I måndags gick Daniel upp före oss. Melwin och jag var trötta och sov länge. Vi har svårt att komma i säng på söndagar, vi vill liksom suga ut det allra sista av ledigheten. Så mysigt att mysa lite i sängen framför tvn med Melwin på morgonen. Vi gick upp och klädde på oss efter att vi ätit frukost i sängen. Daniel åkte och jobbade. Jag lämnade Melwin på skolan, tog bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan. Mamma och jag gick en promenad på min lunch.

Melwin lekte med Linus efter skolan, de var hos Linus. Vi åt mat när jag kom hem. Emelie var hos Mikael på kvällen innan de kom hem till oss och sov. Fanny var hos oss hela kvällen. Vi myste och tittade på film på kvällen.

Melwin och jag gick upp samtidigt som Daniel och Mikael. Vi gjorde oss klara och åt frukost. Daniel och Mikael åkte före oss. Jag lämnade Melwin på fritids och efter det cyklade jag i regnet till jobbet, var dyblöt i ansiktet när jag kom fram. Tjejerna var i skolan, de började senare än oss. Gick en promenad med mamma på lunchen. Cyklade hem och maten stod på bordet. Alla var hemma och åt tillsammans. Emelie åkte till Mikael och lite senare kom de och sov hos oss. Fanny var med Alma hos oss. Melwin och jag tittade på film på kvällen innan vi somnade.

I onsdags vaknade vi tidigt alla tre av regnet som smattrade på rutan. Riktig höst. Vi gick upp alla tre och åt frukost och klädde på oss. Daniel åkte till jobbet före oss. Jag lämnade Melwin på fritids och cyklade till jobbet. När jag var på jobbet fick jag ett samtal av Polisen, angående Emelie mopedolycka, nu hade utredningen gällande den börjat, efter typ 4 månader. Mamma hämtade Melwin och Wiktoria på skolan, de lekte hos oss. Vi åt mat när jag kom hem. Fanny var med Alma och Hanna hos oss. Emelie var med Mikael hos honom men hon sov hemma ensam på kvällen. Jag och Daniel myste med Melwin i soffan framför en film. Jag lade Melwin på kvällen.

I torsdags började Daniel jobba klockan 04:00. Melwin och jag gick upp tidigt. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning. Jag lämnade Melwin på fritids. Efter det cyklade jag till jobbet i ösregn. Så välbehövligt med regn men ändå så tråkigt, det blir mörkt och grått ute. På lunchen gick jag och Ena (gammal kollega) köpte presenter till våra kollegor. Vi fixade ett tackbrev åt dem och ställde fram det i köket, de blev överraskade och glada.

På kvällen hade vi avslutningsfest för Ena och mig (jag slutar om cirka 5 veckor) och 40-års fest för tre av våra kollegor. Maten blev vi bjudna på, supergott, grillbuffe från Maxi samt en god efterrätt. Jag fick ett presentkort av mina kollegor. Daniel hämtade mig klockan 21:15. En jättetrevlig kväll. Barnen var hemma och hade varit hemma hela kvällen utom Fanny som sov hos Robin.

I fredags gick Daniel, Melwin och jag upp samtidigt. Vi åt frukost efter att vi klätt på oss. Jag lämnade Melwin på fritids. Jag tog bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan. Emelie kom till mitt jobb efter att hon slutat. Polisen ringde till henne och ville höra om olyckan. Efter det pratade jag med hennes läkare om hennes nyckelben som hon har ont i. Hon bestämde att det blir röntgen på hennes nyckelben. När vi kom hem åkte jag, mamma och Melwin och handlade.

Mamma, pappa, Robin och Mikael åt fredagsmiddag hos oss på kvällen, så mysigt. Vi tittade på film på barnen när de var små. Många härliga minnen som kom upp. Jag älskar verkligen att se dessa filmer på barnen. Somnade tidigt. Emelie var ute en stund med Mikael men de sov hos oss på kvällen. Fanny och Robin sov hos Robin.

Är verkligen så glad och lycklig över den familj jag har och den familj Daniel och jag skapat tillsammans. Fina och högt älskade barn.

I lördags vaknade jag och Daniel tidigt. Han gick upp men jag låg kvar och sniffade barndoft från Melwin som låg mellan oss. Vi tittade på film i från sängen när han vaknat. Emelie och Mikael sov längre. Daniel och jag plockade och fixade hela dagen hemma. Skrubbade rent i ugnen, vilket man inte gör alldeles för ofta. Satte Mikael och Daniel på att sortera svarta strumpor, hehe, skitsvårt eftersom sex personer använder det.

