång dagen med "under hökens breda vingar" med 52 glada kids!

Åkte till Anna efter jobbet och det är även här jag befinner mig nu. Vi har käkat med middag med hennes familj, skrattart och flamsat och planerat inför hennes fiesta på lördag!

Puss och kram

Likes

Comments