View tracker

I måndags gick vi upp tidigt. Daniel åkte till jobbet före oss. Emelie skulle vara på Breviksskolan på praktik. Vi åt tillsammans och när vi var klara så lämnade jag Melwin på fritids. Fanny var i skolan. På jobbet var vi inte många denna dag, de flesta var på medarbetardag i Oskarshamn. Jag hann och göra massor och avsluta saker. Tre dagar kvar på psykmottagningen. Emelie tog med Melwin hem från skolan. När jag kom hem hade alla ätit eftersom jag kom hem efter 18:00. Emelie träffade Mikael på kvällen en stund. Fanny var hemma på kvällen. Vi tittade på film på kvällen, innan vi somnade. Emelie hade så ont i huvudet och mådde dåligt så hon sov hos mig, Daniel sov i hennes säng.

Natten till tisdagen var Emelie och jag vakna flera gånger, Melwin hade växtvärk i sina ben och skrek av smärta. Emelie försökte trösta honom och jag gav han Alvedon och masserade benen. När vi sedan vaknade på morgonen av alarmet, ville vi bara somna om, men jobbet väntade. Emelie hade migrän och mådde illa, så hon blev hemma hela dagen. Daniel hade åkt och jobbat när vi gick upp. Jag och Melwin gjorde oss klara och jag lämnade honom på fritids. Fanny var hemma hela dagen. Emelie blev dålig i magen under dagen.

Mormor hämtade hem Melwin och lämnade honom till Emelie. Jag kom hem efter 17:00. Lagade mat som vi åt. Emelie var själv då hon var dålig i magen, både jag och Daniel och Melwin blev också dåliga, även Mikael som var hos sig själv.

Fanny var den som klarade sig bra. Vi andra lade oss tidigt och tittade på film. Vi var vakna på natten.

Daniel gick upp före oss i onsdags. Jag, Emelie och Melwin var fortfarande dåliga i magen och var hemma från skola och jobb. Min sista dag på psykmottagningen men jag hade varit vaken mycket på natten och så dålig i magen så valet var enkelt. Vi låg i sängen hela dagen och kollade på film. Fanny var i skolan. Mamma kom förbi och hjälpte till med maten. Daniel kom hem så vi åt mat tillsammans. Mamma och jag var på stan på kvällen och var förbi psykmottagningen och lämnade legitimationen och nycklarna. Fanny och Emelie tvättade Robins bil på kvällen. När de kom hem kom Mikael till Emelie och sov över. Fanny var hemma och kollade film i sitt rum. Melwin och jag tittade på film innan vi somnade.

I torsdags vaknade jag jättetidigt, med en pirrig men med en härlig känsla i magen. Daniel och Mikael satt redan uppe och åt när jag kom upp, de åkte till jobbet före mig. Jag åt och väckte Melwin och sedan klädde vi på oss. När vi var klara lämnade jag Melwin på fritids. Tjejerna var i skolan. Det var en mycket spännande och givande första dag på mitt nya jobb, så kul och intressant. Det kommer bli jättekul att jobba där och trevlig personal. När jag åkte hem var jag trött i huvudet. Vi åt pizza till mat eftersom ingen av oss orkade laga mat. Jag hamnade i sängen efter det med migrän och pratade med en kär vän i 1,5 timmar. Melwin kom in till mig efter det och sedan somnade vi tidigt. Emelie var med Mikael. Fanny var med Robin som kommit hem, de sov hos oss på kvällen.

I fredags gick Vi alla utom Robin och Fanny upp tidigt. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Daniel åkte före oss till jobbet. Tjejerna var i skolan. Hade en mycket intressant dag på jobbet, studiebesök på Skatteverket. När jag kom hem så satt jag och pratade Daniel en stund. Efter det åkte vi och handlade. Emelie och Mikael åkte till Linköping till Ikea, de kom hem sent men sov hos oss. Daniel och jag gjorde fajitakyckling med till mat. När vi ätit följde vi med Melwin på disco på Breviksskolan, han tyckte det var superskoj, men var helt slut när det slutade. Vi hade fredagsmys med film när vi kom hem. Alla var trötta men Melwin och jag somnade tidigt. Fanny och Robin kom hit och Siv på kvällen.

I lördags sov vi länge allihopa. Vi åt frukost tillsammans alla 7, det är så mysigt när alla fem barnen är samlade, de är så goa och mysiga att umgås med. Jag har alltid velat ha en stor familj och med våra två fina svärsöner så är familjen verkligen stor. Så härligt att höra deras skratt och Melwin älskar systrarnas killar. Mikael är lugn och den som ger Melwin trygghet och Robin ger Melwin en massa bus och lek. Han älskar att vara med dem båda och frågar alltid efter de när de inte är här. Det är ganska likt tjejerna hur de är mot Melwin, Emelie ger Melwin bus och lek och Fanny ger honom trygghet.

Vi plockade och tvättade hemma. Vid 16:00 kom delar av familjen Elmerfjords hit. Vi åt middag, lax, potatis, romsås och fikade lite senare på glögg och kladdkaka. I början när vi lärde känna Elmerfjords så åt vi middag hos varandra nästan varje helg, då spelade vi lite spel på kvällarna, det var mysigt! Så turades vi om att bjuda hem varandra.

Så tacksam för våra vänner, vet att jag skriver det ofta men känner verkligen tacksamhet, fina vänner växer inte på träd.

Emelie och Mikael var med ett tag och sedan åkte de till en vän. Fanny och Robin var i Linköping på Ikea. Fanny kom hem tidigare än Robin, som kom lite senare och sov här.

När Elmerfjords åkte hem somnade Melwin och jag nästan meddetsamma. Vi var så trötta. Daniel satt uppe till barnen kom hem.

Idag söndag vaknade Daniel och Melwin tidigt. Jag vaknade vid 8:00. Melwin och jag tittade på film innan vi åt frukost. Ungdomarna sov till lunch så vi andra åt frukost själva innan dem. Vi slappade en stund och efter det kom farmor förbi. Vi lämnade Melwin på kalas och åkte hem till Robins lägenhet och tittade när de renoverar, det kommer bli jättefint. Jag åkte till Breviksskolan där Melwin var på kalas. De spelade innebandy. Daniel fixade med båten. Jag hjälpte Mikael med några uppgifter. Emelie spelade Sims på datorn. Jag lagade mat som vi åt, supergott, pasta med pesto och med pestokyckling till. Robin och Fanny var hos oss och tittade på film i Fannys rum, de sov här.

Ta hand om er och ha en fin vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

View tracker

Natten till i måndags sov jag dåligt, har gjort det nu några veckor! Det är mycket som rör sig i huvudet med byte av arbete. Det ska bli så roligt och spännande och jag ser fram emot det. Nya arbetsuppgifter och ny personal. Idag har jag verkligen jättefina kollegor, vi alla tar han om varandra och har roligt på jobbet, kommer sakna dem otroligt mycket. Som tur är kommer mitt nya arbete bara vara en trappa ned. Saknar jag dem så springer jag en trappa upp.

