Header

Jag vet inte riktigt hur jag ska komma över dig..

Du är som vilket annat beroende som helst, det är otroligt svårt att sluta missbruka dig, men när man väl gör det så har man lärt sig under tiden hur man ska leva utan dig. Vägen dit, vägen till att sluta missbruka dig är väldigt svår. Det är lätt för andra att säga "skit i honom han förtjänar inte dig ändå, gå vidare bara" men dom sitter inte i din sits. Dom vet inte hur du rent utsagt kämpar varje dag, dom vet inte att du kämpar varje dag för att ständigt försöka glömma, hur du ständigt försöker stå emot att inte höra av dig, ständigt försöka att inte falla dit, falla dit igen på kakan.. Jag har redan haft den, jag har redan provat och jag har bestämt mig att jag vill inte dit igen. Men hur? Hur ska jag göra för att inte frestas, hur ska jag göra för att inte bli svartsjuk när andra äter på den kakan som varit min?

Han är väl bara min. Vist är han det? Mest min alltså. Snälla säg att du är mest min. Det är riktigt skrämmande det där, hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta. Men det är ännu mer skrämmande hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta. 💔Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​När man har förlorat sin andra halva och inte vet vart fan man ska ta vägen, vad fan ska man göra? vem man ska vända sig till? vem ska man kalla ens allt? hur vet man om någon är äkta? hur ska man kunna lita på något igen? så många frågetecken, så många frågor man inte fått svar på.. Hur ska man klara av att leva? Så många motgångar. vilka vänner finns ens kvar? Varför ska man ens försöka leva? varför ska man ens bry sig.. 

Likes

Comments

Den ända jag vill är att få vara med dig. För utan dig så känner jag mig svag, jag känner mig så ensam så liten och svag. Du är den enda jag tänker på. Hela tiden så tänker jag på dig, och hela tiden så påminns jag av dig. Det går inte ens en dag som ja inte påminns av dig. Hela tiden så saknar jag dig. Jag vill se dig skratta, jag vill se dig le. Men vad ska jag göra? Jag orkar inte leva mer. Jag vill inte leva om jag ska tvingas leva utan dig. Snälla älskling kan du inte se? Kan du inte se att det är dig jag vill vara med. Kan du inte bara förstå? Det känns som om jag kommer gå sönder snart, jag kommer gå sönder om jag inte får vara med dig. Jag vill inte mer snälla älskling fånga mig, för jag är på väg att falla.

Likes

Comments

Att jämt och ständigt alltid undra vad man betyder för dig.. Att alltid känna känslan av att man inte duger för dig längre.. Att alltid undra om du ska höra av dig eller inte.. Att alltid känna sig värdelös.. Att jämt och ständigt alltid skämmas över att fälla tårar på grund av dig.. 

Jag förstår helt ärligt inte hur man kan behandla en människa så jävla dåligt som du gör.. Jag hatar dig för de, men jag hatar mig också just för att jag trodde på allt.. Just för att man tror att det ska gå över, att det ska bli bättre, men blir det det? NEJ inte ett jävla dugg bättre, är så fucking förbannad och ledsen, vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till. Jag bryr mig så mycket om dig att det gör ont. Jag vill inte känna, jag vill inte känna så mycket som jag faktiskt gör. Jag vill inte älska dig, för du förtjänar inte min kärlek.

Likes

Comments

Du betyder så himla mycket..

Jag vill vara med dig hela tiden. Känna känslan av att du faktiskt bryr dig, den där känslan när du inte vill släppa min hand. Känslan av att ligga där tätt intill dig krama om dig bakifrån och höra dina andetag, det är magiskt. Jag vill ju så gärna vara din, snälla bara lite! Låt mig få vara den som fångar dig, när du är på väg att falla. Ser du inte? jag vill ju bara hjälpa dig, finnas där vid din sida och stötta dig. Det känns som att du vill, men ibland kan jag bara inte förstå dig. Ena stunden känns det verkligen som att du vill vara med mig, medans den andra stunden känns det mer som jag inte existerar. 

Du var bara för bra för att vara sann..