På kvällen träffade vi Elmerfjords och Karlssons för att bowla. Jättekul även om jag är usel på det. Efter det släppte vi av Emelie och Mikael hos oss. Fanny var hos Robin. Vi åkte vidare hem till Elmerfjords för att umgås lite. Melwin och Alvin lekte hela kvällen. Vi blev sena och kom hem efter midnatt. Låg vaken ett tag innan jag somnade. Melwin och Daniel somnade med en gång.

Idag har vi haft sovmorgon. Jag och Melwin åt frukost i sängen. Daniel hade ätit redan. Emelie och Mikael sov länge. Alvin kom hit och lekte med Melwin. Daniel, jag, Melwin och Alvin var och handlade och sedan var vi med de och köpte Pokémon kort. De lekte en stund hemma hos oss och efter det åt vi lunch.

Jag lagade köttgryta åt Robin för en hel vecka, roligt att han gillar min mat. Melwin och Alvin var hos Alvin en stund innan vi hämtade Melwin. På kvällen åt vi tacos tillsammans men dock utan Robin som åkt till Västerås för att jobba. Fanny och Melwin har åkt lite bil. Har städat och gjort fint i Melwins rum. Har myst med Melwin framför Nils Karlsson pyssling och spöket Laban. Emelie har varit med Mikael som sover här.
Nu är det godnatt <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det har varit en vanlig jobbarvecka för Daniel och mig. Hösten är här och det är kallare ute. Både Daniel och jag har svårt att gå upp på morgonen. Melwin är svårväckt och vill fortsätta sova. Man går helt enkelt och är småtrött.

När vi var klara med morgonbestyren i måndags så lämnade jag Melwin på fritids. Tjejerna var i skolan. Daniel hämtade Melwin när han slutat jobba. Melwin lekte en stund på gården medan Daniel lagade mat åt oss. Åt middag när vi alla var hemma.

Emelie och Fanny var ute med bilen en stund på kvällen. Efter det var Emelie med Mikael hos honom men hon sov hemma på kvällen. Fanny var hemma hos oss på kvällen. Vi myste framför en film i sängen med Melwin.

Båda tjejerna ger Melwin så mycket kärlek och har gjort det sedan han föddes. Fanny är den som ger trygghet, värme och kärlek till honom och Emelie ger honom bus, lek och kärlek! Älskar att se deras värme till varandra och blir så rörd över hur fina de är mot varandra.

På tisdagen vaknade jag av att Daniels telefon larmade. Melwin fick vi tjata på många gånger innan han öppnade sin blå ögon och tittade på morgon-tv, som jag satt på åt honom. Han åt frukost i sängen. Jag lämnade honom på fritids innan jag fortsatte till arbetet cyklandes. Tjejerna var i skolan.

Eftersom både Daniel och jag jobbade länge så hjälpte mamma till att hämta hem Melwin från fritids. Jag lagade mat när jag kom hem som vi åt. Melwin och jag badade på kvällen. Emelie var med Mikael en stund. Fanny var iväg och åkte bil och efter det pluggade hon. Melwin sov hos Emelie på kvällen. Daniel och jag tittade på film i sängen på kvällen.

På onsdag gick Daniel och jag upp först och gjorde oss klara. Gick in i Emelies rum och bar ut Melwin. Han satte sig i soffan och tittade på morgon-tv och klädde på sig sina kläder. När han var klar skjutsade jag honom till fritids. Fortsatte till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Mamma hämtade Melwin på skolan då Daniel och jag jobbade länge. Emelie och Mikael åt corner. Vi andra åt mat som jag lagat. Daniel var inte hemma förrän klockan 20:00. Fanny var med Jenny en stund på kvällen och efter det pluggade hon. Melwin och jag tittade på tv en stund.

I torsdags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi åt och gjorde oss klara. Daniel åkte och jobbade, jag lämnade Melwin på fritids. Efter det cyklade jag till jobbet. Tjejerna var i skolan. Jag gick hem lite tidigare för att hämta hem Melwin från fritids. Han blev irriterad för att jag kom 30 minuter tidigare, haha. Lagade mat när vi kom hem. Mikael kom till Emelie och åt hos oss. Mikael sov hos Emelie. Fanny åkte hem till Robin som kommit hem från Göteborg. Melwin och jag tittade på film innan vi somnade.

I fredags var det lättare för oss alla att gå upp. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Emelie började senare och gick upp när vi åkte hemifrån. Jag lämnade Melwin till fritids och åkte sedan vidare till jobbet. På jobbet tackade vi av min närmsta kollega med att äta lunch på Tant grön, så fräscht och gott det är där. Vi åt med några kollegor som slutat hos oss. Jättetrevligt.

