God eftermiddag folks 😌

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag haft superskön lördag och söndag, bara varit hemma och chillat. Man var minst sagt trött efter hela veckans förbredelser, och speciellt efter tre dagars orientering för nya studeranden.

Men helt SUPERROLIGT har det varit. Ska försöka förklara men kommer inte lyckas typ haha...
Så underbara, öppna och nyfikna nya studeranden man lärt känna. Dom är taggad för skolan, frågade hela tiden något och ville verkligen veta allt. När man är tutor som jag, så är mitt jobb att få de nya lära känna varandra och få en "vi-känsla". Och vi lyckades. Känslan när man ser hur kul de har tillsammans, ingen är lämnat utanför och alla snackar med alla. Then my job is done.


Bilden ovan är från sista dagen fredan, då vi hängde allihopa tillsammans på en park på eftermiddagen och sedan hade en avslutningsfest. Bilden nedan däremot är på torsdag tror jag, och man var liiite trött 😂 Vi var hela tiden igång, vi "måste" veta allting och vara bredd hela tiden om något skulle gå snett eller ett problem dyker upp.

Som tur fick vi väldigt bra feedback från våra nya studeranden och det om något peppar en att orka ännu lite till.


Vilket jävla gäng måste jag säga. Grymma dagar bakom och i framtiden jobbar vi ännu hårdare!

För mig personligen ser framtiden intressant ut. Imorgon börjar min riktiga skola, sommarskolan är alltså nu officielt slut. Kommer träffa min egen klass, känns kul. Vi har nya kurser och nya grupparbeten med mera, ser framemot det. Kommer också umgås med nya studeranden samt göra mina uppgifter som tutor samt Callidustutor.

Inom 2-3 månader kommer jag åka hem till familjen i Jyväskylä, Stockholm en sväng i september samt till Övik förhoppningsvis i oktober. Resandet börjar snart igen alltså haha..

Älskar life hörni, har bästa jobbet som tutor och har hamnat rätt med min utbildning. Ska fara o träna nu, sedan kommer Pia hem ikväll så ska träffa henne o gurls 😍

​Talk soon 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dags för nya studeranden! 12 timmars skoldag och lite sömn bara... Taggad ändå! Hörs senare :) 

Likes

Comments


Helloo 😊

Då var måndagen här, snart dags för skola! Vi har bara några möten idag och sedan på onsdag drar det igång på riktigt 😃


Igår var jag och Liz på Flow somsagt. Sjukt stort!! Många olika scen och folk som fan haha. Det var bra väder också, grymt roligt! Vi hängde först jag, Liz och några andra kompisar och sedan hann jag också träffa Helena och Jenny en sväng! Vandrade runt där och lyssnade på bra musik hela dan.

Tror jag tar vila idag från träningen och kör imorgon istället. Några kompisar kommer tillbaka till Helsinki ikväll så tänker träffa dom efter alla möten.

Talk soon hare ✌

Likes

Comments


Hello Saturdaynight

Sitter här hemma i Helsingfors och har just varit på födelsedagskalas. Selma fyllde 8 år så det var mycket lekar och ljud i tre timmar 😃 Väldigt trevligt anyways.

Sverigeresan var epic. Så otroligt roligt. ´Roadtrip till Skåne med boysen och Felicia, Avicii och alla nya människor vi träffade. Det var också väldigt fint i Helsingborg där vi bodde och Avicii går inte o beskriva. Har aldrig alltså varit på en housemusic konsert. Det blir flera i framtiden kan jag säga 😍

I allafall är jag back in Helsinki nu.. Har en sista tenta på sommarskolan på onsdagen så pluggar till det. Har tränat också och fixat här hemma för Lisa flyttar ut i september... Trist verkligen 😔

