I måndags vaknade mannen i huset vid 5:30 och jag låg och drog mig medan han duschade. När han var klar gick jag upp och duschade. Barnen sov fortfarande då de var sjuka hela högen. Daniel och jag åt frukost tillsammans. Det var -5 grader så jag valde att åka med mannen till jobbet. Melwin vaknade när vi precis skulle gå och gick in till Emelie och tittade på en film på paddan. Emelie var så dålig så det blev sängen hela dagen och hon sov mestadels av dagen. Melwin är hostig och Fanny ont i kropp och febrig. Mikael var magsjuk. Han åkte hem och var hos sig på eftermiddagen/kvällen. På lunchen fick jag akupunktur, känner verkligen hur bra jag svarar på den behandlingen, blodtrycket har sjunkit, den är som gjord för mig.

Mamma hämtade mig så åkte vi hem och hämtade Melwin som skulle till simskolan. Det gick bra och han tyckte det var kul och ska fortsätta. När vi kom hem orkade ingen laga mat, så det blev pizza. Jag mådde dåligt med frossa, ont i kropp och huvud, en aning feber. Kroppen var trött och slut. Melwin och jag lade oss i vår säng och tittade på film. De andra var uppe längre än oss.

I tisdags vaknade jag av Daniels alarm på klockan och jag var så trött efter många uppvaknanden på natten. Han gick upp och duschade och jag låg och drog mig en liten stund. Melwin skulle inte gå upp eftersom han skulle vara hemma hos Emelie (som var sjuk). Gick till slut upp och gjorde mig klar och åt frukost och sedan tog jag en promenad till jobbet.

Fanny var i skolan. På jobbet till frukosten bjöds det på fika och godis, så mysigt på alla hjärtans dag. Gick en promenad med en kollega på lunchen.

Emelie var riktigt dålig och sov framför tvn hela dagen. Melwin lekte med sina saker och tittade på tv en del. Jag blev hämtad av Fanny på jobbet när jag slutat. Det var så fint väder, soligt och skönt precis som en vårdag. Jag lagade mat som vi åt då Daniel jobbade över en stund. På kvällen efter att vi plockat undan och fixat i köket satte vi oss framför tvn. Jag nattade Melwin vid 19:00. Satt en stund med Daniel i soffan när han kom hem. Kände mig inte pigg, ont i kroppen och lite feber samt ont i huvudet. Lade mig tidigt. Fanny var hemma på kvällen. Emelie och Mikael tittade på film.

I onsdags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi åt frukost och klädde oss för en arbetsdag och skoldag. Melwin valde att gå till skolan då han saknade att leka med sina kompisar. Emelie och Fanny sov. Jag tog en promenad till jobbet, det var så skönt. Emelie var fortfarande hemma med feber, huvudvärk, förkylning och hosta. Fanny var i skolan. Jag och en kollega tog en skön promenad på lunchen.

Fanny hämtade mig när jag slutade, vi åkte hem. Mamma hade hämtat Melwin från skolan och lämnat honom hos Emelie. När vi kom hem lagade jag mat. Efter maten plockade jag undan och Melwin och jag satte oss framför tvn i soffan. Daniel gick ut på promenad. Lade Melwin runt 19:00 och låg sedan kvar för även denna kväll kände jag mig något hängig. Somnade tidigt. Tjejerna var hemma. Mikael var en stund hos Emelie.

I torsdags när Daniels och min telefon larmade var jag supertrött. Tog mig upp i duschen och efter det väckte jag Melwin. Daniel och jag åt frukost när han hade duschat. Vi lämnade Melwin på fritids och efter det skjutsade Daniel mig till jobbet, det var -6 grader och för kallt för att gå. Fanny var i skolan. Emelie mådde fortfarande dåligt och fick vara hemma från skolan. Hon var verkligen inte pigg, trött, förkyld, hostig och huvudvärk.

På lunchen var det fortfarande fint väder så jag och en kollega gick en liten promenad. Skönt att komma från jobbet, se dagsljus, solen och få lite luft.

Fanny hämtade mig när jag slutat. Daniel och Melwin var redan hemma när vi kom hem. Vi lagade mat tillsammans, ugnsstekt falukorv och potatismos. Vi åt mat tillsammans, mysigt när alla är hemma och äter tillsammans eftersom det inte händer så ofta. Vi åkte och handlade efter maten. När vi kom hem nattade Daniel Melwin och efter det tittade vi på tv i soffan. Lade mig ganska tidigt.

I fredags vaknade jag med fredagskänslan när klockan ringde. Jag var trött men glad över att det var fredag. På något sätt känns det alltid lättare att gå upp på fredagar än måndagar. Vi väckte Melwin som kom upp och ville äta frukost med oss, han var hungrig. Han brukar alltid äta frukost på fritids eftersom vi börjar jobba tidigt. Jag lämnade Melwin på fritids och fortsatte till jobbet. Emelie var lite piggare idag men var hemma från skolan. Fanny var i skolan.

Fanny hämtade mig när jag slutat. Vi åkte hem och tog det lugnt en stund. När Daniel hade kommit hem åkte vi och handlade. Åt middag lite senare. Fanny och Melwin bakade en kladdkaka till kvällen. Fanny var med Robin och sov där. Emelie ville övningsköra på kvällen så det gjorde vi, senare var Mikael hos Emelie och sov hos henne. Vi tittade på film och hade fredagsmys. Emelie och Mikael kom hem senare. Jag och Melwin somnade runt 23:00.

I lördags vaknade Daniel och Melwin tidigt som vanligt. De åt frukost själva och tittade på tv när jag kom upp. Jag åt frukost och duschade. Efter det ritade Melwin och jag och då vaknade Emelie och Mikael som kom upp och åt frukost. Jag, mamma och Emelie gjorde ärenden samt köpte presenter till Melwins födelsedag. Vi passade på att handla på väg hem. När vi kom hem tog vi en kaffe i solen på altanen. Solen värmer skönt ute nu, det känns verkligen som vår ute. Daniel tvättade bilen.

Melwin var på kalas hos Wictoria på kvällen, Emelie och Mikael var med där en stund. Efter att Melwin kommit hem åt vi middag, Fannys recept på kycklinggryta, den är jättegod. Efter det var det lördagsmys och film tillsammans med Emelie och Mikael. Emelie ville övningsköra en lite senare på kvällen. Tittade på film när vi kom hem igen. Melwin somnade runt 22:00. Jag lade mig runt 23:30.

Idag/söndag vaknade jag runt 08:30. Melwin och Daniel satt i soffan och hade precis ätit frukost. Daniel åkte iväg och fixade med Robins föräldrars bil. Melwin, Emelie, Mikael tog det lugnt framför tvn. Jag tvättade, plockade tvätt, diskade fixade i Melwins rum.

Fanny bjöd oss på en oreokaka i Robins lägenhet när Daniel kommit hem. Hon är duktig i köket min stora tjej både på att hitta på ny mat, laga och baka. Efter det ville Emelie övningsköra igen så det blev en tur runt Gamlebyviken med familjen.

Mikael och Emelie lagade god pizza till mat när vi kom hem. Fanny kom hit och var hos oss. Robin skulle åka och jobba till torsdag igen och då flyttar Fanny hem. Mamma och pappa kom hit en stund på kvällen. Melwin och jag tog det lugnt i sängen framför en film. Somnade tidigt.

Likes

Comments

Natten till måndagen var jobbig för Melwin som hostade mycket, samt för oss som vaknade av hans hosta. Han hostar så att han nästan får kräkas upp slemmet. Han tycker det är jobbigt och obehagligt att hosta.

Daniel och jag vaknade av att telefonerna larmade, vi var jättetrötta efter att vi varit vakna mycket på natten. Melwin sov när vi gick upp, han skulle vara hemma (eftersom hostan var så jobbig) med Emelie som hade migrän. Daniel och jag åt frukost och fixade oss. Daniel åkte före mig. Jag cyklade till jobbet och det var jättekallt, jag glömde att ta på mig utanpåbyxor. Dessutom började det att snöa.

Fanny var i skolan. Jag pratade med Emelie och Melwin några gånger under dagen och ingen av de var speciellt pigga. Melwin var genomförkyld och hostig och Emelie mådde illa och hade huvudvärk.

Gick en kort promenad med två kollegor på lunchen, kan tala om att det var kallt och blåsigt. Men samtidigt skönt med dagsljus och frisk luft.

Daniel hämtade mig när jag slutade, vi hämtade cykeln senare. Möttes av en febrig och hostig son, liggandes i soffan med Fanny. Emelie sov och hade sovit nästan hela tiden som Fanny varit hemma. Jag lagade mat som vi alla åt. Emelie åkte hem och sov hos Mikael. Fanny var hemma och instängd i sitt rum. Sedan blev det film med sonen och mysa med honom. Det är nästan enda gången som han gillar att vara nära och sitta i famnen. Han somnade av ren utmattning tidigt. Daniel och jag satt en stund i soffan framför tvn. Daniel och jag var trötta och somnade ganska tidigt.

Natten till tisdagen var återigen jobbig för Melwin som vaknade och hostade många gånger. Eftersom jag haft hosta varje vinter sedan jag föddes, så vet jag hur jobbigt och ansträngande det är. Så fort han somnade så började hostan. Som tur var hade jag sagt till på jobbet att jag skulle vabba, man orkar inte jobba när man efter 4 nätter inte har sovit. Daniel har lättare att somna om än mig som kan ligga vaken i timmar.

Daniels klocka ringde 05:30, Melwin vaknade till då men somnade om igen. Han vaknade kl 06:30 och tittade på en film på paddan. Jag hörde slumrade till 08:00, han hostade så mycket och var besvärad av hostan. Klockan 08:00 gick jag upp och gjorde frukost på sängen till oss. Vi satte på pojken med guldbyxorna som vi tittade på. Efter filmen badade vi för att Melwin skulle få sitta i fukt som är bra vid falsk krupp.

