I måndags gick Melwin, Daniel och jag upp tidigt. Mikael hade redan duschat när vi kom upp. Jag och Daniel duschade efter varandra och klädde på oss, medan Melwin åt macka i sängen framför morgon-tv. Daniel, Mikael och jag åt frukost tillsammans. Jag lämnade Melwin på frigids och fortsatte till jobbet. Tjejerna var i skolan men började senare.

På jobbet var det fullt upp. Emelie kom till mitt jobb vid 16:00, då hämtade vi Melwin och åkte och handlade. Mötte Mikael vid affären. Han var med in och handlade mat till sig själv. Vi åt när Daniel kom hem. Mamma hämtade Melwin och mig och då gick vi en skön promenad på Gränsö. Så underbart härlig miljö. Melwin gillar att gå i naturen precis som jag gör.

När vi kom hem lade jag mig hos Melwin och läste en bok innan han somnade. Efter det satt jag i soffan och pratade med Daniel och Emelie en stund. Somnade relativt tidigt.

I tisdags gick Daniel upp före Melwin och mig, han åkte till jobbet när vi gick upp. Melwin tittade på morgon-tv och jag duschade. Vi åt frukost när jag hade fixat mig. När vi var klara så lämnade jag honom på fritids. Jag gick sedan till jobbet, det gjorde ont i min fot när jag kom fram till jobbet. Den har nog inte blivit bra än. Den var svullen och gjorde ont. Fanny och Emelie var i skolan.

Mamma hämtade Melwin vid 16:00 och efter det hämtade hon mig. Vi åkte till Gränsö och gick en promenad. Jag blir lugn och avkopplad av att vara på Gränsö. Melwin tycker att det är spännande med fåren och lammen. När vi hade gått skjutsade mamma hem oss. Vi åt mat tillsammans med Daniel, Emelie och Mikael.

Vi hade fått leverans av vår fina ytterdörr dock kom Daniel på att låset var fel, så det ska vi byta på lördag. Det kommer bli så fint när huset får ny fasad och dörr. Vi kommer byta några fönster åt gången.

Vi plockade och fixade hemma innan det var dags för nattning av sonen. Jag läste för Melwin innan han somnade. Mikael åkte hem och sov. Daniel och jag satt vid tvn en stund innan jag lade mig. Fanny var hos Robin.

I onsdags vaknade Melwin och jag vid 06:30, då gick Emelie med upp. Daniel och Mikael hade gått upp och åkt innan vi vaknade. Emelie och jag gjorde oss i ordning. När vi var klara åt vi frukost med Melwin som hade klätt på sig. Jag lämnade Melwin på fritids och åkte ner till jobbet. Emelie och Fanny var i skolan.

På lunchen fick jag akupunktur för stress. Jag kan tala om att det hjälper. Har jag inte fått det på två veckor så känner jag av att jag blir lättstressad. Efter får jag kulor som bakom örat som har långtidsverkan.

Fanny hämtade hem Melwin från fritids. Melwin gillar att bli hämtad och vara med systrarna. Sedan lagade hon köttgryta till dem och Robin. Hon är duktig min tjej på att laga mat, hon har viljan och är intresserad.

Jag var med Emelie på barnhälsan på samtal. Nu börjar rädslan att släppa taget om Emelie. Sakta men säkert ska hon nu börja sitta på en moped och efter det även åka lite. När vi kom hem hämtade vi Melwin hos Fanny och Robin.

Daniel hade en körning till Stockholm och kom hem sent. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Mamma kom förbi och pratade en stund. Lade Melwin tidigt, han hade ont i halsen och kände sig inte så bra. Jag somnade efter att jag lyssnat på en bok.

I torsdags gick Melwin och jag upp samtidigt som Daniel. Jag duschade före Daniel. När vi klätt på oss åt vi frukost tillsammans. Jag hade under natten fått ont i halsen och kände mig sliten och ruggig. Melwin klagade också på halsont och huvudvärk. Jag lämnade Melwin på fritids och Daniel åkte till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Kände mig inte pigg på jobbet men var kvar hela dagen. När jag åkte hem hämtade jag Melwin på skolan som inte heller kände sig okej. När vi kom hem lade vi oss i sängen och tog det lugnt. Daniel kom hem och lagade mat till oss. Emelie och Mikael var hemma. Melwin och jag lade oss efter maten. Jag kände mig febrig och Melwin hade nu fått feber också. Vi somnade tidigt efter en kort film. De andra var uppe längre än oss. Vaknade av att jag svettades och Melwin var febervarm.

I fredags vaknade Melwin och jag när klockan ringde. Daniel hade redan åkt till jobbet. Melwin hade feber och jag kände mig inte helt frisk heller, jag fick vara hemma med Melwin som hade ont i halsen och hade feber. Eftersom vi sovit oroligt så efter att jag sjukanmält oss så somnade vi om en liten stund. Emelie åkte till skolan runt 07:45.

Melwin och jag gick upp klockan 08:00 och åt lite frukost i sängen. Vi tittade på en film och tog det lugnt. Fanny kom hem. Melwin och jag gick upp och satte oss i soffan. Melwin satt och gosade i min famn hela dagen. Ibland orkade han gå upp och leka korta stunder. Jag kände mig sliten med halsont och huvudvärk. Hade nog lite feber jag med.

Fanny solade ute på altanen. Vi satt ute en stund i skuggan. Emelie kom hem och solade lite hon med. På sen eftermiddag åkte hon i väg till lysingsbadet, för en kväll med hennes klass. Hon slutar 9:an. Vi åt kalops till middag, jättegott. Fanny och Robin åt med.

På kvällen tog vi det lugnt framför tvn. När Emelie kom hem var hon med Fanny och Robin en stund. Jag och Melwin somnade tidigt. Emelie kom hem och lade sig direkt.

I lördags vaknade Daniel och jag runt 07:00. Daniel gick upp och jag låg kvar 30 minuter. Jag gick upp och duschade och gjorde mig klar. Daniel, Emelie, Melwin och jag åt frukost tillsammans. Melwin var mycket piggare även om hans hals gjorde ont. Jag kände mig sämre med ont i kroppen, hes och hostig.

Klockan 08:30 hämtade vi mamma och åkte till Linköping. Daniel hade inte tid att följa med. Vi skulle byta ett lås på Bauhaus som vi köpt fel. Efter det var vi en kort sväng på ikanohuset. Jag köpte lite examenskläder till Melwin. Melwin är en kille som vill bestämma kläder helt själv, han har bra smak. Han ville ha en rosa långärmad Gant-skjorta men jag köpte en kortärmad pikétröja istället. En skjorta kan bli för varmt om det blir varmt på avslutningen och studenten. Emelie hittade ingenting.

Åkte hem 13:00 för då orkade inte min kropp längre. Började bli ordentligt hes och hade lite feber. Daniel hade satt i nya ytterdörren när vi kom hem. Fanny och Robin hade åkt till Vetlanda för bröllop.

Mikael kom till Emelie. Melwin lekte med Linus de hade vattenkrig med Emelie och Mikael. På kvällen grillade vi. Efter det tog vi det lugnt framför en film. Nattade Melwin efter filmen. Somnade själv då. Emelie och Mikael sov hos oss.

I dag/söndags vaknade Daniel tidigt och gick upp och åt frukost. Melwin och jag sov längre. När jag vaknat hade Melwin precis gått upp. Vi gjorde frukost som vi åt ute på altanen. Jag hade ont i halsen och hade blivit mycket hes och hostig under natten. Melwin tittade på mig och sade mamma du låter konstig. Emelie och Mikael vaknade när Daniel satte i gång och spikade. De åt frukost på altanen.

Mamma och pappa kom förbi och fikade. Daniel har isolerat och börjat sätta upp panel vid dörren idag. Jag har handlat, tvättat, plockat servat Daniel, lagat mat och vilat för att vara piggare på måndag.

Ungdomarna har tagit det lugnt ute på altanen. Melwin har busat och lekt på gården. Han har blivit hostig idag under eftermiddagen. Fanny kom förbi en stund, när de kom hem från Vetlanda. Nu hade även hon fått ont i hals, huvud och kropp.

Fanny åkte hem till Robin efter att hon handlat med Emelie. På kvällen var det hockey som gällde. Melwin och ungdomarna somnade tidigare än Daniel och mig.

Ha en fin vecka...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags gick Daniel upp tidigare än Melwin och mig. Han åkte när vi gick upp. Melwin låg i vår säng och tittade på morgon-tv och fick frukost på sängen. Jag gjorde mig klar och åt frukost. När Melwin och jag var klara gick vi till skolan och jag lämnade honom på fritids. Mikael gick upp när vi åkte. Tjejerna var i skolan men började senare. Eftersom foten inte var bra än så hade jag bilen till jobbet.

På jobbet hade jag mycket att göra. Emelie hämtade hem Melwin från fritids när hon slutat skolan. När jag kom hem ville Melwin leka med en kompis, men kompisen kunde inte leka. Jag lagade mat. Daniel kom hem lite senare. Fanny var här en stund. Emelie var själv hemma. Vi satt i soffan framför tvn en stund efter vardagsplocket. Jag läste en bok för Melwin och nattade honom. Somnade ganska tidigt själv.

Min fot hade nu blivit grönblå. Den gjorde fortfarande mycket ont. Man ska inte klaga det finns mycket värre saker...Jag kan gå och stå alla fall.

I tisdags hade Daniel åkt och jobbat när Melwin och jag gick upp. Jag duschade och Melwin klädde på sig framför barnprogrammet på tvn. När jag hade klätt på mig så åt vi frukost. Jag lämnade Melwin på fritids när vi var klara. Jag cyklade ner till jobbet efter det. Tjejerna var i skolan men började senare än oss.

Jag hämtade Melwin från fritids när jag slutade. När vi kom hem var Melwin leksugen och ringde efter Linus som kom till Melwin. Emelie var i sitt rum. Fanny kom hit och bjöd oss på lasagne som hon hade lagat, det var gott. Daniel jobbade lite längre och kom hem runt 18:00. Fanny, Emelie och jag var ute med bilen för Emelie ville övningsköra. Vi släppte av Fanny hos Robin.

När vi kom hem läste jag bok och nattade Melwin. Jag lyssnade på en hörbok och somnade efter det.

