Den här dagen är jag otroligt taggad inför. Inte sovit många timmar inatt känner jag, det tar på kroppen.
Har hunnit att fixa mig lite så jag är fräsch under dagen. Den här dagen vill jag att allt ska gå så bra som möjligt.
​Nu ska jag äta min frukost och sen packa ner det sista i min väska och sedan invänta min mamma. 

Jag ÄLSKAR spenat blad. Ni borde testa det när ni äter knäckebröd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen på er!
Jag vaknade runt halv 7 imorse, har jobbat in det sista på datorn innan man ska iväg. Har små fixat mig lite för att se lite fräsch ut under dagen, vem gör inte det? haha.
😉
Har inte hunnit att handla riktigt ännu och det jag hade hemma var en Nocco energidryck. Sånt är inte så hälsosamt för själen. Men någon då och då skadar inte. Nu ska jag leta efter mina bil nycklar och sen åka.

Likes

Comments

Hello Hello!
Mitt namn är Maria Larsson, som ni kanske har förstått. Jag tänkte berätta lite kort om mig själv innan jag börjar den här bloggen framöver. Jag är en mycket lugn person och älskar att fotografera, mode för mig är viktigt och det säger en del om sig själv. Jag är 100% ärlig om precis allting.

I den här bloggen kommer jag att visa upp alla mina fotograferade bilder jag tar om dagarna, alla tankar jag har att dela med mig om. Jag kommer inte att visa bild på mig eller på mina nära och kära. Tycker ni inte om min blogg så kan ni gå ur den nu direkt istället för att slösa er på min tid och att läsa den tycker jag. Tack på förhand!

Likes

Comments