I måndags gick Melwin och jag upp tidigt, Daniel var redan vaken och åt frukost. Melwin tittade på morgon-tv i vår säng samtidigt som han spelade ett spel på paddan. Jag duschade och gjorde mig klar. Daniel åkte till jobbet. Jag gjorde frukost till oss. När vi var klara med alla morgonbestyr tog vi på oss ytterkläderna och jag gick till fritids medan Melwin sparkade på sin kickbike. Vi sade hej då och efter det gick jag till jobbet. Jag hade mycket att göra på jobbet så dagen gick i rasande fart. Emelie var i skolan. Fanny var med Robin.

Eftersom jag från och med den 1 november gick ner i tid så var min dag slut klockan 14:00. Jag har gått ner 10 procent för att Melwin ska få kortare dagar på fritids. Jag hämtade Melwin. Han gick direkt hem till Sixten och lekte med honom. Han är så energisk och leksugen efter en dag i skolan och fritids. Killarna lekte hos oss och hos dem. Under tiden satte jag på en tvättmaskin och lagade mat. Emelie hade kommit hem och var på sitt rum och tog det lugnt. När Daniel kom hem åt vi mat. Sixten gick hem klockan 18:00. Då fick Melwin lägga sig och så läste jag en bok för honom. Han somnade vid 19:00.

Jag gick upp och pratade med Daniel som satt vid tvn. Mikael kom hit och sov hos Emelie så vi pratade med de två innan de lade sig. Jag gick och lade mig och lyssnade på en hörbok. Daniel lade sig lite senare än mig.

I tisdags vaknade jag när Daniels larm sattes på men lyckades somna om en stund till. När mitt larm ringde gick jag direkt in i duschen. Daniel som redan ätit frukost gick in till sovrummet och väckte sonen. Han ville titta på tv och fick frukost på sängen av Daniel. Jag klädde på mig och satte in linserna. Daniel åkte till jobbet. Mikael kom upp och gjorde sig klar. Melwin klädde på sig kläderna när han hade ätit upp. När vi var klara klädde vi på oss ytterkläderna. Melwin och jag gick till skolan. Jag lämnade honom och pussade honom hej då.

Fortsatte min sköna morgonpromenad till jobbet. Helt underbar stad vi bor i, den är så vacker. Så härligt att gå längs sjön och se solen gå upp. Även denna dag var det fullt upp på jobbet.

Emelie hade praktik på People, hon stortrivdes och ska vara hela veckan. Hon ska jobba 09:00 till 18:00.

När jag slutade gick jag hem. Mamma hade hämtat Melwin och Sixten, de var hos oss och lekte. Hon åkte hem när jag kom. Jag hade inte någon som kunde vara hos Melwin innan Daniel kom hem vid 18:00, så det blev ingen yoga. Jag började laga mat. Emelie och Mikael kom hit. När Daniel kom hem åt vi mat och då hade Sixten och Melwin slutat leka. Mikael åkte hem och sov hos sig och Emelie sov själv, hon var trött efter en dag med mycket information och lärande. Daniel nattade Melwin. Jag gjorde yoga innan jag lade mig. Var trött och somnade vid 20:30.

I onsdags när jag vaknade kände jag ångesten i magen. Det kändes som fjärilar som flög omkring och retade i magen. Samma känsla som jag haft redan som barn. Så fruktansvärt jobbig känsla. Oron tog över min kropp och jag hade svårt att hantera den. Jag vet att jag är vuxen, men att gå till tandläkaren är bland det värsta jag vet. Jag har gått i terapi för rädslan, så bättre har det blivit. Denna dag var dock den första som jag inte avbokat tiden för att min ångest hade tagit över. Jag hade gett mig sjutton på att fixa detta och visa för mig själv att jag klarade det. Var med Melwin i juni och drog ut två tänder, peppade honom fast jag själv mådde så fruktansvärt dåligt över det. Så nu skulle jag visa honom och mig själv hur duktig jag var. Jag hade inte varit på två år för att jag vill inte gå eftersom min rädsla tar över. Nu hade jag dock bitit sönder en tand som var vass och behövde fyllas i.

Väckte Melwin och gick upp. Melwin fick titta på tv medan jag duschade och klädde på mig. Daniel hade precis givit Melwin frukost på sängen när jag var klar. Daniel åkte till jobbet. Jag hade svårt att äta men tvingade i mig två knäckebröd. När vi hade gjort oss klara så gick jag till Breviksskolan och Melwin åkte kickbike. När vi sagt hej då så tog jag en promenad till jobbet för att lugna mina nerver. Satt i väntrummet och kände ångesten krypa på. Blev uppropad och skakade av rädsla när jag satte mig i tandläkarstolen. Tandläkaren lade bedövning (jag är inte det minsta rädd för sprutor) och sedan fick jag ta röntgenbilder. Jag hade ETT hål, så himla bra efter två år. Jag brukar ha mellan 10-15 varje år. Förstå hur lycklig och glad jag blev, jag hade dock tappat en liten fyllning på ett annat ställe. Jag behövde alltså komma tillbaka två gånger och sedan ska jag vara klar för denna gång. När han började borra spände jag mig en hel del, men försökte tänka på att andas och slappna av. Det gick ändå bra, även att jag kände att tårarna brände i ögonen av all rädsla och spänning.

När jag gick till jobbet var jag så trött och matt i kroppen efter alla spänningar. På lunchen fick jag akupunktur, jag var ensam det var skönt. Jag kopplade av och somnade en stund.

Jag jobbade till klockan 16:00. Blev hämtad av mamma och då hämtade vi Melwin på skolan. Vi gjorde några ärenden tillsammans. När mamma släppte av oss väntade vi in Daniel, vi beställde pizza och hämtade Emelie på hemvägen. Inte ofta vi köper snabbmat men ibland händer det. Daniel och jag gillar det inte så mycket. När vi hade ätit städade jag lite. Melwin satt med paddan i soffan, Daniel tittade på tv och Emelie var på sitt rum. Jag nattade Melwin vid 20:00. När han hade somnat låg jag kvar lyssnade på en bok.

I torsdags vaknade Melwin och jag vid 05:20. Daniel var redan uppe. Jag gick upp och duschade och Melwin ville titta på tv samtidigt som han ville spela något på paddan. När jag hade duschat klart så åt Melwin frukost i sängen, som Daniel serverat honom. Jag tog på mig linserna och åt frukost. Daniel åkte till jobbet och Emelie sov. När Melwin och jag var klara tog vi på oss ytterkläderna, jag tog bilen till skolan och Melwin kickade bort. Jag följde med honom in och pussade honom hej då. Tog sedan bilen till jobbet.

Dagen på jobbet gick fort till lunch. Efter det hade vi temadag på campus med hela Arbete och kompetens. Jag skjutsade ner en kollega till stan när vi hade slutat och träffade mamma på People. Emelie hade praktik där och tvättade och stylade mitt hår. Så fint det blev. Hon är så duktig. När vi kom hem lagade jag mat som vi åt. Melwin hade varit hemma med Fanny och Daniel. Nattade Melwin efter maten. Jag var trött och somnade tidigt själv. Emelie var hemma hela kvällen. Daniel lade sig efter mig.

I fredags gick Daniel upp före mig och Melwin, han åt frukost när vår telefon larmade. Jag satte på tvn åt Melwin som knappt orkade öppna ögonen. Jag gick och duschade och när jag var klar hade Daniel gjort frukost på sängen till Melwin. Jag klädde på mig, satte in mina linser och sminkade mig. Daniel åkte och jobbade. Jag åt frukost och Melwin klädde på sig. När vi var klara följde jag med Melwin till fritids och lämnade honom där. Vi kramades hej då. Jag tog bilen till jobbet. Jag jobbade till klockan var 11:30. Efter det var jag med Emelie ett ärende på hennes lunch på People. Efter det handlade jag mat till kvällen.

Hämtade Melwin och Filip från skolan. Vi tog det lugnt hemma en stund. Jag plockade undan lite, dammsugade och tvättade. Emelie och Hanna kom hit. Maja hämtade Filip vid 16:30. Jag lagade mat som vi åt när Daniel kom hem. Vid 17:45 hämtade Maria mig och efter det hämtade vi Linda. Vi gick på bio ”All inclusive”. Den var bra. Daniel och Melwin var hemma. Hanna och Emelie hade åkt på samhällsfest i Blackstad. När jag kom hem myste vi alla tre i soffan framför tvn, vi alla var trötta och somnade 21:30. Emelie och Hanna blev hämtade av Mikael vid 23:30, han skjutsade hem dem hit vid 24:00.

I lördags vaknade jag före Melwin eftersom jag somnade tidigt. Melwin somnade sent och vaknade vid 08:30. Jag låg vaken och lyssnade på hörbok tills han vaknade. Daniel hade gått upp före mig och åkt och jobbat. Melwin och jag gick upp och gjorde oss iordning och åkte och handlade frukost. När vi kom tillbaka var tjejerna vakna så vi åt frukost tillsammans, sedan bäddade Melwin och jag ner oss en liten stund i sängen. Vi tittade på barn-tv tillsammans.

Vid 11:00 kom Fanny och hämtade Emelie och Hanna. De skjutsade Hanna till bussen. När de kom tillbaka bakade Fanny och jag lussekatter medan Melwin lekte med Linus. Vid 13:00 kom mamma hit och vi åkte och köpte födelsedagspresent åt Mikael.

Vid 15:00 åkte Fanny hem och vi andra åkte hem till Mikael och firade honom. Han fyllde 20 år. Vi fikade. Emelie stannade kvar när mamma, Melwin och jag åkte hem. Jag började laga mat och Melwin lekte med Linus en liten stund till. Emelie och Mikael kom hit och åt mat. Kyckling, duchessepotatis och rosépepparsås. Supergott. Emelie följde sedan med Mikael hem och sov där. Melwin och jag myste framför en film. Han somnade vid 21:30 och jag somnade när Daniel kom hem vid 23:00.

I söndags vaknade vi klockan 08:00, Melwin och jag låg kvar i sängen och myste. Daniel gick upp runt 08:30. Melwin och jag tycker om att ligga kvar och njuta av morgonen medan Daniel vill gå upp med en gång. Vid 10:00 åt Melwin och jag frukost i sängen. Tittade på tv, myste och pratade. När Melwin och jag hade gått upp och gjort oss klara åkte Daniel, Melwin och jag till Maxi och handlade lite fika till Fars dag. När vi kom hem plockade vi undan lite i huset. Daniel åkte bort till sin pappa och fikade. Melwin lekte med Linus hela dagen.

Fanny, Emelie och Mikael kom hem till oss. Vid 14:00 kom mamma och pappa hit och vi firade pappa och Daniel. De fick presenter. Vi fikade med bullar, kakor och tårta. Fanny, Mikael och jag var ute med Emelie så hon fick övningsköra i peggan. På eftermiddagen åkte Daniel, Fanny och jag  handlade för hela veckan. Melwin var hemma med Emelie för Mikael hade åkt hem en stund. Vi åt mat när vi kom hem. Emelie åkte till Mikael senare och sov hos honom. På kvällen pysslade/plockade jag runt lite. Läste bok för Melwin innan det var dags för honom att sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I måndags gick Daniel upp och gjorde sig klar. När Melwin och jag vaknade åt han frukost. Gjorde frukost i sängen till Melwin och mig. Vi åt och tittade på morgon-tv. När vi hade ätit åkte Daniel till jobbet. Melwin klädde på sig och jag duschade och gjorde mig i ordning. Melwin hade packat sin väska, för att vara hos Emelie i Mikaels lägenhet. När jag var klar tog vi på oss ytterkläderna, det var kallt ute + 2 grader. Jag skjutsade Melwin till Emelie som stod och väntade på honom. Jag åkte ner till jobbet.

När jag kom hem var Emelie och Melwin hemma. De hade haft det mysigt. Jag började laga mat. När Daniel kom hem var maten klar. Vi åt tillsammans allihopa. Daniel och jag plockade ordning i huset. Tittade på en film med Melwin. Mikael kom till Emelie och efter en stund åkte de hem till Mikael. Läste bok och nattade Melwin. Jag var trött och lade mig tidigare än Daniel. Jag lyssnade på hörbok innan jag somnade.