I onsdags gick Daniel upp tidigt och åkte och jobbade. Melwin och jag gick upp klockan 7:30, sovmorgon en hel timma för oss. Emelie sov till 07:00. Vi gjorde oss alla klara och åt frukost tillsammans. Jag lämnade Melwin till fritids och fortsatte ner till jobbet. Emelie och Fanny var i skolan. Tjejerna slutade skolan tidigt. På jobbet fick jag akupunktur på lunchen.

Fanny och Robin hämtade Melwin på fritids. Fanny var hos Gerd och provade balklänningen. Jag var med Emelie på samtal på barnhälsan till klockan 17:30. Emelie hade migrän så därför blev det inget långt samtal. När vi kom hem hade Fanny åkt till Robin och Daniel hade kommit hem och lagat mat. Vi åt spagetti och köttfärssås. Mikael kom till Emelie och sov över. Jag nattade Melwin med att läsa en bok. Somnade tidigt själv.

I torsdags gick vi upp samtidigt som Daniel. Vi gjorde oss i ordning och åt frukost tillsammans. Mikael gick upp när vi åkte. Jag lämnade Melwin på fritids. Jag åkte och jobbade. Fanny och Emelie var i skolan.

Nu är det inte många veckor kvar innan Fanny tar studenten och Emelie slutar nian. Åren går verkligen fort. Det kändes som att det var igår vi hade två små tjejer. Fanny är 19 och Emelie 16. Vart har åren tagit vägen. Melwin är sju, känns helt overkligt. Ibland skulle man vilja stanna tiden för att hinna njuta mer av familjelivet.

På jobbet hade vi möte så dagen gick fort. Cyklade hem och hämtade Melwin på skolan. Han gick direkt till Linus och lekte. Fanny och Emelie var i väg ett tag. Jag lagade mat som vi åt när alla kommit hem. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Fanny var hos Robin.

Melwin var trött så jag nattade honom tidigt efter bokläsningen. Daniel och jag var och handlade på kvällen. Somnade sent efter att Daniel och jag tittat på tv ett tag.

I fredags åkte Daniel och Mikael till jobbet när vi andra sov. Melwin hade varit vaken mellan 02:20 till 05:00. Han var pigg och kunde inte sova. Jag skulle vara med Melwin i skolan så vi gick upp vid 07:00. Jag duschade innan Melwin, Emelie och jag åt frukost tillsammans.

Vid 08:00 när vi var klara gick vi bort till skolan. Det ringde in 08:10. Först hade de samling, så duktiga barnen är. De hade matte och eget val. Jag var med och åt i matsalen och lyssnade på saga. Melwin var mycket trött så vi gick hem vid 12:00. Mamma kom hit och tog hand om Melwin medan jag åkte och jobbade.

Klockan 16:00 slutade jag, då hämtade mamma och Melwin mig. När vi kom hem åkte Daniel och jag och handlade. Melwin var hemma hos Emelie och Mikael. Fanny kom förbi en stund. Vi lagade mat när jag kom hem. Emelie åkte till Tildas födelsedagsfest på kvällen, medan Mikael var hemma med oss. Vi tittade på tv. Jag och Melwin var trötta och lade oss tidigt. Mikael åkte till festen och efter det kom de hit och sov.

I lördags vaknade Melwin och jag senare än Daniel som vanligt. Tyvärr vaknade jag med migrän. Det fick bli värktablett till frukost. Sen serverade jag Melwin och mig frukost på sängen, samtidigt som vi tittade på barn-tv. Daniel var ute och målade panel och Melwin blev sugen att hjälpa till. Så han klädde på sig och gick ut. Jag tvättade, plockade in tvätt, gjorde ärende, plockade och servade männen med mat. Fanny kom och stannade hos oss till kvällen. Vädret var underbart, varmt och skönt. Tjejerna och jag satt ute på altanen ett tag.

På kvällen lagade jag mat. Killarna var ute och målade till klockan 22:00. Melwin var tapper och ville hjälpa till hela tiden. Han klagade inte en enda gång och han satt bara sammanlagt 1 timme vid mat.

Emelie, Fanny och jag var ute och åkte bil, Emelie ville övningsköra. När killarna var klara så satte vi oss vid tvn. Melwin somnade med en gång. Daniel och jag satt uppe och tittade på tv. Emelie och Mikael gick in på hennes rum och tittade på film.

Jag skjutsade hem Fanny till Robin. Lade mig runt 23:00.

Idag/söndags vaknade jag 8:00, jag låg kvar och bloggade en del medan Melwin sov. Daniel var ute och fixade. När Melwin vaknat spelade vi spel på telefonen. Emelie gjorde smoothies till oss till frukost. Mikael och Daniel gick ut och målade några bräder, efter de rev de panel vid ytterdörren. Jag bakade bullar och kakor. Emelie tog det lugnt. Skjutsade bort Melwin till gymnasiets gympasal för kalas för två klasskompisar. Mamma och pappa kom förbi och fikade med oss.

Hämtade Melwin vid 15:00. Daniel och Mikael rev panel och satte upp nya bräder. Emelie rensade Holgers bur. Melwin var sur över att han inte kunde hjälpa till med fasaden. Emelie och jag åkte i väg och köpte Mc Donalds till mat. Daniel och Mikael höll på ett litet tag ute efter att vi ätit. Melwin var ute med dem. Emelie och jag tog det lugnt ett tag. Melwin och jag läste en bok innan jag nattade honom. Resten av kvällen kommer vi att plocka och fixa inför en ny arbetsvecka.

Ha en fin kväll...

Likes

Comments

I måndags/första maj sov Daniel som vanligt till 06:30. Jag och Melwin sov till 09:30. Vi låg kvar och myste i sängen en stund. Ungdomarna sov lite längre. Vi åt frukost och fixade ordning oss. Vid 12:00 åkte Daniel, Emelie, Mikael Melwin och jag till Ljungheden för att möta upp Elmerfjords, vi alla åkte till Totebo, där vi mötte Karlssons för Vårrus i vårvärmen. Det var roligt att se. Vi åt tillsammans innan vi åkte hem igen.

När vi kom hem började vi fixa grillen. Vi satt ute i värmen ett tag. Melwin lekte med Alvin hos honom en stund. När Melwin kom hem åt vi grillat. Jag nattade Melwin medan Daniel plockade undan maten. Fanny var hos oss till sent men sov hos Robin. Emelie och Mikael tittade på film i Emelies rum och lade sig tidigt. Daniel och jag lade oss runt 22:00.

I tisdags vaknade Daniel och jag vid 05:30, vi gick upp och duschade och fixade oss. Vi åt frukost tillsammans med Mikael. Det var första dagen för Daniel på hans nya jobb, Hallens buss. Han var lite spänd och nervös men samtidigt så glad att dagen äntligen kommit. Jag cyklade till jobbet. Emelie och Fanny var i skolan. Melwin var hos mor och far och busade.

På jobbet hade jag fullt upp eftersom jag bara jobbade tre dagar föregående vecka. Dagen gick fort och när jag kom hem så hade mamma lämnat Melwin till tjejerna. Jag satte mig med barnen i hammocken och njöt av eftermiddagssolen. Runt 18:00 gjorde jag en lasagne och till det åt vi Fannys goda sallad till.

När vi hade ätit var Melwin hemma med Daniel. Fanny åkte hem till Robin. Emelie, Mikael och jag åkte till Gränsö och gick en kvällspromenad. Så varm och skön kväll det var. På vägen hem släppte vi av Mikael.

Melwin väntade på mig när jag kom hem så vi läste en bok, efter det nattade jag honom. Jag var trött så jag lade mig runt 21:00 och somnade runt 22:00.

I onsdags gick Daniel upp före mig då han började lite tidigare. Jag väckte Melwin. Vi gjorde oss klara och åt frukost. Det var så fint väder ute. När vi var klara sparkade Melwin bort till skolan och jag gick. Jag pratade lite med hans fröken. Jag lämnade honom efter att jag pussat på honom lite. Jag gick till jobbet i det härliga vädret. Tjejerna började senare i skolan.

På jobbet hade jag mycket att göra, skrivbordet var fullt med papper att ta hand om.

Klockan 13:55 möttes Emelie och jag utanför barnhälsan. Hon har börjat bearbeta traumatiseringen bra och hon fick redskap och läxor att göra hemma. När vi var klara gick vi en liten sväng inne på Västerport innan vår skjuts kom. Vi hämtade hem Melwin från fritids på hemvägen. Alla tre var trötta och det blev ett häng i hammocken i solen.

Gerd kom förbi och lade upp Fannys balklänning. När hon var klar åt vi mat. Mamma och Mikael kom förbi när vi hade ätit så de, Melwin, Emelie och jag åkte till Gränsö och gick en promenad. Det är så rofyllt och härlig natur på Gränsö förutom alla ormar som finns där. Man tankar energi i lugnet.

Mamma skjutsade hem oss. När vi kom hem satte jag mig och läste en bok för Melwin "aristocats". Nattade både han och mig efter det, även om jag var vaken lite längre än honom. Mikael åkte hem lite senare.

I torsdags vaknade jag lite senare än Daniel. Jag var så trött. Melwin och jag började lite senare än Daniel, vi tog det lugnt en stund. Efter det gick jag upp och duschade och väckte Melwin när jag var klar. Vi klädde på oss. Satt tillsammans vid köksbordet och åt frukost. När vi var klara åkte Melwin på sin kickbike och jag på min cykel till Breviksskolan. Jag lämnade Melwin på fritids och han var först av barnen. Tjejerna åkte till skolan lite senare.

På jobbet flöt allt på som vanligt. Emelie hämtade Melwin från fritids och gick hem och tog det lugnt. Daniel hämtade mig när jag slutade. Vi lagade mat när vi kom hem. Fanny var hos oss på kvällen. Emelie var med Mikael som sov hos henne. Vi fixade och plockade lite hemma. Melwin spelade lite på paddan. Jag läste en bok "Bambi" för Melwin innan han somnade. Jag var trött och somnade tidigt. Fanny sov hos Robin.

