I måndags vaknade vi klockan 05:30 an telefonens larm. Jag hade somnat sent på söndagen så det kändes tungt att gå upp. Vi gjorde oss klara och åt frukost med Mikael. Jag lämnade Melwin på fritids, tog sedan bilen till jobbet. Fanny och Emelie var lite piggare från sina förkylningar. De var i skolan.

Jag flexade ut vid 14:00, åkte till Breviksskolan och hade utvecklingssamtal med Melwin. En stolt mamma till en fin liten pojke som är mitt uppe i allt han har att lära sig i skolan. Tänka sig att alla våra barn får "påbackning" med att räcka upp handen lite mer. De kan svaren men räcker inte upp handen...Hahaha ja bättre att det är så än pratar rakt ut i alla fall.

När vi kom hem så kom Alvin och lekte med Melwin. De var hemma hos Emelie medan Fanny och jag var och handlade. När vi och Daniel kom hem beställde vi pizza eftersom klockan var rätt mycket. Emelie åkte iväg med sina kompisar och åt på Corner och sedan var de på bio. Mikael var hos oss hela kvällen. Fanny åkte hem till Robin efter ett tag. Jag lade Melwin och läste för honom innan han somnade. Jag somnade denna kvällen med ett leende på läpparna över vår tre fina älskade barn...

I tisdags vaknade vi klockan 05:30 av att solen som sken in i sovrummet. Daniel duschade först och jag gosade med Melwin en stund. Satte på tv åt honom och sedan duschade jag. Vi åt frukost med Mikael. Jag tog en skön promenad till jobbet. Melwin var ledig från skolan och hemma med Emelie som också var ledig. Fanny var i skolan.

På lunchen var jag ute och gick en sväng med en kollega. Emelie och Melwin spelade spel och tittade på film. Emelie var på anställningsintervju, hoppas hoppas hon får jobbet. Daniel hämtade mig när jag slutade. Vi åkte hem och åt mat. Emelie följde med Mikael och hans mamma och fikade på stan. Melwin lekte med Sixten hos oss. Daniel, Melwin och jag åkte ut ett ärende på kvällen. Emelie och Mikael var hemma en stund när vi kom hem, de åkte hem och sov hos Mikael. Daniel, Melwin och jag tittade lite på tv tillsammans. Jag läste en bok för Melwin innan jag nattade honom, somnade tidigt på kvällen.

I onsdags vaknade vi 05:30, Daniel och jag gick upp och duschade och gjorde oss klara. Vi väckte Melwin så han tittade en stund på tv samtidigt som han klädde på sig. Daniel och jag åt frukost tillsammans. Daniel åkte till jobbet före oss. Jag och Melwin gick till fritids. Jag lämnade honom och tog en promenad ner till jobbet. Emelie hade fått ont i halsen igen och kände sig lite halvdålig men gick till skolan ändå. Fanny var i skolan.

På lunchen fick jag och några gamla kollegor akupunktur, skönt som vanligt. Är verkligen tacksam att jag fick prova och får fortsätta och att det hjälper på mig. Så roligt att vi är flera nu.

Daniel hämtade mig när jag slutade. När vi kom hem var Melwin och Emelie hemma. Vi tog det lugnt en stund och efter ett tag åkte vi till Ellen Key och hade utvecklingssamtal med Emelie. Det var bara bra med henne i skolan, duktig tjej. När vi kom hem lagade jag mat som vi åt. Jag följde med Emelie efter maten och övningskörde, Fanny ville följa med så vi hämtade henne.

När vi kom hem kom Mikael hit och sov hos Emelie. Jag nattade Melwin med att läsa en bok för honom. Jag lyssnade på en bok efter det och lade mig själv tidigt.

I torsdags gick vi upp 05:30 när klockan larmade. Melwin sov lite längre än Daniel och mig. Daniel och jag åt frukost och gjorde oss i ordning. Jag lämnade Melwin på fritids och tog en skön promenad till jobbet. Lite kyligt var det men skönt. Solen visade sig, underbart och bara det får en att bli glad. Emelie och Fanny var i skolan.

När jag slutade hämtade Daniel mig. Vi åkte till skolan och hämtade sonen. Han blev jätteglad för att vi kom båda två och hämtade honom. När vi kom hem lagade vi mat. Efter maten skjutsade Daniel bort Melwin och Emelie till Mikael. Där Melwin lekte med Wictoria, Oliwia och David. Emelie och Mikael var barnvakt. Daniel hämtade Melwin hos dem vid 18:00. Vi tittade på tv en stund och sedan läste jag för Melwin innan jag nattade honom. Lyssnade på hörbok innan jag själv somnade.

I fredags vaknade vi klockan 05:30. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Vi tog det lugnt en liten stund. Melwin tittade på morgon-tv. Jag gick och lämnade Melwin på fritids. Sedan fortsatte jag en längre promenad till jobbet. Tjejerna var i skolan. Emelie slutade tidigt. Fanny var hos Robin en stund efter skolan.

Daniel och Fanny hämtade mig, då åkte vi hem med Daniel och så åkte hon och jag och handlade. Vi köpte mat som vi skulle grilla. Daniel var hemma med Melwin som lekte med Linus och Victor. När Fanny och jag kom hem gick de bort till Breviksskolan och spelade utebandy. Robin kom hit så vi satte igång och grillade. Det var så gott. Efter att vi ätit åkte vi och köpte fredagsmys och tittade på tv.

Emelie och Mikael hade åkt till Ikea för att shoppa. De kom hem 21:30 och hade köpt lite saker och tre kaktusar till Melwin. Melwin och jag lade oss tidigt, vi var så trötta. Daniel satt uppe och tittade på film. Ungdomarna åkte ut och kom hem senare.

I lördags vaknade jag vid 06:00, Daniel och Melwin strax efter mig. Melwin hämtade paddan och lade sig i jämte mig och Daniel gick upp. Jag somnade om och gick upp 9:30. Vi åt frukost. Daniel åkte och handlade. Tog det lugnt en stund.

Vid klockan 12:50 åkte hela vår familj, Robin och Mikael till ljungheden och mötte familjen Karlson och familjen Elmerfjord. Vi åkte till Oskarshamn och körde Lasergame. Melwin ville inte vara med från början så vi tittade på. Det såg så roligt ut tyckte han så efter halvlek ville han vara med. Alla tyckte att det var kul, så nästa gång ska jag vara med också.

Vi åkte hem och fixade oss och vid 18:00 samlades vi alla utom Emelie och Mikael igen hos Elmerfjords. Camilla kom dit. Vi åt mat och umgicks. Trevligt som vanligt. En del av ungdomarna åkte hem efter ett tag. Vi kom hem runt 22:00. Jag och Melwin somnade nästan med en gång. Daniel var uppe lite längre. Emelie och Mikael sov här på kvällen.

I dag/söndag gick vi upp klockan 08:30. Daniel, Melwin och jag åkte och handlade. Vi gjorde frukost när vi kom hem. Ungdomarna kom upp och åt med oss. Efter frukosten åkte Mikael hem. Emelie ville övningsköra så jag följde med henne en stund. Vi hämtade Fanny, så hon följde med hem till oss. Vid klockan 11:30 kom Mahlin, Magnus och Ellioth hit.

Killarna började leka med en gång. Emelie plockade upp allt playmobil från källaren, hon hjälpte killarna med att bygga ihop det. Vi andra satt ute på altanen i solen. Mamma och pappa kom förbi ett tag. Mikael kom tillbaka till Emelie. Vi hade verkligen en mysig och skön dag. Vi fick ta på oss shorts och t-shirt, i slutet på mars, helt galet. Mahlin, Magnus och Ellioth åkte hem vid 18:00.

Melwin badade en liten stund. Emelie ville övningsköra så Fanny och jag följde med henne. Fanny handlade på Maxi. Fanny sov hos Robin på kvällen.

När jag kom hem möttes jag av en febervarm liten kille med frossa, halsont och ont i lederna. Det blir vabb för mig imorgon halva dagen. Sedan får storasyster Emelie ta över. Stackars liten. Det gör ont i halsen när jag gäspar mamma, sa han. Nu snarkar han i jämte mig. Hans andhämtning är snabbare än vanligt så det hörs att han har feber. Jag drar av täcke och han tar på sig med en gång.

Daniel har betalat räkningar. Emelie och Mikael har lagt sig. Jag ska lyssna på hörbok nu.

Ha en fortsatt fin kväll...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags gick Daniel och jag upp 05:30. Melwin hade pratat och gått i sömnen på natten så jag var väldigt trött. Jag duschade och väckte efter det Melwin som var lika trött som jag. När Daniel duschat åt vi frukost tillsammans. Jag lämnade Melwin på fritids när vi var klara. Daniel åkte och jobbade före oss. Jag hade bilen till jobbet idag. Emelie var hemma på grund av sin krångliga laktosmage. Fanny var i skolan men började senare.

På lunchen på jobbet hade vi invigning av en ny samtalsmodul och fick lunch av vår chef. Jättegod buffé från Maxi. Gott och uppskattande. Trevligt att det hittas på saker på jobbet.

Jag tog ut min hälsotimma på jobbet och gick hem kl 15:00. Melwin skulle gått på simskola men det blev inget, han reagerade så kraftigt på kloret så han måste bli bra i huden innan. Hämtade hem sonen och medan han satte sig med paddan fixade jag mat. Melwin lekte med Linus hos oss och hos honom. Emelie var hemma. Fanny var hos Robin. Under tiden maten stod på spisen så plockade jag, satte på tvättmaskinen och plockade in ren tvätt i garderoben.

Efter att vi ätit kom Daniel hem från jobbet, han hade jobbat över ett tag. Vi satt vid tvn en stund. Myste lite med Emelie. Jag lade Melwin och lyssnade på en bok efter det. Mikael kom och sov hos Emelie.

I tisdags gick Daniel och jag upp 05:30 som vanligt. Både Daniel och jag är så trötta på morgonen även att vi sover bra på nätterna, det måste vara lite vårtrötthet. Jag duschade först och sedan Daniel. Emelie och Mikael kom upp och åt frukost. Melwin var svårväckt men han ville äta lite frukost. Daniel åkte först. Jag lämnade Melwin på fritids. Cyklade sedan till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Fick skjuts hem från jobbet när jag slutade. Emelie hade hämtat hem Melwin. När jag kom hem så lagade jag mat. Daniel jobbade över så vi andra pt mat. Efter att jag plockat undan så diskade jag, plockade in ren tvätt, satte på tvättmaskinen, hängde tvätt, plockade ordning på bänkar i köket och plockade ordning där det behövdes.

Emelie åkte hem till Mikael och sov där. Fanny kom hem till oss och hade fått influensan. Hon mådde inte bra. Hon stannade en stund innan hon åkte hem till Robin. Daniel kom hem runt 19:30. Då åt han och nattade Melwin efter det. Satt uppe en stund med Daniel innan jag blev trött och lade mig och lyssnade på bok.

