Mitt hjärta välkomnar mig varje dag när jag kommer hem.
Min älskling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
En liten update på lunchen.

Vi människor jobbar med olika karriärer på dagarna. Man vill vara den bästa på jobbet och man vill att kollegorna ska tycker om varandra, vara trevliga och ha en bra stämning. Annars vill man absolut inte jobba kvar och det kommer man inte långt på. MEN när någon kund kommer in och är så spydig i munnen mot en som jobbar så hårt att allt ska funka och allt ska bli så bra som möjligt för alla kollegor och alla kundar som kommer in och har tusen frågor och ja, ni förstår nog, alla ni som jobbar.
En sån attityd ifrån en människa som ska vara en kund kan förstöra en dag på jobbet.
Likes

Comments

Den här dagen är jag otroligt taggad inför. Inte sovit många timmar inatt känner jag, det tar på kroppen.
La mig faktiskt ganska så tidigt igår men kunde inte riktigt somna, som jag alltid brukar göra.
Kanske för att jag är taggad inför den här dagen? Möjligtvis! Jag har tänkt ibland, att när man längtar efter en just dag, att den ska komma, så somnar man inte riktigt direkt kvällen innan. Om ni förstår vad jag menar?
Man är så taggad eller nervös så man verkligen inte kan somna heller.

Min man sover, han är ledig idag så jag kan passa på att ta hans fina bil till jobbet idag.
Vad ska han ha den till idag när han är ledig? 😉

Ska äta min frukost nu och sen kila iväg.
Jag ÄLSKAR spenat blad. Ni borde testa det när ni äter knäckebröd.

Likes

Comments

Slutade mitt jobb klockan 16:00 idag. Jag bokade tid för ny hårfärg förra månaden så jag åkte direkt till min frisör efter jobbet och några snabba ärenden på stan. Ut med gamla håret jag haft ett par månader och en ny hårfärg och nytt hår blev det idag. Jag är sååååå otroligt nöjd! Jag har den bästa frisören helt klart. Jag blir nöjd varje gång jag går därifrån. Nu när det är höst så känns det fräscht med en ny hårfärg. Ni borde prova den här färgen också, jag kan inte förstå hur fult hår jag hade innan. Haha, huuur tänkte jag?
Jag kan självklart varmt rekomendra Elin på Rapunzel.

Likes

Comments

Hej igen på er!
Jag vaknade runt halv 7 imorse, har jobbat in det sista på datorn innan man ska iväg på jobb. Har små fixat mig lite för att se lite fräsch ut under dagen, vem gör inte det? haha.
😉
Har inte hunnit att handla riktigt ännu och det jag hade hemma var en Nocco energidryck. Sånt är inte så hälsosamt för själen. Men någon då och då skadar inte. Nu ska jag leta efter mina bil nycklar och sen åka iväg på jobb.

Likes

Comments

Hello Hello!
Mitt namn är Maria Larsson, som ni kanske har förstått. Jag tänkte berätta lite kort om mig själv innan jag börjar den här bloggen framöver. Jag är en mycket lugn person och älskar att fotografera, mode för mig är viktigt och det säger en del om sig själv. Jag är 100% ärlig om precis allting.

I den här bloggen kommer jag att visa upp alla mina fotograferade bilder jag tar om dagarna, alla tankar jag har att dela med mig om. Jag kommer inte att visa bild på mig eller på mina nära och kära. Tycker ni inte om min blogg så kan ni gå ur den nu direkt istället för att slösa er på min tid och att läsa den tycker jag. Tack på förhand!

Likes

Comments