Header

Hej tisdag!

Idag har jag jobbat hemifrån och passat på att ladda in några av bilderna som jag tog i vår lägenhet häromdagen. Idag är vädret desto gråare och ger inte alls det fina ljus som lyste in för några dagar sedan. Lägenheten börjar steg för steg kännas mer som ett hem, trots att många saker fortfarande har provisoriska placeringar och mycket behöver inhandlas. Att en lägenhet 'känns som ett hem' är en ganska bred och individuell definition, men för mig handlar det mycket om att få rummen att kännas mjuka och inbjudande. Detta uppnås allra bäst med mattor och tavlor, något som kanske inte brukar vara prioriterat när man är nyinflyttad. Men vi jobbar på't!

Den sista bilden togs i samband med att Hampus och jag spelade in material till hans Youtube-kanal. Ibland lyckas man verkligen se snygg ut alltså....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det kliar i fingrarna efter att få inreda och pyssla med vår nya lägenhet! Tyvärr så är ju sommaren kanske inte den ekonomiskt mest fördelaktiga tid för två studenter att göra dyra eller onödiga inköp. Det stoppar mig dock inte från att bläddra, planera och drömma om hur jag vill att lägenheten ska få utvecklas längre fram. På ett sätt kanske det är bra att inte kunna köpa allt på en gång, eftersom vi får mer tid till att överväga hur vi faktiskt vill ha det. Lerums Ica Kvantum var i alla fall vänliga nog att skicka oss en liten present eftersom vi nyligen flyttat in. Vi bor en bit bort från Lerum, vilket ledde till att det dröjde innan vi åkte dit för att hämta presenten. Presenten är hämtad och står numera stolt i en nyinköpt kruka och inväntar placering i vår lägenhet.Guld alltså, finns det något finare?

Likes

Comments

Hej livet!

Här sitter jag och sjukar mig framför datorn. För att vara någon som är inne på sin fjärde influensadag så har jag fått väldigt mycket gjort idag. Både påbörjat lite skolarbeten, jobb, bokat möten och haft samtal samtidigt som jag hann tömma ur diskmaskinen och slänga in en maskin tvätt också. Phew! Torkar svetten ur pannan, bokstavligen. Är en sån där irriterande person som troligtvis kommer fortsätta klaga på vädret nu när det är varmt, trots att jag har klagat på kylan i ca ett halvår. Febersvettighet är dock en helt annan sak och bör ej förväxlas med att vara varm pga. hög utomhustemperatur. Va. Varför diskuterar jag ens detta med mig själv?

Resten av dagen ska troligtvis spenderas i horisontellt läge, vilket är ungefär det jag ursprungligen hade tänkt göra idag pga. fortsatt feber. Kanske blir det att jag pillar lite mer med bloggen också. Blir alltid så inspirerad när jag förnyar den på något sätt! Denna gången blev det ett byte av bloggplattform, något som senast hände ca. 2008. Wow, vad jag börjar bli gammal.

Snapchat från i söndags 🐱

Likes

Comments

Snart är hösten här, och med den årets sista nystart.
Känns nästan som att mitt år börjar 'på riktigt' först på hösten. Kanske för att jag i mer än halva mitt liv börjat skolan på hösten och därmed fått min nystart i form av ett nytt läsår. Denna höst blir väl lite extra spännande med tanke på att jag ska studera min första termin på Webbredaktörsprogrammet i Borås och få uppleva allt vad det innebär. Jag har egentligen varit rätt skoltrött sedan våren 2014, så jag är något nervös över hur min fortsatta skolgång kommer att kännas. Jag har i alla fall lovat mig själv att göra mitt yttersta för att det här ska fungera och för att jag ska klara av att läsa på distans utan att tappa min självdisciplin helt och hållet. Jag har en tanke om att jag ska hålla mitt löfte lättare om jag har skrivit ner det någonstans, exempelvis här.
 

Förhoppningsvis ska jag också vårda min egen hälsa bättre i samband med denna nystart. 
Men en sak i taget.
På tisdag ska jag till Droppen blodcentral för mitt första besök inför att jag ska bli blodgivare. Det är något jag har funderat över ett tag nu och jag beslutade mig för att ansöka häromdagen. Hoppas på att det ska gå bra!
 
 
 

Likes

Comments

Eftersom sommaren hittills mest varit begränsad till kallt väder och regn har även sommarens aktiviteter fått bli av en mer inomhussittande sort. Augusti verkar ju dock vilja ge oss lite sol och värme innan hösten, vilket mina vänner och jag passade på att njuta av när vi satt med varsin kall chai latte på en uteservering igår. 

Den här sommaren har verkligen gått jättefort. Jag har inte hunnit göra ens en liten del av alla saker jag tänkte att jag skulle göra, men får helt enkelt försöka göra mer i höst istället. Samtidigt har man ju haft vissa förväntningarna på sommaren som inte riktigt har uppfyllts i år, till exempel att det ska vara varmt....

Här kommer några bilder från gårdagen


Likes

Comments

Fick detta besked tidigare idag. Hade sedan tidigare fått veta att jag blivit antagen till Webbredaktörsprogrammet med studieort i Borås, men hoppades mer på distansutbildningen då jag vill ha friheten att bo och arbeta var jag vill samtidigt som jag studerar. Ser fram emot tre kunskapsrika år!
 
 

Likes

Comments

Idag har jag varit på ett ganska spontant äventyr med Fia, Robin och Hampus! Vi åkte till Botaniska trädgården i Göteborg och hade picknick på en filt i parken. Riktigt härligt och vi hade tur med vädret med tanke på hur mycket det har regnat den senaste tiden. Efter picknicken tog vi en promenad i parken och jag passade på att fota lite. Här kommer dagen sammanfattad i bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sist men inte minst; min favoritbild från dagen <3
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Passade på att fota våran 11 veckors valp Pixie när hon var trött och låg i soffan häromdagen. Det gulliga uttrycket bedrar, hon är en riktig liten buse! Hon är av rasen volpino italiano som alltså står för liten räv på italienska. Mycket riktigt ser hon ut som en blandning mellan en liten räv och en isbjörn!
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartade blogg!
Jag har precis fått klart min design och är återigen redo för ett nytt bloggäventyr. Återigen? Ja, det här är nog min fjärde blogg tror jag. Den 'seriösaste' hittills om en ser till domännamnet, som denna gången blev mitt fulla namn. Min förra blogg hette http://entrevista.blogg.se. Där bloggade jag periodvis från 2010 till 2015, alltså under en ganska lång tid.
 
Känner nu att det är dags för en nystart och för att möjliggöra detta krävs det en helt ny hemsida. Det finns fortfarande ett par saker jag är lite missnöjd med i min design och den kommer säkert att uppdateras längre fram, men just nu får den duga. 
 
Välkommen in!
 
 
 
 

Likes

Comments