I tisdags gick Melwin och jag upp vid 05:20 samtidigt som Daniel. Vi gjorde oss i ordning och åt frukost med Daniel. När vi alla var klara så skjutsade Daniel ner Melwin och mig till mitt jobb. Han skulle vara med mig där några timmar. Melwin är lite blyg och lugn så det funkade jättebra. Han hade med sig block, pennor och sin padda. Vid 9:30 kom mamma och Emelie och hämtade honom. De följde med honom till frisören. De kom tillbaka efter 40 minuter med en fin och nyklippt kille. Melwin följde med Emelie och mamma hem.

Daniel kom hem runt 15:30 och då åkte mamma hem. Emelie hade lagat mat till dem som de åt. Jag var på yoga mellan 17:00 och 18:30. Fick skjuts av Maria hem. Mikael kom till Emelie. De var hos oss en liten stund. Emelie ville att Melwin skulle sova hos dem i Mikaels lägenhet. Melwin packade och åkte med dem hem. Melwin var så gosig sa Emelie och ville inte somna på madrassen utan i hennes famn.

Daniel och jag satt vid tvn och småpratade, som vi sällan gör eftersom tiden inte alltid finns. Jag lade mig innan Daniel. Jag var trött och lyssnade en liten stund på ljudbok.

I onsdags vaknade jag när Daniel åt frukost. Jag gick upp och duschade, klädde på mig och åt frukost. Satte in linserna och sminkade mig. När jag var klar fick jag skjuts av Daniel till jobbet. Vid 09:00 ringde jag Emelie och Melwin, allt var bara bra. På jobbet hade vi möte. Vid 12:00 träffade jag Emelie och Melwin vid Mc Donalds, vi lunchade tillsammans. Så mysigt. När vi hade ätit klart gick Emelie med Melwin till stadsparkens lekpark.

Mamma och pappa har köpt en lägenhet på Jurastigen och skrev på kontraktet den här dagen. Så bra och skönt att de äntligen hittat ett boende, det har varit så svårt.

Barnen fick skjuts från stan av mamma hem till oss.

När jag hade slutat på jobbet hade jag sällskap med en kollega (Maria) hem, vi gick. Det var skönt att gå hem. Jag kände mig mycket piggare när jag kom hem. Daniel hade lagat mat som stod på bordet och var precis klar. Mikael var hos Emelie på kvällen och sov över. Emelie och Daniel hade blivit förkylda. Jag plockade undan efter maten och satte på en tvättmaskin. Melwin och jag tittade på tv. Daniel satt i soffan och tittade på tv. Emelie och Mikael lade sig samtidigt som mig och Melwin. Fanny var hos Robin. Jag nattade Melwin och satte mig hos Daniel innan jag lade mig.

I torsdags vaknade jag när Daniel precis skulle åka till jobbet. Jag gick upp medan de andra sov. Ibland tycker jag att det ärskönt att få vara själv uppe på morgonen. Jag behöver inte stressa utan bara ta det lugnt. Melwin skulle vara hemma med Emelie. Jag gjorde mig i ordning och åt frukost. Mikael gick upp när jag gick till jobbet.

Ringde Melwin vid 09:00, Emelie och han hade precis vaknat. Under dagen var de och handlade, lekte i lekparken och bakade när de kom hem från parken. Vid klockan 15:00 hämtade alla tre barnen mig på jobbet. Jag lagade mat som vi åt när Daniel hade kommit hem. Mikael kom till Emelie och åt med oss. Melwin lekte en liten stund med Linus. Emelie var så förkyld. Fanny, Mikael och jag åkte ut och övningskörde med Emelie. Melwin var hemma hos Daniel. Melwin ville sova inne hos Emelie så det var vakna lite längre. Mikael åkte hem till sig. Daniel lade sig och jag var uppe längre än honom. Det händer inte så ofta men han var så förkyld och trött.

I fredags ringde Daniel och väckte mig vid 05:40 på morgonen och berättade att han hade glömt sin telefon hemma. Så jag kunde inte somna om utan låg i sängen och lyssnade på en bok. Vid 07:30 åkte jag upp med telefonen till hans jobb. Efter det åkte jag och handlade frukost till barnen och mig. Jag dukade fram frukost och väckte barnen. Emelie älskar färskt bröd men Melwin äter hellre runda vetekakor om han får välja. Efter frukosten gjorde vi oss i ordning.

Vid 09:15 hämtade vi mamma och körde mot Vimmerby. Emelie körde nästan hela vägen. Vi åkte till höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld. Så fin natur och så mysigt. Vi hann att se föreställningen på Pippi, Emil och Ida och Rasmus på luffen. Det blev en heldag där. Vi köpte lite marknadsgodis och jättegoda oliver.

När vi kom hem till Västervik åkte vi till Lager 157 och köpte mössor och efter det åkte vi till Stadium och då köpte mamma och jag varsin vinterjacka. Mamma åkte hem. Vi slappade en stund. Emelie var trött av sin förkylning så hon somnade en stund. Jag lagade mat. Mikael kom till Emelie. När Daniel kom hem åt vi middag. Daniel och jag övningskörde med Emelie en stund, medan Mikael var hemma med Melwin. Emelie och Mikael åkte hem till Mikaels lägenhet, Emelie sov hos honom. Daniel, Melwin och jag tittade på film ett tag. Vi var trötta och lade oss tidigt.

I lördags vaknade vi alla tre tidigt eftersom vi hade somnat tidigt. Vid 08:15 var vi på Maxi och handlade. När vi kom hem åt vi frukost. Daniel åkte till båten och tog upp den. Han höll på med båten på gården. Melwin var ute och lekte under tiden. Jag städade huset. Emelie kom hem från Mikael. Vid 12:00 skjutsade Daniel henne till Hanna. Melwin och jag var inne och tog det lugnt.

Jag har i ett tidigare inlägg berättat att Fanny var på arbetsplatsintervju. Jag tänker nu avslöja vart hon har fått jobb. Hon har blivit anställd på Pinchos i Västervik och både hon och vi är jätteglada över det. Hon ska snart åka till Göteborg på utbildning för att senare i november/december börja jobba beroende på när allt är klart. Så roligt för henne att få vara med om att få starta upp något nytt. Daniel och jag har aldrig ätit där men folk säger att det är jättegott.

Jag förberedde maten till kvällen då vi skulle ha vänner på besök. Daniel, Melwin och jag gjorde oss i ordning. Daniel hämtade hem Emelie från Hanna. Mikael kom hit och efter ett tag kom Fanny och Robin. Vid 18:00 kom Linda, Mathias och Erik. Vi åt kycklinggryta, ris och sallad till middag. Vi spelade Kahoot, jätteroligt spel faktiskt. Till efterrätt åt vi marängsviss. Gott och enkelt som alla tycker om. Det blev en mysig kväll med barnen och familjen Karlssons. De åkte hem runt midnatt. Fanny sov kvar för Robin skulle träffa några vänner, så han åkte med Linda och Mathias.

I söndags/idag vaknade jag först av alla vid 07:40. Melwin vaknade runt 08:30. Jag bloggade medan han spelade spel på paddan. Daniel sov till 10:30 och då gick vi upp och åt frukost. Jag städade upp i köket efter kvällen och natten som vi inte hade orkat. Daniel gick ut och bytte till vinterdäck på peggan. Jag plockade ordning inne. Fanny sov lite längre. Emelie och Mikael kom hit. Melwin gick bort till Linus och lekte och senare kom de hit. Pappa kom hit med grejer som han städat ur garaget. Jag hjälpte mamma med några saker inför deras flytt. Vi fikade. Fanny åkte hem till Robin med honom.

Vi åkte i väg och gjorde några ärenden. Melwin lekte med Linus och Sixten på eftermiddagen hos oss. Mikael och mormor åkte hem. Vi åt middag. Wilma kom till Emelie, de hade filmmys. Daniel, Melwin och jag tittade på en barnfilm innan Melwin nattades.

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Likes

Comments

I måndags vaknade Melwin och jag vid 05:20. Vi gick upp och klädde på oss. Daniel åt frukost och åkte till jobbet när han var klar. Melwin och jag åt frukost i sängen framför tvn. När vi var klara borstade vi tänderna och tog på oss ytterkläderna. Jag lämnade Melwin på fritids. Tog bilen till jobbet då jag fortfarande inte var bra. Emelie var i skolan. Fanny var hemma med Robin hos honom. Jag hade fullt upp på jobbet så dagen gick otroligt fort. Jag gick hem klockan 15:00.

Hämtade Melwin på hemvägen. Lagade mat som vi åt när Daniel kom hem. Emelie var hemma med Melwin medan Daniel och jag gick på ett extra inkallat möte på gymnasiet. Vi kom hem vid 19:30. Emelie och Melwin låg och myste framför tvn. Melwin somnade vid 20:00. Vi andra var uppe en stund till och pratade om mötet med Emelie. Lade mig runt 21:00. Hostan var fortfarande kvar så jag var fortfarande trött efter hostiga nätter. Emelie sov hemma.

I tisdags gick Melwin och jag upp vid 05:45. Daniel läste tidningen på paddan och åt frukost. Jag duschade och klädde på mig. Under tiden gav Daniel Melwin frukost i sängen. Han tittade på film på paddan samtidigt som han klädde på sig och åt. Jag satte in linserna och klädde på mig. När vi hade ätit och borstat tänderna tog vi på oss ytterkläderna. Jag lämnade Melwin på fritids och tog bilen till jobbet. Emelie var i skolan.

På jobbet har vi fått ny chef och skulle ha planeringsdag på Gränsö. Så härlig natur, jag blir så harmonisk att vara på Gränsö. Vi åt god mat och fika. Planeringsdagen var jättebra. Jag körde några kollegor till jobbet innan jag åkte hem. Mamma hade hämtat Melwin eftersom jag normalt brukar ha yoga på tisdagkvällar. Nu när jag är så hostig och inte känner mig 100 procent så vill jag inte gå dit. Vet att det är behövligt och skönt men irriterande när man hostar.

När jag kom hem var Daniel, Emelie, Fanny och Melwin hemma. Min älskade man hade lagat mat till jag kom hem. Vi åt mat. Plockade undan maten. Lade mig i ett bad för att lösa upp slemmet från hostan. Melwin satt framför tvn med Daniel. Emelie sov hos Mikael på kvällen. Fanny mådde inte så bra och sov hos oss. Jag nattade Melwin och sedan somnade jag tidigt, efter att jag lyssnat på hörbok.

I onsdags gick Melwin och jag upp när klockan ringde 05:20. Daniel åt frukost i köket när jag kom upp. Melwin klädde på sig och fick frukost på sängen av Daniel. Jag duschade och klädde på mig. Satte in linserna och sminkade mig. Daniel åkte till jobbet. Jag åt frukost. När vi ätit klart borstade vi tänder och packade väskorna. Tog på oss ytterkläderna. Jag följde med Melwin till fritids och lämnade honom där. Tog bilen till jobbet, mådde fortfarande inte bra. Emelie var i skolan. Fanny var hos oss ett tag och sedan i Robins lägenhet.

Åkte hem från jobbet vid 15:00. Jag mådde dåligt. Hade så ont i luftrören när jag hostade. Kände mig svag och matt. Mamma hämtade Melwin och lämnade honom hemma hos oss. Fanny och Emelie var hemma också. Tjejerna och Melwin fick mat från Corner. Daniel och jag åt rester från veckan. Emelie åkte hem till Mikael och sov hos honom. Fanny åkte iväg men kom tillbaka och sov hos oss. Jag nattade Melwin och efter det somnade jag själv.

I torsdags väckte jag Melwin vid 06:30. Daniel hade åkt till jobbet. Melwin och jag klädde på oss och åt frukost i sängen. Jag skulle vara hemma torsdag och fredag från jobbet så att min luftrörskatarr blir bättre. Nattsömnen har blivit störd så jag är så yr, matt och trött. Så när klockan var 08:00 följde jag med Melwin till skolan. Gick hem och lade mig i sängen. Fanny sov. Vi åt frukost senare tillsammans.