I fredags gick vi upp samtidigt som Daniel. Vi klädde på oss och efter det åt vi frukost tillsammans. Daniel åkte före oss. Jag lämnade Melwin på fritids vid 06:30. Mikael skjutsade mig till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Melwin blev hämtad av Max pappa Kenneth när han slutade, han följde med dem hem och lekte. När jag slutade var mamma utanför mitt jobb och hämtade mig, vi hämtade Melwin hos Max. Vi lämnade Melwin hemma hos Fanny och Emelie. Mamma och jag åkte och handlade.

När Daniel kom hem åkte vi ut till bondbacken hela familjen och grillade. Det var varmt och skönt. Mysigt att göra något i familjen och att alla barn ville följa med. Det var mysigt. Barnen grillade marshmallows efter att vi ätit korv. De busade med varandra och skrattade. Så härligt att se deras kärlek och bus.

När vi var klara kom Mikael och hämtade Emelie och vi andra åkte hem. Fanny åkte hem till Robin på kvällen. Melwin, Daniel och jag tittade lite på tv efter att vi hade plockat upp. Mikael och Emelie kom hem till oss och sov.

I lördags vaknade jag tidigt 06:30, till och med tidigare än Daniel. Jag låg kvar ett tag och efter ett långt tag somnade jag om igen. Daniel och Melwin gick upp. De åt frukost och satte sig vid tvn. Jag åt frukost med Emelie och Mikael. När vi hade ätit gick Daniel och Mikael ut till båten, de fixade med den så den blev klar och sjösättas.

Fanny, Emelie, mamma och jag åkte och hämtade våra nötköttslådor. Jättefint och gott kött. När vi kom hem kokade vi kaffe. Pappa kom och följde med mig och tjejerna för att köpa virke till en torkställning. Den ska pappa bygga på plats. När vi hämtade virket på byggmax så tappade pappa en 5 meter lång stolpe 700 mm * 700 mm på min fot. Det gjorde så ont så att jag såg stjärnor och kunde inte gå. Blodkärlen svullnade upp och det blev lite blått och svullet.

När vi kom hem satt jag med foten högt och tog det lugnt. Fanny och Robin kom hit en stund, då hjälpte han oss att gräva upp hål för plintarna till torkställningen. Fanny och Robin åkte till honoms föräldrar. Till mat grillade vi kött, gjorde Fannys sallad och kroketter. Daniel och Mikael var ute och fixade lite till med båten.

På kvällen tittade vi på film och hade lördagsmys. Melwin och jag var trötta och lade oss tidigt. Emelie och Mikael var i Emelies rum och tittade på film.

I dag söndag vaknade jag tidigare än Daniel, men jag låg kvar till 9:30. Daniel gick upp vid 8:00. Melwin vaknade runt 9:00. Vi åt frukost vid 9:30 tillsammans med Emelie och Mikael. Jag duschade och gjorde mig klar. Runt 11:00 när alla var klara åkte vi och sjösatte båten. Mikael och Daniel åkte en liten runda. Emelie, Melwin och jag satt i bilen och väntade.

Fanny hade kommit hem till oss när vi kom hem. Maria och Jennifer kom hit och gjorde frisyrer på Fanny till studentbalen. Vi får se vad hon väljer att ha. Daniel och Mikael höll på i trädgården. Emelie tog det lugnt. Melwin lekte och busade. Han gillar att vara med Daniel när han håller på med projekt på gården. Mamma och pappa tittade förbi en stund.

Till mat gjorde jag köttgryta, potatis, sojabönor och sallad. Fanny åkte hem med Robin. Jag klippte Daniel. Daniel åkte iväg och handlade medan jag sövde en gosig liten pojke. Emelie och Mikael gick in på rummet och tittade på film.

Den här helgen har vi fått mycket gjort av småprojekt som vi hade, skönt.

Ha en fin kväll...

Likes

Comments

Vaknade av att mitt alarm på telefonen hade satts i gång. Jag gick upp och duschade och efter mig duschade Daniel. När jag var klar väckte jag Melwin. Vi åt och gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids och tog bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Jag jobbade en liten stund innan vi alla från mitt jobb åkte ut till Gränsö, för planeringsdag och aktivitetsdag. Det var en bra dag, men när vi skulle ha aktivitet började det att regna och blev kallt. Men vi kämpade på och hade roligt ändå.

Emelie hämtade Melwin på skolan och de lade sig och vilade när de kom hem. Alla tre barn var hemma när jag kom hem. Melwin och jag lade oss i ett bad. När alla var hemma åt vi mat. Vi plockade och fixade. På kvällen nattade Daniel Melwin. Jag satt och tittade på tv i soffan. Tjejerna var hemma och tog det lugnt själva på kvällen. Somnade ganska tidigt.

I tisdags vaknade Melwin, jag och Daniel samtidigt. Vi duschade, gjorde oss klara och åt frukost.

Så mysigt att sitta tillsammans på morgonen, även om man inte säger något så är det mysigt. Man måste passa på att njuta så länge barnen bor hemma. Om några månader flyttar Fanny hem till Robin, hon är 19 år och redo att bli sambo på heltid. Åh vad jag kommer sakna dessa tider när alla bor och är tillsammans. Förlåt, blev lite sentimental nu...

Jag lämnade Melwin på fritids innan jag tog bilen till jobbet. Skönt med vardag igen med rutiner, jag gillar att gå till mitt jobb och träffa mina kollegor samt att utföra mina arbetsuppgifter. Tjejerna var i skolan.

När jag åkte hem från jobbet hämtade jag Melwin, vi åkte och handlade med en gång. När vi kom hem började jag laga mat och Melwin satte sig framför tvn. Vi åt när alla kommit hem.

Melwin och jag badade och lade oss och tittade på film och läste en bok. Jag nattade Melwin och somnade tidigt. Tjejerna var hemma i sina rum.

I onsdags gick jag, Daniel och Melwin upp när klockan ringde. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids och tog bilen till jobbet. Daniel åkte lite efter oss och jobbade. Tjejerna började senare i skolan.

Idag på jobbet hade jag det lite stressigt, då passade det bra med akupunktur. Så där härligt avkopplande. Jag höll på att vända siffror på jobbet och blev lagom klar när jag slutade. Daniel hämtade Melwin och jag mötte Emelie för samtal.

Det här samtalet skulle ägnas åt KBT. Vilket innebär att våga utsättas för det som man är rädd för. Alltså våga gå till platsen som Emelie blev påkörd på (med barnpsykologen). Det gick jättebra. Emelie reagerade normalt men hon klarade det jättefint. Allt börjar nu gå åt rätt håll. Snart ska hon också få sitta på mopeden också och kanske våga köra igen. (Såklart har jag frågat Emelie om det är okej att skriva om behandling och olyckan här. Samt att jag har frågat om bilderna också är okej att jag publicerar här.

Fanny hämtade oss när vi var klara. Vi åt mat när vi kom hem. Mikael åkte hem till sig en stund och Emelie tog det lugnt. Fanny, Melwin och jag åkte och handlade. När vi kom hem satte jag mig med Melwin och tittade på film. Jag packade. Efter det nattade jag Melwin. Fanny var i Robins lägenhet men sov hos oss. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Somnade tidigt på kvällen.

I torsdags gick vi upp klockan 05:30 när klockans alarm larmade. Vi duschade och gjorde oss klara. När vi hade klätt på oss åt vi frukost. Jag gick bort och lämnade Melwin på fritids. Vid 06:45 blev jag hämtad vid Breviksskolan av mina kollegor. Vi åkte till Norrköping på konferens. Tjejerna var i skolan som vanligt.

Vi kom fram 08:15 och fick lite frukost på hotellet innan konferensen satte igång. Klockan 16:30 slutade konferensen och då gick jag upp på mitt hotellrum och ringde maken och barnen. Vilade en stund. Lyxigt med dubbelrum.

Vid 18:30 träffades vi kollegor och minglade lite innan supén vid 19:00. Det var förrätt, middag och efterrätt. Det var musikquiz, kul men svårt. Jag och en kollega gick hem 22:30, jag var så trött efter en lång dag med information. Jag ringde mamma, Daniel och barnen innan jag somnade. Första gången dom jag sov själv och var själv i väg över natt utan familjen. Barnen sov hemma allihopa och Emelie hade Mikael hos sig.

I fredags vaknade jag upp klockan 05:30 och bloggade lite. Kunde inte somna om. Gick upp och duschade och vid 07:30 kom några kollegor och hämtade mig för frukost. Fortsatte sedan med konferens till 14:15. Efter det åkte vi hem. Fanny, Emelie och Melwin hämtade mig och Kristina utanför mitt jobb.

När vi kom hem gosade jag lite med alla barn och vi tig det lugnt i soffan. När alla kommit hem köpte vi pizza till mat. Melwin var på disco med Linus. Vi hämtade Melwin klockan 20:00. Då var han trött och ville hem. När vi kom hem tittade vi på film. Fanny åkte hem till Robin och Emelie var med Mikael. Melwin och jag somnade tidigt.

I lördags sov alla lite längre, vi åt frukost tillsammans med barnen sim Daniel dukat fram. Klockan 9:00 åkte vi alla till idrottshallen. Melwin skulle spela innebandymatch där. Mamma, Fanny och Robin kom också dit och tittade. Nära han var klar skjutsade vi hem mormor. Mikael skjutsade Emelie till Maxi då hon skulle jobba. Han åkte hem efter det.

Daniel, Melwin och jag åkte till stan och gjorde några ärenden. Vi åkte till Maxi och handlade och träffade på Mica. Daniel, Melwin, Mikael och jag gjorde några ärenden till. Fanny var hos oss en stund på dagen. Vi var ute när vi kom hem. Det var så varmt och skönt. När Emelie kom hem åt vi mat och efter det satte vi oss framför tvn. Vi tittade på karate kid med Melwin. Fanny åkte hem till Robin. Ungdomarna tittade på film i deras rum. Melwin och jag lade oss före Daniel.

I söndags vaknade Daniel och Melwin tidigt. Jag och ungdomarna sov längre. Vi åt frukost när vi vaknade. Vi fixade och plockade hemma. Melwin lekte med Alvin här och hos dem. Daniel gjorde några ärenden och hämtade Fanny. Vi var ute i trädgården ett tag. Hämtade mat, exotisk planka, som vi hade beställt från Maxi till kvällen. Vi åt lunch. Vi slappade lite i soffan.