Jag hade lovat Melwin att göra en play doh (deg) så det gjorde jag när vi badat klart. Han orkar inte leka så mycket innan han lägger sig och tittar på film igen. Vi åt lunch när Fanny och Daniel kom hem på lunch. Efter det var Melwin leksugen igen och ville göra "Kims lek" (man plockar fram ett antal saker och så ska man memorera dem, en tittar bort och den andre plockar bort en sak, den som då tittat bort ska gissa vad som saknas och så fortsätter det).

Mormor kom förbi med en Semla, med vaniljkräm inuti, det var gott. Melwin fick bulle. Jag gjorde en nötköttsgryta vid lunch som fick stå på tills middagen vid 17:00.

Melwin var mycket sämre i hostan, han hostade hela tiden, hur mycket slem finns det i en liten pojke. Vi tittade på film igen och myste i soffan och sonen somnade av utmattning från hostan. Hann och sova i 15 minuter innan hostan väckte honom igen. Han blir både arg och ledsen men ville inte ens prova att somna om igen. Stackars liten vad det gör ont när man ser att sina barn lider... Han blev glad när Fanny och Emelie kom hem och satte sig en liten stund med lite lego. Han gick efter en stund in till vår säng och lade sig och vilade. Han får Mollipect, ljummet honungsvatten, bisol duo och fishermans halstabletter (i skrivande stund).

Vi åt en supergod köttgryta till middag, alla åt mycket utom Melwin som inte hade någon aptit.
Fanny och jag skjutsade bort Emelie till Mikael ett tag men hon sov hemma. Fanny var med Alma och tränade. Melwin och jag tittade klart på pojken i guldbyxorna innan han somnade. Jag bloggade innan jag lyssnade på en bok.

Natten till i onsdagen fick Melwin äntligen sova utan att ens hosta en gång. Jag gav han en Bisol duo på eftermiddagen och sedan slutade hostan vara så intensiv, gav han även en till på kvällen och hostan försvann till natten. Så skönt för honom. Det var såklart skönt för oss med som inte sovit på 4 nätter.

Vaknade av larmet på Daniels och min telefon vid 6:30. Vi gick upp och gjorde oss klara och åt frukost. Melwin vaknade till och gick på toaletten, efter det kröp han ner och somnade hos Fanny. Han måste verkligen ligga och sova nära någon, han söker trygghet och värme på nätterna.

Emelie var i skolan men började efter oss. Dagen på jobbet har gått fort som alltid. Mamma åkte ner och bytte av Fanny vid 11:30 som skulle till skolan och mamma skulle vara hos Melwin tills Emelie kom hem 13:30. När jag kom hem så tittade de på tv. Jag lagade mat som vi åt när alla var hemma. Emelie åkte i väg med Mikael och hans mamma och fikade på Espresso house.

Hon kom hem ganska tidigt på kvällen. Daniel, Melwin och jag tittade på film. Fanny var på sitt rum hela kvällen. Melwin och jag lade oss tidigt, jag var så trött. Lyssnade på en bok innan jag somnade.

I torsdags vaknade Daniel, Melwin och jag av telefonens alarm 05:30! Melwin satte sig upp direkt och sa mamma säg att det är lördag och ingen skola, tyvärr Melwin två dagar kvar sa vi... Daniel satte på morgontv åt Melwin och jag gick in i duschen. Daniel duschade efter mig. När vi hade klätt på oss så åt vi frukost, Melwin äter alltid frukost på fritids. Idag efter Melwin slutat skolan skulle Wictoria följa med hem och leka. Daniel åkte och jobbade. När Melwin och jag var klara lämnade jag Honom på fritids. Eftersom jag fått benhinneinflammation så fick jag ta bilen då det var för kallt för att cykla till jobbet.

Tjejerna var i skolan men började senare än oss. På lunchen gick jag upp till mitt gamla jobb och lämnade tillbaka böcker till Pernillas barn, som Melwin lånat. Jag åt lunch med de också. Mamma hämtade Melwin och Wiki och lämnade de till Emelie hemma. De lekte ute en stund och sedan inne. Emelie rensade Holgers bur och då tittade de på. Jag lagade barnens favoritmat när jag kom hem, spagetti och köttfärssås. Wiki åt hos oss innan hon åkte hem.

På kvällen var Mikael hos Emelie ett tag. Fanny åkte till Robins lägenhet, han kom hem från Lund (där han jobbar) lite senare. Melwin och jag tittade på en film. Melwin somnade runt 20:00. Daniel jobbade över så han kom hem när vi lagt oss.

I fredags gick jag, Melwin och Daniel upp vid 5:30, vi gjorde oss klara och åt frukost. Daniel och jag lämnade Melwin på fritids och sedan fick jag skjuts till jobbet. Fanny och Emelie var i skolan, de slutade tidigt. Dagen på jobbet gick fort. Fanny och Emelie tog hand om Melwin vid 13:30.

Mamma hämtade och skjutsade hem mig. Jag lagade mat som vi åt. Mikael kom till Emelie på eftermiddagen. Melwin hade nu blivit mer hostig och snorig igen, stackars min pojke det verkar ta lång tid innan det försvinner. Vi myste i soffan en stund med Melwin.

Emelie övningskörde med Daniel på kvällen, Mikael var med. Jag var ute och gjorde ärenden med Fanny innan hon åkte hem till Robin på kvällen. När jag kom hem så tittade Daniel, jag och Melwin på fångarna på fortet. Melwin och jag var trötta och lade oss tidigt. Daniel satt uppe längre än oss. Det är egentligen lite tråkigt att man alltid är så trött på fredagar. Fredagar är ändå mysiga och man vet att man har helgen framför sig. Tycker att helgerna går för fort.

I lördags gick Daniel, Emelie Mikael och Melwin upp tidigt och åt frukost utom Melwin. Jag vaknade 8:30 och då gick jag upp och sa hej då till Daniel, Emelie och Mikael som skulle med Mikaels mamma till Stockholm och köpa bil. Melwin och jag skulle vara hemma och ha mamma och son dag.

Jag gjorde frukost som vi åt framför tvn i vår säng. Melwin gillar att äta frukost på sängen och titta på film. När vi tittat klart på filmen tog vi oss ett bad. Jag tvättade och plockade. Melwin fick önska vart vi skulle äta lunch och det blev Corner. Mamma kom hit och följde med oss till Corner för att äta middag, eftersom Daniel tagit vår bil. Han är fortfarande så hostig och förkyld och åt inte upp allt.

När vi kom hem så kom Fanny hit en liten stund. Hon gick sedan ut med Robin och åt på restaurang. Melwin och jag lekte med Lera. Vi tittade på film och myste. Daniel och Emelie kom hem kl 20:00. Då åkte jag och Emelie en tur i Lucynas bil. Jättefin var den. Melwin och Daniel tittade på film när jag vi kom hem. Mikael var med Emelie och sov hos henne. Vi tittade på film tillsammans på kvällen.

Idag söndag sov jag länge ända till 9:30. Då var Emelie, Daniel och Melwin redan vakna. Jag och Emelie åt frukost för Melwin och Daniel hade redan ätit. Mikael sov längre och åt när han vaknade. Daniel hade varit och tvättat bilen vid 7:00 på morgonen, han kan inte sova länge på helgerna.

Emelie ville övningsköra så det gjorde vi medan Mikael åkte hem en stund. Emelie och jag gjorde lite ärenden medan Daniel och Melwin var hemma. Melwin är så hostig nu igen och Emelie har blivit hostig och har ont i halsen så det blir en hemmadag för dem imorgon.

Fanny kom hit på eftermiddagen och då ville Emelie ut och övningsköra igen. Daniel hade lagat mat till oss alla som var klar när vi kom hem. Mikael kom till Emelie. Vi tittade på en film på kvällen Daniel, Melwin och jag. Vi drack te allihopa lite senare. Melwin och jag lade oss tidigt för vi var så trötta.

Ha en fortsatt fin kväll...

Likes

Comments

Natten till måndagen vaknade jag bara en gång, (för att gå på toaletten) det är olikt mig, jag brukar vakna flera gånger per natt. Så skönt, men jag var ändå trött när klockan larmade. Jag måste kliva upp med en gång telefonen larmar för annars ligger jag och somnar om.

Daniel och Mikael hade gått upp lite före mig. Väckte Melwin som inte ville gå upp, han kom i säng sent på söndagskvällen. Han satte sig framför tvn i soffan och klädde på sig. Vi andra åt frukost tillsammans efter att alla klätt på sig och fixat sig. Jag tog cykeln och gick med Melwin bort till fritids. Sedan cyklade jag till jobbet. Tjejerna var i skolan.

På jobbet hade vi olika möten, dagen gick så fort. Emelie hade hämtat Melwin på skolan eftersom han var så trött. När jag kom hem låg båda systrarna och sov och Melwin satt framför tvn. Melwin tycker det är konstigt att de alltid är trötta och sover.

Daniel kom hem med Ica matkasse och Emelie och jag började laga mat. Daniel åkte i väg ett ärende medan vi lagade maten. Vi andra åt middag, maten var jättegod. Fanny åkte hem till Robin och Emelie var hemma hos oss på kvällen. Vi tittade på tv på kvällen medan Daniel var ute och gick. När han kom hem nattade jag Melwin. Efter det låg jag och lyssnade på en bok.