I onsdags vaknade vi vid 05:30! Vi gick upp och gjorde oss i ordning. Väckte Melwin och åt frukost med honom. När vi skulle åka kom Emelie hem från Mikael. Jag lämnade Melwin på fritids. Jag hade bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan. Fanny hade blivit förkyld och hade feber. Jag fick akupunktur på lunchen, jätteskönt. Emelie hämtade Melwin på skolan efter att hon slutat.

När jag slutade åkte jag hem direkt och lagade mat. Daniel fick jobba över och kom hem sent. Fanny kom förbi en stund på kvällen. Vi åt mat. Jag plockade, satte på en tvättmaskin, diskade och plockade in ren tvätt. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Melwin och jag var trötta och lade oss och tittade på en film. Daniel kom hem runt 19:30 och åt mat. Melwin somnade runt 20:00. Jag lyssnade på en bok innan jag somnade. Fanny sov hos Robin.

I torsdags vaknade vi som vanligt vid 05:30. Solen tittade in i fönstret och det var ljust ute. Så härligt att våren snart är här. Vi åt frukost tillsammans med Mikael efter det gjorde vi oss i ordning. Emelie var hemma från skolan då hon fått feber och blivit förkyld. Daniel och jag lämnade Melwin på fritids. Han skjutsade mig till jobbet.

På lunchen var jag och en kollega ute på lunchen och gick en promenad och köpte en solskyddskräm till ansiktet.

Mamma hämtade mig när jag slutade och skjutsade hem mig. Hämtade Melwin från fritids. Jag lagade mat när jag kom hem, Daniel jobbade över på kvällen och kom hem senare. Vi åt när maten var klar. Daniel kom hem runt 19:00. Emelie var med Mikael hos oss, han sov hos Emelie. Daniel och jag var och handlade på kvällen. Emelie var sjuk och jättetrött och mådde inte bra! Daniel nattade Melwin. Tittade på tv innan vi lade oss. Fanny var dålig än, hon sov hos Robin.

Vaknade klockan 05:30 i fredags och en grå fredagsmorgon. Daniel har sovit några nätter i Melwins säng, för att få sova ut. Melwin kommer till oss på nätterna, då klänger han och ska hålla om Daniel så han inte får sova. Melwin har då sovit hos mig, jag lägger en kudde mellan han och mig, då klänger han inte. Melwin sover så oroligt på nätterna.

Daniel och jag hick upp och klädde på oss och åt frukost tillsammans med Mikael. Melwin sov när vi gick, Emelie väckte honom så de åt frukost tillsammans och hjälpte honom med kläderna. Mamma hämtade Melwin och var med honom hela dagen i skolan. Melwin ville det och har tjatat länge på mormor. Jag åkte till jobbet när jag var klar på morgonen. Gick en promenad på lunchen med en kollega.

Emelie och Fanny var fortfarande förkylda och febriga, de var hemma hos oss. Emelie var i skolan för att göra NP-prov men det blev inställt. När jag kom hem var Emelie och Fanny hemma med Melwin. Vi tog det lugnt en liten stund. Melwin och jag hämtade Lucyna och skjutsade hem Fanny till Robin. Lucyna, Melwin och jag tog en promenad på Gränsö i solen, så skönt.

När jag kom hem åt vi mat tillsammans. Mikael var med Emelie hos oss, de sov här. Vi tittade på film och hade fredagsmys tillsammans med ungdomarna. Somnade tidigt allihopa.

I lördags vaknade vi tidigt. Jag somnade om och sov en stund till medan Daniel och Melwin gick upp och åt frukost och tittade på tv. Jag gick upp klockan 08:30. Emelie, Mikael och jag åt frukost tillsammans. Emelie var förkyld och febrig, men lite piggare. Fanny och Robin kom hit. Fanny var fortfarande förkyld.

Klockan 12:00 kom 13 barn till Melwin på barnkalas. De fick korv med bröd och sedan blev det paketöppning. Efter ett tag gick vi med barnen bort till Breviksskolan och spelade utebandy med dem. Barnen tyckte det var kul att spela då Robin och Daniel var med. Emelie och Mikael tog han om Wiki som var enda tjejen då Wilma inte kunde komma.

När barnen gått hem plockade Melwin upp paketerna och hade nurfkrig med Robin och Mikael. Vi andra tog det lugnt en stund. Jag gjorde en köttgryta som vi åt senare på kvällen. Jag och Fanny var ute med Emelie som övningskörde. Emelie och Mikael hade bakat en cheesecake till efterrätt. Jättegod. Fanny och Robin åkte hem. Vi andra tittade på film på kvällen. Melwin och jag somnade tidigt.

Idag/söndag vaknade Melwin och jag senare än Daniel. Melwin och jag åt frukost tillsammans. Emelie vaknade efter oss och åt frukost själv, Mikael sov lite längre. Jag putsade fönster. Daniel och Melwin var ute på gården. Det var jättevarmt och skönt på vår altan. Mikael och Emelie åkte och handlade. Daniel cyklade bort med Melwin på kalas till Elias. Jag, Mikael och mamma åkte med Emelie som övningskörde. Daniel hämtade Melwin hos Elias.

Fanny kom hit på eftermiddagen, men åkte till Robins lägenhet och sov där på kvällen. Vi grillade Lindas goda köttfärslimpa på kvällen och åt tillsammans med pasta. Barnen var ute och spelade kubb. Det märks att de saknar våren nu, de vill vara ute så fort solen tittar fram och förresten vem vill inte det?

Vi har haft en mysig och fin helg med familjen och svärsöner i solen, som avslutades med en god middag, tv-mys och lite bus och spel.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags när vi vaknade och tittade ut så var det storm och lite snö, jag gillar snö i och för sig men kändes bättre med vår. Ja jag vet det är lite tidigt med vår, men just nu längtar man efter ljus, sol och vår.

Vi gick upp och gjorde oss i ordning, vi väckte Melwin lite senare. Vi åt frukost tillsammans. Tjejerna sov och började senare än oss. Daniel åkte och jobbade lite Melwin och jag gick. Jag hade bestämt mig för att gå till jobbet, så när vi var klara följde jag med sonen till fritids och lämnade honom där. Vägen ner till stan var ingen skön promenad, det var jättekallt och storm. Jag var genomblåst när jag kom till jobbet.

Tjejerna var i skolan. När jag slutade hämtade mamma och Melwin mig, vi åkte till simhallen för simskola med Melwin. Det gick bra men så rörigt i gruppen. Vi åkte direkt hem när han duschat. Han blev helt fläckig och eksemet blev värre efter badet. När vi kom hem bestämde Daniel och jag att han får sluta simskolan, de uppfyller inte våra krav på säkerhet och så rörigt som det är i den gruppen.

Daniel och jag lagade mat tillsammans. Fanny och jag åt ost och spenatbiff (vegobiff), stuvad spenat och potatis, eftersom jag inte äter fisk. De andra åt lax, citronsås och potatis. En av mina favoriträtter är spenat, det syns på min tallrik tror jag, hihihi.

Efter maten tog vi det lugnt med barnen framför tvn. Mikael kom och sov hos Emelie. Melwin som alltid sover med Fanny kvällen innan de två fyller år, somnade ganska sent i hennes säng. Så söta de är. Jag njuter verkligen över att se mina barns syskonkärlek den är så fin mellan alla tre barnen åt alla håll.

Daniel och jag satt uppe en stund till innan jag lade mig.

Tisdag vaknade vi av larmet på telefonen vid 05:15. Gick upp och fixade med paketen till banen och väckte Emelie. Vi gick in och sjöng för barnen. Fanny vaknade ganska snabbt och berättar att Melwin varit vaken i 2 timmar, slumrat lite och väntat på att vi skulle komma. Stackars liten, man kommer själv ihåg känslan av pirret i kroppen när man fyller år. Fanny blir 19 år, jag känner lite som att vart har de 19 åren tagit vägen? Har jag blivit 19 år äldre...hm

Melwin fick jacka och vindbyxor, ett par Vans, ett par adidasskor, två mössor, en tjocktröja av Daniel och mig. I söndags fick han ett Xbox one och ett legospel. Av Emelie fick han nurfskott, godiskaktus och Pokémonkort.

Fanny fick sminkpenslar, tröja, tunn typ bomberjacka, läppglans, ögonfransar, presentkort på kicks, olika storlekar på beautyblender.

Båda barnen blev glada över sina presenter. Vi gick ut och tog med Melwin och hans presenter så att Fanny kunde sova vidare. Vi andra gjorde oss klara. Mikael gick upp och åt frukost med oss. Daniel åkte före oss andra. Jag lämnade Melwin på fritids och åkte sedan bil med Mikael till jobbet. Tjejerna var i skolan.

På lunchen handlade jag och lunchade med mamma. Mamma hämtade Melwin och lämnade honom till Emelie runt 13:30. Daniel hämtade mig när jag slutade. Vi åkte hem och lagade mat. Mikael kom till Emelie. Vi åt Melwins önskemat tacos eftersom han fyllde år.

Tyvärr fick vi inte fira Fanny mer då hon skulle fira med sina vänner. De skulle gå på Palladium som bjudit in alla studenter eftersom det är 100 dagar kvar till studenten.

Senare på kvällen fikade vi och satt och tittade på tv tillsammans innan Melwin skulle sova. Emelie och Mikael åkte hem till honom och sov. Jag nattade han och somnade ganska tidigt själv.

I onsdags natt skickade Fanny sms till mig klockan 00:34 om att hon ville bli hämtad på stan. Jag väckte Daniel som klädde på sig och hämtade henne, han somnar snabbare när han blivit väckt, av den anledningen fick han åka. Så tacksam över att Fanny hör av sig till oss så fort det är något. Somnade runt 02-02:30.

Vaknade igen vid 05:30, trött som jag vet inte vad. Gick upp och duschade och väckte sonen. Vi klädde på oss och jag åt frukost med Daniel innan han åkte. Emelie kom hem från Mikael 06:30. När Melwin och jag var klara lämnade jag honom på fritids. Tog bilen till jobbet.

Väl på jobbet ringde jag hud angående Melwins elaka eksem som blev värre efter simhallen. De ville att jag skulle skicka över bilder på eksemet, så skulle en läkare titta på det och höra av sig till mig. Det ringde på lunchen. Vi fick alla möjliga recept skickade till Apoteket och kaliumpermanganat som han skulle få bada i.

Fick akupunktur med två andra gamla kollegor. Jag gillar stunderna, det ger mig ett underbart härligt inre lugn. Mamma hämtade mig när jag slutat för Daniel skulle i väg. Vi åkte förbi hud och Apoteket innan hon släppte av mig hemma. Emelie hade hämtat Melwin på fritids lite tidigare.