Vi duschade allihopa och gjorde oss klara. Fanny sminkade mig. Vid 17:00 kom delar av familjen frössberg/Kronvall, Karlsson och Elmerfjord hit för att fira Valborg. Vi åt god mat och umgicks. Vi gick ner till breviksbadet och tittade på fyrverkerierna. När vi kom hem åt vi efterrätt. Några av barnen åkte hem tidigare, våra var hemma hela kvällen förutom att de var på stan en runda. Alla åkte hem runt 23:30. Vi plockade och fixade innan vi lade oss. Vi somnade direkt.

Likes

Comments

Annandag påsk/ i måndags vaknade Melwin och Daniel runt 9:00. Jag vaknade vid 9:20. Vi klädde på oss och plockade fram frukost. Emelie och Mikael kom också upp och åt frukost med oss. Wiki kom till Melwin, de lekte ända till kvällen. Melwin följde med Wikis familj till Garpedansberget och byggde koja och lekte där. Emelie och jag gjorde några ärenden.

Mikael och Daniel fortsatte med projektet på vår gård, att ta bort stubben. Fanny och Robin kom hit och var här. Vi åt mat tillsammans allihopa. Robin och Mikael spelade tv-spel. Jag tvättade och städade. Tjejerna tog det lugnt.

Mamma och pappa var förbi en stund. Farmor kom också förbi en stund. På kvällen sov Mikael hemma hos sig, då passade lillebror på att sova hos Emelie. Fanny och Robin sov kvar hos oss. En heldag med familjen, jättemysigt och en fin avslutning på påskhelgen.

I tisdags vaknade jag klockan 08:00. Jag låg vaken i sängen och väntade på att Melwin skulle vakna. Daniel och Mikael hade börjat jobba tidigt. När han vaknat duschade jag och klädde på mig. Vi åt frukost tillsammans när jag var klar. Melwin och jag åkte ner till stan och gjorde ärenden. Jag var hos optikern och gjorde en koll för att ta bort det progressiva i glasögonen, som inte alls passar mig. Det blir enkelslipade och hoppas att det fungerar bättre. Vi köpte krämer till Emelie på Apoteket. Melwin köpte sig en ny innebandyklubba.

Fanny och Robin var vakna när vi kom hem. Melwin och Robin spelade lite tv-spel innan de åkte. Fanny åkte till Alma en stund och Robin till sina kompisar. När Daniel kom hem kom Fanny, Robin och Mikael hit och vi köpte pizza till mat. Efter det åkte mamma, Melwin, Emelie, Mikael och jag ut till Gränsö och gick en promenad. Det var skönt ute. Vi åkte förbi Robin och Fanny i Robins lägenhet och tittade på hans nya fönster. De har fått det jättefint i lägenheten. Vitt och stilrent.

När vi kom hem satt vi framför tvn en stund innan jag nattade Melwin. Jag lyssnade på hörbok en stund. Fanny sov hos Robin. Mikael sov hos Emelie.

I onsdags vaknade Melwin tidigt och hämtade paddan. Han satte sig i jämte mig i sängen och tittade på film. Daniel och Mikael hade redan åkt till jobbet då. Emelie var vaken och satt i sitt rum. Jag vaknade 9:30 och gick direkt in i duschen. Efter att jag gjort mig klar åkte vi tre och handlade. Vi köpte färskt bröd och när vi kom hem åt vi frukost, lite sent men gott var det. Det är det här som är semester att gå upp senare och ta det lugnt, äta frukost när man är hungrig och inte för att man är tvungen.

Mikael kom till Emelie, han hade blivit sjuk, (han har fått en riktig mansförkylning, hihihi). Han låg i soffan och slappade med Emelie och Melwin, de spelade tv-spel. Mamma hämtade mig och vi gick en skön promenad på Gränsö. Det var lite kyligt men skönt att röra på sig. Gjorde köttbullar, potatis och gräddsås till kvällsmat. Fanny och Robin kom hit och åt mat. Mikael var hemma hos sig och kom och sov hos Emelie lite senare.

Vi tittade på tv på kvällen tillsammans. Jag och Melwin somnade senare än Daniel, eftersom han skulle upp och jobba.

I torsdags gick Daniel upp tidigt och åkte och jobbade. Vi andra sov längre. Melwin vaknade tidigare än mig och hämtade paddan. Han tittade på film och spelade innan jag vaknade. När jag vaknade gick vi upp och åt frukost med Emelie och Mikael. Vi gjorde oss klara. Mikael var sjuk och var hemma hos oss. Vi åkte bort och lämnade Melwin hos Wiki. Efter det åkte jag, Fanny och Emelie ner till stan. Vi köpte skor till deras examen. Vi åt lunch på Mc Donalds. Jag följde med Emelie på samtal och Fanny åkte hem en stund, hon hämtade oss när vi var klara.

Vi åkte hem och tog det lugnt. Melwin var med Wikis familj och bowlade. Jag plockade och fixade. Vi handlade och lagade mat. Mamma och jag gick en promenad på Gränsö. Jag hämtade Melwin hos Wiki och skjutsade hem honom. Fanny var hos oss ett tag. Emelie och jag åkte till mormor och morfar ett tag. Mikael var hemma hos Daniel. När vi kom hem tittade vi på en film. Melwin och jag somnade sent.

I fredags gick Daniel upp tidigt och åkte till jobbet. Melwin och jag vaknade vid 9:00. Melwin klädde på sig och åt frukost. Jag åt frukost med Emelie och Mikael när de vaknade. Linus kom hit och lekte med Melwin, de lekte både hos oss och hos oss och hos dem. Mikael åkte hem till sig. Emelie vilade. Jag plockade, städade och tvättade. Daniel kom hem på lunchen. Klockan 13:00 kom Melwin hem och Wiki kom hit. Emelie och jag åkte och handlade medan Melwin och Wiki var hemma.

Mamma kom hit och pratade en stund. Jag träffade Lucyna och gick en promenad med henne på Gränsö. När jag kom hem grillade vi, det var som vanligt gott. På kvällen åkte vi ut till Gränsö, för att grilla lite Marshmallows som tjejerna och Melwin ville. Tyvärr fick vi inte fyr på engångsgrillen men det var en mysig stund ändå. Emelie övningskörde en stund efter det. Mikael var med Emelie och sov hos henne.

Fanny sov hos oss eftersom Robin var i väg på svensexa i Vetlanda. Vi tittade på tv på kvällen. Melwin och jag lade oss sent.

I lördags vaknade Daniel först av alla. Melwin och jag vaknade 10:00. Vi åt frukost när alla hade vaknat. Vi fixade oss och åkte och hämtade Lucyna. Vi åkte till Ukna och tittade på Stenebo gruva. Det var ett högt berg att gå upp på och spännande att se. Det var mycket blött och kladdigt i gruvan och vi missade att ta med stövlar, så vi gick bara in en liten bit. Efter det åkte vi hem och fikade hemma hos oss.

Vi hade lite nurfkrig... Melwin tyckte att det var jättekul. Lucyna åkte hem efter en stund och då åkte Emelie, Mikael och jag och handlade. Vi lagade mat när vi kom hem. Melwin och Mikael spelade tv-spel. Daniel höll på i trädgården. Fanny var med Eve en stund och på kvällen var hon här en stund. Vi tittade på film på kvällen. Fanny åkte hem till Robin på kvällen. Melwin och jag lade oss sent och de andra var uppe längre.

I dag/söndags vaknade jag och Melwin vid 09:00. Daniel hade gått upp tidigare och var ute på gården redan, han fixade med båten. Vid 10:30 åt jag frukost med ungdomarna som hade vaknat. Jag skjutsade Melwin till Wiki, han hade sin cykel med sig. Han älskar att leka med Wiki och cykla när de är hos henne. Barnen har spelat tv-spel. Daniel har börjat polera båten.

Emelie och jag hämtade hem Melwin från Wiki och han tog det lite lugnt en stund. Emelie och Mikael följde med honom till innebandyträningen medan Daniel och jag fixade maten. Det blev friterad chicken nuggets till mat, ris och currysås. Fanny kom hit eftersom Robin åkt och jobbat. Melwin badade efter maten. Mikael åkte hem och tjejerna åkte ut en sväng med bilen. När Daniel nattat Melwin så tittade vi på tv ett tag.

Alltså dessa två är killarna i mitt liv <3 Melwin sover alltid på Daniel om han kommer in och sover hos oss på natten...

Ha en fortsatt fin kväll....

Likes

Comments

I måndags vaknade jag och Daniel av våra skarpa alarm på telefonerna. Tyvärr var helgen slut och bara att ge sig upp. Vi duschade och väckte Melwin. Han ville stanna kvar i sängen och klä på sig och titta på tv. Han fick en macka och mjölk. Daniel och jag åt frukost medan Mikael stod i duschen. Melwin skulle ta med sig sin kickbike till skolan. Nu är det bara det som gäller, han spelar inte utebandy just nu i skolan. Jag lämnade Melwin på fritids medan Daniel åkte direkt och jobbade. Jag åkte bil till jobbet. Tjejerna var i skolan, de började lite senare än oss andra.

På jobbet hade vår chef köpt fina röda rosor. Vi höll en tyst minut för att hedra offren i terrorattacken i Stockholm. Så det har blivit i världen, vilken otäck ondska.

När jag slutade åkte jag och hämtade Melwin, efter det åkte vi till Maxi och hämtade Emelie och hennes kompis. De hade skrivit på anställningspapper och fått arbetskläder. Jätteroligt att de fått jobb. Vi släppte av Emelies vän i stan. Vi åkte hem och lagade mat till Daniel och Mikael kom. Emelie hade feber och ont i huvudet när vi kom hem. Hon lade sig i Mikaels famn och somnade. Mormor och Ellioth kom en stund. Killarna lekte en stund. Fanny var med Robin och sov hos honom.

Melwin var trött när Ellioth åkte hem och somnade med en gång. Jag satte mig hos Daniel och tittade på tv en stund efter att jag plockat lite. Lade mig vid 22:00. Mikael sov hos Emelie.

I tisdags vaknade vi klockan 05:30. Daniel och jag gick upp och duschade. Mikael duschade efter oss. Vi väckte Melwin och åt frukost tillsammans. Melwin klädde på sig och borstade tänderna. När vi var klara lämnade jag Melwin på fritids. Jag tog bilen till jobbet. Emelie var hemma från skolan. Fanny var i skolan.