På kvällen när vi ätit mat så följde jag, Josefina, Adams mamma med Melwin, Sixten och Adam på disco på Breviksskolan. De mötte Max där. Så roligt och mysigt att följa med. Melwin tyckte det var kul men valde att gå hem 19:15, han var helt slut.

Emelie åkte i väg med sina kompisar och umgicks en stund och under tiden var Mikael hos oss. Vi tittade på tv och snackade. Fanny var med sina tjejkompisar och sov här på kvällen. Mikael hämtade Emelie så de kom hem vid midnatt och hon hade haft det roligt. Fanny kom också hem vid midnatt.

I lördags Sov vi alla länge utom Daniel, som var uppe redan vid 7:30. Vi åt frukost vid 10:00 då alla var vakna. Hade dukat upp med jättegod frukost, älskar verkligen helgfrukostar, godare pålägg, grönsaker, juice och färskt bröd. Melwin och jag myste framför en film. Efter ett tag följde Melwin med Emelie och Mikael hem till Mikael.

Fanny, Daniel och jag åkte en sväng med bilen. Hämtade Melwin efter ett tag och då åkte vi till mor och far. Emelie och Mikael kom dit och så blev vi bjudna på god mat, sjömansbiff! Fanny och Robin kom inte eftersom Fanny inte mådde så bra. Hon har fått ont i halsen. Vi fikade hos mor och far innan vi åkte. Köpte lördagsmys och åkte hem med Emelie och Mikael och tittade på film.

Fanny sov hos Robin. Melwin och jag somnade tidigare än de andra. Emelie och Mikael lade sig när Daniel lade sig. Mysigt när ungdomarna väljer att vara hemma med oss istället för att vara ute på kvällarna.

Idag sov Melwin och jag länge. När vi vaknade hade Daniel redan varit ute och gått en runda. Vi gjorde. Melwin ville äta i sängen tillsammans med mig framför en film, så det gjorde vi. Emelie och Mikael badade och åt frukost efter det. När vi alla gjort oss klara gick ungdomarna och jag en kort promenad med mamma på Gränsö. Höstluften är bättre att gå i och så vackert med alla fina färger i träden.

Efter det var vi hembjudna på spontanfika hos Karlssons, mysigt att ses. Tack för inbjudan :) När vi kom hem lagade jag mat, falsk fläskfilé, ris, sallad och stekta champinjoner. Jättegott och alldeles för länge sedan. Fanny och Robin kom hit. Robin åkte efter ett litet tag till Göteborg för att jobba sista vecka. Fanny sov kvar hos oss. Emelie var med Mikael som sov hos henne. Melwin och jag tittade på Karate kid innan han somnade. Jag bloggade under tiden.

Ha en fortsatt fin kväll! Imorgon kommer det nya utmaningar.

Likes

Comments

Vaknade med huvudvärk och halsont, kände hur kroppen värkte precis som när feber är ett faktum. Drog mig upp ur sängen och väckte Melwin. Daniel och Mikael var uppe när vi kom ut i köket. Gjorde mig klar utan att duscha för kroppen värkte för mycket. Melwin åt frukost med oss i köket. Daniel åkte före oss andra. Jag lämnade Melwin på fritids. Cyklade sedan till jobbet. Jag kände mig inte pigg alls och kände hur febern var på intåg för att ta över min kropp.

Emelie kom till mig på jobbet vid 10:40. Fanny hämtade oss med bilen och släppte av oss på vårdcentralen. Hon skulle på kontroll för hennes nyckelben efter mopedolyckan som hon var med om. Hon har haft ont i nyckelbenet sedan dess, när hon anstränger sig, lyfter saker och djupandas. Läkaren kom fram till en sänkning i nyckelbenet, fraktur, som blivit av olyckan. Hoppas att det snart läker. Antagligen har det inte kunnat läka eftersom hon hela tiden har ansträngt sig. Nu blir det att ta det lugnare i två veckor och hoppas det blivit bättre, annars blir det röntgen.

Efter vårdcentralen hade jag bestämt mig för att gå hem och vila mig frisk. Bäddade ner mig direkt när jag kom hem och somnade en stund. Mamma kom hem med Melwin när han slutat skolan. Emelie och Fanny började också bli sjuka med halsont, huvudvärk och feber. Daniel fick laga mat åt oss när han kom hem. Jag var inte hungrig så åt ingenting. Det blev en eftermiddag och kväll framför tv i sängen.