Vaknade runt 06:00, gjorde mig klar och väckte Melwin. Berättade för honom att denna dagen var min födelsedag. Han blev bekymrad och undrade vad jag gjorde uppe då, vi ska ju sjunga för dig på sängen, sade han. Pappa jobbar sa jag och flickorna vill nog inte gå upp så tidigt för att sjunga.

Melwin klädde på sig och sedan lämnade jag honom på skolan och fortsatte ner till arbetet. Där blev jag grattad av de flesta. Flickorna var i skolan. När jag kom hem från jobbet åt vi mat allihopa. Efter ett litet tag kom Lucyna och Mikael hit så vi fikade på lussebullar och tårta. Jättemysigt och gott. Tack Lucyna och Mikael för en mysig och trevlig kväll <3

Efter att de åkt hem läste jag bok för Melwin innan han somnade. Lade mig själv tidigt då jag var rätt trött. Fanny och Emelie åkte en tur med bilen på kvällen.

I tisdags vaknade Melwin och jag när alarmen på telefonen gick. Daniel hade återigen börjat jobba 04:00. Melwin och jag åt frukost i sängen. Efter det gjorde vi oss klara, jag lämnade Melwin på skolan och fortsatte ner till arbetet. Denna vecka har jag börjat avsluta saker och rensat på mitt kontor, som snart är någon annans. Känns så spännande med ett nytt arbete som jag kommer få bygga upp till en viss del själv. Börjar där den 1 december.

Fanny var i skolan. Emelie hade praktik på din sko. Daniel hämtade Melwin på skolan när han slutat jobba. De lagade mat som vi åt när vi alla kommit hem. Emelie var hos Mikael på kvällen ett tag. Fanny var med Alma och sov hos henne på kvällen. Jag och Melwin myste in oss i sovrummet framför en film innan vi somnade båda två.

I onsdags gick Daniel och jag upp samtidigt. Vi gjorde oss klara och åt frukost. Vi väckte Melwin och han klädde på sig. Jag lämnade han till frukost på fritids och åkte ner till jobbet. Var på jobbet 06:45. Jag har mycket saker att avsluta på jobbet innan jag lämnar det. Fanny var i Stockholm med sin klass. Emelie var på praktik på din sko.

Efter att jag slutat jobbade jag kvar till strax innan 18:00. Då kom Daniel och Emelie och hämtade mig, vi åkte till Ellen Key på utvecklingssamtal med Emelie. Det gick bara bra. Fanny var hemma med Melwin. Åt mat när vi kom hem, de andra hade ätit redan. Melwin och jag bäddade ner oss framför en barnfilm efter lite mys med Holger. Emelie var med Mikael som sov hos oss. Fanny var hemma själv senare på kvällen.

I torsdags gick Daniel upp först och åkte till jobbet. Melwin, jag och Mikael gick upp lite senare. Åt frukost tillsammans och gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids. Var ganska tidigt på jobbet. Det är mycket att göra på jobbet nu när vi är en kort, snart slutar jag och då blir det tyvärr ännu mer att göra.

Fanny var i skolan och Emelie var på praktik. Hon jobbade länge där, denna dag. Jag gick hem klockan 16:00 denna dag. Jag lagade mat då som vi åt. Daniel kom hem lite senare. Emelie och Fanny var hemma i sina rum på kvällen. Jag plockade och fixade lite. Daniel, Melwin och jag var och köpte saker till Holger. Senare tittade vi på film Melwin och jag innan Melwin somnade. Jag satte mig med Daniel vid tvn på kvällen.

I fredags vaknade Daniel och jag av larmet, båda var vi trötta med gick ändå upp med en gång. Vi åt och gjorde oss klara, Melwin vaknade innan Daniel åkte till jobbet. Melwin fick i sig lite frukost och gick sedan in till Emelie med paddan. Fortsatte ner till arbetet med fredagskänslan. På nåt sätt går det alltid lättare att jobba på fredagar. Fanny var i skolan och Emelie var hemma med Melwin. Mormor kom ner till barnen lite senare på förmiddagen.

Efter att jag slutat jobba åkte jag hem och sov en liten stund! Efter det plockade vi lite och bakade våfflor. Min faster, mamma och pappa kom hit och firade mig. Mikael och Emelie kom lite senare. När alla åkte hem åkte vi och gjorde några ärenden. Emelie sov hos Mikael. Fanny och Robin kom till oss efter att de varit i Robins lägenhet och fixat en del. Tittade på tv och hade fredagsmys. Melwin och jag somnade tidigt.

I lördags vaknade vi tidigt. Robin hade redan åkt till lägenheten och jobbade. Vi gjorde frukost och tog en långfrukost tillsammans. Melwin var leksugen så vi ringde till Linus som kom hit och lekte hela dagen. Jag bakade nya lussekatter, de andra jag bakade var inte så goda, de var vit choklad inuti. Emelie och Mikael kom hit efter lunchen. Jag pyntade inför advent.

Fanny åkte hem till Alma och firade henne på sin 18-årsdag, de var ute på Palladium på kvällen. Emelie var med Mikael till 18 då han åkte hem, även han var på Palladium på kvällen. Vi andra satt framför tv och myste. Emelie var på sitt rum på kvällen. Melwin somnade tidigare än mig och jag somnade runt 23:00.

Har alltid haft svårt att sova när barnen är ute. Ligger och hundsover och vaknar med jämna mellanrum. 03:15 skrev Mikael att han och en kompis och Fanny och en kompis var på Corner för att äta nattamat. Då jag då varit vaken sedan 00:30 så åkte Emelie och jag och hämtade hem dem. Så vi somnade 04:30 igen.

Blev sovmorgon till 10:00 idag och lite sen frukost tillsammans med Mikael och Emelie. Alma och Fanny var inte hungriga...hihihi. Idag har vi bara slappat och tagit det lugnt. Ungdomarna har också varit trötta. Vi har spelat lite kort och busat lite. Jag har varit på jobbet och jobbat ett tag, behövde rensa saker till jag slutar. Farmor kom förbi och hälsade på ett tag. Nu ligger Melwin och jag och tittar på Emil i Lönneberga.

Ha en fortsatt fin kväll...och trevlig advent.