När jag kom hem så lagade jag mat som vi åt när Daniel kom hem, det blev falukorvsgratäng, jättegott. Efter maten gjorde vi i ordning ett lila bad åt Melwin för att lindra klåda. Han blev brun precis som han haft brun utan sol. Tjejerna tyckte han var solbränd från magen och neråt. Färgen försvinner efter några dagar men naglarna är bruna lite längre. När han kom upp skulle han självtorka och efter det smörjas först med Betnovat och sedan med Karbamid/locobase. Vi tittade på en film innan jag lade Melwin och mig själv. Jag lyssnade på bok när Melwin somnat. Daniel och Emelie lade sig lite senare.

I torsdags vaknade vi av klockans larm. Vi väckte Melwin och gjorde oss i ordning. Åt frukost tillsammans. Melwin satt i soffan en stund framför morgon-tv. Daniel åkte lite före oss. Jag och Melwin gick bort till skolan och jag lämnade han på fritids. Jag gick ner till jobbet, det var skönt.

Daniel hämtade mig när jag slutat. På vägen hem hämtade vi Melwin på fritids. Emelie var hemma när vi kom hem. Jag lagade mat medan Daniel och Melwin satt i soffan framför tvn. Vi åt mat. Fanny var i skolan på matlag på kvällen. Efter det hämtade Robin henne. Hon sov hos honom på kvällen. Vi tittade på tv och spelade tv-spel med Melwin en stund. Daniel var ute med Emelie och övningskörde på kvällen. Melwin och jag myste i soffan framför tvn. Jag lade Melwin på kvällen och låg kvar och lyssnade på en bok. Somnade tidigt.

I fredags vaknade jag med Migrän. Tung huvudvärk och känslig för ljud och ljus. Det var bara att gå upp och väcka Melwin. Han klädde på sig och satte sig i soffan och spelade tv-spel en stund. Daniel och jag gjorde oss i ordning och klädde på oss. Vi åt frukost. Daniel åkte till jobbet före Melwin och mig. Jag lämnade Melwin på fritids och tog bilen till jobbet. Vi hade planering i mejeriet. Migränen gjorde att jag var irriterad, ofokuserad och kände mig inte så trevlig.

När vi skulle gå på lunch så valde jag att åka hem och sova. Det är den bästa medicinen. Jag somnade inom 5 minuter. Emelie tog med sig Melwin hem när hon slutade. Vi tog det lugnt. Daniel kom vid 16:00 och då åt vi mat.

Vid 17:00 kom Fanny, Robin, Mikael, faster, mamma och pappa hit och firade Fanny och Melwin som fyllt år. De fick återigen fina presenter och pengar. Melwin fick bada en stund i sitt lila vatten även ikväll. När alla åkt hem spelade vi tv-spel och tittade på tv en stund. Emelie ville övningsköra så vi åkte ut en sväng. Emelie följde med Mikael hem efter det och sov där. Jag och Melwin lade oss och sov när jag kom hem. Daniel satt uppe en liten stund vid tvn.

I lördags vaknade vi runt 8:00. Daniel och Melwin gick upp med en gång. Vi åt frukost. Daniel åkte och hämtade Emelie hos Mikael, hon duschade och gjorde sig i ordning. Vi åkte och åt lunch med Emelie och Mikael på Corner. Sedan gick vi ner till stan och gjorde lite ärenden. Jag köpte mig ansiktskrämer som tagit slut. När vi kom hem drack vi lite kaffe och var ute i trädgården. Barnen och vi fick vårkänslor. De var sugna på aktiviteter ute badminton, fotboll, boccia och studsmattan skulle plockas fram.

Fanny kom hem och var med oss. Vi åkte och handlade lite grejer till varma smörgåsar som blev kvällsmaten. Vi tittade på film med ungdomarna och hade lördagsmys. Fanny var i sitt rum och ute med bilen en stund. Emelie, Melwin och jag blev trötta och lade oss efter att filmen var slut. Daniel och Mikael var uppe längre än oss.

Idag/söndag vaknade Daniel klockan 06:00. Melwin vaknade runt 07:30 och jag vaknade vid 09:00. Vi åt frukost och tog det lugnt. Jag duschade. Ungdomarna sov länge. Alvin, Maria och Jakob kom hit. Melwin lekte med Alvin hos oss. De var ute hela dagen, förutom när de var hungriga. De leker väldigt bra tillsammans även att Alvin är två år äldre. Daniel tvättade vår bil som var jättesmutsig.

Mikael åkte hem. Mamma kom hit efter ett tag, så tjejerna, hon och jag gjorde några ärenden. Killarna var hemma hos Daniel. De cyklade på Breviksplanen och var i lekparken. Vid 15:45 åkte Alvin hem och Daniel följde med Melwin på innebandyträning. Jag var hemma och myste med våra döttrar och lagade samtidigt mat.

Emelie gick hem till Mikael. När Daniel och Melwin kom hem åt vi mat. Melwin och jag badade medan Daniel tvättade din jobbarbil.

Fanny åkte hem till Robin med honom. Emelie ska sova hos Mikael. Nu myser Melwin och jag framför Dum Dummare, Melwin gillar den filmen och skrattar så gott...hihihi. Nu ska jag fortsätta titta med min lilla pojke.

Ha en fortsatt fin kväll

Likes

Comments

I måndags när klockan ringde var jag supertrött som jag brukar vara. Vaknade av Holger som sprang i hjulet flera gånger (för er som inte vet Melwins hamster). Jag gick upp och duschade. Väckte Melwin och vi åt frukost. Daniel åkte före oss. Jag lämnade Melwin på fritids och åkte ner till jobbet. Vi var på Mejeriet hela dagen och hade planeringsdag. Tjejerna började senare.

På lunchen köpte jag en korv med bröd på stan. Jag flexade ut vid 15:00 för att möta upp Melwin och mamma vid simhallen. Melwin hade simskola som vi var och tittade på, roligt att se och bra att ha koll märkte jag även denna gång. Melwin och jag åkte direkt hem när han var klar. Daniel hade lagat mat som vi åt när vi kom hem, jättegott. Vi plockade undan mat och disk. Satte oss i soffan och tittade på tv tillsammans. Jag nattade Melwin på kvällen i Emelies rum eftersom Emelie och han hade bestämt det. Emelie var ute med kompisar och gick och efter det träffade hon Mikael en stund. Fanny var inne i sitt rum. Somnade hyfsat tidigt.

I tisdags gick jag och Daniel upp 5:30. Jag duschade först och väckte sedan Melwin. Han klädde på sig. Vi åt alla frukost. Daniel åkte före oss. Jag gick med Melwin till fritids och sedan gick jag till jobbet. Jag var pigg och glad när jag kom fram. Måste bara tala om det att jag är så glad att jag bytte jobb, dock saknar jag många av mina gamla jobbarkompisar...men de jag har nu är jättefina och goa som tur är. Idag på frukosten bjöds det på semlor, fint och trevligt. Dock gillar jag inte semlor så jag åt ingen. Tjejerna var i skolan.

Jag blev hämtad av min man när jag slutat, vi åkte då och hämtade hem sonen. När vi kom hem lagade jag mat som vi åt. Melwin satte sig och tog det lugnt framför en film på paddan. Emelie var med Mikael till Nässjö och köpte fälgar. De sov hos oss när de kom hem. Fanny var med Alma som sov hos Fanny. Jag nattade Melwin och lade mig själv efter det.

I onsdags vaknade jag precis innan klockan ringde, kände mig utvilad för en gångs skull. Jag gick upp och duschade och när jag var klar duschade Daniel. Jag väckte Melwin och han gick upp och klädde på sig och satte sig framför tvn ett tag. Mikael gick upp och gjorde sig klar. Vi åt frukost tillsammans. Daniel åkte till jobbet före oss. Jag gick bort och lämnade Melwin på skolan. Efter det fick jag skjuts av Mikael till jobbet. Fanny, Alma och Emelie sov när vi åkte, de började lite senare. På lunchen åkte mamma och jag och lunchade.

Daniel hämtade mig när jag hade slutat. Vi hämtade Melwin från fritids. När vi kom hem var tjejerna redan hemma, jag började med maten och Daniel och Melwin satte sig framför en film i soffan. Vi åt och efter maten hämtade Mikael Emelie och så sov hon hos honom. Fanny och Melwin lade sig i Emelie säng, Melwin vill ofta sova hos systrarna när de är hemma utan sina pojkvänner.

Melwin går ofta i sömnen och gör saker och pratar om olika grejer. Ibland tror man att han är vaken men det är han inte. Det är jätteläskigt. Tjejerna tycker att det är roligt när han håller på. Första gångerna trodde de att han skämtade med dem innan de förstod att det inte var så. Som tex i skrivande (lördag kväll) stund sitter han och plockar med sina fingrar och pratar och plockar med kläderna som hänger ovanför sängen vid fotänden. Alltså det ser så roligt ut, hihihi.

Han somnade hos Fanny efter en liten stund. Jag lade mig tidigt och lyssnade på en bok. Daniel lade sig senare än oss.

I torsdags vaknade Daniel, jag och Melwin tidigt. Vi var trötta men gick upp allihopa med en gång. Vi gjorde oss klara och åt frukost tillsammans. Daniel åkte före oss. Jag och Melwin klädde på oss och gick till skolan. Bandyklubban och bollen ska alltid med. När jag hade lämnat honom gick jag till jobbet. Tjejerna var i skolan. På lunchen var jag på stan och gjorde några ärenden.

Jobbade till 16:00 när Daniel kom och hämtade mig. Vi åkte till Breviksskolan och hämtade hem sonen. Jag lagade mat medan killarna och tjejerna tog det lugnt. På kvällen efter maten åkte vi alla och handlade. När vi handlat klart släppte vi av Fanny i Robins lägenhet. Emelie övningskörde lite innan vi åkte hem. Emelie åkte hem till Mikael och sov där. Plockade upp varor och fixade lite inför fredagen. Melwin och jag lade oss och tittade på en film. Jag nattade honom tidigt och somnade tidigt själv.

I fredags gick vi alla utom tjejerna upp tidigt. Vi duschade och gjorde oss i ordning. Vi åt frukost och tog det lugnt en liten stund. Daniel åkte före oss.jag lämnade Melwin på fritids. Tog bilen till jobbet. Åt lunch på jobbet och efter det gick jag och en kollega och köpte bebiskläder till en annan kollega som fått en dotter. Åh så mycket fint och gulligt det finns.

Slutade klockan 16:00. När jag kom hem var Daniel, Emelie och Melwin hemma. Fanny och Robin hade frågat om vi ville följa med till Linköping och äta middag på Pinchos, men tyvärr var det fullbokat. Istället bestämde barnen Pizza hut i Norrköping. Det var supergott men väldigt mättande. Det var kul med en spontanmiddag i Norrköping. Vi åkte hem runt 20:00.