Tisdagen var både jag, Fanny och Emelie sjuka och var hemma. Melwin valde att vara hemma med oss hela dagen. Mormor kom och lekte med honom ett tag, de spelade bandy ute. Efter lunch började febern att släppa och jag blev piggare och lite rastlös. Jag plockade i källaren, tvättade, plockade in ren tvätt i garderoberna, plockade uppe i huset. Melwin och jag spelade spel. Var på extrainkallat möte på gymnasiet efter ett stort bråk där. När Mikael kommit till Emelie målade vi en stund.

Onsdagen var det åter dags att jobba, kände mig piggare i kroppen men inte i halsen. Daniel, Melwin och jag åkte till jobb och skola. Tjejerna var fortfarande dåliga och hemma. Daniel hade hämtat Melwin från fritids och lagat mat till jag kom hem på kvällen. Efter maten målade jag med barnen. Efter det tog vi det lugnt i sängen framför en film. Halsen gjorde fortfarande otroligt ont. Emelie hade feber och Fanny ont i huvud, hals och hade vid det här laget blivit förkyld. Mikael var hos Emelie på kvällen.

Torsdag gick Daniel och jag till jobbet. Tjejerna var fortfarande dåliga och fick vara hemma. Melwin hade även denna dag vakt att vara hemma hos tjejerna och mysa. Han älskar att vara med dem, men blir oftast lite rastlös så mormor kom ner och lekte med honom en stund. När jag kom hem lagade jag mat som vi åt när Daniel och Mikael slutat. Senare på kvällen bakade Emelie och Mikael goda scones, som vi åt när vi drack te.

Vi lade oss efter att vi hade ätit scones och druckit te. Fredag jobbade Daniel och jag. Melwin var på fritids och skola. Tjejerna var hemma med halsont och förkylning. Fick akupunktur på jobbet, jätteskönt efteråt. När Daniel kommit hem från jobbet åkte vi alla och handlade och gjorde ärende. Vi lagade mat när vi kom hem som vi åt. Robin kom hit till Fanny efter en veckas jobb i Göteborg, han åt med oss. Mikael kom till Emelie lite senare på kvällen. Fanny och Robin sov hos oss. En mysig kväll med hela familjen.

Lördag och alla sov till 10:00. Värmde minibaguetter till frukost. Idag åt vi alla sju frukost tillsammans, så mysigt när vi är allihopa. Melwin sprallar upp sig och busar med både Robin och Mikael, när de är här bryr han sig inte om sina systrar. Fanny och Emelie blir avundsjuka på killarna, hihihi.

Emelie och Mikael åkte till Linköping med Lucyna (Mikaels mamma), de var där hela dagen och kom hit på kvällen. Fanny och Robin var med oss till stan, Daniel köpte kläder och Fanny gympaskor. Melwin lekte med Ludvig hos oss. Mamma och pappa kom hit och fikade. På kvällen spelade vi spel med Emelie och Mikael. Fanny och Robin sov hos oss.

Idag när jag vaknade hade förkylningen slagit till. Jag nös flera gånger och näsan var täppt. Låg och tittade på Melwin en stund innan han vaknade. När vi varit vakna en stund åt vi frukost. Alla fyra ungdomar har precis vaknat.

Daniel ska jobba några timmar idag. Vi andra ska bara vara inne och ta det lugnt. Gå på innebandyträning med Melwin. Söndagar är mysiga. Kanske hittar på nåt mer senare det får vi se. Melwin är leksugen och vill leka med någon.

Ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

På måndagen sov vi en aning längre än vi brukar, vi kom sent i säng och hade svårt att somna. Tjejerna sov lite längre för de började senare än oss andra. Daniel och jag jobbade och barnen var i skolan. Mamma hämtade Melwin på skolan eftersom både jag och Daniel jobbade länge. Vi åt mat när alla kommit hem. Fanny var med Robin hos honom och Emelie var med Mikael hos oss. Tittade på tv och tog det lugnt.

På tisdagen började jag tidigare på jobbet så det blev att vi gick upp lite tidigare än vi brukar. Jag lämnade Melwin på skolan. Tjejerna var i skolan men började lite senare än oss andra. Emelie kom till mitt jobb strax innan 16:00, jag följde med henne till frissan för att färga och klippa sitt hår. Det blev jättefint. Mikael kom och åt med oss när vi kom hem. Fanny var hos Robin och sov där. Vi tittade på tv en stund sedan läste jag för Melwin.

