Allmänt, Outfits, Vardag, Foto

Tjena gänget!
Imorse vaknade jag upp bredvid min kärlek, fantastisk känsla. Jag har ju långledigt tills på måndag och Max började sent så vi låg och myste ett bra tag.
När Max hade åkt till jobbet åkte jag hem och gjorde mig iordning för att åka och skriva på anställningsavtalet. Och jag är helt övertygad om att jag kommer trivas så bra på min nya arbetsplats!
Sen kikade jag lite på stan och fick med mig ett par byxor som ni såklart kommer få se. Sen åkte jag hem och då kom Linda & Claudia och hämtade mig så åkte vi på en liten road trip. Vi åkte nämligen till Degerfors för att hämta Claudias oerhört vackra balklänning. Jag är helt övertygad om att hon kommer vara så vacker!!
Sen fikade vi lite med en av Lindas kompisar som bor i Degerfors. Nu är vi strax hemma igen och jag ska krama om Max och ta mig en dusch om ni ville veta haha😄
Ni ser även min outfit för dagen, premiär för barbent tjihoo!! Och på ICA i Degerfors hittade jag även mini oreo. Det var verkligen en flashback till Napa eftersom det fanns där och jag käkade det mer än vad jag käkade vanlig mat😉nu vet ni det också, hej på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Foto, Allmänt, Vardag

Förra veckan nämnde jag ju att jag var på ett möte. Det var snarare en arbetsintervju till en tjänst som receptionist på ett hotell i stan. Och gissa vad?? Jo JAG fick jobbet!!! Är så jäkla glad och stolt över mig själv!!
Jag har ju tidigare jobbat inom restaurangbranschen samt lite inom handel men har aldrig testat på just hotellbranschen. Så det ska bli så jäkla roligt att skaffa sig nya erfarenheter och kunskaper inom det. Så när min anställning på mitt nuvarande jobb tar slut dvs den 16 juni så kommer jag börja jobba på hotellet. Jag ska på ett till möte för att bli lite upplärd, kolla schema och skriva på anställningsavtal.
Tjiho vad bra livet är! Jag har en rolig sommar planerad framför mig, en helt fantastisk resa till hösten och en helt fantastisk pojkvän och familj som alltid stöttar mig till 110% och lite till😍.
//Bjuder på två selfies dagen till ära//

Likes

Comments