Header

Godmorgon! Först så ska jag berätta vad som har hänt sedan sist och sedan vad som kommer hända efter detta inlägg.
Igår kväll fick mamma ett sms, av de som vill köpa Emma. De vill ha henne. Kärlek är ju ändå kärlek som de sa. Så vi ska försöka köra henne till Gävle på fredag. Kommer sakna min sessa. Men jag vet att de älskar henne. De älskar henne så som jag har gjort. Kommer sakna henne men jag vet att hon kommer få det bra. Så många gånger som hon tröstat mig. Nu är det dags att hon får galloppera vidare till en ny liten tjej fast jag kommer sakna henne.

Imorgon ska jag ha praktit hemma.
Vi ska åka med Lucy och ultraljuda senan på fram. Är det inte allvarligt så ska vi nog köpa henne. Annars kommer vi åka tillbaka med henne.

Skola nu😣 Men jag får träffa min bästi efter😍 Bloggar senare, älskar er😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tränade Cooper.
Han var fin. Intefin som han kan vara men idag satte vi studsen. helt ok men känslan var inte samma som förut. Han var fin men pigg och små skickade lite. Men han var helt okej.

Har praktik torsdag och fredag.
Ska försöka göra så att jag har praktik här på torsdag och hos Ida Linder på fredag. Vi ska åka och ultraljuda hennes framknän då. Om det inte är något fel ska vi köpa tror jag. Hoppas det då hon är så fin.

Jag har beställt så att jag kan göra lyckoänglar med.
Nu kan man beställa via instagram på kontot lyckosmycken där man kan beställa flera olika sorters tur saker. De kostar från 10 kronor till ca 50 kr. Men då är frakt inte inräknat och det blir 10 kr extra inom sverige. Halva kostnaden r till Barn canser fonden denna månad och nästa går det kanske till något annat eller till mamma och pappa så att vi kan fortsätta driva gården som vi gör nu. Det får vi se men om ni vill så finns DM.

Ska sova nu men ni är bäst❤❤

Likes

Comments

Hej! Jag är fortfarande lite ledsen över att Lucy inte gick igenom men vi ska ha kvar henne och försöka igen. Idag i skolan ska vi till Prision Island. Har inte varit där på evigheter och har ont i knäna. Helt perfekt med ont i knäna där man rör sig. Har faktiskt med mig lindor så jag kan linda knäna som extra stöd.

Ikväll blir det träning på Cooper för bästa Tina.
Jag är taggad, det är jag. Han var så fin när jag tävlade hnm 1 klass men ett slarv pet som jag tar på mig. Helt mitt fel. Han har stooor galopp. Alltså gigantisk! Älskar hnm😍

Snart på skolan men jag bloggar ikväll❤❤❤

Likes

Comments

Hej! Ja det var idag Lucy besiktigades.
Det gick inte bra, hon reagerade på båda fram och gick inte igenom. Vi ska ha kvar henne i en vecka eller något sådant och besiktiga om. Hon ska skos om imorgon så att hon kanske står bättre på sina framben. Hoppas det blir bra. Hon är så fin men hon skos om imorgon. Ska försöka vakna tidigt imorgon. Vilken tur att det finns alarm på telefonen. Ska även ha praktik torsdag och fredag. Är taggad! Ska bli roligt. Det blev ett kort inlägg för vad som hänt idag. Ride Well, work hard and you be a star. (har kommit på detta själv men om ni sätt liknande så kommentera!) Älskar er❤

Likes

Comments

Hej! Vi börjar på Lördagen.
I lördag var vi på Kurs och jag hoppade Lucy. Hon hoppade så fint och var vändbar och helt underbar. Jag älskar henne. Ann-sofie sa WOW vilken häst till mamma. Jag håller med. Hon besiktigas idag.

Sedan tävlingen Söndagen nu va?
Jag tävlade först Lätt B på Jack och han var LAT. Så lat att det inte fanns. Cooper hoppade jag en lätt B på. Jag satte fart till 3:an för att det var vid utgången och för att han inte skulle bli istadig men vi fick med och översta bommen. Han var jätte fin hela banan och petet var helt mitt fel. I Lätt A på Jack var han super fin men jag fick jobba en hel del för att få fram hnm. Vi nollade och satte andra kvalet till Msv och har 1 kval kvar. Som att det inte kunde bli bättre kom vi 4:a. I LÄTT A!!!!!

Nu är jag på väg till skolan.
Jag ska kanske ha någon redovisning idag. Är väldigt taggad till efter att skolan slutat. Lucy, Emma och Amour ska besiktigas idag. Så nervös men taggad. Hoppas, hoppas, hoppas de går igenom. Kram❤

Jack och jag i Lätt A😍😍

Likes

Comments

Just nu är vi på väg till Kursen.
Sista dagen på kursen. Var så roligt igår. Hon var så fin! Älskar henne😍 Hon var så fin, helt otroligt fin! Hon var bäst.