Onsdag och torsdag var arbetsdag för mig och Daniel, jag cyklade till och från jobbet. Barnen var i skolan. Jag lämnar alltid Melwin till skolan och Daniel hämtar. Med andra ord börjar jag senare än Daniel och han slutar tidigare än mig. På mitt nya jobb kommer jag att börja 7:30 och sluta 16:30, men eftersom vi har flex kommer jag i den mån det går att börja 7:00 och sluta 16:00.

Emelie har varit med Mikael på kvällarna och Fanny med Robin. Mikael överraskade Emelie på torsdag kväll med en ny bil. På kvällarna har Daniel, Melwin och jag myst framför tvn.

Fredag och vi gick åter till skola och jobb. Önskar att helgerna var tre dagar istället för två. Mamma hämtade Melwin från skolan och mig från jobbet. Vi gjorde lite ärenden och handlade. Jag lagade mat som jag och barnen åt! Daniel var på after work med sitt jobb. Fanny var hos Robin men sov hos oss. Emelie var med Mikael som sov hos henne. På kvällen träffade jag Lucyna en stund. Emelie och Mikael hämtade hem Daniel på kvällen.

Lördag sov vi alla utom Daniel länge. Melwin och jag tittade på film i sängen innan vi alla åt frukost. Emelie, Mikael, Melwin och jag gjorde lite ärenden. Åt lunch när vi kom hem. Melwin var hos Linus och lekte. Gjorde en god höstgryta till mat. Var ute på en promenad på Lillön med Lucyna. Så fin natur det är på Gränsö. Tittade på film när vi kom hem. Fanny var hemma hos oss på kvällen.

Söndagen blev en lugn dag hemma. Pysslade hela dagen. Tvättade och plockade. Melwin och jag tittade på film. Lagade söndagsmat och bjöd svärsönerna på. Så roligt när alla 3 barn och svärsöner är hemma på samma gång, det blir inte så ofta. Emelie och Mikael är oftast hos oss men Fanny och Robin är oftast hos Robin. Alla sov hos oss på kvällen så kvällen blev helt i min smak.

  • 41 readers

Likes

Comments

Daniel och jag har jobbat igen, skönt med sommar men också skönt med vardag och rutiner. Dock tar det några veckor efter semestern innan man kommer in i vardagen. Barnen har varit i skolan. Robin har varit hemma denna vecka så Fanny har bott hos honom. Emelie har varit med Mikael efter skola och jobb. På onsdagen var vi på Vo och tittade när Wiktoria sprang Vo-joggen.

Torsdagen var jag ledig från jobbet eftersom barnen hade studiedag. Vi sov länge och åt god frukost tillsammans. Lunchtid åkte jag med barnen, mormor och Robin till Fabriken där vi åt lunch för första gången.

Emelie var med Tilde en stund och efter det var hon med Mikael. På fredagen jobbade vi och barnen var i skolan. När Daniel slutat åkte han, jag och Melwin till Mantorp, till min syster, Magnus och Ellioth. Vi åt mat när vi kom dit, tacomys. Ellioth och Melwin busade runt som de brukar. Vi somnade rätt tidigt eftersom alla var trötta efter en arbetsvecka.

På lördagen efter frukost så badade Mahlin och jag i spabadet. Emelie och Mikael kom lagom till vi skulle äta lunch. Runt 15:00 åkte vi till Ikea och handlade grejer till Fannys rum. När vi kom hem till Västervik så fixade Fanny och Mikael ihop sakerna som Fanny köpt. Jag lagade lasagne till kvällsmat.

På söndagen var vi hemma och tog det lugnt. Jag bloggade ett tag. Melwin lekte med Sixten en stund. På eftermiddagen var vi hela familjen, Robin och Mikael bjudna på mat hos mamma och pappa. Vi fick biffar, potatis, grönsaker och sås. Mammas mat är alltid jättegod. Fikade innan vi åkte hem och fixade inför en ny arbetsvecka. Vi tittade på tv på kvällen.

  • 45 readers

Likes

Comments

Jag och Daniel har jobbat hela veckan, förutom att jag fick gå hem på tisdagen med migrän. Emelie och Melwin har varit i skolan. Emelie har varit med Mikael efter hennes skola och när han slutat jobba, han har sovit hos Emelie.

Fanny kom hem från Cypern på måndagkvällen. Hon var brun som en chokladkaka, hon blir lätt brun!

Så skönt att ha henne hemma igen. Robin fick åka direkt till Norge och jobba. På onsdagen efter att jag kommit hem åkte jag, Melwin, Emelie och Mikael till Vo för att titta på Wiktoria som sprang Vo-joggen. På torsdagen efter jobb och skola åkte jag, Melwin, Emelie, Mikael, Lucyna och Wiktoria till Lysingsbadets lekpark. De lekte och hade jättekul medan vi andra satt och pratade.

