En dag i livet, Sommar 17, Outfits, Resor

Dagens outfit- Kjol & T-shirt H&M, Skor fenty, glasögon H&M

Halloj!
Igår var vi på Liseberg vilket var jättekul tills jag mådde så illa att vi fick ringa efter min bror och han fick hämta mig :)! Så jag och Max fick åka hem för att jag mådde skit rent ut sagt haha. Så det blev ingen middag ute eller något utan vi åkte till lägenheten tittade på SOA och somnade, en fartfyllt fredag i storstaden, eller inte😉.

Imorse vaknade jag upp och mådde tipp topp igen så vi käkade frukost och sen gick vi in till avenyn genom Haga som är det absolut mysigaste stadsdelen jag vet!! Åh älskar energin och alla mysiga butiker för att inte tala om alla fik som finns!! Sen fortsatte vi bort till avenyn där det var desto mer puls, vi käkade lunch på vapiano och fortsatte senare shoppingen.
Vi mötte senare upp ett gäng av släkten och bestämde att vi käkar middag hos Mikaela ikväll! Vilket var ett mycket klokt beslut än att jag & Max ska yra runt som två höns utan huvud i jakt på ett ställe att käka på😄.
nu ska jag hoppa in i duschen, byta om och sen går bilen mot Askim (tror jag haha) där det vankas stor middag! Härligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sommar 17, En dag i livet, Resor

Just nu sitter jag på tåget med min(a) douchebag(s) Maritha & Max😉 och vi är påväg ner till Sveriges absolut bästa stad, Göteborg!!
Tåget är framme 20:40 och då kommer min bror och hämtar oss på stationen! Vi stannar tills på fredag och har en massa roliga saker planerat. Åh detta kommer bli så kul, har sett framemot denna helgen länge nu så nu ska jag allt njuta av ledigheten!!
P&K
Tror inte man kan hitta en person som är så nöjd med en ryggsäck som jag är haha!

Likes

Comments

Sommar 17, Foto, En dag i livet

Majoriteten av dagen har spenderats på en brygga i en vassrugg där Max har fiskat. Han köpte med en tidning till mig och jag plockade med kameran så sysselsatt var jag definitivt! Såna här dagar lever man länge på.
Oj vad jag älskar denna kille, min klippa i livet, alltid❤️

Likes

Comments