Snart har jag äntligen lov. Har handlat lite julklappar men inte allt än *suck*. Köpte dock lite grejer till mig själv. Sålde mina svarta freejump pro för några dagar sedan som även har postats och köpte ett par svarta venice tech stirrups. Testade de idag och de är verkligen underbara att rida i. Dyra men så värda pengarna! Allt möjligt har hänt sedan sist och jag är taggad på att uppdatera er om vad som händer. Har tx. debuterat Asta 120 och 115 med helt ok resultat. Har även tagit tag i att börja redigera upp gamla bilder som jag har så de blir lite bättre. Blivit en hel del städning så nu ser allt ut som kaos vilket det alltid gör när man städar men det blir väl bra senare. Imorgon är det skola igen men ingen träning på kvällen. Sista träningen var förra veckan men jag valde då att avstå för att kunna plugga istället. Idag fick Valle och Twice gå, testade att hoppa smalhinder i ridhuset för att förbereda framförallt Twice inför vår P90 debut som blir till våren. Båda var magiskt fina och det är så roligt att rida dem. De bjuder på en så härlig känsla när man rider och speciellt Valle börjar göra sådana framsteg när han växt lite i sin egna kropp istället för att vara så klumpig och liknat en säl typ. Nu ser han ut som en atlet och inte en vit klump. Ska snart sova men bloggar förmodligen imorgon igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från hästarna och valt att plugga istället för att träna. Har sex prov imorgon så har en del att fixa om man säger så. Har fullt schema imorgon och mer än halva dagen känns det som att jag har KP. Inte jätte roligt men det är väl så skolan är antar jag. Har iallafall extremt mycket prov imorgon och typ ingen ork alls just nu. Ska försöka sova ordentligt inatt men vi får se hur det går med det. Måste packa en del också eftersom jag ska tävla fredag, lördag och söndag. Ska försöka sälja mina svarta freejump PRO. Små repor som knappt syns och de påverkar inte funktionen alls. Är smutsiga just nu men tvättas innan de skickas. Vill man ha bild så är det bara att DM:a mig på Instagram där jag heter Mariajumping som vanligt. Vi hörs senare när jag har tid och ork att blogga igen. Är lite ont om ork från min sida just nu tyvärr. See you

Likes

Comments

Jag har klarat av ännu en dag med prov, skolarbete och träning. Är så trött hela tiden men det löser sig. Jag har redovisat engelsk, tyska och planerat sjukt mycket. Lagt mycket energi på att vara trevlig mot min omgivning eftersom jag är extremt lättretlig när jag inte sover ordentligt. Ni vill absolut inte träffa mig när jag är trött och irriterad.

Idag har jag tränat två hästar för Kicki. Först fick Valle gå och wow vilken häst! Han är så himla fin just nu. Han är fortfarande rätt stark i övergångarna och jag har inte så mycket att säga till om direkt. Han börjar lyssna på bra framåt men även tillbaka vilket gör att det blir mindre dragkamp. Han fick lov att ha en liten fläta i pannluggen för han är ju så söt. Den ponnyn alltså! Vi får se om jag ska hoppträna honom imorgon. Ska jag träna tar jag honom men eftersom jag har så mycket prov och allt så får vi se hur det går men annars får jag lov att fortsätta plugga på, vi får se.

Mirakel ( Miracle ) fick också gå. Ett antal sparkar blev det i början men när hon släppte efter kunde hon göra sluta och skänkelvikningar. Vi jobbade mycket med att få henne lugn och inte bli så arg för allting men det gick riktigt bra på slutet. Hon är så fin min lilla prinsessa! Har så mycket gång, så fin hoppning och har en sådan inställning (Om du får henne på din sida då, annars är du död men sånt är livet) till jobbet man ger henne. Hon gör inget halvfärdigt och ger mig daglig balansträning, inget fler på den iallafall.

Har rätt mycket skolarbete nu som vanligt men ska försöka hinna skriva ett tidsinställt inlägg som kommer upp ca 8 imorgon. Nu ska jag fortsätta med allt arbete men jag ska försöka orka imorgon också.

Likes

Comments

Idag har jag fullt upp vilket gör att jag valde att göra ett tidsinställt inlägg. Idag ska jag åka till skolan som vanligt och jag lär vara lite vandrande död grejen typ. Jag har fortfarande inte somnat än och klockan är typ 23:45 ca. Idag ska Kicki komma och jag ska träna två hästar eftersom jag inte orkar rida fler just nu. Är rätt trött i allmänhet och det kan ha och göra med just det faktum att jag har svårt att sova. Ingen vet ju riktigt men man kan ju alltid gissa. Jag tror jag ska rida Miracle och Twice men man vet ju aldrig. Det är ju hästar vi håller på med. Det är 19 dagar kvar till jul. Ser tyvärr inte fram till julen just nu. Vet inte varför men tror det är för att man behöver vara social. Har flera prov och redovisningar idag. Om jag räknade rätt har jag 9-10 st men vi får se hur många jag orkar med. Ska kanske inte ta död på mig själv eller vad tycker ni? Vad ska ni göra idag?

Världens finaste katt Lo😍

Likes

Comments

Men jag har inte orkat. Jag har inte orkat med skolan, hästarna, bloggen och fotografering. Idag var jag helt slut i skolan men jag måste ta tag i mitt liv. Har 8 eller 9 prov och redovisningar fram till torsdag beroende på hur mycket jag orkar och alla andra uppgifter. Jag har träning med hästarna och åker iväg torsdag kväll för att tävla på Grevagården (tror jag) fredag, lördag och söndag. Jag pluggar ofta även på nätterna för att få mitt liv att gå ihop inför alla prov så jag hoppas ni inte är arga för att jag inte orkat blogga. Det finns liksom ingen energi kvar alls. Imorgon tränar jag två hästar för Kicki. Brukar träna tre men orkar inte just nu tyvärr. Aja, nu vet ni hur det ligger till och förresten så har jag bytt tillbaka hit men det har ni nog redan listat ut. See you❤️

Likes

Comments