På fredagen efter jobb och skola åt vi mat. Melwin var hemma hos Wiktoria och lekte, Emelie och jag hämtade honom. Daniel och Mikael fixade med hans bil. Fanny var på samhällsfest på kvällen. Vi packade för en helg i Göteborg med Karlssons. På lördagsmorgonen packade vi in oss i bilen vid 06:00, ungdomarna var trötta och somnade i bilen.

Eftersom vi var 6 stycken så hade vi lånat en minibuss. Vi kom fram till hotellet vid 11:00 och strax därefter kom Karlssons dit. Efter att vi checkat in på hotellet gick vi till Liseberg. Jag åkte med Melwin medan de andra åkte de som inte vi ville åka.

Vid 14:00-tiden träffades vi för lite lunch tillsammans allihopa. Vi åt god mat och en del fyllde på med lite alkohol för att "våga" åka lite mer, hihihi. Som sagt jag är feg och åker gärna med Melwin. Några attraktioner åkte vi med Emelie, Mikael, Linda och Elin också.

Daniel vann 6 kg choklad. Typiskt han och ingen mindre än barnen och han själv blev superglada. Efter en mysig och rolig dag på Liseberg så lade sig alla barnen direkt och sov, medan vi vuxna hade barhäng i lobbyn efteråt. Somnade direkt när vi lagt oss.

Söndagen åt vi god hotellfrukost och gjorde oss i ordning. Vi gick en promenad bort till underbara Nordstan, där vi shoppade kläder och skor. Vi fikade på Espressohouse. Vid 15:30 promenerade vi bort till hotellet förbi mötte Fanny och Robin som fixat Robins bil, han hade fått punktering från Norge till Göteborg. De gick också själva i Nordstan. Påväg hem stannade vi alla på Pizza Hut, (utom Robin som skulle till Norge igen och jobba). En bra avslutning på denna vecka med.

  • 89 readers

Likes

Comments

Daniel och jag har jobbat hela veckan. Emelie har varit sjuk och varit hemma måndag och tisdag. Melwin har varit i skolan. Fanny och Robin åkte till Cypern på semester för en vecka. Jag blev förkyld på måndagen. Melwin har varit med Linus efter skolan och Wiktoria på helgen. Emelie har varit med Mikael efter att han jobbat.

Vi har pratat med Fanny på FaceTime, hon och Robin hade varmt och skönt, 35 grader och sol! Klarblått vatten.

De är saknade av oss, men så roligt att Robin tog med henne utomlands. Fanny har längtat efter att åka med Robin men vi har sagt nej fram till hon fyllde 18 i mars.

På fredagen var jag på kommunen och skrev på papperen om att jag börjar jobba hos dem i december, det känns mer verkligt nu. Jag han att träffa många av mina nya arbetskamrater, de är många som jag känner igen.

På lördagen efter frukosten och efter att Emelie och Mikael vaknat tog vi båten till stugan. Vi fikade där och stannade en liten stund.

Så varmt och skönt vädret är så bäst att passa på och vara ute med båten och njuta tiden som blir. Bloggade en del på helgen på kvällarna.

När Melwin lekt färdigt med Wiktoria på söndagen gjorde vi en utflykt till en strand i Överum. Mikael och Melwin badade. Melwin gillar att bada från en strand där han kan hoppa och springa i vattnet. När vi kom hem därifrån slutade vi veckan med tacomys.

  • 58 readers

Likes

Comments

Daniel och jag har gått upp tidigt och jobbat hela veckan, barnen har varit på skolan. Fanny har bott hos oss hela veckan eftersom Robin har jobbat i Stockholm. Emelie har varit med Mikael efter hennes skola och hans jobb, Mikael har sovit hos Emelie. Jag har varit med Emelie på ett besök på ungdomsmottagningen.

Jag har i något år sökt administrativa assistentjobb och var på intervju på arbete och kompetens i augusti! På måndagen den här veckan blev jag erbjuden det jobbet, jag tackade ja! Dock kommer jag lämna många fina kollegor när jag den 1 december kommer att börja på nytt jobb! Så roligt det ska bli att få kompetensutveckla sig och lära känna nya människor, det kommer bli så bra!

Melwin har lekt med Wiktoria som går med Melwin på Breviksskolan! Emelie, Mikael, Melwin och jag har gått en promenad med Mikaels mamma Lucyna. Fanny har varit kreativ och målat om i sitt rum. Allt ska nu för tiden vara vitt i rummen, stilrent och snyggt.