Emelie ville övningsköra när vi kom hem, så vi släppte av Daniel och Melwin. När vi kom hem så somnade Melwin och jag nästan direkt, som vanligt på fredagar. Mikael kom och sov hos Emelie lite senare på kvällen.

I lördags vaknade jag klockan 08:00. Daniel och Melwin hade redan då varit vakna en timma. Daniel åkte i väg till Lidl och köpte färskt valnötsbröd och grekiskt lantbröd, som är en favorit hos oss just nu. Vi åt frukost när han kom hem. Ungdomarna sov länge så de åt senare. Daniel skjutsade Melwin till Ludvig, han var borta hela dagen. De hade haft det roligt och varit ute nästan hela dagen.

Mamma kom hit och hjälpte mig baka bullar och efter hon åkt hem bakade jag tre sorters kakor. Måste fylla frysen inför Fanny och Melwins födelsedag på tisdag. Det blev bullar, vaniljsnittar, dubbla marängkakor med smörkräm och drömtårta. När jag var klar var jag trött i benen. Vi hämtade Melwin hos Ludvig vid 16:30.

Jag lagade mat när vi kom hem, det blev kyckling, currysås och pommes. Daniel, Melwin, jag och Mikael tittade på tv ett tag. Emelie åkte i väg med Filippa på en tjejfest. Fanny och Robin kom förbi en stund. Hämtade henne senare på kvällen. Efter det var hon med Mikael som sov hos Emelie. Daniel och jag tittade på tv när Melwin hade somnat.

Idag söndag vaknade jag klockan 08:00 igen, trodde klockan var 10:00 eftersom det var så ljust ute. Hela sovrummet var ljust. Jag gick på toaletten och såg att klockan bara var 08:00 så jag lade mig och sov en timma till. Daniel och Melwin hade vaknat och gått upp klockan 07:00. Jag gjorde mig klar. Daniel och jag åkte till Maxi och handlade. Jag åt frukost när vi kom hem. Ungdomarna åt mat senare.

Vi plockade och fixade. Mikael och Emelie hämtade hem Fanny. Vid 13:00 kom barnens farmor och farfar. Vi firade Fanny och Melwin med dem. Fanny fick pengar. Melwin fick lego av båda två och pengar. Av oss fick alla tre barnen ett Xbox one, vi hade köpt ett spel till Melwin. De fick öppna det idag eftersom vi kommer hem så sent på tisdag när de fyller år. Slippa bråket med Melwin eftersom han inte skulle hunnit spela på det då. Robin kom lite senare innan han åkte till Lund. Fanny hade fått en jättefin guldring av Robin. Melwin fick en leksak.

Vid 16:00 åkte Daniel med Melwin på innebandyträning. Under tiden bytte jag till rena lakan, diskade, plockade i och ur disken och lagade mat. Mikael och Emelie spelade tv-spel. Fanny och Robin myste innan han åkte hem.

När Melwin och Daniel kom hem åt vi mat. Mikael åkte hem och pluggade efter maten. Melwin fick spela lite tv-spel innan han duschade. Daniel nattade Melwin medan jag har bloggat. Fanny och Emelie är på sina rum.

Nu ska jag vara social med min man.

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Likes

Comments

Natten till i måndags vaknade jag fem gånger och gick upp och kissade, det är så jobbigt! När väl klockan ringde var jag helt slut. Jag kröp nästan ur sängen och direkt in i duschen! När jag duschat åt jag frukost med Daniel, Mikael och Melwin. När vi ätit klart gick Melwin och lade sig hos Emelie. De hade sportlov. Jag cyklade till jobbet, det var lite regnigt men ändå skönt. Fanny och Emelie sov till 10:00 och Melwin kollade film tills dess. Mamma kom ner och lekte en stund med Melwin.

Var inne på lunchen på jobbet, tyckte att det var lite kallt och ruggigt. När jag slutat träffade jag min gamla kollega från psykmottagningen, vi gick till Subway och åt. Så kul och mysigt att träffa henne igen. Efter att vi suttit där en stund tog vi en promenad hemåt där hon gick till sig och jag till mig.

När jag kom hem hade familjen precis ätit och tog det lugnt. Jag gick in till Emelie och hade tjejsnack med henne, så mysigt med våra pratstunder, älskar dig Emelie! Fanny var med en stund på slutet och det var också mysigt, älskar dig Fanny! Härligt att ha en sådan fin konversation med sina döttrar. Det är lättare att förstå varandra om man pratar med varandra. Om jag får skryta lite så är jag så tacksam och glad över att jag är deras mamma. Jag blir så ledsen när mina flickor är ledsna, jag vill skydda dem från allt ont men det går ju inte. Ibland måste de få ta smällar för att lära sig hur saker funkar även om det får mitt hjärta att gråta.

Under tiden satt Melwin hos Daniel och tittade på film. Daniel, Melwin och jag var trötta och lade oss tidigt. Tjejerna hade svårt att sova och var uppe längre.

I tisdags hade jag sovit bra på natten, men var ändå jättetrött på morgonen när telefonen larmade. Melwin vaknade när vi gick upp men gick in till Emelie och fortsatte sova en liten stund till. Daniel och jag gjorde oss i ordning och åt frukost tillsammans. Jag cyklade till jobbet när jag var klar. Barnen sov ganska länge. På lunchen fick jag akupunktur, somnade med en gång. Så skön avkoppling även om öronen är fulla med nålar.

Mormor var förbi och lekte en stund med Melwin som tycker tjejerna sover jämt. Hihihi jag kan ju bara hålla med honom, men så är det med tonåringar. Jag cyklade hem när jag hade slutat men det var motvind hela vägen så det kändes som ett maratonpass... När jag kom hem hade flickorna lagat maten, så Daniel och jag kunde sätta oss till ett dukat bord, det blev Fannys goda enchiladas. Mikael kom förbi med nybakat munkar som hans mamma bakat, vi fikade på de och de var supergoda. Tack Lucyna!

Efter fikat så åkte Emelie med Mikael hem och sov där. Vi andra satt vid tvn en stund. Melwin ville att vi skulle spela spel så det gjorde vi på paddan. Vi var alla trötta så vi somnade vid 22:00. Melwin är ledig och är gärna uppe tills vi går och lägger oss, han sover lite längre på morgonen så tjejerna kan sova lite längre då.

I onsdags vaknade jag av att telefonen larmade. Daniel och jag gick upp och efter 5 minuter hörde vi några tassande små fötter, då kom Melwin upp och sa godmorgon och gick in till Fanny och somnade om. Jag duschade och gjorde mig klar. Daniel fixade sig. När vi var klara skjutsade han mig till jobbet. Jag kom dit vid 06:30. Barnen tog det lugnt hemma.

Vid lunch åkte de till Corner alla tre och åt mat. Vid 13:00 gick Emelie med Melwin på bio på en legofilm. Jag träffade Lucyna (för er som inte vet så är det vår dotter Emelies kille Mikaels mamma) och åt lunch med henne på stan, jättemysigt. Vi hann inte sitta så länge men det får bli flera gånger. Vid 14:50 kom Emelie och Melwin till mitt jobb och hälsade på. Jag packade ihop och flexade ut. Fanny hämtade oss. Vi åkte och handlade på Maxi. När vi kom hem lagade vi mat. Det blev potatisgratäng och fläskfilé. Mikael var hos Emelie på kvällen och sov här. Fanny var hemma på kvällen. Vi satte oss vid tv efter maten. Melwin och jag spelade spel på paddan innan vi somnade.

I torsdags vaknade vi kl 05:30 när klockan på telefonen larmade. Daniel och jag gick upp och gjorde oss klara, vi åt frukost med Mikael. Alla tre barnen sov så gott när vi åkte hemifrån. Daniel skjutsade mig till jobbet. Linus kom till Melwin och lekte tre timmar vid 9:30. Vid lunch när han gick hem kom mormor och var barnvakt, tjejerna tog bilen och åkte till Ikea. Jag och en kollega tog en promenad på lunchen i solen.

Daniel hämtade mig när jag hade slutat jobba. Vi åkte hem och lagade mat. Mikael kom hit och åt mat och strax efter kom tjejerna hem. De hade köpt lite saker på Ikea. Fanny åkte hem till Robins lägenhet eftersom han skulle komma lite senare på kvällen. Vi vardagsplockade medan Melwin lekte med lego. Emelie ville övningsköra, jag och Mikael åkte med. När vi hade kört en stund bröt Emelie ut i gråt och panik över smärta i magen och talade om att hon kände inte sina ben för smärtan. Vi fick stanna och byta så jag fick köra hem. Väl hemma så lade hon sig i ett varmt bad och efter några timmar avtog smärtan men fick lite feberstigning under kvällen.

Vi tittade på tv på kvällen tillsammans med ungdomarna, när Emelies smärta lagt sig något. Jag nattade Melwin och så lade jag mig själv tidigt. Mikael sov hos Emelie.

I fredags vaknade jag tidigt och var pigg. Hörde Melwins djupa andetag och ville ligga kvar men gick upp och duschade. Daniel hick upp senare, han började en timme efter mig. Jag åt och åkte till jobbet. Barnen sov lite längre. Klockan 10:20 åkte jag från jobbet och hämtade Emelie som hade en tid hos doktorn. Doktorn konstaterade att Emelie var laktosintolerant, hon har haft fruktansvärt ont i magen senaste månaderna vid intag av mjölk. Så hädanefter blir det laktosfritt och vid mjölkintag får hon ta Laktrasetabletter.

Vi åkte hem och hämtade mamma, Melwin och Linus och åkte till Kalles lek och lattjo i Vimmerby. Där stannade vi i 3 timmar. De hade jätteroligt, de lekte, åt och busade. När vi kom hem fortsatte de att leka en stund, medan mamma och jag åkte och handlade. När Linus gått hem ville Emelie övningsköra och så vi åkte en sväng. När vi kom hem lagade ungdomarna tacos som vi åt. Daniel jobbade över och kom hem senare. Vi åt efterrätt, toscapäron när han kom hem. Satte oss framför tvn och hade fredagsmys med ungdomarna. Alla var trötta så vi somnade rätt tidigt. Fanny var med Robin hos honom.

I lördags vaknade Daniel före mig och Melwin. Han gjorde sig i ordning och åkte till Lidl och köpte färskt frukostbröd. Vi åt när han kom tillbaka medan brödet var varmt. När Emelie och Mikael vaknat och ätit så åkte Mikael hem. Emelie och jag åkte och handlade och efter det ville Emelie övningsköra en stund. Daniel och Melwin var ute på gården i solen och sparkade fotboll. Vi plockade undan, tvättade, plockade och städade. Melwin blev hämtad av Wictorias familj och lekte med henne en stund.