Vi tog det lugnt och tittade på film. Hämtade hem Melwin från skolan. Emelie kom hem när hon hade slutat. Fanny och Emelie satt och myste med Melwin. Jag lagade mat som vi åt när Daniel kom hem. Farmor kom förbi en liten stund på kvällen, hon bjöd på fika för hon fyllde år. Fanny och Emelie åkte hem till Robins lägenhet och sov där. Jag nattade Melwin och försökte sova, men svårt att somna då jag hostade så mycket. Somnade runt 00:30.

I fredags gick Melwin och jag upp när Daniel hade åkt till jobbet. Jag var jättetrött. Vi myste i sängen framför tvn, gjorde frukost som vi åt i sängen. Vi klädde på oss. När vi var klara följde jag med Melwin till skolan och lämnade honom där. Gick hem och vilade. Tittade på en film. Emelie var i skolan. Fanny var i Robins lägenhet.

Åt lunch. Tvättade och plockade lite. Var trött och matt och blev genomsvettig när jag ansträngde mig. Vid 13:20 hämtade jag Melwin från skolan. Vi kröp ner i soffan och tittade på en film. Emelie kom hem när hon slutade skolan. Mikael kom till Emelie. Fanny kom hit på eftermiddagen. När Daniel kom hem åt vi tacos, som Melwin hade önskat. Emelie och Mikael åkte hem till honom och sov. Fanny åkte hem till Robins lägenhet på kvällen. Vi tittade på tv och hade fredagsmys. Melwin och jag var trötta och somnade tidigt.

I lördags vaknade jag vid 10:00 efter att ha sovit i 12 timmar. Så skönt och jag kände mig utvilad som jag inte gjort på länge. Melwin och Daniel satt vid tvn i vardagsrummet och hade ätit frukost. Daniel åkte och hämtade hem Emelie från Mikael. Jag åt frukost och gjorde mig klar. Emelie fixade sig och packade väskan. Jag skjutsade henne till Maxi för jobb. Skönt att komma ut och få luft efter några dagar i vila.

Daniel, Melwin och jag gjorde några ärenden. Melwin såg några läskiga halloweengubbar på djuraffären. Daniel åkte och jobbade vid 14:20. Han skulle köra buss. Melwin och jag hämtade hem Emelie och Hanna. Melwin, mormor och jag gick på bio, lego ninjago. Emelie och Hanna åkte och åt mat på Subway.

När vi kom hem åt vi och pappa mat hos oss. Emelie, Hanna och Melwin gjorde pumpa. Mikael kom hit. Mamma och jag åkte och storhandlade. Efter det åkte mamma hem. Ungdomarna var kvar och sällskapade oss. Mikael och Emelie skjutsade hem Hanna och kom tillbaka hit en stund. Vi tittade på tv ett tag innan de åkte hem till Mikael och sov. Melwin somnade vid 21:30 och jag vid 23:30.

Söndag, Daniel kom hem 02:00 och då vaknade jag, men somnade om. Vi alla sov till Melwin väckte oss vid 8:30. Vi gosade lite framför morgon-tv. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning. Vi skjutsade ut Melwin till Ludvig i Bergebo. Vi åkte hem och slappade. Emelie och Mikael kom hit och då övningskörde vi med Emelie. Hämtade Melwin på eftermiddagen. Åkte hem och lagade mat. Melwin lekte då med Linus ute ett tag. Emelie och Mikael var i Emelies rum. Fanny och Robin kom hit och åt middag.

Nu ska jag vara social och umgås med familjen resten av kvällen.

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Likes

Comments

I måndags vaknade jag efter en hostig natt. Jag hade blivit förkyld och kände mig risig. Melwin hade vaknat och ville titta på morgontv i vår säng. Jag duschade och gjorde mig i ordning. Vi åt frukost tillsammans. Daniel åkte till jobbet. När Melwin och jag var klara lämnade jag honom på fritids och fortsatte till jobbet. Jag gick till jobbet och benen kändes ömma och stela på grund av infektionen i kroppen.

Mådde dock inte så bra så efter lunch gick jag hem. Hämtade hem Melwin. Melwin satte sig och tittade på film i paddan. Jag bäddade ner mig i sängen och somnade. Jag var väldigt trött och förkyld. Fanny kom till oss ett tag. Emelie kom hem från skolan. När Daniel kom hem från jobbet åt vi mat. Daniel läste läxan med Melwin. Daniel plockade undan efter maten. Flickorna åkte iväg en stund. Melwin och jag lade oss tidigt och tittade på film. Jag nattade honom och somnade tidigt själv. Daniel och Emelie lade sig senare.

I tisdags gick Daniel upp vid 05:00. Melwin och jag sov längre. Natten hade varit hostig och jag hade svårt att sova. Ont i kroppen, huvud, hals och förkyld. Daniel åkte till jobbet. Gjorde ordning Melwin och gav honom frukost. Han klädde på sig. Jag följde med Melwin och lämnade honom på skolan. Gick sedan hem. Emelie åkte till skolan och var där i två timmar. Hade en lugn dag i soffan. Tittade på film och vilade. Fanny jobbade på dagis hela dagen.

Emelie hämtade hämtade Melwin från skolan. Han lekte med Sixten efter att han läst sina läxor. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. När Daniel kom hem åt vi mat. Melwin kom då hem för kvällen. Fanny kom en liten stund. När vi hade ätit läste han läsläxa för mig. Sedan läste jag en bok för honom innan jag nattade honom. Plockade fram kläder till han och mig inför onsdagen. Sedan satt jag med Daniel vid tvn en stund. Jag lyssnade på hörbok innan jag somnade.

I onsdags gick Melwin och jag upp vid 05:20. Melwin tittade på tv medan jag duschade. Daniel åt frukost och åkte sedan till jobbet. Mikael kom upp och duschade efter mig. Melwin och jag klädde på oss och åt frukost. När vi var klara borstade vi tänderna och tog på oss ytterkläderna. Tog våra väskor och packade in oss i peggan. Kände mig inte så pigg så jag varken orkade cykla eller gå. Åkte bort med Melwin till skolan och pussade honom hej då. Åkte till jobbet.

Vid lunch fick jag örakupunktur. Så skönt men kände att jag började få ont i luftrören och började bli slemmig i halsen. Halsen började göra ont och reta så jag fick knapra fishermans hela tiden. Jag började återigen känna mig sjuk. När jag hostade gjorde det ont i luftrören.

Fanny var på arbetsplatsintervju. På hemvägen hämtade jag Melwin på skolan. Han ville leka med Sixten så han var hos honom och lekte och åt mat. Jag lagade mat samtidigt som jag försökte att vila. Fanny kom hit. När Daniel kom hem åt han, jag och Fanny mat. Emelie var hos Mikael.

Jag lade mig i ett bad och Daniel plockade bort maten. Febern låg på 38 så det var skönt med ett bad. Melwin kom hem vid 19:00. Daniel och han gjorde läxan. Gick upp från badet efter 30 minuter. Jag proppade i mig hostmedicin, nezeril, strepsils och bafucin. När jag torkat mig och klätt på mig pyjamas kröp jag ner hos Melwin och båda vi somnade runt 20:00. Daniel och Emelie var uppe längre och Fanny åkte till Robins lägenhet.

Natten till i torsdags var jobbig. Från klockan 23:30 hostade jag varje gång jag råkade somna. Hostan brände som eld i bröstet. Daniel och Melwin blev störda av mitt hostande. Jag somnade med fishermans i munnen, men så fort den hade smält så retade det. Blir så trött på min hosta som jag alltid får när jag blir förkyld. Dessutom skulle jag åka på konferens med mina kollegor. När klockan var 02:30 bestämde jag mig för att det inte skulle funka då febern låg på 38 grader och med denna hosta. Tog hostmedicin.

Jag gick på toaletten vid 05:00, Daniel frågade hur jag mådde och berättade hur trött han var eftersom han vaknat så fort jag hostat. Precis som att jag själv inte var supertrött. Jag skickade messenger till min chef och mina kollegor om att jag var sjuk. Lade mig en stund till med halstablett och hostan retades hela tiden. Klockan 07:00 väckte jag Melwin och gulliga Emelie kom in och frågade om hon skulle hjälpa mig med Melwin och lämna honom på skolan. Gulliga fina du som låter mamma få vila när hon är sjuk. Låg i sängen och tittade på film till 09:00. Då råkade jag slumra och vaknade utan att ha hostat vid 11:00. Gick upp och lade mig i soffan och tittade på tv.

Fanny ringde FaceTime och grät av glädje när hon berättade att hon hade fått jobbet. Än så länge är det lite hemligt, men kommer skriva om några dagar var hon fått jobb. Vi är så glada för hennes skull. Melwin följde med Filip hem efter skolan. Emelie kom hem vid 15:00 efter att hon slutat skolan. Melwin kom hem klockan 16:30. Jag lagade mat till 18:00 då Daniel kom hem. Fanny kom hit så vi alla åt mat. Fanny skjutsade bort Emelie till Mikael, hon skulle sova där. Fanny började få ont i halsen och kände sig också sjuk. Hon sov kvar hos oss. Hon och jag nattade Melwin. Jag hade fortfarande feber och det värkte i bröstet. Somnade tidigt även denna kväll.

Fredag och ytterligare en sömnlös natt med en jobbig hosta, jag gick upp klockan 07:00. Man blir så matt och trött av att hosta på nätterna. Sitta upp är det bästa men dock jobbigt för ryggen.

Jag gick på toaletten och när jag gick tillbaka möttes jag av Melwin i mörkret. Han hade vaknat och undrade vart jag var. Melwin ville titta på tv och äta i sängen, så det fixade jag. Sedan klädde han på sig. Jag gjorde mig i ordning. När han var klar fick jag följa med honom bort till skolan. Vi sa hej då. När jag kom hem lade jag mig i sängen igen. Jag var så trött. Sov och hostade. Till slut blev jag arg och struntade i att sova. Fanny kom in till mig och frågade om hon skulle åka och köpa frukost. Det gjorde hon, hon hämtade också hem Emelie från skolan.

Vi åt frukost tillsammans flickorna och jag. Fanny hade också blivit sjuk med ont i hals, huvud, kropp och feber. Tjejerna gick in på sina rum och jag satte på en film i vardagsrummet. Melwin följde med Sixten och hans pappa hem efter skolan, så han kom bara hem med sin väska. Jag lagade mat till Daniel kom hem. Det blev köttfärssås med morötter och linser och spagetti. Hade ingen ork att laga något avancerat. Hostan knäcker min energi. Febern ligger runt 38 grader. Mikael kom hit och åt och efter det åkte Emelie och Mikael hem till honom och sov. Melwin kom hem från Sixten och packade sin väska för att sova hos Fanny. De åkte hem till Robins lägenhet.

Daniel och jag satt i soffan och tittade på tv. Melwin ringde FaceTime när han skulle sova. Han tycker det är roligt att sova hos Fanny. Jag lade mig vid 23:00, jag var jättetrött och oroade mig för natten och hostan. Somnade med en gång och vaknade vid 01:00 av hostan.

Natten till lördagen blev jag trött och pallade upp kuddarna så jag satt och sov igen. Det hjälper ett tag men börjar reta snabbt igen. Ryggen gör ont efter ett tag i sittande ställning. Efter alla dessa höstar och vintrar med hosta borde jag någon gång vänja mig, men det gör jag tydligen inte. Det är verkligen jättejobbigt att inte få sova på nätterna. Bricanylen gör mig skakig och är jobbig att ta nattetid. Men jag vet det finns värre saker...

Jag klev upp sent runt 10:00. Melwin och Daniel hade ätit frukost och tittade på tvn. Jag var helt energilös. Jag gick in och duschade och gjorde mig klar. Jag var tvungen att gå ut och göra några ärenden efter att ha varit inne sedan i onsdags. Åt frukost efter duschen och satte in linserna. Emelie kom hem. Daniel, Emelie och jag åkte runt och gjorde ärenden. Vi köpte en ny dammsugare eftersom vår gamla hade gått sönder. Daniel skulle iväg till pappa och hjälpa honom. Så vi släppte av honom där och hämtade mamma. Sedan åkte vi och lämnade av Emelie på gymmet. Hämtade upp Fanny och Melwin. Vi köpte underställ och vinterskor till Melwin. Vi handlade mat på vägen hem.