  • 29 readers

Likes

Comments

View tracker

Den här veckan har varit en lugn och skön vecka på många olika sätt. Melwin fick vara hemma med mormor i måndags för svinkoppornas skull. Jag har gått med salva på näsan hela vecka på jobbet, men det försvinner inte (i skrivande stund har jag tagit antibiotikasalvan från Melwin) och hoppas det försvinner snart av den. På eftermiddagen tog systrarna över när de kommit hem från skolan och till Daniel kom hem från arbetet. Maten stod på bordet när jag kom hem, vi åt mat och pratade om hur dagen har varit för alla. Emelie var med Mikael på kvällen. Fanny var hemma och tog det lugnt med oss andra. Melwin och jag var trötta och lade oss i sängen där vi tittade på en gammal julkalender. Våra barn har alltid gillat att titta på gamla julkalendrar innan det är jul, man får lite julstämning. Jag älskar den här tiden på året. Älskar julen och att få vara med familjen och nära vänner.

Tisdag, onsdag och torsdag har varit som vanligt, vi har varit på skola och jobb. I onsdags efter jobbet och maten så var Daniel, jag och Melwin iväg och skulle hjälpa en kollega med hennes bil. Det gick inte så bra, den startade inte så tyvärr kunde vi inte hjälpa Anna. Efter det var Daniel, Melwin, Fanny och jag på Maxi och handlade. Köpte frukost till jobbet som jag skulle bjuda på torsdagen. Emelie har varit med Mikael och även Filippa. Flickorna har kört lite bil på kvällarna. Melwin och jag har myst i sängen framför en film. Daniel jobbade länge i torsdags.

I fredags vaknade jag med fredagskänslan och humöret var på topp. Vaknade till och med innan klockan ringde. Daniel satt och åt frukost och jag tog en dusch. Väckte Mikael när jag skulle äta frukost. Melwin vaknade av sig självt. När vi gjort oss klara åkte jag och lämnade sonen på fritids och fortsatte till arbetet. Näst sista fredagen inom landstingets regi. Tjejerna var i skolan. När Melwin, Emelie och jag kommit hem så tog vi det lugnt en stund. Daniel kom hem 16:00 och då köpte vi mat. Mamma kom hit på kvällen och vi gjorde smörgåstårta. Senare på kvällen hade vi fredagsmys. Emelie var med Tilde på kvällen men sov hos Mikael på natten. Fanny och Robin sov hos oss, för de renoverar Robins lägenhet.

I lördags vaknade Daniel, Melwin, Fanny och Robin tidigt. Vi åt frukost tillsammans. Fanny och Robin åkte till hans lägenhet. Jag gjorde mig klar och hämtade hem Emelie från Mikael. Efter det åkte mamma och jag ner till stan och shoppade, tog Apoteket på hemvägen. När jag kom hem garnerade vi smörgåstårtan. Senare kom mamma och pappa hit och vi firade både Mikael och mig. Jag fick jättefina blommor. Av min familj fick jag en iPhone 7 och icebugskor. Fikade innan de åkte hem. Fanny var med Jenny en stund innan Robin kom hit och sov. Emelie var i väg med Mikael, de sov här på natten. Vi hade tvmys och en lugn och fin kväll.

Idag sov jag länge medan Daniel och Melwin vaknade runt 07:00. De åt frukost och satte sig framför morgontv. Jag vaknade runt 10:00 och då hade Robin åkt och jobbat i lägenheten. Åt frukost och duschade. Mamma kom hit och hämtade mig och Melwin. Vi var på bio, mamma och jag älskar att gå på bio. Så mysigt och man ser ju filmen bra. Hemma när vi tittar så ser jag lite suddigt, jag behöver nya glasögon eller en större tv...hihihi. Vi såg filmen Peter och Draken Elliot, det var en fin film, jag grät som vanligt. Melwin gillade också filmen.

När vi kommit hem åkte Daniel, Emelie och Melwin till ett par kompisar (till tjejerna) och hämtade hem en hamster som Melwin fått av dem. Vårt första husdjur som man har inne. Holger heter han och är jättesöt. Melwin är lite rädd och avvaktande men har vågat hålla i Holger två gånger. Robin kom till Fanny ett tag innan han åkte till Västerås igen. Jag lagade mat till oss. Mikael kom till Emelie och var här ett tag. Mamma kom förbi och tittade på Holger. Melwin ringde FaceTime till sin kusin och berättade om sin hamster.

Emelie och Mikael spelade spel med Melwin. Fanny tog det lugnt i sitt rum. Jag lagade Melwins gosehund som gått sönder. Efter det har jag bloggat en del. Lade Melwin vid 20:00 och han var helt slut och somnade med en gång. Daniel ska upp vid 04:00 och jobba så han har redan somnat och snarkar bredvid mig. Nu ska jag sluta blogga för den här veckan och lyssna på en hörbok. Måste ladda för sista hela veckan på psykmottagningen och nästa vecka jobbar jag bara tre dagar innan jag börjar som administrativ assistent i kommunen.

Likes

Comments

I måndags och tisdags hade Melwin och jag sovmorgon! Melwin hade några svinkoppor kvar och jag hade precis fått svinkoppor i näsan. Daniel var och jobbade. Tjejerna var i skolan. Melwin och jag spelade spel. Vi åt lunch och efter det gick vi ut en stund i snön och lekte, även om det inte hade kommit mycket snö. Fick besök av mor en stund på eftermiddagen. När Daniel kom hem så åt vi mat. Emelie var med Mikael och Fanny var själv hemma och pluggade. På kvällen tittade Melwin och jag på film innan vi lade oss.

I onsdags gick Daniel, jag och Melwin upp tidigt. Vi åt frukost och klädde på oss. Vi tittade lite på morgon-tv innan jag lämnade Melwin på fritids. Tjejerna gick upp efter oss då de hade lite sovmorgon. Tjejerna var sedan i skolan. Daniel hämtade Melwin, de var ute en liten stund innan de gick in. Melwin satt en stund med paddan medan Daniel lagade mat. När jag kom hem åt vi mat. Fanny var med Alma. Emelie var hemma själv på kvällen. Efter maten tittade Melwin och jag på film i sängen. Fanny och Emelie åkte bil på kvällen. Senare hade jag och flickorna tjejsnack innan vi alla lade oss.

I torsdags gick vi upp tidigt. Daniel hade redan åkt när Melwin och jag gick upp. Vi åt frukost tillsammans i soffan framför tvn och när vi ätit upp gjorde vi oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids. Tog bilen till jobbet då det var halt och snöigt. Tjejerna var i skolan på dagen. Melwin följde med Wiki hem från skolan, de var i pulkabacken. De lämnade Melwin hos oss vid 17:00. Då kom jag hem och vi åt mat då. Melwin somnade tidigt. Mikael kom till Emelie på kvällen. Fanny åkte till Robin som kommit hem. Tittade på tv på kvällen innan vi somnade.