Fanny kom hem och efter ett tag kom Robin också. Vi tittade lite på tv. Vid 17:30 kom Linda och Mathias till oss för att äta lite mat och umgås. Fanny, Robin och Emelie hämtade Melwin vid 18:00. Fanny, Robin och Emelie var med och åt mat, när vi hade lagat den. Efter en stund gick alla tre på fest. Mikael kom hit och var i Emelies rum, han åt efterrätt med oss. Vi satte på en film som vi tittade på, en helt perfekt lördagkväll med våra fina vänner. Så enkelt och ändå så mysigt. De åkte hem runt midnatt. Emelie kom hem vid 22:30 med Mikael som mött henne. Somnade runt 01:00.

Idag/söndag vaknade jag 03:34 av att min telefon ringde. Jag satte mig yrvaket upp och kände hur pulsen steg. Fanny sa läs mina sms och svara... jag gjorde det, hon undrade om jag kunde hämta henne utanför porten till Robins lägenhet då hon glömt nycklarna hemma. Jag gick yrvaket upp och krockade med väggen då jag var så trött. Klädde på mig och åkte och hämtade en frusen dotter som var mycket kall och hade inga varma kläder. Man har inte varma kläder när man ska på krogen, då måste man ha snygga kläder... Jaja jag kommer ihåg hur det var när man var ung, men arma barn det var svinkallt ute.

Väl hemma somnade vi om efter ett tag. Jag vaknade av att Melwin väckte mig 10:45! Då var det dags att gå upp. Åt frukost och satte mig hos Daniel och Melwin framför tvn. Emelie och Mikael hade åkt till Arlanda för att lämna hans mamma och kompisar som skulle på semester.

Idag har vi haft en välbehövlig filmdag. Jag och Daniel har pysslat lite med tvätt, disk, plock och bäddat rent men annars har vi bara tagit det lugnt. Daniel åkte med Melwin på innebandy men de kom efter en stund då lokalen var dubbelbokad. Fanny kom hem när Robin åkte till Lund. Emelie kom hem vid 17:00. Vi åt mat och satte oss och tittade på Tintin med Melwin.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags vaknade mannen i huset vid 5:30 och jag låg och drog mig medan han duschade. När han var klar gick jag upp och duschade. Barnen sov fortfarande då de var sjuka hela högen. Daniel och jag åt frukost tillsammans. Det var -5 grader så jag valde att åka med mannen till jobbet. Melwin vaknade när vi precis skulle gå och gick in till Emelie och tittade på en film på paddan. Emelie var så dålig så det blev sängen hela dagen och hon sov mestadels av dagen. Melwin är hostig och Fanny ont i kropp och febrig. Mikael var magsjuk. Han åkte hem och var hos sig på eftermiddagen/kvällen. På lunchen fick jag akupunktur, känner verkligen hur bra jag svarar på den behandlingen, blodtrycket har sjunkit, den är som gjord för mig.

Mamma hämtade mig så åkte vi hem och hämtade Melwin som skulle till simskolan. Det gick bra och han tyckte det var kul och ska fortsätta. När vi kom hem orkade ingen laga mat, så det blev pizza. Jag mådde dåligt med frossa, ont i kropp och huvud, en aning feber. Kroppen var trött och slut. Melwin och jag lade oss i vår säng och tittade på film. De andra var uppe längre än oss.

I tisdags vaknade jag av Daniels alarm på klockan och jag var så trött efter många uppvaknanden på natten. Han gick upp och duschade och jag låg och drog mig en liten stund. Melwin skulle inte gå upp eftersom han skulle vara hemma hos Emelie (som var sjuk). Gick till slut upp och gjorde mig klar och åt frukost och sedan tog jag en promenad till jobbet.

Fanny var i skolan. På jobbet till frukosten bjöds det på fika och godis, så mysigt på alla hjärtans dag. Gick en promenad med en kollega på lunchen.

Emelie var riktigt dålig och sov framför tvn hela dagen. Melwin lekte med sina saker och tittade på tv en del. Jag blev hämtad av Fanny på jobbet när jag slutat. Det var så fint väder, soligt och skönt precis som en vårdag. Jag lagade mat som vi åt då Daniel jobbade över en stund. På kvällen efter att vi plockat undan och fixat i köket satte vi oss framför tvn. Jag nattade Melwin vid 19:00. Satt en stund med Daniel i soffan när han kom hem. Kände mig inte pigg, ont i kroppen och lite feber samt ont i huvudet. Lade mig tidigt. Fanny var hemma på kvällen. Emelie och Mikael tittade på film.

I onsdags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi åt frukost och klädde oss för en arbetsdag och skoldag. Melwin valde att gå till skolan då han saknade att leka med sina kompisar. Emelie och Fanny sov. Jag tog en promenad till jobbet, det var så skönt. Emelie var fortfarande hemma med feber, huvudvärk, förkylning och hosta. Fanny var i skolan. Jag och en kollega tog en skön promenad på lunchen.

Fanny hämtade mig när jag slutade, vi åkte hem. Mamma hade hämtat Melwin från skolan och lämnat honom hos Emelie. När vi kom hem lagade jag mat. Efter maten plockade jag undan och Melwin och jag satte oss framför tvn i soffan. Daniel gick ut på promenad. Lade Melwin runt 19:00 och låg sedan kvar för även denna kväll kände jag mig något hängig. Somnade tidigt. Tjejerna var hemma. Mikael var en stund hos Emelie.

I torsdags när Daniels och min telefon larmade var jag supertrött. Tog mig upp i duschen och efter det väckte jag Melwin. Daniel och jag åt frukost när han hade duschat. Vi lämnade Melwin på fritids och efter det skjutsade Daniel mig till jobbet, det var -6 grader och för kallt för att gå. Fanny var i skolan. Emelie mådde fortfarande dåligt och fick vara hemma från skolan. Hon var verkligen inte pigg, trött, förkyld, hostig och huvudvärk.

På lunchen var det fortfarande fint väder så jag och en kollega gick en liten promenad. Skönt att komma från jobbet, se dagsljus, solen och få lite luft.

Fanny hämtade mig när jag slutat. Daniel och Melwin var redan hemma när vi kom hem. Vi lagade mat tillsammans, ugnsstekt falukorv och potatismos. Vi åt mat tillsammans, mysigt när alla är hemma och äter tillsammans eftersom det inte händer så ofta. Vi åkte och handlade efter maten. När vi kom hem nattade Daniel Melwin och efter det tittade vi på tv i soffan. Lade mig ganska tidigt.

I fredags vaknade jag med fredagskänslan när klockan ringde. Jag var trött men glad över att det var fredag. På något sätt känns det alltid lättare att gå upp på fredagar än måndagar. Vi väckte Melwin som kom upp och ville äta frukost med oss, han var hungrig. Han brukar alltid äta frukost på fritids eftersom vi börjar jobba tidigt. Jag lämnade Melwin på fritids och fortsatte till jobbet. Emelie var lite piggare idag men var hemma från skolan. Fanny var i skolan.

Fanny hämtade mig när jag slutat. Vi åkte hem och tog det lugnt en stund. När Daniel hade kommit hem åkte vi och handlade. Åt middag lite senare. Fanny och Melwin bakade en kladdkaka till kvällen. Fanny var med Robin och sov där. Emelie ville övningsköra på kvällen så det gjorde vi, senare var Mikael hos Emelie och sov hos henne. Vi tittade på film och hade fredagsmys. Emelie och Mikael kom hem senare. Jag och Melwin somnade runt 23:00.

I lördags vaknade Daniel och Melwin tidigt som vanligt. De åt frukost själva och tittade på tv när jag kom upp. Jag åt frukost och duschade. Efter det ritade Melwin och jag och då vaknade Emelie och Mikael som kom upp och åt frukost. Jag, mamma och Emelie gjorde ärenden samt köpte presenter till Melwins födelsedag. Vi passade på att handla på väg hem. När vi kom hem tog vi en kaffe i solen på altanen. Solen värmer skönt ute nu, det känns verkligen som vår ute. Daniel tvättade bilen.

Melwin var på kalas hos Wictoria på kvällen, Emelie och Mikael var med där en stund. Efter att Melwin kommit hem åt vi middag, Fannys recept på kycklinggryta, den är jättegod. Efter det var det lördagsmys och film tillsammans med Emelie och Mikael. Emelie ville övningsköra en lite senare på kvällen. Tittade på film när vi kom hem igen. Melwin somnade runt 22:00. Jag lade mig runt 23:30.

Idag/söndag vaknade jag runt 08:30. Melwin och Daniel satt i soffan och hade precis ätit frukost. Daniel åkte iväg och fixade med Robins föräldrars bil. Melwin, Emelie, Mikael tog det lugnt framför tvn. Jag tvättade, plockade tvätt, diskade fixade i Melwins rum.

Fanny bjöd oss på en oreokaka i Robins lägenhet när Daniel kommit hem. Hon är duktig i köket min stora tjej både på att hitta på ny mat, laga och baka. Efter det ville Emelie övningsköra igen så det blev en tur runt Gamlebyviken med familjen.

Mikael och Emelie lagade god pizza till mat när vi kom hem. Fanny kom hit och var hos oss. Robin skulle åka och jobba till torsdag igen och då flyttar Fanny hem. Mamma och pappa kom hit en stund på kvällen. Melwin och jag tog det lugnt i sängen framför en film. Somnade tidigt.

Likes

Comments

Natten till måndagen var jobbig för Melwin som hostade mycket, samt för oss som vaknade av hans hosta. Han hostar så att han nästan får kräkas upp slemmet. Han tycker det är jobbigt och obehagligt att hosta.

Daniel och jag vaknade av att telefonerna larmade, vi var jättetrötta efter att vi varit vakna mycket på natten. Melwin sov när vi gick upp, han skulle vara hemma (eftersom hostan var så jobbig) med Emelie som hade migrän. Daniel och jag åt frukost och fixade oss. Daniel åkte före mig. Jag cyklade till jobbet och det var jättekallt, jag glömde att ta på mig utanpåbyxor. Dessutom började det att snöa.

Fanny var i skolan. Jag pratade med Emelie och Melwin några gånger under dagen och ingen av de var speciellt pigga. Melwin var genomförkyld och hostig och Emelie mådde illa och hade huvudvärk.

Gick en kort promenad med två kollegor på lunchen, kan tala om att det var kallt och blåsigt. Men samtidigt skönt med dagsljus och frisk luft.

Daniel hämtade mig när jag slutade, vi hämtade cykeln senare. Möttes av en febrig och hostig son, liggandes i soffan med Fanny. Emelie sov och hade sovit nästan hela tiden som Fanny varit hemma. Jag lagade mat som vi alla åt. Emelie åkte hem och sov hos Mikael. Fanny var hemma och instängd i sitt rum. Sedan blev det film med sonen och mysa med honom. Det är nästan enda gången som han gillar att vara nära och sitta i famnen. Han somnade av ren utmattning tidigt. Daniel och jag satt en stund i soffan framför tvn. Daniel och jag var trötta och somnade ganska tidigt.