Daniel fixade med peggan. Han tvättade och polerade den. Mina ben var så matta efter att jag hade varit inne sedan i onsdags och inte orkat röra på mig, jag var tvungen att vila i soffan en stund. Emelie kom hem efter träningen. Mamma och jag åt ostkaka till lunch, det är ingen annan som gillar det. Tjejerna målade med Melwin. Mamma åkte hem. Emelie åkte hem till Mikael och sov hos honom. Fanny och Melwin myste framför tvn. Jag lagade mat. Tvättade en del. Plockade ordning i huset. På kvällen hade vi mysigt och tittade på tv. Melwin var trött och somnade vid 21:30. Då tittade Fanny och jag på en serie. Sedan lade hon sig, hon mådde inte så bra. Jag somnade runt 23:30. Daniel satt uppe lite längre.

Idag/söndag vaknade Daniel och Melwin tidigt. De åt frukost och satte sig i soffan och kollade på tv. Emelie kom hem från Mikael vid 10:00, hon kom in och pratade med mig som var nyvaken efter ytterligare en hostig natt. Hon gjorde frukost till oss och då kom även Fanny upp och åt med oss. Daniel skjutsade bort Melwin till John där han lekte. Jag dammsög hela huset med nya dammsugaren. Även idag har jag varit matt i kroppen och blivit genomsvettig så fort jag ansträngt mig. Känner ändå att jag är piggare så imorgon blir det jobb.

Fanny åkte ut med Alma och plockade svamp. Jag och Emelie hämtade hem Melwin från John vid 13:00. När vi kom hem åt vi alla lunch. Emelie hoppade in i ett bad och efter henne ville Melwin bada. Linus kom hit och lekte med Melwin till kvällen. Jag städade Fanny och Melwins rum. Fanny kom och levererade stora fina trattkantareller till oss. Vi alla tycker om svamp så det var snällt. Hon åkte hem till Robins lägenhet eftersom han var påväg från Gävle till henne. Emelie åkte hem till Mikael. Vi andra myser framför tv, padda och jag bloggar lite.

Ha en fortsatt underbar söndag...

Likes

Comments

I måndags vaknade Daniel före Melwin och mig. Melwin och jag sov till 06:30. Jag skulle till vårdcentralen på ett besök, så vi fick lite sovmorgon. Jag gick upp och duschade medan Melwin låg kvar i sängen och mornade sig lite. Kan inte minnas att våra flickor var så morgontrötta och ville äta all frukost i sängen. Vi har nog skämt bort sonen lite, hihihi.

Vi tog det lugnt eftersom vi hade mer tid på oss. När jag klätt på mig fixade jag frukost åt oss. Melwin åt i sängen och jag i köket. Satte i linserna och sminkade mig. Efter att vi ätit klart borstade vi tänderna och tog på oss ytterkläderna. Vi tog bilen bort till skolan. Jag lämnade Melwin och kramade honom hej då. Fortsatte bort till vc. Åkte till jobbet när jag var klar på vc.

Vid 16:00 gick jag till People där Emelie och Melwin var. Emelie klippte sig, hela 10 cm. Hon blev så fin... Håret ser mycket friskare ut. Hon tyckte det blev kort men blev ändå nöjd. Vi åkte hem och lagade mat. Daniel kom precis när vi skulle äta. Melwin lekte med Linus en stund. Melwin kom hem vid 18:00 och åt mat och efter det läste han sin läsläxa. Mikael var hos Emelie en stund. Jag nattade Melwin på kvällen. Var trött så jag somnade runt 21:00, Daniel tittade på tv ett tag efter att jag lagt mig.

I tisdags gick vi återigen upp senare än Daniel. Jag gick och duschade medan Daniel väckte Melwin som var lite trött. Han ville spela lite på paddan framför morgontv. Vi åt frukost när jag och Melwin gjort oss klara. Daniel åkte till jobbet. Vi borstade tänder och tog på oss ytterkläder. Det var kallt ute. Emelie sov när vi åkte hemifrån. Jag cyklade och Melwin kickade till skolan. Emelie var i skolan men började senare.

Mamma hämtade Melwin från fritids eftersom Daniel och jag kom hem sent. Klockan 17:00 var jag på yoga efter att inte ha varit på två gånger. Det var så skönt och avslappnande, men man känner att man blir stel när man inte varit där på ett tag. Kom hem runt 18:50. Åt mat direkt jag kom hem. Daniel plockade i köket. Emelie var i sitt rum och Melwin tittade på film. Jag kröp ner i sängen hos Melwin och nattade honom. Efter det kom jag inte hur sängen utan jag lyssnade på hörbok och somnade tidigt. Daniel och Emelie somnade senare än mig.

I onsdags var jag så trött när klockan ringde. Hade vaknat flera gånger under natten precis som jag brukar efter ett yogapass. Daniel åt frukost när jag kom upp. Jag duschade och klädde på mig. Daniel hade väckt Melwin som tittade på tv och hade klätt på sig. Vi åt frukost. Daniel åkte till jobbet. Emelie sov. Melwin kickade till skolan och jag tog bilen. Vi träffades på skolgården och jag följde med honom in. Vi kramades hej då. Åkte till jobbet

På lunchen fick jag akupunktur. Har inte varit på någon vecka så det var skönt att få det igen. Jag slumrade en stund. Jobbade några timmar innan det var dags för mig att gå till People för att klippa mig kort.

Jag har senaste veckorna velat förändra min frisyr eftersom jag var trött på långt hår. Tyckte bara det såg torrt och risigt ut. Väl i stolen hos Rebecka blev jag osäker men hon sa gör det, du kommer bli så fin. Jag gjorde det med en liten klump i magen för vad alla jag känner skulle tycka. Men för en gångs skull blev jag nöjd så nöjd. (Jag menar inte att jag är snygg för det vet jag att jag inte är. Utan det jag menar är att jag blev nöjd över håret. Det blev en sådan frisyr som jag ville ha.)

Emelie och Melwin kom ner, mormor skjutsade ner dem till mig. Emelie tyckte att det blev fint och Melwin var till en början skeptisk och sade efter en stund... nej mamma det blev inte så fult...hihihi. Min sötlök. Han hade sagt till min mamma dagen innan att, mamma kommer nog bli ful när hon klipper sig kort. Stackars honom, han har bara sett mig i långt hår. När tjejerna var små så hade jag kort emellanåt, så de är vana.

När vi åkte därifrån handlade vi på Maxi. Lagade moussaka till mat med tzatziki till. Det tog visserligen lång tid att vänta på men så värt det. Melwin lekte en liten stund med Linus. (Jag vet tallriken är proppfull men vill tillägga att jag äter på en assiette, grönsakerna hälldes på efter). Efter maten plockade Daniel bort. Mamma kom hit och ville att Fanny, Emelie och jag skulle följa med och titta på två lägenheter så det gjorde vi. Daniel gjorde läxan med Melwin och nattade honom. Jag var trött efter en dålig nattsömn så jag lade mig när vi kom hem och lyssnade på hörbok. Daniel satt uppe en stund. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Fanny åkte till hem till Robin.

I torsdags vaknade jag åter trött efter att ha vaknat 1 gång varannan timma. Daniel åt frukost när jag gjorde mig i ordning. När jag hade duschat och klätt på mig så åt Melwin frukost som Daniel gjort till honom. Mikael hade kommit upp. Han åt frukost. Melwin klädde på sig när han hade ätit upp. Daniel åkte till jobbet. Melwin och jag borstade tänderna och tog på oss ytterkläderna. Jag cyklade och Melwin kickade till skolan. Jag lämnade honom på fritids och pussade och kramade honom innan jag cyklade till jobbet. Emelie gick upp när vi hade åkt, hon åkte till skolan.

Träffade mamma och Fanny en liten stund på lunchen. Emelie ringde mig på jobbet och frågade om hon fick hämta Melwin från fritids. Det fick hon. När jag slutade från jobbet cyklade jag hem. Melwin lekte med Linus. Emelie tog det lugnt. Vi åt mat när Daniel kom hem. Fanny kom hit och hämtade Emelie, de åkte ut och handlade. Daniel och jag plockade undan, dammsugade och gjorde läxan med Melwin. Melwin och jag lade oss och tittade på en film i sovrummet. Daniel satt vid tvn i vardagsrummet. Emelie var hemma och tog det lugnt. Nattade Melwin vid 20:00. Satte mig i vardagsrummet och pratade med Daniel ett tag innan jag lade mig.

I fredags gick Daniel upp tidigt. Han åkte hemifrån när Melwin, Emelie och jag gick upp. Jag ringde skolan och sade att Melwin skulle komma vid 07:30. Vi duschade och klädde på oss. Melwin fick frukost i sängen och Emelie och jag åt i köket tillsammans. Vid 7:30 tog Emelie och jag bilen bort till Breviksskolan och Melwin kickade bort. Jag lämnade honom på fritids och pussade honom hej då. Emelie och jag fortsatte till Västerviks gymnasium, för utvecklingssamtal med henne.

Vi fick vänta några minuter innan hennes lärare från frisör kom. Emelie ledde hela samtalet själv. Hon svarade på frågor som fanns på ett papper. Vi fick veta att så här långt så har hon full pott på allt hon gjort, så duktig hon är. Emelie är en tjej som tror att hon är dålig, men fick så mycket beröm av alla lärare som hade sagt att hon ligger mycket bra till. Emelie har stora prestationskrav på sig själv. Det är inte bra. Hon kommer hem till oss och säger att hon inte kunde provet och att det var så svårt. Sedan när hon får resultaten så har hon full pott. Till nästa utvecklingssamtal ska hon träna på att jobba med sin självkänsla. Min lilla skrutta <3, du är så duktig och det du gör räcker långt. Pressa inte för hårt.

Man måste ibland tänka att det jag gör det gör jag för min egen skull och det är fullkomligt tillräckligt för mig. Min egen förmåga bestämmer då hur långt det är möjligt utan att pressa sig alltför hårt. Alla har vi olika förmågor och olika kraft att pressa oss själva. Samtidigt måste man komma ihåg att betyg på ett papper säger inte något om en människas värde. Alla har vi olika förmågor. Alla människor är lika mycket värda oavsett bokstäver på ett papper.

Jag lämnade Emelie på skolan med ett leende på läpparna och sög in all beröm hon fick.

Väl på jobbet hann jag logga in och läsa mail, innan det var dags för frukost. Jag äter frukost hemma men tar några frukter vid frukosten. Mamma hämtade Melwin på skolan vid 13:20, han hade med sig John hem (min kollega Marias son). De lekte hos oss. Jag kom hem vid 15:15. Då var Emelie också hemma. Pojkarna lekte bra. Sixten kom och lekte med pojkarna. Maria hämtade John runt 17:00. Melwin och Sixten var ute och cyklade till vi och de skulle äta middag. Emelie åkte hem till Mikael på kvällen. Daniel, Melwin och jag hade fredagsmys. Melwin somnade runt 20:00. Jag var trött och somnade runt 22:00. Daniel satt uppe lite längre vid tvn.

I lördags vaknade Daniel, Melwin och jag klockan 08:00. Melwin och jag duschade medan Daniel dukade fram frukost. Emelie kom hem tidigt från Mikael. Hela familjen åkte och storhandlade. Vi åkte hem och plockade upp varorna. När Emelie hade ätit lunch så skjutsade vi henne till en kompis i Gunnebo, som hon lärt känna i hennes klass. Daniel, Melwin och jag tog det lugnt en stund.