Imorgon ska vi på FlowFestival med Liz och på måndag ska jag till skolan igen, officielt första dagen som tutor, alltså en fadder då till nya stunderanden. Kommer vara en buzy vecka när vi har kvällsprogram också varje kväll från onsdag till fredag.Körde ben igår. Den känslan när man är färdig efter legs är fortfarande det skönaste som finns, trots allt annat härligt i livet. Älskar FASTs produkter också,, blir storanvändning nu när man är hemma igen och förnyat gymkortet. Har helt okej dagar på skolan också senare, inte jättelånga och börjar sällan tidigt också.. Finns tid på morgon&kvällsträning, yeej hehe


Här är jag och Felle på sista lördagen i Skåne. Vi var så taggade på life haha, helt sjukt. Saknar det massor ❤ Avicii var somsagt något helt magiskt, var så lycklig där alltså.


Hörs senare. Idag blir det ännu lite plugg och senare ett gympass. Troligen bara sova efteråt, är fruktansvärt trött, kanske på grund av barnkalaset 😄

Talk sooooon 💋

Likes

Comments

Helloo people 😊

Då var det nästan slut med sommarens resor. Vilken himla bra resa till Åland måste jag säga! Träffade många nya människor, ni vet när man bara klickar direkt? Det äger så mycket 😍

Vi firade Pias födelsedag, var ute mycket eftersom vädret var perfekt nästan hela veckan, även jag badade nästan 😉 Grillade samt åt mycket ute, Åland är verkligen trevligt.

Bildbomb från resan dåKom hem igår väldigt sent och det var verkligen skönt att sova i sin egen säng igen. Träffade Heidi lite idag här i Helsingfors och var även o träna. Rygg och axlar! Så himla skönt. Har ätit så gott idag också. Lagade Team FAST:s panncakes till frulle/brunch som jag fått hemskickad. Det var banan&toffee smak, so yammyyy 😜 Började naturligtvis dagen med Celsius också 💛


Nu på måndag kommer jag åka till Sverige. Kommer bli grymt roligt hänga med Felicia och sedan fara till Aviciis konsert med ett skönt gäng! Dock längtar tillbaka till rutiner som fan. Älskar att resa men det tar ju på allt vanligt man brukar hålla på med... Saknar skolan också vilket är sjukt egentligen 😁

Hörs senare, hareeee!

Likes

Comments


Då var man tillbaka till bloggandet, at nouw.com this time. Rubriken heter "What is new." Det är många saker som har blivit annorlunda sedan jag sist hade en blogg.

Just nu sitter jag i mitt gamla hem, i en stad som heter Jyväskylä, i mittersta Finland. Jag bodde här sex år sedan med min familj innan vi blev SWEbo. Det känns nostalgiskt att vara tillbaka men väldigt sorligt att inte ha ett hem i Sverige längre. Naturligtvis kommer man hälsa på kompisar och systern som är kvar, men känns inte som samma sak.

Kommer åka till "mitt hem" i Helsingfors nu på fredag eller lördag. Det ska bli roligt att träffa kompisar där samt åka till Åland om en vecka. Efter det väntas ännu en Sverigeresa innan skolan börjar igen.

Hösten ser lovande ut. Samarbete med Team FAST och CelsiusFinland (ni som känner mig vet hur mycket detta matters to me.) kommer peppa min träning enormt mycket. Vi kommer med ambassadorgruppen träna tillsammans nu på måndag, ser mycket framemot det!

På hösten kommer jag börja som en tutor på skolan för nya studeranden. Det innebär mycket ansvar och mindre fritid haha. Väldigt kul kommer det dock vara, nya människor och att man kan påverka hur saker sköts på skolan :-)

Alltså.. Under en månad från idag kommer jag resa till Åland och Sverige. Träffa kompisar, fira deras födelsedagar samt gå på en fet konsert. Ska också göra klart min sommarskola. Sedan börjar somsagt "riktiga" skolan igen och nya utmaningar och aktiviteter. Buzy but excited :-)

Har det bra, hörs :-)


Likes

Comments