I tisdags gick vi upp tidigt. Daniel och jag åt frukost efter att vi gjort oss klara medan Melwin tittade på barnprogram på tv. Han klädde på sig efter lite tjat. Jag och Daniel lämnade honom på skolan. Daniel skjutsade mig till jobbet. Tjejerna var i skolan men började senare än oss. Var ute och gick en promenad på lunchen. Daniel hämtade mig när han slutade för då slutade jag. Vi hämtade Melwin på vägen hem.

När vi hämtat Melwin och kommit hem så lagade jag mat. Emelie åkte till Mikael efter maten och sov hos honom. Fanny kom och hämtade Melwin som skulle sova över hos henne och Robin. Han gillar verkligen att vara och sova över hos dem.

Fanny skickade snapchat vad de gjorde, Melwin och Robin busade massor. Daniel och jag var trötta och lade oss och tittade på film. Daniel skulle upp klockan 03:00 så han somnade klockan 21:00. Eftersom jag var så himla trött så somnade jag med vid 21:00.

Onsdag vaknade jag klockan 03:00 när Daniel gick upp, gick på toa och somnade om igen. Vaknade av mitt larm klockan 05:30. Så konstigt det kändes att vakna helt själv på morgonen, det var så lugnt och tyst. Jag gjorde mig klar och gick till jobbet, måste bara säga att jag är piggare på dagen när jag gått till jobbet på morgonen. Jag har fått problem med benhinneinflammation nu så jag får ont när jag går. Jag får som kramp i skenbenen och det gör ont att gå.

Fanny lämnade av Melwin hos mormor och morfar vid 12 när hon började skolan. Fick akupunktur på lunchen. Mormor och Melwin var i lekparken och busade. När jag kom hem från jobbet så lagade Daniel och jag mat. Fanny var här en stund men åkte till Robin efter det. Emelie var med Mikael och de sov hos oss. Melwin och jag tittade på tv efter alla vardagsbestyr. Jag nattade Melwin. Sedan lyssnade jag på en bok innan jag somnade.

I torsdags vaknade Daniel och jag 05:30 av att Melwin hostade, han hade fått falsk krupp. Så jobbigt det är. Alla våra barn har haft det. Men tror att Melwins är värre än tjejerna, han har det tuffare och har det fler dagar efter varandra. Vi gick upp och väckte honom. Han vaknade och satte sig i soffan och klädde på sig.

Daniel, Mikael och jag åt frukost efter att vi gjort oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids och fortsatte min promenad till jobbet. Fanny och Emelie var i skolan. Jag gick en promenad med en kollega på lunchen.

När jag slutade kom mamma och hämtade mig. Vi gick på stan och gjorde några ärenden och hämtade mina fina glasögon. Vi hämtade Melwin på vägen hem. Jag lagade mat till oss som vi åt när alla var hemma. I posten hade jag fått mitt handledarbevis att få övningsköra med Emelie så hon ville såklart ut med en gång. Alla ville följa med så vi åkte ut till Gertrudsvik. Emelie har kört EPA-traktor en del så det gick jättebra för Emelie att köra. Hon fick köra hela vägen hem och parkera.

När vi kom hem nattade jag Melwin. Efter det tittade jag på tv en stund med Daniel. Fanny var med Robin hos honom. Emelie var med Mikael hos oss, han sov hos Emelie.

I fredags vaknade vi tidigt, vi väckte Melwin som klädde på sig och satte sig i soffan framför barnprogram. Vi gjorde oss klara och åt frukost tillsammans. Daniel lämnade Melwin på fritids. Jag tog en promenad till jobbet, hade så ont i skenbenen att jag höll på att inte komma till jobbet, men tvingade mig att gå... Fanny och Emelie var i skolan. På lunchen var jag och en kollega ute på stan och gjorde ärenden.

Daniel hämtade mig när jag slutade. Vi åkte hem och lagade mat. Jag myste med Melwin som var genomförkyld. De åt lax och jag kycklinggryta. Mikael kom till Emelie. När vi hade ätit körde Emelie en sväng och vi köpte lite fredagsmys. När vi kom hem tittade vi på film och myste. Fanny var hos oss en stund och sedan var hon hos Robin.

I lördags vaknade Daniel jättetidigt och gick upp och åkte i väg. Han lade solfilm i Jannes bil ( Robins pappas). Melwin har hostat en del på natten. Melwin och jag vaknade ganska tidigt, Melwin var genomförkyld och hostig med falsk krupp. Vi tittade på film i vardagsrummet. Mikael åkte och tränade vid 9:00. Vid 10:00 kom Fanny och Robin hit och åt frukost, verkligen supermysigt. Melwin var inte så pigg och åt inte så bra.

Efter att vi plockat undan åkte vi alla ut och övningskörde med Emelie, hon är så duktig på att köra att hon nu kan köra i centrum med trafik. Jag handlade när vi var ute. När vi kom hem slappade vi framför tvn.

Skulle haft faster på besök idag men ställde in det då Melwin var dålig. Lagade lasagne och sallad till mat. Vi åt när Daniel kommit hem på kvällen. Fanny var hos oss ett tag medan Robin tränade, sedan var hon med honom. Vi andra tittade på film och njöt av att set var lördag. Melwin och jag somnade tidigt. Emelie och Mikael somnade också tidigt.

I dag/söndag vaknade Melwin och jag vid 7:00 när Daniel var vaken. Melwin har hostat mycket hela natten, han har så mycket slem, så får han krupp på natten. Det är synd om honom. Vi satte på en film. Sedan åkte vi i väg och gjorde några ärenden. Under tiden tränade Mikael. Emelie ville övningsköra också så det gjorde vi.

När vi kom hem tittade vi på en film till, jag passade då på att blogga lite. Fanny kom hem då Robin åkte till Lund för att jobba hela veckan. Daniel och jag somnade i soffan efter två sömnlösa nätter. Vi åt mat när vi vaknade. Efter det ville Emelie ut och köra igen så det gjorde vi. Vi skjutsade hem Mikael.

När vi kom hem gjorde Emelie fruktsallad som vi åt med kvarg och glass. Melwin somnade runt 20:00 och utmattad av sin hosta. Jag har bloggat färdigt och ska snart sova.

Ha en fortsatt fin kväll...

  • 48 readers

Likes

Comments

I måndags när Daniel och jag vaknade konstaterade vi att vi mycket trötta, men när vi väl kom ur sängen så gick det bra. Tycker det känns jobbigare att gå upp på morgnarna nu än i höstas. Det verkar som att många är trötta nu.

Vi gick upp och åt frukost och väckte sonen som motsträvigt gick upp och satte sig framför tvn. Han klädde på sig vid tvn och Daniel och jag gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på skolan och efter det fick jag skjuts med Daniel till jobbet.

Tjejerna började senare och var i skolan. Jag flexade hem lite tidigare. Daniel hämtade Melwin. När jag kom hem badade jag och gjorde mig i ordning. Jag blev hämtad av Mathias, Linda och Maria vid 17:50. Mathias släppte av oss vid Guldkant. Vi åt god mat och hade jättetrevligt. När vi var klara tog vi en promenad till Jennifer och tittade på hennes lägenhet. Mathias hämtade oss och skjutsade hem oss.

När jag kom hem sov Melwin. Jag var trött och lade mig med en gång. Emelie var hemma och tog det lugnt. Daniel satt vid tvn.

I tisdags gick Daniel och jag upp och gjorde oss i ordning. När vi skulle äta frukost väckte vi Melwin som gick upp direkt och satte sig framför morgon-tv en stund. Emelie sov. När vi var klara skjutsade jag Melwin till fritids och åkte till jobbet efter det. Daniel jobbade med. Tjejerna var i skolan på dagen.

När jag slutat hämtade jag Melwin på fritids, vi åkte hem. Tog det lugnt i soffan en stund och efter det när Daniel kommit hem lagade jag mat. Vi åt mat och plockade undan. Vi satte oss vid tvn en stund. Vi skjutsade Fanny till affären, Melwin var med henne och handlade. Vi var iväg och tittade på en bil med Mikael. Mikael sov hos Emelie. Jag och Melwin lade oss och somnade direkt när vi kom hem.

I onsdags gick Daniel, Mikael och jag upp tidigt. Vi åt frukost tillsammans och gjorde oss klara. Vi åkte alla samtidigt. Emelie och Melwin låg och sov när vi åkte hemifrån. Jag tog en promenad till jobbet. Emelie hade så ont i sin brutna tå så hon skulle vara hemma och vila. Melwin ville då passa på att vara hemma och mysa med henne.

Mormor och Melwin var med Emelie till sjukgymnasten. Han drog och tryckte i hennes rygg. Han sade att nu finns det inget mer att göra även om hon har ont, han har fått igång rörligheten i revbenen i alla fall. Antingen försvinner smärtan eller blir den kronisk. Det återstår att se.

När jag kom hem spelade Emelie och Melwin spel. Jag, Daniel och Melwin åkte och handlade. Vi var och köpte grejer till vår hamster Holger. Melwin tittade på fiskarna och konstaterade att Nemo var i akvariet. Vi lagade mat när vi kom hem. Emelie, Mikael och Melwin gjorde rent buren till Holger. Vi åt mat som vi lagat. Efter det tog vi det lugnt i soffan en stund och sedan nattade jag Melwin och somnade tidigt själv. Fanny sov hos Robin.

I torsdags gick vi upp tidigt som vanligt alla utom Emelie. Vi åt frukost tillsammans även om ingen är så speciellt hungrig så tidigt. Melwin tittade på tv mesans vi klädde på och fixade oss. Melwin är trött på morgonen och klär på sig efter lite tjat framför tvn. När vi var klara åkte Daniel och Mikael till jobbet. Jag gick med Melwin till fritids och efter det tog jag promenaden till jobbet. Emelie och Fanny var i skolan.