Mamma och pappa kom hit. Jag klippte pappa och Daniel. Linda och Mathias kom till oss och fikade. Linda och jag hämtade Emelie i Gunnebo. Fanny kom hit. När Linda och Mathias åkt hem så lagade jag mat. Kycklingryta, bulgur och kokta morötter. Melwin och Emelie pysslade lite. De värmde ljus och lät stearinet rinna ner över bilder. Det blir jättehäftigt. Melwin blir så glad när Emelie föreslår att de ska göra saker ihop.

Emelie åkte hem till Mikael och sov hos honom. Fanny åkte till Alma och gick ut på Palladium. Melwin och jag spelade spel på kvällen medan Daniel tittade på tv. Jag började få ont i halsen och näsan började rinna. Ont i kroppen. Melwin och jag lade oss. Han somnade och jag tittade på tv en liten stund innan jag somnade. Daniel lade sig senare.

Idag/söndag vaknade vi vid 09:00. Daniel hämtade Fanny vid klockan 03:00 på stan, hon hade varit på Palladium. Så Daniel, jag och Fanny var vakna ett tag. Jag hade nu blivit förkyld. Morgontimmarna var jobbiga då jag hostade mycket och halsen kändes som ett rivjärn. Jag åkte och handlade frukostbröd. Vi åt frukost när jag kom hem. Melwin och jag spelade lite Hay day, han spelade på paddan och jag på mobilen. Fanny kom upp och satte sig hos oss. Daniel var ute och fixade i trädgården.

Efter lunch åkte jag, mamma, Emelie, Melwin och Mikael till stadsparkens nya lekpark. Lekparken var jättefin och det var mycket folk. Melwin blir lite blyg när det är mycket folk, men Emelie och Mikael hjälpte honom och lekte med honom och då gick det bra.

På hemvägen släppte vi av Mikael vid sin lägenhet. Mormor cyklade hem när vi kom hem. Emelie pysslade med Melwin en stund. Farmor kom hit ett tag. Daniel och jag åkte och handlade, medan Melwin och Emelie var hemma. När vi kom hem satte jag på en stek på spisen. Under tiden badade Melwin och jag. Kände mig lite risig och behövde värme. Gjorde klar maten när vi hade kommit upp ur badet och klätt på oss. Vi åt skinkstek, potatis, morötter, sås, äpplemos och gelé. Så gott det var. Daniel tog disken medan jag plockade in ren tvätt och bäddade rent i sängarna.

Emelie och Melwin bakade en kladdkaka på kvällen som vi fikade på. Mikael kom hit en stund. Nu ska jag snart läsa bok och natta Melwin.

Ha en fortsatt fin kväll.

Likes

Comments

Ibland händer det saker som gör att man får sig en tankeställare. Man vill ha sina nära och kära alldeles nära så man kan krama dem. Våra barn, våra fina älskade barn som ingen annan mer än jag och min man älskar från månen och tillbaka. Vårt eget kött och blod.

Mina älskade älskade barn jag vill att ni tar hand om varandra, älskar och respekterar varandra när ni blir vuxna och har samma fina band med varandra som idag. Lova oss det, det är pappas och min önskning. Ni är så goa och fina med varandra idag.

Lillebror älskar storasystrarna och blir sur när de lämnar honom och åker hem till sina pojkvänner. Storasystrarna blir sura när lillebror leker med kompisar och inte är hemma...

Ni alla tre är så högt älskade av pappa och mig, ni förgyller våra liv varje dag. Kommer ihåg hur ni var som små, glädjen ni gav oss redan då precis som idag. Tre helt olika och otroligt fina personer och personligheter.
Fanny vår äldsta dotter: klok, trygg, lugn, bestämd, envis, iakttagande
Emelie vår mellandotter: busig, social, envis, omtänksam, kreativ, energisk
Melwin vår son den yngsta: eftertänksam, lugn, mjuk, sanningsenlig, omtänksam, hjälpsam

Jag och pappa är så stolta över er alla och vi är glada att just vi fick bli era föräldrar.

Måndag och både Melwin och jag vaknade före klockan. Jag hade ont i halsen och kände mig ruggig men hade ingen feber. Melwin hade sovit ut och var pigg. Daniel åt frukost när jag kom ut i köket. Jag duschade och under tiden klädde Melwin på sig. Vi åt frukost och då åkte Daniel till jobbet. När vi var klara åkte han kick och jag cyklade till skolan. Lämnade sonen och vi kramades hej då. Cyklade till jobbet. Emelie var i skolan.

Jag gick hem 15:00 och åkte och hämtade Melwin från skolan. Vi åkte till affären och handlade. När jag kom hem lagade jag mat, gjorde en köttgryta. Melwin lekte med Sixten hos oss. Daniel kom hem från jobbet men åkte på after work med jobbet, han kom hem när jag hade somnat. Vi åt mat. På kvällen åkte Emelie till Mikael och sov där. Melwin och jag tittade på en film och myste innan jag nattade honom. Jag lyssnade på en bok och somnade tidigt.

I tisdags gick Daniel upp före oss. Melwin och jag sov 30 minuter längre. Jag duschade och under tiden hade Daniel väckt Melwin, han ville ligga kvar i sängen och titta på film på paddan. Jag gjorde ordning frukost som han fick på en bricka i sängen. Jag åt frukost. Satte in linserna och sminkade mig. När vi var klara borstade vi tänderna. Tog på oss ytterkläderna. Melwin kickade till skolan och jag tog bilen då min hals inte var okej och det blåste mycket.

Emelie hade sovit hos Mikael men var i skolan hela dagen. Daniel åkte till Linköping efter lunch och körde upp för busskörkort, han klarade det. Bra gjort eftersom han bara kört buss 4 gånger innan. Han har ju ändå många mil i benen som chaufför som lärarna sagt åt honom. Dessutom har han kört med racerbåt på släp i många år. Så från och med nu är han busschaufför på Hallens buss.

När jag slutade hämtade Daniel mig efter att han kommit hem från Linköping. Mamma hade hämtat Melwin på skolan. När vi kom hem däckade jag i soffan till vi skulle äta. Ja mådde så dåligt och var helt slut. Emelie kom hem och sov hos oss med Mikael. På kvällen var jag med mor och far och tittade på en lägenhet, men ingen av de ville ha den.

När jag kom hem sövde jag Melwin. Efter det hämtade jag hem Fanny, följde med henne och köpte mat först. Hon sov hos oss. Vi pratade lite innan vi somnade.

I onsdags vaknade jag och Melwin efter Daniel. Han åt frukost när jag hoppade in i duschen. När jag duschat klart och klätt på mig så hade Daniel väckt Melwin. Mikael var vaken och uppe. Han åt frukost. Daniel åkte till jobbet. Melwin och jag åt frukost. Vi borstade tänderna och tog sedan på oss ytterkläderna. Melwin kickade till skolan och jag cyklade. Cyklade till jobbet när jag hade lämnat Melwin. Emelie var i skolan. Fanny åkte till Robin i Gävle.

Jag skulle fått örakupunktur på lunchen men tyvärr blev det inställt. Gjorde lite ärenden på lunchen. Cyklade hem efter att jag slutat. Emelie hade hämtat hem Melwin från skolan. Melwin lekte med Linus hos dem. Emelie lagade mat medan jag hoppade in i duschen. Melwin kom hem. Vi åt mat efter att jag klätt på mig. Daniel kom hem och tog hand om Melwin. Mamma, jag och Emelie åkte till People. Alla pengar de samlade in för kvällen gick till bröstcancerfonden. Mamma klippte sig och jag handlade grejer för 500 kr.

När vi kom hem nattade jag Melwin. Emelie gick in på sitt rum. Daniel satt vid tvn. Jag somnade tidigt på kvällen.

I torsdags gick Daniel upp före Melwin och mig. Melwin ville titta på tv när han vaknade. Han klädde på sig under tiden. Jag duschade och klädde på mig. Vi åt frukost tillsammans. Daniel åkte och jobbade. Emelie sov några timmar till innan hon åkte till skolan. När Melwin och jag var klara cyklade jag med honom (han kickade) till skolan. Pussade honom hej då och cyklade till jobbet.

På eftermiddagen var vi på föreläsning med Dan Hasson om stress. Det var en jättebra föreläsning. Emelie hämtade hem Melwin från fritids. Melwin lekte med Linus. Jag cyklade hem och lagade mat när jag kom hem. Farmor kom förbi ett tag. Daniel, Emelie, Melwin och jag gjorde några ärenden på kvällen. När vi kom hem gjorde Melwin sin läsläxa och sedan läste jag en bok för honom. Melwin var trött och somnade runt 20:00. Daniel och jag tittade på tv en stund. Jag lyssnade på hörbok innan jag somnade. Emelie sov hemma själv.

I fredags vaknade Daniel vid 03:00 av att Melwin klängde på honom i sömnen. Daniel kunde inte somna om utan var vaken till han gick upp 05:00. Jag och Melwin gick upp 05:20. Melwin tittade på morgontv samtidigt som han klädde på sig. Jag duschade och gjorde mig i ordning. Daniel åkte och jobbade. Vi åt frukost när jag var klar. Borstade tänderna och packade våra väskor. Melwin kickade till skolan och jag gick. Vi kramades och pussades hej då. Gick till jobbet. Emelie var i skolan.

På lunchen var jag på Synsam och kollade på mina linser om de var bra. Det tyckte att de jag hade var något svaga, så jag skulle få något starkare linser. Det passar mig jättebra att ha linser och slippa ta av och på glasögon.

Emelie hämtade hem Melwin från skolan, han lekte hos Linus en liten stund.
Jag tog en promenad hem när jag slutade. Det var skönt att gå hem. Emelie och Melwin var hemma när jag kom hem. Vi pratade och tog det lugnt till Daniel kom hem. Lagade mat tillsammans. Vi åt fläskkotlett, sås, potatis och grönsaker. På kvällen hade vi fredagsmys på kvällen. Vi skjutsade Emelie till Mikael. Melwin och jag somnade runt 22:00 vi var så trötta. Daniel lade sig lite senare.

I lördags vaknade Melwin och jag vid 07:30. Vi myste lite framför tvn ”Kaspar i Nudådalen”. Daniel vaknade lite senare än oss. Daniel åkte iväg och köpte frukostbröd. Vi gjorde frukost när han kom hem. Mysigt med helgfrukost, dock saknades våra stora barn. Vi tittade på tv efter frukosten. Duschade och klädde på oss. Emelie kom hem från Mikael. Vi plockade lite.

Vid 12:00 kom syster med familj hit. Vi åt lunch nästan med en gång de kom hit. Mamma och pappa kom hit ett tag. Pojkarna lekte med playmobil en stund. Mahlin, mamma, Emelie och jag ritade och spelade spel med pojkarna. Emelie lekte med pojkarna. Åt middag på kvällen och efter det åkte de hem. Emelie och Mikael var hos oss ett tag på kvällen. De åkte hem till Mikaels lägenhet. Vi tittade på tv och myste. Melwin somnade runt 21:00. Daniel och jag var uppe lite längre.

Idag/söndag vaknade Daniel och Melwin klockan 07:00. De låg kvar och myste en stund i sängen. Vid 08:30 vaknade jag. När jag kom upp hade de redan ätit frukost. Jag åt frukost själv medan Daniel och Melwin tittade på tv. Jag plockade i ordning i köket. Slängde gamla papper. Tvättade. Emelie och Mikael kom hit. Emelie ville ut och övningsköra peggan, så det gjorde vi. Det gick bra. Fanny kom förbi en liten stund. Vi åt lunch.

Mamma och jag gick en långpromenad till Lager 157. Daniel, Emelie och Melwin kom dit med med bilen. Vi gick in och handlade kläder till Melwin, han har vuxit mycket i sommar. Vi åkte hem och tog det lugnt en stund. Tvättade några maskiner tvätt. Melwin lekte med Linus. Fanny, Emelie och jag åkte och handlade. Sedan ville tjejerna åka bil så det gjorde vi. Emelie och jag släppte av Fanny hos Robin. När vi kom hem åt vi middag. Melwin spelade ABC-spelet. Jättebra spel med ord och bokstäver. Emelie åkte till Mikael och sov hos honom på kvällen. Nattade Melwin på kvällen. Efter det lyssnade jag på en hörbok. Daniel satt vid tvn.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags gick Daniel upp före Melwin och mig. Jag gick in i duschen när Daniel duschat klart. Melwin hade klätt på sig och tittade på tv i Daniels och min säng. Han fick en skorpa och mjölk. Jag åt frukost och gjorde mig klar. Melwin kickade till skolan när vi var klara. Jag tog bilen. Lämnade sonen och pussade hej då. Första gången jag hade bilen sedan efter semestern. Blir inte lika pigg på jobbet när jag åker bil som när jag går.

