Måste bara skriva ett snabbt inlägg. Penneli hade ett epilepsianfall idag på morgon tidigt. Lika kort som alltid, typ 20-30sek bara. Men anfall ändå. Så nu ska jag imorgon ringa Juppe och be han ge Penneli akupunktur i onsdag. Han brukar ha rid att ta emot oss alltid när vi ringer så hoppas han har det nu åxå. Det behöver ej komma flera anfall men oftast så kommer det flera när det kommer ett. Det är liksom som ett mönster som följs. Vi har åxå nästan säga att vi väntat på vilken dag det ska komma. För det är länge sedan senast.
En sak som ännu nu bara oroar mejen aning är det att Juppe (akupunktur mannen) säger att vi ej ska låta Penbeli gå i narkos. Men vimåste göra det föe han har tandsten och tänderna måste putsas upp. Jag ska fråga våra veterinär att går det att endast ge honom mini lite lugnande, så han ej skulle helt och håller vara nersövd. Narkosen kommer 110% säkerhet ge honom anfall. Sen vet vi ej att får vi dem i styr mera efter det. Men vi måste putsa tänderna han. Så det är bara att chansa.

Men Penneli är skött för epi nu 5år och med så bra resultat så jag tror allt kommer gå bara bra. Vi har bra rutiner i hur han nålas osv så jag är possitiv även om jag tänker negativt lite emellan.

Ursäkta för ett så kort inlägg. Men är på jobb.

Ha en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så blir det snart veckoslut igen då. Vi skulle ha Juho träning på söndagen men tyvärr avbokade han den pga problem med sin flygresa. Hade gått att ordna till lördag kväll efter 20.00 men passar tyvärr ej mej för vi har redan andra planer för imorgon.

Sen ska jag även medd la det otroligt härliga beskedet att Sebastian och Emma ska änteligen få sin staffi valp. Efter att vi säkert ett halv år letat efter den perfekta staffi tik valpen så har vi änteligen hittat den. Igår kväll börjar v allt klart. Men den kan ej komma till Finland alls före 1.10. Den är helt bebis ännu och det behövs en del vid importer. Tack och lov inget nytt för mej efter som jag importerat många hundar, även exporterat. Men hon är den mest vackra lilla valp. Känns som jag sku få ett till barnbarn ju :) Först lilla frallan Lucy å nu staffin.

Hon blir såklart helt svart. Hennes båda föräldrar är så svarta att de nästan är blåa. Vi har letat efter "den rätta" valpen i såväl Sverige som UK. Men slut funderat på det, nu är den funnen och reserverad.
Finns ännu 4 svarta hanvalpar i samma kull om nån är intresserad. Denna kull kom först igår till försäljning.

Nå det var allt om den lilla valpen for now.

Allt som det ska med häst och hundar.

Igår fick jag datumet för nya jobbet, börjar 4.9-17. Spännande men nervöst. Mest nervöst att min tid ej ska räcka till alla skolarbeten. Kommer jag ännu ångra mej att jag ej bara satt mej på skolbänken och skuha jobbar 2-3dagar i veckan och under IA perioderna levt på det fjuttiga studiestödet. Men jag tror jag valde rätt. Normal lö, super korta IA perioder med nästan bara visningar direkt. Max två närstudier i veckan nu och då. Tar jag ej fel så var det MAX 30stycken dagar på skolbänken augusti2017-maj2018. Så det är ej mycket. IA går ju automatiskt eftersom allt sköts på mitt nya jobb. Men fortfarande är jag äckligt nervös. Ska jag klarar detta?! Joo jag ska nog, jag gör allt för att klara det. Plugga på egenhand är ej min starka sida....

