Hej! Igår var en allmänt helskum dag. Precis innan lunch fick jag jätteont i huvudet och kände mig dålig. Tyckte det var jobbigt att vara vid människor och hade svårt att tänka men nu mår jag bra igen. Åker till skolan som vanligt men har med mig vattenflaska. Ska åka till Yoump idag. Ska bli kul att åka dit idag även om jag inte mår på topp. I helgen är det tävling och ikväll ska vi på ett årsmöte för Västmanland och få våra medaljer. Jag vann i fälttävlan och kom tvåa i dressyr. Nu är det skola, slutar 15.00 men bloggar efter det Love, Maria😘

Kör en tb från gran Canaria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Igår följde Hanna med mig hem efter skolan och tränade för mamma. Jag red Miracle. Hon var hur snäll och fin som helst, i början... sedan började hon bocka och göra luftsprång. Men på hinder var hon grym. Hoppade allt och vi hoppade lite en meter. Det känns som att vi snart har bråkat klart om att hon verkligen inte behöver testa balansen på mig mer eller försöka ha ihjäl mig.

Nu skola och sedan hem och rida. Love, Maria

Likes

Comments

Hej! Igår fick jag följa med min bästa vän hem😻 Vi hade jättekul och idag ska hon med mig hem och träna för mamma. Anna har lånat ut Eddie som hon typ aldrig lånar ut. Hon är så snäll min syster. Mysan ska kollas idag och kommer få vila några dagar. Hon kändes lite trött i kroppen men det kommer bli bra när hon får vila. Hon har inte gått supermycket innan vi köpte henne och nu rids hon nästan varje dag så kroppen måste få återhämta sig. Hon är så snäll men man märker att det blir jobbigt. Jag ska hoppa Miracle ikväll och hon är så grymt fin just nu. Min lilla bebis.

Nu skola
😓 Men sedan är det träning och jag får träffa Hanna så det blir kul. Love, Maria😘

Likes

Comments

Hej! Körde en snygg avramling. Fastnade med foten i ett träd! Ett träd av alla saker😂 Mysan var sjukt söt när jag ramlade av och kollade på mig som att jag vad en idiot som låg på backen.

Igår var det en bilist som tutade på min syster när hon var ute och red. Hästen blev rädd och skenade. När våran hund Sigge sprang efter sparkade hästen honom. Hon träffade Sigge i ansiktet. Det är absolut idiotiskt att tuta på en häst. Sluta med det! Vi ryttare är också människor som man behöver visa hänsyn till. Hade sparken träffat på en annan plats hade han får skallen spräckt. Vi är så tacksamma över att sparken träffade där den gjorde och inte på en annan plats.

Nu ska jag till tandläkaren. Love, Maria

Likes

Comments

Hej! Red var konstig idag. Hoppade inte som han brukade och vägrade på hinder nummer tre. Han gjorde ett ganska fult stopp och jag åkte av. Landade på bommen och slog i knät och insidan av skenbenet. Har haft ont hela dagen nu.

Pyrola var spänd. Ettan var bra och tvåan men i landningen körde hon snabb vändning. Satt kvar men korsade min egna väg och fick fyra fel. Var nolla resten av banan så det var lite surt.

Är faktiskt nöjd med dagen trotts resultat och sura ston. Ska sova nu. Bloggar imorgon, Love Maria

Världens finaste Miracle

Likes

Comments

Hej! Inlägget skulle publicerats igår men det försvann. I lätt A var han sjukt fin men fick ett stopp. Superbra känsla och fick till nästan alla distanser. När vi lastade ut till Msv slog han i vänster bak och var halt två steg. På framhoppningen kändes han konstig men jag märkte inte en gigantisk skillnad mot hur han brukar vara och skakade av mig känslan. På första hindret kände jag ett galoppsprång ifrån att någon var fel, riktigt fel men var försent att avbryta och han rev kraftig. Slog i vänster fram och i landningen kunde han inte sätta ner benet. Jag sitter av och leder honom ut från banan. Veterinär kollar på honom och det är lugnt. Var riktigt obehagligt och stunder som denna visste jag inte varför jag fortsatte. Sa till mig själv att det var mitt fel och ville inte hoppa mer.

Idag är det tävling på Red och Pyrola. Jag ska först rida Red i 110 och sedan Pyrola. Hoppas det blir kul. Håll tummarna. Love, Maria

Likes

Comments

Godmorgon! Nu är vi på väg till Strömsholm där Anna rider Helios Lätt B. Jag ska rida lätt A och Msv. Jack kändes nästan sjuk idag, inget drygt alls? Han bet oss inte och bara var snäll. Han har aldrig varit sådan förr men han börjar väl förstå att han inte kan bete sig hur som helst. Jag har inte hoppat Jack så mycket eftersom jag ville spara sprången på hnm. Kommer komma hem sent men jag vill filma lite på tävlingsplatsen och typ tävlingsvlogga lite. Inte för att jag är bra på det och jag hatar att filma mig själv men det är bra träning. Men nu ska jag kolla startlistan för 250 gången, vill vara på säkra sidan😂 Måste ha kontroll för att må bra. Love, Maria

Fina Jack blev fotad lite innan vi åkte😍

Likes

Comments

Vilken dag! Först och främst vill jag att vi välkomnar min nya ponny Malibu (uttalas Malibo) men kallas för Mysan. En fux som är född 2009 och hon är sjukt fin i dressyren. Hoppar trevligt och hon är så mysig.

I morse red jag Mysan, jag red henne barbacka och ville verkligen testa henne. Gick både att galoppera och rida ut utan minsta tanke på att bli sur. Fina flickan.

Sedan red jag Miracle. Vi hade två hinder kvar sedan träningarna som jag rullade över med henne. Hoppade en meter och hon bara hoppar. Superfin i allt. Men monstret hade rullat sig och var helt dränkt. T.o.m i öronen. Hur lyckas man?

Nu har vi kollat lite på Let's Dance och imorgon ska vi åka och tävla på Strömsholm. Riktigt taggad
😍 Love, Maria

Fina Mysan😍

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en sjukt rolig vecka. Har haft en ponny på prov och bestämt mig för att sälja en annan ponny. Det blir tyvärr Bisse som kommer få åka och lära upp en ny liten ryttare och ha kul med. Jag kommer inte längre med honom och kommer inte ha roligt med honom längre. Jag har provridit en otroligt fin D-ponny som är välutbildad i dressyren men lite outbildad i hoppning. Supersnäll i allt utom mot andra hästar. Kan attackera andra hästar men super i allt annat.

Miracle har varit en ängel och bara gått som en Gud. Hon har verkligen jobbat och vi har börjat komma överens mer.

Lucy har börjat gå så himla fint. Min bäbis.

Pyrola har hoppat helt fantastiskt och skött sig så otroligt bra. Så stolt över de.

Red har jag bara lånat en gång. Fick hoppa hnm några språng innan tävlingarna på söndag. Den grymmaste. Han är så grymt fin och jag är så tacksam över att jag får rida och låna honom.

Så nu vet ni lite om hur jag haft det. Bloggar imorgon
❤❤ Love, Maria

Likes

Comments

Hej! Gud vad lång tid sedan jag bloggade. Jag har varit trött typ hela veckan och varit sjuk torsdag och fredag. Så drygt eftersom jag ska tävla idag. Var bara att gå upp kvart över 5 och ut och lasta. Våran anställda hade tydligen tvättat vår lastbil och det var -6 grader inatt. Så vi fick inte upp den. Mamma lånade en inackorderings lastbil. Dock glömde hon den lilla detaljen att säga något till henne eftersom det var så tidigt. Tidigt för vem? Inte för hästägare iaf. Pyrola var rädd och ville inte gå in eftersom hennes gamla fodervärd inte fick in henne. Ston... värdens bästa Pernilla har hjälpt mig att rida henne när jag varit sjukt. Är så jobbigt att jag inte kunnat rida. Senaste gången var i måndags. Nästan en vecka😓 Så jag har ingen aning om jag klarar det. Men jag får iaf försöka🙊 Mitt intresse de senaste dagarna: sova, och klaga över hur kallt det är i huset trots att jag hade två filtar och ett tjock täcke.
Så nu är vi på väg till Eskilstuna. Får se om jag överlever trotts allt. Jag ska länka till några presentations sidor till hästarna. Vad passar bättre än Pyrolas just idag? Sidan ska ni hitta
här. Hoppas bara att jag länkade rätt nu🙊

Love, Maria

Miracle fick prova en ängel jag gjorde igår. Visst är den fin?

Likes

Comments