Natten till tisdagen var återigen jobbig för Melwin som vaknade och hostade många gånger. Eftersom jag haft hosta varje vinter sedan jag föddes, så vet jag hur jobbigt och ansträngande det är. Så fort han somnade så började hostan. Som tur var hade jag sagt till på jobbet att jag skulle vabba, man orkar inte jobba när man efter 4 nätter inte har sovit. Daniel har lättare att somna om än mig som kan ligga vaken i timmar.

Daniels klocka ringde 05:30, Melwin vaknade till då men somnade om igen. Han vaknade kl 06:30 och tittade på en film på paddan. Jag hörde slumrade till 08:00, han hostade så mycket och var besvärad av hostan. Klockan 08:00 gick jag upp och gjorde frukost på sängen till oss. Vi satte på pojken med guldbyxorna som vi tittade på. Efter filmen badade vi för att Melwin skulle få sitta i fukt som är bra vid falsk krupp.

Jag hade lovat Melwin att göra en play doh (deg) så det gjorde jag när vi badat klart. Han orkar inte leka så mycket innan han lägger sig och tittar på film igen. Vi åt lunch när Fanny och Daniel kom hem på lunch. Efter det var Melwin leksugen igen och ville göra "Kims lek" (man plockar fram ett antal saker och så ska man memorera dem, en tittar bort och den andre plockar bort en sak, den som då tittat bort ska gissa vad som saknas och så fortsätter det).

Mormor kom förbi med en Semla, med vaniljkräm inuti, det var gott. Melwin fick bulle. Jag gjorde en nötköttsgryta vid lunch som fick stå på tills middagen vid 17:00.

Melwin var mycket sämre i hostan, han hostade hela tiden, hur mycket slem finns det i en liten pojke. Vi tittade på film igen och myste i soffan och sonen somnade av utmattning från hostan. Hann och sova i 15 minuter innan hostan väckte honom igen. Han blir både arg och ledsen men ville inte ens prova att somna om igen. Stackars liten vad det gör ont när man ser att sina barn lider... Han blev glad när Fanny och Emelie kom hem och satte sig en liten stund med lite lego. Han gick efter en stund in till vår säng och lade sig och vilade. Han får Mollipect, ljummet honungsvatten, bisol duo och fishermans halstabletter (i skrivande stund).

Vi åt en supergod köttgryta till middag, alla åt mycket utom Melwin som inte hade någon aptit.
Fanny och jag skjutsade bort Emelie till Mikael ett tag men hon sov hemma. Fanny var med Alma och tränade. Melwin och jag tittade klart på pojken i guldbyxorna innan han somnade. Jag bloggade innan jag lyssnade på en bok.

Natten till i onsdagen fick Melwin äntligen sova utan att ens hosta en gång. Jag gav han en Bisol duo på eftermiddagen och sedan slutade hostan vara så intensiv, gav han även en till på kvällen och hostan försvann till natten. Så skönt för honom. Det var såklart skönt för oss med som inte sovit på 4 nätter.

Vaknade av larmet på Daniels och min telefon vid 6:30. Vi gick upp och gjorde oss klara och åt frukost. Melwin vaknade till och gick på toaletten, efter det kröp han ner och somnade hos Fanny. Han måste verkligen ligga och sova nära någon, han söker trygghet och värme på nätterna.

Emelie var i skolan men började efter oss. Dagen på jobbet har gått fort som alltid. Mamma åkte ner och bytte av Fanny vid 11:30 som skulle till skolan och mamma skulle vara hos Melwin tills Emelie kom hem 13:30. När jag kom hem så tittade de på tv. Jag lagade mat som vi åt när alla var hemma. Emelie åkte i väg med Mikael och hans mamma och fikade på Espresso house.

Hon kom hem ganska tidigt på kvällen. Daniel, Melwin och jag tittade på film. Fanny var på sitt rum hela kvällen. Melwin och jag lade oss tidigt, jag var så trött. Lyssnade på en bok innan jag somnade.

I torsdags vaknade Daniel, Melwin och jag av telefonens alarm 05:30! Melwin satte sig upp direkt och sa mamma säg att det är lördag och ingen skola, tyvärr Melwin två dagar kvar sa vi... Daniel satte på morgontv åt Melwin och jag gick in i duschen. Daniel duschade efter mig. När vi hade klätt på oss så åt vi frukost, Melwin äter alltid frukost på fritids. Idag efter Melwin slutat skolan skulle Wictoria följa med hem och leka. Daniel åkte och jobbade. När Melwin och jag var klara lämnade jag Honom på fritids. Eftersom jag fått benhinneinflammation så fick jag ta bilen då det var för kallt för att cykla till jobbet.

Tjejerna var i skolan men började senare än oss. På lunchen gick jag upp till mitt gamla jobb och lämnade tillbaka böcker till Pernillas barn, som Melwin lånat. Jag åt lunch med de också. Mamma hämtade Melwin och Wiki och lämnade de till Emelie hemma. De lekte ute en stund och sedan inne. Emelie rensade Holgers bur och då tittade de på. Jag lagade barnens favoritmat när jag kom hem, spagetti och köttfärssås. Wiki åt hos oss innan hon åkte hem.

På kvällen var Mikael hos Emelie ett tag. Fanny åkte till Robins lägenhet, han kom hem från Lund (där han jobbar) lite senare. Melwin och jag tittade på en film. Melwin somnade runt 20:00. Daniel jobbade över så han kom hem när vi lagt oss.

I fredags gick jag, Melwin och Daniel upp vid 5:30, vi gjorde oss klara och åt frukost. Daniel och jag lämnade Melwin på fritids och sedan fick jag skjuts till jobbet. Fanny och Emelie var i skolan, de slutade tidigt. Dagen på jobbet gick fort. Fanny och Emelie tog hand om Melwin vid 13:30.

Mamma hämtade och skjutsade hem mig. Jag lagade mat som vi åt. Mikael kom till Emelie på eftermiddagen. Melwin hade nu blivit mer hostig och snorig igen, stackars min pojke det verkar ta lång tid innan det försvinner. Vi myste i soffan en stund med Melwin.

Emelie övningskörde med Daniel på kvällen, Mikael var med. Jag var ute och gjorde ärenden med Fanny innan hon åkte hem till Robin på kvällen. När jag kom hem så tittade Daniel, jag och Melwin på fångarna på fortet. Melwin och jag var trötta och lade oss tidigt. Daniel satt uppe längre än oss. Det är egentligen lite tråkigt att man alltid är så trött på fredagar. Fredagar är ändå mysiga och man vet att man har helgen framför sig. Tycker att helgerna går för fort.

I lördags gick Daniel, Emelie Mikael och Melwin upp tidigt och åt frukost utom Melwin. Jag vaknade 8:30 och då gick jag upp och sa hej då till Daniel, Emelie och Mikael som skulle med Mikaels mamma till Stockholm och köpa bil. Melwin och jag skulle vara hemma och ha mamma och son dag.

Jag gjorde frukost som vi åt framför tvn i vår säng. Melwin gillar att äta frukost på sängen och titta på film. När vi tittat klart på filmen tog vi oss ett bad. Jag tvättade och plockade. Melwin fick önska vart vi skulle äta lunch och det blev Corner. Mamma kom hit och följde med oss till Corner för att äta middag, eftersom Daniel tagit vår bil. Han är fortfarande så hostig och förkyld och åt inte upp allt.

När vi kom hem så kom Fanny hit en liten stund. Hon gick sedan ut med Robin och åt på restaurang. Melwin och jag lekte med Lera. Vi tittade på film och myste. Daniel och Emelie kom hem kl 20:00. Då åkte jag och Emelie en tur i Lucynas bil. Jättefin var den. Melwin och Daniel tittade på film när jag vi kom hem. Mikael var med Emelie och sov hos henne. Vi tittade på film tillsammans på kvällen.

Idag söndag sov jag länge ända till 9:30. Då var Emelie, Daniel och Melwin redan vakna. Jag och Emelie åt frukost för Melwin och Daniel hade redan ätit. Mikael sov längre och åt när han vaknade. Daniel hade varit och tvättat bilen vid 7:00 på morgonen, han kan inte sova länge på helgerna.

Emelie ville övningsköra så det gjorde vi medan Mikael åkte hem en stund. Emelie och jag gjorde lite ärenden medan Daniel och Melwin var hemma. Melwin är så hostig nu igen och Emelie har blivit hostig och har ont i halsen så det blir en hemmadag för dem imorgon.

Fanny kom hit på eftermiddagen och då ville Emelie ut och övningsköra igen. Daniel hade lagat mat till oss alla som var klar när vi kom hem. Mikael kom till Emelie. Vi tittade på en film på kvällen Daniel, Melwin och jag. Vi drack te allihopa lite senare. Melwin och jag lade oss tidigt för vi var så trötta.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

Natten till måndagen vaknade jag bara en gång, (för att gå på toaletten) det är olikt mig, jag brukar vakna flera gånger per natt. Så skönt, men jag var ändå trött när klockan larmade. Jag måste kliva upp med en gång telefonen larmar för annars ligger jag och somnar om.

Daniel och Mikael hade gått upp lite före mig. Väckte Melwin som inte ville gå upp, han kom i säng sent på söndagskvällen. Han satte sig framför tvn i soffan och klädde på sig. Vi andra åt frukost tillsammans efter att alla klätt på sig och fixat sig. Jag tog cykeln och gick med Melwin bort till fritids. Sedan cyklade jag till jobbet. Tjejerna var i skolan.

På jobbet hade vi olika möten, dagen gick så fort. Emelie hade hämtat Melwin på skolan eftersom han var så trött. När jag kom hem låg båda systrarna och sov och Melwin satt framför tvn. Melwin tycker det är konstigt att de alltid är trötta och sover.

Daniel kom hem med Ica matkasse och Emelie och jag började laga mat. Daniel åkte i väg ett ärende medan vi lagade maten. Vi andra åt middag, maten var jättegod. Fanny åkte hem till Robin och Emelie var hemma hos oss på kvällen. Vi tittade på tv på kvällen medan Daniel var ute och gick. När han kom hem nattade jag Melwin. Efter det låg jag och lyssnade på en bok.

I tisdags gick vi upp tidigt. Daniel och jag åt frukost efter att vi gjort oss klara medan Melwin tittade på barnprogram på tv. Han klädde på sig efter lite tjat. Jag och Daniel lämnade honom på skolan. Daniel skjutsade mig till jobbet. Tjejerna var i skolan men började senare än oss. Var ute och gick en promenad på lunchen. Daniel hämtade mig när han slutade för då slutade jag. Vi hämtade Melwin på vägen hem.