Pratade med Emelie några gånger och hon bara sov hemma. Daniel hade hämtat hem Melwin från fritids. Emelie sov när jag kom hem. Daniel lagade mat. Mikael kom till Emelie när han slutat jobba. Vi åt mat. Jag kände mig febrig och hade huvudvärk. Fanny och Robin kom och sov hos oss på kvällen, de skulle få nya fönster tidigt i Robins lägenhet på onsdagen.

Jag nattade Melwin som somnade tidigt. Jag hostade mycket på kvällen, så fort jag somnade så retade det i halsen och jag vaknade igen.

Natten till i onsdags sov jag dåligt och oroligt. Vaknade av telefonens larm. Kände att humöret var inte på topp, kände mig lite ur balans. Vi gick upp och duschade och gjorde oss klara och åt frukost. Mikael kom upp och åt med oss. Jag tog bilen och lämnade Melwin på fritids. När jag parkerade bilen vid skolan så körde jag på trottoarkanten och förstörde fälgen...ni kan bara tänka er att min man blev jätteglad eller NOT.

När jag kom fram till jobbet blev jag ledsen och stängde in mig på mitt kontor, för att samla mig. Resten av dagen kände jag mig ledsen utan någon anledning. Jag hade inte sovit mer än ett fåtal timmar på natten, så säkert en bidragande orsak.

Tjejerna var i skolan. Emelie hade fortfarande feber, men hade något i skolan som hon var tvungen att gå på enligt henne själv. När jag slutade jobbet skjutsade jag Fanny hem till Robin. Emelie var redan hemma när jag kom hem. Melwin hade blivit hämtad från skolan av mormor och Ellioth. Melwin var kvar hos mormor och morfar och lekte med Ellioth en stund. Vi köpte snabbmat när Daniel och Mikael kom hem som vi åt.

Mamma, Melwin och Ellioth kom hem så killarna lekte hos oss ett tag. Mamma, Emelie och jag fixade påskägg till Mikael. När vi kom hem åkte mormor och Ellioth hem. Vi tittade på tv ett tag och efter det nattade jag Melwin och lade mig och lyssnade på en bok. Emelie och Mikael somnade tidigt.

I torsdags/skärtorsdagen gick Daniel upp vid 5:30 och Melwin och jag vaknade klockan 06:00. Jag duschade och under tiden tittade Melwin på tv och klädde på sig. Vi åt frukost när jag klätt på mig och sminkat mig. Mikael gick upp och åt frukost med oss. Jag lämnade Melwin på fritids och fortsatte till jobbet. Tjejerna åkte till skolan lite senare än oss. På jobbet hade vi arbetstid till 12:00. Jag jobbade kvar till 12:45 då jag träffade Emelie, för att följa med henne på samtal för mopedolyckan. Det gick bra, men det var jobbigt för henne, så vi åkte hem och vilade några timmar och bara var.

Mormor och Elliot hade hämtat Melwin på skolan så hon kom och lämnade av Melwin hemma. Emelie och Moa jobbade på Maxi på kvällen. Mikael och vi andra åkte till Maxi och handlade, vi hälsade på Emelie så Melwin fick en godispåse och en flaska. Ellioth kom till oss på kvällen och sov över. Mikael åt hos oss, efter ett tag hämtade han Emelie när hon jobbat klart. Småkillarna var uppe sent och busade. Emelie läste saga för dem.

Jag lade mig i sängen då Ellioth hade lite svårt att somna. Jag lyssnade på hörboken. Somnade efter att han somnat.

I fredags/långfredagen vaknade Ellioth och Melwin först och låg och småpratade med varandra. Daniel och jag vaknade av deras prat. Daniel gick upp och gav de frukost. Jag, Emelie och Mikael sov lite längre. Vi åt frukost tillsammans när vi vaknade. Vi packade och åkte till min syster och hennes man i Mantorp. Det snöade ute och vi åkte med vinterdäck men resan gick bra, vi tog det försiktigt.

När vi kom fram fikade vi på kaffe och tårta som vi tagit med oss. Fanny och Robin kom dit lite senare. Pojkarna lekte och vi andra satt och snackade. Emelie och Mikael åkte hem till Västervik runt 16:00-tiden. Vi tittade på film efter maten och pratade. En trevlig kväll. Melwin och Ellioth lekte bra hela kvällen. Fanny och Robin åkte till Mjölby och sov i Magnus föräldrars lånelägenhet. Alla vi andra var trötta och somnade tidigt.

På påskafton vaknade jag av att Ellioth ropade på Melwin. Sedan började de leka med en gång, deras ljudvolym blev högre och högre och jag satte på hörlurar med hörbok för att få sova vidare. Jag kan tala om att det gick inte. De var inne i sin lek och stojade runt och lekte med legogubbarna. Så söta de var men helt ärligt klockan 7:00 är för tidigt att vakna när man är ledig.

Klockan 8:30 orkade jag inte låtsas att jag sov längre, jag gick upp och satte mig i soffan i jämte Daniel. Mahlin och Magnus var också vakna. Vi åt frukost när Fanny och Robin kom. Efter frukosten åkte Robin och Fanny hem. Vi packade i hop oss och åkte hem runt 11:30.

När vi kom hem fick Melwin leta påskägg. Farfar kom förbi med påskägg till barnen och av farmor fick de pengar. Emelie och Mikael var iväg en sväng men kom hem efter en stund. Melwin fick påskägg av båda systrarna. Fanny och Robin kom hit och fick påskägg och så åt vi påskmat på kvällen. Mamma och pappa gav Melwin ett påskägg och ungdomarna fick ett i hop. Melwin lekte med Linus ett tag.

På kvällen var Fanny med oss då Robin var med sina vänner. Vi tog det lugnt hemma framför tvn. Vi var trötta och somnade tidigt.

På påskdagen/ i söndags vaknade vi sent allihopa. Vi åt frukost tillsammans. Daniel, Mikael och jag gick ut i trädgården. De började projekt fixa trädgård innan fasadrenovering ska påbörjas i sommar. Mikael är en kille som gillar att dra igång projekt och får oss med så det blir någonting gjort, han är heller inte rädd för att ta i och hjälpa till.

Våra döttrar har verkligen hittat fina killar, vi är så tacksamma för dem och att vi inte skrämt bort dem...hihihi. De är som våra egna barn <3 Ni tillför mycket glädje i vår familj både hos tjejerna och hos oss, tack för att ni valt våra tjejer.

Mikael tog bort en ful buske, ett äppelträd och klippte ner grannens buskar med hjälp av Daniel. Bra gjort, killar. Sådant vi har pratat om i flera år men som stannat där, men nu är allt borta.

Fanny åkte hem till Robin. Melwin lekte med Linus ett tag.
På kvällen var hela familjen bjudna hem till familjen Weier på påskfirande. Vi gick en promenad först så alla barn fick leta påskägg i skogen, stora som små. Mysigt. Sedan fikade vi hos familjen Weier, jättegott och jättetrevligt som alltid. Återigen tack för allt Weier. Barnen busade både ute och inne. När vi åkte hem senare på kvällen följde Oliwia med oss hem ett tag, Melwin följde med Wiki hem. Emelie lekte med Oliwia hos oss. Mikael var ute med Daniel och fixade i trädgården. Melwin kom hem 21:30 och då åkte Oliwia hem. Melwin var trött och somnade med en gång. Vi andra var uppe ett tag till.

Ha en fortsatt fin vecka...

Likes

Comments

I måndags var det fint väder när vi gick upp, solen tittade in genom glipan bakom rullgardinen, fåglarna kvittrade. Så härligt att få börja en ny vecka med sol, man får genast mer energi och humöret känns bättre. Jag, Daniel och Melwin gjorde oss klara och åt frukost. Mikael åt frukost med oss. Jag lämnade Melwin på fritids och tog bilen till jobbet, eftersom jag skulle med Melwin till tandläkaren. Tjejerna var i skolan men började senare än oss.

Jag slutade klockan 16:00 och åkte direkt till tandläkaren, för att möta upp mamma och mormor. Melwin skulle undersökas och fick göra en panoramaröntgen, Melwin tyckte att det var lite coolt. Vi fick veta att hans 6-års tänder sitter fast och kommer inte ner. Han kommer att få dra ut två tänder, fy stackars barn. Det värsta är att jag måste följa med honom då Daniel är på kurs i Linköping då. Jag har tandläkarskräck som inte är rolig och hur ska jag kunna följa med, utan att gråta eller föra över mina känslor, detta kommer inte gå bra...alltså för mig att se hans eventuella rädsla för vad de kommer göra. Tror jag skulle behöva terapi för detta tillfälle... Men vem vet allt kanske går jättebra. Nu måste vi tänka positivt.

När vi kom hem så lagade Emelie mat som vi åt. Daniel jobbade över och kom hem senare. Melwin och jag lade oss och tittade på en film. Emelie var ute och gick en powerwalk själv och blev ledsen över mopedolyckan, vi pratade mycket när hon kom hem. Tröstade och tröstade, stackars min flicka vad hon går i genom. Detta är något som hon tänker mycket på och som hon får ångest av.

Melwin somnade runt 20:00. Jag lyssnade på hörbok innan jag somnade. Mikael kom och sov hos Emelie på kvällen. Daniel satt uppe och tittade på film.

I tisdags gick Daniel upp tidigt, han började jobba klockan 05:00. Melwin och jag gick upp 05:30, jag duschade och Melwin tittade på morgon-tv i sängen. När jag klätt på mig och gjort mig i ordning så åt vi frukost tillsammans med Mikael. Jag lämnade Melwin på skolan och cyklade till jobbet. Det var fint väder och behaglig temperatur. Tjejerna var i skolan.

När jag slutat så åkte mamma och jag och handlade. Daniel hämtade Melwin från fritids. När jag kom hem lekte Melwin med Linus och Sixten hos oss. Jag lagade mat medan Daniel, Emelie och Mikael satt framför tvn. Sixten gick hem när vi skulle äta. Melwin och Linus lekte en stund till efter att vi alla ätit. De var på Breviksskolan och åkte kickbike. Ungdomarna, Daniel och jag satt och pratade en stund.