I fredags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Lämnade Melwin på fritids. Åkte sedan och arbetade. Tjejerna var i skolan. Mamma hämtade hem Melwin från skolan så vi möttes hemma när jag slutat. Vi slappade en stund innan vi gjorde oss klara. Kl 17:00 åkte vi hem till familjen Weier på Mikaels 19-års dag. Grattis till världens finaste MIKAEL på din dag. Vi blev bjudna på mycket god mat och gott fika. Det var polska rätter som var jättegott. Vi hade det trevligt och mysigt. Barnen lekte och hade kul. Mikael fick sina presenter och han blev jätteglad över dem. Tack familjen Weier för en jättefin fest och trevligt sällskap, även tack till Gabriella och Darek med barn. Vi kom hem sent så vi var alla trötta och lade oss tidigt. Emelie och Mikael kom och sov hos oss.

Vi alla sov länge i lördags. Vi åt frukost tillsammans när alla vaknat. Runt lunch kom Wiki och Oliwia hit och lekte med Melwin, Emelie och Mikael. Daniel höll på med båten på gården.Efter en stund åkte de små hem till Wiki och Oliwia, de åkte till pulkabacken. Mikael och Emelie tog det lugnt en stund med oss. Mikael hämtade Melwin. Fanny var med Robin hos honom.

På kvällen ville Emelie, Mikael och Melwin göra maten så det blev tacos. Robin och Fanny kom och åt middag med oss. Vi tittade lite på tv efter det och Fanny och Robin åkte till Robins lägenhet. Vi andra åkte till dem och hälsade på och tittade på hur de fixar i lägenheten. De ska renovera köket. Efter det blev det tv och mera mys. Melwin somnade tidigt.

Idag gick vi upp tidigt. Åt frukost tillsammans med tonåringarna. Så mysigt när vi alla är samlade. Dock saknades en då han sovit hemma. Vi har tvättat, plockat och fixat. Daniel har varit ute och jobbat med båten. Melwin har lekt med Elias hos oss och hos dem. Emelie och Mikael har slappat. Fanny och Robin var här en stund innan han åkte och jobbade. Vi åt god söndagsmiddag hela familjen och Mikael, Robin hade åkt då. På kvällen tog vi det lugnt. Melwin och jag har tittat på Sunes jul, vi älskar den hahaha, vi skrattar så vi får ont i magen och tårarna rinner.

Glömde skriva att efter Emelies mopedolycka så bestämde hon sig för att sälja moppen, vilket vi gjorde igår. Emelie tyckte det var hyfsat okej tills vi såg killen var ute och åkte på den igår kväll och då bröt hon ihop i bilen... Men hon vågar inte längre körs och beslutet var klokt.

Ha en fortsatt fin kväll <3

Likes

Comments

I måndags medan tjejerna sov gott i sina sängar gick Daniel, Melwin och jag upp och åt frukost tillsammans. Vi klädde oss och gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på fritids och åkte till jobbet. Daniel hade redan åkt till jobbet. Tjejerna hämtade bilen på mitt jobb och körde lite bil. Emelie hämtade hem Melwin från fritids. Jag och Daniel jobbade längre. Emelie hade blivit förkyld. Hela familjen åt mat när Daniel och jag kom hem. Emelie var med Mikael på kvällen, hon sov hos honom. Fanny var hemma. Melwin och jag tittade på en film innan vi somnade.

I tisdags vaknade jag och Melwin efter att Daniel åkt och jobbat. Tjejerna låg och sov. När vi ätit och gjorde oss klara så såg jag att Melwin fått ordentligt med impetigo (svinkoppor) och jag kunde verkligen inte skicka honom till skolan. Han fick vara hemma hos Emelie och Fanny. Jag åkte till jobbet och jobbade, det var många som var lediga så på jobbet var det lugnt och skönt. Mamma tittade förbi barnen en stund på dagen och lekte med Melwin en stund. Jag lagade mat när jag kom hem då Daniel jobbade lite längre. Emelie var hos Mikael på kvällen men de kom hem till oss och sov här. Fanny var hemma hos oss. Melwin och jag badade. Vi tittade på film på kvällen innan vi somnade.

I onsdags gick Daniel och Mikael upp tidigt och åkte och jobbade. Vi andra hade sovmorgon en liten stund. 7:00 gick vi upp och gjorde oss klara och åt frukost. Jag och Melwin följde med Emelie till röntgen för att röntga hennes nyckelben. Hon har haft ont i det sedan mopedolyckan. När vi var klara där åkte jag hem med barnen och fortsatte till jobbet. Emelie och Fanny tog hand om Melwin som fått ännu mer svinkoppor. Ringde vc och fick en tid till Melwin där på torsdagen när jag var ledig från jobbet. Mormor var förbi barnen en stund på dagen. Åt mat när jag och Daniel kom hem. Emelie träffade Mikael en stund på kvällen. Fanny träffade sina kompisar ett tag. Emelie åkte till Fanny som var i Robins lägenhet och sov hos henne där. Melwin och jag bäddade ner oss i sängen och kollade film.

I torsdags gick Daniel upp tidigt och åkte och jobbade. Vi andra låg kvar och sov en stund till. Klockan 9:00 var jag med Melwin på vc för att visa upp sina svinkoppor som nu hade blivit ännu värre. Min stackars pojke hade så ont att han hade jätteont när han satt på rumpan, där svinkopporna bitit sig fast i hans redan jobbiga eksem. Sköterskan tyckte inte att det såg bra ut så hon bad läkaren skriva ut antibiotika för att få bukt med det.

Väl hemma åt Melwin och jag frukost och sedan hämtade vi flickorna och mamma och åkte till Vimmerby och shoppade. Vi tog en fika också innan vi åkte till leksaksaffären och köpte julklappar.

När vi kom hem gjorde vi några ärenden. Efter det skjutsade vi hem mamma. Väl hemma gjorde jag Wallenbergare till middag, hur gott som helst. Mikael var hos Emelie på kvällen. Melwin och jag tittade på Sunes julkalender och skrattade så vi fick kramp i magen. Fanny var hos Robin på kvällen och sov där.

I fredags vaknade jag, Emelie och Melwin ganska tidigt. Vi åt frukost och myste en stund framför tvn. Efter det kom mormor hit, vi alla åkte och gjorde ärenden och köpte presenter. Efter det åkte vi hem till oss och åt lunch. Jag tvättade massnor med tvätt och plockade in tvätt. Fanny var med Robin hos honom. Vi åt middag när Daniel kom hem från jobbet. Emelie var med Mikael hos oss. På kvällen tittade vi på film och hade fredagsmys. Underbara fredag.

I lördags då sov vi ganska länge. Daniel åkte till Linköping och köpte en båtvagn. Vi andra åt frukost och klädde på oss. Mamma kom hit och hjälpte mig att baka saffransbullar. Melwin lekte med Linus en stund ute eftersom han kan smitta inomhus, de fick Mellis ute. Emelie och Melwin spelade kort och tittade på film. Fanny och Robin åkte till Ikea Linköping och köpte kök till Robins lägenhet. Emelie var med Mikael på kvällen. Vid 19:00 åkte vi till restaurangen på Gertrudsvik och åt mat och firade Daniels mammas 70-årsdag. Efter det hade vi lördagsmys hemma. Fanny sov hos Robin och Mikael sov hos Emelie efter att han varit ute på Palladium en stund.