När jag slutat hämtade mamma mig så vi hämtade Melwin på fritids och efter det åkte vi till frisören med Melwin. Han fick sitta i barnrummet och titta på film när frisören klippte honom. Han hade bestämt frisyr efter en bild på internet. Han blev så nöjd och glad. Mormor som hämtade oss tyckte att han var jättefin.

Väl hemma lagade jag mat, pasta och carbonara hade Emelie bestämt. Emelie var på kurs på körskolan, för bil. Daniel jobbade över så han åt när han kom hem. Melwin och jag tittade på film på kvällen. Daniel nattade Melwin och jag tog det lugnt i soffan. Emelie kom hem runt 21:00. Fanny var med Robin hos honom.

I fredags väckte Melwin mig och då var de dags att gå upp. Daniel var redan uppe. Vi åt frukost och klädde på oss. Jag tog bilen och lämnade Melwin på fritids. Daniel åkte och jobbade. Tjejerna var i skolan. Mamma hämtade Melwin på skolan och åkte hem till Emelie med honom. De bakade en morotskaka. När jag slutade hämtade jag Maria och så mötte vi Linda hos Camilla. Vi grattade Camilla på hennes 50 års dag, GRATTIS igen! Vi stannade en liten stund och pratade.

När jag kom hem åt vi mat. Efter det kom Fanny, Mikael, farmor och farfar hit, vi firade Emelies födelsedag en dag för tidigt. Emelie fick pengar av farmor och farfar. Sedan fick hon 30 rosor och parfym av Mikael i halvårspresent. Vi fikade på kakor och morotskaka. På kvällen handlade vi lite. Melwin och jag somnade tidigt. Mikael sov hos Emelie. Fanny sov hos Robin.

I lördags gick vi upp tidigt Daniel, Melwin och jag. Vi sjöng för Emelie kl 7:30, det var första gången som hon sov på sin dag. GRATTIS vår älskade dotter på 16-års dagen. Hon fick en shoppingdag i Norrköping av oss. Hon fick pengar av Mikael, mormor och morfar i present. Vi alla gjorde oss klara och åt frukost. Vi hämtade Fanny vid 8:45. Sedan åkte vi alla till Norrköping.

Medan vi tjejer och Melwin gick i köpcentrum så kollade Daniel och Mikael runt i bilaffärer. Till lunch åt vi alla på Pizza hut, gott som alltid. Sedan fortsatte vi till centrum och gick i de köpcentrum som fanns där. Efter ett tag var vi alla trötta och sugna på att åka hem. Mikael köpte sig en fin bil.

När vi kom hem åt vi tacos med Robin, mor och far. Vi var alla trötta efter en heldag i Norrköping. Vi slappade efter maten. Senare åt vi tårta och sjöng för Emelie. Vi hade lördagsmys och tittade på film. Fanny sov hos Robin. Emelie och Mikael var i väg på fest på senare och kom hem sent.

I går/söndags vaknade jag klockan 7:00 och strax efter det vaknade Melwin, eftersom vi somnat på madrassen i vardagsrummet så satte vi på tvn. Daniel kom upp strax efter oss och åt en snabbfrukost! Han klädde på sig och åkte i väg och tvättade vår bil, den är vit sedan förstår ni själva hur den ser ut efter att vi kört den på landsvägen. Helst av allt skulle nog Daniel tvätta varje dag för att bilen skulle vara ren och fin. Daniel är så pedant med sina (våra) bilar. Såklart det är kul med en ren bil men jag tycker bara den går och köra så bryr jag mig inte så mycket...hihihi.

Tvättade och plockade lite. Vi gjorde några ärenden när ungdomarna vaknat och hade ätit. Vi tog det lugnt ett tag och sedan var det dags för Melwin med innebandyn. Både Fanny, Robin, Emelie och Mikael var med och tittade, så Melwin var så nöjd över att det var många som tittade på honom.

När vi kom hem lagade jag mat medan Daniel, Emelie och Mikael var ute med Mikaels bil, de testade lite saker. Melwin satt framför tvn. Vi åt faijita och pasta. Efter maten tog vi det lugnt framför tvn. Melwin somnade sent och jag med. De andra lade sig lite tidigare och somnade.

  • 58 readers

Likes

Comments

I måndags gick Melwin, jag och Daniel upp när klockan larmade. Fanny sov fortfarande och Emelie var hos Mikael, hon kom hem när vi åkte. Melwin tittade på morgon-tv medan Daniel och jag åt och gjorde oss klara. Melwin är inte så hungrig på morgonen så han äter frukost på fritids. Jag lämnade sonen på fritids när vi var klara. Det var kyligt ute så Melwin fick ha pälsmössa och overall. Tjejerna var i skolan. Jag jobbade och hade som vanligt en trevlig dag på jobbet.

Jag hämtade Melwin när jag slutat jobba. Daniel jobbade över så jag lagade maten, vi gjorde pasta och carbonara till middag. Mysig stund med barnen vid matbordet där vi pratar om allt och man blir lite mer delaktig i det som händer i barnens liv. Vi fixade och plockade undan och när vi var klara satte vi oss framför tvn. Daniel kom hem runt 20:00. Jag nattade Melwin så Daniel kunde äta och ta det lugnt. Jag lade mig tidigt. Tjejerna var ensamma hos oss.

I tisdags hade jag under natten funderat på att jag ville gå till jobbet. Så jag, Daniel och Melwin gick upp lite tidigare. Vi gjorde oss klara och åt frukost. Tjejerna sov eftersom de började senare än oss. Daniel lämnade Melwin på dagis. Jag gick en promenad till jobbet, så skönt det är att gå, man rensar tankarna och får frisk luft. Tjejerna var i skolan. Fanny hämtade mig när jag slutat. Vi åt mat när jag kom hem. Emelie och jag gjorde några ärenden när vi hade ätit. Jag skjutsade Emelie hem till Mikael, hon var där en stund. Daniel var ute och gick en promenad. Fanny, Melwin och jag tittade på tv. Jag nattade Melwin och efter det gick jag upp och tittade på tv med Daniel ett tag till innan jag lade mig.

I onsdags gick vi upp tidigt Daniel, Melwin och jag. Melwin gick direkt och satte sig vid tvn och Daniel och jag gjorde oss i ordning och åt frukost efter det. Daniel lämnade Melwin på fritids till frukost. Jag tog en härlig promenad till jobbet. Tjejerna var i skolan men började senare än oss.

Klockan 9:30 kom Emelie till mitt jobb, jag följde med henne till samrehab för rehab av bröstkorgen eftersom hon har ont i nyckelbenet sedan mopedolyckan. Sjukgymnasten trycker så det knakar i revbenen, Emelie är tuff och säger ingenting. Hon var förra gången stum i första och andra revbenet och nu var hon stum i tredje, fjärde, femte och sjätte revbenet på höger sida. Emelie tyckte att det denna gången var lite läskigt, hon hörde hur det knakade och undrade om det var normalt. Det var det. När vi gick tillbaka släppte jag av henne på skolan. Själv gick jag till jobbet.

När jag slutade kom Fanny och Melwin och hämtade mig vid jobbet. Fanny hade hämtat Melwin på fritids. När vi kom hem lagade jag mat eftersom Daniel jobbade över även denna kvällen. Mikael kom till Emelie och sov över. Vi tittade på tv innan jag nattade Melwin. Fanny var och sov hos oss på kvällen. Vi lade oss ganska tidigt eftersom alla var trötta.

I torsdags gick vi upp tidigt och gjorde oss i ordning. Vi åt frukost tillsammans. Fanny hade sovit hos Robin. Emelie sov när vi alla gick. Jag lämnade Melwin på fritids och gick till jobbet efter det. Tjejerna var som vanligt i skolan. Var och fick akupunktur, det är så avkopplande och denna gången somnade jag hårt. Vaknade och var lite smått förvirrad. Daniel hämtade mig när han slutat. Vi åkte tillsammans och hämtade Melwin. Åt lite snabbt när jag kom hem. Gick bort till Maria E och träffade Linda utanför, vi hade med oss en liten present och sedan fikade vi där. Mysigt att få lite egentid med vänner på kvällen. På hemvägen mötte Daniel upp mig eftersom han var ute och gick. Melwin var hemma hos Emelie och Mikael och tittade på tv. Det känns bra att äntligen ha kommit igång med promenader. Jag har märkt att jag sover mycket bättre på nätterna av att röra på sig och dels få rensa och sortera tankarna lite. När vi kom hem nattade jag Melwin medan Daniel åkte och handlade. När Melwin somnat satt Daniel och jag vid tvn en stund innan jag lade mig. Mikael sov hos Emelie.

I fredags gick alla utom Emelie upp tidigt. Vi åt frukost tillsammans efter att vi alla gjort oss klara. Daniel åkte först och sedan Melwin och jag, efter att jag lämnat honom på fritids tog jag en härlig promenad till jobbet. Mikael åkte efter att jag och Melwin gått. Emelie började senare. På jobbet var jag så trött så dagens kändes extra lång men till slut blev det helg. Mamma och Melwin hämtade mig och skjutsade hem oss. Daniel kom hem ungefär samtidigt och då åkte vi och Melwin och handlade och gjorde ärenden. Vi lagade mat när vi kom hem. Emelie var med Tilde hos henne och efter det var de ute. Daniel, Melwin och jag hade fredagsmys framför några filmer på kvällen. Vi alla tre var trötta och somnade tidigt. Fanny skjutsade hem Emelie. Mikael kom till Emelie lite senare.