På vägen hem hämtade jag Fanny från Robins lägenhet och Melwin från fritids. Vi åkte till Maxi och handlade. När vi kom hem lekte Melwin med Sixten, de cyklade på Breviksplanen. Efter ett tag var Linus med en stund. Jag lagade mat som vi åt när Daniel kom hem från jobbet. Emelie, Mikael och Fanny åkte till Ikea för Mikael skulle köpa saker till lägenheten. De kom hem sent. Fanny sov i Robins lägenhet och Emelie hos Mikael.

Vid 19:00 kom Melwin in och då var han trött och somnade efter en liten kort film. Jag satt med Daniel ett tag vid tvn och lade mig tidigt.

I tisdags var vi alla trötta när klockan ringde men Daniel gick upp före oss. Jag duschade medan Melwin kollade på tv. Vi klädde på oss och åt frukost tillsammans. När vi var klara kickade Melwin till skolan och jag gick. Vi pussades och kramades hej då. Tog sedan en skön promenad till jobbet.

Mamma hämtade Melwin på fritids. Jag var hos optikern och fick nya linser. Fanny hämtade mig när jag var klar. Melwin lekte med Sixten och Linus efter skolan. När jag kom hem på kvällen åt vi mat. Emelie och Fanny var hemma. Följde med Fanny och gjorde ett ärende. När vi kom hem läste Melwin sin läxa för oss i sängen. Nattade Melwin. Daniel och jag plockade, tvättade, städade, städade Holgers bur. Tjejerna var i väg senare på kvällen ett tag. Somnade tidigt för jag var så trött.

I onsdags vaknade Melwin och jag trötta och gick upp en liten stund efter Daniel. Jag duschade och Melwin klädde på sig. Vi åt frukost tillsammans. Melwin läste sin läsläxa. Daniel åkte och jobbade. När vi var klara tog jag min bil medan Melwin kickade bort till skolan. Vi möttes där och jag gick in och lämnade honom. Vi pussades hej då. Jag fortsatte med bilen till jobbet. Emelie var på skolan men började senare än oss.

På lunchen fick jag örakupunktur, så skönt och avkopplande, även om det ibland gör ont att sätta in nålarna. När klockan var 16:00 slutade jag och åkte hem från jobbet och hämtade Fanny och Melwin (från skolan). Vi åkte och handlade. När vi kom hem lagade jag mat, vi åt när Daniel kom hem. Daniel plockade undan. Melwin läste sin läsläxa för oss. Vi tittade på tv och tog det lugnt. Tvättade några maskiner tvätt. Emelie och Fanny sov hemma. Jag nattade Melwin. Somnade tidigt själv då jag var trött.

I torsdags vaknade Melwin och jag när Daniel åt frukost. Melwin ville titta på tv. Jag duschade och klädde på mig. Satte in linserna och efter det åt Melwin och jag frukost. Daniel åkte och jobbade. Jag gick medan Melwin kickade till skolan. Vi kramades och pussades innan jag lämnade honom. Jag gick till jobbet. Emelie var i skolan. Träffade mamma och Fanny på lunchen en stund.

Mamma hämtade Melwin på fritids. Hon följde med honom till tandläkaren för kontroll, efter utdragningen i juni. Allt såg bra ut. Medan de var där var jag på utbildning om first class. Slutade vid 16:30 och Fanny hämtade mig då. Melwin lekte med Sixten och Linus när jag kom hem. Vid 17:30 hämtade Maria mig, vi åkte och tittade till Cilla och hennes valpar. Så söta och fina de var. Vi åkte ner till stan och träffade Linda och Camilla. Vi fikade och strosade i affärer. Jag kom hem runt 21:00. Melwin hade somnat. Emelie och Mikael sov hos oss på kvällen. Daniel och jag lade oss vid 22:00.

I fredags var jag trött när klockan ringde. Daniel var uppe och plockade undan sin frukost. Jag gick in och duschade och Daniel väckte Melwin. När vi hade klätt på oss åt vi frukost. Emelie och Mikael låg och sov. Jag följde med Melwin till skolan och lämnade honom där. Vi pussades hej då. Jag tog en promenad till jobbet.

Ibland blir jag lite ledsen över att det är så det är. Tänk vad mysigt om man kunde umgås med barnen/familjen hela dagarna och ändå få lön. Få vara hemma med barnen och se all deras utveckling och få lära dem allt själv. Visst skulle jag bli rastlös, men tycker det är sorgligt att man tillbringar mer tid på jobbet än med familjen på dagarna. Familjen som ger en den bästa glädjen, styrkan och tryggheten man behöver. Varför ska andra ta hand om mina barn som jag skaffat av egen vilja bara för att jag måste jobba?! Samtidigt gillar jag att ha ett jobb att gå till och dessutom ett jobb jag länge velat ha, med många fina kollegor. Vi skrattar mycket på jobbet som gör det värt att gå dit och orka varje dag, när man ibland känner sig trött och sliten. För det mesta är jag glad och energisk på jobbet.

Dock i fredags var jag inte det. Jag hade viktiga uppgifter som jag var tvungen att leverera innan klockan 16:00. Mycket siffror och uträkningar, som jag vet tar lång tid. Hade ingen frukostrast och en kort lunch i mörker på mitt kontor. Migränen hade slagit till med full kraft på en alldeles helt fel dag. Huvudet värkte, ljuset var jobbigt, hjärnan orkade inte tänka och illamåendet var skitjobbigt. Dessutom skulle jag gå hem 14:00 för besiktning av Fannys och min bil. Jag var stressad. Vid 13:55 skickade jag in den sista uppgiften till controllern. Jag kunde gå hem och ta fredag med migrän som tack för denna fredagsfeelingen...

Fanny hämtade mig och vi åkte upp med peggan till besiktningen, efter att lämnat av grejer hemma. Fanny och jag var lite nervösa båda två, då vi var säkra på att det skulle vara mycket fel på peggan. Melwin var hemma med mormor och Emelie och lekte med Linus och Sixten. När vi kom till besiktningen stämplade vi in peggan och sedan fick vi vänta in vår tur. När det var vår tur körde jag in bilen och vi klev ur och småpratade medan de kollade igenom allt. När allt var klart fick vi betala och klart godkänd blev peggan utan en enda anmärkning. Tack för det...

När vi kom hem lagade jag mat som Melwin, Sixten och jag åt. Daniel kom hem lite senare och Emelie åt hos Mikael. Fanny åkte hem till Robin. Sixten sov hos Melwin på kvällen, de hade det jättekul och mysigt. Daniel och jag hjälpte mamma att installera hennes och pappas telefoner. Efter det handlade jag med Emelie och Mikael. Daniel och jag somnade runt midnatt.

I lördags vaknade Melwin och Sixten vid 07:00. De tog fram sina paddor och spelade spel med hörlurar på. Daniel gick upp. Jag sov till 08:15, då jag vaknade av att de låg och småpratade och skrattade, så mysigt. Jag bloggade en liten stund. Efter ett tag gick jag upp och Daniel och jag gjorde frukost som vi åt tillsammans med pojkarna. Efter frukosten klädde de på sig och gick ut och cyklade. De cyklade på Breviksplanen. Sixten gick hem 10:30. Daniel pluggade ett tag.

Melwin, mormor och jag cyklade ner till stan vid 12:15. Vi lämnade av Melwin till Josefina och Sixten vid bion. De skulle se Ballerinan och uppfinnaren. Mamma och jag gick en sväng. Vi åt lunch på Subway och hämtade Melwin från bion vid 14:45. Vi gick bort till hemmakväll och handlade godis till kvällen. Efter det cyklade vi hem.

Emelie var hemma när vi kom hem. Daniel var iväg och hjälpte Mikael med att bära in golv som han hade köpt. Vi åt mat tillsammans när de var klara och vi hade lagat mat. Melwin följde med Emelie och Mikael hem en stund. Daniel och jag hade lite egentid och tog det lugnt. Jag hämtade Melwin vid 20:00. Vi hade lördagsmys framför tvn. Vi tittade på en barnfilm tillsammans. Melwin somnade vid 21:30. Jag och Daniel var trötta och somnade 23:00.

I dag söndag gick vi upp 06:45 när klockan ringde. Vi var trötta och jag vaknade med ont i halsen och en förkylning på ingång. Vi duschade och klädde på oss. Väckte Melwin och åt frukost. När vi hade ätit klädde Melwin på sig. Emelie, Mikael och mamma kom hit. Vi åkte till Linköping till Ikanohuset och Bauhaus. Daniel skulle till Linköping och övningsköra buss mellan 10:00 och 15:00, för att träna inför uppkörningen på onsdag. Vi köpte hussiffror på Bauhaus. Åkte sedan till Ikanohuset. Vi köpte frukost på Ikea när vi kom fram.

Vi gick i affärer men köpte inget särskilt. Melwin köpte en keps och en nerfpistol. Emelie köpte underkläder och parfymer. Melwin blev dålig under tiden, han blev trött och matt och fick ont i bröstet sa han. Vi bäddade ner honom i en varuvagn på våra jackor. Jag och mamma blev oroliga för honom och undrade vad det var. Jag tyckte han var febervarm. Han låg en stund och sedan efter några minuter piggade han på sig. Emelie pratade med han lite och då blev han gladare. Han vilade sittandes i varuvagnen. Vi köpte det vi skulle och betalade.

Mötte Daniel på parkeringen runt 14:00. Vi åkte till Max och åt mat. Efter det åkte vi hem. Melwin hade då blivit sitt vanliga jag igen. Vi kom hem runt 17:00. Emelie och Mikael åkte hem till honom. Mamma åkte hem till dem. Vi andra hamnade i sängen framför tvn. Jag mådde inte så värst bra. Melwin var trött. Jag bloggade lite.

Dagens ord: Ta väl hand om varandra <3

Likes

Comments

I måndags gick Melwin och jag upp senare än Daniel. Daniel åt frukost när jag gick in och duschade, när jag kom ut ur duschen hade Melwin klätt på sig. Jag klädde på mig och satte in mina linser. Melwin och jag åt frukost och småpratade med varandra. Han är så mysig och klok min lilla gosiga son. Vi tog på oss ytterkläderna efter att vi borstat tänderna. Melwin tog med sig kicken och jag gick bort till skolan. Vi pussade och kramades hej då. Jag tog en promenad till jobbet samtidigt som jag lyssnade på en hörbok. Emelie var i skolan.

Vid 08:30 gick jag till MVC för att ta cellprov. Inte ett dugg trevligt och ont gör det, tycker jag. Dock så tacksam att man får ta detta. Gjorde mammografi för två veckor och fick svar att det visade inga tecken på cancer. Jättetacksam för det.

Jag fick skjuts hem och hämtade sonen på skolan. När vi kom hem tog vi det lugnt en stund. Melwin satte sig med paddan medan jag fixade mat till Daniel, Fanny och Emelie kom hem. Vi plockade undan efter maten. Tvättade några maskiner med tvätt. Läste för Melwin och nattade honom tidigt. Daniel och jag tittade på tv en stund. Jag lade mig tidigare än Daniel. Emelie sov hemma själv.

I tisdags vaknade jag av Daniels larm på telefonen och kunde inte somna om. Jag gick upp och duschade efter Daniel. Väckte Melwin när jag kom ut ur duschen. Han fick frukost på sängen efter att han klätt på sig. Han tittade på morgontv samtidigt som han åt frukost. Jag åt frukost i köket. Daniel åkte till jobbet. Jag cyklade och Melwin kickade bort till skolan. Emelie började senare i skolan och gick upp när vi åkte. Cyklade till jobbet, det regnade lite.