När vi hämtat Melwin och kommit hem så lagade jag mat. Emelie åkte till Mikael efter maten och sov hos honom. Fanny kom och hämtade Melwin som skulle sova över hos henne och Robin. Han gillar verkligen att vara och sova över hos dem.

Fanny skickade snapchat vad de gjorde, Melwin och Robin busade massor. Daniel och jag var trötta och lade oss och tittade på film. Daniel skulle upp klockan 03:00 så han somnade klockan 21:00. Eftersom jag var så himla trött så somnade jag med vid 21:00.

Onsdag vaknade jag klockan 03:00 när Daniel gick upp, gick på toa och somnade om igen. Vaknade av mitt larm klockan 05:30. Så konstigt det kändes att vakna helt själv på morgonen, det var så lugnt och tyst. Jag gjorde mig klar och gick till jobbet, måste bara säga att jag är piggare på dagen när jag gått till jobbet på morgonen. Jag har fått problem med benhinneinflammation nu så jag får ont när jag går. Jag får som kramp i skenbenen och det gör ont att gå.

Fanny lämnade av Melwin hos mormor och morfar vid 12 när hon började skolan. Fick akupunktur på lunchen. Mormor och Melwin var i lekparken och busade. När jag kom hem från jobbet så lagade Daniel och jag mat. Fanny var här en stund men åkte till Robin efter det. Emelie var med Mikael och de sov hos oss. Melwin och jag tittade på tv efter alla vardagsbestyr. Jag nattade Melwin. Sedan lyssnade jag på en bok innan jag somnade.

I torsdags vaknade Daniel och jag 05:30 av att Melwin hostade, han hade fått falsk krupp. Så jobbigt det är. Alla våra barn har haft det. Men tror att Melwins är värre än tjejerna, han har det tuffare och har det fler dagar efter varandra. Vi gick upp och väckte honom. Han vaknade och satte sig i soffan och klädde på sig.

Daniel, Mikael och jag åt frukost efter att vi gjort oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids och fortsatte min promenad till jobbet. Fanny och Emelie var i skolan. Jag gick en promenad med en kollega på lunchen.

När jag slutade kom mamma och hämtade mig. Vi gick på stan och gjorde några ärenden och hämtade mina fina glasögon. Vi hämtade Melwin på vägen hem. Jag lagade mat till oss som vi åt när alla var hemma. I posten hade jag fått mitt handledarbevis att få övningsköra med Emelie så hon ville såklart ut med en gång. Alla ville följa med så vi åkte ut till Gertrudsvik. Emelie har kört EPA-traktor en del så det gick jättebra för Emelie att köra. Hon fick köra hela vägen hem och parkera.

När vi kom hem nattade jag Melwin. Efter det tittade jag på tv en stund med Daniel. Fanny var med Robin hos honom. Emelie var med Mikael hos oss, han sov hos Emelie.

I fredags vaknade vi tidigt, vi väckte Melwin som klädde på sig och satte sig i soffan framför barnprogram. Vi gjorde oss klara och åt frukost tillsammans. Daniel lämnade Melwin på fritids. Jag tog en promenad till jobbet, hade så ont i skenbenen att jag höll på att inte komma till jobbet, men tvingade mig att gå... Fanny och Emelie var i skolan. På lunchen var jag och en kollega ute på stan och gjorde ärenden.

Daniel hämtade mig när jag slutade. Vi åkte hem och lagade mat. Jag myste med Melwin som var genomförkyld. De åt lax och jag kycklinggryta. Mikael kom till Emelie. När vi hade ätit körde Emelie en sväng och vi köpte lite fredagsmys. När vi kom hem tittade vi på film och myste. Fanny var hos oss en stund och sedan var hon hos Robin.

I lördags vaknade Daniel jättetidigt och gick upp och åkte i väg. Han lade solfilm i Jannes bil ( Robins pappas). Melwin har hostat en del på natten. Melwin och jag vaknade ganska tidigt, Melwin var genomförkyld och hostig med falsk krupp. Vi tittade på film i vardagsrummet. Mikael åkte och tränade vid 9:00. Vid 10:00 kom Fanny och Robin hit och åt frukost, verkligen supermysigt. Melwin var inte så pigg och åt inte så bra.

Efter att vi plockat undan åkte vi alla ut och övningskörde med Emelie, hon är så duktig på att köra att hon nu kan köra i centrum med trafik. Jag handlade när vi var ute. När vi kom hem slappade vi framför tvn.

Skulle haft faster på besök idag men ställde in det då Melwin var dålig. Lagade lasagne och sallad till mat. Vi åt när Daniel kommit hem på kvällen. Fanny var hos oss ett tag medan Robin tränade, sedan var hon med honom. Vi andra tittade på film och njöt av att set var lördag. Melwin och jag somnade tidigt. Emelie och Mikael somnade också tidigt.

I dag/söndag vaknade Melwin och jag vid 7:00 när Daniel var vaken. Melwin har hostat mycket hela natten, han har så mycket slem, så får han krupp på natten. Det är synd om honom. Vi satte på en film. Sedan åkte vi i väg och gjorde några ärenden. Under tiden tränade Mikael. Emelie ville övningsköra också så det gjorde vi.

När vi kom hem tittade vi på en film till, jag passade då på att blogga lite. Fanny kom hem då Robin åkte till Lund för att jobba hela veckan. Daniel och jag somnade i soffan efter två sömnlösa nätter. Vi åt mat när vi vaknade. Efter det ville Emelie ut och köra igen så det gjorde vi. Vi skjutsade hem Mikael.

När vi kom hem gjorde Emelie fruktsallad som vi åt med kvarg och glass. Melwin somnade runt 20:00 och utmattad av sin hosta. Jag har bloggat färdigt och ska snart sova.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags när Daniel och jag vaknade konstaterade vi att vi mycket trötta, men när vi väl kom ur sängen så gick det bra. Tycker det känns jobbigare att gå upp på morgnarna nu än i höstas. Det verkar som att många är trötta nu.

Vi gick upp och åt frukost och väckte sonen som motsträvigt gick upp och satte sig framför tvn. Han klädde på sig vid tvn och Daniel och jag gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på skolan och efter det fick jag skjuts med Daniel till jobbet.

Tjejerna började senare och var i skolan. Jag flexade hem lite tidigare. Daniel hämtade Melwin. När jag kom hem badade jag och gjorde mig i ordning. Jag blev hämtad av Mathias, Linda och Maria vid 17:50. Mathias släppte av oss vid Guldkant. Vi åt god mat och hade jättetrevligt. När vi var klara tog vi en promenad till Jennifer och tittade på hennes lägenhet. Mathias hämtade oss och skjutsade hem oss.

När jag kom hem sov Melwin. Jag var trött och lade mig med en gång. Emelie var hemma och tog det lugnt. Daniel satt vid tvn.

I tisdags gick Daniel och jag upp och gjorde oss i ordning. När vi skulle äta frukost väckte vi Melwin som gick upp direkt och satte sig framför morgon-tv en stund. Emelie sov. När vi var klara skjutsade jag Melwin till fritids och åkte till jobbet efter det. Daniel jobbade med. Tjejerna var i skolan på dagen.

När jag slutat hämtade jag Melwin på fritids, vi åkte hem. Tog det lugnt i soffan en stund och efter det när Daniel kommit hem lagade jag mat. Vi åt mat och plockade undan. Vi satte oss vid tvn en stund. Vi skjutsade Fanny till affären, Melwin var med henne och handlade. Vi var iväg och tittade på en bil med Mikael. Mikael sov hos Emelie. Jag och Melwin lade oss och somnade direkt när vi kom hem.

I onsdags gick Daniel, Mikael och jag upp tidigt. Vi åt frukost tillsammans och gjorde oss klara. Vi åkte alla samtidigt. Emelie och Melwin låg och sov när vi åkte hemifrån. Jag tog en promenad till jobbet. Emelie hade så ont i sin brutna tå så hon skulle vara hemma och vila. Melwin ville då passa på att vara hemma och mysa med henne.

Mormor och Melwin var med Emelie till sjukgymnasten. Han drog och tryckte i hennes rygg. Han sade att nu finns det inget mer att göra även om hon har ont, han har fått igång rörligheten i revbenen i alla fall. Antingen försvinner smärtan eller blir den kronisk. Det återstår att se.

När jag kom hem spelade Emelie och Melwin spel. Jag, Daniel och Melwin åkte och handlade. Vi var och köpte grejer till vår hamster Holger. Melwin tittade på fiskarna och konstaterade att Nemo var i akvariet. Vi lagade mat när vi kom hem. Emelie, Mikael och Melwin gjorde rent buren till Holger. Vi åt mat som vi lagat. Efter det tog vi det lugnt i soffan en stund och sedan nattade jag Melwin och somnade tidigt själv. Fanny sov hos Robin.

I torsdags gick vi upp tidigt som vanligt alla utom Emelie. Vi åt frukost tillsammans även om ingen är så speciellt hungrig så tidigt. Melwin tittade på tv mesans vi klädde på och fixade oss. Melwin är trött på morgonen och klär på sig efter lite tjat framför tvn. När vi var klara åkte Daniel och Mikael till jobbet. Jag gick med Melwin till fritids och efter det tog jag promenaden till jobbet. Emelie och Fanny var i skolan.

När jag slutat hämtade mamma mig så vi hämtade Melwin på fritids och efter det åkte vi till frisören med Melwin. Han fick sitta i barnrummet och titta på film när frisören klippte honom. Han hade bestämt frisyr efter en bild på internet. Han blev så nöjd och glad. Mormor som hämtade oss tyckte att han var jättefin.

Väl hemma lagade jag mat, pasta och carbonara hade Emelie bestämt. Emelie var på kurs på körskolan, för bil. Daniel jobbade över så han åt när han kom hem. Melwin och jag tittade på film på kvällen. Daniel nattade Melwin och jag tog det lugnt i soffan. Emelie kom hem runt 21:00. Fanny var med Robin hos honom.

I fredags väckte Melwin mig och då var de dags att gå upp. Daniel var redan uppe. Vi åt frukost och klädde på oss. Jag tog bilen och lämnade Melwin på fritids. Daniel åkte och jobbade. Tjejerna var i skolan. Mamma hämtade Melwin på skolan och åkte hem till Emelie med honom. De bakade en morotskaka. När jag slutade hämtade jag Maria och så mötte vi Linda hos Camilla. Vi grattade Camilla på hennes 50 års dag, GRATTIS igen! Vi stannade en liten stund och pratade.

