Alltså min helg har varit så jobbig! Jag fick migrän precis hela tiden under helgen. När jag får migränattacker så börjar det alltid med aura. Alltså att det liksom blixtrar framför synfältet typ. Börjar alltid lite smått och sedan är hela min syn rubbad. Ibland kan jag även få att tungan och handen domnar bort samt att mitt tal rubbas, jag får inte fram det jag vill ha fram. Men under denna helgen var det rätt milt ändå. Bara aura och huvudvärk. Men jag fick i omgångar HELA tiden! Så jäkla jobbigt när man väl känner att det släpper men nej... sen börjar det om.
Och idag vaknade jag relativt pigg, men efter ett par timmar så fick jag migrän IGEN! Så nu sitter jag här och är helt slut och klovkan är inte ens 12. Men saker måste ändå göras. Ska städa, plugga, gå ut med Freja osv.
Kan det ha och göra med mina minipiller? Jag får ju inte äta några preventinmedel som innehåller hormoner just pga min migrän med aura, men då borde väl minipiller fungera? För snart har jag ju inga alternativ kvar..haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk vad sjukt känslig man blir efter man fått barn. Jag oroar mig för saker som inte kommer hända än på länge. Jag kan börja gråta vid tanken av att det ska hända Freja något. Om hon är med om nån olycka, hamnar i depression och inte mår bra bara. Det krossar mitt hjärta. Man tror ju hela tiden att klart ens barn ska må bra osv. Men saker kan ju hända. Och jag kan inte göra nåt för att skydda henne alltid. Nåt kommer ju såklart hända, det vet jag. Men usch vad det är hemskt att tänka på det. Man får ju så mycket mer förståelse för sina egna föräldrar nu. Såna saker man bara suckade åt och inte orkade tjatet på, det förstår man ju nu. Man blir ju precis likadan.

Likes

Comments

Nu har det stått lite stilla på bloggen ett par dagar men det har helt enkelt berott på att jag inte har hunnit och varit helt slutkörd efter ett par intensiva dagar. Jag har haft så mycket skolarbete och varit så stressad så jag har känt att jag fått lägga bloggen åt sidan ett par dagar. Men nu är den värsta uppgiften i skolan klar! Jag skulle ha en romanredovisning och det var så mycket man skulle ha med! Och detta hade jag igår, då var det meningen att min mamma skulle vara lite barnvakt medans jag åkte iväg. Men då skrev hon cirka 30 minuter innan jag skulle åka att hon fått blodtrycksfall och inte vågade ha Freja, fullt förståeligt men sjukt irriterande med. Jag började nästan gråta och visste inte hur jag skulle göra där ett tag. Men det slutade med att jag tog med mig Freja! Det blev stressigt där ett tag då jag var tvungen att byta blöja och byta kläder på henne. Dessutom hade Olof tagit bilen till busshållplatsen på morgonen där vagnen också var..så det var bara att bära Freja. Och det blir ganska tungt.. Men vi kom i tid och jag fick min redovisning gjord! Jag tappade dock lite fokus eftersom Freja sprang omkring så det sänkte nog mitt betyg något. Men jag är så nöjd och glad att jag hann klart och släpp skjuta upp och hamna efter! Nu är det bara att sätta sig med nästa uppgift!

Likes

Comments

Nu på senaste när det har blivit så kul med Freja, så känner jag verkligen att mina drömmar om barn ändras konstant!

Freja är ju mycket roligare att vara med nu! Man kan verkligen leka med henne, mysa, umgås och prata! Bebistiden var ju också kul, men på ett annat sätt, det var ju mest gulligt och enklare på sitt vis. Man kunde ju gå en långpromenad utan några protester, hon somnade ju i vagnen efter cirka 1 minut. Nu funkar det inte alls Haha! Men tycker det är så roligare att spring och leka med henne på gräsmattan och på lekplatsen nu och ha thébjudningar hemma med ett leksaksset. Men innan ville jag ha max 3 barn. Absolut inte fler. Nu kan jag lätt tänka mig att bo i ett stort hus och ha massor utav barn! Jag så till Olof häromdagen att jag kan tänka mig att skaffa 8 barn. Den tanken gillade han inte Haha! Vi får väl se hur det slutar..