Vid 16:30 gick jag bort till yogan, det var så skönt. Det kändes att jag inte varit där förra gången. Var jättestel och svårt att slappna av, men till slut gick det. Somnade nästan på avslappningen. Alla tre barnen hämtade mig när jag var klar. När vi kom hem stekte Daniel pannkakor till mat som vi åt. Mysigt att ha hela familjen hemma på middag. Fanny bor ju inte hemma längre, så jag njuter när hon kommer hem. Hon är så fin vår dotter, så glad att jag fick bli mamma till henne. Hon och mina två andra barn fyller mig med så mycket kärlek och glädje. Dock vill inte Fanny att jag skriver om hennes liv och lägger ut bilder på henne, så därför blir det bara bilder på de andra två.

Jag och Fanny lade Melwin och nattade honom. Som jag sagt förut så älskar Melwin sina systrar och systrarna älskar honom. De vill alltid vara med honom och gosa och mysa. Fanny åkte till Robins lägenhet när Melwin hade somnat. Jag lade mig och lyssnade på en bok. Somnade tidigt. Daniel tittade på tv.

I onsdags vaknade Daniel tidigt av sitt larm. Jag sov till mitt larm gick igång. Daniel åt frukost när jag gick upp och duschade. Jag klädde på mig och väckte därefter Melwin. Han klädde på sig framför tvn. Jag fixade frukost på sängen åt honom. Jag satte in mina linser och åt frukost. Daniel åkte till jobbet. Emelie sov för hon började senare än oss.

Jag gick med Melwin bort till skolan, han kickade bort. När vi pussat och kramat hej då gick jag till jobbet. Regnet fullkomligt öste ner, jag hade missbedömt vädret lite. Tog inte på mig stövlar vilket genererade i blöta skor och strumpor.Jag fick byta till mina extraskor när jag kom fram.

Mamma och barnen hämtade mig när jag slutade. Vi gjorde lite ärenden. Vi handlade på väg hem. Jag och Fanny lagade tacos medan Melwin tittade på film och Emelie slappade i sitt rum. Vi åt när Daniel hade kommit hem från jobbet. Alltså våra barn äter så olika mycket mat. Melwin äter mer än tjejerna tillsammans. Fanny äter minst av oss alla. Denna dag var det vår middag och hennes frukost. Ni ser ju hur mycket köttfärs hon tar...hihihi.

Mamma, Fanny, Melwin och jag åkte hem till Mikael med inflyttningspresenter. Emelie åkte hem till Mikael lite senare och sov där. Fanny och Melwin åkte till Robins lägenhet. Melwin skulle sova hos Fanny. Han tjatar jämt på Fanny om och sova där. Fanny vill ofta sova själv men när lillebror tjatar så säger hon inte nej.

Vi blev barnfria på kvällen. Tyvärr var jag tvungen att svika Daniel och sitta uppe för jag var så trött och somnade 21:30. Han var också trött och lade sig 22:30. Han har blivit förkyld och fått hosta. Så jag vaknade flera gånger av hans hosta.

I torsdags vaknade Daniel 06:30 och kollade på sin mobil innan han klev upp. Jag vaknade klockan 08:30. Jag låg och drog mig till 10:00. Melwin ringde och ville hem för Fanny ville sova. Han hade väckt Fanny vid 06:30. Förstår att hon ville sova längre. Tjejerna och jag tycker om att sova på morgonen och Daniel och Melwin vill gå upp tidigt. Daniel hämtade hem Melwin. Melwin och jag tittade på film Kaspar i Nudådalen (en gammal julkalender). Daniel var i källaren och plockade. Efter några timmar fick Daniel hämta Emelie hos Mikael. Jag tvättade. Melwin lekte med Linus ett tag.

Vi gjorde lite ärenden. Fanny kom hit lite senare. Jag gjorde köttbullar och inlagd gurka till mat. Fanny och jag gick en promenad. Vi hämtade vår bil. Åkte till biltvätten och tvättade bilen. Vi var även på Biltema och köpte nya vindrutetorkare. På kvällen ville Fanny köra lite bil så jag följde med henne. Hon tycker det är så tråkigt att vara arbetslös. Melwin var hemma hos Daniel. Emelie åkte med Mikael hem och sov hos honom. När vi kom hem läste Melwin son läsläxa för mig innan han somnade. Fanny åkte till Robins lägenhet. Jag somnade senare än jag brukar i Fannys säng, då Daniel fått hosta och då kan jag inte sova i jämte honom.

I fredags gick Daniel upp lite före Melwin och mig. När Melwin och jag gick upp gick jag in i duschen. Han klädde på sig framför morgontv. När jag gjort mig klar gjorde jag frukost i sängen till Melwin. Daniel åkte till jobbet. När vi var klara tog vi på oss ytterkläderna och gick, Melwin kickade, till skolan. Jag pussade och kramade min älskade son innan jag traskade vidare till jobbet. Älskar fredagar, man har en sådan härlig känsla i hela kroppen. Emelie var i skolan.

När jag slutade hämtade mormor och Melwin mig. Hon släppte av oss hemma. Fanny kom hit ett tag. Emelie var hos Mikael efter att hon slutat skolan. Jag lagade mat. Vi åt när Daniel kom hem. Emelie och Mikael kom hit och åt mat. Fanny var lite rastlös och ville åka bil efter maten så hon och jag åkte ut ett tag. En mysig ensamtid med min fina vuxna dotter, hon är så fin och har blivit en sådan trygg person som har så mycket fina sidor. Klart vi bråkar men mer sällan nu sedan hon slutade skolan. Älskar att få ensamtid med mina flickor. När vi kom hem hade fredagsmys med Daniel och Melwin framför tvn. Fanny åkte hem till Robins lägenhet senare. Melwin somnade före Daniel och mig.

I lördags vaknade Daniel och Melwin före mig. När jag kom upp satt de i soffan och myste och hade ätit frukost. Vi gjorde oss i ordning. Åkte till Maxi där Emelie jobbade. Det var så mycket folk där så vi åkte och handlade. Fanny var med oss. När vi kom hem så kom Max till Melwin och lekte. De lekte både inne och ute. Emelie och Mikael kom hit en stund efter att hon hade slutat och jobba. Barnens farfar var här och hälsade på.

Emelie och Mikael åkte hem till hans lägenhet. Fanny kom hit och åt mat. Jag gjorde Fannys recept på enchiladas med sallad till. Vi tittade på film och tog det lugnt. Vi tvättade och plockade. Fanny var hos oss en liten stund. Melwin tittade på Dieselråttor och sjömansmöss och somnade ganska tidigt. Daniel och jag var uppe längre. Fanny åkte och träffade Emelie en liten stund. Daniel och jag lade oss runt midnatt.

Idag/söndag vaknade Melwin vid 06:00 och kom in och lade sig hos oss. Daniel vaknade då och kunde inte somna om. De låg kvar ett tag. Melwin tittade på film på paddan. Efter en stund gick de upp och åt frukost. Jag vaknade runt 08:30 och åt frukost. Emelie kom hem från Mikael. Hon lade sig i sitt rum och var där inne och sov och slappade.

Daniel var ute i trädgården och fixade. Han klippte gräset och plockade ordning. Tvättade båda våra bilar. Jag putsade fönster, det behövdes. Det är så tråkigt så det var ett tag sedan. Jag tvättade och plockade inne. Farmor kom hit och fikade. Mamma och pappa kom förbi en stund. Melwin lekte med Sixten på eftermiddagen. Pojkarna cyklade ute. Jag lagade mat. På kvällen åkte jag, Emelie och Fanny ut med mormor och tittade på lägenheter. Vi lämnade av Emelie hos Mikael. När vi kom hem åt jag skorpor och drack te. Daniel gjorde räkningar. Jag nattade Melwin.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags gick Daniel upp tidigt. Melwin och jag hade sovmorgon och gick upp runt 06:45. Jag duschade och klädde på mig. Melwin var lite snorig och hade ont i halsen. Vi åt frukost tillsammans. Daniel hade åkt till jobbet. Jag lämnade Melwin på fritids och cyklade till vc. Tog blodtrycket som då var 125/75, så bra. Känner mig inte lika stressad längre heller. Efter att jag var klar där cyklade jag till jobbet. Emelie var i skolan.

Fanny och Emelie hämtade Melwin på fritids och åkte till skogen och skulle plocka svamp. Jag cyklade hem och tog det lugnt och då kom Mikael. Vi åt mat och väntade in de övriga familjemedlemmarna. Barnen hade inte hittat några kantareller. När Daniel kom hem åt han mat med barnen.

Daniel, Melwin och jag satte oss i soffan en stund. Mikael åkte till lägenheten och jobbade. Emelie var hemma. Daniel nattade Melwin. Jag fixade med tvätt och plockade. Jag lade mig relativt tidigt och lyssnade på en bok.

I tisdags gick Daniel upp först och gjorde sig klar. Jag och Melwin gick upp lite senare. Jag duschade och klädde på mig. När Daniel åkte åt Melwin och jag frukost. Emelie sov. När vi var klara kickade Melwin till skolan medan jag gick. Pussade honom hej då. Gick en promenad till jobbet. Emelie var i skolan, men hon var inte pigg, hade ont i halsen och febrig. På jobbet fick vi smörgåstårta till frukost, vi avtackade en kollega. Vid lunch åkte vi till Gränsö och åt lunch och hade möte.

Emelie hämtade Melwin på fritids. Alla tre barnen var hemma när jag kom hem. Vi tog det lugnt till Daniel kom hem. Daniel och jag åkte på föräldramöte till gymnasiet i Emelies klass. Hon går Frisörprogrammet, så kul det verkar. Vi fick se deras salongrum, rum med massor med dockhuvud som de friserar och klipper. Mormor åkte under tiden hem till barnen och lagade mat till dem.

Vi kom hem 20:00, då hade Fanny åkt till Robins lägenhet. Emelie och Melwin låg och sov i vår säng. Vi väckte Emelie och sade att vi hade kommit hem, så hon kunde gå in till sitt rum. Emelie hade fått feber och mådde inte bra. Daniel och jag plockade och fixade lite. Daniel satte sig vid tvn och jag lade mig och lyssnade på en bok och somnade tidigt.

I onsdags gick Daniel upp klockan 05:00. Jag gick upp 05:30, då åt Daniel frukost. Jag duschade och när jag hade klätt på mig hade Daniel väckt Melwin. Melwin hade klätt på sig och tittade på morgontv i vår säng. Melwin och jag åt frukost när Daniel åkte till jobbet. Jag väckte Emelie och frågade hur hon mådde, hon lät grötig och var febervarm. Det fick bli en hemmadag för henne. Jag lämnade Melwin på skolan och cyklade till jobbet.

Fanny var hemma hos Emelie ett tag på dagen. På lunchen fick jag akupunktur. När jag slutade åkte jag till Breviksskolan. Möttes av en personal direkt när jag kom in på fritids som överlämnade en tillbud- och olycksfallsrapport på Melwin. Han hade klämt sina 4 fingrar i en dörr, som någon hade råkat stänga, när han höll kvar handen. Det var två fingrar som var svullna och lite blåa med två små sår på. Vilken tur att det inte blev värre. Han hade såklart blivit jätteledsen. Han hade ont när han böjde fingrarna.

När vi kom hem ville han leka med Linus så han gick dit en stund. Jag lagade mat tills han och Daniel kom hem. På kvällen gjorde Fanny och jag några ärenden. Emelie låg i sängen nästan hela kvällen, hon började bli väldigt snorig. Fanny åkte hem till Robins lägenhet. Nattade Melwin när jag kom hem. Somnade tidigt själv.

I torsdags vaknade jag när Daniels klocka ringde. Jag lyckades somna om och sov 30 minuter till, tills det var dags för mig att gå upp. Duschade och klädde på mig. Väckte Melwin och serverade honom frukost på sängen framför morgontvn. Han klädde på sig. Hans fingrar var fortfarande svullna. Jag åt frukost och satte in mina linser, som tar lite tid nu i början innan jag blir van. Daniel åkte till jobbet. Emelie sov och jag gick med Melwin till skolan. Tog en promenad till jobbet. Emelie var hemma från skolan.