När jag kom hem åt vi mat. Efter det kom Fanny, Mikael, farmor och farfar hit, vi firade Emelies födelsedag en dag för tidigt. Emelie fick pengar av farmor och farfar. Sedan fick hon 30 rosor och parfym av Mikael i halvårspresent. Vi fikade på kakor och morotskaka. På kvällen handlade vi lite. Melwin och jag somnade tidigt. Mikael sov hos Emelie. Fanny sov hos Robin.

I lördags gick vi upp tidigt Daniel, Melwin och jag. Vi sjöng för Emelie kl 7:30, det var första gången som hon sov på sin dag. GRATTIS vår älskade dotter på 16-års dagen. Hon fick en shoppingdag i Norrköping av oss. Hon fick pengar av Mikael, mormor och morfar i present. Vi alla gjorde oss klara och åt frukost. Vi hämtade Fanny vid 8:45. Sedan åkte vi alla till Norrköping.

Medan vi tjejer och Melwin gick i köpcentrum så kollade Daniel och Mikael runt i bilaffärer. Till lunch åt vi alla på Pizza hut, gott som alltid. Sedan fortsatte vi till centrum och gick i de köpcentrum som fanns där. Efter ett tag var vi alla trötta och sugna på att åka hem. Mikael köpte sig en fin bil.

När vi kom hem åt vi tacos med Robin, mor och far. Vi var alla trötta efter en heldag i Norrköping. Vi slappade efter maten. Senare åt vi tårta och sjöng för Emelie. Vi hade lördagsmys och tittade på film. Fanny sov hos Robin. Emelie och Mikael var i väg på fest på senare och kom hem sent.

I går/söndags vaknade jag klockan 7:00 och strax efter det vaknade Melwin, eftersom vi somnat på madrassen i vardagsrummet så satte vi på tvn. Daniel kom upp strax efter oss och åt en snabbfrukost! Han klädde på sig och åkte i väg och tvättade vår bil, den är vit sedan förstår ni själva hur den ser ut efter att vi kört den på landsvägen. Helst av allt skulle nog Daniel tvätta varje dag för att bilen skulle vara ren och fin. Daniel är så pedant med sina (våra) bilar. Såklart det är kul med en ren bil men jag tycker bara den går och köra så bryr jag mig inte så mycket...hihihi.

Tvättade och plockade lite. Vi gjorde några ärenden när ungdomarna vaknat och hade ätit. Vi tog det lugnt ett tag och sedan var det dags för Melwin med innebandyn. Både Fanny, Robin, Emelie och Mikael var med och tittade, så Melwin var så nöjd över att det var många som tittade på honom.

När vi kom hem lagade jag mat medan Daniel, Emelie och Mikael var ute med Mikaels bil, de testade lite saker. Melwin satt framför tvn. Vi åt faijita och pasta. Efter maten tog vi det lugnt framför tvn. Melwin somnade sent och jag med. De andra lade sig lite tidigare och somnade.

Likes

Comments

I måndags gick Melwin, jag och Daniel upp när klockan larmade. Fanny sov fortfarande och Emelie var hos Mikael, hon kom hem när vi åkte. Melwin tittade på morgon-tv medan Daniel och jag åt och gjorde oss klara. Melwin är inte så hungrig på morgonen så han äter frukost på fritids. Jag lämnade sonen på fritids när vi var klara. Det var kyligt ute så Melwin fick ha pälsmössa och overall. Tjejerna var i skolan. Jag jobbade och hade som vanligt en trevlig dag på jobbet.

Jag hämtade Melwin när jag slutat jobba. Daniel jobbade över så jag lagade maten, vi gjorde pasta och carbonara till middag. Mysig stund med barnen vid matbordet där vi pratar om allt och man blir lite mer delaktig i det som händer i barnens liv. Vi fixade och plockade undan och när vi var klara satte vi oss framför tvn. Daniel kom hem runt 20:00. Jag nattade Melwin så Daniel kunde äta och ta det lugnt. Jag lade mig tidigt. Tjejerna var ensamma hos oss.

I tisdags hade jag under natten funderat på att jag ville gå till jobbet. Så jag, Daniel och Melwin gick upp lite tidigare. Vi gjorde oss klara och åt frukost. Tjejerna sov eftersom de började senare än oss. Daniel lämnade Melwin på dagis. Jag gick en promenad till jobbet, så skönt det är att gå, man rensar tankarna och får frisk luft. Tjejerna var i skolan. Fanny hämtade mig när jag slutat. Vi åt mat när jag kom hem. Emelie och jag gjorde några ärenden när vi hade ätit. Jag skjutsade Emelie hem till Mikael, hon var där en stund. Daniel var ute och gick en promenad. Fanny, Melwin och jag tittade på tv. Jag nattade Melwin och efter det gick jag upp och tittade på tv med Daniel ett tag till innan jag lade mig.

I onsdags gick vi upp tidigt Daniel, Melwin och jag. Melwin gick direkt och satte sig vid tvn och Daniel och jag gjorde oss i ordning och åt frukost efter det. Daniel lämnade Melwin på fritids till frukost. Jag tog en härlig promenad till jobbet. Tjejerna var i skolan men började senare än oss.

Klockan 9:30 kom Emelie till mitt jobb, jag följde med henne till samrehab för rehab av bröstkorgen eftersom hon har ont i nyckelbenet sedan mopedolyckan. Sjukgymnasten trycker så det knakar i revbenen, Emelie är tuff och säger ingenting. Hon var förra gången stum i första och andra revbenet och nu var hon stum i tredje, fjärde, femte och sjätte revbenet på höger sida. Emelie tyckte att det denna gången var lite läskigt, hon hörde hur det knakade och undrade om det var normalt. Det var det. När vi gick tillbaka släppte jag av henne på skolan. Själv gick jag till jobbet.

När jag slutade kom Fanny och Melwin och hämtade mig vid jobbet. Fanny hade hämtat Melwin på fritids. När vi kom hem lagade jag mat eftersom Daniel jobbade över även denna kvällen. Mikael kom till Emelie och sov över. Vi tittade på tv innan jag nattade Melwin. Fanny var och sov hos oss på kvällen. Vi lade oss ganska tidigt eftersom alla var trötta.

I torsdags gick vi upp tidigt och gjorde oss i ordning. Vi åt frukost tillsammans. Fanny hade sovit hos Robin. Emelie sov när vi alla gick. Jag lämnade Melwin på fritids och gick till jobbet efter det. Tjejerna var som vanligt i skolan. Var och fick akupunktur, det är så avkopplande och denna gången somnade jag hårt. Vaknade och var lite smått förvirrad. Daniel hämtade mig när han slutat. Vi åkte tillsammans och hämtade Melwin. Åt lite snabbt när jag kom hem. Gick bort till Maria E och träffade Linda utanför, vi hade med oss en liten present och sedan fikade vi där. Mysigt att få lite egentid med vänner på kvällen. På hemvägen mötte Daniel upp mig eftersom han var ute och gick. Melwin var hemma hos Emelie och Mikael och tittade på tv. Det känns bra att äntligen ha kommit igång med promenader. Jag har märkt att jag sover mycket bättre på nätterna av att röra på sig och dels få rensa och sortera tankarna lite. När vi kom hem nattade jag Melwin medan Daniel åkte och handlade. När Melwin somnat satt Daniel och jag vid tvn en stund innan jag lade mig. Mikael sov hos Emelie.

I fredags gick alla utom Emelie upp tidigt. Vi åt frukost tillsammans efter att vi alla gjort oss klara. Daniel åkte först och sedan Melwin och jag, efter att jag lämnat honom på fritids tog jag en härlig promenad till jobbet. Mikael åkte efter att jag och Melwin gått. Emelie började senare. På jobbet var jag så trött så dagens kändes extra lång men till slut blev det helg. Mamma och Melwin hämtade mig och skjutsade hem oss. Daniel kom hem ungefär samtidigt och då åkte vi och Melwin och handlade och gjorde ärenden. Vi lagade mat när vi kom hem. Emelie var med Tilde hos henne och efter det var de ute. Daniel, Melwin och jag hade fredagsmys framför några filmer på kvällen. Vi alla tre var trötta och somnade tidigt. Fanny skjutsade hem Emelie. Mikael kom till Emelie lite senare.

I lördags sov vi länge allihopa. Daniel och Melwin vaknade först. Daniel åt frukost och åkte sedan i väg och tvättade bilen. När jag och ungdomarna vaknat åt vi frukost tillsammans. Sedan gjorde alla sig klara för en promenad på Gränsö. Det var verkligen ljuvligt väder, varmt och skönt och härlig sol. Daniel hade köpt en ny tv-antenn som han fixade med. Fanny kom förbi en stund. Vi fixade lite hemma. Emelie och jag var och gjorde några ärenden. Vi åt hemmagjord pizza till mat, den blev jättegod. På kvällen hade vi köpt lite godis och hade filmmys med ungdomarna. Emelie och Mikael busade och då slog Emelie i sin lilltå i det hårda armstödet på soffan och bröt lilltån. Hon hade värk i tån hela kvällen. Hon klagade ändå inte så mycket. Fanny kom förbi en stund på kvällen igen och snackade lite, efter det åkte hon hem till Robin. Vi gick och lade oss sent. Mysigt att ha ungdomarna hemma så man vet vad de gör och vart de är.

I dag söndag gick vi upp ganska tidigt. Melwin och jag satte oss och tittade på morgon-tv medan Daniel satte på ugnen och gräddade frukostfrallor. Daniel dukade fram frukost och ungdomarna åt med oss. Efter det slappade vi alla vid tvn. Runt lunch åkte vi ut med familjen Elmerfjords till Sandviken och grillade lunchen, korv med bröd. Tyvärr valde vi fel sida för det blåste från sidan in så det var kallt, men så mysigt ändå. Solen sken tills det var dags att packa ihop. Killarna lekte. Emelie och Mikael åkte hem före oss. Melwin och Alvin skulle leka en stund så Alvin åkte med oss hem.

Emelie vilade när vi kom hem, hon hade så ont i tån. Mikael hade varit iväg en stund men kom tillbaka till Emelie. Vid 15:40 åkte vi hem med Alvin och åkte till gympasalen vid Skogshaga. Melwin började på innebandy för första gången. Han har velat börja spela innebandy länge. Han spelar innebandy från det att han vaknar till han går och lägger sig. Han gillar det jättemycket, han spelar det varje dag på rasterna i skolan. Kul att han hittat sin grej. Han tyckte att träningen var jättekul och längtar redan till nästa gång.

När vi kom hem hoppade Melwin i badet. Daniel lagade mat och jag plockade in tvätt i garderoberna. Vi åt mat och efter det åkte Emelie och Mikael iväg ett tag. Melwin och jag tittade på film samtidigt som jag bloggade lite. Daniel nattade Melwin som somnade fort. Nu ska jag vara lite social med min man och titta på tv. Det är så roligt att titta på tv nu sedan vi köpt en större eftersom man ser både bild och text bra.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments