​Hei. 
Tenkte jeg kunne dele 5 enkle treningsøvelser du kan gjøre med barnet ditt. Jeg har gjort det jevnligt siden lille T var liten, og han ler like mye hver kveld når vi styrer på. Lille T veier rundt 12 kg. så jeg har litt og løfte. 

​Squats - ​Enten kan du holde han rundt deg på magen eller på skuldrene. Jeg bruker og gjøre 2 ulike typer squats  Starter alltid først med beina plassert ved siden av hverandre med litt mellomrom og lille T hengende på magen. Da tar jeg 10x3. Den andre metoden jeg bruker etterpå er å plassere beina mine 45 grader med lille T på skuldrene. Der gjør jeg også 10x3. 

​Planken - ​Jeg legger meg på golvet å strammer magen. Deretter klatrer lille T opp på ryggen min og i sammen teller vi til 10 - 3 ganger. Altså 10x3.

​Push ups - ​Blir på den samme måten som planken bare at han legger seg flat på ryggen min. Der igjen gjør vi 10x3 med 5 sekunders pause mellom etter hver 10ende. Han synest virkelig den er kjekk, ettersom han ligger og vipper opp og ned. 

​Tricep dips - ​Da plasserer vi oss i siste trappetrinn. Han setter seg på fanget mitt, og jeg plasserer hendene på trappetrinnet og pusher oss opp og ned. Igjen 10x3.

​Reverse crunches (helikopter) - ​Jeg legger med på ryggen og løfter beina 90 grader som et trappetrinn (ikke rett ut). Lille T ligger seg flat på beina mine og vi holder hender mens vi gjør 10x3 beina rett ut og inn igjen. Viktig at en strammer magen, og prøver og presse seg selv ned. 


Ettersom vi har en hektisk hverdag gir det meg lite muligheter for å gå til treningsstudioet. Jeg begynte med dette da lille T var rundt året.  Og ettersom jeg ikke eier vekter som jeg kan bruke vet vi alle at barn vokser. Da ble det litt tyngre og tyngre etterhvert. Vi har funnet dette som en "aktivitet" hjemme. Etter hver kvelds økt er jeg helt ødelagt (for å si det mildt). Da bruker vi begge å strekke oss ut. Håper dette er noe som kan hjelpe andre mødre som har lite mulighet for å benytte treningssenteret, for dette er øvelser som ikke tar lang tid. De fungerer, i vertfall for meg, og er kjekt for både store og små!  


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 65 lesere

Likes

Comments

Sensai fundation og pudder // Billion dollar brows // Volume million Lashes mascara // Mac lip pencil // Matte kinda sexy mac leppestift // Lipsmart // Chanel bodylotion // Victoria Secret perfyme

Likes

Comments

God kveld kjære lesere!

Da er en ny uke startet og jeg er klar for nye utfordringer. Lille T har i går vært feber-syk pga tenner i en hel uke. Trodde feberen var over ettersom den ikke var å merke i helgen. Barnehagen ringte og vi er tilbake hvir vi startet, full feber... Gud bedre meg hvor lei jeg begynner å bli nå. Men ikke annet å gjør enn å ta det med et smil. Mobil blogger, så om det er skrivefeil er det grunnet dialekt.


dagen startet med et fantastisk måltid! Resten av dagen har vi tilbrakt tiden vår på sofaen. Ingenting er så godt som pute og dyne på sofaen med barne-tv på skjermen når en er syk.

På lørdag var jeg faktisk en tur ute med min besteveninne. Ut å sosialisere oss skader aldri. Det ble en veldig vellykket kveld med mye latter og morro.

Nå som lille T har sovnet for natten, skal jeg drømme meg vekk og se på bolighjelpen UK. Gosh jeg klør i fingrene etter å eie et stort hus. Det står på wish lista mi.

Blogger i morgen!

Likes

Comments

Idag mottok jeg denne pakken som inneholdt strekkmerke behandling og en behandling for øyebryn og vipper.

Da jeg ble gravid ble magen som en ballong, og vi alle kan tenke oss hvordan en ballong ser ut etter vi har tappet den for luft? - jo, skrukkete og ikke akkurat pen. Ja en slik mage jeg har nå. Så jeg er spent på hvordan resultatet blir. Jeg eier heller ikke øyebryn. Så denne behandlingen blir noe av det mest spennende jeg har gjort. Jeg har rullet mage, og tatt kur på øyevipper og øyebryn nå, så skal jeg prøve og få tatt bilder neste gang.