På fredagen blev Emelie och Melwin sjuka med halsont och feber. De var dåliga hela helgen. Robin kom hem och Fanny och han bodde hos oss, jättemysigt. På söndagen åkte de till Jönköping för att på måndagen åka till Cypern.

Emelie, Mikael och deras kompis Jocke var i Norrköping på lördagskvällen! Söndagen var det så fint väder så vi tog med Lucyna till Hasselö. Det var så varmt och skönt och ett fint slut på en härlig helg.

Ta hand om er!

  • 70 readers

Likes

Comments

Måndag
Alla utom Emelie och Fanny gick upp tidigt. Mikael var redan på jobbet och jobbade till 14:00. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning. Vi tog det lite lugnt innan tjejerna vaknade. Vi var på Engströms bil på eftermiddagen och provade en vit fin audi A6, alla ville åka men vi är så många så vi fick åka i flera omgångar. Melwin lekte med Alvin en stund hos oss. Mikael var hos Emelie på kvällen. Vi alla tittade på film tillsammans på kvällen. Mysigt när ungdomarna är hemma. 
Tisdag
Idag vaknade vi alla ganska tidigt. Daniel och jag gjorde oss klara innan vi plockade fram frukost till alla. Ungdomarna slappade i sängen ganska länge. Runt lunch åkte mamma, jag och Fanny och handlade. Daniel och Melwin var hemma och ute på gården. Var på Engströms bil och köpte vi vår fina audi A6. Alltså egentligen gillar jag inte vita bilar för det blir smutsiga med en gång men alltså denna bilen är så snygg, tycker jag. Tycker nog att det är vår finaste bil vi någonsin har haft. Det blev mycket tid i bilen idag. Vi åt god mat. Fanny var ute och åkte vår nya bil på kvällen. Fanny sov hos oss på kvällen. Mikael sov hos Emelie. 
Onsdag
Daniel och Melwin gick upp före mig, de väntade och åt frukost tills jag hade vaknat. Ungdomarna sov länge. Melwin, Sixten, Josefina och jag var på Breviksskolan och hälsade på. När vi kom hem så bloggade jag medan Melwin tittade på en film. När vi åt lunch åt ungdomarna frukost. Mamma kom förbi en stund på dagen. Emelie var med Mikael hos oss hela dagen. Fanny var ute och åkte med vår nya bil. På kvällen tittade vi alla på film tillsammans.

Torsdag
Hade sovmorgon med sonen, Daniel gick upp lite tidigare. Vi åt frukost tillsammans med Daniel när vi hade vaknat. Emelie var ensam hemma när Mikael jobbade under dagen. Det regnade hela dagen så det blev att vara inne och ta det lugnt. Fanny var hos oss ett tag efter det var hon i Robins lägenhet men sov hos oss på kvällen. Vi har tvättat och plockat en del. När Mikael slutat jobba så tog vi bilen och åkte och tittade på en insjö med blått vatten, det var jättefint. På kvällen tittade vi på film tillsammans hela familjen. Emelie var med Mikael på kvällen och de sov hos oss.
Fredag
Daniel, Melwin och jag vaknade samtidigt men låg en stund i sängen och tittade på en film med Melwin. Efter ett tag åt vi frukost tillsammans medan ungdomarna sov. Jag var på arbetsplatsintervju på integrationsgruppen, arbete och kompetens. Det kändes så bra och intressant. Ett sådant jobb som jag länge letat efter. Intervjun gick jättebra. Daniel och jag firade 16-års bröllopsdag idag. Vad tiden har gått, svårt att förstå att det redan har gått 16 år. Bjöd ungdomarna på lunch, vi köpte pulled pork på svingott, det var gott. Melwin lekte med Linus och Victor både hos dem och hos oss. Vi åt mat med alla barn på kvällen. Efter det satt vi och tittade på en film tillsammans eftersom vädret inte var det bästa. 

Lördag och söndag
På lördagen efter frukost så åkte vi ner till stan med ungdomarna för att titta på stadsracet. Det var inte så mycket att titta på. Efter det var jag hemma och gjorde klar smörgåstårtan. Mamma, pappa kom hit och så åt vi smörgåstårta och firade att mamma skulle fylla år. Vi var uppe och tittade på kortegen med bilar. Emelie och Mikael åkte en blå mustang med några kompisar. Det var många fina bilar att titta på. När vi hade tittat på kortegen så fikade vi hemma hos oss. På kvällen tittade Daniel, jag och Melwin på film. Ungdomarna var ute och körde bil på kvällen. Fanny var hos Robin. På söndagen sov vi lite längre. Vi slappade i soffan efter frukosten. Daniel var i väg och lade solfilm i mammas och pappas bil. Jag bloggade en stund. Emelie var med Mikael hela dagen. På kvällen sov Mikael hos sig och då åkte Fanny och Emelie bil en stund. Melwin och jag lade oss tidigt denna kväll. 
                

Likes

Comments

Måndag
Daniel, Melwin och jag gick upp tidigt, men måste bara tillägga att vi alla var trötta efter 5 veckors semester. Vi hade gått upp så pass att vi slapp att stressa. Jag lämnade Melwin på skolan. Efter det fortsatte jag till jobbet. Emelie var i skolan och Fanny hade en studiedag så hon var hemma och var ledig. Daniel jobbade. Mamma fyllde år, Grattis älskade mamma i efterskott :). Vi åt mat när jag kom hem från jobbet. Mikael var hos Emelie tills han åkte hem till sig och sov. Fanny sov hos oss. På kvällen var vi alla trötta så vi satt mest i soffan och tittade på film.
Tisdag
Melwin och jag gick upp lite senare än Daniel. Vi åt frukost tillsammans alla tre. Daniel åkte och jobbade. Jag lämnade Melwin på skolan och cyklade till jobbet. Så skönt nu när man kan cykla. Fanny ska ju såklart ha bilen till skolan. Tjejerna började lite senare i skolan, så de åkte efter oss. Emelie var med Mikael efter skolan och att han slutat att jobba. När jag kom hem från jobbet så åt vi alla middag tillsammans. Allihopa tittade på en film tillsammans på kvällen. Mikael sov hos Emelie på kvällen. 
Onsdag
Daniel, Melwin, Jag och Mikael gick upp tidigt och gjorde oss klara och åt frukost. Tjejerna började senare så det gick upp när vi åkte hemifrån. Jag lämnade Melwin på skolan och cyklade till jobbet. Emelie och Mikael hämtade Melwin på skolan då Daniel fick jobba över och jag slutade sent. När vi kom hem så lagade vi mat och åt när Daniel hade kommit hem. Vi åkte iväg och handlade efter maten. När vi kom hem satte Melwin och jag oss och tittade på film. Emelie och Mikael sov hos oss på kvällen.   
Torsdag
Daniel, Melwin, Mikael och jag gick upp tidigt. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning. Melwin hann och titta lite på morgontv en stund. Jag lämnade Melwin på skolan och cyklade sedan till jobbet. Tjejerna var i skolan. Daniel hämtade Melwin vid 16:30, de lagade mat som vi åt när jag kom hem från jobbet. Emelie var med Mikael som sov hos henne. Daniel, Melwin och jag gjorde lite ärende på kvällen. Fanny åkte lite bil på kvällen. Melwin och jag myste framför en film innan han somnade. Jag och Daniel slappade i soffan ett tag innan vi lade oss.  
Fredag
Daniel, Melwin och jag gick upp tidigare än tjejerna. Vi gjorde oss i ordning och åt frukost. Melwin åt frukost i soffan framför en film. Jag lämnade Melwin på skolan. Tjejerna var i skolan. Mikael var hemma hos oss på dagen, han var ledig från jobbet. Mamma hämtade Melwin på skolan, han lekte med Linus hos oss. Vi åt mat när Daniel kommit hem från jobbet. På kvällen åkte vi alla båt, Robin och Mikael var med. Det var en skön kväll. När vi kom hem var Emelie med sina killkompisar och körde moped på kvällen. Vi satt ute sent på kvällen och pratade, det var varmt och skönt. Mikael var hos oss medan Emelie var i väg. Melwin somnade ute på altanen på kvällen. 


Lördag och söndag
Daniel, Melwin och jag gick upp samtidigt. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Efter det åkte vi och gjorde några ärenden. Fixade och slappade lite. Emelie var med Mikael en stund på dagen. Fanny var med Robin hos honom. Melwin tittade på film. På kvällen åkte vi till familjen Elmerfjords på kräftskiva med familjen och Karlssons. Det blev inte så sent då alla var väldigt trötta och sega efter en veckas arbete. Mikael kom en stund men var på krogen på kvällen så Emelie och jag hämtade honom på natten. På söndagen sov vi länge, det blev lite av en slappardag. Jag städade lite i garderoberna. Tvättade och städade. Vi åt mat på Corner. Fanny målade om sitt rum till vitt. Hon sov hos oss på kvällen. Mikael sov hos Emelie på kvällen. 
Likes

Comments