Jeg har vært borte fra bloggen I gud vet hvor mange dager nå. Det blir litt sånn blogging når jeg får tid. For mellom skolearbeid, å være mamma og fotografering, hender det jeg blir sliten ihodet bare av å tenke på ting jeg skal gjøre.

Når det er sagt, så fikk jeg oppleve Oslo Runway uka som var. Som offisiell fotograf for @selfiequeens Med pressepass rundt halsen fikk jeg beste plassen I huset på pressepodiet og fri sikt ned catwalken. Det var utrolig morro. Bildene jeg tok ser dere på www.selfiequeens.no

Likes

Comments

Okay... Det gikk litt fort i svingene plutselig, men nå er katta ute av sekken! Jeg skal begynne å holde fotokurs. Det første kurset blir et nybegynner kurs i fotografering og det går av stabelen den 13 mars på Gausel bydelshus i Stavanger.

Jeg gleder meg noe helt vannvittig. Begynte å holde kurs i høst og det var så gøy. Den gang var det kurs i mobilfotografering, et kurs jeg muligens kommer til å sette opp igjen om det er interesse for det.

Kommer også til å holde kurs i portrettfotografering, men det er ikke avsatt tid til dette helt enda.


Likes

Comments

"No one tells you, that the hardest part of motherhood is when your kids grow up"

Ukjent

Vi har nådd en milepæl i helga. Vi har kjøpt ny seng til minstemann. Strengt tatt er vi ca 6 mnd over tiden. Han hadde sikkert kunne flytte over allerede i sommer. Men det sitter litt langt inne av og til, og akseptere at de små går fra små til større.
Jeg leste et sted at det er 960 lørdager fra et barn blir født, til det reiser til Universitetet. Det hørtes plutselig å så lite ut. Vi har ikke nok lørdager... Han lå jo nettopp i armene mine, bare en liten halvmeter lang... Hvor ble tiden av. Når ble han så stor? Hvorfor hang jeg ikke med i svingene?

Likes

Comments

"A vacation is having nothing to do and all day to do it in."

Robert Orben

Med fare for å høres ut som alle bloggere som noensinne har vært i Syden. Men internett er crap her nede. Kommer derfor sterkere tilbake. Har fått et nytt objektiv som skal testes til fulle her nede og det lille jeg har prøvd så langt elsker jeg det. Så blir nok en liten fotosafari en dag :-)

PS! Har åpnet en ny instagramkonto dedikert til mat og reise, mine andre to store lidenskaper i livet utenom fotografi. Sjekk den ut på TASTEANDTRAVELLING

Likes

Comments

"Mitt skip er en rosaboble. Min rosaboble er lastet med Hello Kitty, Barbie-dukker, selfies, selvskading, selvbruning, angst, blogginnlegg, overfladisk glede og dyp sorg. En rosaboble synker ikke."

Sophie Elise Isachsen - Forbilde

Det var en tilfeldighet egentlig. Jeg hadde 5 timer å vente på Gardermoen. For å reise lett hadde jeg med meg så lite som mulig. Ingen bøker. Ingen underholdning. Tanum ble redningen. Men av en eller annen grunn følte jeg meg skikkelig uinspirert. Mangelen på motivasjon til å lese tung litteratur slet i kroppen enda. Sånn hadde jeg vært siden eksamen en måned før. Jeg kom meg liksom ikke helt ovenpå igjen...

Så lyste den mot meg. "Forbilde" av Sophie Elise... En rosablogger liksom. Hun med ørten kilo extensions og silikonpupper herfra til helvete. Hun som plutselig skulle bli nominert til årets navn... Som viste puppen på Vixen blogawards i fjor. Jeg har fnyst litt av hele jenta. Eller - ikke fnyst. Bare hatt veldig liten interesse. Liten interesse for rosa bobler og restylane.

Så ender jeg opp med å kjøpe boka. Lettlest tenkte jeg. Minimalt med hjernekapasitet. Perfekt underholdning der jeg ikke orker å lese noe tunge saker som krever full oppmerksomhet.

Og etter 4 timer er boka halvferdig. Ikke fordi den er helt hjernedød og krever så lite tankekapasitet at den ikke er verdt tia. Men fordi boken maler et bilde av ei jente jeg fikk enorm sympati for. Hun - som jeg alltid trodde var sur. Dramaqueen. Bimbo. Bitch... Det er ikke måte på hva jenta har gått igjennom. Ikke rart hun virker arrogant og uinteressert igrunnen.

Man kan kanskje kritisere Sophie Elise for å være selvopptatt. Men i dagens samfunn, hvor verdien i et menneske ligger i hvor mange likes og klikk du får i sosiale medier, hvem er ikke det? Man kan hevde at det er feil å være så navlebeskuende - men hvem er skyld i at menneskeheten synes å bli mer og mer selvopptatt generasjon etter generasjon.

Jeg sier ikke at alle må løpe ut og kjøpe Sophie Elise sin bok. Men jeg sier at det jammen er lett å dømme hvor man vet veldig lite om sannheten. Så kanskje jeg skal tenke meg om to ganger før jeg gjør meg opp en mening om noen som helst neste gang...

Likes

Comments

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

Winston Churchill

Jeg har gjort mye i livet som aldri ble så suksessfult som jeg hadde håpet. Jeg har blogget. Jeg har hatt nettbutikk. Jeg har designet. Jeg har investert. Og jeg har fotografert. Problemet med fotograferingen var at jeg syntes å tiltrekke meg endel "dårlige" kunder. Kunder som visste hvilken stil jeg lå på, men som når alt kom til alt ville gjøre noe så anderledes at jeg ikke engang følte jeg kunne bruke bildene i portfolioen min. Kunder som ikke betalte. Kunder som trodde jeg kunne få de til å se ut som supermodeller. Kunder som syntes bildene viste for mye personlighet. Kunder som syntes bildene viste for lite personlighet. Til slutt gav jeg opp - jeg fikk ikke uttrykt min visjon. Det jeg følte jeg med stolthet kunne vise fram. Så jeg valgte den trygge ruten. Fullføre masterstudiene mine i juss.

Med jussen bygdes det en selvtillit jeg før ikke hadde kjent på. Og med den nyvunne selvtilliten, kom nye følgere på instagram, forespørsler om nye - andre typer - oppdrag. Nye muligheter. En del av en ny mulighet ser dere forsmak på på bildene over. I tillegg til jussen - som jeg ikke har noen intensjoner om å snu ryggen til denne gangen - så har jeg takket ja til flere prosjekter. Etter å ha blogget på ulike plattformer i 10 år, instagrammet meg ihjel og fotografert og håndert kunder som har frustrert meg til jeg satt og gråt i et hjørne for meg selv, tror jeg endelig det begynner å åpne seg muligheter for MIN VISJON.

Vil du vite mer må du følge meg videre. For mer enn det kan jeg egentlig ikke si akkurat nå. Mye fordi jeg ikke vet helt selv enda. Men jeg tror dette blir et utrolig spennende år på mange måter, og mye gøy kommer til å skje.

Rock on 2017!

Likes

Comments

Jeg er ukens blogger denne uka. Det betyr at jeg skulle blogge hver dag denne uka. Istedenfor ligger jeg strak ut meddet samme som guttungen hadde på tirsdag.

Jeg... som hadde planlagt giveaway og å avsløre et lite prosjekt jeg har jobbet med. Dere får heller henge med neste uke også om dere vil vite.

I mellomtiden kryper jeg under dyna igjen... God helg :)

Likes

Comments

INSTAGRAM@mariakernan