Allmänt, Foto, Vardag, Mat

Long time no see friends!
Det är så kul när vänner hör av sig och säger att dom saknar min små inlägg på bloggen!! Speciellt dom man inte hinner träffa lika mycket nu!
Dom senaste veckorna har gått i 210 knyck hela tiden. Jag har slutat på mitt jobb som var så ledsamt :(( har trivts SÅ fantastiskt bra med mina kollegor och eleverna. Alltså lärdomarna jag tar med mig ifrån det jobbet kommer jag bära med mig resten av livet, det har varit så ruskigt lärorikt! Och alla underbara kollegor som jag lärt känna som jag fortfarande har kontakt med, fantastiskt! Jag fick så fina presenter av alla elever också, jag är så tacksam så tacksam!!❤
Och eftersom jag slutat på mitt gamla jobb så har jag börjat på mitt nya, det är ett väldigt tungt schema, kommer förklara mer efter hand. Men det ska nog gå bra, jag är härdad för det mesta så detta blir a piece of cake!
Jag har firat världens bästa väns student, Claudia tog studenten och det firades så mycket det bara gick! Med trevligt sällskap, god mat, massa fina bilder & god dricka.
Eric har även gått ur 9:an och hade en liten bal och han var så handsome! Jag har haft mysiga kvällar nere vid sjön med min kärlek där vi har testat fiskelyckan varvat med pussar och kramar! Firat midsommar med fina vänner har jag också hunnit göra samt käkat en massa grillat varvat med svettiga träningspass och PW:s.
Det var mina senaste veckor i väldigt stora drag.
Kramis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Vardag

Igår hade min underbara Claudia studentbal och hon var så fruktansvärt vacker!! Detta är bara ett axplock av alla bilder jag tog var nog uppe i 250 bilder haha!
Ikväll har Eric bal eftersom han går ur 9:an och då har dom en liten bal-inspirerad avslutningsmiddag, så den ska jag givetvis också kika på och fota! Får se om jag hinner med ett träningspass efter jobbet innan balen annars får det bli efteråt!
Kramis💜💜

Likes

Comments

Foto, Outfits, New in

Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att jag hade köpt något riktigt snyggt på Levis. Och det var inget annat än en jeansjacka! Jag är JÄTTEnöjd med den och den är så perfekt och man kan klä upp den, klä ner den, ha en edgie outfit och en mer proper också. Med andra ord kan man använda den till ALLT! Jag gick upp en storlek och köpte den i medium då jag vill ha den lite "slappare" och overzied eftersom jag tycker den modellen på jeansjackor är absolut snyggast och sen vill även få plats med en hoodie under.

Denim jacket 

Likes

Comments