Hoppas ni har en fin fredag ❤
-M-

Likes

Comments

Jäkla seg morgon. Om någon behövde ligga ett tag i sängen idag så vart det jag. Totalt slut sliten. Kanske ej hela jag men högra axeln har ingen funktion alls snart mera. Släpper greppet alltid när den blir så här jäkla sjuk. Måste igen en gång ringa Juppe (nålmannen) att han fixar den i skick åt mej. När han är på semester så är jag som en trasa. Jag är beroende av akupunktur, andra av värre saker ;)

Fick idag mina efterlängtade bricks åt Jojo. Eggermanns Mineral Brick är nåt som hon älskar. Enkelt även att ge dom, man kan ju leka att dom är godis ännu till på köpet. Jojo skulle ha velat ha tre gånger mera än hon fick. Hon är en kräsen häst, men ack när hon ser dessa.

Longerade henne med pessoan idag. Jäklar hur hon jobbade. Var en glädje att se hela stoet i full action. Hela vägen igenom, frånnos tillsvans.
Vårt manegebotten är helt suveränt. Det är inte minsta lilla för mjut, det dammar ej, det är just passligt "hårt" med en bra svikt. Bättre blir det ju bara vädret bli crap så man börjar rida inne. När jag longerar är jag inte för att ej behöva stå i dammet på ridplanen. Idag tog jag av henne flugtäcket för det var inga brömsar alls ute. Skönt att honens får vara ett dygn utan. Börjar bli trött på flugtäcket, vill ha henne utan. Men snart ska det gå igen.

Hade bråttom från stallet. Skulle träffa ViH (Vård i Hemmet) 13.30 för att få godkännande om nya jobbet. Det fick jag. Jag har ett två årigt kontrakt med dem att börja med, så tror jag i allafall det var. Nu blev jag osäker....alltså på tiden. Nå iallafall var det ej under 2år. Det minns jag. Efter denna tid ska jag vara färdig närvårdare.
Vet ni att som det nu ser ut så kommer jag få sköta IA (inlärning i arbetet) och göra alla examendelar i ViH. Jag behöver ej flyga hit och dit alls. Nu ska vi ännu hoppas jag skulle få sköta dagis perioden istället med dagsverksamhet för åldringar. Jag gör vad som helst att få vara med åldringar hellre än ungar. No hard feelings. Ungar älskar mej men jag har vanligtvis ej helt samma känslor för dom 😉

Imorgon ska läroavtals paprena skrivas klara och mitt indivuella program skapas. Allt blir ej klart på en dag men hoppas det ska vara det till 1.9 i allafall. Så skulle jag kunna börja så fort som möjligt med allt.

Nu ska jag åka och handla mat åt såväl oss som hundarna. Hästen har matlagret lika påfyllt som alltid.

Hoppas ni får en fin dag allihopa ❤

Likes

Comments

Jag har svårt att sitta still. Jag är så ivrig. Alltså jag har i otaliga år velat bli närvårdare, jag vet att jag är duktig på vad jag gör och jag gör/har gjort inhopp på otaliga avdelningar. Men jag längtar helt efter att få examen, få ett bevis på att jag är närvårdare så där helt ordentligt. Inte bara den där som kan saker och ting mej är närvårdare.
Men som vi alla vet så är det svårt att studera som vuxen om man ej vill äta bara knäckebröd och använda dagstidningen som toapapper. Så jag har hela tiden valt att tacka nej till min studieplats. Jag har sökt tre gånger och kommit in tre gånger. Men nu ni tackade jag JAA! Jag kommer därmed att änteligen börja jobba på Vård I Hemmet vilket jag velat göra så länge. Jag fick förra fredagen veta att jag ska få göra studierna på läroavtal. Alltså jag får jobba pluss studera. Jag får lön med andra ord. Jag är så glad. Jag kommer, troligtvis, åxå fortsätta sköta två klienter på mitt gamla jobb. Mera kan jag ej göra för jag måste hinna plugga ååx. Usch det där lät hemskt, plugga... jag...skrattar. Men jag vet att allt kommer gå bra. Jag gillar att jobba, så är säker att jag kommer ha de pengar jag önskar största delen. Alla vet att i det vuxna livet kan man ej leva utan pengar. Joo visst kan man leva på nån annan men anser det som skamlöst och omoget och totalt vrickat. Passar det nån så är det fine men mej passar det ej alls.

