Det har ju gått ett tag sedan jag postade något inlägg.. Men inte riktigt lika länge sedan som när dagens tavla målades.
Jag hade nyligen varit i Italien på klassresa efter nionde klass och hade en hel massa synintryck och färgkombinationer med mig hem.
För att ha varit sexton, är jag ganska nöjd. Visst är perspektivet lite galet, men det är liksom ändå en glad tavla och ibland är det allt en tavla behöver va.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så här i kölvattnet av utställningen, har jag varit en smula sentimental och tittat på gamla bilder.
Bilden ovan är första försöket till att rita av min dotter. Hon var nog inte ens en månad gammal och det är lite mer än tretton år sedan.
Jag gjorde en del detaljstudier med, bland annat av hennes öra, som var det sötaste jag sett.

Det passar väldigt bra att ha dom här tillbakablickarna idag, när jag skrivits ut från sjukhuset och fått njuta av att laga mat och mysa med dottern. Blocket och pennorna får vänta till en annan dag.

Likes

Comments

Allt roligt har som bekant ett slut, men det känns verkligen som att jag kommer att bära den här påsken i mitt hjärta under en lång tid framöver. Konstrundan har varit del av min uppväxt och det har varit ett verkligt privilegium att få vara en del av den detta året.

Jag är totalt överväldigad av uppskattning och beröm. Det känns nästan lite magiskt att känna sånt hopp som jag gör nu, efter så lång tids depression. Alla dom timmarna som jag lagt på blocket och pennan, när ångesten rev i mig, har äntligen fått nån sorts mening. Det kom iallafall något positivt ur allt dåligt mående.

Jag har fått många fina minnen att bära med mig från denna helgen och jag önskar att jag får fortsätta, att känna mig så ödmjuk och tacksam, som jag gör nu.

Likes

Comments

Har haft ytterligare en bra dag, med många möten med underbara människor.

Har funderat mycket på varför det är enbart är de svart/vita bilderna som får uppmärksamhet av publiken.
Kanske det är något ni som läser detta kan hjälpa mig med?
Bilderna ovan är akrylmålningarna som hänger på avdelningen och tuschteckningarna har jag ju postat en hel del av på sistone. Vad får er att föredra den ena typen? Är det storlekarna som är obekväma?
Längtar efter er kritik, så jag kan lära mig...

Likes

Comments

Kan efter dom här två dagarnas utställning säga att världen verkligen är full av underbara människor!
Några råkar dessutom vara min släkt och mina vänner.. men det är även andra, helt utomstående, som får mig att återfå hoppet för oss människor.

Det finns så många genuint fina människor i mitt liv och en helg som denna, får jag träffa så många av er!
Tack!

Jag känner mig ödmjuk inför alla värmande ord och besök♥

Imorgon kör vi på igen! Kom och fika och kolla in konsten!

Likes

Comments

Efter bara några minuter försvann den första teckningen!
Så jag fick klistra på en liten röd prick på ramen och sträcka på mig lite extra.

Gissar att det kan bli en ganska lång dag, men 30 minuter in i utställningen känner jag mig hoppfull!

Hoppas att vi ses i påsk!

Likes

Comments

Idag började min påsk-permission. Alltså plockade jag ihop mina tavlor och åkte iväg med mamma till Västra Nöbbelövs byaskola.
Tyvärr hade jag ganska svåra biverkningar av medicinerna idag, så mamma drog det tunga lasset när tavlorna skulle hängas.

Det blev ganska ok tycker jag och utställningen kommer att ha gott om plats för besökare. Eller vad tycker ni? Kom och besök oss eller kommentera gärna!

Likes

Comments

Idag plockade jag ut ett gäng ramar till utställningen på påskrundan.
Undan för undan är nästan allt fixat, mycket tack vare mamma, som bromsat mig när jag oroat mig eller velat slå på stort.

Imorgon kväll ska tavlorna iallafall hängas och jag hade ljugit om jag påstod att jag inte var nervös... Men det måste man nog vara.

Likes

Comments

Det är i denna jag gjort många av mina teckningar, en anteckningsbok från paperblanks. Jag gillar kvaliten på pappret, men också det fina omslaget och stängningen.

Tyvärr har det inte blivit något kreativt alls gjort på flera dagar. Jag har blivit så dålig av biverkningar att jag varit tvungen att avbryta min permission. På avdelningen har jag kämpat på för att få i mig vatten och senare mat.. Peppar peppar, så verkar det ge sig.

Bli bara inte oroliga, utställningen blir av! På ett eller annat sätt och även om jag inte klarar att vara där.

Likes

Comments

Just nu förbereder sig många av Skånes konstnärer för påskens utställningar. Det gör Kreativa Gruppen i Skurup också, både bildkonstnärer och konsthantverkare!
Det är hos dem i Västra Nöbbelövs byaskola som mina bilder kommer att hänga i påsk. Bilderna kommer att vara en blandning av vad ni redan sett här på bloggen och nytt material. Men framför allt tror jag att skillnaden kommer att ligga i att se bilderna i sina rätta storlekar och inte fotograferade med min (ett par år gamla) telefon.

Det blir också enklare att prata om beställningsjobb, när man har något verkligt att jämföra med.

Hoppas vi ses!

Likes

Comments