Idag sov vi alla lite längre. Vaknade med svinkoppor i näsan, innan vi visste att det var det som Melwin hade så smörjde jag in honom med fingrarna och säkert tagit på mig själv utan att tvätta. Nu får man tvätta sig och sprita hela tiden. Ungdomarna åt frukost efter oss. Daniel var ute och fixade med båten som han tog upp igår. Jag har tvättat en del. Måste tvätta mycket när man har svinkoppor. Varit och gjort ärende med Emelie och Mikael. Fanny och Robin har varit här en stund på eftermiddagen. Vi har tittat lite på film. Vi har ätit god mat och njutit av att vara lediga. I morgon ska jag vara hemma med Melwin som inte är riktigt bra än, får se hur vi är på tisdag. Melwin har haft lite feber i samband med svinkopporna nu under några dagar. Nu har Melwin och jag avslutat några avsnitt av Sunes jul, nu är det godnatt för oss.
Ha en fin vecka!

Likes

Comments

I måndags vaknade jag av telefonens larm alldeles för tidigt. Jag hade flera gånger under natten legat vaken och inte kunnat sova, jag var trött men inte kroppen. Jag gillar inte att vakna och inte kunna sova när man ska upp och jobba. Så blir det ibland tyvärr...

Jag och Melwin åt frukost och tittade på tv i vår säng! Daniel och Mikael åt frukost i köket. När Melwin och jag hade ätit och klätt på oss så lämnade jag honom på fritids. Tog bilen till jobbet som Fanny hämtade i stan lite senare. Jag fick akupunktur på jobbet. Hon hämtade mig när jag slutade. Vi åt mat när jag kom hem som Daniel lagat. Melwin och jag myste ner oss i sovrummet och tittade på en film. Emelie och Mikael var i Emelies rum. Fanny var i sitt rum. Melwin och jag somnade tidigt.

I tisdags hade jag sovit bättre och var något piggare när alarmet ringde. Daniel, Melwin och jag gick upp. Vi åt frukost tillsammans och gjorde oss klara. Lämnade Melwin på fritids och åkte och jobbade. Fanny var hemma och var sjuk. Emelie var i skolan.

När jag kom hem åt vi mat som Daniel hade lagat. Efter det hämtade jag min nya iPhone 7 som kommit till Maxi. Hela familjen satt vid bordet när jag installerade den. Det tog lite tid att få ordning på den. Emelie blev glad som fick min gamla, hennes har varit trasig några dagar.

Melwin och jag myste framför en film och när han somnat tittade Emelie och jag på film. Efter det lade jag mig och Mikael kom till Emelie.

I onsdags vaknade både Daniel, Melwin och jag samtidigt. Mikael gick upp en liten stund efter oss. Vi åt och klädde på oss. Daniel och Mikael åkte och jobbade. Jag lämnade Melwin på fritids. Fortsatte sedan till jobbet. Fanny var hemma och var sjuk. Emelie var i skolan. Daniel hämtade Melwin på skolan. De lagade mat till jag kom hem. Vi åt mat tillsammans. Melwin och jag badade innan vi tittade på film en stund innan han somnade. Mikael var hos Emelie och sov hos henne. Satt i soffan med Daniel innan jag somnade.

I torsdags gick vi upp tidigt eftersom jag börjar tidigare då. Melwin sov hemma hos tjejerna. Daniel skjutsade mig till jobbet vid 06:30. Fanny var hemma och var sjuk, Emelie var i skolan. Mikael var hemma och var sjuk. På jobbet fick vi en ordentlig frukost som en av mina kollegor bjöd på, riktigt gott. Kommer sakna dessa torsdagsfrukostar när jag byter jobb. Mamma var hos oss en stund och busade med Melwin.

Daniel hade lagat mat när jag kom hem. Vi åt allihopa utom Fanny, hon hade åkt hem till Robin som kommit hem. Melwin lekte med Sixten en liten stund. Tog det lugnt i soffan på kvällen. Lade Melwin och höll samtidigt på att somna själv, lade mig tidigt! Emelie träffade Mikael på kvällen.

I fredags vaknade vi tidigt. Daniel, Melwin och jag gick upp tidigt och gjorde oss klara. Vi åt frukost. Daniel åkte till jobbet och jag lämnade Melwin på fritids. Tjejerna var i skolan. När jag kom hem åkte mamma, Melwin och jag och handlade och köpte stövlar till Melwin. En julklapp, tidigt jag vet men måste börja nån gång. När vi kom hem lagade jag mat, som vi alla åt. Mikael kom till Emelie senare på kvällen. Klippte pappa och Daniel. Fanny var hos oss en stund på kvällen, men sov hos Robin. Somnade tidigt efter att Melwin och jag tittat på film.

I lördags vaknade vi tidigt. När jag skulle kliva upp ur sängen märkte jag hur det högg till i nacken. Kunde varken titta upp eller ner eller till höger. Så värkte det hela tiden, vilken nackspärr jag åkt på.

Vi gjorde oss klara och åt frukost med ungdomarna. Efter det gjorde vi matsäck till oss. 10:50 mötte vi våra kompisar med barn och killar, totalt 17 personer. Vi åkte till bilbanan i Åtvidaberg och körde. Så himla kul. Mathias vann, Daniel tvåa och Jakob trea. Vi åt lunch innan vi var och en fick köra varvtid. Jag kom femma i varvtid. När vi kom hem därifrån somnade jag en stund på grund av värken och stelheten i nacken. Runt 18:00 kom alla hit och vi köpte mat och umgicks, jättetrevligt som alltid, är så tacksam över våra fina vänner. Samtidigt så roligt att våra barn är med en stund innan de väljer andra aktiviteter.

Idag vaknade Daniel och jag tidigt. Melwin sov längre. Natten har varit orolig för mig med min nackont samt att Fanny har hostat hela natten. Emelie har också blivit sjuk. Jag har vilat mig hela dagen. Melwin har lekt hos Alvin. Emelie somnade efter att Mikael åkt hem. Daniel har bytt till vinterdäck på bilen och täckt över våra utemöbler.

På eftermiddagen gick jag en promenad på Gränsö med Lucyna (Mikaels mamma), det var jätteskönt. När jag kom hem lagade jag lasagne med spenat, jättegott. På kvällen badade Melwin och jag innan vi tittade på film och (jag bloggade). Emelie har fått feber, ont i hals, förkyld och hostig och Fanny känner sig konstig i halsen. Tråkigt att börja lovet med sjukdom för de.