Jaa men jag kan ej liksom.just nu beskriva i ord hur glad jag är. Ingen vits att jag nu rad efter rad skriver samma saker. Det kommer även föras ett individuellt program för mej pga att jag har så mycket erfarent. Imorgon ska nya arbetskontraktet skrivas och studie programmet i torsdag eller början av nästa vecka. Imorgon börjar skolan!

Sen ska jag medge att jag längtar att snart få in Jojo i stallet nattetid. Det börjar bli så mörkt på nätterna och svalt. Vet ej om hon är av samma åsikt men jag bestämmer ;)
Tjejen som hyr Jojo några dagar är helt underbar med Jojo. Hon sköter om Jojo exakt som jag önskar. Hon pysslar och pynjar med henne länge och väl. Hon rider henne snällt utan nån destumera press. Helt även där med som jag vill. Jag rider själv igenom henne ordentligt 4dagar i veckan så att hon bara "motioneras" snällt 3dagar är toppen. My style ❤

Nej nu har jag suttit som en sol med det största smile hela förmiddagen. Nu ska jag landa på jorden igen.

Ha en fin dag godingar.

-M-

Likes

Comments

Hoppas ni har haft det bra den senaste veckan. Vädret har varit underbart. Stör mej inget att det igår åskade och har regnat inatt och på morgonen. Jojo har sitt lyxiga flugtäcke med regndel på ryggen på sedan igår. Kollade vädret, såg regn så böt flugtäcke. Det är en 10+ poängare.

Vet inte omens nån läser här mera så har mer och mer börjat fundera att skulle jag borda skippa bloggen helt och bara hålla mej till Instagram istället. Men sen så gillar jag ju att skriva. Jag skriver ju det som för tillfället kommer i skalle.Jag går ej in och planerar vad som ska skrivas eller dyligt. Jag skriver det som kommer. Visst det hoppar hit och dit för man kan ej alltid styra tankarna, men jag skriver i allafall vad jag tänker :)
Men jag ska vara ärlig, jag skriver ej för min egen skull utan för att jag gillar dela med mej av vissa saker. Det jag ej vill att ni ska veta, det skriver jag såklart inte. Lätt som en plätt ju. Skulle jag skriva för min egen skull så hade jag skrivit en dagbok och ej en blogg. Visst vissa saker är ju bra att jag har även här,som Pennelis epilepsianfall, men de har jag även nerskrivet nog hemma åxå.

Vad ska jag berätta nu. Joo jobbar som en slasktrasa för tillfället. Är irriterad på allt jobb men ändå tacksam för att ha ett jobb jag gillar ochen lön som är bättre än många närvårdares. Men jag ska säga som en på Raseborgsstad sa åt mej "för en bra arbetare finns det alltid jobb". Joo nu skröt jag om mej själv, jag vet, men man får faktist göra det ibland. Men ibland är även jag irriterad på jobb, ibland vill jag åxå bara ligga i säng med täcket över öronen även fast jag ej sover. Men bara vara är nåt jag åxå gillar ibland. Nu ska jag sluta gnälla för det är onödigt och jag är ju på gott humör även om jag låter klagande just nu :)