Likes

Comments

Jag var ju och gjorde cellprov för cirka 3 veckor sen, man får svar efter 8 veckor, inte ens hälften har gått och jag vill ha svar! Jag går omkring och nojjar mig som sjutton! Tänker hela tiden att det är något som är fel. Just när det är så lång tid som man får vänta hinner man ju tänka så mycket! Först var jag cool lugn, ingen fara! Men sen slog tanken mig att tänk om det är nåt fel, och senare kom tanken att jo, det är något fel. Känns ju sjukt jobbigt att sitta och tänka så Haha! Men min mardröm är att bli sjuk och inte kunna finnas där för Freja. Jag vill verkligen ha den där aktiva kärnfamiljen som hittar på roliga saker och åker på semestrar osv.


Vad händer annars idag då? Jag måste försöka plugga heeeela dagen..jag vill hellre plugga på dagen medans Freja sover eller leker lite själv för att slippa sitta så mycket på kvällen. Kvällen är ju verkligen då jag slappnar av och skaffar ny energi. Så tråkigt att sitta med datorn och skolböckerna då! Om vädret tillåter så går vi nog ut en sväng också, kanske hälsar på Frejas mormor som vanligt Haha! Börjar bli lite rutin!

Likes

Comments

Freja är ju verkligen min favorit att fota, utan tvekan! Innan har det varit hyfsat lätt att fota henne, hon har sett glad ut och hon har varit stilla! Men nu.. så fort hon märker att jag ska fota henne så springer hon antingen iväg eller ska göra någon grimars! Haha ser så kul ut men jag fasar ju över att ta julbilder på henne! Förra året var det bara att lägga henne på en filt och hon såg så glad ut..detta året vette tusan alltså.. Haha jag som vill köpa en fin klänning och ta bilder. Känns som jag kommer få muta henne med nåt gott som aldrig förr..

Likes

Comments

Just nu har jag ett samarbete med twistshakebaby som jag tidigare nämnt.


Nu pågår det en tävling på min Instagram där du kan tävla om en valfri nappflaska ifrån twistshakebabys sortiment!

In och tävla vettja!

Likes

Comments

Inatt sov Freja sisådär.. vaknade en del och ville göra morgon vid 06. Jag som nu har blivit van vid att hon går upp klockan 7 varje morgon tyckte att detta var så tidigt! självklart så sover hon "länge" på vardagar och ska upp supertidigt på helgerna, varför ska det alltid vara så?! haha! Jaja, det var bara att kliva upp. Jag är lite extra trött idag men när jag tänker hur kul jag kommer ha idag så känns det inte så farligt!
Jag, Olof, Freja och Frejas farmor ska först en sväng till stellas lekland igen vid 15-tiden! Ska bli så kul! Hon älskade ju verkligen när vi var där sist så denna gången vet hon ju lite vad som finns. Efteråt så ska jag hämta ett paket som är till Olof imorgon, självklart ska han få något på farsdag! Noga utvald av Freja!
Efteråt så ska jag på tjejkväll! ska bli så himla kul! Det börjar nästan bli en tradition, andra året i rad det är en sån här kväll. Minns förra året när Freja bara var 3 månader och jag fick ta det lite lugnt och mina bröst blev gigantiska och läckte för att jag ammade! Men detta året så stannar jag även över natten så jag har ingen panik alls! Ska bli så kul!

Vad ska ni hitta på idag?

Bild från förra året när Freja var cirka 3-4 månader, tiden går så fort!

Likes

Comments

I nästa vecka kommer jag i samarbete med Twistshake hålla i en liten tävling på min instagram! är ni lite tävlingssugna så rekommenderar jag att gå in och följa mig där för att ha chansen att kamma hem vinsten!


Likes

Comments

Just nu har jag ett riktigt bra erbjudande till er som väntar barn eller har barn!

Twistshake är kända för att ha riktigt bra flaskor för små barn och även till lite äldre barn!

I samarbete med twistshake kan ni nu få 20% rabatt på hela deras sortiment om ni uppger mariakarlzon20 vid kassan! Hur bra?

Hur fin var inte denna flaska som Freja fick hem idag?

Likes

Comments