Likes

Comments

I måndags gick Daniel upp före oss. Melwin och jag var trötta och sov länge. Vi har svårt att komma i säng på söndagar, vi vill liksom suga ut det allra sista av ledigheten. Så mysigt att mysa lite i sängen framför tvn med Melwin på morgonen. Vi gick upp och klädde på oss efter att vi ätit frukost i sängen. Daniel åkte och jobbade. Jag lämnade Melwin på skolan, tog bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan. Mamma och jag gick en promenad på min lunch.

Melwin lekte med Linus efter skolan, de var hos Linus. Vi åt mat när jag kom hem. Emelie var hos Mikael på kvällen innan de kom hem till oss och sov. Fanny var hos oss hela kvällen. Vi myste och tittade på film på kvällen.

Melwin och jag gick upp samtidigt som Daniel och Mikael. Vi gjorde oss klara och åt frukost. Daniel och Mikael åkte före oss. Jag lämnade Melwin på fritids och efter det cyklade jag i regnet till jobbet, var dyblöt i ansiktet när jag kom fram. Tjejerna var i skolan, de började senare än oss. Gick en promenad med mamma på lunchen. Cyklade hem och maten stod på bordet. Alla var hemma och åt tillsammans. Emelie åkte till Mikael och lite senare kom de och sov hos oss. Fanny var med Alma hos oss. Melwin och jag tittade på film på kvällen innan vi somnade.

I onsdags vaknade vi tidigt alla tre av regnet som smattrade på rutan. Riktig höst. Vi gick upp alla tre och åt frukost och klädde på oss. Daniel åkte till jobbet före oss. Jag lämnade Melwin på fritids och cyklade till jobbet. När jag var på jobbet fick jag ett samtal av Polisen, angående Emelie mopedolycka, nu hade utredningen gällande den börjat, efter typ 4 månader. Mamma hämtade Melwin och Wiktoria på skolan, de lekte hos oss. Vi åt mat när jag kom hem. Fanny var med Alma och Hanna hos oss. Emelie var med Mikael hos honom men hon sov hemma ensam på kvällen. Jag och Daniel myste med Melwin i soffan framför en film. Jag lade Melwin på kvällen.

I torsdags började Daniel jobba klockan 04:00. Melwin och jag gick upp tidigt. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning. Jag lämnade Melwin på fritids. Efter det cyklade jag till jobbet i ösregn. Så välbehövligt med regn men ändå så tråkigt, det blir mörkt och grått ute. På lunchen gick jag och Ena (gammal kollega) köpte presenter till våra kollegor. Vi fixade ett tackbrev åt dem och ställde fram det i köket, de blev överraskade och glada.

På kvällen hade vi avslutningsfest för Ena och mig (jag slutar om cirka 5 veckor) och 40-års fest för tre av våra kollegor. Maten blev vi bjudna på, supergott, grillbuffe från Maxi samt en god efterrätt. Jag fick ett presentkort av mina kollegor. Daniel hämtade mig klockan 21:15. En jättetrevlig kväll. Barnen var hemma och hade varit hemma hela kvällen utom Fanny som sov hos Robin.

I fredags gick Daniel, Melwin och jag upp samtidigt. Vi åt frukost efter att vi klätt på oss. Jag lämnade Melwin på fritids. Jag tog bilen till jobbet. Tjejerna var i skolan. Emelie kom till mitt jobb efter att hon slutat. Polisen ringde till henne och ville höra om olyckan. Efter det pratade jag med hennes läkare om hennes nyckelben som hon har ont i. Hon bestämde att det blir röntgen på hennes nyckelben. När vi kom hem åkte jag, mamma och Melwin och handlade.

Mamma, pappa, Robin och Mikael åt fredagsmiddag hos oss på kvällen, så mysigt. Vi tittade på film på barnen när de var små. Många härliga minnen som kom upp. Jag älskar verkligen att se dessa filmer på barnen. Somnade tidigt. Emelie var ute en stund med Mikael men de sov hos oss på kvällen. Fanny och Robin sov hos Robin.

Är verkligen så glad och lycklig över den familj jag har och den familj Daniel och jag skapat tillsammans. Fina och högt älskade barn.

I lördags vaknade jag och Daniel tidigt. Han gick upp men jag låg kvar och sniffade barndoft från Melwin som låg mellan oss. Vi tittade på film i från sängen när han vaknat. Emelie och Mikael sov längre. Daniel och jag plockade och fixade hela dagen hemma. Skrubbade rent i ugnen, vilket man inte gör alldeles för ofta. Satte Mikael och Daniel på att sortera svarta strumpor, hehe, skitsvårt eftersom sex personer använder det.

På kvällen träffade vi Elmerfjords och Karlssons för att bowla. Jättekul även om jag är usel på det. Efter det släppte vi av Emelie och Mikael hos oss. Fanny var hos Robin. Vi åkte vidare hem till Elmerfjords för att umgås lite. Melwin och Alvin lekte hela kvällen. Vi blev sena och kom hem efter midnatt. Låg vaken ett tag innan jag somnade. Melwin och Daniel somnade med en gång.

Idag har vi haft sovmorgon. Jag och Melwin åt frukost i sängen. Daniel hade ätit redan. Emelie och Mikael sov länge. Alvin kom hit och lekte med Melwin. Daniel, jag, Melwin och Alvin var och handlade och sedan var vi med de och köpte Pokémon kort. De lekte en stund hemma hos oss och efter det åt vi lunch.

Jag lagade köttgryta åt Robin för en hel vecka, roligt att han gillar min mat. Melwin och Alvin var hos Alvin en stund innan vi hämtade Melwin. På kvällen åt vi tacos tillsammans men dock utan Robin som åkt till Västerås för att jobba. Fanny och Melwin har åkt lite bil. Har städat och gjort fint i Melwins rum. Har myst med Melwin framför Nils Karlsson pyssling och spöket Laban. Emelie har varit med Mikael som sover här.
Nu är det godnatt <3

Likes

Comments

Det har varit en vanlig jobbarvecka för Daniel och mig. Hösten är här och det är kallare ute. Både Daniel och jag har svårt att gå upp på morgonen. Melwin är svårväckt och vill fortsätta sova. Man går helt enkelt och är småtrött.

När vi var klara med morgonbestyren i måndags så lämnade jag Melwin på fritids. Tjejerna var i skolan. Daniel hämtade Melwin när han slutat jobba. Melwin lekte en stund på gården medan Daniel lagade mat åt oss. Åt middag när vi alla var hemma.

Emelie och Fanny var ute med bilen en stund på kvällen. Efter det var Emelie med Mikael hos honom men hon sov hemma på kvällen. Fanny var hemma hos oss på kvällen. Vi myste framför en film i sängen med Melwin.