Mormor hämtade hem Melwin och lämnade han hos Emelie på eftermiddagen. Jag handlade på hemvägen från jobbet. Medan jag lagade maten var Daniel med Melwin på trivseldag på Breviksskolan. Vi åt mat när de kom hem. Fanny och jag åkte och hämtade en bil (hos Robins föräldrar) som vi skulle prova några dagar och eventuellt köpa. Vi tog några rundor med den. Daniel och Melwin åkte i vår Audi efter oss.

När vi kom hem somnade Melwin efter att han hade tittat på film. Jag plockade fram kläder till honom och mig till dagen efter. Efter det lade jag mig och lyssnade på bok. Daniel satt i soffan framför tvn. Mikael kom och sov hos Emelie. Hon hade blivit förkyld och hostig men febern hade sjunkit. Hon kände sig lite piggare. Fanny sov hos oss på kvällen, eftersom hon skulle skjutsa Emelie till skolan på fredagen.

I fredags gick Daniel upp tidigt, Melwin och jag sov lite längre. När vi gick upp hade Mikael precis gått upp. Jag duschade och klädde på mig. Melwin klädde på sig i sängen, han var så trött. Vi åt frukost tillsammans med Mikael. Daniel åkte och jobbade. Jag lämnade Melwin på fritids. Åkte med Mikael till jobbet. Emelie var i skolan, hon var förkyld och trött.

När jag slutade hämtade mamma och barnen mig. Alla tre barnen var trötta och somnade direkt i bilen. Jag passade då på att göra lite ärenden. Vi skjutsade Emelie till Maxi där hon skulle jobba några timmar. När vi kom hem blev jag trött och sov en timma. Jag och Daniel lagade mat som vi och Melwin åt.

Vi hämtade Emelie på Maxi vid 19:00. Vi åkte hem så hon fick äta. Sedan åkte vi till Mikaels lägenhet och tittade. Efter det skjutsade Emelie och jag ner Fanny och Robin till gymmet. Vi skjutsade hem de när de var klara. När vi kom hem tittade vi på film och hade fredagsmys med familjen. Mikael sov hos Emelie. Melwin var trött och somnade vid 22:00. Jag lade mig vid 23:00.

I lördags vaknade Daniel och Melwin tidigt. Jag och ungdomarna sov till 09:00. Vi åt frukost tillsammans då Daniel och Melwin redan hade ätit. Vid 11:00 skjutsade jag Emelie till Maxi för att hon skulle jobba. Mikael åkte till sin lägenhet. Melwin var hemma hos Daniel medan jag och mamma gjorde lite ärenden. Daniel var ute i trädgården och plockade.

Melwin och jag tog oss en cykeltur på tre kilometer. Han gillar sin nya cykel och vill mer än gärna cykla varje dag. Det är bra för då får jag motion. Jag lagade kycklingryta till middag med bulgur och sparris till. Mikael hämtade Emelie när hon hade jobbat klart på Maxi och skjutsade hem henne till oss. Hon åt mat.

Vi och Fanny åkte till Mikaels lägenhet och tittade. När vi kom hem pärlade Melwin ett armband. Daniel och jag tittade på tv. Fanny åkte till Robin. Emelie hjälpte Mikael att packa och flytta några av Mikaels saker till lägenheten. Melwin var trött och somnade i soffan. Mikael och Emelie sov hos oss. Vi alla var trötta och somnade runt 23:30.

I dag/ söndag vaknade jag klockan fem av att jag bet sönder en tand, det var en liten bit som lossnade. Bloggade lite och somnade om igen. När jag vaknade var Daniel, Melwin och Emelie redan vakna. Mikael hade åkt till sin lägenhet. Jag och Melwin bakade frukostfrallor, det var gott. Emelie och Mikael åkte till Ikea. Jag har tvättat, plockat och städat. Daniel och Melwin har varit ute i trädgården. Jag har tvättat sofftyget till soffan.

Daniel och jag lagade mat till oss tre. Emelie och Mikael kom hem när vi ätit klart, de åkte till hans lägenhet. Fanny kom hit ett tag. Vi hälsade på Emelie och Mikael i hans lägenhet. Melwin var hos Linus och lekte en stund. Fanny och jag köpte bilen av Robins föräldrar på kvällen, vi var där och skrev på pappren. Melwin duschade när vi kom hem. Fanny åkte till Robins lägenhet. Jag nattade Melwin och bloggade. Emelie kom hem och packade och ska sova hos Mikael i hans nya lägenhet. Nu ska jag vara lite social mot min make.

Ha en bra dag...

Likes

Comments

I måndags gick Daniel upp före mig. Jag var trött för jag hade bara slumrat och inte sovit på hela natten, Melwin hade dessutom sovit oroligt hela natten. När jag gick upp duschade jag med en gång. Melwin var mycket svår att väcka. Jag fick hålla på att tjata i 30 minuter. Mikael kom upp och hade försovit sig för han hade också sovit dåligt. Vi alla åt tillsammans. Daniel åkte och jobbade och jag lämnade Melwin på skolan. Fick skjuts av Mikael till jobbet. Emelie var i skolan.

På lunchen var mamma och jag och shoppade. Emelie hämtade hem Melwin från skolan. Han lekte med Linus en liten stund. När jag kom hem lagade vi mat som vi alla åt. Melwin hade ätit hos Linus och Daniel åt senare. Fanny var hos oss ett tag på kvällen. Efter maten gjorde Emelie frisyrer på mig, det är så avkopplande och skönt när någon plockar i ens hår. Hon stortrivs i skolan och hon har blivit så himla duktig. Ni ser några flätor inbakad-, sex- och kobra fläta. Melwin satt under tiden och tittade på tv. Mikael var hos Emelie.

Daniel tog läggningen med Melwin, de läste en bok. Jag, Emelie, Fanny och Mikael gjorde några ärenden på kvällen. Lade mig när vi kom hem och lyssnade på en bok. Daniel lade sig senare. Mikael sov hos Emelie.

I tisdags ringde Daniels alarm och jag vaknade och kunde inte somna om. Han duschade och när han var klar så duschade jag. Daniel hade väckt Melwin när jag kom ut från duschen. Han klädde på sig framför tvn. Mikael gick upp och vi åt frukost. Daniel åkte till jobbet. Jag lämnade Melwin på skolan när vi var klara. Tog sedan en promenad till jobbet. Jag gillar att gå samt få frisk luft och avkoppling på morgonen, även om det regnade mycket. Emelie var i skolan.

Mamma hämtade Melwin på skolan. Efter det var han med Linus hos honom. Jag var på yoga efter att jag slutat jobba, så roligt att jag hittat en grej som jag gillar. Jag känner mig så avslappnad och trött efteråt. Fanny var hemma till jag kom hem. När jag kom hem åt jag mat som de andra redan ätit.

Vi åkte sedan och tittade på Mikaels lägenhet där Emelie och han var och städade. Lägenheten var fin och han kommer få det fint när allt blir klart. Fanny, jag, Emelie och Mikael drack te när vi kom hem. Daniel läste en bok för Melwin och nattade honom. Jag var så trött så jag somnade mitt i hörboken, tidigt. Mikael sov hos Emelie.

I onsdags gick vi upp vid 05:30. Jag duschade och klädde på mig. Väckte Melwin som var trött och ville sova. Melwin och jag åt frukost tillsammans framför morgontv. Jag cyklade och Melwin kickade bort till skolan. Jag lämnade honom och cyklade till jobbet. Emelie gick upp efter oss och var i skolan.

På lunchen var jag och fick örakupunktur, jätteskönt så jag somnade 30 min. Åt lunch på mitt rum efter att jag kom tillbaka.

När jag slutade cyklade jag och hämtade Melwin på skolan. Han var leksugen och stannade hos Linus och lekte. Jag åkte hem och lagade mat, satte på en tvättmaskin, plockade in ren tvätt i garderoberna och plockade in ren disk i skåpen och smutsig i maskinen. Vi åt när Melwin och Daniel kom hem. Fanny var hos oss ett tag. Emelie var med Mikael i hans lägenhet. Melwin läste sin läsläxa för mig. Efter det tittade vi på film. Daniel var i väg och gjorde några ärenden. Jag nattade Melwin och somnade tidigt själv. Daniel satt uppe längre.

I torsdags gick jag upp runt 5:30 och väckte Melwin. Daniel var redan uppe och åt frukost när vi kom upp. Vi gjorde oss i ordning och åt frukost. Daniel åkte till jobbet. Emelie sov när Melwin och jag gick. Jag lämnade Melwin på skolan och cyklade till jobbet. Emelie var i skolan.

När jag slutade cyklade jag till Breviksskolan och hämtade hem Melwin. Emelie vilade i sitt rum när vi kom hem. Hon blev hämtad av Mikael och åkte till hans lägenhet. Melwin gjorde sin läsläxa medan jag lyssnade. Jag lagade mat medan Melwin tog det lugnt framför paddan. När Daniel kom hem åt vi mat. Fanny kom till oss och åt. Tog det lugnt på kvällen. Nattade Melwin och somnade tidigt. Daniel lade sig senare än mig.

I fredags gick vi upp tidigt. Daniel duschade före mig. Jag gjorde mig i ordning och Daniel väckte sonen. Tjejerna sov. Melwin och jag åt frukost när Daniel åkte till jobbet. Melwin åkte kickbike och jag gick med honom till skolan. Tog en skön promenad till jobbet.

Vid 15:00 gick jag till synoptik för linsskola, herregud det var inte lätt att få i mina linser men efter 1 timme gick det. Gick på stan med mamma och Melwin. När jag och Melwin kom hem vilade vi en liten stund. Emelie höll oss sällskap. Daniel, Emelie, Melwin och jag handlade och gjorde ärenden. Vi åt mat när vi kom hem. Fanny kom förbi en stund, då åkte vi alla till Mikaels lägenhet och tittade. När vi kom hem hade vi fredagsmys framför tvn.

Melwin och jag var trötta och somnade före de andra. Mikael kom till Emelie senare och sov över. Fanny var hos Robin.

I lördags gick jag upp vid 8:30, då var Daniel, Melwin och Emelie redan vakna. Mikael hade åkt till sin lägenhet. Vi åt frukost. Daniel, Melwin och jag rensade källare på skräp och slängde på tippen, det blev ett fullt släp. Åkte och köpte Melwin ett par nya gymnastikskor, då de andra som var två veckor gamla hade gått sönder. När vi kom hem gjorde jag en paj till kräftskivan på kvällen. Daniel var ute på gården. Melwin lekte med Sixten och de cyklade.

Jag blev under dagen matförgiftad och mådde inte alls bra. Jag lade mig och sov någon timme. Emelie var på sitt rum. Daniel och Emelie åkte till Karlssons på kräftskiva. Hela gänget var där. Själv var jag hemma och mådde dåligt i magen. Melwin var hemma med mig. Mamma kom och tog hand om Melwin en stund. (Hon skulle haft honom hemma medan vi skulle vara på kräftskiva), han blev besviken när jag var sjuk. Därför fick mormor komma en stund.

Vi tittade på tv och tog det lugnt hela kvällen, en mysig hemmakväll. Eftersom jag inte mådde så bra så lade Melwin och jag oss vid 21:00, han somnade efter en stund med ABC-klubben på paddan. Jag bloggade och lyssnade på en bok innan jag somnade.

Idag/söndag vaknade Melwin kl 6:00. Han tog med sig paddan och satte sig framför tvn. Jag somnade om några timmar. Gick upp 8:30 och gjorde frukost till oss. Daniel var trött och sliten efter kräftskivan och lade sig i soffan efter frukosten. Melwin och jag tittade på film. Emelie var i sitt rum med Mikael.

Melwin badade. Efter det lekte Melwin med Linus och hans kompis hela dagen. Mamma och jag tog en skön promenad. Mikael åkte hem. Emelie var på sitt rum och tog det lugnt. Snart blir det middag och mys med familjen.

Ha en fortsatt fin dag..

Likes

Comments