God morgen!

Jeg merker virkelig at det tar litt tid å oppdatere bloggen, men det skal sies at jeg har hatt noen veldig travle dager. På tirsdag farget jeg håret blondt foresten, men det varte kun i en dag så har ingen bilder, haha bortkasta penger! Jeg trives best med en mellomfarge av mørkt og blondt - nå ble det veldig mørkt men føler det er bedre hvertfall.

Her er noen nyheter jeg fikk fra junkyard denne uken. Nå må jeg jobbe litt - ha en herlig dag!

//spons

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heisann!

Helgen har gått utrolig fort, var så vidt jeg våknet i dag da jeg hadde fått for meg at det var søndag, haha! Selvfølgelig har det blitt helt hvitt ute igjen, ser ikke ut som det blir vår.. Samtidig er det jo fint å ha snø til påsken!

Denne hoody'en er så digg, elsker å gå i sånne om morningen og kveldene - comfy is my middle name. Nå er jeg snart ferdig på jobb, skal dra å få litt sol på kroppen så skal også innom posten å hente en pakke - viser dere senere! Ha en herlig start på uken alle:)

Likes

Comments

God morgen!

Må bare begynne med å si at jeg er søkke lei av regn og sluddvær, du kan jo faktisk ikke gå en meter uten å bli våt på bena eller bli spyla ned av biler - fyy.. MEN nå er jeg kommet på jobb å er tørr og happy :)

Må bare vise dere denne Adidas jakken jeg fikk i posten her om dagen - den er bare superdigg og comfy! Ha en superfin helt alle, nå må jeg jobbe litt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei!

Nå har dagen endelig begynt å roe seg og jeg ligger slengt på sofan med en pose biler, selv om jeg endelig har blitt sunn, jaja. Ryddet litt i skapet i sta da det gikk opp for meg at jeg har en greie for treningstightser, selv om jeg så å si aldri går i de, shit altså! Men de er sykt fine da, eller er det bare meg?

Foresten siden jeg er veldig ny her, legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan følge deg -
følg gjerne tilbake! Ha en fin kveld videre alle.

Likes

Comments

God morgen!

Nå har jeg akkurat kommet meg på jobb. Fy fader så hardt det var å stå opp i dag - gleder meg så til helg nå!! Tenkte å prøve mitt første innlegg fra mobilen for å se hvordan det funker. Bildene ble ekstremt uklare haha, men det får gå i dag.

Et av mine favoritt antrekk er å ha hoody til stramme bukser og hæler - en god comfy combo!

Håper alle får en super onsdag!

Likes

Comments


God morgen!

I dag starter egnetlig uken for meg siden jeg har vært syk i noen dager nå. Kjenner det skal bli godt å komme seg ut av senga litt, haha! Nå skal jeg straks avgårde på jobb, må bare hive i meg noe mat siden jeg alltid er i siste liten om morningen - selv når jeg står opp to timer før har jeg alltid dårlig tid til slutt..

Slenger med noen bilder av denne søtingen som alltid skal snike seg med på bilder.

Ønsker alle en herlig dag!


//genser fra junkyard

Likes

Comments

Hello!

Da jeg ble kontaktet om å lage en blogg her inne måtte jeg tenke meg om, har blogget på blogg.no tidligere noe sikkert flere her inne har gjort. Jeg liker absolutt å blogge, men vet også at det tar en del tid. Da jeg sjekket ut nouw føltes det som noe nytt, så jeg tenkte hvorfor ikke prøve det ut?

Som sagt, helt ny her inne, så design kommer på plass etterhvert!

Nå skal jeg prøve å finne ut av dette - ha en herlig dag!
Likes

Comments