Båda tjejerna ger Melwin så mycket kärlek och har gjort det sedan han föddes. Fanny är den som ger trygghet, värme och kärlek till honom och Emelie ger honom bus, lek och kärlek! Älskar att se deras värme till varandra och blir så rörd över hur fina de är mot varandra.

På tisdagen vaknade jag av att Daniels telefon larmade. Melwin fick vi tjata på många gånger innan han öppnade sin blå ögon och tittade på morgon-tv, som jag satt på åt honom. Han åt frukost i sängen. Jag lämnade honom på fritids innan jag fortsatte till arbetet cyklandes. Tjejerna var i skolan.

Eftersom både Daniel och jag jobbade länge så hjälpte mamma till att hämta hem Melwin från fritids. Jag lagade mat när jag kom hem som vi åt. Melwin och jag badade på kvällen. Emelie var med Mikael en stund. Fanny var iväg och åkte bil och efter det pluggade hon. Melwin sov hos Emelie på kvällen. Daniel och jag tittade på film i sängen på kvällen.

På onsdag gick Daniel och jag upp först och gjorde oss klara. Gick in i Emelies rum och bar ut Melwin. Han satte sig i soffan och tittade på morgon-tv och klädde på sig sina kläder. När han var klar skjutsade jag honom till fritids. Fortsatte till jobbet. Tjejerna var i skolan.

Mamma hämtade Melwin på skolan då Daniel och jag jobbade länge. Emelie och Mikael åt corner. Vi andra åt mat som jag lagat. Daniel var inte hemma förrän klockan 20:00. Fanny var med Jenny en stund på kvällen och efter det pluggade hon. Melwin och jag tittade på tv en stund.

I torsdags gick Daniel, Melwin och jag upp tidigt. Vi åt och gjorde oss klara. Daniel åkte och jobbade, jag lämnade Melwin på fritids. Efter det cyklade jag till jobbet. Tjejerna var i skolan. Jag gick hem lite tidigare för att hämta hem Melwin från fritids. Han blev irriterad för att jag kom 30 minuter tidigare, haha. Lagade mat när vi kom hem. Mikael kom till Emelie och åt hos oss. Mikael sov hos Emelie. Fanny åkte hem till Robin som kommit hem från Göteborg. Melwin och jag tittade på film innan vi somnade.

I fredags var det lättare för oss alla att gå upp. Vi åt frukost och gjorde oss klara. Emelie började senare och gick upp när vi åkte hemifrån. Jag lämnade Melwin till fritids och åkte sedan vidare till jobbet. På jobbet tackade vi av min närmsta kollega med att äta lunch på Tant grön, så fräscht och gott det är där. Vi åt med några kollegor som slutat hos oss. Jättetrevligt.

På kvällen när vi ätit mat så följde jag, Josefina, Adams mamma med Melwin, Sixten och Adam på disco på Breviksskolan. De mötte Max där. Så roligt och mysigt att följa med. Melwin tyckte det var kul men valde att gå hem 19:15, han var helt slut.

Emelie åkte i väg med sina kompisar och umgicks en stund och under tiden var Mikael hos oss. Vi tittade på tv och snackade. Fanny var med sina tjejkompisar och sov här på kvällen. Mikael hämtade Emelie så de kom hem vid midnatt och hon hade haft det roligt. Fanny kom också hem vid midnatt.

I lördags Sov vi alla länge utom Daniel, som var uppe redan vid 7:30. Vi åt frukost vid 10:00 då alla var vakna. Hade dukat upp med jättegod frukost, älskar verkligen helgfrukostar, godare pålägg, grönsaker, juice och färskt bröd. Melwin och jag myste framför en film. Efter ett tag följde Melwin med Emelie och Mikael hem till Mikael.

Fanny, Daniel och jag åkte en sväng med bilen. Hämtade Melwin efter ett tag och då åkte vi till mor och far. Emelie och Mikael kom dit och så blev vi bjudna på god mat, sjömansbiff! Fanny och Robin kom inte eftersom Fanny inte mådde så bra. Hon har fått ont i halsen. Vi fikade hos mor och far innan vi åkte. Köpte lördagsmys och åkte hem med Emelie och Mikael och tittade på film.

Fanny sov hos Robin. Melwin och jag somnade tidigare än de andra. Emelie och Mikael lade sig när Daniel lade sig. Mysigt när ungdomarna väljer att vara hemma med oss istället för att vara ute på kvällarna.

Idag sov Melwin och jag länge. När vi vaknade hade Daniel redan varit ute och gått en runda. Vi gjorde. Melwin ville äta i sängen tillsammans med mig framför en film, så det gjorde vi. Emelie och Mikael badade och åt frukost efter det. När vi alla gjort oss klara gick ungdomarna och jag en kort promenad med mamma på Gränsö. Höstluften är bättre att gå i och så vackert med alla fina färger i träden.

Efter det var vi hembjudna på spontanfika hos Karlssons, mysigt att ses. Tack för inbjudan :) När vi kom hem lagade jag mat, falsk fläskfilé, ris, sallad och stekta champinjoner. Jättegott och alldeles för länge sedan. Fanny och Robin kom hit. Robin åkte efter ett litet tag till Göteborg för att jobba sista vecka. Fanny sov kvar hos oss. Emelie var med Mikael som sov hos henne. Melwin och jag tittade på Karate kid innan han somnade. Jag bloggade under tiden.

Ha en fortsatt fin kväll! Imorgon kommer det nya utmaningar.

Likes

Comments

Vaknade med huvudvärk och halsont, kände hur kroppen värkte precis som när feber är ett faktum. Drog mig upp ur sängen och väckte Melwin. Daniel och Mikael var uppe när vi kom ut i köket. Gjorde mig klar utan att duscha för kroppen värkte för mycket. Melwin åt frukost med oss i köket. Daniel åkte före oss andra. Jag lämnade Melwin på fritids. Cyklade sedan till jobbet. Jag kände mig inte pigg alls och kände hur febern var på intåg för att ta över min kropp.

Emelie kom till mig på jobbet vid 10:40. Fanny hämtade oss med bilen och släppte av oss på vårdcentralen. Hon skulle på kontroll för hennes nyckelben efter mopedolyckan som hon var med om. Hon har haft ont i nyckelbenet sedan dess, när hon anstränger sig, lyfter saker och djupandas. Läkaren kom fram till en sänkning i nyckelbenet, fraktur, som blivit av olyckan. Hoppas att det snart läker. Antagligen har det inte kunnat läka eftersom hon hela tiden har ansträngt sig. Nu blir det att ta det lugnare i två veckor och hoppas det blivit bättre, annars blir det röntgen.