Ska ta och fixa iordning inför imorgon sen.
Ska ju rida Jack Lätt B och Lätt A och Cooper Lätt B. Det blir debut för Cooper i Lätt B. Är så taggad!

Vi är snart framme.
Är så hypertaggad! Kommer vara så otroligt roligt, hoppas jag😉 Bloggar senare😘

Likes

Comments

Jag tränade Lucy idag för Ann-sofie Oscarsson.
Hon var HELT otrolig! Jag hittade så otroligt många knappar på henne idag. Imorgon ska vi hoppa bana tror jag. Var mest markarbete idag. Hon var så himla, jag vet inte hur jag ska förklara, otrolig, fantastisk och helt underbar kan jag försöka förklara med. Jag tror inte ni förstår känslan. Hon började jobba med kroppen, med ryggen. Jag kunde helt plötsligt sitta ner i hennes otroliga trav. Galoppen var mjuk, hon jobbade och allt! Film finns på instagram senast imorgon.

Besiktning för Emma, Lucy och Amour är på måndag.
Jag hoppas alla 3 går igenom. Speciellt Amour och Emma. Och hoppas otroligt mycket att Lucy går igenom. Emma och Amour typ sålda. De vill ha Emma och Amours nuvarande skötare vill köpa Amour. Så bara att hoppas att de går igenom alla 3.

Har min första Praktik torsdag och fredag nästa vecka.
Ska kanske vara hos Ida Linder. Hoppas! Det skulle vara då kul att vara där. Vi får se.

Ska sova snart!
Ska snart sova så att jag orkar med imorgon då det är sista dagen på kursen. På söndag är det tävling! Lätt B på Cooper och Lätt B och Lätt A på Jack! Håll tummarna både på tävlingen och för att de går igenom. Älskar er som orkar läsa! Ni är bäst❤❤

Likes

Comments

Mådde sämre i morse.
Så jag var hemma från skolan. Mådde verkligen så mycket sämre än igår. På eftermiddagen blev det bättre och jag red Lucy.

Men nu på kvällen mår jag inte lika bra som på eftermiddagen.
Nu på kvällen mår jag illa och har ont i huvudet, IGEN😣😷 Får blir bra tills imorgon då jag ska rida kurs, med Lucy. Hoppade lite idag, några språng på 90 cm. Hon var bara så fin.

Ska sova snart.
Är trött. Ville bara blogga lite kort så ni fick veta lite. Ni är bäst. /Mariajumping

Likes

Comments

Jag är så sugen.
Jag vill ut och rida nu. Jag vill, men orken tar slut. Jag känner hur det bara kryper i kroppen. Vill inte sitta stilla. Vill rida. Vill inte må dåligt. Vill röra på mig.  Vill så mycket men orkar så lite just nu.

Vi ska förhoppningsvis besiktiga Lucy snart.
Jag älskar henne. Älskar alla mina hästar. Älskar de allihopa. De är bara så fina, så otroliga och så, jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka mig för att ni ska förstå känslan. För att ni ska förstå hur mycket jag älskar de. Hur mycket de betyder för mig. Hur mycket jag skulle kunna offra för de.

Ska börja börja med ett nytt projekt.
Det ska vara att jag virkar saker, väskor, armband osv. Nästan vad ni vill. Ni betalar ca 10-200 kr för saker och allt går till min satsning. Vilken kanske ni undrar? Jag ska försöka elitsatsa inom hoppning på storhäst och ponny i fälttävlan och hoppning. Ska iallafall försöka men det kanske inte fungerar! Vem vet?

Vi har haft Cooper i 92 dagar!
Fattar ni? 92 DAGAR!!! Det är sjukt mycket. Nästan ett år. Okej det är många dagar kvar men ändå! Han ärsöt min Prick. Hoppade honom i tisdags och han har blivit så mycket starkare. Ska debutera Lätt B på honom på söndag. Är så taggad! Längtar massa! Han var verkligen rätt ponny att köpa och han har gett mig så mycket självförtroende. Min fina Prick.

Men ska sova snart så att jag blir frisk men 😘😘

Likes

Comments

Orkar inte! Mår så himla dåligt just nu. Mår illa och har ont i halsen, och huvudet. Orkar inte med det just nu. Jag vill ju må bra. Inte vara förkyld och lite på väg att bli sjuk. Helt onödigt just nu när några av ponnyerna är on top just nu. Bara att bita ihop. Blir ingen ridning idag så det blir en dag med massa vila så får vi hoppas på att jag kan bli ordentligt frisk snart. Blev iallafall ett kort inlägg men jag orkar inte mer.

Likes

Comments