Jojo har gått som den prinsessa hon är hela sista tiden. Men vet ni, måste berätta, var på en lång härligt terrängrunda med Mika på gredagen. Mika körde med Luna och Hemi till platser där man går in i skogen medan jag red dit. Faaan hade int en stor björk fallit över skogsvägen så man måsta hoppa den. Jag hoppade och Jojo var eld och lågor. Men det gjorde skitont i min tumme mitt i allt. Det fortsatt att göra ont typ 10min och sen glömde jag saken när jag såg min tre kära ❤ På kvällen satt jag ute på gården i solen med en Breezer så såg jag att hela inresidan av tummen var helt blå. En blodåder hade säkert brustit då som det gjorde så grymt ont för aldrig att jag tidigare sett en så blå tumme. Den var ejens sjuk längre. Nu är det blåa nästan helt borta redan. Men alltså vår skoglänk var härlig. Lunasprang lös, Jojo gick och såg omkring sej med långa tyglar och Hemi och Mika såg ut som riktiga vandrae men utan rinka. Sita km såg man att Hemi började bli trött. Han blir 8år nästa månad vilket är gammalt för en sharpei. Men han är i fin muskulatur och jäkla bra kondis. Men det var tung terräng att gå i. Luna går ju på tills man själv säger Over and Out typ.

Vet ni vad, jag måste avsluta så här mitt i allt utanatt jag vill. Får fortsätta senare. ber om ursäkt.

Likes

Comments

Lördag igen. Vädret såg nästan för grymt ut när jag körde till jobbet idagmorgon. Himlen var så svart så svart, men nu har redan solen försökt titta fram lite här i Fiskars skogarna. Varmt är det, kvalmigt. I förrgår var Cassu (bor i Ekenäs) och satte täcket på Jojo. Alltså det där regntäcket som har flugtyg på.sidorna och regndel på ryggen. Jag riktigt längtade till stallet igår för att få se om det håller regn så.som lovats. Guuud så glad jag blev när jag tog in Jojo för skoning och klädde av henne och hon vart helt torr. Det hade regnat mycket den natten. I natt var hon utan för de skulle bara komma nån liten fjuttig skur ju. Så täcket får 10+ av mej och rekomenderar det för alla. Jojo var heller ej het eller svettig eller nåt. Helt som att ha ett vanligt flugtäcke på bara att hon var torr.

Igår kom då Oskar. Jojos hovar fick igen beröm. Dom blir bara bättre och bättre hela tiden. Inte för att dom varit dåliga men hon hade strålröta när hon kom till mej. Den hade antagligen aldrig blivit skötr för den hade gjort en djup spricka mitt i strålen. Vi började sköta strålrötan medan Jojo skoddes av Sören och den blevbättre och bättre. Idag som är så är den helt borta. Sören varnade mej att det kan vara att man aldrig får bort den för den satt så djupt redan. Den gjorde ingen skada åt henne men visst vill man ju ha bort den. Sören hade jätte bra ideér hur man sku kunna sköta den på djupet, vi lyckades. Sen fick hon beröm igår för att hon var så exemplarisk igen. Jag kände mej stolt som när nån säger att ens barn räknar så bra när det är 6år 😉 Jojo kan vara trippig under skoningen om man lyfter bakbrna för högt på henne. Hon kan heller ej skos ensam inne i stallet. Står helt enkelt ej still. Detta har kommit i nya stallet, förrut stog hon still ensam under skoning. Men inga problem att ta med in hennes kompis alls.

Igår hade vi planerat att vi ska rida ihop med Naomi & Gozzi. Men vi blev äckligt slöa när vi satt i stallet och väntade på att Oskar sku ha Jojo klar. Så vi bestämde oss för att våra hästar känner varandra så bra redan att vi låter dem leka i manegen. Nå inte lekta dom nåt. Jojo gick och skrek som en hingst,vilket hon alltid gör när nån valack ser på henne, och Gozzi gosade mestadels med oss. Men lite sprang dom åxå. Lät dem snusa på.i manegen ett pra tag medan vi stog och snackade strunt med Naomi varefter vi for tillbaka in för att vidare sköta om dem och ge dem lite gröt/pellets. När allt var klart så gick de ut igen.