Likes

Comments

Dagen har vært lang. Feberen kom tilbake i kveld, noe som ikke var så populært... men det er noe en ikke kan bestemme. Barnefar har vært innom en tur i kveld, noe som var veldig koselig. Jeg føler meg nå som en zombie med giga-store poser under øyene, og hadde virkelig trengt litt søvn og noe extra. I måren ankommer min beste venninne. Det har jeg sitt frem til i lang tid nå, og kjenner at litt venninne tid er etterlengtet. Ting blir ikke det samme når en får barn. Ikke vondt ment, men stundene med venninner og slike gode forsvinner. Ikke det at jeg har et mega stort behov for det, når jeg har den søteste prinsen i bygda som lyser opp min hverdag. Men vi aller trenger litt "alene" tid noen ganger. Denne måneden har ikke vært noe å skryte om. Og håper neste måned bringer mye godt, og da fyller jeg år. Jeg krysser fingrene for at i morgen blir den siste dagen hjemme fra barnehagen. Og komme i rutiner og få vanlige dager savner jeg virkelig. Theo har vært så uheldig og vært mye syk siden han startet i barnehagen, noe som føller med. Nå skal vi krype under dyna og ta kveld.

Likes

Comments

Da har lille T vært syk siden søndag. Feber og kraftig forkjølelse er like upopulært hver gang. Ikke nok med det, så er jekslene påvei ut. Om dagene så har lille T sovet utrolig mye. Natt og dag finnes ikke forskjell. Feberen har kommet så og si presis etter 6 timer, og ny febernedsetter har jaget den bort igjen. Mat er heller ikke så populært i disse dager. Han som er så glad i melk har nå måttet drikke mye vann ettersom melk ikke er den beste medisinen nå som Theo har mye slim og gurgel i brystet. I dag har vi første feberfri dag, og håper det hele har gidd seg for en god stund, og Theo gleder seg nå til å komme tilbake til barnehagen på fredag så lenge ikke feberen kommer igjen. Dagene blir lange, men mye tid til kos og lek. Lese bøker, tegne og bare kose oss med yoghurt og "nina" (bamsen).


I dag har vi også plukket ut blomster og hilsen fra lille T til far som skal bisettes på fredag. Kjenner jeg gruer meg veldig til det hele, men skal bli litt godt og få det overstått. Da videre går dagene som vanlig. Slik er uheldigvis livet. Pappen til lille T er bare heilt fantastisk. Har kjent han siden starten på 2010, og selv om vi passe best hver for oss av ulike grunner så er han min aller beste venn. Det at han har stått ved vår side siden 2010 har betydd noe enormt mye for alle oss. Og at han skal være med oss hele seremonien i kirken samt "feiringen" etterpå gjør det litt lettere for meg og mine.

  • 69 lesere

Likes

Comments

​Damesko HER  // Barnesko HER  

De var bare helt deilige på. Lille T hoppe rundt og danset da han fikk dem på seg, og jeg syns virkelig de satt godt på foten. Kan ikke si annet en superfornøyd. Da matcher vi, mor og sønn 💙 

Likes

Comments

Donna bluse fra Match strl 34, aldri brukt 250 kr

Oneness crop top strl M, aldri brukt 100 kr

Bikbok top strl XS, aldri brukt 150 kr

Freequent blazer strl M, aldri brukt 200 kr

Nelly sko strl 38, aldri brukt 150 kr

Oneness kjole strl XS, kun prøvd på 150 kr

Kilehæl sko kjøpt i Spania, strl 37 aldri brukt 150 kr

Pushed by Lost tunika strl 38, aldri brukt 250 kr

Club L jumpsuit strl 10, aldri brukt 150 kr

Body fra Bikbok strl XS, kun prøvd på 100kr

Primark kjole strl 8, aldri brukt 200 kr


Litt informasjon

Frakt kommer utenom og må betalest av kjøper. Prisen på frakt er 100kr. Er du interessert i et av plaggene eller flere så ta kontakt på mariakivisto@hotmail.com og merk den med klær. Ved kjøp av flere plagg, blir det sendt i samme pakke og frakt betales bare en gang.

Alle plaggene er i god stand og noe helt nytt. 

 
  • 72 lesere

Likes

Comments

Nr 1 HER  / Nr 2 HER  / Nr 3 HER    / Nr 4 HER  / Nr 5 HER 


Har bare siklet etter disse skoene så lenge nå. Så snart mottar vi nr 4 og 5. Da kan jeg og lille T matche. Er så spent på hvordan di er på. 

Noen der ute som har de? og hvordan er komforten? 

Likes

Comments