Resor, Vardag

En riktigt höstig bild som jag knäppte påväg till jobbet häromdagen så fint med alla färger!!

Heej på er!!
Hoppas allting är bra med er,med mig är det bra! Denna vecka har bestått av jobb,träning,en snabbis på stan menar verkligen snabbis jag och Anna hann kika på H&M i 20 minuter innan jag va tvungen att åka eftersom jag skulle träna med Max.  

Meeeen imorgon händer det grejer,okej ingen stor grej men jag ska nämligen åka till Stockholm med mamma över dagen. Det har varit bestämt att mamma ska dit detta datum sen en tid tillbaka men inte förrän ikväll bestämde jag mig för att följa med. Det ska bli väldigt kul att spendera lite tid med henne men även kika i lite butiker. 

Fun fact jag har inte varit i Stockholmstad (Arlanda räknas inte)sen jag gick i 9:an dvs 4 år sedan eftersom jag egentligen föredrar att besöka Göteborg om jag besöker en större stad. Tåget går 6:30 (!!!) imorgon bitti så jag ska sova alldeles strax så hörs vi imorgon med en massa roliga inlägg!
Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Q/A

Jag älskar fisk och skaldjur. Jag äter ofta det hellre än kött och kyckling. Det kan vara allt ifrån kräftor,bläckfisk,räkor,krabba,musslor ja hela havet egentligen haha!
Jag tycker om att laga mat. Jag lagar väldigt ofta mat och tycker det är jätteroligt och njuter verkligen när jag gör det.
Jag tycker inte om julen. Det finns många olika anledningar till det men just den högtiden passar bara inte mig.
Jag har en lillasyster. Hon står mig väldigt nära även om vi kan vara som katt och hund ibland,men det är väl den ljuva syskonkärleken eller hur ;)
Jag har bott på Gran Canaria. För några år sedan bodde jag på Gran Canaria en period. Tanken var att jag och min familj skulle flytta dit permanent vi trivdes dock bättre i Sverige och flyttade hem igen både på gott och ont skulle jag nog säga.

Likes

Comments

Vardag

Godkväll på er!
Jag har slappat hela helgen vilket har varit jätteskönt att bara dega och ladda batterierna vilket har varit väldigt välbehövligt.

Planerna för kommande vecka ser ut på följande sätt:
Måndag: Jobb från 8-16:30 och efter det ska jag träna med Max. Det ska bli riktigt skönt att träna det slarvades tyvärr en hel del med det under denna vecka.
Tisdag: Efter jobbet ska jag träffa Anna på stan för att leta efter någon utklädnad inför Halloween. Beroende på när jag kommer hem så ska jag även försöka träna.
Onsdag: Jobb och träning skulle jag tippa på,lite oklart än.
Torsdag: På torsdag ska jag träffa Max så då tränar vi nog tillsammans.
Fredag: På fredag är det utgång som står på schemat eftersom det är Halloween. Mer om det då!
Lördag & söndag: Under dessa två dagar ska jag nog försöka klämma in ett träningspass men även slappa och pussa på min prins!


Likes

Comments