Melwin kom hem vid 18:45. Melwin och jag lade oss och tittade på en film i sängen. Jag hade fått infektion i ett sår på benet så jag hade ont. Emelie och Mikael lade sig tidigt. Daniel satt vid tvn. Melwin somnade 19:30. Då läste jag bok innan jag somnade. Fanny sov hos Robin.

I onsdags vaknade vi runt 05:30. Jag gick upp och duschade innan jag väckte Melwin. Åt frukost med Daniel och Mikael medan Melwin klädde på sig framför tvn. Jag lämnade Melwin på fritids innan jag cyklade till jobbet. Emelie och Fanny var i skolan. Väl på jobbet fick jag öronakupunktur och somnade som vanligt.

Klockan 16:00 slutade jag och åkte och handlade. Daniel hade hämtat Melwin från fritids. De satt vid tvn när jag kom hem. Emelie och Mikael var hemma. Fanny var hos Robin. Jag lagade mat när jag kom hem, det blev kycklingryta och ris!

Emelie ville övningsköra efter maten så hon och jag åkte en sväng med bilen. När vi kom hem nattade jag Melwin, vi läste en bok innan han somnade. Emelie och Mikael lade sig ganska tidigt. Fanny var med Robin och sov där. Jag lyssnade på hörbok innan jag somnade.

I torsdags gick vi upp tidigt. Daniel gick upp långt innan oss då han började tidigare än han brukar. Melwin och jag gick upp och gjorde oss i ordning för att sedan äta frukost tillsammans med Mikael. Jag lämnade Melwin på fritids innan jag tog bilen till jobbet. Daniel och jag var på samtal med Emelie om mopedolyckan, för att hjälpa henne att komma över traumatiseringen. Det gick jättebra.

Efter lunchen på jobbet åkte hela vårt jobb till campus, där lyssnade vi på en föreläsning av Sonia Elvstål. Jättehärlig och lättsam tjej. Så inspirerande och bra. Man fick sig verkligen en tankeställare, är ni nyfikna vem det är så gå in och läs: http://www.soniaelvstal.se/
Hon gjorde min eftermiddag.

Emelie var gullig och hade hämtat Melwin från fritids när hon slutat och kommit hem. Emelie berättade att hon fått jobb idag, som vi alla blev glada av. Kul för henne att få extrapengar. Jag lagade mat som vi åt när Daniel och Mikael kom hem. Fanny var förbi en stund på kvällen. Melwin och jag tittade på fil efter att vi plockat undan maten. Nattade Melwin vid 19:30. Fixade lite innan jag lade mig och lyssnade på en bok. Mikael sov hos Emelie. Fanny sov hos Robin.

I fredags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi gjorde oss klara och åt frukost tillsammans. Melwin tittade på tv en stund. Jag lämnade honom på fritids och tog bilen till jobbet. Fanny och Emelie var i skolan men började senare. Hade det lite stressigt på jobbet men fick strukturera om lite så blev det bättre. Vi fick påskägg och tårtor idag. Tur jag inte gillar tårtor eftersom det bjuds ofta på det i jobbet.

När jag kom hem från jobbet så möttes jag av två trötta barn (Emelie och Melwin) som ville sova, vi lade oss alla tre och somnade snabbt. Daniel blev lite fundersam när han hittade oss i sängarna alla tre. Jag vaknade och gick upp och gjorde mig i ordning. Fanny kom hit en stund. Melwin var tröttare och sov en stund längre än mig.

Daniel och jag åkte och handlade när Fanny åkte hem. Det var inte bara vi som handlade klockan 17:00 kan jag tala om, det var nog halva Västervik...hihihi. Fanny, Robin och Mikael kom hit och åt tacos. Mysigt när alla äter hos oss. Killsnack om bilar och tjejsnack om allt möjligt. Fanny och Robin åkte hem efter en stund. Mikael och Emelie var i väg en stund på kvällen och efter det var de hemma. Melwin och jag somnade tidigt. Daniel satt uppe och tittade på film.

I lördags vaknade Daniel och Melwin tidigt. Jag och ungdomarna sov när jag gick upp. Jag åt frukost själv eftersom ungdomarna sov och jag var hungrig. Daniel var i väg och lade solfilm i Mikaels bil. Melwin och jag spelade spel medan Emelie och Mikael åt frukost och gjorde sig klara. Vi åkte ner till stan och gjorde några ärende och ut till lager 157 och köpte kläder till Melwin.

När vi kom hem ville Melwin tömma spargrisen på mynt och fick 500 kr som han köpte ett Nerfgevär för. Melwin och jag körde tävling med det när vi kom hem. Vi var ute hela dagen. Vi grillade hamburgare till lunch. Daniel oljade in uteplatsen och tog fram utemöblerna.

Emelie och Mikael slappade en stund innan han åkte hem. Melwin åkte kickbike med Sixten en stund på Breviks fotbollsplan. Mormor, morfar och Ellioth kom förbi så killarna lekte en liten stund. Emelie var med Tilda hela kvällen. De var och åt på restaurang och satt och snackade i Emelies rum. Mikael var med sina kompisar. Fanny och Alma kom hot och gjorde sig i ordning, för att sedan åka vidare till en annan kompis. De var på Palladium på kvällen.

Daniel, Melwin och jag tittade på en film och myste. Melwin och jag lade oss tidigt då vi som vanligt var trötta. Daniel hämtade hem Fanny efter Palladium.

I dag/söndags vaknade Daniel, Melwin och Emelie tidigt. De åt frukost och tittade på tv. Jag vaknade lite senare och åt frukost och duschade. Melwin och Emelie gick och mötte Mikael. När de kom hem hade mormor och Ellioth kommit hit. Killarna lekte och busade. Mamma, Emelie, Mikael, Melwin, Ellioth och jag åkte till lekparken så killarna fick leka av sig. När vi kom hem grillade vi till lunch. Fanny satt ute med oss en stund. Emelie och Mikael sov ett tag.

Vädret var fint även om vinden var kylig. Jag har tvättat, plockat in ren tvätt och bytt lakan i sängarna. Fanny åkte hem till Robin och sov där. Emelie, Mikael och Melwin åkte och gjorde några ärenden. När de kom hem duschade Melwin. Jag nattade honom och han somnade 19:30, efter en hel dag med lek och bus med kusinen.

Daniel och jag sitter och tittar på tv och njuter av de sista timmarna denna helg. Emelie och Mikael är ute ett tag.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

Natten till måndagen vaknade jag flera gånger, sov oroligt och kände på Melwin så han inte var för varm. Daniel gick upp tidigt och åkte och jobbade. Melwin vaknade tidigare än mig och satte sig och tittade på en film i paddan. När jag vaknade så åt vi eller mest jag frukost i sängen framför en film. Melwin hade så ont att svälja så han drack bara upp juicen. Han var varm och hade feber.

Daniel fyllde år denna dag så vi ringde och grattade honom på sin dag! Vi skulle fira honom på kvällen. Fanny och Emelie var i skolan.

Jag duschade och gjorde mig klar. Jag åkte till jobbet när Emelie kom hem. Emelie och Melwin sov på dagen. Kändes konstigt att bara jobba halvdag samt skönt då min natt inte varit den bästa. När jag cyklade hem hade jag motvind som gjorde mig lite lätt irriterad.

När jag väl kommit hem satt Daniel, Emelie, Mikael och Melwin och åt. Jag åt också och sedan hämtade Mikael och jag Fanny. Daniels föräldrar kom hit. Vi hade kalas för Daniel. Av oss fick han pengar som han får köpa sig något som han vill ha.

Vi var ute en stund på kvällen. Emelie följde med Mikael hem och sov där. Fanny sov hemma. När vi kom hem satte vi oss en stund vid tvn. Jag och Melwin lade oss tidigt då vi var trötta båda två. Det var för varmt i sovrummet så vi var vakna ganska länge. Melwin hade 39 graders feber och var mycket varm. Efter att vi vänt och vridit ett tag så somnade vi runt midnatt.

I tisdags hade Daniel och jag bestämt att jag skulle vabba så skulle han ta onsdag. Det var skönt då jag även denna natt sov oroligt med mycket uppvaknanden. Daniel åkte och jobbade tidigt. Emelie kom hem från Mikael vid 6:30. Hon gjorde sig klar och åkte till skolan lite senare. Melwin och jag vaknade runt 8:30. Fanny hade studiedag och sov längre än oss.
Vi gjorde oss frukost som vi åt eller jag, Melwin drack bara, i sängen framför en film. Vi tittade på Sunes jul och skrattade så vi fick ont i magen. Han hade ingen feber men ont i halsen.

Jag satte på en tvättmaskin. Melwin och jag spelade spel. Vi åt lunch, då kom Fanny upp och gick och duschade. När Daniel kom hem på lunch åkte jag och handlade ingredienser till maten på kvällen. Spelade spel med Melwin när jag kom hem. Hängde tvätt och satte på en ny.

Emelie kom hem och stängde in sig i sitt rum. Jag lagade biffar, potatis, ärtor och brunsås. Emelie åkte till Mikael och Fanny till Robin. Melwin var feberfri och rastlös och lekte med Victor hos oss på kvällen.

Emelie sov hemma. Vi tittade en stund på tv innan Daniel nattade Melwin. Alla lade sig tidigt, vi var trötta allihopa.

I onsdags var det tungt att gå upp då jag hade varit uppe på natten. Fanny, Melwin och jag låg i sängen och pratade till klockan var typ 02:00 och sedan somnade jag 02:30. Då var det jobbigt när klockan ringde. Daniel hade åkt tidigare till jobbet. Jag väckte Melwin och vi gick upp och gjorde oss i ordning samt åt frukost. Jag lämnade Melwin till frukosten på fritids. Fanny och Emelie var i skolan.

På jobbet var jag trött och gäspade hela dagen. Fick akupunktur på lunchen med några andra före detta kollegor. Behöver jag säga att jag somnade direkt. När jag var tillbaka på jobbet så jobbade jag en liten stund och sedan gick jag hem 15:00. Hämtade Melwin på fritids. Vi gick hem och vilade en stund framför en film. Jag lagade mat. Vi åt när Daniel kom hem. Emelie åkte till Mikael och sov där. Fanny sov hos oss. Melwin och jag lade oss tidigt och tittade på film och somnade tidigt.