Efter vårdcentralen hade jag bestämt mig för att gå hem och vila mig frisk. Bäddade ner mig direkt när jag kom hem och somnade en stund. Mamma kom hem med Melwin när han slutat skolan. Emelie och Fanny började också bli sjuka med halsont, huvudvärk och feber. Daniel fick laga mat åt oss när han kom hem. Jag var inte hungrig så åt ingenting. Det blev en eftermiddag och kväll framför tv i sängen.

Tisdagen var både jag, Fanny och Emelie sjuka och var hemma. Melwin valde att vara hemma med oss hela dagen. Mormor kom och lekte med honom ett tag, de spelade bandy ute. Efter lunch började febern att släppa och jag blev piggare och lite rastlös. Jag plockade i källaren, tvättade, plockade in ren tvätt i garderoberna, plockade uppe i huset. Melwin och jag spelade spel. Var på extrainkallat möte på gymnasiet efter ett stort bråk där. När Mikael kommit till Emelie målade vi en stund.

Onsdagen var det åter dags att jobba, kände mig piggare i kroppen men inte i halsen. Daniel, Melwin och jag åkte till jobb och skola. Tjejerna var fortfarande dåliga och hemma. Daniel hade hämtat Melwin från fritids och lagat mat till jag kom hem på kvällen. Efter maten målade jag med barnen. Efter det tog vi det lugnt i sängen framför en film. Halsen gjorde fortfarande otroligt ont. Emelie hade feber och Fanny ont i huvud, hals och hade vid det här laget blivit förkyld. Mikael var hos Emelie på kvällen.

Torsdag gick Daniel och jag till jobbet. Tjejerna var fortfarande dåliga och fick vara hemma. Melwin hade även denna dag vakt att vara hemma hos tjejerna och mysa. Han älskar att vara med dem, men blir oftast lite rastlös så mormor kom ner och lekte med honom en stund. När jag kom hem lagade jag mat som vi åt när Daniel och Mikael slutat. Senare på kvällen bakade Emelie och Mikael goda scones, som vi åt när vi drack te.

Vi lade oss efter att vi hade ätit scones och druckit te. Fredag jobbade Daniel och jag. Melwin var på fritids och skola. Tjejerna var hemma med halsont och förkylning. Fick akupunktur på jobbet, jätteskönt efteråt. När Daniel kommit hem från jobbet åkte vi alla och handlade och gjorde ärende. Vi lagade mat när vi kom hem som vi åt. Robin kom hit till Fanny efter en veckas jobb i Göteborg, han åt med oss. Mikael kom till Emelie lite senare på kvällen. Fanny och Robin sov hos oss. En mysig kväll med hela familjen.

Lördag och alla sov till 10:00. Värmde minibaguetter till frukost. Idag åt vi alla sju frukost tillsammans, så mysigt när vi är allihopa. Melwin sprallar upp sig och busar med både Robin och Mikael, när de är här bryr han sig inte om sina systrar. Fanny och Emelie blir avundsjuka på killarna, hihihi.

Emelie och Mikael åkte till Linköping med Lucyna (Mikaels mamma), de var där hela dagen och kom hit på kvällen. Fanny och Robin var med oss till stan, Daniel köpte kläder och Fanny gympaskor. Melwin lekte med Ludvig hos oss. Mamma och pappa kom hit och fikade. På kvällen spelade vi spel med Emelie och Mikael. Fanny och Robin sov hos oss.

Idag när jag vaknade hade förkylningen slagit till. Jag nös flera gånger och näsan var täppt. Låg och tittade på Melwin en stund innan han vaknade. När vi varit vakna en stund åt vi frukost. Alla fyra ungdomar har precis vaknat.

Daniel ska jobba några timmar idag. Vi andra ska bara vara inne och ta det lugnt. Gå på innebandyträning med Melwin. Söndagar är mysiga. Kanske hittar på nåt mer senare det får vi se. Melwin är leksugen och vill leka med någon.

Ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

På måndagen sov vi en aning längre än vi brukar, vi kom sent i säng och hade svårt att somna. Tjejerna sov lite längre för de började senare än oss andra. Daniel och jag jobbade och barnen var i skolan. Mamma hämtade Melwin på skolan eftersom både jag och Daniel jobbade länge. Vi åt mat när alla kommit hem. Fanny var med Robin hos honom och Emelie var med Mikael hos oss. Tittade på tv och tog det lugnt.

På tisdagen började jag tidigare på jobbet så det blev att vi gick upp lite tidigare än vi brukar. Jag lämnade Melwin på skolan. Tjejerna var i skolan men började lite senare än oss andra. Emelie kom till mitt jobb strax innan 16:00, jag följde med henne till frissan för att färga och klippa sitt hår. Det blev jättefint. Mikael kom och åt med oss när vi kom hem. Fanny var hos Robin och sov där. Vi tittade på tv en stund sedan läste jag för Melwin.

Onsdag och torsdag var arbetsdag för mig och Daniel, jag cyklade till och från jobbet. Barnen var i skolan. Jag lämnar alltid Melwin till skolan och Daniel hämtar. Med andra ord börjar jag senare än Daniel och han slutar tidigare än mig. På mitt nya jobb kommer jag att börja 7:30 och sluta 16:30, men eftersom vi har flex kommer jag i den mån det går att börja 7:00 och sluta 16:00.

Emelie har varit med Mikael på kvällarna och Fanny med Robin. Mikael överraskade Emelie på torsdag kväll med en ny bil. På kvällarna har Daniel, Melwin och jag myst framför tvn.

Fredag och vi gick åter till skola och jobb. Önskar att helgerna var tre dagar istället för två. Mamma hämtade Melwin från skolan och mig från jobbet. Vi gjorde lite ärenden och handlade. Jag lagade mat som jag och barnen åt! Daniel var på after work med sitt jobb. Fanny var hos Robin men sov hos oss. Emelie var med Mikael som sov hos henne. På kvällen träffade jag Lucyna en stund. Emelie och Mikael hämtade hem Daniel på kvällen.

Lördag sov vi alla utom Daniel länge. Melwin och jag tittade på film i sängen innan vi alla åt frukost. Emelie, Mikael, Melwin och jag gjorde lite ärenden. Åt lunch när vi kom hem. Melwin var hos Linus och lekte. Gjorde en god höstgryta till mat. Var ute på en promenad på Lillön med Lucyna. Så fin natur det är på Gränsö. Tittade på film när vi kom hem. Fanny var hemma hos oss på kvällen.

Söndagen blev en lugn dag hemma. Pysslade hela dagen. Tvättade och plockade. Melwin och jag tittade på film. Lagade söndagsmat och bjöd svärsönerna på. Så roligt när alla 3 barn och svärsöner är hemma på samma gång, det blir inte så ofta. Emelie och Mikael är oftast hos oss men Fanny och Robin är oftast hos Robin. Alla sov hos oss på kvällen så kvällen blev helt i min smak.

  • 79 readers

Likes

Comments