I lördags sov vi länge allihopa. Daniel och Melwin vaknade först. Daniel åt frukost och åkte sedan i väg och tvättade bilen. När jag och ungdomarna vaknat åt vi frukost tillsammans. Sedan gjorde alla sig klara för en promenad på Gränsö. Det var verkligen ljuvligt väder, varmt och skönt och härlig sol. Daniel hade köpt en ny tv-antenn som han fixade med. Fanny kom förbi en stund. Vi fixade lite hemma. Emelie och jag var och gjorde några ärenden. Vi åt hemmagjord pizza till mat, den blev jättegod. På kvällen hade vi köpt lite godis och hade filmmys med ungdomarna. Emelie och Mikael busade och då slog Emelie i sin lilltå i det hårda armstödet på soffan och bröt lilltån. Hon hade värk i tån hela kvällen. Hon klagade ändå inte så mycket. Fanny kom förbi en stund på kvällen igen och snackade lite, efter det åkte hon hem till Robin. Vi gick och lade oss sent. Mysigt att ha ungdomarna hemma så man vet vad de gör och vart de är.

I dag söndag gick vi upp ganska tidigt. Melwin och jag satte oss och tittade på morgon-tv medan Daniel satte på ugnen och gräddade frukostfrallor. Daniel dukade fram frukost och ungdomarna åt med oss. Efter det slappade vi alla vid tvn. Runt lunch åkte vi ut med familjen Elmerfjords till Sandviken och grillade lunchen, korv med bröd. Tyvärr valde vi fel sida för det blåste från sidan in så det var kallt, men så mysigt ändå. Solen sken tills det var dags att packa ihop. Killarna lekte. Emelie och Mikael åkte hem före oss. Melwin och Alvin skulle leka en stund så Alvin åkte med oss hem.

Emelie vilade när vi kom hem, hon hade så ont i tån. Mikael hade varit iväg en stund men kom tillbaka till Emelie. Vid 15:40 åkte vi hem med Alvin och åkte till gympasalen vid Skogshaga. Melwin började på innebandy för första gången. Han har velat börja spela innebandy länge. Han spelar innebandy från det att han vaknar till han går och lägger sig. Han gillar det jättemycket, han spelar det varje dag på rasterna i skolan. Kul att han hittat sin grej. Han tyckte att träningen var jättekul och längtar redan till nästa gång.

När vi kom hem hoppade Melwin i badet. Daniel lagade mat och jag plockade in tvätt i garderoberna. Vi åt mat och efter det åkte Emelie och Mikael iväg ett tag. Melwin och jag tittade på film samtidigt som jag bloggade lite. Daniel nattade Melwin som somnade fort. Nu ska jag vara lite social med min man och titta på tv. Det är så roligt att titta på tv nu sedan vi köpt en större eftersom man ser både bild och text bra.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

  • 63 readers

Likes

Comments

Det är på gott och ont att vara ledig...hihihi Natten till i måndags sov jag tre timmar bara. När jag vet att jag ska upp efter en ledighet så går det inte att somna. Man vet att man måste men ögonen vägrar sova och kroppen vill inte slappna av. Sov mellan 22:30 och 01:30. Efter det var jag halvt vaken och låg och väntade på att jag skulle bli trött, men när klockan ringde så hade jag precis somnat.

Daniel och jag gick upp och gjorde oss klara och åt frukost. Barnen var lediga och sov när vi åkte till jobbet. Melwin väckte Emelie runt 9:00. De åt frukost och tittade på film. Efter det spelade de film och gick ut en stund i snön. Tjejerna är så goa med lillebror, de gillar att vara hemma med han själva och han gillar det också.

När jag slutat kom Emelie och Melwin till mitt jobb, vi gick till biblioteket och lånade böcker till Emelie och Melwin. När vi kom hem hade Daniel lagat mat som vi åt. Vi plockade lite och på tv och tog det lugnt. Fanny sov hos Robin. Jag och Melwin tittade på en film innan vi somnade. Var så trött innan jag skulle sova men när klockan väl var dags var jag övertrött. Somnade sent.

I tisdags när klockan ringde hade jag återigen sovit några timmar, så jag var så trött när jag gick upp. Daniel var redan uppe och åt när jag kom upp. Jag åt med honom och gjorde mig klar efter det. Tog bilen till jobbet. Melwin sov kvar med Emelie när jag gick upp. Melwin var ledig men Emelie började vid 8:00, morfar hämtade Melwin och tog med honom hem till dem.

När jag slutat så var mamma hemma hos oss med Melwin. Jag lagade mat och fixade lite. Vi åt mat tillsammans. Daniel, Melwin och jag åkte och handlade. När vi kom hem tittade Melwin och jag på en film i sängen innan vi somnade. Fanny var med Robin hos honom. Emelie var ensam.

I onsdags vaknade vi av larmet på klockan. Natten hade varit bättre för mig, jag hade sovit bättre. Daniel, Melwin och jag gick upp och gjorde oss klara och åt frukost. Daniel lämnade Melwin på fritids. Jag tog en skön promenad till jobbet. Så rofyllt och skönt att gå på morgonen. Så vet man att man blir piggare och har rört på sig lite extra.

Tjejerna var i skolan. Daniel hämtade mig på jobbet när jag slutade, det var skönt för det var storm ute. Vi hämtade en paket till Melwin som vi beställt, en pulka med ratt. När vi hämtat honom så fick han paketet och han blev överlycklig, han gillar inte sina två snowracer. Han säger att man kan krascha läskigt med dem.

Vi lagade mat som vi åt. Emelie var med Mikael på kvällen som sov hos henne. Fanny kom förbi en stund innan hon åkte och tränade med Robin, hon sov hos Robin efter träningen. Daniel, Melwin och jag tittade på film tillsammans innan jag nattade Melwin och mig själv.

I torsdags var jag så trött när larmet ringde så ställde om det till 30 minuter senare. Daniel kom in och blev orolig att vi försovit oss. Men jag sa att vi går upp om 30 min. Han hade åkt till Göteborg (hans tur gick dit) när vi kom upp. Melwin och jag åt frukost med Mikael efter att vi gjort oss klara. Denna dagen tog jag bilen eftersom jag annars inte skulle hinna till jobbet innan jag börjar, jag måste ju lämna sonen på fritids. Daniel måste lämna Melwin för att jag ska hinna gå till jobbet.

Emelie och Fanny var i skolan precis som Melwin. Vid lunch hörde Emelie av sig till mig och sade att hon mådde dåligt och behövde gå hem. Migrän, illamående och febervarm. Hon sov när Melwin och jag kom hem. Jag lagade mat till oss då Daniel blivit försenad i Göteborg. Jag, Melwin och mamma gick en kvällspromenad. När Melwin och jag kom hem var vi trötta allihopa och lade oss och tittade på en film i sängen. När Melwin somnat kom Daniel hem från jobbet. Emelie och jag somnade tidigt.

I fredags gick vi upp tillsammans Daniel och jag. Emelie mådde fortfarande dåligt och fick vara hemma. Melwin valde att vara hemma med Emelie. Emelie tycker det är mysigt att vara hemma med lillebror. Vi åt frukost och klädde på oss. Efter lunch kom Linus till Melwin och lekte en stund. Emelie vilade då ett tag. När jag kom hem var jag så trött så jag vilade med Emelie en stund. Linus gick hem. När Daniel kom hem så köpte vi pizza till mat då ingen orkade laga mat. Vi tittade på film tillsammans med barnen och hade fredagsmys. Mikael kom sent till Emelie och sov över. Vi lade oss ganska sent.

I lördags vaknade Daniel och Melwin som vanligt tidigare än mig. De tittade på tv när jag kom upp. Jag åt frukost med Emelie. Mikael sov lite längre. När han vaknat och ätit så spelade vi tv-spel med Melwin en stund. Efter det gjorde vi oss i ordning. Klockan 15:00 åkte Mikael och Emelie och tvättade hans bil och vi andra åkte till faster på kalas. Hon bjöd på jättegod smörgåstårta och fika. Emelie kom dit senare. När vi kom hem så spelade Emelie och Melwin tv-spel ett tag. Daniel åkte i väg och fixade lite med vår bil. Mikael och hans kompis Jocke hämtade Emelie runt 19 och sedan kom hon hon hem runt 23:00. Melwin och jag tittade på tv och efter ett tag kom Daniel hem och gjorde oss sällskap i soffan.

Idag vaknade Daniel, Melwin och jag vid 19:30, de gick upp men jag låg kvar och bloggade och somnade om en liten stund. Vid 10:00 gick jag upp och åt frukost med Emelie. Vår tv har strulat i flera månader så vi bestämde oss för att titta på en ny på Elgiganten. Det var dock stängt så vi åkte spontant till Linköping och köpte en större och finare, 65 tums. När vi kom hem lagade jag mat medan Daniel installerade den nya tvn. Fanny, Robin och Mikael kom hit och åt. Vi tittade på tv resten av kvällen. Nu ser både Daniel och jag tv-texten, tummen upp för det... Emelie följde med Mikael hem och sov där. Fanny åkte med Robin hem. Daniel nattade Melwin medan jag gjorde de sista blogginlägget.

Ha en fortsatt fin kväll

  • 81 readers

Likes

Comments

Måndag och nytt år... Melwin och jag somnade 01:30, för att han somnade i söndags klockan 16:30. Daniel och jag trodde att han sov för natten eftersom han varit vaken till 02:30 på natten till nyårsdagen, tji fick vi, han vaknade klockan 20:00 och vägrade att somna om. Då höll han istället mig vaken till 01:30.

Daniel och Mikael gick upp tidigt för att jobba. Jag har tagit semester hela veckan så Emelie, Melwin och jag sov lite längre. Vid 8:00 ringde klockan så då gick vi upp och klädde på oss alla tre. Fanny åkte med Robin och hans familj till Göteborg och ska vara där några dagar.