Likes

Comments

"Han är mest min. Visst är du det? Mest min alltså. Snälla, säg att du mest är min."

Jag ligger vaken en onsdagsnatt i ett kallt januarimörker och du ligger på andra sidan sängen. Ingen av oss sover inatt för att vi är medvetna om att allt var för bra för att vara sant. Det var helt enkelt för bra för att vara sant och det gör så in i helvetes jävla ont att veta. Veta att man inte var tillräckligt bra, för annars skulle du aldrig göra såhär mot mig, för då skulle du aldrig någonsin vara med någon som inte var jag.

Rörde du henne på samma sätt som du rörde mig? Tyckte du om det? Tänkte du på mig när du kysste hennes läppar? Jag vill rymma ifrån det. Glömma det. För att sedan kunna låtsas som att det aldrig har hänt. Men sedan är det känslan som aldrig försvinner. Känslan av att han kan göra det igen. Krossa ditt lilla hjärta i tusen små bitar igen för att sedan skratta dig rakt i ansiktet. Vad fan trodde du egentligen, att han var din? Ja snälla. Han är mest min. Visst är du det, mest min alltså? Snälla säg att du är mest min.

Och sedan sitter man där med sina brunögda ögon och ser med blåögd blick på vilka lögner han långsamt men säkert får dig att tro på. Därefter stannar man kvar. För det går fan så mycket ondare att lämna. Sedan ligger man vaken varenda natt i hela jävla januari rädd för att han ska försvinna till någon annan på natten. Någon annan som är mycket finare än vad man någonsin kommer att vara.

Han var otrogen. Så in i helvetes jävla otrogen var han när han kysste någon som inte var jag.

Likes

Comments

​Skulle gett dig mer än tusen ord, gett dig hela bilden så du förstod.
Att jag föll på nytt varje gång du log.
Och dog inuti varje morgon du drog.

Likes

Comments

När DU kom in i mitt liv 2011, förändrades allting på bara några sekunder..

Ibland tänker jag på dig o saknar oss, tills jag minns vad du gjorde emot mig. Jag brukar fundera på vad som hade hänt ifall jag inte hade träffat dig?

Förmodligen skulle jag aldrig testad droger, jag skulle inte mått så in i helvetes dåligt som jag gjorde.. Så som du behandlade mig, skulle jag inte ens önskat min värsta fiende.

Att jag gång på gång lyssnade på dig, och gjorde om samma jävla misstag. Alla dessa år..

Allt som jag inte såg..

Jag minns första gången jag såg dig med spliffen i handen. Det var jobbigt att se på, när den man älskade så mycket valde knarket istället för dig. Att de på hur denna människan sakta men säkert tar död på sig själv. Alla dessa droger. En känslokall jävel.. Du tänkte bara på dig själv och på ditt jävla knark. Du ljög så grovt att du trodde på dig själv. Allt som hänt runt om kring dig, allt som du upplevt, sett ja allting.

Det som du från början hatat, blev till slut också din drog.

DU VILL HA DET DU FÖRLORAT, MEN MIG FÅR DU ALDRIG TILLBAKS!

Likes

Comments

1. Jag hatar att vara ensam, måste veta att jag har någon att prata med om det känns för ensamt.

2. Jag hatar när människor som jag verkligen tycker om ljuger mig rätt upp i ansiktet..

3. Jag faller för killar som tycker att det är kul å plåga mig, behandla mig som luft.

4. Jag måste ha bekräftelse av personen jag är intresserad av.

5. Jag är väldigt känslosam som person o därför behöver jag mycket uppmärksamhet, om jag inte känner att jag får de tillräckligt funderar jag 1000 varv runt min lilla hjärna vad som kan va felet att just han inte gjorde si eller så eller varför han inte sa något..

6. Jag hatar när folk skriker/skäller på mig,får oftast panik o börjar lipa.

7. Jag litar på folk alldeles för fort, och det får mig själv sårad.

8. Jag hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra o inte göra.

9. Jag hatar när folk inte är rakt på sak och är ärliga.

10. Jag hatar när folk tar det jag säger på fel sätt.

Likes

Comments