I torsdags så gick vi upp tidigt, det var mörkt, grått och regnigt ute. Jag duschade medan Melwin klädde på sig. Vi åt frukost när Daniel och jag gjort i ordning oss. Jag lämnade Melwin på fritids, vi tog bilen eftersom vädret var så tråkigt. Melwin hade med sig både kickbike och bandyklubba till skolan. Jag åkte till jobbet när jag lämnat honom. Tjejerna var i skolan.

Daniel sade upp sig på sitt jobb, för att om en månad börja på Hallens buss. Han ska ta busskort. Det kommer bli jättebra. Vilket kommer innebära att han ibland kommer att vara borta några dagar på resor.

När jag slutade åkte jag direkt till fritids och hämtade Melwin. Vi åkte hem och jag och lagade mat, flygande Jakob och ris, med en gång. Vi åt och sedan ville Emelie ut och övningsköra så jag följde med henne. När vi kom hem läste jag en bok för Melwin innan han somnade. Fanny åkte till Robin och sov hos honom. Emelie var hemma själv. Jag lyssnade på en hörbok och sedan somnade jag. Daniel satt uppe lite längre än mig.

I fredags var jag trött och satte om klockans alarm till 30 minuter senare. Daniel hade börjat tidigare. Melwin och jag gick upp och klädde på oss och åt frukost. Melwin tittade lite på tv medan jag fixade det sista. Jag lämnade Melwin på fritids och tog bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Efter jobbet hämtade jag Emelie, Melwin och mormor. Vi åkte och handlade. När vi kom hem lagade jag mat enchiladas och avokadosallad., det var jättegott. Emelie ritade med Melwin under tiden. När Daniel och barnen var hemma åt vi. Fanny kom hem och åt mat och var hemma hos oss. Mikael kom hit till Emelie och sov hos henne. Vi hade fredagsmys med familjen på kvällen. Vi tittade på film. Allihopa somnade runt 23:00.

I lördags vaknade Daniel och Melwin tidigt, de gick upp och åt frukost. Sedan satte de sig och tittade på morgon-tv i soffan. Jag gick upp vid 9:30 och då kom Emelie och Mikael upp. Vi plockade fram frukost och åt tillsammans. Fanny sov lite längre. Mikael åkte iväg och fixade sin bil. Jag, Daniel och Melwin tog en promenad ner till stan, där vi mötte Emelie som fått skjuts av Fanny. Melwin köpte en ny fin kickbike, hans gamla var så rostig. Emelie köpte några saker.

Fanny hämtade oss när vi var klara på stan, vi åkte till Mikael och tittade vad han gjorde med sin bil. Vi åkte hem och åt lunch. Melwin var sugen på att åka kickbike med någon men ingen var hemma och hade tid. Fanny åkte med Robin till hans föräldrar. Melwin, Daniel och jag var ute i trädgården ett tag. Emelie, Melwin och jag gjorde lite ärenden medan Daniel var med Mikael i garaget.

När Daniel och Mikael kom hem åt vi våfflor. Vi tittade på tv tillsammans på kvällen och hade lite mysigt. Åt lite snacks till filmen. Emelie nattade Melwin. Vi andra lade oss runt 23:30.

I dag/söndag vaknade Daniel och Melwin 06:30 och gick upp och åt frukost. Jag vaknade vid 8:30. Jag och Melwin badade och efter det åt jag frukost. Vi tittade på tv och myste en stund i soffan. Emelie och Mikael vaknade senare. Mamma kom hit så Melwin hon och jag gick en promenad på 5 km, härligt i värmen. Vi handlade lite till lunch. När vi kom hem åkte mormor hem. Vi var ute i trädgården en stund och efter en stund grillade vi korv. Vi satt ute på uteplatsen, jätteskönt. Man behöver verkligen sådana här dagar men värme och sol för att tanka energi.

Daniel och jag följde med Melwin på innebandyträningen. Killarna har blivit så duktiga nu. När vi kom hem åkte Daniel och tvättade jobbarbilen. Melwin var ute på gården och lekte och jag städade inne. Emelie och Mikael var i väg en sväng. Melwin kom in och duschade och sedan tittade han och jag på en film, samtidigt som jag bloggade. Nu ska det förberedas för en ny arbets- och skolvecka.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags vaknade vi klockan 05:30 an telefonens larm. Jag hade somnat sent på söndagen så det kändes tungt att gå upp. Vi gjorde oss klara och åt frukost med Mikael. Jag lämnade Melwin på fritids, tog sedan bilen till jobbet. Fanny och Emelie var lite piggare från sina förkylningar. De var i skolan.

Jag flexade ut vid 14:00, åkte till Breviksskolan och hade utvecklingssamtal med Melwin. En stolt mamma till en fin liten pojke som är mitt uppe i allt han har att lära sig i skolan. Tänka sig att alla våra barn får "påbackning" med att räcka upp handen lite mer. De kan svaren men räcker inte upp handen...Hahaha ja bättre att det är så än pratar rakt ut i alla fall.

När vi kom hem så kom Alvin och lekte med Melwin. De var hemma hos Emelie medan Fanny och jag var och handlade. När vi och Daniel kom hem beställde vi pizza eftersom klockan var rätt mycket. Emelie åkte iväg med sina kompisar och åt på Corner och sedan var de på bio. Mikael var hos oss hela kvällen. Fanny åkte hem till Robin efter ett tag. Jag lade Melwin och läste för honom innan han somnade. Jag somnade denna kvällen med ett leende på läpparna över vår tre fina älskade barn...

I tisdags vaknade vi klockan 05:30 av att solen som sken in i sovrummet. Daniel duschade först och jag gosade med Melwin en stund. Satte på tv åt honom och sedan duschade jag. Vi åt frukost med Mikael. Jag tog en skön promenad till jobbet. Melwin var ledig från skolan och hemma med Emelie som också var ledig. Fanny var i skolan.

På lunchen var jag ute och gick en sväng med en kollega. Emelie och Melwin spelade spel och tittade på film. Emelie var på anställningsintervju, hoppas hoppas hon får jobbet. Daniel hämtade mig när jag slutade. Vi åkte hem och åt mat. Emelie följde med Mikael och hans mamma och fikade på stan. Melwin lekte med Sixten hos oss. Daniel, Melwin och jag åkte ut ett ärende på kvällen. Emelie och Mikael var hemma en stund när vi kom hem, de åkte hem och sov hos Mikael. Daniel, Melwin och jag tittade lite på tv tillsammans. Jag läste en bok för Melwin innan jag nattade honom, somnade tidigt på kvällen.

I onsdags vaknade vi 05:30, Daniel och jag gick upp och duschade och gjorde oss klara. Vi väckte Melwin så han tittade en stund på tv samtidigt som han klädde på sig. Daniel och jag åt frukost tillsammans. Daniel åkte till jobbet före oss. Jag och Melwin gick till fritids. Jag lämnade honom och tog en promenad ner till jobbet. Emelie hade fått ont i halsen igen och kände sig lite halvdålig men gick till skolan ändå. Fanny var i skolan.

På lunchen fick jag och några gamla kollegor akupunktur, skönt som vanligt. Är verkligen tacksam att jag fick prova och får fortsätta och att det hjälper på mig. Så roligt att vi är flera nu.

Daniel hämtade mig när jag slutade. När vi kom hem var Melwin och Emelie hemma. Vi tog det lugnt en stund och efter ett tag åkte vi till Ellen Key och hade utvecklingssamtal med Emelie. Det var bara bra med henne i skolan, duktig tjej. När vi kom hem lagade jag mat som vi åt. Jag följde med Emelie efter maten och övningskörde, Fanny ville följa med så vi hämtade henne.

När vi kom hem kom Mikael hit och sov hos Emelie. Jag nattade Melwin med att läsa en bok för honom. Jag lyssnade på en bok efter det och lade mig själv tidigt.

I torsdags gick vi upp 05:30 när klockan larmade. Melwin sov lite längre än Daniel och mig. Daniel och jag åt frukost och gjorde oss i ordning. Jag lämnade Melwin på fritids och tog en skön promenad till jobbet. Lite kyligt var det men skönt. Solen visade sig, underbart och bara det får en att bli glad. Emelie och Fanny var i skolan.

När jag slutade hämtade Daniel mig. Vi åkte till skolan och hämtade sonen. Han blev jätteglad för att vi kom båda två och hämtade honom. När vi kom hem lagade vi mat. Efter maten skjutsade Daniel bort Melwin och Emelie till Mikael. Där Melwin lekte med Wictoria, Oliwia och David. Emelie och Mikael var barnvakt. Daniel hämtade Melwin hos dem vid 18:00. Vi tittade på tv en stund och sedan läste jag för Melwin innan jag nattade honom. Lyssnade på hörbok innan jag själv somnade.

I fredags vaknade vi klockan 05:30. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Vi tog det lugnt en liten stund. Melwin tittade på morgon-tv. Jag gick och lämnade Melwin på fritids. Sedan fortsatte jag en längre promenad till jobbet. Tjejerna var i skolan. Emelie slutade tidigt. Fanny var hos Robin en stund efter skolan.

Daniel och Fanny hämtade mig, då åkte vi hem med Daniel och så åkte hon och jag och handlade. Vi köpte mat som vi skulle grilla. Daniel var hemma med Melwin som lekte med Linus och Victor. När Fanny och jag kom hem gick de bort till Breviksskolan och spelade utebandy. Robin kom hit så vi satte igång och grillade. Det var så gott. Efter att vi ätit åkte vi och köpte fredagsmys och tittade på tv.

Emelie och Mikael hade åkt till Ikea för att shoppa. De kom hem 21:30 och hade köpt lite saker och tre kaktusar till Melwin. Melwin och jag lade oss tidigt, vi var så trötta. Daniel satt uppe och tittade på film. Ungdomarna åkte ut och kom hem senare.

I lördags vaknade jag vid 06:00, Daniel och Melwin strax efter mig. Melwin hämtade paddan och lade sig i jämte mig och Daniel gick upp. Jag somnade om och gick upp 9:30. Vi åt frukost. Daniel åkte och handlade. Tog det lugnt en stund.

Vid klockan 12:50 åkte hela vår familj, Robin och Mikael till ljungheden och mötte familjen Karlson och familjen Elmerfjord. Vi åkte till Oskarshamn och körde Lasergame. Melwin ville inte vara med från början så vi tittade på. Det såg så roligt ut tyckte han så efter halvlek ville han vara med. Alla tyckte att det var kul, så nästa gång ska jag vara med också.