Jag har köpt ny skinpad under sadeln åt Jojo. Nu är den på väg men det tråkiga är att jag absolut ingen aning alls hurdan det var jag sistaslutligen sen beställde. Hoppas en vanlig med vingar ner mot "bogarna". Att jag ej tog den vanliga modellen som bara ligger aå där vanligt under sadeln. För då ångrar jag mej nu redan. Jag kommer ej på ord alls idag, känns som om jag skulle borda googla för att finna rätt ord till varannan mening.

Idag är det dressyrtävling i stallet och jag jobbat. Var några hästar jag hade velat checka in live faktist. Annars är jag kanske ej den som orkar sitta och se på ekipage efter ekipage. Men vissa där var såna jag hade velat se på.

Nu ska jag fortsätta vara nyttig och inte slappa. En sak till  som jag tänkt på är att hur otroligt sant det är när man säger "Den som gräver en grop åt andra faller själv där in". Guda öde så sjukligt sant det är.

Nu ska jag avsluta mitt inlägg igen en gång. Ta hand om era kära hästar, hundar, katter, män, kvinnor, jaa alla levande varelser ni har nära er. Man vet aldrig vad som händer och när man mister dom. Tro mej, jag vet hur nära man kan vara att mista sitt barn så jag vet vad jag pratar om. Pussa era hästar lite extra idag och kom ihåg att dom är totalt beroende av oss ägare ❤

Kramizar åt er alla 💖

Likes

Comments

Bloggen lider. Eller kanske ej lider men jag känner att jag bara ej får till det att blogga alls just nu. Säkert blir det mera aktivitet här igen när hösten kommer. Just nu "har man ej tid". Läses mera som "tar ej tiden till att blogga".
I allafall är jag tillbaka i varddagen och på jobbet. Kändes igår sk*t men idag känns det redan bättre. Jag är ej gjord att ej jobba, jag är gjord att jobba för att hålla rutiner och må bra. Visste, semestern var helt kul men inte skulle jag kunna leva så länge inte.

Jojo tappade en sko på lördsgen. Men ingen panik, hon ska skos imorgon. Oskar håller sin status och dyker upp lika fort varje gång.  Nu var det heller ingen panik för när hon går på bete så kan hon ha lite sommarlov utan att hon mår dåligt av det. Men det går att rida i manegen även om skon skulle vara borta nog. Jojo går ute ännu denna månad. Hon trivs så bra och vädret är lovande. Under hela förra månaden har hon haft flug/regntäcket endaste en dag på sej. Hon är en häst som drRepel fungerar perfekt på. Man sprayar henne och alla kräk hålls borta. Inte ens de störst kräken äter på henne. Jaa men allt med Jojo är toppen. En ung supersnäll trevlig tjej börjar från och med denna månad rida Jojo 3dagar i veckan. Känns väldigt bra att jag tog steget bort feån min egoism och satt Jojos välbefinnande före mej själv. Jag gillar ju ej ge henne åt nån annan. Detta bara för att hon är min och ingen annans. Men nu vände jag då tankarna helt till Jojo. Mår hon bra av att stå mina långa arbetsdagar? Är det rättvist mot henne att "bara vara" pga att jag ej hinner till henne 7dagar/vecka? Nej, hon vill nog röra på sej dagligen, då mår hon bäst. Inte rör hon sej på samma sätt i vinterhagarna som nu. Så nu har vi trevliga Eve som motionerar och pysslar om henne några dagar i veckan och jag kan jobba långa dagar (8-19) med gott samvete.

Hundarna, jaa med dom är allt bra. Penneli har inga anfall och är vild och pigg. Luna växer fortfarande, växtvärken har minskat betydligt. Hemi har ej haft några feberknäppar alls. Så allt är bra med dom❤

Nästa vecka ska våran terass börja byggas. Jag tänker ej säga ett ord om hela bygget, bara låta Mika fixa och laga allt själv. Han har semester ännu och det blir bäst när jag ej springer runt och gnäller om allt. Han kan sin sak nog utan mina laserblickar.

Nej vet ni, jag har absolut inget att skriva så där automatiskt och naturligt nu. Jag får tvinga mej att få till nåt alls. Så nu slutar jag. Lovar till hösten att bli flitigare igen. Jag ska börja skriva mera om Jojos träning osv nog igen.

Ha det bra tills vi ses igen.

Kramizar.

Likes

Comments

Alltså semester, det är ett stort mysterium. Alla väntar å längtar å man pratar om den så gott osv. Jag jobbar men ett tungt jobb som sliter på kroppen grymt mycket. Jagchar dagar 8-22.00 ibland. Men ta mej fan nog trivs jag bättre med jobb än på semester. Min semester kunde vara jobb må ons fre i ett par veckor. Det skulle vara swmester för mej. Kanske även att man bara denna tid skulle jobba 5h/dag. Semester gör mej galen. Finns absolut inget att göra. Joo onyttiga saker men inget jag känner att jag måste göra. Jag vill ha rutiner. Sen ännuvatt vår efterlängtade Ålands resa ej blir av för hundvakten backade. Har inga fler som kan komma hit och bo här fre->sö så vi skulle komma iväg. Så känns liksom ännu mera onödigt att jag ens har semester. Vill ej ens ge mej in på att beskriva hur mycket jag längtade att komma iväg, få träffa en person som jag väntat på att träffa i några år redan. Nu missar jag exakt allt.

En annan sak. När vi har semester äter vi ute typ varje dag. Det är sjukt men ändå gör vi det. När semestern är slut kommer jag få ångest att räkna pengarna som gått åt till mat på restaurang. För två pers på På Krokern kostadd det för f*n 80€. SICK! Mwn herre gud det var nog så gott igen. Fisk är det bästa som finns. Efter denna semester får man ha diet igen då bara ;)

Med hundar å häst är allt bra. Igår när jag var å klättrade så steg Jojo på en orm i andgropen. Min gamla häst Ramblas har åxå gjort samma en gång i tiderna i Dragsvik. Jojo trivs fortfarande ute. Dr Repel håller henne utan insekter. Flugtäcket har hon haft endast vid längre regn. Ej annars. Hon är riden hela tiden, men har varje vecka fått ha några dagar ledigt, typ 2dagar. Beror lite på vad jag gör med henne såklart åxå.

Jahaa nu ska vi åka iväg till stallet. Idag ska Jojo bara klappas på å få morötter. Även kollas att alla skor sitter kvar osv.

Ha en fin dag godingar.

PS jag hittade här om dagen de älskade ljusa SprayOn jeansena som jag alltid köpte från DinoDina, så gissa bara om jag beställde ett par. Var ej säker på storleken så blev bara ett par nu föest men passar de så ska jag beställa flera omedelbart! Vad glad jag blev när jag såg dem, ännu till de ljusa. De ljusa var ju mina favoriter ju❤

Njut av solen❤

Likes

Comments

Hej hej, hoppas allt är bra med er?! Här är allt bara bra. Har absolut inget att klaga på. Tar vara på allt man kan njuta av :)

Till att börja med så har Jojo fårt sitt nya täcke. Beställde det från Horze. Det var ett bra köp. Sitter bra på henne men är en aningen "kort" framtill. Hon har så stor/bred bringa. Mycket muskler :)
Storlek på detta täcke tog jag 155cm fast jag annars har på hennes utetäcken 165cm. Tack vet jag att jag ej tog 165cm dör det är stort i storlek. Men visst får det hänga över lite baktill så hon ej blir våt på baken och att det ej kan blåsa upp över baken heller. Jag använder aldrig bakbensgjordar men på detta täcke som ska hållas på ute på betet så finna dom. Annars har jag bara svansgjord.

Jojo går på bete nu dygnet runt som sagt och trivs som.fisken i vattnet. Där ser man igen en gång att vi ofta vill förmänskliga våra hästar. Jag var ett bra exempel på det själv. Pga att jag är rädd att nån varg ska komma och äta upp henne, att hon ej ska vila, att hon ska skada sej och bli hela natten och ligga skadad innan nån hittar henne på morgonen, att hon ej ska klara sej på endast gräs (får kraftfoder efter ridningen), osv. Alla såna där dumma tankar gick igenom mitt huvud flera månader innan betet. Men nej, hon är nöjd och glad, en aningen mullig trots att hon rids som vanligt. Lite ledigt har hon fått ha nu och då för hon rör sej så mycket ute ändå. Men igenomsnitt så rids hon nog minst 5dagar/vecka.

Pennelis rygg verkar vara bra. Idag är han första dagen helt utan Loxicom (smärtstillande). Men han hoppade upp i stolen nog helt fint på morgonen. Han är pigg och glad. Helt otroligt att han ej fick ett ända epi anfall under den tid han hade ont. Hade ju tänkt han skulle stressa och det utlöser oftast anfall. Men inget alls. Vi harvarit ganska länge utan anfall nu. Flera månader. Känns som en vinst igen. Luna växer så det knakar och vi börjar snart önska växten ska ta slut. Växtvärken går ju ej bort när hon växer på detta sätt. Haltar ej hela tiden men nu och då. Vill ej hon ska ha ont alls. Annars är Luna en gudagåva till ägaren. Vi har ej skolat henne en massa men hon bara kan allt själv. Hon kan vara lös exakt var som helst och går ej fram till främmande hundar eller människor, hon skäller ej, bryr sej inte ett piss om katter. Men hon älskar alla människor hon träffar. Hon älskar dem på ett behärskat sätt. Hon är inte rädd för nåt alls. Hon är en dröm. Men ack och ve om man lämnar en tidning framme på en stol eller vardagsrumsbordet. Då finns det ej en ända sida hel. Hon sliter den i tusen bitar. Allt som är papper ska rivas. Men eget fel om man lämnar nåt framme :) Tur att det är papper hon går på och ej på lister, dörrkarmar eller liknande. Lädersoffan fick sej ju redan när hon var helt bebis. Tur att vi ej fick våra nya soffor som vi skulle för nu får den inhandlingen minsan vänta tills hon är lite mera vuxen.

Helt random bild bara på Kirppu som chillar. Eller chillar gör hon ju alltid.

Tänkte glömma att jag har bara imorgon kvar att jobba, jaa och tre timmar på lördagen men den turen räknas ej, sen har jag semester ända till 2.8-17. Mamma mia så jag ska slappa. Jag är trött i såväl knopp som kropp. Jag ska bara njuta av varje sekund. Bara ha det bra liksom.

Från vänster Titta, Chiko och Jojo. Deras bete är låååångt å stort men ändå ska dom stå där nere hela tiden. Tassig trio ❤
Jag sku så vila att Jojo skulle vara dräktig igen ❤ Hon är nu 16år så vi hinner ju nog ännu.

Nej vet ni jag har inget att komma med just nu. Vill önska er alla riktigt sköna dagar och njut av sommaren även när det regnar. Det är ju ändå sommar och vår sommar är så irriterande kort så man måste ta vara på varje sekund.

-M-

Likes

Comments

Efter ett par timmar med Loxicom värkmedicin och djup sömn vaknade Penneli igår 22.30. Jag bar ut honom som innan och vet ni han bajsade. Hur i all sin dag kan man bli så lycklig och lättad av lite bajs. Det var som en gåva från ovan. Idag morgon gick han själv ut och gjorde sitt innan han ville tillbaka till sängen för att fortsätta sin skönhetssömn. En sån sömn som endast Penneli kan utföra korrekt. Gav åt honom värkmedicinen igen innan jag åkte på jobb. Han kommer nog bli bättre nu, tror jag i alla fall. Ville bara skriva och berätta att situationen och hans tillstånd är bättre. Mycket bättre!

/Maria

Likes

Comments