Vid 9:00 var vi med Emelie på sjukhuset på samrehab. Hon träffade en sjukgymnast som gick igenom hela bröstkorgen. Hon har blivit stel och stum på revbenen vid hals och nacke på höger sida av mopedolyckan, så han tryckte på henne på för att mjuka upp. När hon anstränger den sidan så är revbenen stumma och stela istället för att röra sig, så därför har hon har hon smärta. Så skönt att någon äntligen kan förklara för oss vad som hänt. Han trodde att han skulle behöva göra trycken 1-3 gånger och förhoppningsvis ska det ge med sig och bli bra sedan.

När vi var klara åkte vi och handlade god frukost som vi åt när vi kom hem. Efter det städade och plockade jag en del. Mamma kom hit så hon, jag gick en promenad till Maxi och runt lite medan Melwin cyklade. Det var jättekallt ute, Melwin frös hela han. Jag lagade mat efter promenaden som var lagom klar till Daniel kom hem. Mikael kom till Emelie och sov över på kvällen. Vi tittade på Göta kanal 1 tillsammans på kvällen. Melwin, Emelie och jag somnade ganska sent, medan Daniel och Mikael somnade tidigt.

I tisdags sov Emelie, Melwin och jag länge. Daniel och Mikael gick upp tidigt och åkte och jobbade. Jag och Emelie vaknade med halsont och feberkänningar, Emelie hade till och med ont i öronen. Vi åt frukost klockan 11:00... ja det var verkligen sent men vi har lov så det gör ingenting. Daniel skjutsade bort Melwin till familjen Elmerfjord för lek med Alvin. Vid 15:00 var jag hos optikern och beställde nya glasögon till jobbet och hemma. Under tiden lämnade Elmerfjords sonen hemma hos oss.

Emelie hjälpte Melwin att skriva bokstäver och alfabetet medan jag ritade i min fina målarbok jag fick av Mikael i julklapp. Vi åt mat när Mikael kommit från jobbet. Daniel jobbade över och kom hem runt 19:00. Melwin klagade på halsont och var febervarm på kvällen. Vi drack te på kvällen och tittade på andra delen av Göta kanal. Mikaels sov hos Emelie. Emelie, Melwin och jag somnade senare än Daniel och Mikael.

I onsdags gick Daniel och Mikael upp tidigt och åkte och jobbade. Melwin, Emelie och jag sov till kl 10:00. Vi åt en sen frukost. Emelie hade fortfarande feber ont i båda öronen och halsen, Melwin ont i hals och feber och jag ont i hals och feber så förmiddagen spenderades i sängen framför tvn och legobygge. Ute var det full snöstorm. Barnen åt amerikanska pannkakor till lunch och jag åt varma koppen med knäckebröd till. Vi plockade bort julstjärnor och ljusstakar. Fixade och plockade lite. Vi satt och målade och Melwin övade på bokstäver. Vi åt middag en stund efter att Daniel kom hem från jobbet. Fanny och Robin var påväg hem från Göteborg, de kom hem vid cirka 18:30. Alla utom Fanny som vilade (hon var med sjuk i halsont och feber) tittade på tredje filmen av Göta kanal. Daniel lade sig tidigt medan vi andra var uppe ett tag. Tjejerna och Melwin var ute och åkte bil i snön på kvällen.

I torsdags gick Daniel upp tidigt och åkte och jobbade. Jag väcktes av mitt alarm på klockan vid 07:00. Jag ringde tandläkaren akut till Fanny som har ont i en tand. Fick tid 12:45 till henne. Jag somnade om efter ett tag och vaknade av att Emelie och Melwin satt och pratade i soffan vid klockan 10:00. Alla sjuklingar hade sovit i Emelies säng, de ville ha syskonmys. Vi gick upp och åt frukost tillsammans.

Förkylningen hade slagit till med ordentlig kraft på oss alla. Tråkigt att vara sjuka på loven men ändå bättre när man nyligen bytt jobb. Känns inte roligt att vara hemma i början när man måste lära sig allt.

Vid 12:45 var jag med Fanny hos tandläkaren, det gick bra och hon slapp att rotfylla som vi trodde hon skulle få göra. På hemvägen hämtade vi Melwin och Emelie och åkte och handlade lunch till oss. Lunchen blev lite sent, man vänder lite på dygnet när man är ledig. Efter lunchen tog vi det lugnt i soffan framför en film. Viktigt att vila så man är pigg till måndag.

När vi vilat en stund städade jag lite i några köksskåp. Slängde en del onödigt som man sparat på. Lagade mat efter det. Daniel jobbade över och kom hem sent. Han hade också blivit förkyld. Tittade på film på kvällen. Fanny åkte hem till Robin senare på kvällen. Emelie var med Mikael en stund.

I fredags/trettondagen vaknade Daniel tidigt och gick upp, när han är ledig och hemma vaknar Melwin också tidigt och går upp. När Daniel jobbar och jag och systrarna är lediga sover Melwin gärna till 10:00. Konstigt men så har det alltid varit.

När jag vaknade hade de redan ätit frukost. Så jag åt själv eftersom Emelie inte var vaken. Idag mådde jag lite bättre däremot så hade Daniel blivit dålig med halsont och förkyld, ni vet hur en karl mår...hihihi

Emelie vaknade runt 11:00. Jag och Daniel plockade och fixade medan Emelie och Melwin myste med Holger. Städade bort granen och annat plock. Emelie och jag var iväg och handlade. När vi kom hem lagade vi mat, chili con carne med ris, supergott.

På eftermiddagen trotsade vi alla baciller och följde med Fanny, Robin och Wille till Tjustvallen i Gamleby för skridskoåkning med barnen. Det var verkligen jättekallt för Daniel och mig som tittade på. Tjejerna försökte lära Melwin att åka, det gick bra, träning ger färdighet...Melwin tyckte att det var roligt och det är huvudsaken. En timme klarade vi av i -12 grader, sedan kände jag inte fötterna längre.

När vi kommit hem hade vi fredagsmys med Melwin, vi tittade på film. Emelie åkte hem till Mikael och sov där. Fanny var hos Robin och sov där.

I lördags gick Daniel upp klockan 07:00, han kan verkligen inte sova på helgerna, han vaknar alltid någon gång mellan 07:00 och 08:00. Jag och Melwin vaknade kl 9:30, vi åt frukost tillsammans. Melwin var leksugen och det fanns ingen kompis som hade tid. Vi spelade lite spel och myste. Klockan 15:30 var Emelie och jag på bio med Melwin och familjen Elmerfjords, vi såg Sing, det var en rolig barnfilm.

När vi kom hem lagade Melwin och jag biffar till middag, han är så duktig vår son han älskar att hjälpa till med maten. I och med att biffar på 2 kg tar tid att steka, så brynde jag dem så att de fick en stekyta och efter det gick de klara i ugnen. Fanny kom till oss och åt middag, Robin var iväg med sin pappa. Emelie åkte iväg med Mikael och hans kompis, de kom hem vid midnatt och sov här. Fanny, Melwin, Daniel och jag tittade på film på tvn. Vi somnade rätt sent på kvällen. Daniel var inte så pigg, ni vet en mansförkylning...hihihi

Idag väckte Daniel mig och Melwin vid 8:00 för att vi ska kunna somna tidigt ikväll. Vi satte på morgon-tv och tittade en stund. När vi tittat en stund åt vi frukost. Daniel åkte och jobbade några timmar. Ungdomarna sov länge. Linus kom till Melwin och jag tog med dem till Breviksalpen, så de fick åka lite i snön och göra av med lite energi. Mamma kom dit och höll mig sällskap. Vi handlade på väg hem. Åt lunch med Daniel och ungdomarna när vi kom hem. Linus och Melwin lekte till 14:00.

Hela eftermiddagen har vi slappat och njutit det sista av en skön och mysig vecka med familjen. Fanny åkte hem till Robin på eftermiddagen. Vi åt middag. Medan barnen spelade spel så förberedde jag inför morgondagens jobb. Fanny och Emelie är lediga på måndag och Melwin är ledig på måndag och tisdag. Mikael åkte hem på kvällen. Vi myste framför en film på kvällen.

Ha en fortsatt fin kväll!

  • 98 readers

Likes

Comments

I måndag/annandag jul hade Daniel sovmorgon ända till klockan 8:30, han blev själv chockad då han är som en klocka och vaknar alltid klockan 8:00. Melwin och jag sov till 9:30! Vi åt frukost tillsammans innan Daniel åkte och jobbade. Melwin och jag lade oss efter frukosten i sängen och tittade på en film och myste. Mamma kom hit och hämtade Emelie och mig. Vi åkte till stan och shoppade lite på rean. Melwin var hemma hos oss med Fanny och Alma som hade sovit hos Fanny. När vi kom hem lagade jag mat åt oss. Daniel kom hem på kvällen. Fanny var med Robin hos honom och sov där. Emelie var hemma hos oss. Vi spelade Vildkatten och efter det tittade på tv tillsammans. Vi somnade sent.

I tisdags gick Daniel upp tidigt, han skulle jobba. Melwin vaknade stramt efter att Daniel åkt till jobbet, han tog paddan och tittade på en film bredvid mig i sängen. Vi åt frukost i sängen, det tycker Melwin och jag är mysigt. Mamma, jag, Melwin och Emelie gjorde lite ärenden. Efter det städade jag i lådorna i köket och städade även Melwins rum. Jag tvättade och plockade. När Daniel kom hem åt vi mat som jag lagat, ett nytt recept oreganokyckling med ris. Fanny kom förbi på kvällen. Fanny och Emelie var i väg på kvällen en stund. Melwin och jag tittade på en film innan han somnade. Sedan läste jag en stund innan jag med somnade, Daniel var uppe längre än mig.

I onsdags gick Daniel och jag upp samtidigt och gjorde oss i ordning. Barnen sov så det var tyst och lugnt. Daniel och jag åt frukost tillsammans och då vaknade Melwin men han gick in till Emelie och somnade om. Daniel och jag åkte och jobbade. Det var en rolig och mycket intressant dag på jobbet denna dagen. Mamma och Melwin var med Emelie till tandläkaren på dagen. När jag kom hem så lagade jag mat eftersom Daniel jobbade över. Fanny och Robin kom förbi ett tag och han fick sina julklappar. Jag plockade lite i köket. Melwin, Emelie och jag satte oss i soffan och tittade på en film, lite kvalitetstid med barnen blev det innan Daniel kom hem. Jag nattade Melwin och efter det satt jag och Daniel vid tvn en stund. Emelie var i väg med Fanny på kvällen.

I torsdags vaknade Daniel och jag av larmet på telefonen vid 05:45. Vi gick upp klädde på oss och åt frukost tillsammans. Denna morgon sov barnen när vi åkte hemifrån. När Melwin hade vaknat hade han gått in och väckt Emelie och sagt att han svälter ihjäl om hon skulle sova längre, hihihi vad rolig han är. Han gillar inte att hans systrar behöver sin tonårssömn. Han vaknar vid 9:00 och vill att de ska göra frukost åt honom. Hon gick upp och gav han frukost.

På jobbet har jag och en kollega fixat en lägenhet, så himla roligt. Mitt nya jobb är verkligen kul. Kul att få vara med på olika projekt och se hur allt funkar, hjärnan tar in massor med information och intryck. Jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna.

När jag slutade hämtade jag Linda och vi åkte och handlade nyårsmat som vi hade planerat. När jag kom hem fick jag fina julklappar av svärsonen Mikael och hans mamma (Mikael och hans familj hade kommit hem från Polen vid lunch). Mikael hade köpt julklappar till hela familjen men de andra hade redan öppnat sina...återigen tack för fina julklappar Mikael och Lucyna.

Vi åt mat tillsammans och efter det åkte vi och handlade allihopa. Fanny kom hem till oss på kvällen och sov. Melwin var överlycklig (såklart Emelie med att Mikael kommit hem från Polen) och busade med honom. Mikael sov hos Emelie. Vi myste alla framför tvn på kvällen.

I fredags gick Daniel upp tidigt och jobbade. Melwin och jag sov lite längre. Han väckte mig vid 8:30 och sa att det var morgon. Jag gick upp och duschade. Vi fixade och plockade lite. Klockan 10:00 kom Mahlin (min syster) och hennes son Ellioth hit. Vi har inte setts sedan i september. Så det var jätteroligt och mysigt att äntligen ses. Mamma kom hit med frukostbröd, så vi gjorde frukost som vi alla åt. Killarna lekte och busade. Vi spelade spel och satt och snackade. Vi åt mat innan de åkte hem. Daniel kom hem lite senare. Mikael och Emelie var i väg på kvällen en stund. Fanny sov hos Robin. Vi satt uppe och tittade på tv en stund på kvällen. Jag lade mig före Melwin och Daniel, men de somnade i soffan.

Lördag/nyårsafton vaknade Daniel och Melwin vid 8:30. De åt frukost. Jag, Emelie och Mikael sov lite längre. Vi åt frukost senare. Daniel, Melwin och jag gjorde några ärenden. Vi åkte hem och tittade på en film och åt lunch. Daniel och jag började fixa i ordning för nyårsfirande med våra vänner och barn. Fanny kom hit och gjorde sig i ordning. Vi andra duschade och klädde på oss. Gästerna kom hit vid 17:30. Linda och jag fixade gratinerad hummer till förrätt. Jättegott tyckte det som åt det. Jag, Emelie, Melwin och Mikael åt toast då vi inte gillar hummer. Till varmrätt blev det smördegsinbakad fläskfilé fylld med champinjonstyvning med potatisgratäng och sallad. Vi hade det trevligt och roligt som alltid. Vid tolvslaget gick vi alla ut på altanen och skålade och tittade på fyrverkerierna. Efter tolvslaget blev det marängsviss till efterrätt. Gästerna fick skjuts hem av Mikael vid 02:15. Fanny och Robin sov hos Robin. Vi städade undan allt och efter det lade vi oss. Alla utom jag somnade med en gång, var vaken till 03:30.

Idag vaknade jag och Daniel vid 09:00. Jag kunde inte somna om så vi gick upp, efter en liten stund kom Melwin upp. Vi plockade fram madrasser och lade oss framför tvn i vardagsrummet. Vi åt frukost. Emelie och Mikael kom upp runt 11:00. Det har blivit en heldag framför tvn och lite sovande och slumrande emellanåt. Vi har såklart invigt nya året med Ivanhoe som är ett måste. Det har blivit rester till mat idag.

På kvällen fikade vi på oboy och macka. Fanny kom hit och var här en stund innan hon åkte hem till Robin igen. Vi har pratat lite om semesterplaner för 2017...Kroatien? Jaja vi får se vad som bestäms. Är ledig hela veckan med barnen, känns jätteskönt.

God fortsättning på 2017....

  • 106 readers

Likes

Comments

I måndags vaknade vi tidigt. Daniel, Melwin och jag gick upp och gjorde oss i ordning och klädde oss. Medan Daniel och jag åt frukost så öppnade Melwin legokalender och chokladkalender. Jag lämnade Melwin på fritids medan Daniel åkte och jobbade. Tjejerna hade lite sovmorgon. Åkte sedan till jobbet, tänk vad kul det är när man gillar sitt jobb, så skönt att ha fina kollegor runt omkring sig. Vilken skillnad det är nu när man kommer hem klockan 16:15 istället för 18:15, får träffa familjen längre innan man ska sova. Vi åt mat när vi alla var hemma. Fanny var med Robin hos honom. Mikael kom till Emelie och sov hos henne. Alla myste och tog det lugnt vid tvn en stund. Jag nattade Melwin och sedan läste jag en stund innan jag somnade.

I tisdags var Mikael uppe och åt när Daniel, jag och Melwin kom upp. Melwin satte sig framför morgon-tv. Jag duschade före Daniel. Vi åt frukost tillsammans efter att vi gjort oss i ordning. Vi åkte allihopa på samma gång. Emelie började senare och sov fortfarande när vi gick. Jag lämnade Melwin på fritids. Tjejerna var i skolan. Fick en julklapp av min chef. Innan lunchen gick jag och köpte en påse med godsaker från Ost och Deli från mina arbetskamrater till vår chef. Efter jobbet var jag uppe på mitt gamla och fick en jättefin julklapp från Guldkant. När jag kom hem åt vi mat. Jag, Camilla och Linda var hemma hos Maria och hälsade på en liten stund. Satt med Daniel och Melwin i soffan en stund, innan jag nattade sonen. Mikael var hos Emelie ett litet tag. Satte in pengar på julklappsinsamlingen. Somnade tidigt.

I onsdags var vi trötta på morgonen då Melwin hade haft sådan växtvärk, varit ledsen och inte kunnat sova. Han fick Ipren på natten, men det tog en stund innan han somnade igen.

Vi gick upp och duschade och gjorde oss klara, åt frukost tillsamman. Daniel åkte efter Melwin och mig. Emelie sov när vi åkte hemifrån. Jag lämnade Melwin till frukosten på fritids. Jobbade. Tjejerna var i skolan. Emelies skola hade innebandy och de hade klätt ut sig till olika tema. När jag slutade kom mamma, Emelie, Fanny och Melwin och hämtade mig. Vi åt mat på Mc Donalds. Tjejerna tog bilen och åkte ett par rundor. Vi handlade de sista julklapparna. När vi kom hem plockade jag lite och hängde tvätt. Nattade Melwin tidigt. Emelie var ensam då Mikael hade åkt till Polen för att fira jul. Fanny var med Robin hos honom. Satt en stund vid tvn innan jag nattade Melwin. Läste innan jag somnade.

I torsdags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi gjorde oss klara och åt frukost tillsammans. Daniel lämnade Melwin på fritids lite senare medan jag åkte direkt till jobbet. Ibland blir jag stressad då jag lämnar Melwin på morgonen så det känns skönt de gånger Daniel gör det. Emelie och Fanny var i skolan och hade avslutning, som innebar tidig hemgång. Melwin slutade kl 13:00 och mamma tog hem honom då. När jag kom hem från jobbet åkte mamma, Melwin och jag och julhandlade. Så skönt att göra det innan fredag och det var inte så mycket folk i affären heller. Fanny, Robin, Emelie och jag lagade taco till middag. Vi och Melwin åt det, det är så gott. Daniel jobbade över och kom hem sent. Jag plockade och fixade lite. Sedan lade Melwin och jag oss i sängen och läste bok. När han somnat läste jag bok en stund. Fanny och Robin sov i Robins lägenhet.

I fredags gick Daniel och jag upp lite senare än vad vi brukar. Melwin vaknade efter en liten stund, han satte sig framför tvn och åt sin frukost som vi gjort. Efter att han ätit klart och öppnat sina kalendrar så gick han in till Emelie och somnade igen. Daniel och jag åkte och jobbade. Fanny sov hos Robin. På lunchen var jag ute och köpte den absolut allra sista julklappen. Melwin var med mormor och morfar en stund.

Efter lunch åkte jag och två kollegor och tittade på en lägenhet och möbler, när vi kom tillbaka till jobbet gick vi hem. Melwin, Emelie och jag tog det lugnt i soffan ett tag. När Daniel kom hem fixade vi och plockade lite. Camilla, Fredrik och Kalle kom hit och åt och spelade Bingolotto med oss. Det var jättetrevligt. Emelie och Fanny var ute och åkte bil en stund och efter det var de hemma. När våra vänner åkt hem lade Melwin och jag oss, vi var så trötta så vi somnade nästan direkt.

Lördag/Julafton väckte Melwin mig, en lite morgongosig röst som sa: - vakna mamma idag är det Julafton...hihihi. Det var ju bara att gå upp och klockan var då 8:30, inte så lätt att stå emot en gosig liten pojke som var så nyfiken och energisk denna julaftonsmorgon. Vi klädde på oss och Emelie, Melwin öpnade några julklappar. Fanny kom hem från Robin då han åkte till sina morföräldrar i Vetlanda. Farmor och farfar kom hit på gröt och skinkmacka. Barnen fick fina julklappar och blev nöjda.

Vi packade ihop oss och åkte iväg för nästa firande hos mormor och morfar. På vägen dit ringde syster, Magnus och Ellioth FaceTime till oss, mysigt att prata en stund och önska varandra God Jul.

Väl hos mor och far lade vi på. Faster hade kommit dit också. Vi satte oss och tittade på Kalle Anka på tvn. Melwin var spänd och undrade när Tomten skulle komma, lång väntan... Vi åt mat och efter det blev det mys i soffan framför tvn. Vid 18:30 kom Tomten och överlämnade paket, Melwin var helt salig och överlycklig på samma gång. Tomten hade med sig det största paketet till Melwin, som visade sig vara den bästa, en innebandyklubba.

Vilken kväll, den var magisk och Tomten var helt underbar. Barnen blev glada och supernöjda över alla julklappar de fick. De tittade och plockade på dem en bra stund. Vi fick fika. Vid 22 var alla trötta så vi packade hem oss. Satt vid tvn en liten stund och sedan somnade vi efter ytterligare en mysig julafton även om två pojkar Robin och Mikael saknades väldigt mycket av oss alla.

Söndag/Juldagen gick vi upp runt 9:30 och åt frukost alla utom Fanny. Hon sov längre än oss andra. Vi gjorde oss klara men hamnade framför tvn i soffan. Vid 13:30 åkte vi till faster och fikade. Fanny kunde inte följa med så hon var hemma och hade hämtat Alma så de var hos oss när vi kom hem. Vi var hemma en stund. Åt middag hos mamma och pappa på kvällen, rester från julafton. Vi spelade ett roligt spel som Melwin fått i julklapp, Vildkatten. Fanny och Alma åkte till en kompis och efter det var de på Palladium. När vi kom hem bäddade vi ner oss i soffan, Emelie spelade The Sims. Vi tittade på några filmer p tvn innan Melwin och jag lade oss. Vi var jättetrötta. Daniel sov i soffan då han hade nattvakt med Fanny, han fick hämta vid 02:30. Hellre att de ringer sent om skjuts så att man vet att de kommer hem säkert, samt i vilket skick de är i.

Ha en fortsatt fin jul och ett fint nyår...

  • 112 readers

Likes

Comments

I måndags sov jag och Melwin länge på morgonen då Melwin var sjuk med feber och hosta. Jag var hemma och vabbade. Själv hade jag drabbats av en vagel i ena ögat och hade mycket svårt att se för svullnad och ömhet. Daniel hade börjat mycket tidigt på morgonen. Tjejerna gick upp och åkte till skolan. Melwin och jag åt frukost i sängen och tittade på en film. Vi åt lunch. Flickorna kom hem relativt tidigt på dagen. Melwin och jag myste i soffan. Jag tvättade och plockade lite. Vi åt mat när Daniel kom hem. Emelie åkte till Ellen Key. Mamma kom hit och tog hand om Melwin på kvällen. Mikael kom hit och så åkte vi alla till Ellen Key och tittade på Luciatåget som Emelie var med i. Det var jättefint och mysigt att titta på. Några sjöng solo och hade jättefina röster så man fick gåshud. När vi kom hem åkte mormor och då lade jag Melwin. Somnade ganska tidigt själv. Robin kom hit och sov hos Fanny på kvällen.

I tisdags gick jag upp tidigt själv. Daniel var hemma och vabbade med Melwin. De sov så gott när jag åkte hemifrån. När jag åker till jobbet sätter jag i hörlurarna med musik i öronen. När jag hade åkt och kommit till Breviksskolan ringer en mycket irriterad make... jag hade glömt och larmat av och hela huset tjöt. Alla 4 barn (Fanny, Robin, Emelie och Melwin) hade vaknat och undrar vad som hänt 06:30...tänkte ju att ingen skulle få sovs länge då jag själv inte fick det, hihihi. Tjejerna var i skolan, Emelie var med och gick med i Luciatåget två gånger denna dagen. Jag jobbade till klockan 16:00. Vi åt mat när jag kom hem. Plockade och fixade lite på kvällen. Robin kom till Fanny och sov över. Myste med Melwin framför julkalendern, han gillar den jättemycket och jag tycker också den är mysig. När Melwin hade somnat läste jag bok en stund.

I onsdags gick både Daniel, jag och Melwin upp tidigt. Vi åt frukost och klädde på oss. Mikael var redan uppe när vi gick upp. Jag duschade medan Melwin tittade på morgon-tv och åt chokladkalendrar. Jag, Daniel och Mikael åt frukost. Jag lämnade Melwin på fritids till frukosten. Fortsatte sedan till jobbet. Fullt upp på jobbet idag, hjärnan går på högvarv efter allt nytt jag måste lära mig. När jag kommer hem på kvällarna är jag så trött så att jag skulle kunna somna med en gång. Tjejerna var i skolan. När jag åkte hem hämtade jag upp Fanny och Melwin och så åkte vi och handlade middag på Maxi, pasta- och kycklingsallad blev det. Sallad är bland det godaste jag och Emelie vet och skulle kunna äta det dagligen. Fanny var med Robin hos oss på kvällen och Emelie var en stund med Mikael och sov där. Melwin och jag lade oss i sängen efter alla kvällsbestyr och tittade på julkalendern. Efter att han hade somnat läste jag min bok och somnade tidigt.

I torsdags gick vi upp när alarmet på telefonerna ringde. Det är lätt att väcka Melwin nu när han har lite kalendrar med chocklad och en med lego att öppna. Daniel och jag åt frukost och gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids och fortsatte till jobbet. Tjejerna gick upp senare och var i skolan. Vid lunch var jag på mitt gamla jobb och blev avtackad, vi åt fruktsallad. Så roligt och trevligt att träffa alla igen. Satt och pratade med Pernilla ett tag. När jag slutade hämtade jag Melwin på fritids. Vi åkte hem och åt kvällsmat och sedan kom mamma och hämtade oss, vi åkte och handlade mat med henne och gjorde några ärende. När vi kom hem hade Daniel kommit hem från jobbet precis. Melwin lade sig och tittade på tv i vår säng och jag tittade med honom när julkalendern var, efter det somnade han. Fanny var med Robin och sov hos oss. Emelie var en stund med Mikael. Jag läste min bok och somnade efter det.

I fredags gick vi upp tidigt, åt frukost och gjorde oss klara. Tjejerna och Robin sov när vi åkte hemifrån. Daniel åkte och jobbade. Jag lämnade Melwin på fritids till frukosten. Vid lunch på jobbet åkte vi alla till campus på julbord, jättetrevligt och jättegod mat. Vi fick två julklappar också. Vi fick sluta när vi hade ätit. Jag kom hem klockan 14:00 och då var Emelie och Melwin redan hemma med mormor. Lagade mat till Daniel kom hem. Fanny var med Robin. Mikael kom till Emelie och åt med oss. Köpte fredagsmys och tittade på film "tomten är far till alla barnen" med alla utom Fanny och Robin som var hos Robins föräldrar. Jag och Melwin somnade tidigt.

I lördags vaknade jag runt 8:00 och då var Daniel och Melwin redan uppe, de hade till och med redan ätit frukost. Jag duschade och gjorde mig klar. Daniel var i Robins lägenhet och tapetserade hela dagen. Mamma kom hit och hämtade mig och Emelie, sedan vidare och hämtade Fanny hos Robin, vi gjorde ärenden och handlade. Melwin var hemma hos oss med Mikael. När jag kom hem plockade och fixade jag en stund. Lagade kycklingryta, ris och sallad. Mikaels mamma kom hit på middag och fika, mycket trevligt. På kvällen slappade vi i soffan och myste framför tvn. Fanny och Robin sov i Robins lägenhet. Melwin somnade tidigt. Jag läste lite innan jag somnade runt 23:00. De andra var uppe längre.

Idag vaknade jag vid 05:50 och låg och läste lite och vid 07:00 vaknade Daniel och Melwin. De åt frukost för jag somnade om till 09:30. Då gick jag upp och åt frukost. Daniel var då och tvättade bilen. Melwin och jag myste i soffan en stund. Linus kom hit och lekte med Melwin en hela dagen. Runt 11:30 vaknade Emelie och Mikael. Mamma kom hit och hämtade mig, vi gjorde ärenden och köpte lite julklappar. När jag kom hem åt vi lunch och sedan åkte vi vidare till Robin och Fanny och hjälpte till i hans lägenhet, mamma var också med. Melwin och Linus var hos Linus en stund och efter det var de hemma hos Emelie och Mikael. Lagade mat när vi kom hem som vi alla åt, även Fanny och Robin. Efter maten gick Linus hem. Hade lite tv-mys med familjen på kvällen. Melwin somnade runt 20-tiden. Jag läste lite på kvällen. Ungdomarna spelade dataspel. Fanny vilade medan Robin fixade lite i lägenheten.

Ha en fin kväll!

  • 117 readers

Likes

Comments