Vi åkte hem och fixade oss och vid 18:00 samlades vi alla utom Emelie och Mikael igen hos Elmerfjords. Camilla kom dit. Vi åt mat och umgicks. Trevligt som vanligt. En del av ungdomarna åkte hem efter ett tag. Vi kom hem runt 22:00. Jag och Melwin somnade nästan med en gång. Daniel var uppe lite längre. Emelie och Mikael sov här på kvällen.

I dag/söndag gick vi upp klockan 08:30. Daniel, Melwin och jag åkte och handlade. Vi gjorde frukost när vi kom hem. Ungdomarna kom upp och åt med oss. Efter frukosten åkte Mikael hem. Emelie ville övningsköra så jag följde med henne en stund. Vi hämtade Fanny, så hon följde med hem till oss. Vid klockan 11:30 kom Mahlin, Magnus och Ellioth hit.

Killarna började leka med en gång. Emelie plockade upp allt playmobil från källaren, hon hjälpte killarna med att bygga ihop det. Vi andra satt ute på altanen i solen. Mamma och pappa kom förbi ett tag. Mikael kom tillbaka till Emelie. Vi hade verkligen en mysig och skön dag. Vi fick ta på oss shorts och t-shirt, i slutet på mars, helt galet. Mahlin, Magnus och Ellioth åkte hem vid 18:00.

Melwin badade en liten stund. Emelie ville övningsköra så Fanny och jag följde med henne. Fanny handlade på Maxi. Fanny sov hos Robin på kvällen.

När jag kom hem möttes jag av en febervarm liten kille med frossa, halsont och ont i lederna. Det blir vabb för mig imorgon halva dagen. Sedan får storasyster Emelie ta över. Stackars liten. Det gör ont i halsen när jag gäspar mamma, sa han. Nu snarkar han i jämte mig. Hans andhämtning är snabbare än vanligt så det hörs att han har feber. Jag drar av täcke och han tar på sig med en gång.

Daniel har betalat räkningar. Emelie och Mikael har lagt sig. Jag ska lyssna på hörbok nu.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

I måndags gick Daniel och jag upp 05:30. Melwin hade pratat och gått i sömnen på natten så jag var väldigt trött. Jag duschade och väckte efter det Melwin som var lika trött som jag. När Daniel duschat åt vi frukost tillsammans. Jag lämnade Melwin på fritids när vi var klara. Daniel åkte och jobbade före oss. Jag hade bilen till jobbet idag. Emelie var hemma på grund av sin krångliga laktosmage. Fanny var i skolan men började senare.

På lunchen på jobbet hade vi invigning av en ny samtalsmodul och fick lunch av vår chef. Jättegod buffé från Maxi. Gott och uppskattande. Trevligt att det hittas på saker på jobbet.

Jag tog ut min hälsotimma på jobbet och gick hem kl 15:00. Melwin skulle gått på simskola men det blev inget, han reagerade så kraftigt på kloret så han måste bli bra i huden innan. Hämtade hem sonen och medan han satte sig med paddan fixade jag mat. Melwin lekte med Linus hos oss och hos honom. Emelie var hemma. Fanny var hos Robin. Under tiden maten stod på spisen så plockade jag, satte på tvättmaskinen och plockade in ren tvätt i garderoben.

Efter att vi ätit kom Daniel hem från jobbet, han hade jobbat över ett tag. Vi satt vid tvn en stund. Myste lite med Emelie. Jag lade Melwin och lyssnade på en bok efter det. Mikael kom och sov hos Emelie.

I tisdags gick Daniel och jag upp 05:30 som vanligt. Både Daniel och jag är så trötta på morgonen även att vi sover bra på nätterna, det måste vara lite vårtrötthet. Jag duschade först och sedan Daniel. Emelie och Mikael kom upp och åt frukost. Melwin var svårväckt men han ville äta lite frukost. Daniel åkte först. Jag lämnade Melwin på fritids. Cyklade sedan till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Fick skjuts hem från jobbet när jag slutade. Emelie hade hämtat hem Melwin. När jag kom hem så lagade jag mat. Daniel jobbade över så vi andra pt mat. Efter att jag plockat undan så diskade jag, plockade in ren tvätt, satte på tvättmaskinen, hängde tvätt, plockade ordning på bänkar i köket och plockade ordning där det behövdes.

Emelie åkte hem till Mikael och sov där. Fanny kom hem till oss och hade fått influensan. Hon mådde inte bra. Hon stannade en stund innan hon åkte hem till Robin. Daniel kom hem runt 19:30. Då åt han och nattade Melwin efter det. Satt uppe en stund med Daniel innan jag blev trött och lade mig och lyssnade på bok.

I onsdags vaknade vi vid 05:30! Vi gick upp och gjorde oss i ordning. Väckte Melwin och åt frukost med honom. När vi skulle åka kom Emelie hem från Mikael. Jag lämnade Melwin på fritids. Jag hade bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan. Fanny hade blivit förkyld och hade feber. Jag fick akupunktur på lunchen, jätteskönt. Emelie hämtade Melwin på skolan efter att hon slutat.

När jag slutade åkte jag hem direkt och lagade mat. Daniel fick jobba över och kom hem sent. Fanny kom förbi en stund på kvällen. Vi åt mat. Jag plockade, satte på en tvättmaskin, diskade och plockade in ren tvätt. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Melwin och jag var trötta och lade oss och tittade på en film. Daniel kom hem runt 19:30 och åt mat. Melwin somnade runt 20:00. Jag lyssnade på en bok innan jag somnade. Fanny sov hos Robin.

I torsdags vaknade vi som vanligt vid 05:30. Solen tittade in i fönstret och det var ljust ute. Så härligt att våren snart är här. Vi åt frukost tillsammans med Mikael efter det gjorde vi oss i ordning. Emelie var hemma från skolan då hon fått feber och blivit förkyld. Daniel och jag lämnade Melwin på fritids. Han skjutsade mig till jobbet.

På lunchen var jag och en kollega ute på lunchen och gick en promenad och köpte en solskyddskräm till ansiktet.

Mamma hämtade mig när jag slutade och skjutsade hem mig. Hämtade Melwin från fritids. Jag lagade mat när jag kom hem, Daniel jobbade över på kvällen och kom hem senare. Vi åt när maten var klar. Daniel kom hem runt 19:00. Emelie var med Mikael hos oss, han sov hos Emelie. Daniel och jag var och handlade på kvällen. Emelie var sjuk och jättetrött och mådde inte bra! Daniel nattade Melwin. Tittade på tv innan vi lade oss. Fanny var dålig än, hon sov hos Robin.

Vaknade klockan 05:30 i fredags och en grå fredagsmorgon. Daniel har sovit några nätter i Melwins säng, för att få sova ut. Melwin kommer till oss på nätterna, då klänger han och ska hålla om Daniel så han inte får sova. Melwin har då sovit hos mig, jag lägger en kudde mellan han och mig, då klänger han inte. Melwin sover så oroligt på nätterna.

Daniel och jag hick upp och klädde på oss och åt frukost tillsammans med Mikael. Melwin sov när vi gick, Emelie väckte honom så de åt frukost tillsammans och hjälpte honom med kläderna. Mamma hämtade Melwin och var med honom hela dagen i skolan. Melwin ville det och har tjatat länge på mormor. Jag åkte till jobbet när jag var klar på morgonen. Gick en promenad på lunchen med en kollega.

Emelie och Fanny var fortfarande förkylda och febriga, de var hemma hos oss. Emelie var i skolan för att göra NP-prov men det blev inställt. När jag kom hem var Emelie och Fanny hemma med Melwin. Vi tog det lugnt en liten stund. Melwin och jag hämtade Lucyna och skjutsade hem Fanny till Robin. Lucyna, Melwin och jag tog en promenad på Gränsö i solen, så skönt.

När jag kom hem åt vi mat tillsammans. Mikael var med Emelie hos oss, de sov här. Vi tittade på film och hade fredagsmys tillsammans med ungdomarna. Somnade tidigt allihopa.

I lördags vaknade vi tidigt. Jag somnade om och sov en stund till medan Daniel och Melwin gick upp och åt frukost och tittade på tv. Jag gick upp klockan 08:30. Emelie, Mikael och jag åt frukost tillsammans. Emelie var förkyld och febrig, men lite piggare. Fanny och Robin kom hit. Fanny var fortfarande förkyld.

Klockan 12:00 kom 13 barn till Melwin på barnkalas. De fick korv med bröd och sedan blev det paketöppning. Efter ett tag gick vi med barnen bort till Breviksskolan och spelade utebandy med dem. Barnen tyckte det var kul att spela då Robin och Daniel var med. Emelie och Mikael tog han om Wiki som var enda tjejen då Wilma inte kunde komma.

När barnen gått hem plockade Melwin upp paketerna och hade nurfkrig med Robin och Mikael. Vi andra tog det lugnt en stund. Jag gjorde en köttgryta som vi åt senare på kvällen. Jag och Fanny var ute med Emelie som övningskörde. Emelie och Mikael hade bakat en cheesecake till efterrätt. Jättegod. Fanny och Robin åkte hem. Vi andra tittade på film på kvällen. Melwin och jag somnade tidigt.

Idag/söndag vaknade Melwin och jag senare än Daniel. Melwin och jag åt frukost tillsammans. Emelie vaknade efter oss och åt frukost själv, Mikael sov lite längre. Jag putsade fönster. Daniel och Melwin var ute på gården. Det var jättevarmt och skönt på vår altan. Mikael och Emelie åkte och handlade. Daniel cyklade bort med Melwin på kalas till Elias. Jag, Mikael och mamma åkte med Emelie som övningskörde. Daniel hämtade Melwin hos Elias.

Fanny kom hit på eftermiddagen, men åkte till Robins lägenhet och sov där på kvällen. Vi grillade Lindas goda köttfärslimpa på kvällen och åt tillsammans med pasta. Barnen var ute och spelade kubb. Det märks att de saknar våren nu, de vill vara ute så fort solen tittar fram och förresten vem vill inte det?

Vi har haft en mysig och fin helg med familjen och svärsöner i solen, som avslutades med en god middag, tv-mys och lite bus och spel.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments