Denna vecka har rullat på i full fart!.
På tisdagen tog vi med pappa för en tripp till Askersund
😁. Vi började med en tur nere i hamnen där vi köpte oss varsin glass, sen shoppade jag o gubben lite grejer i en liten inredningsbutik. På hem vägen tog vi en sväng upp till stugan som mina föräldrar sålde för fem år sedan. Där har vi många minnen ifrån allihopa❤️, det va en skum men härlig känsla på samma gång!allt såg precis ut som dom lämnade det o nu va det till salu igen🙈. Sen på onsdagen samlades vi på kyrkogården för då skulle nämligen våran mamma,mormor,farmor,svärmor o maka blivit 75år. Sen åkte vi hem till oss o grillade allihopa för det var nåt min mamma verkligen gillade. Emelie o lilla novis stannade sedan hos oss o det blev tre dagar med så mycket mys😍. Är så glad o tacksam över min familj dom betyder allt o vi bryr oss verkligen om varandra❤️.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det bara en vecka kvar till vi sitter på planet o våran första semester vecka😍. Ska bli så skönt att bara få vara o rå om varandra i en vecka i värmen o med sanden mellan tårna☀️❤️

Likes

Comments

Fredagen efter jobbet kom Emelie o novis över! Så vi tog på oss promenad skorna för en liten promenad bort till kyrkogården o hälsa på lilla mamma/mormor. Äntligen har hon nu fått sitt namn på stenen❤️det kändes bra för oss alla att få gå dit o prata o visa upp lill tjejen.
Senare på eftermiddagen cyklade jag o Stefan upp på stan för att möta upp Yvonne o Stefan på frimis ute servering. Det blev som vanligt en väldigt trevlig kväll med både god dryck o mat, sen tog vi en sväng till allsången på strumpis😃.
Där träffade vi även på Eva o Johnny med vänner,avslutade med lite dans på frimis o sen obligatoriska hålet i väggen för natta maten😂

Likes

Comments

Igår efter jobbet blev det kvalitets tid med dottern o barnbarnet❤️👶🏼. Träffades för en promenad upp på stan o fixa lite saker som jag lovat till lilla N. Sen hem till oss en sväng innan jag stack o jobbade ytterligare en stund. Men då fick ju morfar lite egentid med novis oxå😃. Sen blev det alltanmys fram till läggdags, så mysigt!!!!

Likes

Comments

Igår blev det full rulle efter jobbet, sonen o sambo kom över med kissarna!! som ska vara hos oss några dagar då dom ska semestra runt lite i Sverige.
Sen provade jag mig på att göra egna halloumi burgare, som jag skulle bjuda på till kvällen när dottern o vårt barnbarn o grannen kom över.
Det blev en hitt kan jag säga för himmelen vad goda dom blev!!!..😃

Likes

Comments

Söndagen är här men vad gör det😊. Vi tog oss en pw till att börja med, sen bjöd vi över min pappa på lite grillat o umgänge med oss.
Sen rullar timmarna på som vanligt men vi avslutade med alltanhäng o bubbelbad.

Likes

Comments

Hade idag tänkt försöka mig på att börja blogga😃. Har ingen aning om vad det blir om än men det är det som är meningen, kommer att ta inlägg o dagarna som dom kommer.

Härliga lördag!!!
Tog oss en rejäl sovmorgon till att börja med😃sen gick mannen upp o fixade frukosten, efter det drog jag iväg för att jobba en snabbis. Åt sedan en lätt o god sallads lunch innan vi gjorde oss färdiga för lite bebisgos hos vårt första o helt underbara barnbarn. Kan inte se mig mätt på henne så mycke kärlek!!..

Likes

Comments